• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم. یووه به راحتی رفت مرحله بعد.

امیدوارم در مرحله بعدی به رئال بخورید ببینم میتونید حذفش کنید یا نه :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان یک پیروزی راحت:happy:

راستی اینو یادم رفت بگم انگار آنلکا کمی مصدوم بوده نمی دونم کجا شنیدم ولی یه جایی خوندم فکر کنم توی چهره کتاب بود :blush:
--------------

صعود به هشت تیم برتر اروپا ( یوونتوس 2 - 0 سلتیک )
qua-matri1.jpg

یوونتوسی ها در حالی پا به میدان مسابقه گذاشتند که بازی رفت را با سه گل برتری به پایان رسانده بودند و از پشتوانه ی اطمینان بسیار بالایی برخوردار بودند و همین موضوع سبب شد تا با استرس کمتری بازی را دنبال کنند.

بانوی پیر بازی را با ترکیب بوفون - مارونه - بارتزالی - بونوچی - پلوزو - پوگبا - پیرلو - ویدال - پادوین - متری و کوالیارلا آغاز کرد که در این میان حضور چند بازیکن ذخیره در ترکیب اصلی یووه جالب توجه بود.

همانطور که انتظار می رفت بازی با حملات سریع سلتیک آغاز شد اما مشخص بود قدرت اسکاتلندی ها به حدی نبود که بتوانند در مقابل یووه بازی یکسانی را به نمایش بگذارند و تنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند.

بازی دقایق آرامی را پشت سر می گذاشت و یوونتوسی ها فشار زیادی را به خود وارد نمی کردند و تنها سعی در مدیریت بازی داشتند تا بتوانند از اشتباهات حریف بهره ببرند و همین اتفاق افتاد و در یک صحنه پاسکاری سریع یوونتوسی ها نتیجه داد.

بارتزالی مدافع یووه با ارسال پاسی دیدنی حمله ای را ترتیب داد و کوالیارلا با فرار سریع در میان مدافعان حریفان موفق به زدن ضربه شد اما دروازه بان سلتیک در دفع توپ ناموفق بود تا متری به راحتی دروازه حریف را باز کند.

در ادامه جریان بازی تغییری نکرد و یووه باز هم شانس های مسلمی برای گلزنی داشت اما نتوانست از آنها بهره ببرد و بازی در نهایت با همان یک گل به سود یوونتوس به پایان رسید.

در نیمه دوم سلتیک که بازی را در مجموع با 4 گل واگذار کرده بود بسیار بی انگیره ظاهر شد و تنها هدف بازیکنان حریف بسته نگه داشتن دروازه خودی بود و سعی می کردند با نفرات بیشتری در سیستم دفاعی حضور داشته باشند.

همین موضوع سبب شد تا بازی از سرعت بالایی برخوردار نباشد و یوونتوسی ها که نتیجه لازم را به دست آورده بودند به آرامی و با پاس های زیاد راهی برای رسیدن به دروازه حریف پیدا می کردند.

البته سلتیک در این میان تصمیم داشت در ضد حملات، یوونتوس را غافلگیر کند اما فاصله مناسب میان خطوط میانی و دفاعی یووه باعث شد تا سلتیک در این سیستم نیز ناموفق بماند و برتری با شاگردان کونته باشد.

در شصت و پنجمین دقیقه از بازی پیرلو با ارسال پاس بلند در پشت مدافعان باعث شد تا ویدال در موقعیتی مناسب قرار گیرد و بازیکن شیلیایی یووه پاس کوتاهی را در اختیار کوالیارلا قرار داد تا او به راحتی دروازه را برای دومین بار باز کند.

جریان مسابقه حتی بعد از گل دوم یوونتوس نیز تغییری پیدا نکرد و بانوی پیر با آرامش و متانت خاصی بازی را دنبال می کرد و سلتیک هم توان کافی برای رسیدن به دروازه ی تیم تورینی را نداشت.

