• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خیلی خیلی بد بودیم
چرا جرا چرا بنتنر رو اورد؟ با اون قد 1.96 متری یه ضربه سر نتونست بزنه...
خیلی افتضاح بودیم...پیرلو بیش از 8توپ لو داد...
مارکیزیو واسه خودش بازی میکرد...
اساموآ نتونست حتی یه فرار داشته باشه از سمت چپ....
چرا جووینکو باید 90 دقیقه بازی کنه؟! هزار بار توپ لو داد..هزار بار موقعیت از دست داد...
افتضاح افتضاح....
ولی تنها خوبی این شکست اینه که فشار زیادی که رو تیم برای نباختن بود برداشته میشه و واسه بازی های اینده با استرس کمتر میتونیم بازی کنیم...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خیلی بی انصافیه..

اینکه من گفتم گل یووه افساید بود و داور با اشتباهش بازی رو برد به حاشیه

آیا دروغ بود ؟
ایا حرف بدی بود ؟
ایا بی احترامی به یوزرها و تیم بود ؟
ایا مربوط به بازی یووه و اینتر نبود ؟

خلاصه اینو بدونید اون مدیر عزیزی که زد پست ما رو پاک کرد ازش دلخور شدم. احتمالا این پست هم پاک میشه.

ممنون میشم دلیل پاک شدن پست بنده رو به اطلاعم برسونید.
والا مهرداد متاسفانه ناراحتی از بازی رو تو مدیریت هم میبینیم ! من تو تاپیک یه تیم دیگه در مورد داوری حرف زدم ! در مورد داوری بایرن - هامبورگ بود ! ربطی به این بازی نداشت ! ورداشتن پاک کردن ! استدلال های خیلی خوبی دارن ! واقعیت ها رو نباید گفت . یووه از دارو فقط تو این لیگ و 11 تا بازی کمش 7 امتیاز گرفته ! ولی نباید گفته بشه چون آغا ناراحت میشن !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به نظر من هم داوری افتضاح بود از گل آفساید ما گرفته تا تلافی گل آفسایدمون در نیمه دوم کلا افتضاح بود :eek:

بازی رو خوب شروع کردیم ولی همون اوایل بازی میرکو مصدوم شد و لخشنایدر که عصبی بازی می کرد تعویض شد و همین ترکیب رو بهم ریخت و در طول بازی جاتون خالی ماروتای عزیز کلی از طرف من ناسزا خورد که حتی نتونست یه مهاجم برامون بگیره که بتونه توی بازی هایی به این حساسی روش حساب کرد .

در کل بازم داوری افتضاح بود و با فشاری که روی اشتباهات بازی های قبلی روی داوران اومده بود معلوم بود فقط نیمه دوم برای جبران گل آفسایدمون به زمین اومدن ;)

ولی واقعا سخت بود در دوفصل یک تیم بخواهد شکست نخوره و مخصوصا با حواشی که برای مربیان و بازیکنان تیم ایجاد کردند و امیدوارم تیم افت روحی نکنه و با قدرت ادامه بدهد :happy:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
طبیعت فوتبال همینه. سالها بردیم و کلی حرف شنیدیم. دو سال هفتم شدیم و شنیدیم ولی یکی از اون وجدان های بیدار نگفت پس چی شد؟ حالا باز میبریم و باز همون حرفهایی که بی ارزش هست از نظر من . حرفهایی که صاحبانش از روی ناچاری به زبون میارن و حرفهایی که حرفهای دشمنان این تیم هست ولو در جلد فوتبال.
مشخصا دشمن شاد شدیم. بالاخره بزرگی خرج داره و این خرجش هم میدیم. دشمن بزرگ لازم داریم. دشمنهایی خیلی بزرگتر از این . همه چیز روشن هست و در چشم انداز دور و بلند تنها چیزی که دیده میشه جاوید بودن ماست و دست نیافتنی بودن ما. این ها چیزهایی هست که ما براش غرور داریم و بهش افتخار داریم. تکبری در کار نیست! این اسمش غرور هست که زیبا هم هست و داشتنش براحتی نیست.

اما بازی باختیم. به تیم باختیم که بینهایت ازش متنفر هستیم و این دیگه قابل کتمان نیست . سالهای بعد از 2006 با چشم پر شادی ما طی شد و حالا اونها تونستند نوار نباختن ما رو پاره کنند . سخت بود ولی الان دیگه مهم نیست.
مطمئن هستم که همین باخت دیشب کلید و پل موفقیتهای آینده بوده و خواهد بود. از دل همین روزهای سخت بیرون اومدیم و این فقط یه روز سخت تنها بود که تموم شد و رفت.

