• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
بهترین بازیکن فرانسوی یووه به نظر شما؟

خوب معلومه PoGba :D
بدور از شوخی من با ترزگل خیلی حال میکردم...ولی اگه همزمان با دوره پلاتینی بودم پلاتینی رو انتخاب میکردم :دی زیزو هم که همیشه خوب بوده(چه در یووه چه در ریال) انری هم که تو یووه خوب نبود!‌ ویرا و تورام هم که خاین بودن! باقیشون هم که به صورت مقطعه ای تو یووه بودن!! دشان هم که جز تیم رویایی بود که سال ۹۶ قهرمان اروپا شدیم...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم از اونجایی که بازی های دیوید ترزگل رو بیشتر دیدم انتخابم ترزگه هست :rolleyes:
چند خبر از یووه :happy:
------------------

کونته آرزو داشت سرمربی یوونتوس شود
conte5.jpg

انتونیو کونته بعد از خداحافظی با فوتبال در سال 2005 کار مربیگری را به عنوان دستیار کنار جی جی دی کانیو در سیه نا شروع کرد ؛ خبرنگار سپورت ایتالیا در مصاحبه ای با دی کانیو در مورد کونته پرسید :

کونته کار خودش را به عنوان دستیار کنار شما شروع کرد ؛ پیش بینی می کردید که چنین آینده ی درخشانی در انتظارش باشد؟

" بله ، زیرا وی از ابتدا به من گفت که آرزوی دارد یک روز سرمربی یوونتوس باشد؛ کونته آن موقع به سیه نا پیوست زیرا من هم خواهان اون بودم ، او بعد از اینکه در سال 2005 با یوونتوس خداحافظی کرد دیگر نمی توانست به فوتبال ادامه بدهد."

"کونته به من گفت که دوست دارد کار مربیگری را شروع کند البته پیوستن کونته به ما پیشنهاد " ونترونی " مدیر ورزشی سیه نا بود که با من تماس گرفت و من بدون وقت تلف کردن با وی موافقت کردم ؛ بعد از آن بود که کونته به من گفت " می خواهم از تجربه های شما استفاده کنم "

اون موقع کونته از نظر تاکتیکی آماده ی مربیگری بود ؟
" بله ، در اوج آمادگی بود "

پیش از این هم احساس کرده بودید که کونته شخصیت قابل احترامی دارد ؟
" ما در مورد کسی حرف می زنیم که 13 سال را در یوونتوس سپری کرده بود ؛ او با ذهنیت مربیان بزرگ ، یوونتوس را ***** کرد علاوه بر این توانست از تجربه ی مربیان بزرگی مثل آریگو ساکی ، مارچلو لیپی ، تراپاتونی و کاپلو بهره ببرد ، کونته گذشته از این ها به عنوان یک بازیکن با شخصیت و متعصب تجربه ی زیادی دارد "

برابر سلتیک با تمام قدرت بازی خواهیم کرد
chiellininew3.jpg

بازگشت کیه لینی به میادین و حضور در ترکیب اصلی یوونتوس برای کادر فنی و هواداران یووه خبر بسیار خوبی بود و اکنون بانوی پیر در دیداری حساس به مصاف سلتیک خواهد رفت.

"من تصور مي كنم نتيجه 3 - 0 نشان دهنده بزرگي تيم ما است ولي هنوز زمان باقي مانده و كار تمام نشده است ، بنابر اين من اعتقاد دارم كه بايد مقابل سلتيك همانند ساير بازي ها عمل كنيم و نهايت تلاشمان رو انجام دهیم و بعد از آن هست كه ميتوانيم در مورد آينده حرف بزنيم و بگویم كه يووه قادر به انجام چه كارايي هست."

"ما بازيكنان بزرگ و با ارزشي داريم و به نظرم قادر به انجام هركاري هستيم. مشخص است كه ما مي خواهيم با اطمينان و خيالي راحت به مرحله بعدي برویم."

"قطعا تيم های ايتاليايی و فوتبال ايتاليا مي توانند چيزهاي زيادي به اروپا عرضه كند. من اميدوارم كه هم ما و هم ميلان و هم ساير تيم هاي ايتاليايي كه در ليگ اروپا حضور دارند به مرحله بعد صعود كنند."

کیه لینی به سری آ اشاره می کند: "ما ليگ ايتاليا با شرايطي كه دارد انرژي زيادي را مي گيرد و ممكن است شما را خسته کند."

