• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اول تشکر می کنم از تمام دوستانی که به تیم تبریک گفتند :heart:

و اما بریم سراغ اخبار باشگاه و البته بازی فردا یووه با رم در رم :rolleyes:
----------------

این یوونتوس فوق العاده است
teamnew12.jpg

حسن صالی امجیچ بازیکن اسبق باشگاه یوونتوس که دوران موفقی را در تورین پشت سر گذاشت روز گذشته در کانال رسمی بانوی پیر حضور پیدا کرد و در مورد شرایط این تیم صحبت کرد.

" خیلی خوب است که می بینم چنین تغییراتی اینجا اتفاق افتاده است.از ژوئن یا جولای سال قبل فوتبال را کنار گذاشتم و در حال حاضر در موناکو زندگی آرامی دارم."

می دانیم که شما بعنوان یک خبرنگار مشغول بکار هستید ، با بوفون یک مصاحبه ای را ترتیب دادید که عالی بود ، احساس شما از ای مصاحبه با یک دوست قدیمی چیست ؟

" واقعیت این است که گفتگوی من با بوفون هیچ تشابه با مصاحبه نداشت ، با هم صحبت می کردیم بدون اینکه حتی یک مرتبه به سوال هایی که دارم نگاه بیندازم ؛ بعنوان یک دوست با او صحبت کردم و به نظر من گفتگوی ما عالی بود "

شما گفتید که 4 فصل را اینجا سپری کردید اما به محض اینکه یوونتوس را ترک کردید ، یوونتوس به قهرمانی رسید ، به نظر میرسد که خوب یوونتوس را زیر نظر داشتید ؟

" تقریبا تمام بازی های یوونتوس را دنبال کردم ، اتفاق هایی که در دو سال اخیر در اینجا افتاده فوق العاده بود و من خیلی خوشحالم ؛ خیلی خوب است وقتی ببینی تیمی که مشکل زیادی داشته حالا یک ورزشگاه جدید و موزه ی فوق العاده ای دارد ؛ این یوونتوس فوق العاده ست "

دوست داشتی در این ورزشگاه به میدان میرفتی ؟

"بله بدون شک ؛ هر کسی دوست دارد در این ورزشگاه به میدان برود ، در ورزشگاه های زیبای زیادی به میدان رفته بودم و این از آن دست ورزشگاه های زیبایی هست که من دیدم ، این ورزشگاه برای تمام ایتالیا یک اتفاق مهم و جالبی هست "

در موزه نام شما نوشته شده و چند تصویر هم به شما تعلق دارد.

" فوق العاده ست ؛ خیلی احساس زیبایی دارم از اینکه می بینم که من جزئی از این باشگاه بزرگ بودم "

جیجی در مورد کونته صحبت می کرد ، خودتان را در کجای تیم کونته می بینید ؟

" نمی دانم ، بر اساس آن چیزی که بازیکنان به من گفتند ، به نظر من می توانستم برای تیم تاثیر گذار باشم ، من همیشه تمام توانم را بکار می بردم حتی در تمرینات ، بنظر می آید که کونته دنبال چنین چیزی هست به همین دلیل هم هست که تیم خیلی خوبی تشکیل داده ؛ او بازیکن پر تلاشی می خواد و من می توانستم با کونته موفق باشم "

احساس شما از بازگشت به تورین ، آیا یوونتوس همچنان در قلب شما جای داره ؟

" بله ، برای همیشه ؛ چهار سال فوق العاده را اینجا سپری کردم ، درست است که قهرمان نشدیم اما افرادی را شناختم که به بهترین دوستان من تبدیل شدند ، فرهنگ جدیدی را تجربه کردم حتی می توانم کمی ایتالیایی صحبت کنم ؛ نمی توانم تورینو ، یوونتوس و دوستانی که در اینجا دارم را فراموش کنم ، آن ها قسمتی از زندگی من را تشکیل می دهند."

کوالیارلا می خواهد برای همیشه در یوونتوس بماند
timthumb (2).jpg

هواداران باشگاه یوونتوس در ایران (Juventusfc.ir) – مدیر برنامه های فابیو کوالیارلا تایید کرد که فابیو فرصت ترک یوونتوس در نقل و انتقالات زمستانی را رد کرده است.

کوالیارلا از بازیکنانی بود که در دوره ی نقل و انتقالات زمستانی خبرهای زیادی مبنی بر جدایی او از یوونتوس شنیده می شد، اما در نهایت او در وینوو ماندنی شد.

بپه بوزو مدیر برنامه های او در مصاحبه با Calciomercato.it در این مورد گفت:

” او پیشنهادهای بسیاری حتی از باشگاه های اروپایی داشت، اما او آرزو دارد برای همیشه در یوونتوس بماند.”

بوزو افرود:

” او هنوز یک بازیکن مهم است و باقی خواهد ماند و بازیکن بسیار مهمی برای بیانکونری است.”

” گل هایی که او به ثمر رسانده به نسبت بازی هایی که انجام داده است نشان دهنده ی عالی بودن اوست و من امیدوارم که بازی های بیش تر و منظم تری به او برسد، چرا که او شایسته ی آن است. او یک بازیکن حرفه ای بزرگ است “

کوالیارلا بهترین گلزن یوونتوس در سری آ است و در این فصل ۷ گل در ۱۶ بازی به ثمر رسانده است و در لیگ قهرمانان اروپا موفق به زدن سه گل برای یووه شده است.

من هرگز به ترك يوونتوس فكر نكردم
caceresnew4.jpg

بعد از مصدومیت جورجو کیه لینی شرایطی فراهم شد تا مارتین کاسرس مدافع اروگوئه ای یوونتوس جایی در ترکیب اصلی پیدا کند و نمایش بسیار خوبی را از خود بر جای بگذارد. کاسرس در مصاحبه ای شرکت کرد و گفت:

"حضور کیه لینی در ترکیب یوونتوس به اندازه ای مهم می باشد که ما در یوونتوس لقب او را کاپیتان گذاشته ایم."

