سلام
طبیعت فوتبال همینه. سالها بردیم و کلی حرف شنیدیم. دو سال هفتم شدیم و شنیدیم ولی یکی از اون وجدان های بیدار نگفت پس چی شد؟ حالا باز میبریم و باز همون حرفهایی که بی ارزش هست از نظر من . حرفهایی که صاحبانش از روی ناچاری به زبون میارن و حرفهایی که حرفهای دشمنان این تیم هست ولو در جلد فوتبال.
مشخصا دشمن شاد شدیم. بالاخره بزرگی خرج داره و این خرجش هم میدیم. دشمن بزرگ لازم داریم. دشمنهایی خیلی بزرگتر از این . همه چیز روشن هست و در چشم انداز دور و بلند تنها چیزی که دیده میشه جاوید بودن ماست و دست نیافتنی بودن ما. این ها چیزهایی هست که ما براش غرور داریم و بهش افتخار داریم. تکبری در کار نیست! این اسمش غرور هست که زیبا هم هست و داشتنش براحتی نیست.
اما بازی باختیم. به تیم باختیم که بینهایت ازش متنفر هستیم و این دیگه قابل کتمان نیست . سالهای بعد از 2006 با چشم پر شادی ما طی شد و حالا اونها تونستند نوار نباختن ما رو پاره کنند . سخت بود ولی الان دیگه مهم نیست.
مطمئن هستم که همین باخت دیشب کلید و پل موفقیتهای آینده بوده و خواهد بود. از دل همین روزهای سخت بیرون اومدیم و این فقط یه روز سخت تنها بود که تموم شد و رفت.
بد بازی کردیم. تمرکز رو زود از دست دادیم. اگر با دقت بودیم مثل بازی با رم تو همون یه ربع اول کار رو تموم کرده بودیم. ولی نشد. با توجه به اشتباه داور که در بازی پارسال هم مشکل داشت مشخص بود که بعد از نیمه کار رو برای ما سخت خواهد کرد. بیخود ترین پنالتی عمر رو دیدم و بعد از اون بدترش رو برای ما نگرفت. دو تا کاشته پشت 18 ما رو ندید و رو رو ضد حمله وضعمون بدتر شد. اعتقادم اینه که بازی مساوی عادلانه بود اونم با در نظر گرفتن بد بازی کردن ما ولی خب دیگه کاریش نمیشه کرد. ای کاش اون افکاری که داوری رو با یووه میدید در انتهای بازی یه بازنگری انجام میداد. فوتبال بسیار پیچیده هست و نیاید راحت قضاوت کرد.
و اما تلویزیون. بازی رو ای زد هم پخش میکرد ولی من ترجیح داد از سه ببینم که بشنوم چه حرفهایی علیه این تیم زده میشه. الان فقط میخوام بگم دوستانی که هر هفته میگید چرا بازی ما رو پخش نمیکنند علاتش وجود چنین تفکراتی هست که الان شده حاکم! بعلاوه مسائل سیاسی ای که از زمان انقلاب ایران وجود داشته بین این خانواده و ایران و اون داستانهای سرمایه گذاری ها در ایران و خودکشی یا قتل ادواردو و .... همه اینها رو بیارید در مغز این افراد تا دریابید که چرا اینطور تصمیم میگیرند. به این تصمیمهایی که علیه تون هست باید افتخار کنید چرا که نشانه های زیبایی برای کسانی که چشمهاشون رو باز کنند وجود داره. بیش از این توضیحش مجاز نیست .
در مورد تیم میتونم بگم که به زودی اختلاف رو باز هم بیشتر خواهیم کرد و من نگرانی ای از این بابت ندارم. تیم ما خوب هست و به قدر کفایت قوی . این یه بازی ضعیف بود که تموم شد و رفت و دیگه تکرار نمیشه.
//
رضا@
خوشحال شدم که دیدم رضا پست داده. ببین رضا جان من در ادامه این پستم میخوام جریانی رو توضیح بدم و شفاف کنم که دفاع خواهد بود. من دوستی مثل شما رو به خاطر اینکه بی عدالتی نکرده باشم از خودم رنجوندم. منی که دوستی ها رو بالا تر از هر چیز میدونم چه برسه به فوتبال ! باز بخاطر چنین مسائل ساخته شده ای باید توضیح بدم. قضیه اش میشه مثل آش نخورده و دهن سوخته. آش نخورده همون حق کشی هست در مسئولیتی که امروز اینحا دارم که من همیشه سعی کردم این آش کثیف و زشت و بد مزه رو نخورم و دهن سوخته اینه که شما و امثال شما از من میرنجید. بهرحال من درک میکنم شما رو و امیدوارم اینجا بیشتر ببینمت.
