• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته جایزه نیمکت طلایی سری آ را دریافت کرد

مشاهده پیوست 304727

آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس با دریافت جایزه نیمکت طلایی، عنوان بهترین مربی فصل 12-2011 را از آن خود کرد.

به گزارش Juventus.com، سرمربی یوونتوس که تابستان سال 2011 به جای لوئیجی دل نری سکان هدایت بیانکونری را در اختیار گرفت، در فصل گذشته موفق شد ضمن رساندن یووه به فینال کوپا ایتالیا، این باشگاه را به مقام قهرمانی سری آ و سوپر کاپ ایتالیا برساند.

کونته بعد از دریافت این جایزه گفت: "این یک افتخار بزرگ برای من است. من یک بار دیگر با دریافت جایزه نیمکت نقره‌ای به همراه باشگاه باری، این احساس را تجربه کرده بودم."

گفتنی است، این فصل جایزه نیمکت نقره ای که به سرمربی تیم قهرمان سری B اهدا می شود نیز به زدنیک زمن، سرمربی فصل گذشته پسکارا و بر کنار شده این فصل جالوروسی اهدا شد.

این تئورسین با تجربه اهل جمهوری چک نیز می گوید: "من باید بیشترین تشکر را از باشگاه آبروتزی (پسکارا) و بازیکنانم در این تیم انجام دهم. آنها این اجازه را به من دادند تا فوتبالی که در ذهنم بود را پیاده کنم."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ چند خبر از یووه

یووه به دنبال الکسیس سانچز

9e95132fd2905dc6f6f7e1ba8102321efc5f9c3c.jpg

تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا به دنبال انتقال الکسیس سانچز به تورین در فصل بعد است.

به گزارش فوتبال اسپانیا، این بازیکن شیلیایی که فصل پیش با 26 میلیون یورو از اودینزه به بارسا آمد در این فصل با مشکل مواجه شده و بازی های خوبی را در بارسا انجام نداده است. برای همین سران یووه ابراز علاقه مندی کرده اند که او را به سری آ بازگردانند و امروز نماینده هایشان را برای ارائه پیشنهاد به سران بارسا به سن سیرو می فرستند.

مدیر عامل یووه یعنی موراتا می خواهد برای فصل 2013-2014 او را با 5 میلیون یورو به صورت قرضی به تورین بیاورد و در فصل بعد 20 میلیون یورو دیگر پرداخت کند و قرارداد ساچز را به صورت دائمی در بیاورد.

تغییر موضع پالمیراس در خرید دل‌ پیرو

9ff32c6788528e228d632509bccc7426f7cfd1f4.jpg

در حالی که خبر علاقه مندی باشگاه پالمیراس برزیل به الساندرو دل‌پیرو چند هفته پیش منتشر شده بود، اما این باشگاه برزیلی اعلام کرد که در حال حاضر قصد به خدمت گیری مهاجم سایق یوونتوس را ندارد. به گزارش فوتبال-ایتالیا، اسطوره بیانکونری که تابستان امسال به استرالیا رفت تا در سیدنی به فوتبال خود ادامه دهد، هفته های اخیر مورد توجه چند باشگاه برزیلی از جمله پالمیراس قرار گرفته است.

اما خوزه کارلوس بورونرو، مدیر اجرایی این باشگاه می گوید: "یکی از نمایندگان ما در نقل و انتقالات از من پرسید که آیا به الکس دل‌پیرو علاقه مند هستی و من گفتم که در حال حاضر به او فکر نمی کنم.

"بازیکنانی نظیر دل پیرو و توتی می توانند همواره در بازار نقل وانتقالات در صدر باشند، اما ما در حال حاضر توانایی به خدمت گیری این چنین بازیکنان را نداریم."

ویالی: کونته در صدر لیست چلسی قرار دارد

78ab19c540ae4117a15c758b2947e873d1ba71d6.jpg

جیانلوکا ویالی معتقد است که آنتونیو کونته در صدر لیست مربیان مورد نظر چلسی برای فصل آینده قرار دارد. به گزارش فوتبال-ایتالیا، سرمربی سابق چلسی بین سال های 1998 تا 2000 و مهاجم دهه نود بیانکونری در گفتگو با اسکای از احتمال به خدمت گرفتن کونته از سوی رومن آبراموویچ خبر داد.

ویالی 48 ساله در این باره می گوید: "من فکر می کنم که پیشنهاد یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا به او (کونته) کاملا منطقی باشد.

"چلسی به یک سرمربی با استعداد و همیشه پیروز نیاز دارد و برای همین کونته در صدر لیست آبراموویچ قرار گرفته است. البته در صورت ترک تورین از سوی آنتونیو، همه از جمله من شوکه خواهیم شد."

هم تیمی سابق کونته در یوونتوس ادامه می دهد: "من فکر می کنم که خود او می خواهد حداقل یک سال دیگر در یووه بماند و بعد آن باید منتظر اتفاقات دیگر بود."

چلسی فصل گذشته در حالی با روبرتو دی متئو ایتالیایی قهرمان اروپا شد که با شکست 3-0 برابر یوونتوس در لیگ قهرمانان فصل جاری، این مربی جوان جای خود را به رافائل بنیتز اسپانیایی داد.

سری آ و آمار کارت های زرد و قرمز در این فصل؛ خشن تر از همیشه!

16c50a3ca4a05d508904493021249c5048ce0a4f.jpg

با نگاهی به آمار کارت های زرد و قرمز ۴ لیگ معتبر اروپا، به این موضوع پی خواهیم برد که سری آ ایتالیا، بعد از لیگ اسپانیا، خشن ترین لیگ در بین لیگ های بزرگ اروپا محسوب می شود.

اینتر میلان، کم کارت ترین تیم سری آ محسوب می شود. شاگردان استراماچونی، با اینکه در کورس قهرمانی عقب افتاده اند، اما در جدول رده بندی بازی های جوانمردانه، بهترین عملکرد را دارند. آبی و مشکی های شهر میلان، با دریافت ۴۸ کارت زرد و ۳ کارت قرمز ۵۴ امتیاز منفی دارند و از این حیث صدرنشین هستند.

بعد از نراتزوری، یوونتوس، تیم صدرنشین این فصل سری آ قرار دارد. شاگردان آنتونیو کونته با دریافت تنها ۵۶ کارت زرد و بدون دریافت کارت قرمز، ۵۶ امتیاز منفی دارند و رتبه دوم را مال خود کرده اند.

تورینو با ۵۷ کارت زرد و ۲ کارت قرمز، ۶۱ امتیازی است و سوم است. ناپولی هم با ۶۰ کارت زرد و یک کارت قرمز رتبه چهارم را در اختیار دارد.