"هركسي كه پيراهن يوونتوس را بر تن مي کند بايد بهترين بازي خودش را ارائه بدهد و اين چيزي است كه همه ما بهش اعتقاد داريم."

"من در پستي كه مربي بخواهد بازي ميكنم، اين اهميت ندارد كه مربي از من بخواد در دفاع مركزي بازي كنم يا اينكه در هافبك كنار بازي كنم .. نكته مهم بازي براي يوونتوس و كسب افتخار هست."

کاسرس درباره احتمال ترك يوونتوس در پایان فصل گفت:
"نه ! من هرگز به ترك يوونتوس فكر نكردم ، من فقط ميخواهم در يوونتوس باشم. من اينجا بسيار خوشحال هستم و مي خواهم هميشه براي اين تيم كار كنم ، اينجا جايي هست كه ميخواهم باشم."

مارتین در ادامه به برد سلتيك اشاره کرد:
"اين يك نتيجه بسيار عالي بود ، اما بايد توجه داشت كه اين مسابقه راند دوم هم دارد اما طبيعي است كه در هر بازي فقط به آن بازي توجه كنيم و روی آن تمركز داشته باشيم."

"هدف نخست ما تكرار افتخار و قهرماني دوباره در سري آ هست ولي الان به ليگ قهرمانان هم بيشتر از قبل فكر ميكنيم ، اما با اين حال ما ميدانيم كه رسيدن به آن سخت هست."

"روز شنبه ما با رم ديدار مي كنيم. رم يك تيم بزرگ هست و حتي بعد از تعويض مربي انگيزه آنها بيشتر شده اما با اين حال ما در خانه حريف تنها به پيروزي فكر ميكنيم."

یوونتوسی ها ویدال را می فروشند ؟
vidalnew6.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
یک گزارش ویژه هم جا موند که مربوط به ماتری عزیز بود که این روزها دل مارو شاد می کنه و ما هم به افتخارش یک تک پست براش در نظر می گیریم :happy:

گزارش ویژه: آیا ماتری پاسخ علامت سوال یوونتوس برای مهاجم تاپ است؟
01.jpg

هواداران باشگاه یوونتوس در ایران (Juventusfc.ir) – بدون شک پشت سر گذاشتن یک ژانویه سیاه و دشوار برای یووه بسیار خوشحال کننده خواهد بود. اما موضوعی دیگر می تواند این خوشحالی را چند برابر کند. روند گلزنی های منظم الساندرو ماتری و بازگشت به روزهای اوج برای این مهاجم است می تواند خبر مسرت بخش دیگری برای هواداران بیانکونری باشد.

ماتری یکی از بازیکنان موثر در رویارویی یووه با کیه وو و فیورنتینا بود و توانست در این دیدارها گلزنی کند. همچنین روز سه شنبه با استفاده از اشتباه آمبروز مدافع سلتیک گل حساسی در دقایق ابتدایی برای یووه به ثمر رساند و بازیکنان یووه را برای بازی در جو ورزشگاه سلتیک آماده کرد. او در این بازی پاس گل زیبایی که به شاهزاده داد بازی خوب خود را کامل کرد و یکی از بهترین بازیکنان یووه در این میدان بود.

Matri-Fiorentina-Goal.jpg

Matri-Goal-Celtic.jpg

همه ی هواداران یووه به یاد دارند بازی های ابتدای فصل ماتری بسیار ناامید کننده بود و یک بازیکن بدون اعتماد به نفس نشان می داد که حتی موقعیت های صد در صد را گل نمی کرد. مصاحبه ی ماتری پس از دیدار با کالیاری که موفق به ثمر رساندن دو گل برای یووه شد نیز گویای این حقیقت بود:

” من ماه ها منتظر این گل ها بودم. متاسفانه گل نزدن روحیه شما را تا حد زیادی پایین می آورد، اما سرانجام با کمک هم تیمی هایم موفق به انجام آن شدم.”

ماتری با نمایش ضعیف خود در بازی های نیم فصل اول، توسط کنته از ترکیب اصلی کنار گذاشته شد و حتی مهاجمی مانند بنتنر نیز به او بازی رسید ولی ماتری فرصت حضور در ترکیب اصلی را پیدا نکرد. در واقع ماتری سایه ای از ماتری سال های گذشته یووه بود که هیچ نقش موثری در تیم نداشت.

او در مصاحبه ای نیز از وضعیت خود ناامید کننده خود گفت:

” من به حضور در ذخیره های تیم راضی نیستم. من تلاش بسیار خواهم کرد تا بتوانم بخشی از پروژه ی یوونتوس باشم. شما می توانید شرایط را تغییر دهید و آن ها را به نفع خود برگردانید.”

ماتری از چند هفته پیش به مانند مانند یک ورزشکار بوکس در رینگ برای حریفان مبارزه های درخشان خود را آغاز کرد و آنتونیو کنته نیز در ترکیب اصلی خوش آمد گفت و او را مهاجم ثابت تیم قرار داد.

اواخر سال ۲۰۱۲ در ورزشگاه تاردینی یوونتوس کریسمس خود را جشن گرفت و با یک پیروزی شیرین را با گل های ماتری به دست آورد. بازی با فیورنتینا ماتری بسیار آماده بود و این آمادگی را در بازی با سلتیک به اوج رساند. او در ۴ بازی اخیر خود برای یوونتوس سه گل به ثمر رسانده است که نوید از روزهای خوبی برای ماتری می دهد.

در اوایل فصل و حتی نقل وانتقالات ژانویه ماتری از بازیکنانی بود که شایعات ترک یووه اطراف او زیاد شنیده می شد. باشگاه او و کوالیارلا را در لیست فروش قرار داده بود. با آمدن نیکولاس آنلکا در این فصل و فرناندو یورنته در فصل آینده مطمئنا مهاجمین یووه باید خطر نیمکت نشینی و یا حتی فروش توسط باشگاه را به خوبی احساس می کردند.مطمئنا ماتری این خطر را به خوبی احساس می کند و می خواهد به روند رو به رشد خود ادامه دهد که در این صورت حتی مهاجمانی مانند یورنته و جووینکو ذخیره او خواهند بود.

