سلام دوستان
این سری دو نوع عکس داریم یکیش که روال عادی بازی بود که گذاشتم و سری بعدی که بعد از این پست خبری براتون می گذارم ^_^
در جواب علی جان هم باید بگم که من اصلا جریان طرفدار و اینها رو نمی دونستم چیه تا توی چهره کتاب دیدم که نود دیشب اقدام به نظر سنجی کرده که اونم که برای منی که حتی برنامه دیشبش رو ندیدم اصلا مهم نیست و شاید خیلی های دیگه هم باشند که به خاطر حرف ها و ضد و نقیض گویی های فردوسی پور درباره تیم محبوبمون دیگه اصلا این برنامه رو دنبال نمی کنند و طبیعتا در این نظر سنجی هم شرکت نکرده اند ( پس علی جان این نظر سنجی ها رو زیاد جدی نگیرید )
اما چند خبر از یووه :happy:
-----------------
ویدال تفاوت ایجاد می کند ; به ترکیه می رویم تا پیـروز شویم
آنتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس پس از پیروزی مقابل کپنهاگن دانمارک در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و از حساسیت بالای دیدار بعدی مقابل گالا خبر داد.
" شاید تنها ما امروز حسرت امتیازات از دست رفته را بخوریم . این کار ما را کمی پیچیده کرد . اما به عنوان اولین پیروزی بسیار خوشحالم . ما امشب بازی خوبی را انجام دادیم و موفق هم بودیم "
" ما در این بازی تنها یک گل خوردیم و این خود خوب است . باید بیشتر از این تلاش کنیم و بهتر باشیم . ما در یک فضای دوستانه م صمیمی قرار داریم . همه بازیکنان برای یووه تلاش می کنند "
" ما مطمئنا برای پیروزی به ترکیه می رویم . چیزی که در وجود همه بازیکنان یوونتوس است . ما به فکر انجام بازی برتر و موفقیت نهایی در ترکیه هستیم "
" نتایج هنوز نشان دهنده خوب بودن گالا و کپنهاگن است . آن ها تیم های خوبی هستند اما ما در حال بهتر شدن هستیم . شکافتن اتفاقات گذشته چیزی را درست نمی کند و این تنها می تواند در تمرینات و آموزش بازیکنان گره گشا باشد . چیزی که مشخص است اجازه داشتن ما برای ادامه تلاش برای لیگ قهرمانان است "
" اتفاق خاصی در فلورانس رخ داد . شاید علت آن کمی غرور زیاد و خستگی بود . ما دوباره راه را در پیش گرفتیم و ادامه دادیم . در ایتالیا بازی های زیادی را بردیم و 1 شکست داریم . در 7 بازی خارج از خانه در ایتالیا 5 برد و 1 مساوی و تنها 1 شکست داریم . این نشان می دهد که ما روند مثبتی داشتیم "
" من بازیکنان بزرگ و با تعصبی دارم و به خوبی می دانند که در هر زمان چه کاری را انجام دهند . این بازیکنان در طول 2 سال بارها خود را به همه ثابت کرده اند "
" در بازی بعدی همه چیز در دست خودمان است . تاکید می کنم که برای برد به ترکیه می رویم و می خواهیم که به مرحله بعد صعود کنیم "
" ما می دانیم که بازی با گالا اصلا آسان نیست و همه باید متحد و یکپارچه برای صعود تلاش کنیم . مهم ترین چیز در آن بازی داشتن اعتماد به نفس و تمرکز است "
" در این بازی از کناره ها حمله های زیادی داشتیم . اما به فضاسازی در عمق و در عین حال بستن فضاهای نفوذی در مقابل حریف توجه کردیم . اینکه بگویید 3-3-4 در مقابل 2-5-3 ترکیب هجومی تری برای ما است درست نیست . ما با همین ترکیب هم گل های زیادی زدیم . در بازی با لیوورنو ما با 2-5-3 به میدان رفتیم اما 2 گل زدیم و موقعیت های زیادی را خلق کردیم "
" ویدال بازیکنی است که در بازی های حساس و مهم این چنینی برای ما تفاوت را رقم می زند . این یوونتوس وابسته به هیچ بازیکنی نیست و همه برای ما مهم هستند . اما همه شما شاهد کارهای بزرگ ویدال و پیرلو برای یووه هستید "
" از الان ما باید به لیگ بازگردیم و به اودینزه فکر کنیم . در لیگ پس از چند هفته صدر نشین هستیم و می خواهیم به خوبی ادامه دهیم "
.1 مصاحبه یورنته پس از پیروزی بر کپنهاگن ,2. تشکر یورنته از هواداران

فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی یووه پس از شکست کپنهاگن در یک بازی مهم به سوالات خبرنگاران پاسخ داد .