"نكته اي كه باعث خوشحالي هست فاصله 6 امتيازي ما با ناپولي است ، البته با توجه به بازي هاي سختي كه در اروپا و ليگ ايتاليا پيش را داريم صحبت از تكرار قهرماني آسان نيست."

با ویدال ! از غذای مورد علاقه تا سخت گیری های کونته
vidalnew3.jpg

بدون شک ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی باشگاه یوونتوس یکی از برترین بازیکنان یووه در طی بازی های اخیر بوده و نمایش خیر کننده ی این مرد میانی باعث شده تا بسیاری از تیم های اروپایی خواهان جذب وی باشند. ارتورو در جدید ترین مصاحبه ی خود به موضوعات جالبی اشاره کرد

گذراندن وقت استراحت در کنار خانواده :

" وقتی که در خانه هستم دوست دارم با پسرم " آلونسو " بازی کنم ، پسرم شخصیت های تلویزیونی را بیشتر از ستاره های فوتبال دوست دارد ، او بیشتر از همه به مرد عنکوبتی علاقه دارد ؛ بعضی وقت ها هم کنار همسرم " ماریا ترسا " فیلم های استفان سیگال را تماشا می کنم "

اما به نظر میرسئ که ویدال از چیزی نمی ترسد ؟

" فقط تو زمین این ویژگی را دارم اما واقعیت را بخواهید من شخص نرمالی هستم "

اولین سفر شما به اروپا چطور بود ؟

" سفر خیلی طولانی بود ، به نظر می رسید که هرگز تمام نمی شود ، 20 ساعت را در هواپیما سپری کردم ، یک رویا بود و آرزو می کردم که هرگز آن رویا تمام نشود "

یوونتوس ؟

" قدرتمندترین تیم در ایتالیاست ؛ دوست دارم مدت زمان زیادی را در یوونتوس بمانم تا قهرمانی های زیادی را کسب کنم "

سال های ابتدایی فوتبال در شیلی ؟

" بازی را در محله ی فقیر نشین " سن خواکین " بعنوان هافبک شروع کردم ؛ روبروی خانه ی ما زمین فوتبالی بود که به آن " رودیلیندو رومان " میگفتند ؛ حتی این اسم را روی تیم محله ی خودمان هم گذاشتیم ، خیلی خوب یادم است که با یک چیز گرد و شبیه به توپ فوتبال بازی می کردیم "

عموی شما " هوگو " شما را به کولوکولو معرفی کرد ؟

" این انتقال را مدیون او ، مادرم ، خانواده م و مدیر برنامه هام هستم "

مادر ویدال " خاکیلین " سختی زیادی تحمل کرد بخصوص بعد از اینکه پدر ویدال آن ها را ترک کرد ، داستان اولینن دستمزد ویدال چی بود ؟

" نیمی از آن دستمزد را به مادرم دادم و نصف دیگر برای خودم نگه داشتم البته به سوپر مارکت رفتم و همه چیز را با آن خریدم "

شناخت ویدال از تورین ؟

" وقت نداشتم تا همه جای تورین را ببینم ، همه چیز اینجا برای من فوق العاده ست ، آب و هوا ، غذاها ، مردم و هوادارانی که مثل هوادارانی که در شیلی ، هیجان زیادی دارند ، یوونتوس هم که برترین تیم ایتالیاست "

دیگر تیم های ایتالیایی ؟

" در هر بازی یک تشویق های استثنایی داخل ورزشگاه هاست و من این شرایط را می پسندم "

اگر ویدال آماده نباشد تمام تیم به مشکل میخورد ، درست است ؟

" من نباید این را بگویم اما کارها اینطوری پیش می رود "

الگویی نداری ؟

"در محله ای که زندگی می کردم خیلی ها تلویزیون نداشتند ، بازی های کمی را می دیدم "

از بین هم تیمی های خودت در یوونتوس ؟

" همه ، کنار من بازیکنان بزرگی هستند به همین دلیل است که ما پیروز می شویم ، مجموعه ی ما اتحاد خوبی دارد و رابطه ی خیلی خوبی در ورزشگاه و رختکن داریم "

اگر بازیکن برتری نیست ، بازیکن مورد علاقه ؟

" سیمونه په په "

