سلام دوستان
اول تشکر می کنم از تمام دوستانی که به تیم تبریک گفتند :heart:
و اما بریم سراغ اخبار باشگاه و البته بازی فردا یووه با رم در رم

----------------
این یوونتوس فوق العاده است
حسن صالی امجیچ بازیکن اسبق باشگاه یوونتوس که دوران موفقی را در تورین پشت سر گذاشت روز گذشته در کانال رسمی بانوی پیر حضور پیدا کرد و در مورد شرایط این تیم صحبت کرد.
" خیلی خوب است که می بینم چنین تغییراتی اینجا اتفاق افتاده است.از ژوئن یا جولای سال قبل فوتبال را کنار گذاشتم و در حال حاضر در موناکو زندگی آرامی دارم."
می دانیم که شما بعنوان یک خبرنگار مشغول بکار هستید ، با بوفون یک مصاحبه ای را ترتیب دادید که عالی بود ، احساس شما از ای مصاحبه با یک دوست قدیمی چیست ؟
" واقعیت این است که گفتگوی من با بوفون هیچ تشابه با مصاحبه نداشت ، با هم صحبت می کردیم بدون اینکه حتی یک مرتبه به سوال هایی که دارم نگاه بیندازم ؛ بعنوان یک دوست با او صحبت کردم و به نظر من گفتگوی ما عالی بود "
شما گفتید که 4 فصل را اینجا سپری کردید اما به محض اینکه یوونتوس را ترک کردید ، یوونتوس به قهرمانی رسید ، به نظر میرسد که خوب یوونتوس را زیر نظر داشتید ؟
" تقریبا تمام بازی های یوونتوس را دنبال کردم ، اتفاق هایی که در دو سال اخیر در اینجا افتاده فوق العاده بود و من خیلی خوشحالم ؛ خیلی خوب است وقتی ببینی تیمی که مشکل زیادی داشته حالا یک ورزشگاه جدید و موزه ی فوق العاده ای دارد ؛ این یوونتوس فوق العاده ست "
دوست داشتی در این ورزشگاه به میدان میرفتی ؟
"بله بدون شک ؛ هر کسی دوست دارد در این ورزشگاه به میدان برود ، در ورزشگاه های زیبای زیادی به میدان رفته بودم و این از آن دست ورزشگاه های زیبایی هست که من دیدم ، این ورزشگاه برای تمام ایتالیا یک اتفاق مهم و جالبی هست "
در موزه نام شما نوشته شده و چند تصویر هم به شما تعلق دارد.
" فوق العاده ست ؛ خیلی احساس زیبایی دارم از اینکه می بینم که من جزئی از این باشگاه بزرگ بودم "
جیجی در مورد کونته صحبت می کرد ، خودتان را در کجای تیم کونته می بینید ؟
" نمی دانم ، بر اساس آن چیزی که بازیکنان به من گفتند ، به نظر من می توانستم برای تیم تاثیر گذار باشم ، من همیشه تمام توانم را بکار می بردم حتی در تمرینات ، بنظر می آید که کونته دنبال چنین چیزی هست به همین دلیل هم هست که تیم خیلی خوبی تشکیل داده ؛ او بازیکن پر تلاشی می خواد و من می توانستم با کونته موفق باشم "
احساس شما از بازگشت به تورین ، آیا یوونتوس همچنان در قلب شما جای داره ؟
" بله ، برای همیشه ؛ چهار سال فوق العاده را اینجا سپری کردم ، درست است که قهرمان نشدیم اما افرادی را شناختم که به بهترین دوستان من تبدیل شدند ، فرهنگ جدیدی را تجربه کردم حتی می توانم کمی ایتالیایی صحبت کنم ؛ نمی توانم تورینو ، یوونتوس و دوستانی که در اینجا دارم را فراموش کنم ، آن ها قسمتی از زندگی من را تشکیل می دهند."
کوالیارلا می خواهد برای همیشه در یوونتوس بماند

هواداران باشگاه یوونتوس در ایران (Juventusfc.ir) – مدیر برنامه های فابیو کوالیارلا تایید کرد که فابیو فرصت ترک یوونتوس در نقل و انتقالات زمستانی را رد کرده است.
کوالیارلا از بازیکنانی بود که در دوره ی نقل و انتقالات زمستانی خبرهای زیادی مبنی بر جدایی او از یوونتوس شنیده می شد، اما در نهایت او در وینوو ماندنی شد.
بپه بوزو مدیر برنامه های او در مصاحبه با Calciomercato.it در این مورد گفت:
” او پیشنهادهای بسیاری حتی از باشگاه های اروپایی داشت، اما او آرزو دارد برای همیشه در یوونتوس بماند.”
بوزو افرود:
” او هنوز یک بازیکن مهم است و باقی خواهد ماند و بازیکن بسیار مهمی برای بیانکونری است.”
” گل هایی که او به ثمر رسانده به نسبت بازی هایی که انجام داده است نشان دهنده ی عالی بودن اوست و من امیدوارم که بازی های بیش تر و منظم تری به او برسد، چرا که او شایسته ی آن است. او یک بازیکن حرفه ای بزرگ است “
کوالیارلا بهترین گلزن یوونتوس در سری آ است و در این فصل ۷ گل در ۱۶ بازی به ثمر رسانده است و در لیگ قهرمانان اروپا موفق به زدن سه گل برای یووه شده است.
من هرگز به ترك يوونتوس فكر نكردم
بعد از مصدومیت جورجو کیه لینی شرایطی فراهم شد تا مارتین کاسرس مدافع اروگوئه ای یوونتوس جایی در ترکیب اصلی پیدا کند و نمایش بسیار خوبی را از خود بر جای بگذارد. کاسرس در مصاحبه ای شرکت کرد و گفت:
"حضور کیه لینی در ترکیب یوونتوس به اندازه ای مهم می باشد که ما در یوونتوس لقب او را کاپیتان گذاشته ایم."
"هركسي كه پيراهن يوونتوس را بر تن مي کند بايد بهترين بازي خودش را ارائه بدهد و اين چيزي است كه همه ما بهش اعتقاد داريم."
"من در پستي كه مربي بخواهد بازي ميكنم، اين اهميت ندارد كه مربي از من بخواد در دفاع مركزي بازي كنم يا اينكه در هافبك كنار بازي كنم .. نكته مهم بازي براي يوونتوس و كسب افتخار هست."
کاسرس درباره احتمال ترك يوونتوس در پایان فصل گفت:
"نه ! من هرگز به ترك يوونتوس فكر نكردم ، من فقط ميخواهم در يوونتوس باشم. من اينجا بسيار خوشحال هستم و مي خواهم هميشه براي اين تيم كار كنم ، اينجا جايي هست كه ميخواهم باشم."
مارتین در ادامه به برد سلتيك اشاره کرد:
"اين يك نتيجه بسيار عالي بود ، اما بايد توجه داشت كه اين مسابقه راند دوم هم دارد اما طبيعي است كه در هر بازي فقط به آن بازي توجه كنيم و روی آن تمركز داشته باشيم."
"هدف نخست ما تكرار افتخار و قهرماني دوباره در سري آ هست ولي الان به ليگ قهرمانان هم بيشتر از قبل فكر ميكنيم ، اما با اين حال ما ميدانيم كه رسيدن به آن سخت هست."
"روز شنبه ما با رم ديدار مي كنيم. رم يك تيم بزرگ هست و حتي بعد از تعويض مربي انگيزه آنها بيشتر شده اما با اين حال ما در خانه حريف تنها به پيروزي فكر ميكنيم."
یوونتوسی ها ویدال را می فروشند ؟