• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اول یه تشکر کنم از داداش گلم عرفان جان که تحت هیچ شرایطی سنگر رو خالی نمی گذاره ^_^
من و بهنام جانم که تنبلی می کنیم :دی
اما بریم سراغ بازی امشب:
Rai 1 با شبکه ورزش قراره بازی رو پوشش بدهند ^_^

ترکیب بازی هم که کم و بیش مشخص شده ولی اگه شد از ترکیب اصلی قبل بازی عکس می گذارم ^_^

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛ راستش قالب جدید پی تی خیلی برام آزار دهندست و چندبار اومدم خبر بزنم اما پشیمون شدم!:(
دیشبم دوباره با یک داستان تکراری و حضور تیم دوم در جام حذفی حذف شدیم تا بازم حسرت 3 گانه به دلمون بمونه!

بانوی پیر خود زنی کرد و حذف شد ( رم 1 - 0 یوونتوس )
046.jpg
دو تیم رم و یوونتوس در مرحله ی یک چهارم نهایی جام حذفی ایتالیا موسوم به کوپا ایتالیا به مصاف هم رفتند و در نهایت تیم جالوروسی موفق شد با یک گل تیم یووه را شکست دهد.

یوونتوسی ها در نیمه اول با ترکیب استوراری - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - ایزلا - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - پلوزو - کوالیارلا و جووینکو به میدان آمدند و نبود چند بازیکن کلیدی یووه در وقت اول به خوبی احساس شد.

رمی ها که در این مسابقه با تمام قوا به میدان آمده بودند توانستند جریان بازی در نیمه اول را در دست بگیرند و نمایش بهتری نسبت به دیدار دو هفته ی پیش در تورین به اجرا بگذارند.

شاگردان گارسا موقعیت های مناسبی برای گلزنی داشتند ولی نتوانستند از آنها استفاده کنند و یوونتوسی ها با نفرات بیشتری در میانه ی میدان حضور داشت و با ارسال پاس های بلند سعی در رسیدن به دروازه ی حریف داشت.

جووینکو با جاگیری های مناسب خود خط دفاعی رم را ازار داد اما تنها بودن وی باعث شد یوونتوس نتواند کاری از پیش ببرد و مورچه ی اتمی نتوانست موقعیت مناسبی برای گلزنی به دست آورد.

در نیمه دوم روند حرکتی دو تیم تغییر خاصی نکرد و تیم رم با نفرات بیشتر در زمین یوونتوس حضور داشت اما توانایی ایجاد موقعیت بر روی دروازه ی استورای را نداشت.

دقایق بازی به همین صورت سپری می شد و هر لحظه فشار تیم جالوروسی بر روی دروازه ی یوونتوس بیش از پیش می شد و شاگردان کونته با نفرات بیشتری در زمین خودی حضور داشتند.

در این دقایق تیم یوونتوس به شدت نیازمند تعویض در ترکیب تیم خود بود و بازیکنان کناری یووه در این دیدار اشتباهات فراوانی را انجام می دادند اما کونته تعویضی را انجام نمی داد.

رمی ها در 79 دقیقه از بازی موفق شدند با استفاده از اشتباه خط دفاعی یوونتوس، موقعیت مناسبی را برای خود به دست آورند و ژروینیو بازیکن سیه چرده ی رمی ها موفق شد گل تیم رم را به ثمر برساند.

بعد از این گل یوونتوس با نفرات بیشتری در زمین رم حضور پیدا کرد تا موقعیتی برای گلزنی به دست آورد و رمی ها چشم به ضد حملات سریع خود داشتند.

در نهایت تلاش یوونتوس برای گل تساوی نتیجه ای در بر نداشت و رمی ها در یک بازی برتر موفق شدند شاگردان کونته را شکست دهند و راهی مرحله ی بعدی بازی ها شوند.

اشتباه داشتیم ، بازیکنانم را سرزنـش نمی کنم
آنتونیو کونته ، سرمربی یوونتوس پس از بازی مقابل رُم و شکست در مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا در مقابل خبرنگاران قرار گرفت :

" فکر نمی کردم که اینگونه گل دریافت کنیم . تا زمانی که گل نخورده بودیم بازی متعادل پیش می رفت و همه چیز برابر بود . در کل من از بازی کسانی که کم تر بازی کرده بودند راضی هستم "

" بازی نسبتا خوبی را به نمایش گذاشتند . برنامه ای را از ابتدا دنبال می کردیم و همه برای رسیدن به هدف تلاش کردند . به جز زمانی که گل را دریافت کردیم فکر می کنم همه چیز داشت خوب پیش می رفت "

" من فکر نمی کنم که مستحق شکست بودیم . ما در بازی روند خوبی را دنبال می کردیم اما کمی در میانه میدان اشتباه داشتیم و بازیکنانم بد کار کردند . در بعضی از دقایق می توانستیم با پاس های بهتر خود را در موقعیت خوب تری قرار دهیم "

" من نمی دانم که چرا گل ما رَد شد. من فکر می کنم که گل سالم بود اما گویا گفته شده که توپ از خط عبور کرده . به هر حال کارشناسان و داوران باید نظر دهند "

" من اعتقاد ندارم که امروز بی تجربه و حتی ترسو بودیم . ما کمی اشتباهات عجیب را داشتیم که در گذشته هم آن را انجام داده بودیم . اما به هر حال من از بازیکنانم رضایت دارم اما از اینکه در کوپا حذف شدیم ناراحت هستم "

" من در کوپا از سیستم چرخشی استفاده کردم و در آینده در لیگ اروپا و سری آ هم باید همین کار را انجام دهم . من 23 بازیکن آماده دارم و نمی توانم تنها یک عده را برای بازی آماده کنم "

" اما اهمیت کوپا را هم می دانیم ، ما به همین روش به فینال و نیمه نهایی هم رسیده ایم و من به بازیکنانم اعتقاد دارم "

" برای این بازی می توانستیم بهتر از این ها باشیم ، زمانی که دچار اشتباه می شوید کمی زمان لازم است که آن را جبران کنید اما امروز ما در دقیقه ای گل خوردیم که دیگر کار سخت بود "

" 2 بازیکن هجومی را به میدان آوردم اما همانطور که گفتم زمان ِ زیادی برای جبران نبود و البته رُم حرفه ای و برنامه ریزی شده عمل کرد "