بد بازی کردیم. تمرکز رو زود از دست دادیم. اگر با دقت بودیم مثل بازی با رم تو همون یه ربع اول کار رو تموم کرده بودیم. ولی نشد. با توجه به اشتباه داور که در بازی پارسال هم مشکل داشت مشخص بود که بعد از نیمه کار رو برای ما سخت خواهد کرد. بیخود ترین پنالتی عمر رو دیدم و بعد از اون بدترش رو برای ما نگرفت. دو تا کاشته پشت 18 ما رو ندید و رو رو ضد حمله وضعمون بدتر شد. اعتقادم اینه که بازی مساوی عادلانه بود اونم با در نظر گرفتن بد بازی کردن ما ولی خب دیگه کاریش نمیشه کرد. ای کاش اون افکاری که داوری رو با یووه میدید در انتهای بازی یه بازنگری انجام میداد. فوتبال بسیار پیچیده هست و نیاید راحت قضاوت کرد.

و اما تلویزیون. بازی رو ای زد هم پخش میکرد ولی من ترجیح داد از سه ببینم که بشنوم چه حرفهایی علیه این تیم زده میشه. الان فقط میخوام بگم دوستانی که هر هفته میگید چرا بازی ما رو پخش نمیکنند علاتش وجود چنین تفکراتی هست که الان شده حاکم! بعلاوه مسائل سیاسی ای که از زمان انقلاب ایران وجود داشته بین این خانواده و ایران و اون داستانهای سرمایه گذاری ها در ایران و خودکشی یا قتل ادواردو و .... همه اینها رو بیارید در مغز این افراد تا دریابید که چرا اینطور تصمیم میگیرند. به این تصمیمهایی که علیه تون هست باید افتخار کنید چرا که نشانه های زیبایی برای کسانی که چشمهاشون رو باز کنند وجود داره. بیش از این توضیحش مجاز نیست .

در مورد تیم میتونم بگم که به زودی اختلاف رو باز هم بیشتر خواهیم کرد و من نگرانی ای از این بابت ندارم. تیم ما خوب هست و به قدر کفایت قوی . این یه بازی ضعیف بود که تموم شد و رفت و دیگه تکرار نمیشه.
//
رضا@
خوشحال شدم که دیدم رضا پست داده. ببین رضا جان من در ادامه این پستم میخوام جریانی رو توضیح بدم و شفاف کنم که دفاع خواهد بود. من دوستی مثل شما رو به خاطر اینکه بی عدالتی نکرده باشم از خودم رنجوندم. منی که دوستی ها رو بالا تر از هر چیز میدونم چه برسه به فوتبال ! باز بخاطر چنین مسائل ساخته شده ای باید توضیح بدم. قضیه اش میشه مثل آش نخورده و دهن سوخته. آش نخورده همون حق کشی هست در مسئولیتی که امروز اینحا دارم که من همیشه سعی کردم این آش کثیف و زشت و بد مزه رو نخورم و دهن سوخته اینه که شما و امثال شما از من میرنجید. بهرحال من درک میکنم شما رو و امیدوارم اینجا بیشتر ببینمت.

این پست های مهرداد عزیز هست. کسی که من همیشه براش احترام قائل بودم و هستم از قدیم تا الان و امیدوارم اینو ایشون از من پذیرفته باشه.

مهرداد جان / قوانین شفاف و روشن هست. اگر خیلی دقیق بخواهیم بگیم میتونم بگم هر کسی میتونه به دلش نگاه کنه و ببینه تو اون لحظه پست دادن شخصا چه نیتی داشته. اگر نیتش خیر بوده مشکلی نداره و اگر خیر نبوده بی شک شما بدونید که در چارچوب قانون های بخش هم نبوده.
یوونتوس ثانیه 19 به گل رسید

چه افتضاحی کرد داور !!! افساید به اون واضحی رو ندید !!! داور بازی رو از همین نقطه شروعش برد به حاشیه
خیلی بی انصافیه..

اینکه من گفتم گل یووه افساید بود و داور با اشتباهش بازی رو برد به حاشیه

آیا دروغ بود ؟
ایا حرف بدی بود ؟
ایا بی احترامی به یوزرها و تیم بود ؟
ایا مربوط به بازی یووه و اینتر نبود ؟

خلاصه اینو بدونید اون مدیر عزیزی که زد پست ما رو پاک کرد ازش دلخور شدم. احتمالا این پست هم پاک میشه.

ممنون میشم دلیل پاک شدن پست بنده رو به اطلاعم برسونید.

فقط خدمت شما عرض میکنم که هر طور که خودتون چیزی رو میپسندید دیگران رو هم لایق بدونید.
امیدوارم که دلخور نباشی چون کلا جامش بدرد نمیخوره چه برسه به یه بازیش. اگر دوستی ای وجود داره با این چیزها دلخوری بوجود نمیاد و اگر دوستی ای نیست بحثش بی نتیجه هست.
این پستها رو بنده پاک نکرده بودم. اصلا از دیروز صبح من لاگین نشده بودم و شب بعد بازی لاگین شدم و بعد از باختمون با دیدن این نوشته ها اونقدر متاسف شدم که کلا سیستم رو خاموش کردم و بهتر دیدم استراحت کنم تا اینکه از خوابم بزنم و اینطوری مورد قضاوت قرار بگیرم.