کونته ؟

" خیلی به من کمک کرد تا پیشرفت کنم ؛ همیشه به من توضیح می دهد که از من می خوهاد تا چطور بازی کنم ، آن تمام کارهایشان حساب شده ست "

به همین دلیل است که زنگ ساعت رل برای زود بیدار شدن تنظیم می کنی ؟

" برای برد باید اینطوری باشیم ، بعضی وقت ها در تمرینات احساس خستگی می کنم و به خودم می گویم که این کافی است اما هرگز این جمله را روی زبان نمی آورم

غذای مورد علاقه ؟

" ماکارونی کاپونارا "

مهاجم یوونتوس توسط پلیس دستگیر شد
bendtner.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

دنیا یوونتوس
و بوفون ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن
آقا ما را هم بپذیرید
smilingsmiley.gif

یک خوش آمدگویی به دوست جدیدمون...

پست 1000 هم به عشق یوونتوس میزنیم
heart.gif
heart.gif
heart.gif

و تبریک به آرش خان عزیز بابت هزارتایی شدنش...

در مورد بازیکن فرانسوی قطعا انتخاب من تره زگه هستش؛ چون از بازی های خوبش برای یووه بگذریم، وفاداریش به یووه رو نمیشه ازش گذشت...

و در ادامه خبرهای داداش جواد...

تبریک اسطوره یووه به فرانچسکو توتی

36cdb478e7f83e92b9265954d0e2d56b9c3e9331.jpg

الساندرو دل پیرو رسیدن به رده دوم برترین گلزنان تاریخ سری آ را به فرانچسکو توتی، همبازی سابق خود در تیم ملی ایتالیا تبریک گفت.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، در جریان بازی یکشنبه شب بین دو تیم رم و جنوا که به برتری 3-1 جالوروسی به پایان رسید، کاپیتان توتی با به ثمر رساندن اولین گل تیمش، 225 امین گل خود را در سری آ به ثمر رساند تا رده دوم جدول برترین گلزنان سری آ را تصاحب کند.

به همین دلیل، اسطوره فوتبال یوونتوس در صفحه رسمی تویتر خود اینگونه به توتی تبریک گفت:

"225 گل، ثبت رکوردی دیگر از یک قهرمان بزرگ. عالی بود فرانچسکو! دوستدار تو اله"

گفتنی است، الساندرو دل پیرو که سال های آخر فوتبال خود را در سیدنی استرالیا می گذراند، با 188 گل زده در 478 بازی، برترین گلزن تاریخ بیانکونری محسوب می شود.

کیه لینی: یووه نباید فریب بازی رفت را بخورد

4bb0de1f6696fb3f5855a26992a55715bd46b940.jpg

جورجیو کیه لینی، مدافع مستحکم بیانکونری علی رغم اعتقاد اکثر کارشناسان درباره حتمی بودن صعود یووه به جمع 8 تیم برتر اروپا، هنوز هیچ چیزی را قطعی نمی داند.

به گزارش کوریره دلو اسپورت، بانوی پیر در حالی خود را برای بازی برگشت در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل سلتیک آماده می کند که بازی رفت را در سلتیک پارک با نتیجه 3-0 به سود خود به پایان رسانده است.

کیه لینی درباره این بازی می گوید: "هنوز نیمی از مسیر صعود باقی مانده است و ما نباید با اندیشه اینکه بلیط مرحله بعد از حالا در جیبمان است، خود را فریب دهیم.

"قرعه مرحله بعد یووه در صورت صعود؟ من امیدوارم به پورتو برخورد نکنیم. سختکوشی آنها در اروپا زبانزد همگان است. در ضمن بازی در ورزشگاه دراگائو (استادیوم اختصاصی پورتو) بسیار دشوار خواهد بود."

در ادامه مدافع 28 ساله یووه درباره میلان، دیگر تیم ایتالیایی حاضر در لیگ قهرمانان اروپا صحبت می کند.

"من امیدوارم آنها همانند بازی رفت بتوانند در نیو کمپ بازسا را به کنترل خود درآورند، زیرا صعود میلان به مرحله بعد به نفع فوتبال ایتالیا خواهد بود."

گفتنی است، جدال برگشت دو تیم یوونتوس و سلتیک چهارشنبه ساعت 23:15 در ورزشگاه یوونتوس آره نا برگزار خواهد شد.