خشن ترین تیم در رقابت های سری آ، تیم های آتالانتا و پسکارا هستند که ۸۹ امتیاز منفی دارند. بازیکنان پسکارا، ۷۳ کارت زرد و ۸ کارت قرمز را در یافت کرده اند و آتالانتایی ها با دریافت ۷۱ کارت زرد، و ۹ کارت قرمز آمار جالبی را ثبت نکرده اند.

تیم آث میلان هم با دریافت ۵۹ کارت زرد و ۴ کارت قرمز، ۶۷ امتیازی است و در رتبه نهم جدول بازی جوانمردانه جای گرفته است. لاتزیو ششم است و رم درجایگاه سیزدهم قرار دارد.

در مجموع ۲۵ هفته ای که از رقابت های سری آ گذشته است، داوران ایتالیایی ۱۱۸۱ کارت زرد و ۸۵ کارت قرمز را به بازیکنان مختلف نشان داده اند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بدون هیچ مقدمه ای بریم برای اخبار تاپیک یووه :happy:
------------------

کونته بالاتر از کاپلو و تراپاتونی
contenew20.jpg

نتایج درخشان انتونیو کونته با تیم یوونتوس در فصل گذشته و این فصل باعث شده تا او را یکی از برترین مربیان تاریخ یووه قلمداد کنند و این موضوع باعث محبوبیت شدید وی نزد هواداران بانوی شده است.

گازتا دلو اسپورت چاپ ایتالیا امروز در گزارشی وِیژه به بررسی عملکرد مربیان یوونتوس پرداخت و گزارشی را بر این اساس اعلام کرد.

در این میان کونته موفق شده از لحاظ آماری بالاتر از فابیو کاپلو و تراپاتونی دو مربی برتر یووه قرار گیرد و این موضوع افتخار دیگری برای سرمربی موفق یووه می باشد.

گفتنی است کونته در این مدت 80 بازی هدایت یوونتوس را بر عهده داشته که حاصل آن 50 پیروزی، 24 تساوی و تنها 6 شکست بوده است.

تحمل این شرایط برایم بسیار سخت است
pepenew3.jpg

مصدومیت سیمونه په په بازیکن میانی یوونتوس و تمام شدن فصل یکی از بدترین خبرها برای هواداران یووه بود و او دیگر نمی تواند در این فصل با پیراهن بانوی پیر به میدان برود.

سیمونه بعد از این اتفاق به خبرنگاران گفت: "من 4 مصدومیت در یک ناحیه از بدنم داشتم و بعد از یک بررسی دقیق به این نتیجه رسیدیم که این عمل را انجام دهم تا بتوانم به زودی با سلامت کامل به میادین بازگردم."

"از هم تیمی هایم ، باشگاهم و خانواده ام باید تشکر کنم، زیرا با حمایت هایشان نگذاشتند که این لبخند از روی لبان من محو بشود."

"تحمل چنین وضعیتی هرگز آسان نبود. حالا من آماده انجام این عمل هستم و بعد از آن می توانیم صحبت درباره زمان بازگشتم را شروع کنیم."

"در سلتیک پارک ، بازیکنان در یک جو وحشتناک خیلی خوب بازی کردند. من حس می کنم که عضوی از آن تیم بودم و برای نتیجه ای که در آن بازی به دست آمد خیلی خوشحالم."

"قهرمانی در اروپا؟ این هرگز آرزوی دست نیافتنی نیست. ما نشان دادیم که یک تیم بزرگ هستیم و باید در ادامه مسیر نیز این را ثابت کنیم ، هم در لیگ و هم در اروپا."

کیه لینی : من بازگشته ام
chiellininew10.jpg

یوونتوسی ها در نبود جورجو کیه لینی مشکلات زیادی را در خط دفاعی خود داشتند و بازگشت وی به تمرینات بانوی پیر بهترین خبر برای کادر فنی و همچنین هواداران یووه می باشد.

جورجو از روز سه شنبه به تمرینات یوونتوس اضافه شده و در این مدت همگام با سایر بازیکنان یووه تمرینات خود را ادامه داده است. کیه لینی در این مورد گفت: "دیدن هم تیمی هایم، در حالی که توانایی کمک به آنها را نداشتم بسیار ناراحت کننده بود."

"من اکنون در حال پشت سر گذاشتن تمرینات و همچنین ریکاوری هستیم و هیچگونه مشکلی را در ساق پای خود احساس نمی کنم و از این موضوع خوشحال هستم."

"امیدوار هستم بتوانم در کوتاه ترین زمان ممکن به ترکیب اصلی یوونتوس باز گردم و این تصمیم بستگی به کونته و کادر پزشکی بانوی پیر دارد. من شرایط خوبی را پشت سر می گذارم."

7 میلیون یورو برای جذب فابیو کوالیارلا
quanew6.jpg

تولد بهنام جان خیلی خیلی مبارک
010.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام

تولد بهنام جان خیلی خیلی مبارک

جواد جان داداش ممنون؛ شرمنده کردی:blush:

------------------------------------------------------------------------------------
چند خبر از یووه

دینوزوف: بوفون بهترین دروازبان تاریخ یوونتوس است

timthumb.php

دینوزوف دروازه بان اسطوره ای ایتالیا اعتقاد دارد که بوفون دروازه بان ۳۵ ساله بیانکونری در طول دوره ی دوازده ساله ی خود در یوونتوس حتی از دروازه بانی مانند جامپیرو کومبی برتر است و بوفون را بهترین دروازه بان یوونتوس در تمام تاریخ این باشگاه می داند.

بوفون در سال ۲۰۰۱ به یوونتوس ملحق شد و از زمان حضورش در یووه تا به الان دروازه بان شماره ی ۱ یوونتوس بوده است و پس از جدایی الکس دل پیه رو به عنوان کاپیتان اول یوونتوس انتخاب شده است.

دینو زوف در این باره به TuttoSport گفت:

” بدون شک بوفون بهترین دروازه بان تاریخ یوونتوس است.”

” جامپیرو کومبی در زمان خود دروازه بان بزرگی بوده است، اما در حال حاضر بوفون بالاتر از همه قرار دارد و مهم ترین دلیل برای انتخاب او حفظ عملکرد عالی خود در باشگاه بوده است.”

” زوف؟، خوب او هم در بین بهترین ها قرار می گیرد.”

مردان آنتونیو کنته علی رغم شکست ۱-۰ برابر رم در روز شنبه، همچنان با ۴ امتیاز بالاتر از ناپولی صدرنشین رقابت های سری آ هستند.