اینم پست امین عزیز هست اگر اسمشون رو اشتباه نکنم.
والا مهرداد متاسفانه ناراحتی از بازی رو تو مدیریت هم میبینیم ! من تو تاپیک یه تیم دیگه در مورد داوری حرف زدم ! در مورد داوری بایرن - هامبورگ بود ! ربطی به این بازی نداشت ! ورداشتن پاک کردن ! استدلال های خیلی خوبی دارن ! واقعیت ها رو نباید گفت . یووه از دارو فقط تو این لیگ و 11 تا بازی کمش 7 امتیاز گرفته ! ولی نباید گفته بشه چون آغا ناراحت میشن !

خب اگر مهرداد جان اینقدر دقیق اشاره نکرد ایشون کار رو تمام کردند.
شما دقیقا منظورتون با بنده هست و من باید خدمت شما همون جملات بالا رو عرض کنم و اینکه بنده پاک نکرده بودم. البته اضافه کنم که خیلی خیلی از این که باعث شدم شما چنین دیدی نسبت به من داشته باشید باید بگم متاسفم البته برای خودم. چون حتما رفتار من باعث این موضوع شده . من نه آقا هستم و نه آغا ! این نوشته شما رو اینجا کوت کردم که شما بیشتر بهش افتخار کنید. مدیریت از باخت یووه ناراحت نیست ، اما من نارحتم به عنوان یه یونتوسی. این حرف شما دقیقا یک توهین هست و یک تهمت و من و سایر دوستان بهش عادت کردیم بدبختهنه. و این استدلالی که به کار بردید رو .... بگذریم./ امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی داداشم.

//

این پستهایی که بالا کوت کردم پاک شده توسط دوست عزیزم ولی من جسارتا (نسبت به ایشون و عذر میخوام همینجا) این پستها رو برمگیردونم.
اگر این پستها در تاپیک های دیگه بود من طبق قانون رفتار میکردم چون حق دوستان دیگه بود. اما اینجا طرف این حرفها بنده هستم و در مورد تیم هم تیمی هام. شخصا از دوستان در این تاپیک عذر میخوام بخاطر اینکه قانون براشون نادیده گرفته میشه و این پست ها رو برمیگردونم و در صفحات یووه خواهند بود . امیدوارم اگر خاطری هست به من ببخشند این کار رو.

این بحث به هر دلیلی ادامه پیدا بکنه پست نامربوط پاک خواهد شد. شما نظری داشتید و گفتید. بنده هم همینطور. بیشتر از این این تاپیک به منحرف نمیشه. هر صحبتی داشتید در پیام خصوصی در خدمت هستم.

شاد و پیروز باشید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عرض کردم پستی در این زمینه اینجا نزنید که پاک میشه. هر چی دوست دارید میتونید در پی ام مطرح کنید. این تاپیک جاش نیست. از دوستان عزیزترم هم عذر میخوام ولی اینجا پست در این مورد ندید. مرسی

این پست خودم هم پاک میشه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
باید از نو همه چیز رو شروع کرد بریم برای اولین پیروزی :happy:
----------------

سرمربی یووه : این شکست مشکلی برای تیم ایجاد نخواهد کرد
alessio2.jpg

یوونتوس در ورزشگاه خانگی خود با سه گل مغلوب اینتر شد اما سرمربی یووه این شکست را پایان فصل برای تیمش قلمداد نمی کند و اعلام می کند این شکست مشکلی برای یووه ایجاد نخواهد کرد.

"این بازی اینتر از فرصت هایش بهتر استفاده کرد، ولی ما نه. در نیمه اول می تونستیم گل های بیشتری بزنیم و روند بازی را تغییر بدهیم. این شکست ما را زخمی نخواهد کرد."

"باید رو به جلو نگاه کرد. من می خواهم از هوادارانی که در پایان بازی ما را تشویق کردند تشکر کنم. ما به این بازیکن ها افتخار می کنیم و مطمئنم که این شکست مشکلی برای تیم ایجاد نخواهد کرد."

"ما اینتر را دست کم نگرفتیم. ما هم برای بازی 3-5-2 آماده بودیم و هم خط حمله 3 نفره و بازی را خیلی خوب شروع کردیم ولی بعد از نیمه اول افت کردیم."

"اینتر در نیمه اول کار خاصی نکرد، اگر توپ های مارکیزیو گل شده بود، الان ما در مورد بازی متفاوتی حرف می زدیم."

"ما باید از فرصت هایمان استفاده کنیم، بازی کردن هر 3 روز یک بار ساده نیست. اگر تیمی از فرصت هاش استفاده نکند مقابل یک تیم خوب مانند اینتر به این شکل به مشکل بر می خورد."

"مهاجم یووه در نیمه دوم خیلی مردد بازی می کردند، پاس هاش اشتباه زیادی دادیم و طبیعی بود که اینتر بازی را بدست بگیرد و گل های خود را به ثمر برساند."

وی در آخر به تعویض ووچینیچ اشاره کرد و گفت: "به پای ووچینیچ ضربه ای خورد و مصدوم شد، باید تست بدهد تا ببینیم به بازی بعدی خواهد رسید یا خیر."