" تعویض کیه لینی جریمه نبود . او را برای استراحت کردن تعویض کردم و اوگبونای جوان را آوردم که در بازی قبل بجای بونوچی در لحظات آخر اضافه شده بود "

ووچینیچ ؟

" من درباره نقل و انتقالات نمی توانم پاسخ دهم "

" در دقایقی ما حتی بهتر از رِم هم بودیم بازیکنان ِ ما به خوبی راه را بر روی آن ها بسته بودند و اجازه حرکت نمی دادند . برنامه ما در نیمه اول خوب انجام شد و در نیمه دوم می توانستیم با زدن ِ گل بازی را برنده شویم "

" ما به خوبی راه را برای فلورنزی و مایکون و سایر بازیکنان بسته بودیم و دفاع منطقی و بسیار خوبی داشتیم اما در یک صحنه که ضد حمله سریعی شکل گرفت همه چیز بهم خورد "

" برنامه یووه بیشتر برای خنثی کردن طرح حریف برای حمله بود . فکر می کنم که رم در ابتدای بازی بهتر بازی می کرد و ما هم خوب آن ها را کنترل کردیم . به هر حال ما امروز از بازیکنانی بهره بردیم که کم تر فرصت بازی داشتند ، من از بازیکنانم رضایت دارم "

" اما اعتقاد دارم که باید کمی بر روی کناره ها دقیق تر کار می کردیم ، در ضد حمله همه چیز خیلی زود اتفاق افتاد و متاسفانه تمرکز ِ زیادی نداشتیم "

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ترکیب بازی :

juve - Lazio.jpg

شبکه سه هم اگه بد قولی نکنه قراره بازی رو پوشش بده ^_^

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یوونتوس ۱ – ۱ لاتزیو
2c82bfb89c56ff672295787e829c73fc-18119-1390685047.jpeg
تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا در هفته ۲۱ام سری آ مقابل لاتزیو به تساوی یک یک رضایت داد.

در دقیقه ۲۵ بازی بود که جی جی بوفون با خطا بر روی میروسلاو کلوزه با تصمیم اشتباه داور از زمین بازی اخراج شد و بیانکونری با تعویض کوآدوا آساموآه مجبور به ادامه بازی با ۱۰ بازیکن شد.

در ادامه پنالتی بازیکنان لاتزیو به گل تبدیل شد تا بیانکونری ها بیش از پیش به گلزنی مهاجمین خود امید داشته باشند.

این فرناندو یورنته بود که با فرار عالی استفان لختشتاینر و سانت این مهره سوئیسی موفق به گلزنی شد تا یوونتوسی ها با ۱۰ بازیکن به عنوان تیم برتر زمین شناخته شوند.

در این میان ماتوان به هماهنگی فوق العاده دو فرانسوی، یعنی آنجلو اوگبونا و پل پوگبا اشاره کرد که با یکدو های زیبای خود بازیکنان لاتزیو را به بازیکنانی سردرگم در پیدا کردن توپ تبدیل میکردند.

لاتزیو: برشیا؛ بیاوا، کانا، دیاس؛ کاواندا (گونزالس ۶۵)، لدسما، بیگلیا، کونکو؛ کاندروا (کیتا ۸۴)، هرنانس؛ کاوزه

یوونتوس: بوفون؛ بارتزالی، بونوچی، اوگبونا؛ لختشتاینر، ویدال، مارکیزیو، پوگبا، آساموآه (استوراری ۲۶)؛ توز، یورنته

داور: ماسا:mad:

کارت قرمز: بوفون ۲۵ (یوونتوس):(
=====================================================================
3f8b6b8afebba071b404ce1c8276cbce-38576-1390681928.jpeg

572821000ae64b368cb1299eab0b3d75-97066-1390685051.jpeg

f240837e6f15ac0549b0e95d41176bed-86631-1390685045.jpeg

a841084318102047f5f6df5d7dba08d9-65504-1390687328.jpeg

baac194ce56715ae3972a2fa82e5888c-73746-1390685051.jpeg

9eb25609b05e782a83dfb4d523285bc2-26379-1390687331.jpeg

b58336122dbd1bf29b648f639ead8867-75115-1390683843.jpeg

b61220f58b540f22070ee2999fbd3015-52335-1390687332.jpeg

7f83035506c46962e2233e59340cba5b-40898-1390681923.jpeg

6126e16f0d45557e18dfef4130372fae-26277-1390682409.jpeg

ab3d9519dedf0f1ff72e0cdade87e545-38475-1390681930.jpeg

5d88d68a553b2b3a258bbb6df9d699bf-35278-1390687324.jpeg

71051799abef20f8429e18dfecb40bbe-20033-1390687331.jpeg

سلام دوستان
اول یه تشکر کنم از داداش گلم عرفان جان که تحت هیچ شرایطی سنگر رو خالی نمی گذاره ^_^
من و بهنام جانم که تنبلی می کنیم :دی
وظیفست داش جواد
در مقابل زحماتی که تو واسه این تاپیک کشیدی ما کاری نکردیم;)
بهنام خان هم کم پیداست یه مدته

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان امروز تولد سوپرمن خودمونه!!!
جی جی امروز 36 شد ایشالا صد ساله بشه و حالا حالا ها واسمون بدرخشه و افتخار آفرینی کنه;)

تولدت مبارک جیجی

buffonparma.jpg

امروز روز تولد جانلوئیجی بوفون، سنگربان افسانه ای بیانکونرو هاست.

برنده شش اسکودتو، قهرمانی سری ب و چهار سوپر جام ایتالیا و البته یک جام جهانی با تیم ملی کشورش، امروز ۳۶ ساله میشود.

بوفون که با حضورش در یوونتوس ستون فقرات تیمش نام گرفت، تاکنون ۱۳ سال باشکوه را با تیمش سپری کرده است.

بوفون سال ۱۹۷۸ در کاررا به دنیا آمد.

بوفون در سن ۱۳ سالگی به باشگاه پارما پیوست و کار خود را به عنوان هافبک آغاز کرد.

اما بازی های توماس نکنو ( Thomas N’Kono) در جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا باعث شد جی جی به پست دروازه بانی علاقه مند شود و تغییر پست دهد.

سال ۱۹۹۵ و زمانی که تنها ۱۷ سال داشت اولین بازی خود را در سری آ مقابل میلان انجام داد.

