• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

کلاً 2 بازیمون مقابل رئال خوب بودیم و گذشته از داوری بد بازی رفت که دلیل شکست یووه شد، در هر 2 بازی نمایش قابل قبولی داشتیم اما در خط دفاع اون استحکام فصل قبل رو نداریم و آمار گلهای خوردمون در این فصل جالب نیست...

اما مطمئنم که صعود می کنیم هر چند کار خیلی سخته...

چند خبر...

دل پیرو: یوونتوس شب خوبی را سپری کرد

33574673485001681310.jpg

اسطوره باشگاه یوونتوس امیدوار است که تیمش به جمع شانرده تیم پایانی رقابت های لیگ قهرمانان، برسد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، بانوی پیر، با تساوی 2 - 2 دیشب در برابر رئال، با کسب 3 امتیاز از 4 بازی، در رده آخر گروه قرار دارد اما برد یک بر صفر کپنهاگن در برابر گالاتاسرای، امید طرفداران یووه به صعود را زنده نگه داشت.

دل پیرو در این باره به رادیو RTL گفت: "من هنوز بازی را ندیدم ولی ضبطش کردم. شما وقتی دو فرزند کوچک در خانه دارید، نمی توانید به راحتی وقتی برای این کار پیدا کنید. البته من بازخورد ها و نتایج را دنبال کردم و با توجه به باخت گالاتاسرای، یووه شب خوبی را سپری کرده است. یوونتوس شانس خوبی را برای صعود به دور بعد خواهد داشت."

راه راه پوشان تورین، با احتساب 2 برد، در رده دوم گروه قرار خواهند گرفت. در صورت نبردن گالا از رئال و شکست کپنهاگن در تورین، یووه فقط به یک امتیاز در استانبول، نیاز خواهد داشت.

کنته: از نمایش یوونتوس خرسند و راضی هستم

19157281927663770775.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم یوونتوس از نمایش شاگردانش پس از تساوی ۲ - ۲ مقابل تیم رئال مادرید در مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان اروپا، خوشحال است.

فرناندو یورنته گل تساوی یوونتوس را در این بازی به ثمر رساند تا قهرمان ایتالیا برای حضور در ۱۶ تیم نهایی امیدهای خود را زنده نگه دارد.

کنته در مورد بازی به اسکای اسپرت ایتالیا گفت:

”من به این بازی تیمم نمره ی بسیار بالایی را می دهم. تیم در نیمه اول بسیار خوب کار کرد و در تمام زمینه های دفاع، سازماندهی، کیفیت و قدرت تیمی عالی بود.“

سرمربی یووه ادامه داد:

”در نیمه دوم ما سرعت کمی داشتیم و اشتباهاتی را مرتکب شدیم. هنگامی که قدرت تیم در مقابل رئال مادرید با وجود بازیکنانی مانند گرت بیل و کریستیانو رونالدو افت کند، یک خطر برای تیم خواهد بود که تاوان آن را باید پرداخت کرد.”

کنته در خصوص عملکرد دروازه بان رئال مادرید نیز گفت:

”از دیدگاه من ایکر کاسیاس بهترین بازیکن میدان بود و سیوهای بسیار مهمی برای تیم رئال مادرید انجام داد. اکنون دیگر تحت فشار نیستیم، اگر به خودمان باور داشته باشیم با دو برد راهی مرحله بعد می‌شویم ”
یوونتوس با 3 امتیاز در جایگاه چهارم این گروه قرار گرفته است.

یورنته: کم کم با هم تیمی‌ها هماهنگ می‌‌شوم

15367078776872414572.jpg

فرناندو یورنته پس از گلزنی به رئال می‌‌گوید: "خوشحالم که با اینکه رئال مادرید فشار زیادی می‌‌آورد، گلزنی کردم. نیمه اول خوب بودیم و لایق جلو افتادن بودیم."

به گزارش Sky Sports، یورنته ادامه می‌‌دهد: "پس از بین دو نیمه، کار دشوار شد و ما باید دنبال توپ می‌‌دویدیم، مخصوصا با بازیکنانی نظیر رونالدو و بیل. کم کم هم تیمی‌های من با من هماهنگ می‌‌شود و بازی کردن در کنار همدیگر را یاد می‌‌گیریم.

مطمئن هستم که در سانتر‌ها بهتر خواهیم شد. هنوز فکر می‌‌کنم چیز‌هایی‌ زیادی برای عرضه داشته باشم اما اعتماد به نفسم افزایش پیدا کرده است. امیدوارم که در هر بازی پیشرفت کنم. نیازی نیست همواره نزدیک دروازه باشم. این مساله‌ای است که من در حال پیشرفت در آن هستم."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امروز می خواستم به مناسبت تولد اسطوره یووه , گلچینی از عکس های الکس رو انجام بدم ولی عکس های الکس که در سیدنی انداخته بود وقتی به تورین رسید دیگه نتونستم کار خاصی انجام بدم و فقط تونستم این ها رو گلچین کنم و فایل ZIP در اینترنت اتچ کنم تا اگه خواستید ازشون استفاده کنید ^_^