در نهایت داور دیدار سوت پایان مسابقه را به صدا در آورد و یوونتوس موفق شد با برتری 2 - 0 در این دیدار و 5 - 0 در مجموع راهی دور بعد مسابقات شود و در انتظار قرعه کشی این بازی ها باشند.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
تبریک میگم. یووه به راحتی رفت مرحله بعد.

امیدوارم در مرحله بعدی به رئال بخورید ببینم میتونید حذفش کنید یا نه :)
میتونه خاطرت جمع

تبریک به همه عزیزان. دل ما برای اون یکی تیممون دیشب آتیش گرفت. امشب بردیم یه کم آروم شدم...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان صعود مقتدرانه رو تبریک میگم ایشالا یه قرعه خوب به همون بخوره منم دوست ندارم به تیم های آلمانی بخوریم !!!
بد بازی نکردیم اما با توجه به امتیاز میزبانی بهتر از بازیه رفت نبودیم امیدوارم که از این بهتر بشیم و هیچ تیمی توان مقابله با ما رو نداشته باشه:happy:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یووه ای گل

منم تبریک میگم صعود یوونتوس رو به جمع 8 تیم پایانی..

امیدوارم در مرحله بعدی به رئال بخورید ببینم میتونید حذفش کنید یا نه
smilingsmiley.gif

مهرداد جان اولا که انشالا بارسا بالا میاد و خودش رئال رو حذف میکنه(البته با معذرت خواهی از دوستان میلانی و رئالی)
biggrinsmiley.gif

ثانیا منم بدم نمیاد که بهشون بخوریم، چون یووه رو در حدی میبینم که توانایی این کار رو داره...

لینک دانلود گلها و بازی خدمت دوستان

42388174379803552443.jpeg

گل ها یا کیفیت معمولی

ماتری

کوالیارلا

گل ها یا کیفیت HD

ماتری

کوالیارلا

خلاصه بازی

نیمه اول به مدت 7 دقیقه

نیمه دوم به مدت 8 دقیقه

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
سلام بر دوستان یووه ای گل

منم تبریک میگم صعود یوونتوس رو به جمع 8 تیم پایانی..

مهرداد جان اولا که انشالا بارسا بالا میاد و خودش رئال رو حذف میکنه(البته با معذرت خواهی از دوستان میلانی و رئالی)
biggrinsmiley.gif

ثانیا منم بدم نمیاد که بهشون بخوریم، چون یووه رو در حدی میبینم که توانایی این کار رو داره...

لینک دانلود گلها و بازی خدمت دوستان

42388174379803552443.jpeg

گل ها یا کیفیت معمولی

ماتری

کوالیارلا

گل ها یا کیفیت HD

ماتری

کوالیارلا

خلاصه بازی

نیمه اول به مدت 7 دقیقه

نیمه دوم به مدت 8 دقیقه

یووه همیشه جلو رئال حرف داشته واسه زدن داشته الانم که تو اوجه یووه قطعا از پسشون بر میایم
کاسیاس که خاطره زیاد داره از یووه و سلطان الکس ;)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته: رویای جدیدی در راه است

آنتونیو کونته، حضور یووه در جمع 8 تیم برتر اروپا را تحقق رویایی جدید برای تیمش دانست.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، پیروزی 2-0 یووه در بازی برگشت مقابل سلتیک، پنجمین پیروزی پیاپی یووه در اروپا، آن هم بدون گل خورده و البته جواز صعود مقتدرانه بانوی پیر به مرحله یک چهارم نهایی بود.

سرمربی یوونتوس بعد از بازی گفت: "این آمار و ارقام باعث خشنودی ماست و البته نشان می دهد که ما چه مسیر پر پیچ و خمی را در پیش رو داریم. این اولین حضور ما در لیگ قهرمانان پس از چند سال بود، همانطور هم اولین حضور بسیاری از بازیکنان ما در این رقابت بزرگ.