قدرت و توان زیادی در ادامه راه داریم
chiellininew4.jpg

یوونتوس پس از 49 بازی بدون شکست، سرانجام شکست خورد تا روند شکست ناپذیری این تیم بزرگ ادامه نداشته باشد. جورجه کیه لینی، مدافع یووه پس از شکست شب گذشته می گوید " یوونتوس توان و قدرت زیادی برای نمایش و ادامه راه دارد و ما همچنان در صدر هستیم. "

" به هر حال ما در صدر هستیم و در لیگ قهرمانان و سری ا قدرت و توان زیادی داریم. ما گل هایی را خوردیم که همگی از روی اشتباه خودمان بود. انها تصمیم گرفته بودند با تمام قدرت و با سه مهاجم حمله کنند. از امروز به دیدارهای بعدی فکر می کنیم و به بهبودی نقاط ضعف و دوباره بلند شدن. "

مطمئنا شکست نتیجه خوشایندی نیست
buffon9.jpg

شب و دیدار خوبی را پشت سر نگذاشت، همانند هم تیمی هایش که نمایش خوبی نداشتند او نیز خوب کار نکرد و دروازه اش را سه بار باز شده دید. جان لوئیجی بوفون پس از بازی در خصوص شکست پس از 49 بازی گفت.

" طبیعتا نتیجه ای نیست که خوشایند و خوب باشد. می گویم که انها شایسته بودند، خوب بازی کردند و با دقت پیش رفتند. در خط حمله مهاجمین خوب و بزرگی دارند. انها نیروی تازه دارند و با فکر بازی کردند.

پیش از این نیز اتفاق افتاده که در یک بازی سه گل دریافت کنم، مطمئنا شب خوبی نبود. اما ما خیلی خیلی زود به گل رسیدیم و این از نظر روحی و هیجانی به ما کمک نکرد. تا لحظاتی خوب پیش رفتیم و بعد نفهمیدم که چطور شد این طور پیش رفتیم. ما فرصت هایی داشتیم اما انها هیجان و شرایط دیگری برای رسیدن به پیروزی داشتند. "

76203_299413980167562_1124397352_n.jpg

attachment-232429-image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[FONT=&amp]سلام بر دوستان یوونتوسی عزیز[/FONT]
راستش اینقدر دیشب عصبی شدم که تا الان حوصله نوشتن نداشتم اما فوتباله دیگه و کاریش نمی شه کرد
[FONT=&amp]پستم رو با لعنت بر بنتنر میخوام آغاز کنم که دیشب یک سکته ناقص نصیبم کرد[/FONT](وای که چقدر از این بنتنر متنفرم)
[FONT=&amp]دیشب بازی رو به 3 دلیل مهم باختیم[/FONT]...
1-[FONT=&amp]کلا فوتبال ایتالیا بسیج شده بودن تا یووه رو کله کنن که کاملا هم موفق شدن[/FONT]
2-[FONT=&amp]تیم داوری که حسابی نیمه دوم تو کاسه یووه گذاشت[/FONT] و تلافی گل آفساید رو بد درآورد
3-[FONT=&amp]ارنج بد و تعویض های فاجعه مربی که کلا روند بازی رو طوری پیش برد[/FONT] تا اینتر خیلی راحت و بدون ترس بیاد و حمله های زیادی رو انجام بده.(ورود بنتنر به بازی یعنی فاجعه برای یوونتوس)

بنظرم اگه در شروع نیمه دوم به جای بنتنر، کوا وارد زمین شده بود و در آخر هم بجای جووینکو، ماتری یا پوگبا وارد زمین می شدن نتیجه الان چیز دیگه ای بود(افسوس و هزاران افسوس که در بازی که باید با اختلاف پیروز می شدیم، مساوی هم نکردیم، بلکه باختیم و البته بد باختیم)

تبریک به داور/تبریک به ایتالیا
شما موفق شدید

timthumb.php

یووه در همان دقیقه ۱ بازی به گل رسید گلی در شرایط افساید که حتی خود بازیکنان اینتر هم اعتراضی نکرده و متوجه ان نشده بودند
یووه در ادامه کاملا برتر بود و حملات را مارکیزیو یکی پس از دیگری از دست داد
نیمه اول با همین شرایط با پایان رسید
در اغاز نیمه دوم داور بازی برای جبران گل نیمه اول وارد بازی شد
خطا های پیایپی بازیکنان اینتر را نادیده می گرفت
و در صحنه ای که هیچ اتفاقی صورت نگرفت و با تمارض کاملا مشخص میلیتو یک پنالتی را برای بازیکنان اینتر گرفت و سرنوشت بازی را عوض کرد
میلیتو این توپ را وارد دروازه یووه کرد
دقایقی بعد بود که گارگانو در محصوطه جریمه جووینکو را کاملا شارژ کرد اما داور این صحنه کاملا مشخص را هم نادیده گرفت
یووه به حملات خود ادامه داد در ضد حملهای که ارتور ویدال قصد ارسال بلندی داشت ژوان بدون توپ فقط پای وی را زد اما داور حتی خطا هم نگرفت صحنه ای که فقط کارت قرمز جریمه ان بود
در ادامه اینتر بود که در ۲ ضد حمله توانست ۲ گل به یووه بزند تا کل ایتالیا را که از رکرود های یووه در عذاب بودند را خوشحال کند
هفته ها بود که با کوچکترین اشتباهات داوری از یووه انتقاد می شد
باشگاه یووه هم تا می توانست سعی می کرد با عدم پاسخ گویی تیم را وارد جاشیه نکند اما بلاخره موفق شدند به یووه ضربه بزند.