راستش خودم هم نفهمیدم چی گفتم :دی

الکس جان تولدت مبارک
----------------

Alessandro+Del+Piero+Australian+Football+Awards+kOubqGmX_95x.jpg

Alessandro+Del+Piero+FC+Juventus+v+Notts+County+t6RIQhN5wbWx.jpg

Alessandro+Del+Piero+Juventus+FC+v+Atalanta+1UTOyYfc1tnx.jpg

Alessandro+Del+Piero+Juventus+FC+v+Atalanta+4ZPZclZIE9rx.jpg

Alessandro+Del+Piero+Juventus+FC+v+Atalanta+A11YZ0w-KhSx.jpg

Alessandro+Del+Piero+Juventus+FC+v+Atalanta+XL9-tTYgV4ix.jpg

Alessandro+Del+Piero+Juventus+FC+v+Roma+Tim+aNxXBNShb_Px.jpg

Alessandro+Del+Piero+League+Rd+22+Melbourne+oViGhvbEQoLx.jpg

Alessandro+Del+Piero+Lecce+v+Juventus+FC+Serie+HC6r8T4ntVSx.jpg

Alessandro+Del+Piero+Roma+v+Juventus+FC+Serie+EM3ovbUinztx.jpg

پ.ن : دوستان اگه کسی نمی تونه صفحه رو راحت باز کنه اطلاع بده تا من عکس ها رو از این پس داخل spoiler قرار بدم:happy:
پ.ن 2: ببخشید عکس ها رو نتونستم بچینم و مرتب کنم ( آخه همشون عکس الکسه کدوم رو بزارم اول کدوم رو آخر :( )

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

دوستان منم تولد آلکس عزیز رو تبریک میگم و به امید روزی که آلکس رو بعنوان مدیر ارشد باشگاه، دوباره در یووه ببینیم...:heart:

جواد جان دمت گرم داداش، سنگ تموم گذاشتی...:happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان با گل های یورنته , پیرلو , پوگبا ناپولی رو شکست دادیم :happy:

--------------

تحقیر ناپولی با تمام ستارگانش در تورین ( یوونتوس 3 - 0 ناپولی )
C_3_Media_1818909_immagine_ts673_400.jpg

مصاف تیم های دوم و سوم جدول رده بندی سری آ با برتری قاطع و شیرین بانوی پیر به پایان رسید و یوونتوس تورین در یک شب به یادماندنی و در مقابل دیدگان هواداران خود موفق شد تیم ناپولی را با تمامی ستارگان خود در هم بکوبد و به یک امتیازی رم در صدر جدول برسد.

همانطور که انتظار می رفت یوونتوس بازی را با سیستم همیشگی 3 - 5 - 2 آغاز کرد و کونته از بوفون - بونوچی - اوگبونا - بارتزالی - پیرلو - پوگبا - ویدال - ایزلا - اساموا - یورنته و توز در این مسابقه بهره برده بود.

در ثانیه های ابتدایی، پول پوگبا ستاره ی فرانسوی یوونتوس موقعیت مناسبی را برای بانوی پیر به دست آورد اما ضربه ی دیدنی وی با عکس العمل فوق العاده از سوی رینا به هدر رفت.

در برگشت نوبت به یورنته رسید تا توانایی های خود را نشان دهد و با جاگیری مناسب موفق شد در دقایق ابتدایی گل اول یوونتوس را به زیبایی به ثمر برساند.

یوونتوسی ها بعد از این گل به حملات همه جانبه ی خود ادامه دادند و شانس های خوبی را توسط پوگبا، توز و یورنته از دست دادند تا اختلاف دو تیم به عدد 2 افزایش پیدا نکند.

ناپولی که بیشتر دقایق این نیمه را در زمین خودی مشغول دفاع کردن بود، نمی توانست برنامه های هجومی خود را ترتیب دهد و بازیکنان یووه به خوبی تاکتیک های کونته را در زمین به اجرا در می آوردند.

شاید اگر بی دقتی مهاجمان یوونتوس در این نیمه نبود، تعداد گل های بانوی پیر به عدد 2 یا 3 می رسید و در طرف مقابل ناپولی تنها یک بار تا نزدیکی دروازه ی یووه پیش آمد که ضربه ی کایخون از کنار دستان بوفون به بیرون رفت.

در نیمه دوم بازی از سرعت بسیار پایین تری نسبت به نیمه اول برخوردار بود و بازیکنان یوونتوس اکثر دقایق این نیمه را در زمین خودی سپری کردند و چشم به ضد حملات داشتند.

ناپولی که با تمام قوا در زمین یووه حضور داشت، نمی توانست راهی برای نفوذ به دروازه ی بوفون پیدا کند و عملکرد خط دفاعی بانوی پیر در این مسابقه ستودنی بود.

در پانزده دقیقه ی پایانی یوونتوس دیگری را شاهد بودیم و بازیکنان کونته دو گل فوق العاده توسط اندره ا پیرلو و پول پوگبا به ثمر رساندند تا ناپولی در ورزشگاه رسمی یووه در هم کوبیده شود.

گل پیرلو از روی ضربه ی ازاد به دست آمد و این در حالی بود که رینا دروازه بان ناپولی تنها سه بازیکن را در مقابل مرد هنرمند یووه قرار داده بود و او با نوک پا موفق به باز کردن دروازه ی رینا شد.

دقایقی بعد پوگبا با یک شوت از راه دور موفق شد دروازه ی رینا را باز کند تا دروازه بان اسپانیایی ناپولی به شدت تحقیر شود و پوگبا یکی دیگر از گل های معروف خود را به زیبایی به ثمر برساند.

این سه گل برای یوونتوسی ها کافی نبود و بازیکنان این تیم باز هم حملاتی را بر روی دروازه ی حریف انجام دادند ولی موفق به افزایش تعداد گل های خود نشدند تا بانوی پیر در یک شب به یاد ماندنی موفق به شکست ناپولی شود و جایگاه دوم را در اختیار گیرد.