"لیگ قهرمانان رویایی را برای ما تداعی می کند، که فتح اسکودتو در سال گذشته تداعی کرد. ما از یک گروه بسیار سخت و پیچیده صعود کردیم و حالا در مرحله یک چهارم نهایی قرار داریم. همه ما خوشحالیم."

بعضی ها اعتقاد دارند که یووه می تواند در این فصل یک دوگانه را فتح کند، همانطور که آنها در حال حاضر در صدر جدول سری آ قرار دارند.

کونته در پاسخ به این سوال می گوید: "گفتن این جملات خیلی ساده است، اما برای تحقق آن لازم است که ما قدم هایمان را محکم کنیم. تکرار قهرمانی در سری آ کار بسیار دشواری است، همانطور حضور مقتدرانه در اروپا.

"این اولین تجربه ما در دو جام بزرگ است، پس آزمون و تجربه بزرگی برای ما خواهد بود. نباید فراموش کنیم که علاوه بر اروپا، در سری آ هم ما رقیبان سرسختی چون ناپولی، لاتزیو و میلان را داریم."

یوونتوس حالا به جمع 8 تیم برتر اروپا راه یافته و در این مرحله احتمال برخورد با تیم هایی نظیر پاریسن ژرمن، رئال مادرید و بایرن مونیخ وجود خواهد داشت.

سرمربی جوان بیانکونری در این باره می گوید: "من معمولا در این مواقع به سرنوشت و تقدیر اعتقاد دارم و باید تا زمان قرعه کشی (15 مارس) منتظر بمانیم.

"تنها نکته مهم اینست که برنامه بازی های بعدی ما با یکی از حیاتی ترین دوره های این فصل سری آ مصادف خواهد شد و من از بازیکنانم می خواهم تا در تمرینات بیشترین تلاش خود را انجام دهند، چون ما تا پایان مسیر به همه آنها نیاز خواهیم داشت."

کونته هفته گذشته تماشاگران حاضر در یوونتوس آره نا را به کم سر و صدایی و عدم جنب و جوش متهم کرد و گفته بود که رفتار آنها بیشتر شبیه تماشای تئاتر است تا فوتبال.

او امشب در تقدیر از تماشاگران هر دو تیم گفت: "من می خواهم ابتدا از هواداران یووه برای حضور پر شورشان در این بازی تشکر کنم و همچنین باید رفتار تماشاگران اسکاتلندی را نیز تحسین کنم.

"آواز خواندن در پایان بازی، آن هم زمانیکه شما یک بازی را با نتیجه 5-0 واگذار کرده ای، کار خارق العاده ایست و آنها واقعا شایسته تشویق شدن از سوی تماشاگران ما بودند."
=====================================================
بوفون: احترام سایر تیم‌ها را به دست‌آورده‌ایم

سنگربان باتجربه تیم فوتبال یوونتوس جیانلوئیجی بوفون پس از پایان دیدار دیشب تیمیش با سلتیک گلاسکو اسکاتلند نگاهی به زمانی انداخت که کمتر کسی فکر می‌کرد یووه در لیگ قهرمانان به موفقیت برسد.

بوفون در پایان مسابقه در مصاحبه با مدیاست گفت:

” بعدازظهر فوق العاده ای بود، مانند یک تیم متحد بازی کردیم، توجه خاصی به این مسابقه داشتیم، اکنون نیز به روند شکست ناپذیری خود در لیگ قهرمانان ادامه داده‌ایم و همچنین به ادامه کلین شیت‌های خود در این رقابت ها فکر می‌کنم.”

بوفون ادامه داد:

” از حضور در جمع هشت تیم برتر رقابت‌ها بسیار خوشحالم، علی‌الخصوص این اتفاق در حالی افتاده که کمتر کسی ۱۵ ماه پیش چنین تصوری را می‌کرد. ما ۱۵ پیش با عنوان هفتمی سری‌آ را به پایان رساندیم، اما اکنون هم اسکودتو و هم سوپرکاپ را فتح کرده و در صدر جدول سری‌آ هستیم و در میان هشت تیم برتر اروپا خود را می‌بینیم، همه این موفقیت ها را در کار سخت تیمی خود میبینم.”