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود خدمت همه ی دوستان گل و یوونتوسی عزیز

من کار خیلی داشتم ولی الان میام حرفام رو میزنم...!!!
اول از بازی شروع میکنم.:
کنته دو تا اشتباه داشت(به نظر من).1-سیستم بازی بود که به نظر من وحشتناک بود.چه تیمی میاد جلوی تیمی که با سیستم 3-4-3 بازی میکنه با سه دفاع بازی کنه؟!!!!برای من که خیلی تعجب آور بود واقعا به نظر من کار عاقلانه ای نبود ویه کمی احساسی بود.
2-بازی دادن به بنتنر.شما یه نگاهی به خط دفاعی اینتر بندازین رانوکیا که از نظر سرعت خیلی پایینه/ساموئل که دیگه پیر شده و ژوآن که تجربه نداشت.ما باید یه بازیکنی که خیلی کند هست رو بزاریم توی بازی و جالب اینکه ما اون رو برای سر زنی وارد کردیم ولی چیزی نصیب ما نشد.در کل ما خیلی خوب نبودیم ولی نمی بایست ببازیم.
در مورد داوری که خیلی جالبه من اصلا نمی دونم چی بگم.اول بازی اون اشتباه به نفع ما ویه نیمه به ضرر ما.داور نمی بایست که به نفع اون ها بگیره/می بایست از اون به بعد بهتر داوری کنه.اون چه پنالتی بود که گرفته شد و چه خطا هایی که روی جووینکو گرفته نشد.!!!!مهم نیست مهم اسم ما هست که تا ابد درخشان خواهد بود....

اما.....:
راستش من سنم خیلی قد نمیده و اصلا اون یووه ی افسانه ای که لیپی داشت رو من یادم نمیاد.من فوقش از سال 2002 به این طرف رو یادم میاد و بازیکن های شاخصی نظیر بوفون/دلپیرو/ندود/رائول/ترزگه/اواخر زیدان و رونالدو و ...که افسانه های تمام نشدنی من هستند.من چیزی هایی که از اسطورهام یاد گرفتم اخلاق بود/باوفایی بود/قدر دانی بود چیزی که الان زیر پا له شده و به جای اون کینه و دشمنی بوجود اومده.سالی که ما به دسته ی پایین تر سقوط کردیم و لقب مافیا و تهمت های فراوانی به ما دادند من و دیگر طرفداران کنار تیم موندیم و یوونتوسی بودن یکی از بستگان به من دلگرمی میداد.چند سال پشت سر هم در رده های 6 و 7 تکون خوردیم و حرف ها شنیدیم و چیزی نگفتیم.من نمیدونم که چه هیزم تری به این دنیا فروختیم که همه با ما بد هستند.در عرض یک سال چنان قدرتی پیدا کردیم که همه در انتظار یک باخت ما یک سال چشم انتظار موندن.و طوری بردند که در شان خودشون بود.خاری شدیم توی چشم دشمن که دشمن می خواد با کور کردن چشم خودش اون رو برطرف کنه.ولی بازم میگم این چیزها مهم نیست.مهم نیست که گزارشگر در مورد تیم ما چه چیز هایی میگه/مهم نیست که چه توهین ها و حرف هایی شنیده ایم.اتفاقا من به تیم خودم افتخار میکنم به خاطر اینکه انقدر بزرگه که به جای یک دشمن یه دنیا دشمن داره.میگن هر کسی رو میخوایی بشناسی از دوستها و دشمنهاش باید بشناسی.که خیلی واضحه....
سال پیش که الکس از اسن تیم رفت به پدرم گفتم بازی های یووه دیگه برای من اون جذابیت قبلی رو نداره ولی بعدش یاد یه جمله از خود کاپیتان افتادم که گفته بود."من آرزو داشتم که شماره ی ده یک تیم باشم مهم نیست چه تیم بزرگ و یا کوچکی.ولی الان خوشحالم که شماره ی ده یک تیم بزرگ بودم.من بعد از خروج از این تیم باز هم هوادار این تیم باقی خواهم ماند"

پ.ن:اگه غلط املایی داره ببخشید :دی
ci piace JUVENTUS
foroza JUVENTUS

53707745149231799813.png

58433435994135910709.png

13520478091.jpg

13520479202.jpg

13520479201.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
امیدوارم که همگی رو به راه باشید و به قول بوفون عزیز خوشبین به آینده...

بوفون خوشبین به آینده

post-1352020760-kamoc.jpg

جیان لوئیجی بوفون دروازه‌بان با تجربه یوونتوس علی رغم شکست برابر اینترمیلان در تورین، به آینده بسیار امیدوار است.به گزارش Juventus.it، کاپیتان بیانکونری اشتباه بازیکنان و آسیب پذیری عمق دفاع یوونتوس را دلیل اصلی شکست خانگی 3-1 آنها برابر رقیب سنتی شان پس از 4 سال می داند.جی جی بوفون درباره نتیجه این بازی می گوید: "ما خیلی زود به گل رسیدیم و حتی تا بیست دقیقه اول می توانستیم فاصله را دو برابر کنیم. اما رفته رفته قدم هایمان سست شد و دفاعمان شکننده. ما عقب کشیدیم و اشتباهاتمان برای مهاجمان با کیفیت آنها کافی بود تا دروازه ما را هدف قرار دهند."با این وجود، سنگربان 34 ساله تیم ملی ایتالیا معتقد است بیانکونری با شکست نورشلند در دیدار چهارشنبه شب در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا می تواند دوباره طعم پیروزی را بچشد."ما چهارشنبه مقابل نورشلند می توانیم روند پیروزی هایمان را از سر بگیریم. شکست همیشه ناراحت کننده خواهد بود و با وجود اینکه ما با آن بیگانه شده بودیم، اما به هر حال یک سوی دیگر ورزش است و باید با آن کنار بیاییم."یوونتوس در آغاز دور برگشت مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا باید روز چهارشنبه در یوونتوس آره نا به مصاف نورشلند کوپنهاگ برود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تمرکز یووه روی یورنته
یوونتوس در نقل و انتقلات ژانویه می‌تواند ستاره ی اتلتیکو بیلبائو را با قیمتی کمتر از پیشنهاد اولیه سران باشگاه باسکی به خدمت بگیرد

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت لزوم به خدمت گرفتن یک مهاجم تراز اول بعد از باخت 3 بر 1 یووه به اینتر بیش از پیش مورد توجه مسئولان باشگاه قرار گرفته

بانوی پیر در تابستان این مهاجم 27 ساله را زیر نظر داشت ولی قیمت مد نظر مسئولان بیلبائو مقداری بالا بود

بر اساس قرارداد یورنته، یووه می‌تواند در ژانویه او را با تخفیفی 6 تا 7 میلیون یورویی به خدمت بگیرد

ملی پوش باسکی تا ژوئن 2013 با بیلبائو قرارداد دارد و اگر باشگاه موفق نشود قرارداد او را تمدید یا در ژانویه او را ترانسفر کند در تابستان آینده بر اساس قانون بوسمن بازیکن آزاد اعلام خواهد شد

یورنته پیش از این اعلام کرده بود که قرارداد جدیدی با اتلتیکو بیلبائو به امضا نخواهد رساند
مشاهده پیوست 233313

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
یعنی اون ماروتا دانشمند بخاطر 6-7 میلیون تخفیف این بازیکن رو نخریده؟ اون که همینطوریش جا داره برای احساسات منفی تماشاگر این بهونه ها رو هم خودش میده. تو که میخوای امائوری رو 20 میلیون بفروشی حاضر نیستی 6-7 تا بیشتر برای این بدی؟ عمرا اگر بتونه اینم بگیره.
کلا دنبال بازیکنی هست که ارزون باشه / مسن بودن و اینها هم نیست. عین بچه دبستانی دنبال اسم هست.

@ Benchmarker
آقا جان برای بار چندم دارم توضیح میدم. پست شما رو من پاک نکردم که بگیم چون یوونتوسی هستم طاقت حرف شما رو نداشتم. عنایت داشته باشید زود قضاوت نکنید ! و توهین نکنید. من فکر میکنم تو این مدت به خوبی اینو نشون دادم که تحت تاثیر برد و باخت قوانین رو سلیقه ای اعمال نمیکنم! شما باید نوشته هاتون رو با قوانین همسو کنید تا موردی از جانب هیچ کس براتون پیش نیاد حتی یه مسئول که طاقت باخت نداره!!!!/ شما اینجا حضور نداشتید که ما باخت های بسیار بدتر از این ها رو هم در فوتبال داخلی و هم فوتبال خارجی براحتی پشت سر میگذاشتیم و این حرف و حدیث ها هم نبود. اتفاقا هر بار این موضوع بوده که بعد باخت به دوستانی که طرفدار رقیب هم بودند تبریک گفتیم . الانم کسی رو نمیشناسم که طرفدار 6 دنگه اینتر باشه اینجا و توی بخش وگرنه اینکار رو میکردیم. البته سابق بودند ولی الان فعالیت ندارند دیگه.
علت پاک شدن پستها هم قوانین هستند. / هر بار نمیشه یه بند قانون رو توضیح داد. قوانین رو نوشته اند و گذاشتند توی بخش تا همه ببیند. شما هم زحمتش رو بکشید لطفا!
موفق باشید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب تا الان دیگه باید ریکاوری شده باشید دوستان
یالا بریزید رو میز ببینیم چی دارید:دی

خبرهای من اینه که ظاهرا میرکو رو فرداشب نداریم بخاطر صدمه دیدگی / و این احتمال هست که بنتنر دوباره بازی کنه.
زوج احتمالیش فابیو خواهد بود.
بازی نکردن جوینکو رد شده و ظاهرا در نیمه دوم میخواد ازش استفاده کنه و گفته تیم رو برای هر حالتی آماده کردیم که اگر به گره بخوریم وارد فاز جدیدی بشیم.