آرسنال خواهان جذب مدافع یوونتوس

a2ed25e0bf897a82cc7bb098e2588831b2d108a5.jpg

گزارش ها حاکی از این است که باشگاه آرسنال قصد دارد در تابستان آینده، مارتین کاسرس مدافع بازیکن چند پسته یوونتوس را به خدمت گیرد.

این مدافع 25 ساله اروگوئه ای، ژانویه گذشته برای دومین بار به صورت قرضی به یوونتوس پیوست، ولی اکنون قرارداد او با یوونتوس دائمی شده است.

به گزارش TalkSport، آرسن ونگر قصد دارد مارتین کاسرس که قابلیت بازی در چند پست خط دفاعی و هافبک را دارد، برای پر کردن ضعف های تیم خود به خدمت بگیرد.

کاسرس کاملا مطلع است که او در تیم یوونتوس یک بازیکن فیکس نیست و در جال حاضر نیز به دلیل مصدومیت جورجیو کیه لینی در ترکیب ثابت تیم آنتونیو کونته به میدان می رود.

با این حال و با وجود اینکه وی تنها 10 بار از ابتدا در ترکیب تیم یوونتوس در سری آ به میدان رفته است، هفته گذشته اعلام کرد که به هیچ وجه قصد ترک یوونتوس را ندارد.

کاسرس در این ارتباط گفت: "نه، من هرگز به ترک اینجا فکر نمی کنم. من فقط می خواهم در یوونتوس باشم. من در اینجا بسیار خوشحال هستم و می خواهم همیشه بهترین بازی ها را در این تیم انجام دهم. یوونتوس جایی است که من می خواهم در آنجا باشم."

یوونتوس علاقه ای به جذب لواندوفسکی ندارد

22e55acec169573bb954c1b383a20ee75f8f235b.jpg

باشگاه یوونتوس هیچ علاقه ای به جذب روبرت لواندوفسکی مهاجم تیم بروسیا دورتموند ندارد. این مهاجم ملی پوش لهستانی یکی از نفرات لیست بلند بالای مهاجمان مدنظر مسئولین یوونتوس برای حضور در این باشگاه در تابستان آینده بود.

سزاری کوچارسکی ایجنت لواندوفسکی گفت: "ما همه چیز را در ماه ژوئن مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

تنها چیزی که من می توانم بگویم این است که هیچ مذاکره ای با مسئولین یوونتوس بر سر حضور احتمالی وی در تورین انجام نگرفته است. هیچ باشگاه ایتالیایی با ما تماس نگرفته است."

قرارداد این مهاجم 24 ساله، ژوئن 2014 خاتمه می یابد و باشگاه های منچستریونایتد و بایرن مونیخ برای جذب وی ابراز علاقه کرده اند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازم تاپیک تولد داره و این بار تولد عرفان جان هستش :happy:

عرفان جان تولدت مبارک , ایشالله کاپیتان جی جی امسال برامون دوتا کاپ ببره بالا سر :heart:

foto-Foto_torta-22.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛

بازم تاپیک تولد داره و این بار تولد عرفان جان هستش
happysmiley.gif

اول از همه تبریک به عرفان خان عزیز؛ انشالا که همیشه زنده و سلامت باشه;)

و در ادامه چند خبر از یووه که اولیش خیلی خوشایند خواهد بود که مربوط به بازگشت دکتر هستش:)

لسیت بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل سیه نا؛ نام دکتر در لیست یوونتوس

e66eb1e098a644e474b01f6d143d34ac7d7a18f9.jpg

نام جورجیو کیه لینی در لیست یوونتوس برای دیدار مقابل سیه نا دیده می شود. کیه لینی که در تاریخ 16 دسامبر 2012 دچار مصدومیت شد، فردا (یکشنبه) برای اولین بار پس از مدت ها بر روی نیمکت بانوی پیر خواهد نشست.

یوونتوس همچنین می تواند از مارکیزیو و پلوسو که هفته گذشته مقابل رم موفق به حضور در میدان نشدند، نیز استفاده کند.

مارتین کاسرس به دلیل مصدومیت نامش در لیست یوونتوس دیده نمی شود، اما ویدال علی رغم مصدومیت در لیست آنتونیو کونته حضور دارد.

اسامی بازیکنان یوونتوس برای دیدار مقابل سیه نا به شرح ذیل می باشد:

1 بوفون، 3 کیه لینی، 6 پوگبا، 8 مارکیزیو، 9 ووچینیچ، 12 جووینکو، 13 پلوسو، 15 بارتزالی، 18 آنلکا، 19 بونوچی، 20 پادوین، 21 پیرلو، 22 آساموا، 23 ویدال، 24 جیاکرینی، 26 لیخشتاینر، 27 کوالیارلا، 30 استوراری، 32 ماتری، 33 ایسلا، 34 روبینیو و 39 مارونه.

حضور ویدال و کاسرس در مقابل سیه نا در هاله ای از ابهام!

410a5ebffb74a507cb80c3c58d394da4b56345bf.jpg

با مصدومیت آرتورو ویدال و مارتین کاسرس دو بازیکن یوونتوس، حضور این دو بازیکن در دیدار مقابل سیه نا در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

هر دو بازیکن اهل آمریکای جنوبی در تمرینات تیم دچار مشکل شدند. مصدومیت ویدال از ناحیه مچ پا راست می باشد، در حالیکه کاسرس از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کند.

یوونتوس جورجیو کیه لینی، سیمونه پپه و نیکلاس بنتنر را نیز به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد.

یوونتوس علاقه مند به جذب هافبک ساوتهمپتون و مهاجم بارسا

28501b418ce6f56b60902311f3b471acab1444c2.jpg

باشگاه یوونتوس قصد دارد خط هافبک خود را در فصل آینده تقویت کند و گاستون رامیرز هافبک تیم ساوتهمپتون یکی از گزینه های یوونتوس برای این منظور می باشد.

این بازیکن 22 ساله تابستان گذشته به تیم ساوتهمپتون پیوست ولی می تواند پس از یک فصل حضور در این باشگاه، این تیم را به مقصد باشگاهی دیگر ترک کند.

یوونتوس از طرفی علاقه مند به جذب الکسیس سانچز مهاجم تیم بارسلونا می باشد و به همین منظور آرتورو ویدال هافبک شیلیایی خود و هموطن الکسیس را مامور راضی کردن این بازیکن برای پیوستن به یوونتوس کرده است.

این وینگر هنوز نتوانسته جایی ثابت در ترکیب تیم بارسلونا پیدا کند و با انتقال احتمالی نیمار به بارسلونا در سال 2014، احتمال خروج وی از بارسا قوت گرفته است.