بوفون در خصوص ادامه رقابت‌ها نیز گفت:

” می‌دانیم که سه و یا چهار تیم قدرتمندتر از ما در این رقابت‌ها حاضر هستند، اما ما ترسی از رویارویی با هر تیمی نداریم و شاید برای ترسناک ترین تیم رقابت‌ها نیز دردسر ساز شویم، مهم ترین نکته این است که ما با بازگشت به این مرحله از رقابت‌ها احترام سایر تیم ها را کسب کرده ایم.”

یووه یکشنبه هفته آینده در رقابت های سری‌آ به مصاف تیم سیه‌نا خواهند رفت .
========================================================

پوگبا: یوونتوس می تواند فاتح لیگ قهرمانان اروپا شود

پل پوگبا از برتری یوونتوس برابر سلتیک در مجموع دو دیدار ابراز شادی کرد و اذعان کرد: "یوونتوس قادر به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می باشد."

بینکونری موفق شد در مجموع دو دیدار با نتیجه 5-0 از سد سلتیک گلاسکو عبور کند و در حال حاضر با پنج پیروزی در پنج دیدار اخیر اروپایی اش به مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها صعود کند.

پوگبا پس از پیروزی 2-0 یوونتوس در تورین گفت: "ما خیلی خوب بازی کردیم و از نتیجه به دست آمده خوشحال هستیم. این یک بازی دشوار برای ما بود. کل تیم و مربیان به من اعتماد به نفس دادند. من خوشحال هستم که بازی کردم و مربی بیش از حد به من اعتماد دارد."

"من نمی دانم تا چه مرحله ای قادر به پیشروی هستیم. ما آرزوی قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را داریم. ما باید مثل این دیدار ظاهر شویم. می دانیم که هر دیداری مشکل می باشد. ما یوونتوس هستیم، پس باید برنده شویم."

هر وقت پوگبا پا به توپ می شد، طرفداران یوونتوس با فریاد ‘!Tira’ خواهان شوت زنی او بودند: "هواداران همیشه از من می خواهند که شوت بزنم، اما من این کار را امشب انجام ندادم. مهمترین چیز پیروزی بود."

گزارش هایی شده که مینو رایولا مدیر برنامه پوگبا روز گذشته مذاکراتی با یوونتوس بر سر تمدید قرارداد داشته است: "خیر، هیچ مذاکره ای وجود نداشت."

=======================================================================================
ماتری: من و کوا بازی خوبی به نمایش گذاشتیم

آلساندرو ماتری پس از پیروزی 2-0 مقابل سلتیک و صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا گفت: "در این دیدار کار راحتی در پیش رو داشتیم، اما ما در لحظاتی که باید کار حریف را تمام کردیم."

ماتری به Mediaset گفت: "امشب به نظر می رسید که کار راحتی پیش رو داریم، اما اگر ما زود به گل نمی رسیدیم، ممکن بود کارمان دشوار شود."

دو مهاجم یوونتوس یعنی ماتری و کوالیارلا زننده دو گل تیمشان بودند تا بانوی پیر با برتری 5-0 راهی دور بعدی مسابقات شود.

"کوالیارلا شانس گلزنی را به من داد و ما در کنار هم بازی خوبی به نمایش گذاشتیم. هر دو در حمله و دفاع شرکت می کردیم و با گلزنی مزد زحماتمان را گرفتیم. زمانیکه من بازی می کنم، باید اثبات کنم که شایستگی حضور در ترکیب را داشته ام."