این پست های مهرداد عزیز هست. کسی که من همیشه براش احترام قائل بودم و هستم از قدیم تا الان و امیدوارم اینو ایشون از من پذیرفته باشه.
مهرداد جان / قوانین شفاف و روشن هست. اگر خیلی دقیق بخواهیم بگیم میتونم بگم هر کسی میتونه به دلش نگاه کنه و ببینه تو اون لحظه پست دادن شخصا چه نیتی داشته. اگر نیتش خیر بوده مشکلی نداره و اگر خیر نبوده بی شک شما بدونید که در چارچوب قانون های بخش هم نبوده.
یوونتوس ثانیه 19 به گل رسید
چه افتضاحی کرد داور !!! افساید به اون واضحی رو ندید !!! داور بازی رو از همین نقطه شروعش برد به حاشیه
خیلی بی انصافیه..
اینکه من گفتم گل یووه افساید بود و داور با اشتباهش بازی رو برد به حاشیه
آیا دروغ بود ؟
ایا حرف بدی بود ؟
ایا بی احترامی به یوزرها و تیم بود ؟
ایا مربوط به بازی یووه و اینتر نبود ؟
خلاصه اینو بدونید اون مدیر عزیزی که زد پست ما رو پاک کرد ازش دلخور شدم. احتمالا این پست هم پاک میشه.
ممنون میشم دلیل پاک شدن پست بنده رو به اطلاعم برسونید.
فقط خدمت شما عرض میکنم که هر طور که خودتون چیزی رو میپسندید دیگران رو هم لایق بدونید.
امیدوارم که دلخور نباشی چون کلا جامش بدرد نمیخوره چه برسه به یه بازیش. اگر دوستی ای وجود داره با این چیزها دلخوری بوجود نمیاد و اگر دوستی ای نیست بحثش بی نتیجه هست.
این پستها رو بنده پاک نکرده بودم. اصلا از دیروز صبح من لاگین نشده بودم و شب بعد بازی لاگین شدم و بعد از باختمون با دیدن این نوشته ها اونقدر متاسف شدم که کلا سیستم رو خاموش کردم و بهتر دیدم استراحت کنم تا اینکه از خوابم بزنم و اینطوری مورد قضاوت قرار بگیرم.
اینم پست امین عزیز هست اگر اسمشون رو اشتباه نکنم.
والا مهرداد متاسفانه ناراحتی از بازی رو تو مدیریت هم میبینیم ! من تو تاپیک یه تیم دیگه در مورد داوری حرف زدم ! در مورد داوری بایرن - هامبورگ بود ! ربطی به این بازی نداشت ! ورداشتن پاک کردن ! استدلال های خیلی خوبی دارن ! واقعیت ها رو نباید گفت . یووه از دارو فقط تو این لیگ و 11 تا بازی کمش 7 امتیاز گرفته ! ولی نباید گفته بشه چون آغا ناراحت میشن !
خب اگر مهرداد جان اینقدر دقیق اشاره نکرد ایشون کار رو تمام کردند.
شما دقیقا منظورتون با بنده هست و من باید خدمت شما همون جملات بالا رو عرض کنم و اینکه بنده پاک نکرده بودم. البته اضافه کنم که خیلی خیلی از این که باعث شدم شما چنین دیدی نسبت به من داشته باشید باید بگم متاسفم البته برای خودم. چون حتما رفتار من باعث این موضوع شده . من نه آقا هستم و نه آغا ! این نوشته شما رو اینجا کوت کردم که شما بیشتر بهش افتخار کنید. مدیریت از باخت یووه ناراحت نیست ، اما من نارحتم به عنوان یه یونتوسی. این حرف شما دقیقا یک توهین هست و یک تهمت و من و سایر دوستان بهش عادت کردیم بدبختهنه. و این استدلالی که به کار بردید رو .... بگذریم./ امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی داداشم.
//
این پستهایی که بالا کوت کردم پاک شده توسط دوست عزیزم ولی من جسارتا (نسبت به ایشون و عذر میخوام همینجا) این پستها رو برمگیردونم.
اگر این پستها در تاپیک های دیگه بود من طبق قانون رفتار میکردم چون حق دوستان دیگه بود. اما اینجا طرف این حرفها بنده هستم و در مورد تیم هم تیمی هام. شخصا از دوستان در این تاپیک عذر میخوام بخاطر اینکه قانون براشون نادیده گرفته میشه و این پست ها رو برمیگردونم و در صفحات یووه خواهند بود . امیدوارم اگر خاطری هست به من ببخشند این کار رو.
این بحث به هر دلیلی ادامه پیدا بکنه پست نامربوط پاک خواهد شد. شما نظری داشتید و گفتید. بنده هم همینطور. بیشتر از این این تاپیک به منحرف نمیشه. هر صحبتی داشتید در پیام خصوصی در خدمت هستم.
شاد و پیروز باشید.