یووه به دنبال الکسیس

54629454b0dac120ee9f4262cdf93e0beb27c87f.jpg

به گزارش رسانه های ایتالیایی باشگاه یوونتوس در نظر دارد، الکسیس سانچز مهاجم بارسا را با قیمت 18 میلیون یورو در تابستان پیش رو خریداری کند.

این بازیکن شیلیایی در تابستان سال 2011 با مبلغ 26 میلیون یورو از اودینزه به بارسلون ملحق شد اما آن طور که باید در این تیم خوب کار نکرد. در آن زمان هم یووه خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن بود اما در هر صورت او به نیوکمپ نقل مکان نمود.

با توجه به گزارش Tuttosport، بارسلونا آماده است با پیشنهاد احتمالی 18 میلیون یورویی یوونتوس، این مهاجم شیلیایی را به فروش برساند.

الکسیس تا به اینجای فصل تنها چهار گل در 29 دیدار برای کاتالان ها به ثمر رسانده و بازی های ضعیفی از خودش به نمایش گذاشته است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان

بازم تاپیک تولد داره و این بار تولد عرفان جان هستش :happy:

عرفان جان تولدت مبارک , ایشالله کاپیتان جی جی امسال برامون دوتا کاپ ببره بالا سر :heart:

جواد جان باز ازت ممنونم شرمنده کردی داداش :wub:
یه حسی میگه جی جی امسال دو کاپ رو بالا میبره حالا شما هم که گفتی دیگه حتما که اینجوریه:)
سلام دوستان؛

اول از همه تبریک به عرفان خان عزیز؛ انشالا که همیشه زنده و سلامت باشه;)
ممنون داداش یهنام گل و صد البته تولد شما هم مبارک با آرزوی بهترینها برای خودتون و خانواده ی محترم:heart:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان گلم

این هم ترکیب یووه برای این بازی که ساعت 17:30 شروع می شه :)

Juve -.jpg

پ.ن: متاسفانه گویا شبکه ای بازی رو به صورت مجانی پوشش نمی دهد .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان با سه گل سیه نا رو بدرقه کردیم , با این برد می ریم به سراغ ناپولی :happy:
-----------------

سه گل سه امتیاز ! ( یوونتوس 3 - 0 سیه نا )
team201213.jpg

نیمه اول دیدار مقابل سیه نا یکی از راحت ترین بازی های یووه در نیم فصل دوم بود و حریف نتوانست تهدید جدی برای شاگردان کونته باشد و حتی تا نزدیکی محوطه ی جریمه نیز به سختی پیش روی می کردند.

یوونتوسی ها که با ترکیب همیشگی و سیستم 3 - 5 - 2 به میدان آمده بودند برتر از حریف نشان دادند و تا پشت هجده قدم حریف به سرعت پیشروی می کردند اما در آنجا با تعداد زیادی از بازیکنان سیه نا مواجه می شدند.

حملات یوونتوسی ها با این وجود چندان زهردار نبود و بانوی پیر تنها یک بار موفق شد دروازه ی حریف را باز کند که پاس دیدنی میرکو ووچینیچ به لختشتاینر رسید و بازیکن سرعتی یووه دروازه ی حریف را باز کرد.

البته بانوی پیر شانس های دیگر برای گلزنی داشت اما نتوانست از آنها بهره ببرد و بازی با همان تک گل به سود تورینی ها به پایان رسید و از نکات جالب توجه این دیدار می توان به دوندگی زیاد میرکو اشاره کرد.

خط دفاعی یوونتوس نیز در این نیمه تحت فشار نبود و سه مدافع بانوی پیر روز بسیار آسانی را پشت سر گذاشتند اما بونوچی در یک صحنه اخطار بی موردی را دریافت کرد.

یوونتوسی ها بدون تغییری وقت دوم را اغاز کردند و از همان ابتدا بر اساس برنامه ی قبلی بازی را دنبال کردند ولی همان داستان همیشگی را شاهد بودیم و بازیکنان یووه تنها تا نزدیکی محوطه ی جریمه حریف پیش روی می کردند.

در بسیاری از دقایق بازی هنگامی که یوونتوس حمله ای را ترتیب می داد تیم سیه نا با 9 الی 10 نفر دفاع می کرد و این موضوع سبب شد تا بانوی پیر نتواند برنامه های هجومی خود را ترتیب دهد .

حتی ضربات از راه دور پیرلو و پوگبا نیز نتیجه ای در بر نداشت و یووه با همان یک گل بازی را دنبال می کرد تا در 74 دقیقه از بازی فرار دیدنی سبا در پشت مدافعان باعث شد تا وی به زیبایی دروازه ی حریف را باز کند و برتری یووه را به عدد 2 برساند.

بعد از این گل تیم سیه نا سعی داشت با نفرات بیشتری بر روی دروازه ی یووه حمله کند و همین موضوع سبب شد سرعت بازی بسیار بالا برود و تیم حریف در 76 دقیقه از بازی اولین موقعیت خود را به دست آورد اما بوفون با واکنشی دیدنی مانع از فروپاشی دروازه ی یووه شد.

از جمله نکات قابل توجه در نیمه دوم حضور کیه لینی در ترکیب یووه بود که باعث خوشحالی طرفداران بانوی پیر شد و وی را هنگام ورود به زمین به شدت تشویق کردند.

تیم سیه نا در دقایق پایانی با نفرات بیشتری بر روی دروازه ی یوونتوس ترتیب داد ولی بوفون باز هم با عملکردهای دیدنی خود اجازه نداد اتفاقی رخ دهد و البته تیرک دروازه نیز به کمک بوفون آمد.

دقایق پایانی بازی به صورت آرام تری دنبال شد اما پوگبا ستاره ی فرانسوی یووه بار دیگر با شوت های معروف خود شرایط را تغییر داد و به زیبایی دروازه ی سیه نا را باز کرد تا اختلاف به سه گل برسد.

در نهایت یوونتوس موفق شد با نتیجه 3 - 0 تیم سیه نا را شکست دهد و جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم تر از قبل کند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان ؛ تبریک بابت برد پرگلمون

راستش از این بازی خیلی می ترسیدم چون سیه نا تو پنج هفته اخیر تنها یک شکست داشته و با 3 پیروزی و یک تساوی در اوج قرار داشت که برد 3-1 برابر اینتر و شکست 3-0 لاتزیو در هفته گذشته از نتایج خیره کننده چند هفته اخیر سیه نا محسوب می شه اما ما یوونتوس هستیم و متفاوت با تیم های ایتالیایی...:cool:

بارتزالی: مهم حفظ صدرنشینی است

6cd8ab89d2faa5575aa398f6a419311ce3978d8a.jpg

آندرا بارتزالی روح مبارزه جویی هم تیمی هایش در بازی برابر سیه نا را ستود.