" امروز بازی خوبی انجام دادیم . اما هنوز کار زیادی انجام ندادیم و چیزی را که زودتر باید انجام می دادیم امشب به آن رسیدیم "
" بازی پرفشاری را داشتیم که موفق بودیم در نهایت . ما باید به ترکیه برویم و در یک بازی سخت و دشوار مقابل گالا بازی کنیم , اگر خوب باشیم به مرحله بعد خواهیم رفت "
" هواداران ما حمایت خوبی از ما داشتند و ما به ما بازی خوبی انجام دادیم . ما باید در خانه برنده می شدیم زیرا رئال هم پیروز شده بود "
" ما می دانستیم که بازی با کپنهاگن آسان نیست و آن ها موفق به شکست گالاتاسرای شده اند . پیروزی در بازی امروز سخت بود اما ما موفق شدیم و خوشحالیم "
" مهم ترین چیز این است که ما متحد هستیم و باید روز به روز بهتر شویم "
خبر 2 :
یورنته روز گذشته در کنار عکس هواداران یووه قرار گرفت و پیامی را برای تیفوسی های یووه ارسال کرد :
" علت موفقیت و پیروزی ها ما در این عکس است.همه این ها به دلیل حمایت ها و احساسات شماست.همه ما عاشق یووه هستیم."
کیـنگ آرتور ; می خواهم با یوونتوس بـمانـم

آرتـورو ویدال ستاره ارزشمند یوونتوس که در بازی امشب 2 گل از روی نقطه پنالتی و یک گل را با ضربه سر به زیبایی بثمر رساند در پایان بازی و پیروزی ارزشمند بر کپنهاگن مقابل خبرنگاران قرار گرفت .
" من لقبم را دوسـت دارم .. King Arthur ! این برای اولین بار بود که افتخار زدن 3 گل در بازی را دارم و بسیار خوشحالم . کونته قبل از بازی من را تشویق می کرد و با حرکات خود به من روحیه می داد "
" پس از دو گلی که زدم اعتماد به نفس بسیار بالاتری داشتم و بر روی سانتر زیبای پوگبا نیز گل سوم را زدم . برای پیروزی که امشب بدست آوردیم بی نهایت خوشحال هستم "
" ما در شرایط خاصی قرار داشتیم . شاید دیگران فکر می کردند که ما نباید صعود کنیم اما تفکر ما چیز دیگری است , ما تنها پیروزی می خواستیم "
" من آماده ام که قراردادم را تمدید کنم . این چیز زیادی را طلب نمی کند . من در یوونتوس خوشحالم و می خواهم ادامه دهم "
" هدف ما این بود که پس از گل زود هنگامی که زدیم با اعتاد به نفس بالا بازی که می خواهیم را ارائه بدهیم . اما گل زدن سخت بود زیرا کپنهلگن در میدان بسیار خوب بود "
" من با اعتماد به نفس و روحیه بالایی در مقابل دروازه قرار می گرفتم و گل می زدم . البته این شلیک با قلـب بود "
حساسیت به ترکیه رسید
جورجو کیه لینی مدافع ارزشمند باشگاه یوونتوس پس از پیروزی 3 - 1 برابر کپنهاگن و شکست 4 - 1 تیم گالاتاسرای مقابل رئال مادرید به خبرنگاران گفت:
"نتیجه ای که در مادرید به وجود اومد به ما کمک می کند، با اینکه ما حسرت امتیازات از دست رفته در بازی های پیشین را داریم ."