سال ۲۰۰۱ بوفون با رقم نجومی ۱۰۰میلیارد لیره ایتالیا یا ۵۱ میلیون یورو به پرافتخار ترین باشگاه ایتالیا “یوونتوس” پیوست.با این رقم جی جی بوفون گران ترین دروازه بان تاریخ لقب گرفت (که هنوز این رکورد پابرجاست).

جی جی جانشین ادوین فن در سار شد که به فولهام فروخته شده بود.جی جی همراه با یوونتوس ۴ قهرمانی در اسکودتو و۳ قهرمانی در سوپر جام ایتالیا را تا سال ۲۰۰۶ جشن گرفت.

همچنین لقب جی جی بوفون “سوپرمن“می باشد.

جام جهانی ۲۰۰۶ برای بوفون رویایی سپری شد.جی جی همراه با ایتالیا در حالی قهرمانی در این جام را جشن گرفت که تنها دو گل خورد.یکی از این گل ها یک گل به خودی در بازی با آمریکا بود و دیگری ضربه پنالتی زیدان در فینال جام جهانی.

بعد از جام حهانی بود که دادگاه ایتالیا یووه را با بی مهری تمام به سری b فرستاد.

در حالی که انتظار می رفت بوفون و بقیه ستاره های یووه مثل الکس دلپیرو ،دایوید ترزگه ومائورو کامورانزی یوونتوسی که به سری b رفته را ترک کنند،اما این بازیکنان در تصمیمی به یادماندنی خود را آماده حضور در سریb کردند.

جی جی بوفون در حالی این تصمیم را گرفت که به عنوان نفر دوم در بهترین بازیکنان سال۲۰۰۶ انخاب شد.

جی جی بوفون در حالی این تصمیم را گرفت که ۴سال پیاپی به عنوان بهترین دروازه بان دنیا معرفی می شد.

جی جی بوفون در حالی این تصمیم را گرفت را که بهترین دوران خود را سپری می کرد و در بهترین سن برای یک بازیکن(۲۸)قرار داشت.

جی جی بوفون در حالی این تصمیم را گرفت که می دانست با حضور در سری b و تضعیف شدن یوونتوس ،حداقل در ۴سال آینده نمی تواند به عنوان بهترین دروازه بان دنیا معرفی شود.

بوفون در حالی که این مسائل و خیلی چیزها دیگر(از قبیل دریافت پول کمتر) را می دانست تصمیم گرفت در یوونتوس بماند.

خود جی جی یکی از دلایل ماندش در یووه را حضور الکس دلپیرو عنوان کرد.

بوفون سال ۲۰۱۲ و بعد از خروج کاپیتان اسطوره ای باشگاه “الکس دلپیرو” به عنوان کاپیتان اول یوونتوس معرفی شد.

بوفون در یک خانواده کاملا ورزش زندگی بزرگ شد.مادر او در رشته پرتاب وزنه فعالیت می کند.پدر جی جی وزنه بردار است.و دو خواهر بوفون که از او برگترند هر دو والیبالیست هستند و البته همه ی آن ها سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را نیز دارند.

همسر بوفون، النا سره دووا، اهل جمهوری چک می‌باشد او همچنین دارای دو فرزند به نام لوییس توماس و دوید لی می‌باشد.

او به موسیقی علاقه فراوان دارد و اوقات فراعت خود را با گوش دادن به موسیقی می گذراند وی اخبار را از رادیو می شنود و به تماشای تلویزیون چندان اهمیت نمی‌دهد. جی جی آرزو دارد روزی به وطن خویش یعنی کاررا برگردد و در آن جا همچون زمانی که پسر بچه ای بیش تر نبود آرامش داشته باشد.

آنچه باید در مورد بوفون بدانید:
نام : جانلوئیجی (جی جی)
نام خانوادگی : بوفون
تاریخ تولد : ۱۹۷۸/۶/۲۸ (سن : ۳۵)
قد : ۱۹۱cm
وزن :۸۳kg
محل تولد : کاررا
پست بازی : دروازه بان
شماره پیراهن : ۱
لقب : Superman

تولدت مبارک سوپر جیجی !!!

7a837e8d88512244bc15c958ce2674538b571590.jpg

07747284397542230164.jpg
c238eaf7-d5e4-4e9d-9013-d25242b41a6a.jpg

66079592075956454060.jpg

579183_583169141731897_863878590_n.jpg

1459347_582169075165237_2085164793_n.png
302815_436691083046371_112388010_n.jpg 1393755_579231555458989_1700716456_n.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان
بلاخره پابلو اسوالدو رو به صورت قرضی گرفتیم!!!
خبرهایی در مورد این انتقال...
رسمی: دنیل اسوالدو به یوونتوس پیوست

timthumb.php
دنیل اسوالدو مهاجم ایتالیایی تیم فوتبال ساتهمپتون انگلستان با قراردادی قرضی به تیم فوتبال یوونتوس پیوست.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه یوونتوس ایتالیا، دنیل اسوالدو مهاجم ملی پوش تیم فوتبال ساتهمپتون انگلستان با قراردادی قرضی و ۶ ماهه به تیم فوتبال یوونتوس پیوست. گفته می شود قرارداد وی پس از موفقیت در آزمایش های پزشکی باشگاه، امضا خواهد شد.

گفتنی است این مهاجم که در ابتدای فصل از رم به ساتهمپتون پیوست، موفق به زدن ۳ گل در ۱۲ بازی با پیراهن این تیم در رقابت های این فصل لیگ برتر انگلستان شد.
============================================
پابلو اسوالدو را بهتر بشناسیم
timthumb.php
پابلو دنیل اسوالدو، صبح امروز در نقل و انتقالات زمستانی به یوونتوس منتقل شد، مهاجمی پویا و بلند قامت که در خاک ایتالیا و خارج از ایتالیا یک مهاجم قهار در گلزنی نشان داده است.

مهاجم آرژانتینی‌الاصل که تمام ویژگی‌های یک مهاجم کامل و مدرن را دارد، سرعتی، قدرتمند، خلاقیت در موقعیت سازی و بسیاری مزایای دیگر برای آنتونیو کنته.

۱۲ ژانویه ۱۹۸۶ در بوئینس آیرس آرژانتین به دنیا آمد و فوتبالش را در باشگاه هاراکان آغاز کرد. عملکرد قدرتمندانه او در نخستین فصلش توجه بیشتر تیم‌های جهان را در نظر گرفت و ژانویه ۲۰۰۶ به آتالانتا ملحق شد.