به گزارش Juventus.com، عصر امروز (یکشنبه) در ادامه هفته بیست و ششم سری آ تیم یوونتوس با 3 گل موفق به شکست دادن سیه نا، حریف سخت کوش خود شد تا با خیالی راحت به استقبال بازی مهم هفته آینده برابر ناپولی برود.

مدافع کم اشتباه بیانکونری درباره بازی امروز می گوید: "همیشه صدرنشین بودن بسیار مهم است.

"ما از قبل می دانستیم که این بازی می تواند سخت باشد. بنابراین از همان ابتدا خیلی خوب حفره های خط دفاعی آنها را پیدا کردیم، البته در نیمه دوم کمی تحت فشار قرار گرفتیم، ولی با جنگندگی توانستیم بازی را با پیروزی به پایان برسانیم."

بارتزالی در این دیدار در خطر گرفتن کارت زرد چهارم و محرومیت از بازی مهم هفته آینده برابر ناپولی قرار داشت. او در باره شرایط خود در این بازی می گوید: "شما نباید اجازه دهید فشار گرفتن کارت زرد و محرومیت بر روی بازیتان اثر بگذارد.

"البته اگر من کارت زرد می گرفتم هم اتفاق مهمی نمی افتاد. ما یک تیم قدرتمند هستیم و مطمئنا بازیکن جانشین خیلی خوب می توانست جای خالی من را پر کند."

مدافع ملی پوش یووه در پایان تاکید می کند: "ما از فردا باید به ناپولی فکر کنیم، همان کاری که قبل از همه بازی‌هایمان انجام می دهیم. ما باید جمعه در بهترین شرایط خود مقابل آنها قرار بگیریم."

گفتنی است، یوونتوس با کسب 3 امتیاز این بازی 58 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر در فاصله 7 امتیازی ناپولی قرار گرفت که فردا باید در اودینه به مصاف اودینزه برود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان تبریک برد خوبی بود احتمال از دست دادن امتیاز برای رقبا هم این هفته خیلی زیاده
متاسفانه بازی رو نصفه و نیمه از سایتها دیدم کلا نمیدیدم بهتر بود:(

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

ظاهرا کار هواداران یووه و جووینکو داره بالا میکشه و در بازی مقابل سیه نا از سوی طرفداران یووه مورد تمسخر قرار گرفته که این اصلا خوب نیست و هوادارای یووه هرچقدر هم جووینکو یا هر بازیکن دیگه ای ضعیف کار کنه نباید یک چنین رفتاری با بازیکن خودی داشته باشن...
به هر حال این حرکات هوادارها جای یه تعجب بزرگ داره و خیلی ناراحت کنندس که میتونه تیم رو هم به حاشیه ببره...:happy:

کونته هم از هوادارای یووه انتقاد کرده...

انتقاد کونته از هواداران یووه؛ آن ها فراموش کرده اند ما در جایگاه هفتم جدول بودیم

303e72d1e91323952017ca0def869e34fcf7ce43.jpg

آنتونیو کونته دست به انتقادات از هوادارانی که به تمسخر سباستین جووینکو پرداختند، زد و گفت: "کار آن ها تحریک کننده بود."
جووینکو زننده گل دوم یوونتوس در جریان پیروزی 3-0 در مقابل سیه نا بود، اما هواداران در تورین نشان دادند که همیشه از بازیکنان حمایت نمی کنند.

کونته به Rai Sport گفت: "ما باید از برد امروز لذت ببریم، همانطور که تا اینجا بازی ها را به سود خود خاتمه دادیم و آن کار آسانی نبود. سیه نا نمایش خوبی از خود نشان داد و عملکرد آن ها سزاوار ستایش است. ما سه امتیاز دیدار را کسب کردیم و بسیار خوب بازی را در کنترل خود درآوردیم."

وی در مورد تمسخر جووینکو گفت: "در این زمان که هواداران باید از بازیکنان حمایت کنند، کار آن ها تحریک کننده بود. آن ها فراموش کرده اند که یوونتوس 18 ماه پیش در جایگاه هفتم جدول بود. هواداران باید به دلیل داشتن بازیکنی همچون جووینکو خوشحال باشند و من تمسخر جووینکو را اصلا نمی پذیرم."

جمعه آینده یوونتوس در یک دیدار حساس که حتی می تواند سرنوشت اسکودتو را مشخص کند در زمین ناپولی مهمان این تیم خواهد بود. ناپولی در حال حاضر با هفت امتیاز اختلاف نسبت به یوونتوس در جایگاه دوم قرار دارد. البته ناپولی یک بازی عقب افتاده در مقابل اودینزه پیش رو دارد.

کونته در این باره گفت: "ما با کمال آرامش و فروتنی به ناپل می رویم و با آرامشی که از برد امروز کسب کردیم، به مصاف این تیم خواهیم رفت."

خبر خوش در مورد بازگشت دکتر و احتمال بازی کردن مقابل ناپولی هست:)

کیه لینی مشکلی برای همراهی یووه ندارد

3d98c4e283cbbf470d5b1c038d7ca0bbbf39b9de.jpg

جورجیو کیه لینی پس از اینکه به دلیل آسیب مچ پا چند ماهی را به دور از میادین سپری کرد و در دیدار این هفته یوونتوس مجددا دچار مصدومیت شد، برای دیدار حساس جمعه شب یوونتوس در مقابل ناپولی آماده است.

کیه لینی از ماه دسامبر قادر به همراهی یوونتوس نبوده است و پس از مدت ها در دیدار این هفته یوونتوس در مقابل سیه نا که با برتری 3-0 یوونتوس خاتمه یافت به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد.

با این حال مدافع مستحکم یوونتوس در این دیدار دچار مصدومیت از ناحیه مچ پا شد، اما آزمایش اشعه ایکس نشان داد که تنها یک کبودی در مچ پای او بوده و او مشکلی برای همراهی یوونتوس در این دیدار ندارد.

پوگبا: از عملکردم تا اینجای فصل راضی‌ام

d8c0613370e4d20a803f0b26c8e02d4f79b94479.jpg

پل پوگبا، هافبک جوان باشگاه یوونتوس از عملکرد خود در مدت زمان کوتاهی که در ایتالیا به سر می برد، شگفت زده شده است. به گزارش Juventus.com، یوونتوس در حالی روز گذشته موفق شد با نتیجه 3-0 سیه نا را از پیش رو بردارد که هافبک فرانسوی یووه پنجمین گل خود را با پیراهن بیانکونری به ثمر رساند.