مورد دیگه اینکه ظاهرا میخواهند از پوگبا هم در ترکیب اولیه بهره بگیرند. حتی این امکان داده شده که بخاطر این تغییر شازده مارکیزیو یا ویدال رو نیمکت باشند.

ترکیب احتمالی از الان!! این گمانه زنی شده.
جیجی/ لیخ / بارزا/بونوچی/جورجو/اساموا/مارکیزیو /پیرلو/ویدال/بنتنر و فابیو/ (البته تو این ترکیب پوگبا رو جایگزین نکرده و گفته شده گزینه تعویض در خط وسط میتونه پوگبا باشه.

مورد اخر اینکه ماروتا این شکست اخیر رو ارور در بازی تعبیر کرده. بهرحال ازش دل خوشی نداریم ولی این تشبیهش خوب بوده و اگر یه ارزن تو تیم مهم شمرده بشه این جمله اش بد نبوده.

//
اما در مورد بازی قبل یه چیزهایی یادم رفت.
یکی اینکه بنتنر بیخود بود. و سرعتش اونقدر کم بود که یاد کارگرهایی افتادم که تو فیلمها دیدیم که با بیل زغال میریزن تو کوره تا کشتی سوخت داشته باشه!
آساموآ بدترین بازی ممکن رو به نمایش گذاشت.
اما به نظرم وقتی بازی رو از دست دادیم که مارکیزیو به شکلی عجیب تو بازی محو شد.
این نتیجه علتهایی داشت که یکی دیگه اش رو میشه به عصبانیت بی جهت لیخ برشمرد. در ادامه تعویضش کار رو بدتر کرد. اون چیزی که بین او کامبیاسو رخ داد هرچی بود این بازیکن رو از اون لحظه از ما دور کرد. دقیقا یه بار این خطا کرد و یه بار هم اون و هر بار به غیر خطا حرفهاشون روشون تاثیر گذاشت .
اما چیزی که مهم بود این بود که تیم ما اصلا تمرکز لازم رو نداشت.

// امید داریم که این بازی رو خوب ببریم و به جدول اروپایی برگردیم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بابا بازم موجی اینا که هیچی نمی گن :دی
------------------

موجی : یووه با غرور باخت ، استراماچیونی هنوز چیز خاصی به دست نیاورده است
timthumb.jpg

لوچیانو موجی در جدیدترین مصاحبه خود با مجله لیبرو ایتالیا پس از شکست یووه مقابل اینتر در دربی ایتالیا خاطرنشان کرد که یووه با غرور در این دیدار شکست خورده است .

” هیچ وقت نمی‌توان هرگز نباخت ، یووه با غرور باخت ، اینتر هم با شایستگی پیروز شد ، یووه پس از ۴۹ بازی شکست خورد و این جزئی از فوتبال است ، بیانکونری نتوانست بازی همیشگی خود را به نمایش بگذارد و این دلیل شکست آنها بود ، اگر این مسئله نبود ، اینتر توان شکست یووه را نداشت ، نباید استراماچیونی دچار غرور شود ، چرا که او هنوز هم در برابر یووه باید تعظیم کند ، این تیم اینتر در تاریخ خودش با مربیان بزرگ تر از استراماچیونی هم به اندازه افتخارات یووه در کارنامه خود ندارد و این واضح است که او هنوز کار خاصی انجام نداده است .”

موراتی ریاست باشگاه اینتر اعلام کرده بود که باید لخشتاینر با دریافت کارت زرد دوم در این بازی اخراج می‌شد ، موجی در این باره می‌گوید :

” موراتی باید درباره اتفاقاتی که به سود تیم خود نیز رقم خورده صجبت کند ، او باید از پنالتی گرفته نشده برای کیه‌وو ، گل آفساید پریرا که پروتزو آن بازی را قضاوت می‌کرد ، یا پنالتی که در مقابل میلان برای این تیم گرفته نشد و بر روی روبینیو به وضوح خطا اتفاق افتاد ، در بازی با کاتانیا داور خطا بر روی گومز را نگرفت ، در جدال با بلونیا ، گل سوم اینتر را کامبیاسو در شرایطی آفساید به ثمر رساند ، ناگاتومو هم در مقابل سمپدوریا گل سوم را در شرایطی آفساید به ثمر رساند ، باید درباره این سود داوری ها برای اینتر نیز صحبت کنیم ،واضح است که تنها یک اشتباه به سود یووه همه را وادار به حمله به این تیم می‌کند . ”