گل دقیقه سوم ماتری به سلتیک در جو پرشور و ترسناک ورزشگاه سلتیک مطمئنا نشان از آمادگی و اعتماد به نفس بالای او در به ثمر رساندن گلهای حیاتی است. او با استفاده از پاس زیبای پلوسو و اشتباه آمبروز صاحب توپ شود و با زیرکی هر چه تمام تر گل را به ثمر برساند.

گلزنی ماتری تنها نیمی از این ویژگی های ماتری الان است. دوندگی، تلاش فراوان برای پرسینگ مدافعین حریف، تعقیب توپ، جنگیدن برای تصاحب توپ، پاس های زیبا و سالم نیز از ویژگی هایی است که در حال حاضر دیده می شود و او با تلاش فراوان سعی کرده است آن ها را بهبود بخشد. با دقت در بازی های اخیر او این نکته را به راحتی متوجه می شوید. گل زیبای شاهزاده به سلتیک تنها بخشی از زیبایی های گل بود، اما حرکت و پاس بسیار زیبا و استادانه ماتری مطمئنا این گل را زیباتر کرد. ویژگی که در او قبلا دیده نمی شد.

کنته پس از بازی با سلتیک بود که به آمادگی ماتری در روزهای اخیر اشاره کرد:

” ماتری گل زیبایی به ثمر رساند. او برای بیرون آمدن از آن موقعیت دشوار تمرینات بسیاری انجام داد. هر بازیکنی برای به دست آوردن شایستگی حضور در یوونتوس بایستی سخت تلاش کند. الساندرو در حال حاضر بسیار تلاش می کند و در بسیاری از موارد از جمله پاس دادن و گلزنی بهتر شده است.” حتی السیو تاکیناردی بازیکن سابق یوونتوس نیز ماتری را مورد ستایش قرار داد.

Matri.jpg

او می خواست بخشی از پروژه ی امسال یووه باشد و برای حضور ثابت در ترکیب اصلی بایستی تلاش های خود را بیش تر و بیش تر کند. با آمادگی ماتری و حفظ همین روند فعلی خود مطمئنا او می تواند پاسخ به علامت سوالی برای حضور یک مهاجم تاپ در یووه باشد و با گلزنی های خود دغدغه ی حضور یک مهاجم تاپ را برای یووه برطرف کند. نظر شما در این مورد چیست؟

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
امشب بازی حساسی پیش رو داریم و باید تو زمین رم یه بازی سخت و دشوار دیگه رو انجام بدیم که انشالا بتونیم با 3 امتیاز کامل زمین بازی رو تک کنیم...
گویا شبکه 3 هم بازی رو پخش می کنه، که البته تو این زمینه داداش جواد کاملا صاحب نظرن...:)

اسامی بازیکنان یوونتوس برای بازی با رم

bfdb9840071020a4c6d5bf8272d5707c6ed8d080.jpg

آنتونیو کونته 20 بازیکن خود را برای بازی مقابل رم معرفی کرد.

به گزارش Juventus.com، یووه در این بازی کلودیو مارکیزیو و فدریکو پلوسو را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت و در عوض لئوناردو بونوچی با اتمام محرومیت دو جلسه ای خود دوباره به ترکیب تیم بازخواهد گشت.

علاوه بر بونوچی، نام کوآدوو آساموآ که به تازگی از اردوی تیم ملی غنا در جام ملت های آفریقا بازگشته است نیز در فهرست نهایی کونته دیده می‌شود.

از مصدومان یووه می توان به نیکلاس بنتنر، سیمونه په‌په و جورجیو کیه لینی اشاره کرد.

فهرست 20 نفره یووه برای بازی مقابل رم:

دروازه بانان: 1-بوفون، 30-استوراری، 34-روبینیو

مدافعان: 4-کاسرس، 15-بارتزالی، 19-بونوچی، 39-مارونه

هافبک ها: 6-پوگبا، 20-پادوین، 21-پیرلو، 22-آساموآ، 23-ویدال، 24-جیاکرینی، 26-لیحشتاینر، 33-ایسلا

مهاجمان: 9-ووچینیچ، 12-جیووینکو، 18-آنلکا، 27-کوالیارلا، 32-ماتری

لازم به ذکر است، بازی حساس دو تیم رم و یوونتوس شنبه شب ساعت 23:15 به وقت تهران در استادیوم المپیکو رم برگزار خواهد شد.

اما چند خبر هم از نقل و انتقالات و شایعات پیرامون باشگاه...

یوونتوس آماده رد کردن پیشنهاد بایرن مونیخ برای خرید ویدال

12db52ee1583b60f5e8ee7f501c11af157c16a7f.jpg

باواریایی ها یکی از اهدافشان برای فصل نقل و انتقالات تابستانی را ویدال معرفی کردند، این در حالیست که یوونتوس قصد ندارد به هیچ وجه هافبک شیلیایی خود را از دست بدهد.

سایت بین المللی گل فاش می کند که بانوی پیر قصد دارد پیشنهاد 30 میلیون یورویی بایرن مونیخ برای خرید آرتور ویدال را رد کند.

جالب اینجاست که در سال 2011 ویدال تقریبا به بایرن مونیخ پیوسته بود ولی لورکوزنی ها به یکباره اعلام کردند ویدال را به هیچ تیم بوندسلیگایی نخواهند فروخت، ولی پس از 2 سال باواریایی ها کماکان بر اصرار خود پافشاری می کنند هر چند این انتقال بعیید به نظر می رسد.

پیش از بایرن، من سیتی و رئال مادرید نیز به دنبال این بازیکن بودند ولی با اعلام اینکه بیانکونری ها او را در تورین نگه خواهند داشت، سبب شد مادرید مودریچ را جذب کند و مانچینی هم به گزینه های دیگر فکر کند.