پوگبا بعد از این بازی گفت: "من تشنه یادگیری از دیگران هستم، به خصوص زبان ایتالیایی و باید در این مورد از هم تیمی هایم تشکر کنم، مخصوصا سیمونه (په په) که همیشه با من صحبت می کند.

"سرمربی و هم تیمی هایم همیشه از من می خواهند تا کاری را که باعث تشویق هواداران می شود در زمین انجام دهم. من امروز (یکشنبه) دوباره این شانس را پیدا کردم، البته مهم ترین چیز برای ما بردن این بازی بود."

هافبک 19 ساله بیانکونری ادامه می دهد: "من این گل را به دختر مدیر برنامه هایم تقدیم می کنم که در حال حاضر در بستر بیماری است.

"نحوه خوشحالی بعد از گل من؟ این یک رقص بود که من و دوستانم اغلب آنرا انجام می دهیم. ما معمولا شبیه بوبا، خواننده رپ فرانسوی می رقصیم."

پوگبای فرانسوی درباره حضور نزدیک به یکساله اش در تورین نیز می گوید: "شخصا از عملکردم در این فصل خوشحالم. من تا الان 5 گل به ثمر رسانده ام.

"علاقه مندی دیگر باشگا ها؟ این هرگز مرا تحریک نمی کند. من واقعا از بودن در اینجا خوشحالم و می خواهم برای مدتی طولانی با این لباس بازی کنم."

بوفون: هوشمندی کلید پیروزی ما بود

52d89ba1dd02e394b7f94f250ed15f57adee5042.jpg

جیان لوئیجی بوفون معتقد است که هوشمندی عامل اصلی پیروزی قاطع یووه مقابل سیه نا بود. به گزارش Juventus.com، جدا از پیروزی دلچسب 3-0 بیانکونری در برابر شاگردان بپ ایاکینی، چیزی که بیشتر از همه هواداران یوونتوس را به وجد آورد چند واکنش بی نظیر سنگربان شماره 1 آتزوری در این بازی بود.

بوفون در این باره می گوید: "من با شور و اشتیاق زیاد تمرین می کنم تا همچنان بتوانم یک دروازه بان مهم و تاثیر گذار باشم.

"و منظورم از این حرف قرار گرفتن بین 5 یا 6 دروازه بان برتر دنیا نیست، بلکه تنها می خواهم ذهنم را روی تمرینات متمرکز کنم تا بتوانم برای تیمم مفید باشم."

یووه در این هفته باید خود را برای بازی حساس برابر ناپولی آماده کند و بوفون معتقد که هم تیمی هایش باید روز جمعه در فرم استاندارد خود قرار داشته باشند.

کاپیتان بیانکونری می گوید: "ما امروز (یکشنبه) خیلی خوب بازی کردیم، برابر تیمی که در آمادگی مطلوبی قرار داشت. همه می دانستیم که این بازی برای ما مشکل خواهد بود که تقریبا همینطور هم بود. اما ما در بهترین زمان ممکن با هوشمندی به آنها ضربه وارد کردیم.

"حالا بازی برابر ناپولی را در پیش رو داریم و باید در بهترین حالت خود مقابل آنها قرار بگیریم و البته همانند یک بازی معمولی، به دور از هرگونه استرس و هیجان."

ویدئوهای بازی:

58028aa76896e65f8f7890410111631147bc9330.jpg

darkly-ash2012

Registered User
لایک‌ها
16
خوشحالم که بردیم اگه یوونتوس جمعه پیش رو جلوی ناپولی هم همینطور بازی کنه اسکودتو 2013 ماله یوونتوسه و دیگه یه جورایی میشه گفت امسال قهرمان میشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فیورنتینا و یوونتوس علاقه مند به جذب مهاجم بارسا

به گزارش مطبوعات صبح امروز اسپانیا، باشگاه یوونتوس آماده است برای جذب الکسیس سانچز مهاجم تیم بارسلونا با تیم فیورنتینا مبارزه کند.

Catalan newspaper Sport گزارش می دهد، که ویولا و بینکونری برای جذب مهاجم شیلیایی تیم بارسلونا علاقه مند هستند.

این بازیکن 24 ساله در سال 2011 از تیم اودینزه راهی تیم بارسلونا شد، اما در فصل جاری تنها موفق به زدن یک گل در لالیگا شده است.

به این ترتیب، بلوگرانا مایل به مذاکره با تیم های خواهان الکسیس می باشد، البته در صورتیکه پیشنهاد آن ها در حدود 20 میلیون یورو باشد.

یوونتوس مدت هاست که با الکسیس سانچز در ارتباط است، اما آن ها می توانند تا ژوئن 2014 صبر کنند، زمانیکه این بازیکن فقط یک سال از قراردادش با باشگاه باقی خواهد ماند و این سبب کاهش قیمت وی خواهد شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ناپولی-یوونتوس بدون بازیکن محروم

طرفداری –دو تیم ناپولی و یوونتوس برای بازی جمعه شب در چارچوب هفته بیست و هفتم سری‌آ، محرومی نخواهند داشت.

به گزارش Juventus.com، جدال بزرگ و حساس ناپولی و یوونتوس -تیم های اول و دوم جدول- در حالی جمعه 11 اسفند در ورزشگاه سن پائولو برگزار خواهد شد که هر دو تیم می توانند با بازیکنان کامل خود به میدان بروند.

پیش از این، بیانکونری در بازی این هفته برابر سیه نا که با برتری 3-0 یووه به پایان رسید نیز در همین شرایط قرار داشت.

گفتنی است، آندرا بارتزالی، جورجیو کیه لینی، پائولو دی چلیه، آندرا پیرلو، آرتورو ویدال و الساندرو ماتری بازیکنانی هستند که در صورت دریافت یک کارت زرد دیگر، از همراهی یووه در بازی بعدی محروم خواهند شد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد از یورنته؛ حالا یووه به دنبال مدافع بیلبائو

باشگاه یوونتوس بعد از به خدمت گرفتن فرناندو یورنته، مهاجم اتلتیکو بیلبائو، حالا در جستجوی ثبت قرارداد با فرناندو آموربیتا، مدافع مرکزی این باشگاه است.

به گزارش Calciomercato، قرارداد مدافع ونزوئلایی بیلبائو در حالی تابستان امسال به پایان می رسد که هنوز صحبتی درباره تمدید آن صورت نگرفته است.

در این بین باشگاه یوونتوس که با به خدمت گیری بازیکنانی نظیر آندرا پیرلو و فرناندو یورنته سابقه زیادی در جذب بازیکنان آزاد داشته، حالا برای به خدمت گیری آموربیتا به طور جدی وارد مذاکره با این باشگاه باسکی شده است.