شانس های یوونتوس برای دیدار مقابل سلتیک

58e6bffaf82dbcc574416872f90fe57f3bb6e42f.jpg

آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس می تواند به تعدادی از ستارگان تیم اصلی خود، برای دیدار این هفته لیگ قهرمانان اروپا در مقابل سلتیک گلاسکو استراحت دهد.

یوونتوس در دیدار رفت در زمین حریف با نتیجه 3-0 پیروز از زمین بازی خارج شد و همین این شانس را به کونته می دهد که در دیدار برگشت در تورین به تعدادی از ستارگان خود استراحت دهد.

استفان لیخشتاینر، آرتورو ویدال و کلودیو مارکیزیو با توجه به کارت زردهایی که در کارنامه دارند، جزو کاندیداهای اصلی نیمکت نشینی برای جلوگیری از محرومیت احتمالی می باشند.

جورجو کیه لینی، که در دیدار این هفته مقابل ناپولی زننده تنها گل تیمش بود، ممکن است برای بازگشت به آمادگی کامل، استراحت کند.

موریسیو ایسلا یکی از بازیکنانی است که احتمالا به عنوان جانشین در جناح راست زمین در سیستم 2-5-3 به میدان خواهد رفت، در حالیکه پل پوگبا در میانه میدان راهی زمین خواهد شد.

کوادوو آساموا که در دیدار مقابل ناپولی نیمکت نشین بود، به ترکیب بازخواهد گشت و آلساندرو ماتری که در دیدار رفت نمایش خوبی از خود نشان داد نیز احتمالا از ابتدا به میدان خواهد رفت.

تاردلی: سوارز بهترین گزینه برای یووه

2f45330ff4136e457706f3c90b79a790bebd501f.jpg

مارکو تاردلی، ستاره دهه 70 و 80 باشگاه یوونتوس معتقد است لوئیز سوارز، گلزن لیورپول یک گزینه ایده آل برای خط حمله بیانکونری خواهد بود.

به گزارش Tuttosport، به نظر می رسد بانوی پیر علی رغم به خدکت گرفتن فرناندو یورنته از بیلبائو برای فصل آینده، هنوز به دنبال یک مهاجم بزرگ دیگر در نوک خط حمله خود خواهد بود و همین موضوع باعث شده تا در اطراف این باشگاه نام های بزرگی مانند الکسیس سانچز از بارسا، استوان یووتیچ از فیورنتینا و لوئیز سوارز از لیورپول به گوش برسد.

مارکو تاردلی که مهاجم لیورپول را مناسب ترین گزینه برای یووه می داند در گفتگو با توتو اسپرت می گوید: "این واضح است که بازیکنی با به ثمر رساندن 20 گل در یک فصل، بهترین گزینه برای هر تیمی باشد.

"سوارز به دلیل داشتن قدرت، تکنیک و تیزهوشی یک بازیکن ایده آل برای یووه خواهد بود. اگرچه بازیکنان خوب قیمت بالایی هم دارند و مطمئنا قرارداد بستن با چنین بازیکنی بسیار مشکل است. شاید از این نظر گونزالو هیگواین از رئال گزینه مناسب تری باشد."

در ادامه، کمک مربی تیم ملی ایرلند جنوبی درباره شانس یوونتوس برای ادامه مسیر خود در لیگ قهرمانان نیز می‌گوید: "لیگ قهرمانان اروپا یک رقابت سخت و دشوار است. اگرچه با حذف احتمالی رئال و بارسلونا در این مرحله، شرایط برای سایر تیم ها تغییر خواهد کرد و یووه با سازماندهی فوق العاده اش می تواند به مراحل بالاتر راه پیدا کند.

"به هر حال، تا الان تیم های نظیر منچستر یونایتد، رئال مادرید، بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند چیزی فراتر از سایر تیم ها را از خود نشان داده اند."

لازم به ذکر است، مارکو تاردلی 58 ساله به عنوان دستیار جیوانیی تراپاتونی در تیم ملی ایرلند مشغول به کار است.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
کونته آرزو داشت سرمربی یوونتوس شود

انتونیو کونته بعد از خداحافظی با فوتبال در سال 2005 کار مربیگری را به عنوان دستیار کنار جی جی دی کانیو در سیه نا شروع کرد ؛ خبرنگار سپورت ایتالیا در مصاحبه ای با دی کانیو در مورد کونته پرسید :

کونته کار خودش را به عنوان دستیار کنار شما شروع کرد ؛ پیش بینی می کردید که چنین آینده ی درخشانی در انتظارش باشد؟

" بله ، زیرا وی از ابتدا به من گفت که آرزوی دارد یک روز سرمربی یوونتوس باشد؛ کونته آن موقع به سیه نا پیوست زیرا من هم خواهان اون بودم ، او بعد از اینکه در سال 2005 با یوونتوس خداحافظی کرد دیگر نمی توانست به فوتبال ادامه بدهد."