موجی درباره شرایط یووه گفت :

” یووه بعد از ۴۹ بازی بدون شکست ، ناامید کننده ظاهر شد و این کاملا مشخص است ، یووه دربازی های اخیر نشانی از تیم ابتدای فصل نداشته است و این در میانه راه به نظرم طبیعی است که بازیکنان از نظر بدنی کمی دچار مشکل شوند ، اما یووه باید هوشیار باشد و بداند که اینتر این فصل مدعی جدی برای تهدید عنوان اسکودتو یووه است . “

attachment-232429-image.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان و هواداران یوونتوسی عزیز :rolleyes:

دلم برای تاپیکمون تنگ شده بود

به امید موفقیت یووه دوست داشتنیمون :wub:

سلام دوست یوونتوسی من :happy:

چه خوب کاری کردی یادی از تاپیک خودتون کردید , امیدوارم باز هم بهمون سر بزنید :happy:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به به ببین کی اومده.
واقعیته یا چشمهامون سیاهی میره!

ما خیلی به شما مدیون هستیم بخاطر این تاپیک!

خوش برگشتید هرچند که هم رو نمیشناسیم :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823

سلام بر دوست یوونتوسی و بانی تاپیک یووه
امیدوارم که همیشه به تاپیک خودتون سر بزنید...

پوگبا در ترکیب یووه/ ووچینیچ به بازی فردا نخواهد رسید

timthumb.php

به نظر می‌رسد آنتونیو کونته سرمربی با تجربه تیم یوونتوس قصد دارد به پائول پوگبا فرانسوی در جدال با نورژلاند در لیگ قهرمانان که فرداشب در تورین برگزار می‌شود و یووه به نوعی به برد محکوم است بازی دهد .
این ستاره فرانسوی در دیدار با بلونیا با نمایشی عالی و زدن گل پیروزی بخش تیمش در دیداری که ۲-۱ پیروز آن بودند خود را به کونته اثبات کرده بود ، اما او نتوانست در دیدار شنبه شب که با نخستین شکست یووه پس از دو سال همراه بود جایی در ترکیب پیدا کند .
بر اساس گزارش امروز گاتزتا دلو اسپرت ، پوگبا به جای یکی از دو بازیکن خط میانی یووه ، کلودیو مارکیزیو و یا آرتورو ویدال در مقابل تیم دانمارکی بازی خواهد کرد ، یووه سه دیدار ابتدای خود را در مرحله گروهی لیگ قهرمانان با تساوی به پایان رساند به نظر می‌رسد میرکو ووچنیچ هم به دلیل مصدومیتی که در دیدار با اینتر باعث تعویض او نیز شد در این دیدار حاضر نباشد .
احتمال می‎‌‌رود کونته در خط حمله نیز از زوج نیکلاس بنتنر و فابیو کوالیارلا استفاده کند .

خدا کمک کنه چون دوباره بنتنر از ابتدا میخواد بازی کنه...
________________________________________________________________________________________________________________________________

آلسیو: فردا ماتری در خط حمله خواهد بود

timthumb.php

آنجلو آلسیو ، کمک مربی تیم یوونتوس که در غیاب کونته هدایت یووه را بر عهده دارد، امروز به همراه لئوناردو بونوچی در کنفرانس خبری وینوو حاضر شدند ، پاسخگوی خبرنگاران بودند .
انتقادات زیادی بر خط حمله یووه وجود دارد ، فردا باید شاهد چه خط حمله ای باشیم ؟
” ماتری فردا از ابتدا بازی خواهد کرد و کوالیارلا و یا جووینکو زوج او را تشکیل خواهند داد ، خط حمله قدرتمندی داریم و به کیفیت آن‌ها ایمان کامل داریم . ”
آیا مشکلی در گلزنی یووه وجود دارد ؟ یووه در دیدار با اینتر می‌توانست گل دوم را بزند و آن شرایط رقم نخورد ؟
” مشکل گلزنی یک مشکل اصلی و قابل تمرکز است . اما نباید از این بابت نگران بود چرا که مشکل مهاجمین به زودی حل خواهد شد و تیم به طور کامل آماده می‌شود . ”
مصدومیت ووچنیچ برای دیدار هفته آینده مقابل پسکارا رفع خواهد شد ؟
” امیدوارم ، وقت برای ریکاوری او زیاد است و مشکلی برای بازگشت او نیست . ”
بنتنر در دیدار فردا بازی خواهد کرد ؟
” قبل از این نیز گفتم ، در بازی فردا ماتری با کوالیارلا و یا جووینکو خط حمله را تشکیل خواهند داد و بازی دادن به بنتنر را وضعیت ادامه بازی مشخص خواهد کرد ، او در چند دیدار اخیری که در ترکیب یووه حضور داشت ، نتوانست درخشش قابل انتظاری را داشته باشد .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

سلام بر موسس تاپیک دوست داشتنی یووه!!!
چه جالب بعد مدتها دوباره سر زدید:)

بالا