اخراج اوگبونا مدافع ارزشمند تیم یوونتوس در اخرین دقایق این مسابقه تنها نکته ی سیاه برای شاگردان کونته بود و داور دیدار با سخت گیری تمام این مدافع ملی پوش را از زمین بازی اخراج کرد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کیه‌لینی: کنته یک روانشناس بی‌نظیر است

img1024-700_dettaglio2_Juventus-Milan-2013-reuters-600x338.jpg

جورجیو کیه‌لینی، مدافع باتجربه یوونتوس، در تازه ترین مصاحبه خود قدرت آنتونیو کنته سرمربی یوونتوس در مبحث روانشناسی را بی‌نظیر خواند.

کیه‌لینی که در تیم تحت هدایت کنته دو فصل پیاپی فاتح اسکودتو شده است به توتواسپرت گفت:

” به نظرم جنبه روانشناسی مشکل ترین وظیفه یک مربی است، اما این مشکل برای کنته وجود ندارد. او همه چیز را لحظه ای ارزیابی می‌کند، مردم و هرچیزی را که نیاز دارد. وقتی او صحبت می‌کند تنها از طریق حرف زدن پیغام خود را به ما منتقل نمی‌کند. قبل از پیوستن او، فکر نمی‌کردم او در زمینه روانشناسی به این حد سریع و توانا باشد. ما سال‌های سیاهی را با هفتم شدن در ایتالیا پشت سرگذاشته بودیم، شاید سال‌های که بدتر از دوران کالچوپولی بود. “

کیه‌لینی ادامه داد:

” اما همه چیز خوب پیش رفت و اسکودتو بار دیگر با رکورد تاریخی یک فصل بدون باخت دوباره به تورین برگشت، این فوق العاده خاص و ویژه بود. ما اکنون در تلاش هستیم که با رکورد قبلی خودمان در کسب سه اسکودتو پیاپی رقابت کنیم. ما اکنون بهترین تیم چند سال اخیر را در اختیار داریم، بازیکنان خود را به اثبات رسانده اند و خریدهای جدید نیز کمک بزرگی برای تیم هستند. “

یوونتوس هفته آتی میهمان تیم لیورنو خواهد بود.
===========================================================
پیرلو پیشنهادات جدید را بررسی خواهد کرد

pIRLO-600x340.jpg

قرارداد آندره‌آ پیرلو با تیم فوتبال یوونتوس، ژوئن سال آینده به اتمام خواهد رسید و ظاهراً این هافبک ایتالیایی به جزء پیشنهاد احتمالی یوونتوس، پیشنهاد سایر تیم‌ها را نیز بررسی خواهد کرد.
هافبک ایتالیایی یوونتوس که مه‌ی پیش رو ۳۵ ساله می‌شود، هنوز هم یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال در پست خود لقب دارد.

پیرلو امروز با بیان این مسئله که می‌خواهد به فوتبال خود ادامه دهد به شائبات جدایی‌اش از این تیم دامن زد. پیرلو در این‌باره گفت:

” باید ببینیم که چگونه روند پیش خواهد رفت، یا در یوونتوس و یا در تیمی دیگر، اما چیزی هنوز مشخص شده نیست. “

چلسی، تاتنهام، منچستریونایتد و آرسنال تیم‌های لیگ جزیره هستند که اخیراً برای به خدمت گرفتن این ایتالیایی ابراز علاقه کرده بودند.

بر اساس گزارش امروز روزنامه گاتزتا دلو اسپرت چاپ ایتالیا، مدیربرنامه‌های پیرلو آماده است تا قراردادی جدید با دستمزد سالیانه ۴ میلیون یورو به مدت دو سال با باشگاه یوونتوس به امضا برساند.

از طرفی روزنامه دیلی استار انگلیس نیز ادعا می‌کند، تاتنهام با قراردادی سه ساله با دستمزد سالیانه ۵ میلیون یورو جدی ترین تعقیب کننده پیرلو خواهد بود.
====================================================================
بوفون: ” دو فصل در نزدیکی پیوستن به اینتر قرار داشتم”

Buffon-Juventus.jpg

جیان لوئیجی بوفون در مصاحبه اش با Fcinternews.it اذعان کرد در دو فصل جداگانه در آستانه ی پیوستن به تیم اینتر بوده است.

بوفون ۳۵ ساله این موضوع را پس از تساوی ۱-۱ تیم ملی ایتالیا و آلمان که ۱۳۷مین بازی او برای آتزوری بود افشا کرد.

او در این باره گفت:

” موقعی که جوان بودم به تیم اینتر خیلی نزدیک شده بودم، و بار دیگر هنگامی بود که تقریبا پیر بودم!”

” اینتر حریفی برای اسکودتو؟ من در شروع فصل گفته بودم که تیم های والتر ماتزاری همواره هنگامی که در زمین بازی می کنند نهایت تلاش خود را انجام می دهند.”

” حضور نداشتن در رقابت های دیگر، یک مزیت بزرگ برای اینتر است.”

بوفون در تمام رقابت ها برای بیانکونری از زمانی که به این تیم پیوسته (۲۰۰۱) ۴۶۵ بازی انجام داده است.
===============================================================
اخباری کوتاه از یووه

Juvenus-Logo-600x411.jpg

یوونتوس آماده پیشنهاد برای جان تری

طبق گزارش ها، باشگاه های یوونتوس و گالاتاسرای در پی به خدمت گرفتن جان تری مدافع ۳۲ ساله تیم چلسی هستند. قرارداد این مدافع در ژوئن سال آینده به پایان می رسد.