یوونتوس حسن پپیچ را به خدمت گرفت

timthumb.php

باشگاه یوونتوس در وب سایت رسمی خود اعلام کرد که امضای قرارداد با حسن پپیچ هافبک ۱۹ ساله را به اتمام رسانده است.

این بازیکن مونته نگرویی از تیم دینامو درسدن آلمان در نقل و انتقالات ژانویه به خدمت گرفته شده بود. اما این بازیکن نیاز به گذرنامه بین المللی داشت تا با یووه قرارداد امضا کند.

او با قراداد دو و نیم ساله به یوونتوس پیوسته است. گفتنی است پست اصلی این بازیکن وینگر چپ است و در آلمان به او لقب جواهر داده بودند.

یوونتوس و پیشنهاد به دیوید ویا

timthumb.php

با توجه به گزارش های رسیده شده یوونتوس می تواند دیوید ویا مهاجم خوش استیل باشگاه بارسلونا را در تابستان پیش رو به خدمت گیرد.

Il Sussidiario ادعا کرده است یوونتوس علی رغم به خدمت گرفتن فرناندو یورنته، پیشنهادی ۱۵ میلیون یورویی به مهاجم ملی پوش تیم ملی اسپانیا داده است.

پس از دور ماندن ویا از ترکیب اصلی، شایعه هایی از جدایی او از نئو کمپ شنیده شد.

آرسنال علاقه مند به انتقال قرضی این بازیکن بود ولی با مخالفت بارسلونا روبه رو شد. اما گفته می شود یووه تلاش خواهد کرد این بازیکن ۳۱ ساله را به خدمت گیرد.

سوالوس می تواند برای یوونتوس بازی کند

timthumb.php

خوزه فرانسیسکو سوالوس انریکز پس از گرفتن گذرنامه بین المللی خود در حال حاضر می تواند برای یوونتوس بازی کند.

این بازیکن ۱۸ ساله و هافبک اکوادوری در نقل وانتقالات زمستانی به یوونتوس پیوست. او پسر خوزه فرانسیسکو سوالوس دروازه بان معروف اکوادوری است.

سوالوس به صورت قرضی از تیم باشگاهی دپورتیوا یونیورسیتاریا دکوئیته به یوونتوس منتقل شد و یوونتوس بندی را با عنوان حق خرید در پایان فصل در قراداد او آورده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
این هم لیست باقی شبکه ها به همراه کد :D

Untitled.jpg

گویا شبکه 3 هم بازی رو پخش می کنه، که البته تو این زمینه داداش جواد کاملا صاحب نظرن...:)

بله بهنام جان اگه بد قولی نکنند قراره پخش کنند :happy:

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
فقط خدا کنه خیابانی و مزدک نباشن گزارشگر
خیلی قشنگ تلفظ میکنن همشم این دوتا رو میذارن سر بازی یووه
خیابانی : بارتزالی-بارزاگلی-بارزالی-بارزاقلی(!)
مزدک: جاکرینی-جیاکرینی-گاچرینی(!!!)

تو یه بازی 4-5 تا اسم مختلف میزارن رو بازیکن:hmm:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مزدک که خوبه فکر کنم که خودشم طرفدار یووه باشه هرکی باشه فقط فردوسی پور نباشه بازی رو بدن دست سرهنگ علیپور بهتر از عادله

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
آمار و ارقام بازی یوونتوس و رم هم رسید...

پیش‌بازی رم-یوونتوس؛ رم بحران زده در برابر یووه آماده

34cd2a7dea51da8630e370a7928542289abeb322.jpg

هفته بیست و پنجم سری آ شنبه شب با برگزاری دو دیدار آغاز می شود که در مهمترین بازی دو تیم رم و یوونتوس در المپیکو به مصاف یکدیگر می روند.

بازی امشب دو تیم در حالی با قضاوت جیانلوکا روکی 39 ساله آغاز می شود که یوونتوس با کسب 55 امتیاز از 24 بازی در صدر جدول قرار دارد و در سوی دیگر میدان، آس رم با 34 امتیاز نهم است.

com%D8%B1%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%87.jpg

1241l.png
آس رم

جالوروسی باید در بدترین شرایط خود طی فصل اخیر به مصاف صدرنشین سری آ برود. 4 شکست و 2 تساوی در شش هفته گذشته عملکرد ضعیف رم را در دو ماه اخیر نشان می دهد.

از نظر مدیران ارشد رم، برکناری زدنیک زمن و آمدن آندراتزولی شاید تنها راه کار برای برای رهایی از این بحران بود. البته رم با سرمربی جدید خود هم در هفته گذشته با نتیجه 3-1 مغلوب سمپدوریا شد.

به هر حال اولین کاری که آندراتزولی با آمدن خود انجام داد، تغییر شیوه بازی از 3-3-4 به 3-4-3 بود. در ادامه، می‌توان از بازگشت استکلمبرگ به ترکیب اصلی به عنوان دیگر تغییر مهم جالوروسی نام برد.

با وجود مصدومیت کاستان در بازی گذشته، به نظر می رسد در این دیدار آندراتزولی شیوه 4 دفاعه و البته متفاوت با شیوه زمن را برای آرایش بازیکنانش انتخاب کند و بوردیسو و مارکینیوش بهترین گزینه برای دو دفاع مرکزی خواهند بود.

شاید جنجالی ترین اتفاق هفته قبل اعتراض شدید هواداران جالوروسی به پابلو اوسوالدو بود که در بازی با سمپدوریا یک پنالتی را از دست داد و همین موضوع می تواند باعث نیمکت نشینی این مهاجم و حضور لاملا در ترکیب اصلی تیم در کنار کاپیتان توتی شود.