گفتنتی است، بانوی پیر برای امضای قرارداد با این مدافع 27 ساله که پاسپورت اسپانیایی دارد و جزو سهمیه غیر اروپایی یوونتوس نیز به حساب نخواهد آمد، باید با بسیاری از باشگاه های بزرگ اروپا، نظیر آرسنال، میلان، اینتر و حتی آنژی روسیه مبارزه کند.

فرناندو آموربیتا تا اینجای فصل، تنها در 11 بازی برای بیلبائو به میدان رفته است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جیووینکو خوشحال از حمایت کونته

آندرا دی آمیکو، مدیر برنامه های سباستین جیووینکو اعلام کرد که این بازیکن از حمایت کونته در قبال رفتار ناشایست تماشاگران خوشحال است.

به گزارش Forzaitalianfootball.com، مهاجم 26 ساله بیانکونری در جریان پیروزی 3-0 یووه برابر سیه نا بارها از سوی تماشاگران مورد تمسخر قرار گرفت، که این حرکت بلافاصله با واکنش شدید سرمربی یوونتوس روبرو شد.

مدیر برنامه های جیووینکو در این باره می گوید: "سباستین جدا از گلی که در این بازی به ثمر رساند، از حمایت کونته بسیار خوشحال است.

"او همیشه برای موفقیت تیم و هم بازی هایش بیشترین تلاش را انجام می دهد، به همین علت است که در هر شرایطی او را آرام می بینیم."

دی آمیکو ادامه می دهد: "یوونتوس یک فصل بسیار حساس را در پیش رو دارد، اما هیچ وقت اجازه نمی دهد گرفتن سه امتیاز یک بازی به قیمت اهانت به بازیکنانش تمام شود.

"در هرصورت، هر بازی برای آنها به مانند یک فینال است و کونته بیشتر از هر کسی اهمیت این موضوع را می داند."

گفتنی است، در حال حاضر سباستین جیووینکو با 11 گل در 34 بازی، بهترین گلزن یوونتوس در این فصل محسوب می شود.

پ ن : طفلکی مورچه اینقدم بازیکن بدی نیست :(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آموربیتا مدافع بسیار خوبیه، بارسا کلی دنبالش بود اما نتونست بخرتش. هم پا به وپ خیلی خوبی داره هم بازیخونیش خوبه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بریم سراغ چند خبر از یووه :happy:
------------------

بونوچی: ما باید همواره یوونتوس واقعی باشیم
bonuccinew1.jpg

لئوناردو بونوچی مدافع ارزشمند یوونتوس در دیدار مقابل ناپولی می تواند در کنار جورجو کیه لینی همبازی خود قرار گیرد و این موضوع می تواند در تقویت خط دفاعی یوونتوس تاثیر گذار باشد.

بونوچی در مورد آخرین شرایط خود به خبرنگاران گفت: "ابتدا به بازی اول هفته مقابل سیه نا اشاره کنم که برای ما از اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار بود و ما توانستیم جایگاه خود را در صدر جدول حفظ کنیم."

لئوناردو در مورد دیدار مقابل ناپولی در سن پائولو گفت: "اکنون در این شرایط ما نسبت به ناپولي 6 امتياز بيشتر داريم كه اين موضوع باعث مي شود با اعتماد به نفس بيشتري به ناپل سفر كنيم."

"ما براي پيروزي به ناپل مي رويم، اين بازي مهم ترين بازي ما در اين فصل است و هدف ما اين است، يوونتوس بودن.مثل هميشه ، بهترين باشيم و برنده شويم."

یوونتوس قرارداد کونته را تمدید خواهد کرد
contenew2.jpg

عملکرد فوق العاده انتونیو کونته طی دو فصل اخیر باعث شده تا مشتریان زیادی در اروپا برای وی پیدا شود و خبر علاقه ی تیم چلسی انگلیس به سرمربی یوونتوس به صورت کاملا جدی دنبال می شود و ابراموویچ رئیس روس چلسی در صحبت های خود از علاقه ی مندی این تیم برای جذب کونته در فصل آینده خبر داده است.

امروز رسانه های کشور ایتالیا در گزارشی ویژه به بررسی شرایط کونته در یوونتوس پرداختند و اعلام کردند مدیران یووه تصمیم دارند به زودی قرارداد سرمربی خود را تمدید کنند تا نگرانی از رفتن وی در پایان فصل نداشته باشند.

البته در این میان یووه می خواهد دستمزد کونته را افزایش دهد تا از این جهت نیز مشکلی در تمدید قرارداد وجود نداشته باشد و پیشنهاد چلسی نتواند مانعی برای تمدید قرارداد وی باشد.

گفتنی است انتونیو کونته در حال حاضر با دریافت 3 میلیون یورو بیشتری دستمزد را در میان مربیان ایتالیایی دریافت می کند.

یک مسابقه قهرمان را مشخص نمی کند
lichtsteinernew1.jpg

استفن لختشتاینر بعد از مدت زمانی که با دوران افت رو به رو شده بود، اکنون در شرایط بسیار ایده ال به سر می برد و در چند بازی اخیر خود نمایش فوق العاده ای را از خود بر جای گذاشته است.

استفن که در دیدار مقابل سیه نا هم یکی از گل های یوونتوس را به ثمر رساند در مورد آخرین وضعیت باشگاه تورینی گفت:" برد خوبی در مقابل سیه نا کسب کردیم و اکنون به مصاف ناپولی خواهیم رفت."

"بدون شک دیدار سختی در مقابل ناپولی خواهیم داشت و اگر بتوانیم آن ها را شکست دهیم کار برای ناپلی ها بسیار سخت از گذشته می شود و البته این نکته را نباید فراموش کنیم که این مسابقه قهرمان را مشخص نخواهد کرد."

"ما از امروز 12 دیدار در سری آ داریم و تنها مسابقات رو در رو با تیم های بالانشین نمی تواند وضعیت صدر جدول را مشخص کند و ما در هر دیدار برای کسب پیروزی به میدان می رویم."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

کونته بار دیگر مورد بازجویی قرار می گیرد!

adb1b01775d6c0447c9feafff5521d21d419d65f.jpg

فدراسیون فوتبال ایتالیا تایید کرد که آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس بار دیگر در مورد قضیه رسوایی کالچو اسکومزه مورد بازجویی قرار خواهد گرفت. بازجویی در ماه آینده برگزار خواهد شد و علاوه بر کسانیکه در حال حاضر تحت بازجویی هستند، 31 پرونده جدید برای تحقیق در دستور کار قرار خواهد گرفت.

به نظر می رسد در تحقیقات مرد اول آلساندرو گاتزی هافبک تیم تورینو باشد که روز دوشنبه مورد بازجویی قرار خواهد گرفت.

بررسی ها نشان می دهد که تحقیقات از کونته در روز 11 مارس برگزار خواهد شد و یکی از بازجویی های نهایی خواهد بود.

از جمله افراد دیگری که تحت بازجویی قرار خواهند گرفت می توان به آندرا رانوکیا مدافع اینترمیلان در تاریخ 7 مارس و جورجیو پرینتی مدیر ورزشی سابق پالرمو می باشند.

سرمربی یوونتوس بابت عدم گزارش تبانی در یک مسابقه تیم سیه نا تحت بازجویی است، البته وی دوران محرومیت خود را در سال گذشته میلادی پشت سر گذاشت.

پولی: سمپدوریا الان، یوونتوس بعدا؟

8e23c65bc1a6395ae44f3af9233ffce015e03ed0.jpg

آندرا پولی اذعان کرد که با یوونتوس در ارتباط است، ولی اصرار دارد که در این فصل تنها بر روی سمپدوریا تمرکز کرده است. انتظار می رود که این ملی پوش ایتالیایی در فصل تابستان راهی یوونتوس شود پس از اینکه دو باشگاه در ماه ژانویه به توافقاتی بر سر حضور او در یوونتوس دست یافتند.

پولی 23 ساله در گفتگو با Gazzetta dello Sport گفت: "تماس هایی با یوونتوس برقرار شد، اما می خواهم حقیقت را به شما بگویم که تمام تمرکزم بر روی دوازده بازی باقیمانده تیم سمپدوریا در این فصل خواهد بود."

پولی در تابستان پس از یک فصل حضور قرضی در اینترمیلان به تیم سمپدوریا بازگشت. وی در این باره گفت: "سالی که در نراتزوری حضور داشتم بسیار مثبت بود. من بسیاری از دوستانم را ترک کردم و من قادر به بازی در کنار بسیاری از قهرمانان بودم."

او ادامه داد: "در تابستان کمی آشفته بودم، اما با حضورم در سمپدوریا آرامش پیدا کردم. در حال حاضر من به سمپدوریا تعلق دارم، سپس بهترین راه حل را در مورد آینده ام انتخاب خواهم کرد."

پیرلو: یوونتوس برای قهرمانی در لیگ قهرمانان به اندازه کافی خوب نیست

96198742cc0b5d67b72dbee224fa8c468fa31464.jpg

آندرا پیرلو اذعان کرده است که از نظر او یوونتوس برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا به اندازه کافی خوب نیست. اگرچه بانوی پیر را، با برتری 3-0 در زمین سلتیک از همین الان می توان یک پای مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا دانست، ولی پیرلو معتقد است همچنان تیم های خوبی در این رقابت ها حضور دارند.

پیرلو در مصاحبه با La Repubblica گفت: "ما برای پیروزی در لیگ قهرمانان اروپا به اندازه کافی آماده نیستیم، حتی اگرچه ما هنوز شانس پیروزی را داریم و ممکن است آن را فتح کنیم. در این رقابت ها تیم هایی حضور دارند که بسیار از ما قویتر هستند."

"رئال مادرید و منچستر یونایتد؟ آنها زیاد دور از دسترس نیستند، ولی بسیار قوی هستند و می توان گفت قویتر از ما هستند. آن ها آماده قهرمانی هستند، در حالیکه ما این آمادگی را نداریم. این تنها یک آغاز برای ما می باشد."

غول های تورین در آخرین فصل سری آ موفق به قهرمانی شدند و در حال حاضر نیز در صدر جدول قرار دارند. "ما فصل را با هدف قهرمانی مجدد آغاز کردیم و پس از گذراندن فصل گذشته باهم و همراه با قهرمانی، این باور در ما به وجود آمد که ما می توانیم مجددا قهرمان شویم."

پیرلو به عنوان یکی از چهره های کلیدی و با استفاده از قانون بوسمن در سال 2011 به عنوان بازیکن آزاد از میلان راهی یوونتوس شد. "من احساس می کنم که فصل گذشته یکی از بهترین فصول فوتبالی من بود."

"این باعث می شود که من افتخار کنم که مردم از من به عنوان یک علامت و نشانه استفاده می کنند و از من به عنوان یک شماره 10 یاد می کنند. این بدان معنی است که تعداد زیادی از هواداران همچنان بازی من را زیر نظر دارند."

"من کسی هستم که به من گفته شد که دیگر توانایی بازی کردن ندارم، اما من تصمیم گرفتم که بمانم و خشنود هستم که با توجه به سن و سالم عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتم. یک سال دیگر از قراردادم باقی مانده و پس از آن در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت."

این بازیکن 33 ساله ادامه داد: "من به بازی کردن تا زمانیکه احساس کنم توانایی دارم، ادامه خواهم داد. من فعلا هیچ برنامه ای ندارم و فقط به اهدافم فکر می کنم، قهرمانی مجدد با یوونتوس و هدف کسب جام جهانی برای ایتالیا.

همچنین نظر آندرا پیرلو در مورد کارکردن آنتونیو کونته در خارج از کشور: "کونته یک مربی بزرگ است، اما اگر می خواهد به خارج از کشور برود، باید زبانش را تقویت کند، زیرا برای برقراری ارتباط بسیار مهم است.

با اینحال مشخص است که وی قصد دارد خود را در هر جایی که می باشد، تحمیل کند."

آساموا از پیوستن سانچز به یووه استقبال می کند

a65706d798ed6e4de011cdc4b976a98dfcb71cf7.jpg

کوادوو آساموا از زمزمه هایی مبنی بر انتقال الکسیس سانچز مهاجم بارسلونا به یوونتوس استقبال می کند. الکسیس سانچز مهاجم بارسلونا در تیم اودینزه هم تیمی کوادوو آساموا بوده است و انتقال او به یوونتوس در پایان فصل امکان پذیر می باشد.

این ملی پوش غنایی به Corriere dello Sport گفت: "الکسیس دارای کیفیتی عالی است. او یک بازیکن بیش از حد سریع می باشد. او باید به اینجا بیاید و سپس قادر خواهیم بود تا به او در راستای نمایش توانایی هایش کمک کنیم."

در همین حال Tuttosport گزارش می دهد که سانچز و ایجنتش اخیرا با موریسیو ایسلا و آرتورو ویدال ملاقات داشته است. ملی پوشان شیلیایی و ایجنت الکسیس در مادرید بعد از دیدار دوستانه شیلی و مصر در 6 فوریه با یکدیگر ملاقات داشته اند.

یوونتوس از سال 2011 با این مهاجم در ارتباط بوده است، اما او تصمیم گرفت تا با قراردادی به ارزش 40 میلیون یورو راهی بارسلونا شود.

بالا