"کونته به من گفت که دوست دارد کار مربیگری را شروع کند البته پیوستن کونته به ما پیشنهاد " ونترونی " مدیر ورزشی سیه نا بود که با من تماس گرفت و من بدون وقت تلف کردن با وی موافقت کردم ؛ بعد از آن بود که کونته به من گفت " می خواهم از تجربه های شما استفاده کنم "

اون موقع کونته از نظر تاکتیکی آماده ی مربیگری بود ؟
" بله ، در اوج آمادگی بود "

پیش از این هم احساس کرده بودید که کونته شخصیت قابل احترامی دارد ؟
" ما در مورد کسی حرف می زنیم که 13 سال را در یوونتوس سپری کرده بود ؛ او با ذهنیت مربیان بزرگ ، یوونتوس را ***** کرد علاوه بر این توانست از تجربه ی مربیان بزرگی مثل آریگو ساکی ، مارچلو لیپی ، تراپاتونی و کاپلو بهره ببرد ، کونته گذشته از این ها به عنوان یک بازیکن با شخصیت و متعصب تجربه ی زیادی دارد "

من هم آرزوم دیدن سلطان الکس روی نیمکت تیمه :blush:

و تبریک به آرش خان عزیز بابت هزارتایی شدنش...

مرسی بهنام جان:happy:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
نمی دونم چرا اصلا از آنلکا استفاده نمیکنه؟!

دقیقا همین سوال رو راجب بنتنر هم داشتم من :|

در مورد آنلکا منم خودم موندم که چرا ازش استفاده نمیکنه در حالی که به نظر بد نیست.

اما بنتنر، خدا رو شکر مصدومه و حداقل حسنش اینه که قیافش رو نمی بینیم تا انشالا فصل تموم شد از شرش خلاص شیم.
biggrinsmiley.gif

عجب دیواری....

1362422349561.jpg

آرش جان از این عکسها داری لطفا رو کن تا خاطراتمون تازه شه...:happy:

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

سه تا خبر نقل و انتقالاتى:
كونته سانچز رو به هر قيمتى مى خواد.

از طرفى بازم مثل هميشه اسپانيولى ها دست به دامان آتزورى ها شدند:
رئال كونته رو ميخواد و داره مبلغ زيادى رو آماده ميكنه.
از طرفى بارسلونا هم به دستور مؤكد تيتو بونوچى رو براى فصل بعد در نظر داره.

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
[h=1]احتمال غيبت کيه ليني مقابل سلتيک[/h]
[h=2] کيه ليني در بازي مقابل سيه نا در چارچوب مسابقات سري آ از ناحيه مچ پا داراي آسيب ديدگي شد.[/h]
00942231.jpg

آنتونيو کونته سرمربي يوونتوس شايد مجبور باشد در بازي خانگي مقابل سلتيک در روز چهارشنبه بدون جورجيو کيه ليني تيمش را رهبري کند. کيه ليني در بازي مقابل سيه نا در چارچوب مسابقات سري آ از ناحيه مچ پا داراي آسيب ديدگي شد. اين ملي پوش ايتاليايي در روز دوشنبه تيمش نتوانست شرکت کند. باشگاه يوونتوس مطمئن نيست که بتواند از او در مقابل سلتيک استقاده کند و در اعلاميه اي در سايت رسمي اين باشگاه به اين مضوع اشاره کرده است.

G.Buffon

Registered User
لایک‌ها
757
محروميت 6 ماهه
[h=1]فدراسيون فوتبال دانمارک بنتنر را محروم کرد[/h]
[h=2] فدراسيون فوتبال دانمارک نيکلاس بنتنر، مهاجم قرضي يوونتوس را به دليل رانندگي در حال مستي، براي شش ماه از همراهي تيم ملي اين کشور محروم کرد.[/h]
00029729.jpg

بنتنر دو روز قبل در حالي که در شرايط نامتعادل قرار داشت و وارد مسير ماشين هاي مقابل شده بود، توسط ماموران پليس متوقف شد و امروز فدراسيون فوتبال اين کشور با انتشار بيانيه اي، خبر از محروميت او داد.