تری از سال ۱۹۹۸ در چلسی بازی می کند و در بیش از ۵۰۰ بازی برای آبی پوشان لندن به میدان رفته است.

پیرلو: ” ممکن است یووه را ترک کنم”

آندرا پیرلو هافبک توانای تیم یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در مصاحبه ای با Daily Mail احتمال انتقالش به تیم دیگری را در پایان فصل رد نکرد.

پیرلو پس از پایان بازی دوستانه تیم ملی ایتالیا و آلمان گفت:

” آینده ی من؟ هنوز تا انتهای فصل فرصت باقی است در این مورد صحبت کنیم. در آینده خواهیم دید. من مثبت اندیش هستم. می خواهم به بازی کردنم ادامه دهم، چون واقعا از آن بسیار لذت می برم. نمی دانم در یووه خواهم ماند یا در تیم دیگری بازی خواهم کرد.”

پیشنهاد یوونتوس برای لیورپول: ماکیزیو و بونوچی به ازای سوارز

طبق گزارشان باشگاه یوونتوس می خواهد در نقل و انتقالات ژانویه، انتقالی بزرگ انجام دهد. گفتنی است باشگاه لیورپول برچسبی ۴۰ میلیون پوندی بر روی سوارز گذاشته است. پیشنهاد یوونتوس شامل کلودیو مارکیزیو (۲۵ میلیون پوند) و لئوناردو بونوچی (۱۵ میلیون پوند) خواهد بود.

یوونتوس به دنبال مانژوکیچ

طبق گزارش توتواسپرت، با جدایی احتمالی میرکو ووچینیچ، یووه به دنبال مهاجمی تراز اول است و در این بین مانؤوکیچ بازیکنی است که یووه به او علاقه نشان داده است. گفته شده یوونتوس از بین سوارز و مانژوکیچ یکی را به خدمت خواهد گرفت. برچسب قیمتی که بر روی مانژوکیچ گذاشته شده ۲۰ میلیون یورو است.

وضعیت مصدومیت بارزالی

بارزالی که در بازی دوستانه ایتالیا و آلمان به دلیل مصدومیت از ناحیه ی ران تعویض شد در بازی دوستانه آتزوری برابر نیجریه بازی نخواهد کرد.

دلیل این مصدومیت درد عضلانی از ناحیه ی ران چپ بیان شده است. مدت زمان مصدومیت او هنوز مشخص نشده است و طبق گزارش سایت رسمی یوونتوس در روزهای آینده و با معاینات بیش تر مشخص خواهد شد. البته با توجه به میزان مصدومیت این بازیکن احتمال رسیدن به بازی با لیورنو وجود دارد.
==================================================
بازگشت مصدومین یوونتوس برای دیدار با لیورنو

Vucinic-Juventus-600x399.jpg

میرکو ووچنیچ، استفن لخشتاینر و جورجیو کیه‌لینی، سه بازیکن مصدوم تیم فوتبال یوونتوس، بر اساس گزارشات برای دیدار یکشنبه عصر مقابل لیورنو آماده خواهند بود.
ووچنیچ و لخشتاینر چند هفته ایست که به دلیل مصدومیت قادر به حضور در ترکیب بیانکونری نبوده اند، اما کیه‌لینی در جریان دیدار ناپولی در هفته گذشته دچار مصدومیت شده بود.

ووچنیچ، مهاجم مونته نگرویی یوونتوس که از دوم ماه اکتبر به دلیل مصدومیت خانه نشین شده است، دیروز در برتری ۷-۰ یوونتوس در دیدار دوستانه خوش درخشید و موفق به گلزنی شد.

از طرفی بازگشت کیه‌لینی نیز برای کنته بسیار حیاتی می‌باشد چراکه، بونوچی و اگبونا هر دو برای این دیدار محروم هستند.

اما آرتورو ویدال هافبک شیلیایی یوونتوس به دیدار این هفته نخواهد رسید.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اول یک معذرت خواهی از دوستان که خبر ها رو چند روزی پوشش ندادم دیگه پیر شدیم :D
بعدش هم گویا ویدال تمدید کرده دو سال دیگه فکر کنم می شه تا 2018 :happy:

اما چند خبر از یووه :happy:
-----------------

با کونته به دوران با شـکوه خود بازگشتیـم
1384798535_C_3_Media_1661545_immagine_ts673_400.jpg

جورجو کیلینی مدافع با سابقه یوونتوس درباره نقش آنتونیو کونته در یووه و خصوصیات منحصر بفرد او می گوید و اعتقاد دارد کونته نقش بسیار مهمی در موفقیت های یووه داشته است .

" به نظر من روانشناسی یکی از مشکل ترین وظیفه های یک یک مربی است، اما کونته در این مشکل برتری و قدرت خوبی داشت . او تمام چیزها را در طی لحظه ای ارزیابی می‌کند، مردم و هرچیزی را که نیاز است و هنگامی که او با ما حرف می زند فقط از راه حرف زدن پیام خود را به ما منتقل نمی‌کند "

" او به عنوان یک برنده شناخته شده است و توانست بدون شکست برنده اسکودتو شود و بنابراین در تاریخ یوونتوس ماندگار خواهد بود . یوونتوس با کونته و از زمان حضور او یکی از قوی ترین دوران های خود را پشت سر می گذارد و ما همچنان با خریدهای جدیدی که داریم رشد می کنیم و البته باید ثابت کنیم که هنوز بهتر و قدرتمند هستیم "