مصدومان رم: کاستان، دودو و دسترو

تنها محروم رم: استفانو گیوبرتی

ترکیب احتمالی رم: (2-1-3-4)

استکلمبرگ، توروسیدیس، مارکینیوش، بوردیسو، بالزارتی، بردلی، روسی، مارکینیو، پیانیچ، لاملا، توتی

1242%20l.png
یوونتوس

بیانکونری برخلاف میزبان خود، در حال حاضر در یکی از بهترین فرم های خود قرار دارد. پیروزی 2-0 برابر فیورنتینا و البته شکست 3-0 سلتیک در استادیوم سلتیک پارک در لیگ قهرمانان گواه آمادگی تیم کونته در این هفته ها ست.

شاید تنها نگرانی کونته برگزاری سه دیدار طی یک هفته و خستگی بازیکنان کلیدی تیمش باشد. در خط دفاع، با بازگشت بونوچی به ترکیب، خیال کونته راحت خواهد بود، البته یووه هنوز از وجود جورجیو کیه لینی مصدوم محروم است.

در خط میانی با توجه به محرومیت مارکیزیو و پلوسو و البته بازگشت کوادوو آساموآ، شاهد چند تغییر خواهیم بود. به احتمال فراوان پل پوگبا جای شماره 8 محبوب بیانکونری را خواهد گرفت و آساموآ در جناح چپ به کار گرفته می شود.

ور در آخر‏، بر عکس هفته های قبل که بزرگترین دغدغه کونته انتخاب زوج خط حمله تیمش بود، حالا او با قاطعیت از انتخاب زوج ماتری-ووچینیچ صحبت می کند و این می تواند نشانه خوبی برای یوونتوس باشد. مصدومان یووه: بنتنر، په په، دی چلیه، کیه لینی

محرومان یووه: مارکیزیو، پلوسو

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

بوفون، بارتزالی، بونوچی، کاسرس، لیخشتاینر، ویدال، پیرلو، پوگبا، آساموآ، ووچینیچ، ماتری

رم-یوونتوس از نگاه آمار

1- در 15 بازی گذشته دو تیم، رم تنها یکبار (فوریه 2004) موفق به شکست یوونتوس شده است.

2- پنج بازی گذشته دو تیم نیز با 4 پیروزی برای یوونتوس و یک تساوی به پایان رسیده است.

3- یووه در سه دیدار گذشته خود برابر رم در کنار کسب سه پیروزی متوالی، 11 بار دروازه حریف را باز کرده است.

4- رم در 7 بازی از 8 بازی خانگی گذشته خود در سری آ، حداقل 2 گل به ثمر رسانده است.

5- بیاکونری با کسب 13 پیروزی از 16 بازی خارج از خانه گذشته خود در سری آ، رکوردار محسوب می شود.

6- رم در 6 بازی اخیر خود در سری آ پیروز نشده است.

7- هر دو تیم با زدن 50 گل در این فصل، صاحب بهترین خط حمله سری آ هستند.

8- یووه با دریافت 16 گل خورده، بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارد.

9- پابلو اوسوالدو و اریک لاملا با 11 گل زده و فابیو کوالیارلا با 7 گل زده بهترین گلزنان دو تیم تای اینجای فصل محسوب می شوند.

علیرضا احمدی هم بد نیست
در مورد گزارشگر بازی بنطرم احمدی نه تنها بد نیست بلکه در حال حاضر بهترین گزارشگر سیماست؛ چه از نظر صدا و جذابیت در گزارش و چه از نظر اطلاعات فوتبالی...

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

یووه 1-0 باخت متاسفانه

پوگبا و پیرلو خیلی مثه همیشه نبودن

به نظرم از اول جای ووچینیچ باید آنلکا رو میاورد
جووینکو اصلا دیده نشد

کاسرس چند بار نجات داد با دفاع خوبش

ضربه توتی که ماشالله مهار نشدنی بود

کلا تیم امشب زیاد جالب نبود که بیشترش به نظر من در ضعف در تغذیه ی مهاجمان بود

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
بعد از 10 سال تو زمین رم باختیم !!!

آرزوی 10 ساله هواداران رم به حقیقت پیوست و تونستن یووه رو تو استادیوم المپیکو شکست بدن !!!

خوب بازی نکردیم و بازیکنا خیلی خسته بودن ولی این باخت رو تبریک میگم به فدراسیون ایتالیا که بازی با رم که قرار بود یکشنبه برگزار بشه رو یه روز انداختن جلوتر اونم درحالیکه یووه سه شنبه تو زمین سلتیک بازی کرده بود اما برای میلان که اتفاقا یا یارسلونا تو خود ایتالیا بازی داره بازی لیگش رو جمعه انداختن تا فشاری روی بازیکنای میلان نیاد !!!

اگه انصاف دارین خودتون قضاوت کنین: یووه تو 7 روز 3 تا بازی کرده آخه این عدالته؟؟!!!!

داور بازی هم که چندین ثانیه مونده به آخر وقت اضافه سوت پایان رو زد درصورتی که ممکن بود رو همون کرنر یووه گل بزنه !!

به هرحال مهم نیست برامون, چون تو این 2 ساله اینقدر رم رو 4 تایی کردیم که این باخت اهمیتی نداره و همینطور با 5 امتیاز اختلاف اول هستیم ولی رم هفتمه : )))))
...........................................................................................................................................................................................................................................................
هر کی یوونتوس امسال رو با یوونتوس پارسال مقایسه میکنه یه سری چیزا هست که باید بدونه
پارسال تو لیگ قهرمانان نبودیم و امسال هستیم
دور اولشم تو یکی از سخت ترین گروه ها بودیم که به عنوان صدرنشین صعود کردیم و الانم داریم با قدرت جلو میریم
پارسال دفاعمون مصدومیت و یا محرومیت نداشت زیاد امسال هر دوش رو داریم مخصوصاً نبود کیه لینی...
چه ضربه ها که از جای خالیش نخوردیم
آساموا رو چند هفته به دلیل جام ملتهای آفریقا از دست دادیم و امشب همه دیدن بعد از برگشتن نای راه رفتنم نداشت و رسماً تو بازی محو بود !
تو این بازی؛
ووچینیچ به دلیل دوندگی زیادش تو بازی درگیرانه با سلتیک و بازی قبل از اون با فیورنتینا واقعاً خسته بود
میرکو مهاجمیه که تو بازیسازی هم شرکت میکنه شاید خیلی به چشم نیاد ولی واسه یووه یه غنیمته
یکی از بازیکنای مهممون یعنی مارکیزیو که یکی از ستون های تیمه محروم بود و جانشینش پوگبا هم علیرغم انتظار خوب بازی نکرد
مصدومیت په په واقعاً به تیم ضربه زده
تو کارای تهاجمی یه سر و گردن بالاتر از لیچه
وقتی آساموا خوب بازی نمیکنه و خستگی رو میشه تو چهرش دید نیاز به جانشینش داریم !
پلوسو ؟ محروم
دی چلیه ؟ مصدوم
پادوین که سمت چپ بازی نمیکنه میاد اونجا
این یه واقعیته که نیمکت ما با بازیکنای اصلی فاصله دارن !
و بالاخره...
در روزهایی که ما الکس رو نداریم توتی عالی بازی کرد و باعث شد همه حسرت بخوریم