او بعد از این یک سال را در لچه سپری کرد، او سپس با قراردادی ۴٫۶ میلیون یورو به تیم فیورنتینا در رقابت‌های سری‌آ ملحق شد. او در نخستین بازی اش برای فیورنتینا مقابل لیورنو گلزنی کرد و قبل از پیوستن به بلونیا، تجربه حضور در لیگ قهرمانان و جام یوفا را نیز به کارنامه خود اضافه کرد.

در ۲۰۱۰، او به اسپانیا رفت و به تیم اسپانیول پیوست، او در این تیم به مقام هشتم لالیگا رسید که ۲۰ گل او در ۴۴ بازی تأثیر بسیاری در موفقیت او داشت.

او پس از تجربه اسپانیا، توسط لوئیز انریکه مورد توجه قرار گرفت و به تیم آاس رم ملحق شد. او بدون شک در جالوروسی به بسیار از توانایی‌های بی پاسخ خود پاسخ داد.

او در دو فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۲ و ۲۰۱۲-۲۰۱۳ به عنوان بهترین گلزن تیمش رم در دو فصل سری‌آ انتخاب شد. او فصل ۲۰۱۱ موفق به زدن ۱۱ گل و فصل ۲۰۱۲ موفق به زدن ۱۶ گل شد.

او مجموعاً در ۵۷ بازی برای تیم رم موفق به ثبت ۲۸ گل شد . در آگست ۲۰۱۳ ساوتهمپتون با قراردادی ۱۵٫۱ میلیون یورویی این مهاجم ایتالیایی را به خدمت گرفت.

نخستین گل او با پیراهن ساوتهمپتون از گوشه کناره محوطه جریمه یکی از زیباترین گل‌هایی بود که او مقابل کریستال پالاس به ثمر رساند. او مجموعاً برای ساوتهپتون ۳ گل به ثمر رساند که آخرین گل او، مقابل منچسترسیتی برای تیمش یک تساوی ارزشمند به همراه داشت.

اسوالدو در دوران حضورش در تیم ملی ایتالیا نیز موفق به زدن ۴ گل شده است. او نخستین تجربه ملی خود را در ۱۱ اکتبر ۲۰۱۱ در برتری ۳-۰ مقابل ایرلند شمالی کسب کرد و در هفت مسابقه برای ایتالیا در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ حاضر شد.

به امید روزهای خوب برای پابلو اسوالدو در یووه …
=========================================
یورنته: اسوالدو خوش آمدی!؛ امیدوارم اینتر را شکست دهیم

timthumb.php
فرناندو یورنته مهاجم یوونتوس به دنیل اسوالدو خرید جدید یوونتوس خوش آمد گفت و از طرفی ابراز امیدواری کرد مشکلات میرکو ووچینیچ حل و فصل شود.
به گزارش سایت فوتبال ایتالیا و به نقل از طرفداری ، با خرید پابلو دنیل اسوالدو رقابت در خط حمله یوونتوس شدیدتر شد، اما ملی پوش اسپانیایی یوونتوس از این رقابت استقبال کرد.

یورنته به خبرنگاران گفت: “در یووه، از قهرمانان استقبال می شود و رقابت کمک می کند تا هر کسی عملکردی بهتر از خود به نمایش گذارد. من واقعا او را خیلی دوست دارم، او بازیکن بزرگی است. زمانی که او در اسپانیا برای اسپانیول بازی می کرد، ما او را ملاقات کردم و کمی نیز با او صحبت کردم.”

ورود اسوالدو ممکن است منجر به ترک یوونتوس توسط میرکو ووچینیچ مهاجم مونته نگرویی شود.

یورنته در این باره گفت: “برای او، این روزها دشوار بوده است. من امیدوارم که همه چیز حل و فصل شود و این بهترین راه برای او و باشگاه خواهد بود. در رختکن همه آرام هستند و بازیکنان در مورد این اتفاقات صحبتی نمی کنند. ما فقط به کارمان فکر می کنیم و در مورد بقیه مسائل این باشگاه است که تصمیم می گیرد.”

یوونتوس یکشنبه شب در دربی ایتالیا میزبان اینترمیلان خواهد بود.

یورنته در مورد این بازی گفت: “من در مورد اینتر و دربی ایتالیا صحبت کردم، من می دانم که این بازی یک چالش خاص با احساسی بزرگ برای هر دو تیم می باشد. ما عملکرد بزرگی از خود به نمایش گذاشته ایم و می خواهیم در این دیدار نیز پیروز شویم. پس از بازی مقابل رم و لاتزیو، پیروزی در این دیدار به بازگشت ما کمک شایانی می کند. من احساس بزرگی در این مورد دارم و این دیدار اولین بازی من مقابل نراتزوری خواهد بود.”

رم؟ ما می دانیم که آن ها تیم بزرگی هستند، آن ها به خوبی اول فصل هستند. آن ها در حال حاضر قدرت خود را به نمایش می گذارند و این آرامش را از همه ما می گیرد.”

اهداف شخصی؟ شما همیشه می توانید بهبود یابید و پیشرفت کنید. برای من تداوم گلزنی هدف مهمی است. در حال حاضر من فقط می خواهم به تیم برای کسب پیروزی کمک کنم و هر چیز دیگری از جمله قهرمانی پس از آن حاصل خواهد شد. من به سطح خوبی از آمادگی رسیده ام و از این شرایط راضی هستم.”

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان امشب با اینتر بازی داریم
به امید بردقاطعانه...
پیش بازی یوونتوس – اینتر
Inter-Milan-vs.-Juventus.jpg
امشب به حساس ترین بازی فصل سری آ میرسیم.بازی سراسر هیجان با کینه و دشمنی قدیمی از جنس بیانکونری و نراتزوری.دو استان قدیمی و پرافتخار ایتالیا در مقابل هم و بر ضد هم .

صد و شصت و دومین دربی ایتالیا امشب راس ساعت ۲۳:۱۵ در تورین, یوونتوس آرنا شروع خواهد شد.
ضمنا این بازی تحت شعاع حرکت غیر فوتبالی مدیر کاملا غیرفوتبالی اینتر که با اقداماتی جالب از معاوضه میرکو – گوارین جلوگیری کرد قرار گرفته است.