" برای داشتن تیم قدرتمند تنها داشتن مربی خوب کافی نیست . ما بازیکنان هم باید بالاترین و بهترین عملکرد را داشته باشیم . چیزی در حد ِ آن تیمی که در ان حضور داریم . در یوونتوس فلسفه فوتبال بر اساس پیروزی خواهد بود و از مربی تا بازیکنان و هوادارا این را با تمام وجود خود حس می کند و از آن پیروی می کنند "

" هنگامی که مشکلی وجود ندارد و همه چیز بر طبق برنامه به خوبی پیش می رود هیچ انتقادی وجود ندارد و گویا همه چشم ها بسته شده و کسی عملکرد قابل تحسین ما را نمی بیند اما به محض بروز اشتباه تمام انتقادها به سوی تیم اعم از بازیکن و مربی شروع می شود . این برای هر کسی سخت است و نگرانی را زیاد می کند "

" ما در ابتدای فصل اشتباهاتی داشتیم . آن ها قابل انکار نیستند و نمی توان از آن گذشت . مانند بازی با فیورنتینا که یک اتفاق باور نکردنی در فلورانس برای ما رخ داد . شکستی عجیب که در این 2 سال بی سابقه بود . اما ما دوباره برخواستیم , ادامه دادیم و تلاش کردیم و اکنون در 1 امتیازی صدر نشین هستیم .. حالا این تلاش و پیشرفت را چه کسی خواهد دید ؟! "

جورجو در ادامه بار دیگر از کونته می گوید " قبل از اینکه کونته به یووه بیاید من گمان نمی‌کردم او در علم روانشناسی تا این حد توانا باشد. ما سال‌های سیاه و وحشتناکی را با هفتم شدن در سری آ پشت سرگذاشته بودیم ، شاید فصل هایی که حتی از زمان کالچوپولی هم برای ما بدتر و سیاه تر بود "

" اما در ادامه با کونته آمدیم و موفق به آوردن اسکودتو به تورین شدیم البته با رکورد مهم و تاریخی یک فصل بدون باخت . این برای ما فوق العاده خاص و مهم بود. ما اکنون می خواهیم رکورد 3 اسکودتو پیاپی را که مربوط به سال های بسیار دور است را بدست آوریم "

از کونته ممنونم
sddsdsd.jpg

پاول پوگبا ستاره جوان و فرانسوی باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود تاکید کرد بدون کمک کونته هرگز نمی توانست راهی جام جهانی 2014 برزیل شود.

پوگبا که در پیروزی 3-0 دیشب فرانسه برابر اوکراین در ترکیب ثابت خروس ها حضور داشت، پس از این پیروزی در مصاحبه با شبکه sky sport اظهار کرد :

" این یک بازی خوب و یک نمایش خوب از کل تیم ما بود. این برای من همانند یک رویا بود، من بسیار خوشحالم، برای رفتن به برزیل نمی توانم صبر کنم "

" من فکر می کنم بدون یووه من نمی توانستم اینجا با فرانسه باشم. کونته به من اعتماد کرد. او مرا به زمین فرستاد و برای بازی کردن و نمایش خوب، به من فرصت داد "

بازی با لیوورنو ؟ "من خوبم و مربی کسی هست که باید تصمیم بگیرد که کدام بازیکن بازی کند. اما من خوبم و زمانی که بر می گردم به یوونتوس آماده خواهم بود. برای من بردن اسکودتویی دیگر یک رویاست."

یوونتوس یک خانواده متحـد است
1384803519_C_3_Media_1617149_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کونته سرمربی موفق یوونتوس که برای دومین با توانست عنوان Viareggio را کسب کند درباره کسب این جایزه ارزشمند و شرایط خود در یوونتوس گفت .

" من بسیار خوشحال هستم که برای کسب این جایزه و این برای من مایه افتخار است که 2 سال توانستم این جایزه را کسب کنم . این باعث افتخار است و چیزی است که با تلاش هر روزه من و بازیکنانم برای مجموعه ما کسب شده "

" من از گرفتن این عنوان و جایزه بسیار خوشحالم . اما می خواهم آن را به خانواده ام که در اکثر مواقع از آن ها دور هستم و نمی توانم در کنارشان باشم هدیه دهم "

" ما اکنون بر روی لیگ تمرکز خواهیم کرد زیرا مصاف بعدی ما در سری آ خواهد بود . یوونتوس مانند یک خانواده و یک جامعه برای ما خواهد بود و من و بازیکنانم از روز اول همین حس را داشتیم و با این تفکر پیش رفتیم . این مهم ترین چیزی است که در کار من وجود دارد و همه آن را رعایت می کنند "

" در طول 2 فصل گذشته ما تقریبا موفق شدیم همه چیز را با هم بدست بیاوریم و شاید فراتر از اینکه یک الگوی فوتبالی باشیم می توانیم یک الگوی شخصیتی از نظر تیمی و سازماندهی باشیم . برای هر آنچه که در 2 فصل گذشته و حتی این فصل بدست آمد نهایت تلاشمان را انجام دادیم و از یاد نبردیم که در همهحال باید حس وابستگی و خانواده بودنمان را از دست دهیم "

" بازیکنان خوب و با استعدادی در یوونتوس وجود دارند . بازیکنی مثل ِ پل پوگبا که با 19 سال سن در یوونتوس بازی کرد و موفق بود "

" برای داشتن این پیشرفت ها و موفقیت همه بازیکنان و عوامل نیاز هستند . حتی کسانی که فرصت کمتری برای بازی دارند . من از اطمینانی که به بازیکنانم کردم هرگز پشیمان نیستم و حالا از اطمینانی که به من شده خوشحالم "

لیگ قهرمانان آروزی من است
lichtsteiner2_81200_immagine_ts673_400.jpg

استفن لختشتاینر مدافع سوئیسی باشگاه یوونتوس که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته و تمرینات گروهی خود را آغاز کرده آغاز کرده در یک مصاحبه ی خبری حضور پیدا کرد.