در بيانيه اي که در سايت اختصاصي فدراسيون فوتبال دانمارک منتشر شد، آمده است:" براساس اتفاقاتي که شنبه شب رخ داد که تاثير بدي روي افکار عمومي داشت، فدراسيون فوتبال دانمارک تصميم گرفت تا نيکلاس بنتنر را براي 6 ماه از همراهي تيم ملي محروم کند. پس از اين مدت، خوشحال خواهيم شد که در مورد همکاري هاي بعدي با تيم ملي گفتگو داشته باشيم."

بنتنر در 55 ديداري که براي تيم ملي دانمارک انجام داد، 22 بار گلزني کرد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته: هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده است

آنتونیو کونته بازی برگشت بین دو تیم یوونتوس و سلتیک را غیر قابل پیش بینی می داند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، یوونتوس تا قبل از سوت آغاز بازی برگشت خود برابر سلتیک در یوونتوس آره نا، یک پای خود را در مرحله بعد می بیند و این در حالی است که سرمربی بیانکونری نبرد دو تیم را تمام شده نمی داند.

"بازی فردا بسیار مهم است. ما هنوز باید 90 دقیقه دیگر در برابر یک تیم جنگنده که فقط برای جبران نتیجه بازی رفت به میدان می آید، بازی کنیم.

"این یک آزمایش بزرگ برای من، بازیکنان و کل باشگاه خواهد بود. سلتیک تیمی است که هرگز تسلیم نخواهد شد و ما باید با تمرکز کامل وارد زمین شویم.

"نتیجه بازی رفت می گوید که شانس ما برای صعود بسیار زیاد است، اما فوتبال ورزشی است که اگر درست و منطقی با آن روبرو نشوی، شما را دچار شگفتی هایش می کند."

با توجه به پیروزی 3-0 یووه در سلتیک پارک، این بازی فرصت مناسبی برای استراحت دادن به بازیکنان کلیدی کونته خواهد بود که تنها یک کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند. بازیکنانی نظیر لیخشتاینر، ویدال و مارکیزیو.

"امیدوارم بازیکنانی که تنها یک کارت زرد با محرومیت فاصله دارند، بعد از بازی فردا هم شرایطشان همین گونه باشد.

"من باید تمام جوانب را بررسی کنم. بعضی از بازیکنان فردا به میدان می روند و بعضی استراحت خواهند کرد. این بستگی به آماده بودن بازیکن هم خواهد داشت."

در بازی رفت نیل لنون، سرمربی سلتیک و بازیکنان این تیم به شدت به تاکتیک یارگیری یووه در هنگام ضربات ایستگاهی و کرنرها اعتراض داشتند و معتقد بودند که داور باید با آنها برخورد جدی تری داشته باشد.

"در هر صحنه کرنر، این بازیکنان سلتیک بودند که قصد سد کردن مسیر دروازه بان ما را داشتند. این حرکت هم از دید ما یک خطا به حساب می آید.

"حالا که لنون به داوری اعتراض می کند، پس برای مربیگری در ایتالیا آماده شده است! جدا از شوخی، سلتیک عملکرد خوبی با این مربی داشته است."

در پایان، سرمربی 43 ساله بانوی پیر درباره شایعات مربوط به حضور او بر روی نیمکت تیم های چلسی و رئال ماردید برای فصل آینده می گوید:

"مطمئنا شنیدن چنین شایعاتی باعث افتخار من است. به هر حال با نتایج خوب ما چه در ایتالیا و چه در اروپا این گمانه زنی ها طبیعی است."

==================================================================================
کونته یوونتوس را ترک نخواهد کرد

آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس در پایان فصل یوونتوس را به مقصد رئال مادرید و چلسی ترک نخواهد کرد.

دو باشگاه رئال مادرید و چلسی برای خروج از روند ناکامی هایشان، خواهان به خدمت گیری آنتونیو کونته سرمربی جوان یوونتوس شده اند.