مردان کونته امشب امیدوارند مقابل تیمی رکورد ۱۰۰ درصد بردشان را در بازیهای خانگی ادامه دهند که فقط از نه بازی گذشته خود هشت امتیاز کسب کرده است و با یوونتوس حاکم مطلق کالچو فقط ۲۳ امتیاز فاصله دارد.

مردان والتر ماتزاری که شرایط بحرانی را با ورود مدیر جدید خود, اریک توهیر, می گذرانند مقابل یوونتوسی قرار میگیرند که از ۱۰ بازی داخل خانه ۶ گل دریافت کرده و ۳۰ گل به ثمر رسانده است.اینتر از همه جا بریده که در لیگ قهرمانان حضور داشت و ضمن این که از کوپا ایتالیا نیز حذف شدند و در حال حاضر از شرایط خوبی در سری آ برخوردار نیستند.اینتری ها از چهار بازی گذشته خود به لاتزیو و جنوا باخته اند و در مقابل کاتانیا و کیوو مساوی کرده اند.آنها امشب حداقل امیدوارند بتوانند تساوی ۱-۱ دور رفت در جوزپه مه آتزا را تکرار کنند و با باخت به میلان برنگردند.

امشب می تواند شب نخستین بازی سه بازیکن جدید این دو تیم باشد. خط حمله آتشین یووه که با ورود اسوالدو داغ تر شده است و باید ورود احتمالی او برای اولین بازی آن هم در این شب بسیار مهم باشد و از سوی دیگر برای اینتری ها دی آمبروزیو و به ویزه هرنانز خوش تکنیک برزیلی می تواند برای استوراری که جانشین بوفون محروم هست خطر ساز شوند.

در بازی های رو در رو یوونتوس قهرمان حال حاظر ایتالیا از ۱۶۱ بازی گذشته ۷۶ بازی را پیروز بوده و ۴۰ بازی نیز مساوی شده است .

تا هفته بیست و یکم شرایط این دو تیم بدین شرح است:
یوونتوس: ۱۸ برد- اینتر: ۸ برد
یوونتوس: ۲ مساوی – اینتر: ۹ مساوی
یوونتوس: ۱ باخت – اینتر: ۴ باخت
یوونتوس: ۵۱ گل زده و ۱۵ گل خورده – اینتر: ۳۸ گل زده و ۲۴ گل خورده
یوونتوس: ۵۶ امتیاز و در صدر جدول- اینتر: ۳۳ امتیاز و در رده پنجم.

محرومان: بوفون:(
مصدومان: کامبیاس (احتمالی، به دلیل مشکل همسترینگ) – هرنانز (به دلیل مشکلات تشریفات اداری)
گفته میشود که بازی امشب راس ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه ورزش پخش خواهد شد.
====================================================================
شبکهای پخش بازی
(شبکه ورزش هم پخش میکنه)
44342358037488175569.png

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ چند وقته اوضاع کاریم یکم شلوغه، کمتر میرسم بیام...
اما سعی می کنم بازم پرتوان تو تاپیک یووه فعال باشم...
عرفان جان دمت گرم داداش، نذاشتی چراغ تاپیک خاموش بشه;)
جواد خان هم که بد غیبت داره!:(

ایشالا امشب اینتر رو میترکونیم...:)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام خیلی چاکریم

Untitled.jpg
یه مدته خیلی سرم شلوغه الان دارم می میرم از بی خوابی و خوابم می یاد ولی بازی یووه دیگه باید دید :دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
تبریک بابت برد پرگل یووه، هرچند که باید حداقل 5 تا میزدیم...:rolleyes:

خاطره ای شیرین برای سیاه و سفید ها ( یوونتوس 3 - 1 اینتر )

JuiR1391376952yrfklx.jpg

پیروزی مقابل اینتر میلان برای هواداران یوونتوس ارزشی چندین برابر دارد و بانوی پیر در یک شب به یادماندنی دیگر موفق شد شاگردان ماتزاری را با سه گل در هم بکوبد و خاطره ای شیرین را برای هواداران یووه به جا بگذارد.

یوونتوسی ها در غیاب جیجی بوفون از استوراری به عنوان دروازه بان اول خود استفاده کرده بودند و کونته در سایر خطوط از کیه لینی - بونوچی - لختشتاینر - بارتزالی - اساموا - ویدال - پیرلو - پوگبا - توز و یورنته بهره برده بود.

اینتری ها در این بازی قدرت برابری با تیم یوونتوس را نداشتند و در تمامی دقایق بازی در تنها سعی در دفع توپ را داشتند و شاگردان کونته با صلاحدید سرمربی خود استراتژی های گوناگونی را در این دیدار آزمایش کردند.

در پانزدهمین دقیقه از بازی استفن لختشتاینر بازیکن سوئیسی یوونتوس موفق شد ارسال دیدنی و استادانه ی اندره ا پیرلو را با ضربه ی سری فوق العاده وارد دروازه ی هندانوویج کند.

شاید اگر یوونتوسی ها در نیمه اول کمی مغرورانه بازی نمی کردند و در زدن ضربات آخر دقت بیشتری به کار می بردند نتیجه ای شگفت انگیز رقم می خورد و در همان نیمه اول کار تمام می شد.

اینتری ها هنگامی که توان مقابله با قدرت یوونتوس را نداشتند سعی در کاهش سرعت بازی داشتند و از حضور در نیمه ی زمین بیانکونری پرهیز می کردند.

در دقایق ابتدایی نیمه دوم، جورجو کیه لینی مدافع ارزشمند یووه موفق شد با پای راست که در واقع پای غیر تخصصی خود می باشد دروازه ی اینتری ها را برای دومین بار باز کند.

دقایقی بعد نوبت به ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی یووه رسید تا با ضربه ای سنگین و هولناک دروازه ی اینتری ها را برای سومین بار فرو ریخت و اختلاف را با سه گل رساند.

سرمربی اینتری ها که چیزی برای از دست دادن نداشت تغییراتی را در ترکیب تیم خود ایجاد کرد و دو مهاجم را به جمع بازیکنان هجومی خود اضافه کرد تا شاید بتوانند موقعیتی را بر روی دروازه ی یووه ایجاد کنند.