مرد بلند قامت و سرعتی یوونتوس در مورد لیگ قهرمانان اروپا گفت: " لیگ قهرمانان آرزوی و رویای هر بازیکنی است و من امیدوارم بتوانم وارد تاریخ باشگاهم بشوم ."

وی در ادامه به توپ طلای فوتبال اروپا نیز اشاره کرد و گفت: "مسی ، رونالدو و ریبری رقابت سختی برای به دست آوردن توپ طلا دارند."

استفن در پایان به شماره ی 26 که در یوونتوس به تن می کند گفت: "من این شماره را از زمان حضور در لیل در اختیار دارم."

آنچلوتی از نقش زیـدان در یوونتوس می گوید
bli4.png

کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید که سابقه مربیگری در یوونتوس هم دارد اکنون با زیدان در رئال هدایت این تیم را بر عهده دارد . بازیکن ِ بزرگی در گذشته ای نه چندان دور او را در یوونتوس داشت .

اکنون کارلـتو در مصاحبه با روزنامه مارکا اسپانیا از زیدان آن سال های یوونتوس می گوید :

" در تورین فرصت و شانس روبرو شدن با یکی از بهترین بازیکن های جهان را داشتم و بدون شک زیدان بهترین هافبکی بود که من مربی او بوده ام. زیدان بازیکن ویژه ای بود و نمی توان او را با هیچکس مقایسه کرد "

" یک زیدان بود و هیچ چیز دیگر و زمانی که روی فرم خود بود یوونتوس می توانست با آرامش بیشتری بازی کند . غیر ممکن بود طرح ریزی سبکی از بازی که زیدان در مرکزیت آن نباشد . در آن دوره قهرمان های زیادی در یوونتوس بودند اما اگر یک بازیکن ضروری وجود داشت ، او زیدان بود "

شرایط بهتـری نسبت به قبل دارم
C_3_Media_1811626_immagine_ts673_400.jpg

فرناندو یورنته ستاره اسپانیایی یووه که با گذشت زمان اکنون شرایط خوبی را در یوونتوس دارد از بازی در کنار کارلوس توز و شرایط خود در یووه می گوید .

" من بازی های کمی را در کنار توز بازی کردم اما من در کنار او راحت هستم و به بازی های زیادتری در کنار او فکر می کنم . او یک بازیکن فوق العاده است . بیلسا به سبک مربیان اسپانیایی مربیگری نمی کرد . روش هایی که او به من یاد داد باعث شد تا درک زیادتری از فوتبال ایتالیا و سبک آن داشته باشم . "

" اگر من بیلسا را نداشتم ، قطعا مشکلات زیادتری برای آدابته شده با فوتبال ایتالیا داشتم . اما وقتی که من تا حد زیادی با اینجا وفق پیدا کردم و آشنا شدم ؛ فرم بدنی من اصلا خوب نبود . اکنون فرم من بهتر از گذشته است اما من فرم اصلی و عالی خود را به زودی پیدا خواهم کرد . "

گفتنی است که یورنته در این فصل تا کنون 8 بازی برای یووه انجام داده که موفق به زدن 4 گل با پیراهن یوونتوس شده است .

پ.ن : پاتریک ویرا هم اعتراف کرده که پوگبا از اون خیلی بهتره :p

" من واقعا پوگبا را دوست دارم . من زمانی که او در منچستر یونایتد بود بازی او را می دیدم . و ترک منچستر از طرف او به هیچ وجه اشتباه نبود زیرا او یک بازیکن فوق العاده اسـت . بسیاری می گویند که او مانند من است اما من فکر می کنم که او مهارت و توانایی های تهاجمی تری نسبت به من دارد و شاید حتی از نظر فنی نسبت به من با استعداد تر اسـت "

پ.ن 2: یعنی خودمم هنوز موندم این خبر آخری رو چه جوری توی پا نوشت جا کردم : ))))).

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
پیـشنهاد 60 میلینوی برای پوگبا
C_3_Media_1790744_immagine_ts673_400.jpg

پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲

پُل پوگبا ستاره فرانسوی یوونتوس همچنان شایعات زیادی را در اطراف خود می بیند و به دلیل عملکرد فوق العاده ای که در 2 فصل گذشته در یوونتوس و تیم ملی فرانسه داشته است تیم های بزرگی را خواهان او هستـند .

بر همین اساس بر طبق اخبار Media Bleus باشگاه پاریس سن ژرمن در نظر دارد برای انتقال پوگبای 20 ساله پیشنهادی 60 میلیون یورویی به یوونتوس دهد .

گفته می شود پس از نمایش خوب پوگبا در دیدار پلی آف مقابل اوکراین در فرانسه , مدیران PSG تمایل بیشتری برای بخدمـت گرفتن پوگبا پیدا کردند و می خواهند با پیشنهادی وسوسه کننده پوگبا را از یوونتوس جدا کنند .