اکنون که یوونتوس با اختلاف شش امتیاز در صدر جدول سری آ قرار دارد و در پنج بازی اخیر لیگ قهرمانان به پیروزی رسیده است، برخی روزنامه ها در مورد احتمال قهرمانی یوونتوس در هر دو جام صحبت می کنند: "ما می دانیم که روزنامه ها مبالغه می کنند. هدف اصلی ما قهرمانی در سری آ است، درحالیکه رویای قهرمانی در لیگ قهرمانان را نیز در سر می پرورانیم."

ماتری در پایان گفت: "من این گلم را به خانواده ام تقدیم می کنم، که در سخت ترین لحظات نیز در کنار من باقی ماندند."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
درود بر دوستان؛ در ادامه خبرهای عرفان جان، چند خبر دیگه از حال و هوای بعد از صعود یوونتوس...

کونته: یووه بهترین نیست، اما..

0eee5a6d281bdd02f8c52affad439d613aa86bea.jpg

سرمربی تیم فوتبال یوونتوس، آنتونیو کونته در مصاحبه امروز خود عنوان می‌کند که یووه از نظر مالی توانایی رقابت‌ با تیم‌های مطرح اروپایی را ندارد، اما این دلیلی بر این نخواهد بود که بیانکونری توانایی شکست‌دادن آن‌ها در زمین مسابقه را ندارد.

بانوی پیر با پیروزی ۵-۰ در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل سلتیک اسکاتلند، نام خود را در میان هشت تیم برتر رقابت‌ها به ثبت رساند و باید منتظر باشد تا جمعه هفته آینده ۲۵ اسفند ماه حریف مرحله بعدی خود را بشناسد.کونته در مصاحبه صبح امروز خود گفت:

” با توجه به بسیاری از دلایل، علی‌الخصوص اقتصادی، تیم‌های به مانند بارسلونا، رئال مادرید، بایرن مونیخ و حتی یووه به وضوح از سایر تیم‌ها برتر هستند،این خیال پردازی است که اگر فکر کنیم همه در یک سطح هستند، کمی باید فروتن باشیم و بدانیم که تنها در آغاز راه هستیم، راهی که نیاز به کار و تلاش سختی برای جبران این فاصله اقتصادی میان باشگاه ها دارد.

هزینه‌ای که باشگاه‌های بایرن مونیخ، بارسلونا، پاریس سنت ژرمن می‌کنند، ما نمی‌توانیم، در حال حاضر ما سه و یا چهار گام از این تیم ها عقب هستیم،اما این به معنی چیزی نیست، چراکه ما در زمین فوتبال بازی می‌کنیم، ۱۱ بازیکن در مقابل ۱۱ بازیکن، داور، گل‌ها و دو بازی رفت و برگشت، فاصله اقتصادی به معنی این نیست که ما قادر به شکست دادن این تیم ها نیستیم.

یووه یکشنبه هفته آینده باید در چهارچوب هفته ۲۸ ـم سری‌آ به مصاف تیم کاتانیا رود.

بونوچی و رویای بالا بردن جام در ویمبلی

32538209502426779216.jpeg

لئوناردو بونوچی مدافع تیم یوونتوس پس از صعود این تیم به جمع هشت تیم برتر اروپا، در آرزوی بالا بردن جام باشگاه های اروپا در آسمان ویمبلی می باشد. یوونتوس موفق دو دیدار با نتیجه 5-0 از سد سلتیک گلاسکو عبور کند و به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند.

این مدافع 25 ساله پس از پنج پیروزی پی در پی تورینی ها که با کلین شیت همراه بود، گفت: "رویا دامه دارد. زماینکه شما به این مرحله راه پیدا می کنید، هر چیزی ممکن است و شما فقط به کمی شانس نیاز دارید که راه را به اتمام برسانید."

بونوچی در مورد حریف احتمالی تیمش که روز 15 مارس مشخص خواهد شد، گفت: "تفاوت کمی بین تیم ها در حال حاضر وجود دارد. همه آن ها بسیار قوی هستند."