تغییرات اینتری ها جواب داد و بازیکن پرتغالی این تیم در میان شلوغی محوطه جریمه موفق شد دروازه ی استوراری را باز کند تا اختلاف به دو گل برسد و اینتری ها به ادامه ی بازی امیدوار شوند.

در طرف مقابل کونته سرمربی یووه نیز تغییراتی را در ترکیب تیم خود ایجاد کرد و ایزلا - ووچینیچ به عنوان بازیکنان جانشین بهره برد و نیروی تازه به ترکیب بانوی پیر اضافه کرد.

بازی در دقایق پایانی به تعادل رسیده بود و دو تیم موقعیت هایی را برای گلزنی به دست آورند ولی بی دقتی بازیکنان باعث شد تا تغییری در نتیجه ایجاد نشود و سه امتیاز شیرین دیگر را به مجموع اندوخته های خود اضافه کند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛ چند خبــــــر...

جای افسوس دارد ...
JuiR1391448985wzsmrt.jpg

به زعم سرمربی موفق یوونتوس ، تمرینات و دوره ی آماده سازی تیم پیش از بازی برابر اینتر ، منتج به نتیجه ی 3-1 و شکست اینتر در استادیوم یوونتوس شد .
این سرمربی ، شاگردانش را به یازدهمین پیروزی خانگی پیاپی رساند و از این بابت که تیم او نزدیک ترین تیم به اسکودتو است ابراز خوشحالی نمود .
این سرمربی 44 ساله گفت : " ما برای دقیقه به دقیقه ی این دیدار تمرین کرده بودیم و من خوشحالم که آنطور که می خواستیم در زمین عمل کردیم . بابت این عملکرد بازیکنانم را تمجید می کنم ."
"این جای افسوس است که ما در این دیدار گل دریافت کردیم . چیزی که موجب شد تا دقایقی از دیدار را به نگرانی سپری کنیم . ما به افزایش هوشیاری خود در تمام طول دیدار نیازمندیم ."
" ما بهترین خط حمله ی لیگ را در اختیار داریم و در این دیدار هم می توانستیم بیش از 3 گل به ثمر برسانیم . هندانوویچ در دقایقی از دیدار و برخی موقعیت های ما خارق العاده عمل کرد . من همیشه تیمم را تهاجمی خواسته ام .
چیزی که مشخص است ، برتری بازی تهاجمی و مسلط بر زمین ، بر بازی تدافعی است ."
کونته صحبت خود را با ابراز نظر در مورد نقل و انتقالات و دنی اسوالدو به پایان رساند : "این بازیکن عمیقا برای پیوستن به ما ابراز علاقه کرده بود و با کاهش درخواست (دستمزد) خود این انتقال را تسهیل کرد . او کیفیت خط آتش ما را افزایش خواهد داد و همچنین رقابت را در خط حمله افزایش خواهد داد ."

گلم را به همسرم و فرزندم تقدیم می کنم
JuiR1391378682lphoyw.JPG

آرتورو ویدال بار دیگر مانند ِ بازی رفت مقابل ِ اینتر گلزنی کرد تا برای هواداران ِ اینتر به بازیکنی خاص تبدیل شود !
کینگ آرتور پس از بازی در جمع ِ خبرنگاران گفت :
" نکته مهم برنده شدن در برابر ِ رقیبی سخت مانند اینتر بود . ما باید همینگونه ادامه دهیم و نشان دهیم که قدرتمند هستیم "
" ما باید پس از بازی مقابل ِ لاتزیو و بازی در کوپا بار دیگر بر می خواستیم . ما نیاز داشتیم که همینگونه بازی کنیم ، بار دیگر ثابت کردیم که تیمی مهم و قدرتمند هستیم که می خواهیم برای سومین بار پیاپی قهرمان شویم "
" ما یک خانواده بزرگ هستیم ، برای ما مهم بود که میرکو از این تیم برود و همینطور حرکت و بازی ِ او امروز یک نشانه خوب بود "
" من خوشحال هستم زیرا موفق به گلزنی شدم و تیم ِ ما هم برنده شد . ما باید همینگونه ادامه دهیم تا پایان . ما هر روز کار و تلاش می کنیم و تنها به این فکر خواهیم کرد که چگونه بهتر شویم و پیشرفت کنیم و نباید به نقل و انتقالات داشته نگاه و توجه کنیم "
" ما سخت کار کردیم و ثابت کردیم که یک تیم ِ قدرتمند هستیم ، اما در پایان ِ بازی کمی سختی کشیدیم زیرا اینتر ریتم و سرعت ِ بازی را بالا برد "
گلی که زدی ؟
" من آن را به همسرم آلونسو که در خانه است و فرزند ِ جدیدم اِلیزابت که به زودی به دنیا خواهد آمد تقدیم می کنم "

وضعیـت بارتزالی بررسی می شود
JuiR1391379458ksqtco.jpg

آندره آ بارتزالی ، مدافع یوونتوس که در نیمه دوم بازی دچار مصدومیت شد و جای خود را به کاسرس داد برای بررسی بیشتر فردا مورد ِ آزمایش قرار خواهد گرفت اما در بررسی های ابتدایی گفته می شود که مشکل ِ جدی وجود ندارد .
طبق ِ اخبار بارتزالی از ناحیه تاندون ِ پا آسیب دیده اما احتمالا برای بازی مقابل هلاس ورونا مشکلی نخواهد داشت .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان؛ چند خبر...

یوونتوس سخت در پی تمدید قرارداد کونته
coach_antonio_conte_of_juventus_looks_on_during_the_italian_serie_a_match_against_atalanta_bc.jpg

باشگاه یوونتوس قصد دارد برای تمدید قرارداد آنتونیو کونته سرمربی تیمش با وی مذاکره کند.

به گزارش Gazzetta dello Sport، یوونتوس قصد دارد قرارداد سرمربی 44 ساله خود را که مورد تحسین کارشناسان و مربیان فوتبال در سراسر اروپا واقع شده است تمدید نماید.

این روزنامه مدعی است یوونتوس قصد دارد قرارداد کونته را که تا سال 2015 اعتبار دارد، دو سال دیگر تمدید نماید و او تا سال 2017 در این باشگاه بماند.

همچنین این روزنامه ورزشی بر این باور است که کونته از توانایی لازم برای تبدیل کردن یوونتوس به یکی از نخبگان فوتبال اروپا برخوردار است.