پ.ن: میترسم موراتا حماقت کنه! ولی 60 میلیون هم خیلی خوبه :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

بعد از حدود 2 هفته بدون اینترنت بودن دوباره تونستم به تاپیک یووه برگردم؛ چند بار با اینترنت Dial Up زغالی وصل شدم و یک سر کوچیک زدم :دی

چند خبر دیگه از یووه...

ویدال با یوونتوس تمدید کرد

88902223798688457954.jpg

رسانه‌های ایتالیایی، اعلام کردند که آرتورو ویدال عصر امروز با باشگاه یوونتوس برای تمدید قرار داد با این تیم به توافق رسیده است.

این هافبک شیلیایی که یک بازیکن بسیار موثر در دو قهرمانی اخیر یوونتوس با آنتونیو کنته در سری‌آ بوده است، اخیراً از سوی باشگاه بارسلونا زیر نظر قرار گرفته بود.

ظاهراً سران باشگاه یوونتوس امروز با این هافبک شیلیایی به توافق رسیده اند که قرارداد فعلی او را که تا سال 2016 اعتبار دارد حداقل به دو سال دیگر تمدید کنند.

گفته می‌شود امروز توافقات نهایی شده و طی روزهای آینده این خبر رسماً از سوی باشگاه یوونتوس اعلام می‌گردد.

مصدومیت ایسلا در آستانه دیدار یوونتوس

99143668150765886256.jpg

انتظار می‌رود، مائوریسیو ایسلا، هافبک شیلیایی یوونتوس برای دو دیدار پیش روی این تیم آماده نباشد.

ایسلا که در دیدار شیلی مقابل انگلستان، از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد نمی‌تواند در دو دیدار پیش رو بانوی پیر را همراهی کند.

گفته می‌شود این بازیکن از ناحیه لیگامنت دچار مصدومیت شده است، اما طی چند روز آینده نتایج نخستین آزمایشات روی زانوی او اعلام خواهد شد.

این بازیکن تحت مالکیت اشتراکی دو باشگاه یوونتوس و اودینزه است و در فصل جاری در سری‌آ هفت مسابقه و در لیگ قهرمانان دو مسابقه در ترکیب این تیم حاضر بوده است.

بانوی پیر یکشنبه بعدازظهر میهمان تیم لیورنو خواهد بود و چهارشنبه نیز باید با کپنهاگن در لیگ قهرمانان روبرو شود.

کیه لینی به بازی با لیورنو می رسد

57848830508793018486.jpg

به نظر می رسد شرایط اضطراری خط دفاع یوونتوس، با بازگشت جورجیو کیه لینی به حالت طبیعی برگردد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، مدافع قدرتمند تورینی ها که در جریان پیروزی 3 بر 0 یووه بر ناپولی دچار مصدومیت از ناحیه ماهیچه پا شده بود، آماده کمک به تیم خود در بازی با لیورنو است.

این در حالی است که بانوی پیر در این دیدار، آنجلو اوگبونا و لئوناردو بونوچی را به دلیل محرومیت، در اختیار ندارد و آندره آ بارزالی، به خاطر مصدومیت در بازی ایتالیا و نیجریه، به دور از آمادگی 100 درصد است.

کیه لینی در این باره به خبرنگاران گفت: "این مورد، اضطراری است! و من احتمالا باید در آنجا بازی کنم. فکر می کنم که وضعیت خوبی دارم و آماده کمک به تیم هستم. برایم فرقی نمی کند کجا بازی کنم. من همیشه در خدمت کونته هستم. ما قبل از شروع مسابقات ملی، در وضعیت خوبی به سر می بردیم و حالا می خواهیم پس از این وقفه، دوباره از همان جا شروع کنیم. ما به جایگاه اول در جدول فکر نمی کنیم و فقط راه خود را می رویم، همانطور که رم راه خود را می رود."

پ.ن: ظاهراً بحث بازگشت پیرلو به میلان روز به روز داره جدی تر میشه و موندم اگه از دستش بدیم، کی میخواد جاش رو پرکنه!!!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
پانصدمین بازی رسمی در سری آ

1471176_542894389132576_1922710545_n.jpg

تیم یوونتوس ایتالیا در این هفته از رقابت های سری آ باشگاه های ایتالیا به مصاف لیورنو خواهد رفت تا با پیروزی احتمالی در این دیدار بتواند خود را به صدر جدول نزدیک تر کند.

این دیدار برای جان لوئیجی بوفون سنگربان افسانه ای یوونتوس از اهمیت بسیار بالایی برخودار است و با حضور در این دیدار به رکورد 500 بازی در سری آ خواهد رسید تا رکوردی دیگر را به نام خود ثبت کند.

از این تعداد، 456 بازی با پیراهن یوونتوس بوده که در میان بازیکنان فعلی یک رکورد به حساب می آید و بعد از آن کیه لینی 292 بازی انجام داده که فاصله ی زیادی میان نفر اول و دوم می باشد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم , یا گل های یورنته و توز بازی با لیورنو رو بردیم :happy:

-----------------

توز - یورنته ! صعود به صدر جدول
2013_11_24t152802z_1222614448_gm1e9bo1t3c01_rtrmadp_3_soccer_italy_07241_immagine_ts673_400.jpg

تیم فوتبال یوونتوس در هفته ی سیزدهم رقابت های سری آ موفق شد با دو گل دیدنی از یورنته و توز مقابل لیورنو به پیروزی دست پیدا کند و به صدر جدول سری آ صعود کند و منتظر دیدار فردای رم باشد.

