سلام دوستان
اول یک معذرت خواهی از دوستان که خبر ها رو چند روزی پوشش ندادم دیگه پیر شدیم

بعدش هم گویا ویدال تمدید کرده دو سال دیگه فکر کنم می شه تا 2018 :happy:
اما چند خبر از یووه :happy:
-----------------
با کونته به دوران با شـکوه خود بازگشتیـم
جورجو کیلینی مدافع با سابقه یوونتوس درباره نقش آنتونیو کونته در یووه و خصوصیات منحصر بفرد او می گوید و اعتقاد دارد کونته نقش بسیار مهمی در موفقیت های یووه داشته است .
" به نظر من روانشناسی یکی از مشکل ترین وظیفه های یک یک مربی است، اما کونته در این مشکل برتری و قدرت خوبی داشت . او تمام چیزها را در طی لحظه ای ارزیابی میکند، مردم و هرچیزی را که نیاز است و هنگامی که او با ما حرف می زند فقط از راه حرف زدن پیام خود را به ما منتقل نمیکند "
" او به عنوان یک برنده شناخته شده است و توانست بدون شکست برنده اسکودتو شود و بنابراین در تاریخ یوونتوس ماندگار خواهد بود . یوونتوس با کونته و از زمان حضور او یکی از قوی ترین دوران های خود را پشت سر می گذارد و ما همچنان با خریدهای جدیدی که داریم رشد می کنیم و البته باید ثابت کنیم که هنوز بهتر و قدرتمند هستیم "
" برای داشتن تیم قدرتمند تنها داشتن مربی خوب کافی نیست . ما بازیکنان هم باید بالاترین و بهترین عملکرد را داشته باشیم . چیزی در حد ِ آن تیمی که در ان حضور داریم . در یوونتوس فلسفه فوتبال بر اساس پیروزی خواهد بود و از مربی تا بازیکنان و هوادارا این را با تمام وجود خود حس می کند و از آن پیروی می کنند "
" هنگامی که مشکلی وجود ندارد و همه چیز بر طبق برنامه به خوبی پیش می رود هیچ انتقادی وجود ندارد و گویا همه چشم ها بسته شده و کسی عملکرد قابل تحسین ما را نمی بیند اما به محض بروز اشتباه تمام انتقادها به سوی تیم اعم از بازیکن و مربی شروع می شود . این برای هر کسی سخت است و نگرانی را زیاد می کند "
" ما در ابتدای فصل اشتباهاتی داشتیم . آن ها قابل انکار نیستند و نمی توان از آن گذشت . مانند بازی با فیورنتینا که یک اتفاق باور نکردنی در فلورانس برای ما رخ داد . شکستی عجیب که در این 2 سال بی سابقه بود . اما ما دوباره برخواستیم , ادامه دادیم و تلاش کردیم و اکنون در 1 امتیازی صدر نشین هستیم .. حالا این تلاش و پیشرفت را چه کسی خواهد دید ؟! "
جورجو در ادامه بار دیگر از کونته می گوید " قبل از اینکه کونته به یووه بیاید من گمان نمیکردم او در علم روانشناسی تا این حد توانا باشد. ما سالهای سیاه و وحشتناکی را با هفتم شدن در سری آ پشت سرگذاشته بودیم ، شاید فصل هایی که حتی از زمان کالچوپولی هم برای ما بدتر و سیاه تر بود "
" اما در ادامه با کونته آمدیم و موفق به آوردن اسکودتو به تورین شدیم البته با رکورد مهم و تاریخی یک فصل بدون باخت . این برای ما فوق العاده خاص و مهم بود. ما اکنون می خواهیم رکورد 3 اسکودتو پیاپی را که مربوط به سال های بسیار دور است را بدست آوریم "
از کونته ممنونم

پاول پوگبا ستاره جوان و فرانسوی باشگاه یوونتوس در جدید ترین مصاحبه ی خود تاکید کرد بدون کمک کونته هرگز نمی توانست راهی جام جهانی 2014 برزیل شود.
پوگبا که در پیروزی 3-0 دیشب فرانسه برابر اوکراین در ترکیب ثابت خروس ها حضور داشت، پس از این پیروزی در مصاحبه با شبکه sky sport اظهار کرد :
" این یک بازی خوب و یک نمایش خوب از کل تیم ما بود. این برای من همانند یک رویا بود، من بسیار خوشحالم، برای رفتن به برزیل نمی توانم صبر کنم "
" من فکر می کنم بدون یووه من نمی توانستم اینجا با فرانسه باشم. کونته به من اعتماد کرد. او مرا به زمین فرستاد و برای بازی کردن و نمایش خوب، به من فرصت داد "
بازی با لیوورنو ؟ "من خوبم و مربی کسی هست که باید تصمیم بگیرد که کدام بازیکن بازی کند. اما من خوبم و زمانی که بر می گردم به یوونتوس آماده خواهم بود. برای من بردن اسکودتویی دیگر یک رویاست."
یوونتوس یک خانواده متحـد است

آنتونیو کونته سرمربی موفق یوونتوس که برای دومین با توانست عنوان Viareggio را کسب کند درباره کسب این جایزه ارزشمند و شرایط خود در یوونتوس گفت .
" من بسیار خوشحال هستم که برای کسب این جایزه و این برای من مایه افتخار است که 2 سال توانستم این جایزه را کسب کنم . این باعث افتخار است و چیزی است که با تلاش هر روزه من و بازیکنانم برای مجموعه ما کسب شده "
" من از گرفتن این عنوان و جایزه بسیار خوشحالم . اما می خواهم آن را به خانواده ام که در اکثر مواقع از آن ها دور هستم و نمی توانم در کنارشان باشم هدیه دهم "
" ما اکنون بر روی لیگ تمرکز خواهیم کرد زیرا مصاف بعدی ما در سری آ خواهد بود . یوونتوس مانند یک خانواده و یک جامعه برای ما خواهد بود و من و بازیکنانم از روز اول همین حس را داشتیم و با این تفکر پیش رفتیم . این مهم ترین چیزی است که در کار من وجود دارد و همه آن را رعایت می کنند "
" در طول 2 فصل گذشته ما تقریبا موفق شدیم همه چیز را با هم بدست بیاوریم و شاید فراتر از اینکه یک الگوی فوتبالی باشیم می توانیم یک الگوی شخصیتی از نظر تیمی و سازماندهی باشیم . برای هر آنچه که در 2 فصل گذشته و حتی این فصل بدست آمد نهایت تلاشمان را انجام دادیم و از یاد نبردیم که در همهحال باید حس وابستگی و خانواده بودنمان را از دست دهیم "
" بازیکنان خوب و با استعدادی در یوونتوس وجود دارند . بازیکنی مثل ِ پل پوگبا که با 19 سال سن در یوونتوس بازی کرد و موفق بود "
" برای داشتن این پیشرفت ها و موفقیت همه بازیکنان و عوامل نیاز هستند . حتی کسانی که فرصت کمتری برای بازی دارند . من از اطمینانی که به بازیکنانم کردم هرگز پشیمان نیستم و حالا از اطمینانی که به من شده خوشحالم "
لیگ قهرمانان آروزی من است
استفن لختشتاینر مدافع سوئیسی باشگاه یوونتوس که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته و تمرینات گروهی خود را آغاز کرده آغاز کرده در یک مصاحبه ی خبری حضور پیدا کرد.
مرد بلند قامت و سرعتی یوونتوس در مورد لیگ قهرمانان اروپا گفت: " لیگ قهرمانان آرزوی و رویای هر بازیکنی است و من امیدوارم بتوانم وارد تاریخ باشگاهم بشوم ."
وی در ادامه به توپ طلای فوتبال اروپا نیز اشاره کرد و گفت: "مسی ، رونالدو و ریبری رقابت سختی برای به دست آوردن توپ طلا دارند."
استفن در پایان به شماره ی 26 که در یوونتوس به تن می کند گفت: "من این شماره را از زمان حضور در لیل در اختیار دارم."
آنچلوتی از نقش زیـدان در یوونتوس می گوید

کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید که سابقه مربیگری در یوونتوس هم دارد اکنون با زیدان در رئال هدایت این تیم را بر عهده دارد . بازیکن ِ بزرگی در گذشته ای نه چندان دور او را در یوونتوس داشت .
اکنون کارلـتو در مصاحبه با روزنامه مارکا اسپانیا از زیدان آن سال های یوونتوس می گوید :
" در تورین فرصت و شانس روبرو شدن با یکی از بهترین بازیکن های جهان را داشتم و بدون شک زیدان بهترین هافبکی بود که من مربی او بوده ام. زیدان بازیکن ویژه ای بود و نمی توان او را با هیچکس مقایسه کرد "
" یک زیدان بود و هیچ چیز دیگر و زمانی که روی فرم خود بود یوونتوس می توانست با آرامش بیشتری بازی کند . غیر ممکن بود طرح ریزی سبکی از بازی که زیدان در مرکزیت آن نباشد . در آن دوره قهرمان های زیادی در یوونتوس بودند اما اگر یک بازیکن ضروری وجود داشت ، او زیدان بود "
شرایط بهتـری نسبت به قبل دارم

فرناندو یورنته ستاره اسپانیایی یووه که با گذشت زمان اکنون شرایط خوبی را در یوونتوس دارد از بازی در کنار کارلوس توز و شرایط خود در یووه می گوید .
" من بازی های کمی را در کنار توز بازی کردم اما من در کنار او راحت هستم و به بازی های زیادتری در کنار او فکر می کنم . او یک بازیکن فوق العاده است . بیلسا به سبک مربیان اسپانیایی مربیگری نمی کرد . روش هایی که او به من یاد داد باعث شد تا درک زیادتری از فوتبال ایتالیا و سبک آن داشته باشم . "
" اگر من بیلسا را نداشتم ، قطعا مشکلات زیادتری برای آدابته شده با فوتبال ایتالیا داشتم . اما وقتی که من تا حد زیادی با اینجا وفق پیدا کردم و آشنا شدم ؛ فرم بدنی من اصلا خوب نبود . اکنون فرم من بهتر از گذشته است اما من فرم اصلی و عالی خود را به زودی پیدا خواهم کرد . "
گفتنی است که یورنته در این فصل تا کنون 8 بازی برای یووه انجام داده که موفق به زدن 4 گل با پیراهن یوونتوس شده است .
پ.ن : پاتریک ویرا هم اعتراف کرده که پوگبا از اون خیلی بهتره
" من واقعا پوگبا را دوست دارم . من زمانی که او در منچستر یونایتد بود بازی او را می دیدم . و ترک منچستر از طرف او به هیچ وجه اشتباه نبود زیرا او یک بازیکن فوق العاده اسـت . بسیاری می گویند که او مانند من است اما من فکر می کنم که او مهارت و توانایی های تهاجمی تری نسبت به من دارد و شاید حتی از نظر فنی نسبت به من با استعداد تر اسـت "
پ.ن 2: یعنی خودمم هنوز موندم این خبر آخری رو چه جوری توی پا نوشت جا کردم : ))))).