یوونتوس آماده تمدید قرارداد برخی از بازیکنان
0001ced3-642_0.jpg

روزنامه گاتزا دلو اسپورت از شروع تلاش مدیران یوونتوس برای تمدید قرارداد برخی از بازیکنان خود خبر می دهد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، مدیران یوونتوس لیست بازیکنانی را که می خواهند قرارداد آنها را در این برهه زمانی تمدید کنند، مشخص کرده اند.

در صدر این لیست، نام آندره آ پیرلو، بازیساز برجسته تورین به چشم می خورد که پیشنهاد تمدید قراردادی 2 ساله به وی ارائه خواهد شد. پس از او، دروازه بان دوم یووه، مارکو استوراری قرار دارد که یوونتوس قصد تمدید کردن قرارداد وی را هم دارد. همچنین در صورتی که استوراری علاقه ای به ماندن در یووه نداشت، گزینه هایی برای جانشینی وی در نظر گرفته شده است.

پیشنهاد تمدیدی یک ساله، به آندره آ بارزالی ارائه خواهد شد. همچنین قرارداد استفان لیخشتاینر و جورجیو کیه لینی تا پایان سال 2017، تمدید خواهد شد. تمدید کردن قرارداد پاول پوگبا یک اولویت خواهد بود اما وضعیت مارکیزیو، جیووینکو، ووچینیچ و کوالیارلا، در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

باشگاه یوونتوس به زودی خبر تمدید قرارداد پیرلو را رسماً اعلام خواهد کرد
5d6aa2527fc685aab212775a26fe56_1.jpg

گفته می‌شود که باشگاه یوونتوس ایتالیا، طی روزهای پیش رو در بیانیه ای رسماً تمدید قرارداد با آندره آ پیرلو، ستاره خط میانی خود را اعلام خواهد کرد.

قرارداد این ستاره بازیساز خط میانی یوونتوس، تابستان پیش رو به اتمام می‌رسد و این ترس میان هواداران یووه وجود داشت که این بازیکن به صورت بازیکن آزاد تیم را در پایان فصل ترک کند.

تاتنهام و اینتر تیم هایی بودند که در نظر داشتند پیرلو را در پایان فصل به خدمت بگیرند. اما روزنامه کوریره دلو اسپرت مدعی است که تا پایان هفته خبر تمدید قرارداد او تا سال 2016 اعلام خواهد شد.

بر اساس قرارداد جدید پیرلو تا 37 سالگی در یوونتوس حضور خواهد داشت.

مدیر برنامه کوالیارلا: او خوشحال نیست
fabio-quagliarella-juventus_0.jpg

مدیر برنامه های فابیو کوالیارلا، نارضایتی این بازیکن را از شرایط فعلی خودش در باشگاه یوونتوس، ابراز کرد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، کوالیارلا که فصل خوبی را در بیانکونری سپری نمی کند، با آمدن اوسوالدو به ترکیب تیم، کار را سخت تر از قبل برای خود می بیند. همان طور که با اعلام اسامی بازیکنان دعوت شده برای بازی در یورولیگ، نام کوالیارلا از ترکیب مورد نظر کونته، خط خورد.

مدیر برنامه های وی در این باره به خبرنگاران گفت:

"فابیو چگونه با این اقدام کنار آمد؟ باید بگویم خیلی سخت! کوا به شدت از این اتفاق عصبانی است زیرا معتقد است که بعد از تمام کارهایی که برای یوونتوس انجام داده، لایق احترام بیشتری است. او همیشه در برابر تصمیمات مربی ساکت بوده و هیچ حاشیه ای ایجاد نکرده است و این از شخصیت اوست."

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تمجید زوف از یوونتوس
09382664269284388426.jpg
دینو زوف دروازه بان بزرگ ایتالیا و یوونتوس که جز بزرگان و رکورد داران ِ تاریخ ِ پرافتخار یوونتوس محسوب می شود از بازی های یوونتوس و مربیگری کونته بسیار رضایت دارد و یووه و رُم را تیم های برتر ایتالیا می داند .

” یوونتوس بسیار خوب بازی می کند. اگر قرار باشد در باره ی رقابت برای اسکودتو حرف بزنیم فقط می شود رُم را به عنوان رقب ِ یووه نام برد که تیم ِ بسیار خوبی است ”

” یوونتوس و رُم هم از لحاظ ِ سبک و کیفیت بازی و هم ا نظر ِ امتیازی فاصله خوبی با سایر تیم ها دارند و نمی توان تیم ِ دیگری را رقیب دانست ”

” در فوتبال گاهی تیم های کوچک تر و ضعیف ، تیم های قدرتمند را دچار مشکل می کنند ولی این موضوع را در سال های اخیر در فوتبال ِ ایتالیا کم تر دیدیم ”

” در فوتبال همیشه اتفاق های عجیب و غیر ِ منتظره وجود دارد اما ما این موضوع را در سال های قبل در کشور ایتالیا کم تر مشاهده کردیم ”

پاپا زوف ادامه می دهد ” آنتونیو کونته از بازیکنان ِ خوبی که در یووه دارد به بهترین شکل بهره می برد و بازیکنان ِ را هم از نظر ِ فکری و هم بازی آماده کرده است و یوونتوس فعلی در دفاع و حمله بسیار خوب و کم اشتباه شده است ، در نتیجه دیدن ِ بازی های یوونتوس برای هواداران بسیار لذت بخش است ”
========================================================
کامورانزی: اسوالدو در یوونتوس موفق خواهد بود
camoranesi.jpg

ستاره سابق باشگاه یوونتوس از یوونتوس و انتظاراتی که از این تیم در این فصل دارد سخن می گوید.

مائورو کامورانزی ستاره سالهای نه چندان دور بیانکونری با تمجید از موفقیت های چند سال اخیر یوونتوس اضافه می کند: “یوونتوس باید سومین اسکودتوی متوالی را همراه با لیگ اروپا بدست آورد.”

کامورانزی ۳۷ ساله گفت: “کسب سومین اسکودتوی متوالی و قهرمانی در لیگ اروپا در حالی که بازی نهایی هم در تورین انجام خواهد شد می تواند به یوونتوس شخصیت مجدد بدهد. یوونتوس مانند یک مدرسه است و این مدرسه به مجموعه باشگاه کمک می کند تا به رشد و بلوغ برسند. یوونتوس برای بازیکنان بزرگ جایی مناسب برای نشان دادن کیفیت خود است و در اینجا تنها باید اندیشه پیروز شدن داشته باشید.”