آتیلیو تسر رییس سابق نووارا به Sport Italia گفت: "شایعات زیادی در مورد آنتونیو کونته وجود دارد، ولی او حداقل به مدت یک فصل دیگر در یوونتوس خواهد ماند. او یکی از طرفداران یوونتوس است و یک سمبل و نماد برای باشگاه است و او احتمالا در یوونتوس خواهد ماند تا برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا تلاش کند."

"او کارهای بزرگی بر روی نیمکت انجام می دهد و بازیکنان خود را با سیستم هماهنگ می کند. مردم می گویند ارتباط تیم ضعیف است، با اینحال بازیکنان تلاش خود را برای کسب حداکثر امتیازات می کنند و نقطه قوت یووه خط هافبک این تیم می باشد جایی که آرتورو ویدال و کلودیو مارکیزیو گل های فراوانی را سازماندهی کرده اند."
==============================================================================
پیرلو: فینال استانبول را هرگز فراموش نخواهم کرد

آندرا پیرلو هافبک تیم یوونتوس به هم تیمی هایش هشدار داده است که برای دیدار مقابل سلتیک در روز چهارشنبه با خیالی آسوده راهی میدان نشوند.

قهمران سری آ، در دیدار برگشت لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه این هفته میزبان سلتیک خواهند بود و بازیساز یووه با وجود برتری 3-0 این تیم در دیدار رفت، آن را با دیدار میلان مقابل لیورپول در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2005 در شهر استانبول مقایسه کرد.

پیرلو در گفتگو با Scottish Sun گفت: "من هرگز فینال استانبول را فراموش نخواهم کرد. من آن را در ذهن خود به یاد دارم و باید مراقب دیدار مقابل سلتیک باشیم. ما در اسکاتلند این شانس را به دست آوردیم که برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی، سه گل بزنیم اما ما باید تمرکزمان را روی این دیدار بگذاریم و نباید به این فکر کنیم که موفق به صعود شده ایم."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

لیگ قهرمانان، پیش‌بازی یوونتوس-سلتیک؛ معجزه‌ای در کار نیست

891394e794adc6415db0d1187a8350e4a0d098ed.jpg

در ادامه دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه شب تیم یوونتوس در تورین میزبان سلتیک گلاسکو خواهد بود.

یوونتوس آره نا امشب از ساعت 23:15 دقیقه در حالی میزبان تیم اسکاتلندی است که شاگردان لنون بازی رفت را در سلتیک پارک با نتیجه نا امید کننده 3-0 به حریف قدرتمند خود واگذار کرده اند و فقط یک معجزه می تواند آنها را به حضور در مرحله بعد امیدوار کند.

دو تیم در حال حاضر در لیگ های داخلی خود در صدر جدول قرار دارند، به طوری که یووه با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم (ناپولی) و سلتیک با 16 امتیاز اختلاف با مادرول، صدرنشین بدون رقیب لیگ های سری آ ایتالیا و پریمر لیگ اسکاتلند به حساب می آیند.

480339_630523313641568_964774005_n.jpg

1242%20l.png
یوونتوس

بیانکونری هفته گذشته یک نبرد سخت و حساس را مقابل ناپولی در ناپل انجام داد و البته با کسب تساوی 1-1 حاشیه امنیت خود را در صدر جدول حفظ کرد.

با توجه به نتیجه بازی رفت امشب هر ترکیبی از سوی آنتونیو کونته قابل پیش بینی است. استراحت دادن به بازیکنان کلیدی و بازیکنانی که در خطر گرفتن کارت زرد سوم و محرومیت از بازی بعد قرار دارند، همه می تواند بر روی ترکیب یووه دربازی امشب تاثیر گذار باشد.

به هر حال یوونتوس در این بازی جورجیو کیه لینی، مدافع محروم و البته مصدوم خود در بازی رفت را در تورین دراختیار خواهد داشت و این در حالی است که ماریتن کاسرس همچنان مصدوم است.

کوادوو آساموا، بال چپ بانوی پیر هم که بازی این هفته سری آ برابر ناپولی را از روی نیمکت تماشا کرد، احتمالا جای پلوسو را در این بازی خواهد گرفت.

در خط حمله هم انتخاب سرمربی یووه می تواند قرار دادن یکی از مهاجمان خود از بین ماتری و جیووینکو در کنار ووچینیچ باشد.