یوسفی هم که مثل همیشه رو اعصابمون پیاده روی میکرد...(پاگبو نفهمیدم کیه هنوز :| )

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

دیشب در حالی که یووه اصلا یووه نبود باختیم و می شد کاملا خستگی رو در تک تک بازیکنان دید.

اما اگه این روند خدای نکرده ادامه دار بشه و بخوایم بعد از هر بازی اروپایی این شکلی بازی کنیم و بگیم تیم خسته بود، مطمئناً باید قید لیگ رو بزنیم و این در حالی که در اروپا هم توان جنگیدن با تیم هایی مثل بارسلونا و رئال رو نخواهیم داشت؛ با این حساب بلایی که سال گذشته بر سر میلان اومد و از اروپا حذف شدن و لیگ رو هم به یووه باختن، بر سر خودمون خواهد آمد.

یووه تازه بازی های سختش تو لیگ شروع شده و دو هفته ی دیگه یه فینال تمام عیار رو با ناپولی تو زمین این تیم خواهیم داشت و به غیر از این هم باید تو زمین لاتزیو و اینتر هم بازی کنیم و البته بازی سخت خانگی مقابل میلان رو هم مد نظر داشته باشیم.

دیشب به غیر از بوفون که چند گل رو از رمی ها گرفت، از بازی تک به تک بازیکنان یووه حالم بهم خورد و اصلا بازی طوری پیش می رفت که اگه صد دقیقه دیگه بازی ادامه داشت یووه نمی تونست حتی یه موقعیت جدی رو بوجود بیاره، چه برسه که به گل برسه...

اما من یه جورایی مقصر شکست رو کونته می بینم؛ وقتی تیم خستس و بازیکنان دو بازی سخت رو انجام دادن می بایستی از مهاجمهایی تو این بازی استفاده می شد که کمتر تو دو بازی گذشته ازششون استفاده شده و نخوایم ووچینیچی رو که حال راه رفتن رو نداشت از اول بکار بگیریم که بخوایم خیلی زودم عوضش کنیم...

اگه دیشب از زوج کوا و آنلکا(جووینکو) به جای ماتری و ووچینیچ استفاده می شد مطمئنم نتیجه غیر از این بود...

رم 1 - 0 یوونتوس

timthumb.php

دو تیم فوتبال رم و یوونتوس در چارچوب رقابت های سری آ در هفته ی ۲۵ ام سری آ به میدان رفتند که این دیدار با تک گل توتی ۱-۰ به نفع رم پایان یافت.

بوفون، بارزالی، بونوچی، کاسرس، آسامواه، پیرلو، لیختشتاینر، پوگبا، ویدال، ووچینیچ و ماتری مردان کنته در ابتدای بازی بودند.

برای آندریاتزولی سرمربی جدید تیم رم هم استکلنبرگ، پیریس، بوردیسو، مارکوئینوس، توروسیدیس، ده روسی، پیانیک، مارکوئینیو، لاملا، اسوالدو و توتی در ابتدای بازی به میدان رفتند.

دقایق ابتدایی نیمه اول بازی کاملا متعادل بود و تیم فوتبال رم برتری اندکی نسبت به حریف تورینی خود داشت. در ابتدای نیمه اول حرکاتی توسط اسوالدو صورت گرفت که توسط مدافعین یوونتوس و بوفون ناکام ماند.

دقیقه ی ۱۸ بازی بود که یوونتوس یک حمله بر روی دروازه ی رم تدارک دید. اما پشت محوطه ی جریمه ده روسی خطای شدیدی بر روی پیرلو انجام داد و داور به او کارت زرد نشان داد. پیرلو پشت ضربه ی آزاد ایستاد و شوتی زیبا روانه دروازه رم کرد که واکنش استثنایی استکلنبرگ در دفع توپ مانع از گل شدن شوت پیرلو شد.

پس از این ضربه آزاد بود که یوونتوس توپ و میدان را در دست گرفت و بازیکنان این تیم حمله هایی بر روی دروازه رم تدارک دیدند. اما حملات آن چنان زهر دار نبود.

دقیقه ی ۲۱ بود که توسط لاملا خطایی بر روی پیرلو صورت گرفت که با کارت زرد داور روبه رو شد و پیرلو مصدومیتی جزیی پیدا کرد.

پس از این خطا بود که
برتری یووه در بازی کم تر شد و بازی به روال قبلی خود بازگشت و روند متعادلی به خود گرفت.

در این دقایق پاس های اشتباه بازیکنان دو تیم مخصوصا بازیکنان یوونتوس کاملا مشهود بود و خستگی بازیکنان یوونتوس که از نگرانی های کنته بود واقعا در بازی مشهود بود.

نیمه ی اول دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.

در نیمه دوم سرعت بازی دو تیم زیاد شده بود و حملاتی توسط دو تیم بر روی دروازه های حریف تدارک دیده شد. دقیقه ی ۴۷ بود که پاس توتی به عمق مدافعین یووه برای اساوالدو فرستاده شد، اما اسوالدو توپ را به بیرون فرستاد.