"گپنهاگن بسیار خوب بازی کرد . آنها به نسبت بازی رفت موقعیت های بسیار کمتری به ما دادند ، در حالیکه در بازی رفت اونها تحت فشار همه جانبه ی ما بودند؛ ما بسیار خوب کار کردیم تا پیروز بشویم و این چیزی هست که اهمیت دارد"
جورجو در رابطه با برخوردش با یورنته گفت : "من ضربه ی یک دست را به صورتم حس کردم و اول فکر کردم که از بازیکنان کپنهاگن بود ، اما بعد متوجه شدم که اون فرناندو بود ! او باید هنگام آمدن به دفاع بیشتر مراقب حرکاتش باشد و دقت کند که با کی برخورد دارد. در صحنه های آهسته دیده شد که بازیکن کپنهاگن هم به من فشار اورد ، اما ضربه ی فرناندو باعث سرنگونی من شد."
"ما تا به اینجا میتوانستیم مانند میلان وضعیت بهتری برای خودمان ایجاد کنیم ، اما یک سری اشتباهات ساده ما را از رسیدن به این مهم محروم کرد."
ویدال یک مهره ی مهم برای یووه می باشد

لوچانو موجی مدیر اسبق و محبوب هواداران یوونتوس در جدید ترین اظهار نظر خود به اهمیت ارتورو ویدال برای تیم تورینی و انتونیو کونته اشاره کرد و او را یکی از برترین ها برشمرد.
وی در این باره گفت: "یوونتوس حریف کم اهمیتی به نام کپنهاگن را در هم کوبید و نتیجه ی بازی تمام حقایق را بیان نمی کند .قبل از پنالتی اول که قفل بازی را شکست، تیم کونته بازهم نشان داد که مثل بازی های قبل در بخشِ تهاجمی مشکلاتی دارد."
"حرکت های آرام، مشکل در ورود به محوطه جریمه. ویدال با دو گل از روی نقطه ی پنالتی و یک گل با ضربه ی سر یوونتوس را نجات داد، که او یکی از بهترین هافبک های جهان است. به لطف برد تیم ده نفره ی رئال مادرید برابر گالاتاسرای، اکنون رفتن به مرحله ی بعد در دستان بیانکونری ها است و یک تساوی در ترکیه برای رسیدن به این مقصود کافی است، اما آسان نخواهد بود."
"بنا بر تجربه ی شخصی میتوانم بگویم که بازی کردن در چنین جاهایی اصلآ آسان نیست، در استادیومی پر شور و حرارت که کمک زیادی به تیم روبرتو مانچینی خواهد کرد."
بازگشت مصدومین یووه

اسکای اسپورت ایتالیا امروز مدعی شد آنتونیو کونته سه تن از مصدومین خود را در دیدار این هفته تیمش برابر اودینزه پس از مدت ها در اختیار خواهد داشت.
آندره آ بارزالی،مائوریسیو ایزلا و استفان لیخت اشتاینر بازیکنانی هستند که گفته می شود با تمام شدن مصدومیتشان می توانند یووه را همراهی کنند.
از طرف دیگر سباستین جووینکو و سیمونه په په کماکان قادر به همراهی یووه نیستند و کوادو آساموآه هم به دلیل محرومیت از غایبین دیگر یووه برابر اودینزه خواهد بود.
کارشانسان ترکیب احتمالی یووه برابر اودینزه را این نفرات اعلام کرده اند :
بوفون،بارزالی،بونوچی،کیه لینی،لیخت اشتاینر،مارکیزیو،پیرلو،ویدال،پلوزو یا دی چیلیه،توز و یورنته