بازیکنان در خطر محرومیت: استفان لیخشتاینر، آرتورو ویدال و کلودیو مارکیزیو

بازیکنان مصدوم: نیکلاس بنتنر، نیکلاس آنلکا، پائولو دی چلیه، سیمونه په په و مارتین کاسرس

ترکیب احتمالی یوونتوس: (2-5-3)

بوفون – بارتزالی – بونوچی – کیه لینی – ایسلا – ویدال – پیرلو – مارکیزیو – آساموا – ووچینیچ – ماتری

1898com.png
سلتیک

سلتیکی‌ها امشب در حالی میهمان قهرمان سری آ هستند که در لیگ برتر اسکاتلند، شنبه شب با نتیجه 2-1 میزبان خود سنت میرن را شکست دادند تا تقریبا قهرمانی خود را در این فصل مسجل کرده باشند.

البته شاگردان لنون در این فصل لیک قهرمانان اورپا هم با قدرت حضور پیدا کردند که صعود آنها از مرحله گروهی و شکست بارسلونا در سلتیک پارک مدعی این گفته خواهد بود.

اما آنها در بازی رفت مرحله حذفی در برابر یک تیم با تجربه غافلگیر شدند و شاید خوشبین ترین هوادار آنها هم انتظار جبران نتیجه بازی رفت را در یوونتوس آره نا نداشته باشد.

در هر صورت، لنون با تغییر سیستم تیمش به 2-4-4 و بازی با دو مهاجم دست به یک کار انتحاری خواهد زد و گری هوپر و گئورجوس ساماراس به احتمال فراوان در نوک خط حمله سلتیک قرار می گیرند.

در سایر خطوط به نظر نمی رسد، با توجه به حساسیت بازی تغییری در بین بازیکنان ثابت و همیشگی لنون ایجاد شود.

بازیکنان مصدوم و محروم: -

ترکیب احتمالی سلتیک: (2-4-4)

فارستر – لاستیگ – آمبروز – ویلسون – ایزاگوئیره – کامونز – برون – وانیاما – مولگرو – هوپر – ساماراس

یوونتوس – سلتیک از نگاه آمار

1- یووه تقریبا سه سال است که در اروپا شکست نخورده، آخرین شکست آنها بر می گردد به باخت 4-1 برابر فولام در لیگ اروپای سال 2010.

2- قهرمان سری آ، همچنین در بازی های خانگی خود هم یک رکورد خیره کننده دارد؛ تنها یک شکست در 29 بازی گذشته!

3- جیان لوئیجی بوفون تنها بازمانده آخرین بازی دو تیم در تورین است، جایی که یووه با نتیجه 3-2 حریف خود را شکست داد.

4- همچنین، کاپیتان بیانکونری در چهار بازی گذشته خود در لیگ قهرمانان، موفق به بسته نگه داشتن دروازه یوونتوس شده است.

5- سلتیک در دوبار حضور خود در جمع شانزده تیم برتر اورپا، توسط تیم های بارسلونا و آث میلان حذف شده است.

6- قهرمان اسکاتلند با کسب رکورد 3 تساوی و 6 شکست، در کسب پیروزی در خانه تیم های ایتالیایی ناکام بوده است.

7- پیروزی برابر اسپارتاک مسکو در روسیه در مرحله گروهی تنها پیروزی خارج از خانه شاگردان لنون در 21 بازی گذشته اروپایی آنها به حساب می آید.

8- سلتیک در این فصل لیگ قهرمانان اروپا از 10 بازیکنی که برای اولین بار در این جام حضور پیدا می کردند استفاده کرده است.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
کاپیتان تیم فوتبال سلتیک اسکاتلند دیدار امشب تیمش در لیگ قهرمانان اروپا برابر تیم یوونتوس را از دست داد.
نیل لنان سرمربی تیم سلتیک اعلام کرد اسکات براون همچنین دو دیدار تیم اسکاتلند در مقدماتی جام جهانی برابر تیم های ولز و صربستان را نیز به علت مصدومیت ران از دست می دهد.
در این بازی میکاییل لوستیگ مدافع سلتیک نیز به علت ضرب دیدگی استخوان بازی نخواهد کرد.
لوستیگ تا یک هفته دیگر نمی تواند تیم سلتیک را همراهی کند.
با این وجود کریس کامونز با بهبودی از بیماری ویروسی و لسعد نویوی مهاجم تونسی هم که دچار سرماخوردگی شده بود برای بازی با یوونتوس مشکلی ندارند.

بالا