بونوچی در مورد مسابقه بعدی تیمش در سری آ گفت: "کاتانیا حریف بعدی ماست. ما نمی توانیم به خودمان اجازه دهیم که کاتانیا برایمان مشکلی پیش آورد. اختلاف امتیاز ما در حال حاضر با ناپولی شش امتیاز است، ولی نباید فراموش کنیم که فصل پیش نیز ما هفت امتیاز با صدرنشین فاصله داشتیم اما در پایان موفق به فتح اسکودتو شدیم."

بونوچی در پایان گفت: "بنابراین ما باید با یک رویکرد فروتنانه، ذهنمان را بر تیم متمرکز کنیم که یک فصل بزرگ را به پایان رسانیم."

ماتری و رویای حضور در تیم ملی

e04a3a51a3e200c470a852a1a5f3a6aaecd2166a.jpg

آلساندرو ماتری مهاجم یوونتوس امیدوار است که چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا عملکرد وی در دیدارهای اخیر را مشاهده کرده باشد. ماتری در شش دیدار اخیر یوونتوس موفق به زدن سه گل شده است، درحالیکه او در هر دو دیدار رفت و برگشت مقابل سلتیک موفق به گلزنی شد.

بازیکن سابق کالیاری گفت: "من دوست دارم به تیم ملی بازگردم. من یک بازیکن ایتالیایی هستم و رویایم حضور در تیم ملی است. همانطور که همیشه گفتم، من نیاز دارم که برای یوونتوس خوب بازی کنم و این تنها راهی است که می توانم امیدوار به حضور در تیم ملی باشم."

این بازیکن 28 ساله در 16 بازی لیگ موفق به زدن 6 گل و در 7 بازی لیگ قهرمانان موفق به زدن 2 گل شده است. وی 5 بازی ملی همراه با یک گل در کارنامه دارد که همگی تحت نظر پراندلی بوده است. آخرین حضور او در تیم ملی به فوریه 2012 و شکست 0-1 مقابل آمریکا باز می گردد.

آتزوری روز 21 مارس در شهر جنوا در دیداری دوستانه میزبان برزیل می باشد.

یوونتوس علاقه‌ای به جذب ایبرا ندارد

c3ee48c1d193d766e9c4781af5973cdb3ef7950a.jpg

مدیر یووه جوسپه موراتا اعلام کرد بانوی پیر علاقه ای به بازگرداندن زلاتان ابراهیموویچ به ایتالیا ندارد‫.‬

‎ماه گذاشت مدیر برنامه های ایبرا اعلام کرده بود شاید زلاتان به تورین بازگردد‫ و در ادامه گفته بود : "هیچ چیز غیر ممکن نیست!"‬

‎‫اما اکنون موراتا به این شایعه ‬پایان داد و اعلام کرد که یوونتوس هیچ علاقه‌ای به بازگشت او ندارد‫.‬

‎" او بازیکنی نیست که ما به جذب او علاقه‌مند باشیم"

‎"ما با مدیر برنامه های او هیچ صحبتی نداشتیم و باشگاه هم به دنبال بازیکنان دیگری می‌باشد‫.‬"

در آخر اینم اضافه کنم که شایعات زیادی مبنی بر فروش رونی ستاره منچستر در فصل آینده وجود داره که حتی بعضی از خبرگزاری ها از فروش رونی به مبلغ 20 میلیون پوند خبر دادن که در برابر کارایی رونی مبلغ مناسبی خواهد بود...

حالا با این اوصاف به نظرم خرید رونی خیلی میتونه به یووه کمک کنه و مشکل گلزنی یووه رو از ریشه حل کنه...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بوفون دیشب خیلی خوب کار کرد.....

سنگربان یووه از دیروز تا به امروز

102161995.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ بد ندیدم این مقاله رو در مورد 3 دروازبان بزرگ تاریخ باشگاه یوونتوس و ایتالیا اینجا بزارم...