دقیقه ی ۴۹ حرکت پوگبا باعث شد که توپ در بیرون از محوطه ی جریمه به میرکو ووچینیچ برسد که شوت زیبای میرکو از کنار دروازه گذشت.

خستگی بازیکنان یوونتوس در این دقایق باز به چشم می خورد. دقیقه ی ۵۰ بود که شوت زیبای بازیکن رم را بوفون با واکنش استثنایی دفع کرد.

دقیقه ی ۵۶ جووینکو به جای ووچینیچ و پادوین به جای آسامواه وارد میدان شدند. آسامواه در این دیدار نمایش کم فروغی داشت و ووچینیچ هم ووچینیچ بازی با فیورنتینا و سلتیک نبود.

تنها گل این بازی در دقیقه ۵۸ به ثمر رسید. پیانیچ ضربه‌ای ایستگاهی زد که مدافعان یووه آن را برگرداندند. در نهایت توپ به توتی رسید و او با شوتی مهارنشدنی توپ را به گوشه دروازه یووه فرستاد و بوفون که به سمت توپ پریده بود نتوانست توپ را مهار کند.

یوونتوس برای زدن گل تساوی چند حمله انجام داد، اما رم در ضدحملات خطرناک‌تر بود و چند فرصت عالی توسط اسوالدو، لاملا و ده روسی از دست رفت.

تعویض نیکولاس آنلکا به جای ویدال اندکی سرعت بازی یووه را افزایش داد ولی موثر واقع نشد.

در ادامه یوونتوس حملات زهرداری بر روی دروازه رم انجام نداد و زمان به نفع رم سپری می شد.

در نهایت بازی با نتیجه ۱-۰ به نفع رم به پایان رسید. بازی که بایستی یکشنبه انجام می شد اما برنامه ریزی نادرست سری آ ، باعث شده بود پس از یک بازی نفس گیر در ورزشگاه سلتیک، بازیکنان خسته یووه هیچ کارایی در مقابل رم نداشته باشند. نگرانی های کنته قبل از بازی نیز دلیلی بر این برنامه ریزی نادرست بود.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
به نقل از پایگاه آتزوری؛ جوزپه ماروتا مدیر ورزشی یوونتوس به باشگاه چلسی هشدار داده آنها کنته را به دست نخواهند آورد “او DNA یوونتوسی دارد و سال های طولانی را در کنار ما خواهد بود” موفقیت های اخیر آنتونیو کنته به همراه یوونتوس توجه چندین باشگاه بزرگ را به خود جلب کرده است و توتو اسپورت چاپ شنبه مدعی شده بود آبی های لندن کنته را به عنوان مربی فصل بعد خود مد نظر دارند. ماروتا در این رابطه به اسکای گفت: “هرگونه ابراز علاقه ای که از جانب سایر باشگاه ها می شود بیانگر این است که یوونتوس بازیکنان بزرگ و مربی بزرگی دارد. این موجب افتخار است” “با این حال، باید بگویم که به اعتقاد من کنته یک DNA خیلی قوی یوونتوسی دارد و همچنین از لحاظ سطح حرفه ای نیز از بودن در یووه احساس خوشحالی می کند” “قرارداد یک تکه کاغذ بیشتر نیست اما آنتونیو رابطه ای عالی و مستحکم با رئیس آنیلی، سایر مدیران و بازیکنان تیم دارد” “کنته در مرکز پروژه ما قرار دارد برای همین فکر می کنم او سال های زیادی در کنار ما خواهد ماند”

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
آنتونیو کنته خستگی بازیکنان را عامل اصلی شکست یووه در بازی با رم دانست و خواستار ” کمی احترام بیش تر” به تیم های حاضر در اروپا شد.

این دومین بازی بود که یوونتوس پس از یک برد در لیگ قهرمانان در سری آ باخت. آن ها قبل از این، پس از برد ۳-۰ برابر چلسی در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان، بازی بعدی را در نیم فصل سری آ به میلان واگذار کردند.

کنته پس از پایان بازی به خبرنگاران گفت:

” قل از بازی با فیورنتینا گفتم که ما قطعا انجام سه بازی در هفت روز را دوست نداریم.”

قبل از این بازی یوونتوس توانسته بود سلتیک را سه شنبه با نتیجه ی ۳-۰ شکست دهد.

” ما به خاطر خستگی بازیکنان تاوان پرداخت کردیم و یک روز بیش تر به استراحت و سازماندهی دوباره تیم کمک می کرد. این تنها بهانه ای است که من می توانم امروز به خاطر این باخت به شما بگویم، ما به عنوان یک تیم بازی نکردیم و هنگامی که یک تیم نباشیم هر تیمی قادر به شکست ما خواهد بود.”

” تبریک به رم، پیروزی خوبی برای آن ها بود. این یک رم جدید است و ما چیز زیادی از ترکیب آن ها نمی دانستیم. اگر اطلاعات ما از تیم بیش تر بود مطمئنا می توانستیم بهتر باشیم.”

” ما ناراحت هستیم که چرا یک روز بیش تر برای ریکاوری و بهبود سطح آمادگی جسمانی ما وجود ندارد. من امیدوارم در آینده برای باشگاه هایی که هم در ایتالیا و هم در رقابت های اروپا به میدان می روند کمی بیش تر احترام گذاشته شود.”

” متاسفانه ما به عنوان یک تیم بازی نکردیم، ما نمی توانیم حرکات فردی داشته باشیم تا ما را دچار مشکل کند.”

” ما به عنوان یک تیم بازی نکردیم، چرا که ما از نت موسیقی مشترک استفاده نکردیم و باعث شد هرکسی راه خودش را برود. در این بازی هرکسی به راه خود رفت و این واقعا ناامید کننده است.”

