سلام دوستان
ظاهرا کار هواداران یووه و جووینکو داره بالا میکشه و در بازی مقابل سیه نا از سوی طرفداران یووه مورد تمسخر قرار گرفته که این اصلا خوب نیست و هوادارای یووه هرچقدر هم جووینکو یا هر بازیکن دیگه ای ضعیف کار کنه نباید یک چنین رفتاری با بازیکن خودی داشته باشن...
به هر حال این حرکات هوادارها جای یه تعجب بزرگ داره و خیلی ناراحت کنندس که میتونه تیم رو هم به حاشیه ببره...:happy:
کونته هم از هوادارای یووه انتقاد کرده...
انتقاد کونته از هواداران یووه؛ آن ها فراموش کرده اند ما در جایگاه هفتم جدول بودیم
آنتونیو کونته دست به انتقادات از هوادارانی که به تمسخر سباستین جووینکو پرداختند، زد و گفت: "کار آن ها تحریک کننده بود."
جووینکو زننده گل دوم یوونتوس در جریان پیروزی 3-0 در مقابل سیه نا بود، اما هواداران در تورین نشان دادند که همیشه از بازیکنان حمایت نمی کنند.
کونته به Rai Sport گفت: "ما باید از برد امروز لذت ببریم، همانطور که تا اینجا بازی ها را به سود خود خاتمه دادیم و آن کار آسانی نبود. سیه نا نمایش خوبی از خود نشان داد و عملکرد آن ها سزاوار ستایش است. ما سه امتیاز دیدار را کسب کردیم و بسیار خوب بازی را در کنترل خود درآوردیم."
وی در مورد تمسخر جووینکو گفت: "در این زمان که هواداران باید از بازیکنان حمایت کنند، کار آن ها تحریک کننده بود. آن ها فراموش کرده اند که یوونتوس 18 ماه پیش در جایگاه هفتم جدول بود. هواداران باید به دلیل داشتن بازیکنی همچون جووینکو خوشحال باشند و من تمسخر جووینکو را اصلا نمی پذیرم."
جمعه آینده یوونتوس در یک دیدار حساس که حتی می تواند سرنوشت اسکودتو را مشخص کند در زمین ناپولی مهمان این تیم خواهد بود. ناپولی در حال حاضر با هفت امتیاز اختلاف نسبت به یوونتوس در جایگاه دوم قرار دارد. البته ناپولی یک بازی عقب افتاده در مقابل اودینزه پیش رو دارد.
کونته در این باره گفت: "ما با کمال آرامش و فروتنی به ناپل می رویم و با آرامشی که از برد امروز کسب کردیم، به مصاف این تیم خواهیم رفت."
خبر خوش در مورد بازگشت دکتر و احتمال بازی کردن مقابل ناپولی هست
کیه لینی مشکلی برای همراهی یووه ندارد
جورجیو کیه لینی پس از اینکه به دلیل آسیب مچ پا چند ماهی را به دور از میادین سپری کرد و در دیدار این هفته یوونتوس مجددا دچار مصدومیت شد، برای دیدار حساس جمعه شب یوونتوس در مقابل ناپولی آماده است.
کیه لینی از ماه دسامبر قادر به همراهی یوونتوس نبوده است و پس از مدت ها در دیدار این هفته یوونتوس در مقابل سیه نا که با برتری 3-0 یوونتوس خاتمه یافت به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد.
با این حال مدافع مستحکم یوونتوس در این دیدار دچار مصدومیت از ناحیه مچ پا شد، اما آزمایش اشعه ایکس نشان داد که تنها یک کبودی در مچ پای او بوده و او مشکلی برای همراهی یوونتوس در این دیدار ندارد.
پوگبا: از عملکردم تا اینجای فصل راضیام
پل پوگبا، هافبک جوان باشگاه یوونتوس از عملکرد خود در مدت زمان کوتاهی که در ایتالیا به سر می برد، شگفت زده شده است. به گزارش Juventus.com، یوونتوس در حالی روز گذشته موفق شد با نتیجه 3-0 سیه نا را از پیش رو بردارد که هافبک فرانسوی یووه پنجمین گل خود را با پیراهن بیانکونری به ثمر رساند.
پوگبا بعد از این بازی گفت: "من تشنه یادگیری از دیگران هستم، به خصوص زبان ایتالیایی و باید در این مورد از هم تیمی هایم تشکر کنم، مخصوصا سیمونه (په په) که همیشه با من صحبت می کند.
"سرمربی و هم تیمی هایم همیشه از من می خواهند تا کاری را که باعث تشویق هواداران می شود در زمین انجام دهم. من امروز (یکشنبه) دوباره این شانس را پیدا کردم، البته مهم ترین چیز برای ما بردن این بازی بود."
هافبک 19 ساله بیانکونری ادامه می دهد: "من این گل را به دختر مدیر برنامه هایم تقدیم می کنم که در حال حاضر در بستر بیماری است.
"نحوه خوشحالی بعد از گل من؟ این یک رقص بود که من و دوستانم اغلب آنرا انجام می دهیم. ما معمولا شبیه
بوبا، خواننده رپ فرانسوی می رقصیم."
پوگبای فرانسوی درباره حضور نزدیک به یکساله اش در تورین نیز می گوید: "شخصا از عملکردم در این فصل خوشحالم. من تا الان 5 گل به ثمر رسانده ام.
"علاقه مندی دیگر باشگا ها؟ این هرگز مرا تحریک نمی کند. من واقعا از بودن در اینجا خوشحالم و می خواهم برای مدتی طولانی با این لباس بازی کنم."
بوفون: هوشمندی کلید پیروزی ما بود
جیان لوئیجی بوفون معتقد است که هوشمندی عامل اصلی پیروزی قاطع یووه مقابل سیه نا بود. به گزارش Juventus.com، جدا از پیروزی دلچسب 3-0 بیانکونری در برابر شاگردان بپ ایاکینی، چیزی که بیشتر از همه هواداران یوونتوس را به وجد آورد چند واکنش بی نظیر سنگربان شماره 1 آتزوری در این بازی بود.
بوفون در این باره می گوید: "من با شور و اشتیاق زیاد تمرین می کنم تا همچنان بتوانم یک دروازه بان مهم و تاثیر گذار باشم.
"و منظورم از این حرف قرار گرفتن بین 5 یا 6 دروازه بان برتر دنیا نیست، بلکه تنها می خواهم ذهنم را روی تمرینات متمرکز کنم تا بتوانم برای تیمم مفید باشم."
یووه در این هفته باید خود را برای بازی حساس برابر ناپولی آماده کند و بوفون معتقد که هم تیمی هایش باید روز جمعه در فرم استاندارد خود قرار داشته باشند.
کاپیتان بیانکونری می گوید: "ما امروز (یکشنبه) خیلی خوب بازی کردیم، برابر تیمی که در آمادگی مطلوبی قرار داشت. همه می دانستیم که این بازی برای ما مشکل خواهد بود که تقریبا همینطور هم بود. اما ما در بهترین زمان ممکن با هوشمندی به آنها ضربه وارد کردیم.
"حالا بازی برابر ناپولی را در پیش رو داریم و باید در بهترین حالت خود مقابل آنها قرار بگیریم و البته همانند یک بازی معمولی، به دور از هرگونه استرس و هیجان."
ویدئوهای بازی: