بهترین بازیکن فرانسوی یووه به نظر شما؟
نمی دونم چرا اصلا از آنلکا استفاده نمیکنه؟!
دنیا یوونتوس
و بوفون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن
آقا ما را هم بپذیرید![]()
پست 1000 هم به عشق یوونتوس میزنیم
![]()
![]()
![]()
کونته آرزو داشت سرمربی یوونتوس شود
انتونیو کونته بعد از خداحافظی با فوتبال در سال 2005 کار مربیگری را به عنوان دستیار کنار جی جی دی کانیو در سیه نا شروع کرد ؛ خبرنگار سپورت ایتالیا در مصاحبه ای با دی کانیو در مورد کونته پرسید :
کونته کار خودش را به عنوان دستیار کنار شما شروع کرد ؛ پیش بینی می کردید که چنین آینده ی درخشانی در انتظارش باشد؟
" بله ، زیرا وی از ابتدا به من گفت که آرزوی دارد یک روز سرمربی یوونتوس باشد؛ کونته آن موقع به سیه نا پیوست زیرا من هم خواهان اون بودم ، او بعد از اینکه در سال 2005 با یوونتوس خداحافظی کرد دیگر نمی توانست به فوتبال ادامه بدهد."
"کونته به من گفت که دوست دارد کار مربیگری را شروع کند البته پیوستن کونته به ما پیشنهاد " ونترونی " مدیر ورزشی سیه نا بود که با من تماس گرفت و من بدون وقت تلف کردن با وی موافقت کردم ؛ بعد از آن بود که کونته به من گفت " می خواهم از تجربه های شما استفاده کنم "
اون موقع کونته از نظر تاکتیکی آماده ی مربیگری بود ؟
" بله ، در اوج آمادگی بود "
پیش از این هم احساس کرده بودید که کونته شخصیت قابل احترامی دارد ؟
" ما در مورد کسی حرف می زنیم که 13 سال را در یوونتوس سپری کرده بود ؛ او با ذهنیت مربیان بزرگ ، یوونتوس را ***** کرد علاوه بر این توانست از تجربه ی مربیان بزرگی مثل آریگو ساکی ، مارچلو لیپی ، تراپاتونی و کاپلو بهره ببرد ، کونته گذشته از این ها به عنوان یک بازیکن با شخصیت و متعصب تجربه ی زیادی دارد "
و تبریک به آرش خان عزیز بابت هزارتایی شدنش...
نمی دونم چرا اصلا از آنلکا استفاده نمیکنه؟!
دقیقا همین سوال رو راجب بنتنر هم داشتم من :|
عجب دیواری....
![]()
[h=1]احتمال غيبت کيه ليني مقابل سلتيک[/h] [h=2] کيه ليني در بازي مقابل سيه نا در چارچوب مسابقات سري آ از ناحيه مچ پا داراي آسيب ديدگي شد.[/h] |
![]() |
آنتونيو کونته سرمربي يوونتوس شايد مجبور باشد در بازي خانگي مقابل سلتيک در روز چهارشنبه بدون جورجيو کيه ليني تيمش را رهبري کند. کيه ليني در بازي مقابل سيه نا در چارچوب مسابقات سري آ از ناحيه مچ پا داراي آسيب ديدگي شد. اين ملي پوش ايتاليايي در روز دوشنبه تيمش نتوانست شرکت کند. باشگاه يوونتوس مطمئن نيست که بتواند از او در مقابل سلتيک استقاده کند و در اعلاميه اي در سايت رسمي اين باشگاه به اين مضوع اشاره کرده است. |
محروميت 6 ماهه [h=1]فدراسيون فوتبال دانمارک بنتنر را محروم کرد[/h] [h=2] فدراسيون فوتبال دانمارک نيکلاس بنتنر، مهاجم قرضي يوونتوس را به دليل رانندگي در حال مستي، براي شش ماه از همراهي تيم ملي اين کشور محروم کرد.[/h] |
![]() |
بنتنر دو روز قبل در حالي که در شرايط نامتعادل قرار داشت و وارد مسير ماشين هاي مقابل شده بود، توسط ماموران پليس متوقف شد و امروز فدراسيون فوتبال اين کشور با انتشار بيانيه اي، خبر از محروميت او داد. در بيانيه اي که در سايت اختصاصي فدراسيون فوتبال دانمارک منتشر شد، آمده است:" براساس اتفاقاتي که شنبه شب رخ داد که تاثير بدي روي افکار عمومي داشت، فدراسيون فوتبال دانمارک تصميم گرفت تا نيکلاس بنتنر را براي 6 ماه از همراهي تيم ملي محروم کند. پس از اين مدت، خوشحال خواهيم شد که در مورد همکاري هاي بعدي با تيم ملي گفتگو داشته باشيم." بنتنر در 55 ديداري که براي تيم ملي دانمارک انجام داد، 22 بار گلزني کرد. |