” با برد سلتیک ما دو گام به جلوتر رفتیم، اما پس از این بازی به عقب برگشتیم، امیدوارم به یک بلوغی دست پیدا کنیم که هنوز از ما فاصله دارد.”

” من با تیم صحبت کردم و از آن ها خواستم به من بگویند که چه کسی احساس خستگی، احساس ضعف و یا چیز دیگری می کند. همگی گفتند که در وضعیت خوبی هستند، بنابراین بازیکنان مورد نظر را انتخاب کردم و احساس کردم که بهترین کار را امشب انجام خواهند داد.”

” اگر من بازیکنان دیگری انتخاب می کردم و می باختیم، به هر حال من مقصر شناخته می شدم . اگر سرمربی در بازی ریسک کند مقصر شناخته خواهد شد. اگر من مهاجمانی که به طور منظم گلزنی می کنند را تعویض می کردم، مورد انتقاد قرار می گرفتم.”

” این شرم آور است که نتیجه بازی منفی بود و در نهایت مسئولیت با من خواهد بود. ما تلاش می کنیم تا این را یاد بگیریم. خستگی می تواند اتفاق بیفتد، اما بایستی به عنوان یک تیم بازی کنیم و یا هیچ جایی نخواهیم رسید. من نمی خواهم در مورد فرد خاصی صحبت کنم. من از این تیم خوشم نیامد، من امشب از هیچ کسی خوشم نیامد.”

کوادو آسامواه هم از ۲۱ دسامبر که تیم را ترک کرده است امشب اولین بازی خود را در سال جدید برای یووه انجام داد.

” آسامواه به خاطر تیم ملی کشورش ۶ هفته از ما دور بود و حتی از من درخواست کرد روبه روی سلتیک بازی کند. او امروز به مانند یک ماهی بیرون افتاده از آب بود. او به مدت ۱/۵ ماه با ما تمرین نکرده است و به اندازه یک کافی از سیستم ما دور بوده است.”

کنته از استراحت بیش تر تیم های دیگری از جمله ناپولی که در لیگ اروپا حاضر هستند واکنش نشان داد.

” ما سه بازی در هفت روز داشتیم، اما ناپولی چطور؟ محاسبه ی آن بسیار ساده است. در هر مورد تمام باشگاه هایی که در اروپا رقابت می کنند بایستی فرصت استراحت داده شود تا هنگامی که در این بازی های فوق العاده به میدان می روند بتوانند فرصت ریکاوری داشته باشند.”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا تیم خسته بود :(

می تونستیم ترکیب اولیه بهتری داشته باشیم , زوج خط حمله رو از ووچینیچ و ماتری به کوا و آنلکا تغییر می دادیم و وقتی ویدال خسته هستش از بازیکنی مثل مارونه یا جاکرینی استفاده می کردیم و حتی بعد از بازی با سلتیک که لختشتاینر در اون فوق العاده جنگنده بود از پادوین یا ایسلا در اون سمت استفاده می کردیم و شاید می تونستیم حتی چند تا از بازیکن های جوان تیم رو محک بزنیم .

ولی دیگه دیشب گذشته و باید به فکر بازی های بعدی باشیم :rolleyes:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

دیشب خوشبختانه ناپولی مقابل سمپدوریا امتیاز از دست داد و اختلافمون به 4 امتیاز کاهش یافت.
اما دیشب یه اتفاق خیلی جالب تو بازی اینتر و فیورنتینا رخ داد که اینتری ها 4 به 1 بازی رو به فیورنتینا باختن که تو این بازی یووتیچ دو بار گلزنی کرد؛ کاش میشد این یووتیچ رو تو یووه داشته باشیم:happy:

جدول بدون احتساب بازی امشب لاتزیو و سیه نا...

ايتاليا سري آ
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1يوونتوس25174450173355
2ناپولي25156446212551
3آث ميلان25135744311344
4لاتزيو2413563526944
5اينترميلان2513484033743
6فيورنتينا25126745301542
7کاتانيا2511683230239
8آاس رم25114105145637
9اودينزه259973534136
10تورينو2571172928132
11پارما2588931332-32
12سامپدوريا2586113130130
13آتالانتا258512223513-29
14کيه وو258512264014-29
15کالياري257711284113-28
16بلونيا25751333352-26
17جنوا256712263711-25
18سيه نا246612243410-24
19پسکارا256316205131-21
20پالرمو2531012223917-19

اما بازی های باقی مانده یووه و ناپولی رو یه مرور داشته باشیم(بازی هایی که یووه و یا ناپل میزبانن رو با رنگ آبی مشخص می کنم)

24205946968985445500.jpg

با نگاهی به بازی های دو تیم می بینیم که تقریبا حریفان مشابهی پیش رو دارن که حضور یوونتوس در لیگ قهرمانان یک پوئن مثبت برای ناپولی خواهد بود اما اگه یووه هم برنامه ریزی درستی داشته باشه و به موقع از ابزارهایی که داره استفاده کنه قهرمانی به ما نزدیکتر خواهد بود.

سایت juventusfc.ir هم عکس ها خیلی جالبی از همکاری یوونتوس و کمپانی JEEP گذاشته بود که حیفم اومد اینجا نذارمش...

یوونتوس و JEEP توقف نشدنی

timthumb.php

کانون هواداران باشگاه یوونتوس در ایران (Juventusfc.ir) - هشت قهرمان بیانکونری در کمپین تبلیغاتی Jeep حاضر شدند و برای تبلیغات رسمی اسپانسر رسمی باشگاه از آن ها عکس گرفته شد.

آندرا بارزالی، جیان لوئیجی بوفون، کلودیو مارکیزیو، آندرا پیرلو، پل پوگبا، آرتور ویدال، جورجیو کیه لینی و میرکو ووچینیچ بازیکنانی بودند که در این تبلیغات حضور داشتند.

” هیچ چیز نمی تواند آن ها را متوقف کند” شعار تبلیغاتی بود که برای Jeep سال ۲۰۱۳ و بازیکنان یوونتوس استفاده شد.

بالا