97851507891609800931.jpg

دینو زوف

34929670024041317037.jpg

در هر دو تیم یوونتوس و تیم ملی ایتالیا، دینو زوف یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ بوده و خواهد بود. زوف که به همراه بیانکونری ها، 6 بار قهرمانی اسکودتو را تجربه کرده بود، در جام جهانی 1982 هم با کاپیتانی تیم ملی کشورش، آن را بر قله قهرمانی دنیا رساند. او در آن تورنمت با 40 سال و 4 ماه و 13 روز، به عنوان مسن ترین بازیکنی که در تمام دوران، قهرمان جهان شده است، در یادها جاودانه شد.

او همچنین در آن دوره به عنوان یکی از 2 دروازه بانی شناخته شد که در طول تاریخ، جام را بالای سر برده است.

دینو زوف همچنین صاحب رکوردی است که هنوز هم دست نخورده باقی مانده است؛ او در بین سال های 1972 تا 1974، در 1142 دقیقه حضور در بازی های ملی، موفق شد دروازه اش را بسته نگه دارد! بعد از بازنشستگی زوف در 1983، او به عنوان بهترین دورازه بان فوتبال دنیا تا آن زمان، شناخته می شده است!

آنجلو پروتزی

00629890824004801021.jpg

در بین سال های 95 تا 2000، پروتزی، بهترین دروازه بان حاضر در ایتالیا و یوونتوس این کشور بود. بزرگترین ویژگی های او شوت گیری و بازیخوانی فوق العاده اش بودند. متاسفانه، مصدومیت های بسیاری که گریبان پروتزی را گرفتند، از پیشرفت و شکوفا شدن استعدادهای وی، به خصوص در رده ملی، جلوگیری کردند.

با تمام این تفاسیر، پروتزی موفق شد 3 بار به همراه یوونتوس قهرمانی سری آ را بدست بیاورد و 3 بار هم به عنوان بهترین دروازه بان لیگ ایتالیا انتخاب شود، رکوردی که بعدها تنها توسط بوفون افسانه ای شکسته شد.

پروتزی توانایی هایش را در لیگ اروپا و لیگ قهرمانان هم به معرض نمایش گذاشته بود، جایی که مهارت افزونش در مهار ضربات پنالتی در فینال لیگ قهرمانان سال 96 مقابل آیاکس آمستردام، سبب قهرمانی آنها و جلوگیری از تکرار قهرمانی هلندی ها در معتبرترین رقابت اروپایی شد.

جیان لوییجی بوفون

62638290078124545719.jpg

برای بسیاری، این مرد، که همیشه از بند مخصوصی در روی موهایش استفاده می کند، برترین دروازه بان تاریخ است. بوفون اولین بار در 19 سالگی و در بازی پلی آف مقدماتی جام جهانی در جدال حساس ایتالیا به جای جان اوکا پالیوکا، مقابل روسیه، وارد زمین شد. بوفون در آن بازی، به عنوان بهترین بازیکن رمین انتخاب شد و از آن پس شروع به خلق حماسه درون دروازه ایتالیا و همچنین باشگاه هایش، پارما و یوونتوس، کرده است.

بانوی پیرفوتبال ایتالیا، در سال 2001 و با قراردادی به ارزش 32.5 میلیون یورو که در آن زمان رکوردی به حساب می آمد، این شوت گیر قهار را به خدمت گرفت. در 12 سال گذشته، بوفون بارها به همراه یووه، قهرمان سری آ و در موارد متعددی، به عنوان بهترین دروازه بان اروپا انتخاب شده است.

اما مهمترین نکته در مورد بوفون، انجام 123 بازی ملی از سوی او برای آتزوری ها (تیم ملی ایتالیا) است. او همچنین یکی از عوامل قهرمانی لاجوردی پوشان سرزمین چکمه در جام جهانی 2006 آلمان به شمار می رود و در بین بهترین های آن سال برای تصاحب توپ طلای دنیا، بعد از هموطنش، فابیو کاناوارو، در جایگاه دوم ایستاد.

بالا