بانوی پیر در این مسابقه با سیستم 3 - 5 - 2 و با ترکیب بوفون - کاسرس - ویدال - کیه لینی - پادوین - پوگبا - پیرلو - مارکیزیو - اساموا - توز و یورنته به میدان رفت و حضور ویدال در قلب خط دفاع از نکات جالب این مسابقه بود.

بانوی پیر از همان دقایق ابتدایی جریان بازی را در اختیار گرفت و لیورنو با سیستم تدافعی سعی در جلوگیری از حملات یووه داشت و در ضد حملات نیز چشم به دروازه ی بوفون دوخته بود.

بازی در نیمه اول از کیفیت چندان بالایی برخوردار نبود و یوونتوس با وجود مالکیت توپ نمی توانست موقعیت های مناسبی را بر روی دروازه ی لیورنو ایجاد کند و البته پاس های اشتباه یکی از دلایل عدم موفقیت یووه در چهل و پنج دقیقه اول بود.

البته نمایش بسیار ضعیف بازیکنانی کناری یوونتوس و به خصوص پادوین نیز از جمله ناکامی های یووه در این نیمه بود و این بازیکن ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شد تا جای خالی لختشتایتر پیش از پیش احساس شود.

در نیمه دوم کیفیت بازی یوونتوس تا حد زیادی افزایش پیدا کرد و بازیکنان یوونتوس نمایش بسیار بهتری را نسبت به وقت اول از خود بر جای گذاشتند که حاصل آن دو گل دیدنی و موقعیت های زیاد گلزنی بود.

یورنته و توز دو مهاجم ارزشمند یوونتوس در این نیمه موفق شدند گل های بانوی پیر را به زیبایی به ثمر برسانند تا شاگردان کونته تا پیش از دیدار رم به صدر جدول سری آ صعود کنند و فاصله ی خود را با تیم های دوم به بعد افزایش دهند.

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
تبریک به همه بیانکونریهای عزیز :)

چه گل قشنگی زد یورنته (چه پاسی داد پوگبا)

مهمترین نکته گل نخوردن جی جی عزیز بود :wub:

به امید له کردن کپنهاگن ;)

باز هم تبریک

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام و تبریک به دوستان یووه ای؛

بیشتر از هرچی درخشش یورنته تو این بازی میتونه خوشحال کننده باشه که بتونه با احیای مجدد، نیاز مبرم یووه رو به یک مهاجم هدف تامین کنه...

صحبت های آقای پرزیدنت:goatee:

کنته: ویدال یک مدافع فوق‌العاده است؛ سرنوشت لیگ قهرمانان در دست خودمان است

42630874959494432025.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس، پس از برتری 2-0 تیمش مقابل لیورنو در هفته سیزدهم سری‌آ، از این که ویدال در نقش یک مدافع عملکرد بسیار خوبی از خود برجای گذاشته بود بسیار خوشحال است.

عصر امروز یوونتوس موفق شد با درخشش فرناندو یورنته که یک گل و یک پاس گل خلق کرد تیم لیورنو را با نتیجه 2-0 شکست دهد.

کنته در پایان مسابقه به اسکای اسپرت ایتالیا گفت:

" نتایجی که تاکنون به دست آورده ایم، مطمئناً بسیار هیجان انگیزه و لذت بخش است ، چراکه ما فعلاً در هفته سیزدهم لیگ قرار داریم. بنای تیم را برای آینده مستحکم تر کردیم، اما رم و ناپولی هم‌چنان تا پایان با ما خواهند بود. از عملکرد امروز تیم بسیار راضی هستم، مانند همان نمایش تیم مقابل رئال و ناپولی ظاهر شدیم، مسابقات ملی کمی خستگی و عدم هماهنگی را به تیم وارد کرده بود، اما بازیکنان با تجربه به خوبی از پس آن بر آمدند. "

کنته ادامه داد:

" از نظر دفاعی در بدترین شرایط بودیم، اما توانستیم یک پیروزی مهم کسب کنیم. سخت است مقابل تیمی که 10 نفره دفاع می‌کند و تنها به ضد-حمله فکر می‌کند بازی کنید. بین دو نیمه در این خصوص با بازیکنان صحبت کردم و رویکرد را نسبت به بازی تغییر دادیم. ویدال؟ در صحنه پایانی حرکت مغرورانه او من را عصبانی کرد، اما در مجموع او فوق العاده بود. فکر کنم این بهترین پست برای او باشد. می‌توانم از او به عنوان یک مدافع استفاده کنم و تراکم خط میانی را کاهش دهم (می‌خندد)."

سرمربی یوونتوس در خصوص جدال چهارشنبه شب در استادیوم یوونتوس مقابل کپنهاگن گفت:

" همه چیز اکنون در اختیار خودمان است، اگر خوب بازی کنیم، می‌توانیم راهی مرحله بعدی شویم، اما اگر نتوانیم از موقعیت‌های خود نهایت استفاده را ببریم، همه چیز تمام شده است. تیم هنوز به تجربه کامل مسابقات لیگ قهرمان نرسیده است، اما رفته رفته نیز با این مسئله کنار خواهد آمد. "

کاپیتان تیم لیورنو اخیراً اعلام کرده بود که پسر 6 ساله اش از یک بیماری نادر ژنتیکی رنج می‌برد، کنته گفت:

" با آندره‌آ صحبت کردم، به او گفتم می‌دانم برای یک پدر این مسئله چقدر می‌تواند سخت باشد، او را به خوبی می‌شناسم، او در تیم جوانان یوونتوس بازی می‌کرد، امیدوارم او با این شرایط کنار بیاید و برای او و خانواده اش بهتری‌ها را آرزو می‌کنم."

بالا