مائورو همچنین در مورد خرید اخیر یوونتوس اضافه می کند: “اسوالدو بازیکن با استعدادی است که می تواند در بهترین تیم های اروپا بازی کند. من فکر می کنم که او کاملاً با استانداردهای باشگاه بزرگی مانند یوونتوس تطابق دارد و او همگان را از خریدش متقاعد خواهد کرد. با اضافه شدن اسوالدو به یوونتوس قطعاً رقابت افزایش خواهد یافت که این یک مزیت بزرگ برای یک تیم خواهد بود که شش مهاجم خوب در ترکیب داشته باشد.”
=========================================================
مصاحبه با کیلینی و اسوالدو
69f5a429-841a-4888-b505-d6d0f7f76e76.jpg
تلویزیون یوونتوس JTV و مجری مشهور این تلویزیون , کریستینا چیابوتو, مصاحبه ای اختصاصی با پابلو اسوالدو مهاجم ملی پوش یوونتوس داشت که حالا پس از یک هفته تمرین در وینوو با روش های تمرین کونته آشنا شده است.

اسوالدو در پی حضور در ترکیب
شروع فوتبال

پدرم از همان سنین جوانی من را به فوتبال تشویق میکرد.یادم می آید که مادربزرگم برای هر گلی که میزدم چند پزو به من میداد و به همین دلیل من به کسی پاس نمیدادم.

الگو
باتیستوتا.او از بهترین بازکنان آرژانتین بود.رونالدو برزیلی هم فراموش نمیکنم.

انتقال به ایتالیا
اولش خیلی سخت بود. من هنوز بیست سال هم نداشتم که به ایتالیا امدم.شروع کردم به یادگیری زبان و حالا احساس ایتالیایی بودن دارم.
تجربه خارجی
حضور در انگلیس برای من سخت بود.فوتبال آنها مثل ایتالیا و اسپانیا تکنیکی نیست بلکه بیشتر فیزیکی است.

یورنته و توز
فرناندو بسیار بازیکن موثر و عالی است. توز؟ من از بچگی طرفدار بوکاجونیورز بودم.زمانی که او در بوکا بازی میکرد بازی های اورا میدیدم حالا خوشحالم که کنارش بازی میکنم.

شهرها
من قبلا تورین را نمیشناختم اما حالا در تورین هستم.من در رم و فلورانس بودم هر دو باشکوه هستند.ضمنا بارسلونا نیز بسیار برای من تاثیر گذاربود.

شماره
من ۱۸ را انتخاب کردم چون که پسرم جیانلوکا در ۱۸ مه به دنیا آمد.

رقیب ها
رم عالی است.رمی ها امسال واقعا هماهنگ و منسجم هستند .من در رم بازی کردم و اکنون در یوونتوس هستم اما رم را امسال تنها رقیب یووه میدانم.

یوونتوس
من فقط یک هفته است که به تورین امدم و راه زیادی دارم.اینجا واقعا باشکوه است از انتونیو کونته بگیرید تا وینوو و …
من به بهترین تیم ایتالیا و یکی از بهترین ها در اروپا امدم.

4e3d726b-afbb-4e03-a757-461c72178aa8.jpg

کیلینی: ورونا , آزمونی سخت
جرجیو کیلینی صخره مستحکم ۲۹ ساله بیانکونری در مصاحبه با اسکای ایتالیا از بازی حیاتی یکشنبه یووه با هلاس ورونا در ورونا خبر داد.

بانوی پیر که یکشنبه راس ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه بنتگودی به مصاف تیم به تازگی به سری آ برگشته ورونا , هلاس ورونا رده پنجمی جدال سختی دارد. بازی رفت یوونتوس به سختی و با نتیجه ۲-۱ پیروز شد.

(( بازی یکشنبه با ورونا سخت ترین بازی ما در این مقطع است آنها همچنین به دنبال کسب سهمیه لیگ اروپا نیز هستند.

تیم سر سخت ورونا با بازیکنان جوانی مانند ایتوربه و رمولو تیمی قابل احترام هستند.لوکا تونی که بازیکن سابق یووه بوده حالا با ۱۰ گل بهترین گلزن آنها است.او بازیکن بزرگی است که یک سال در کنار ما بود او حتی در این سن بزرگترین تهدید است.))

در پایان دکتر در مورد اسوالدو گفت:او خیلی با انگیزه است , پابلو گفته که میخواهد بهترین بازی اش را در یووه به نمایش بگذارد.بازی های زیادی در سری آ و به ویژه لیگ اروپا داریم که بازیکن تاپی مانند اسوالدو نیازمندیم.
========================================================
ایجنت فرناندو: او با پورتو تمدید نمی کند
fernando-porto490ai_4.jpg
ایجنت فرناندو تایید کرد که هابک برزیلی پورتو قراردادش را با پورتو پرتغال تمدید نمی کند.

هافبک موفق ۲۶ ساله پورتو تا کنون ۳۰ بازی را برای پورتو انجام داده است اما بازیکن سابق زیر ۲۰ ساله های برزیل تابستان امسال پورتو را ترک میکند و به یکی از جدی ترین تیم های خواستار او , یوونتوس یا اینتر بپیوندد.این بدین معنا است که بپه ماروتا میتواند یک بازیکن دیگر را مانند یورنته و پیرلو و پوگبا با قانون بوسمن راهی تورین کند.

ایجنت فرناندو, جوکا رجز به maiestfutbol گفت:فرناندو قصد ندارد قراردادش را تمدید کند.او میخواهد در لیگ بهتری بازی کند اگرچه پورتو تیم بزرگی است اما آنها عقب تر از تیم هایی مانند یووونتوس , بارسلونا , رئال مادرید و منچستر یونایتد هستند.

پیش تر یووه اولین تیم پیشنهاد دهنده به فرناندو بود و با توجه به علاقه ماروتا بر خرید بازیکن آزاد , به احتمال زیاد فرناندو بیانکونری شود.
========================================
۲۲ بازیکن برای بازی با ورونا – غیبت بارزاگلی و کوآ

4a1e0319-c9a3-4d79-bc5b-8204bfdc6359.jpg
آنتونیو کونته نام ۲۲ نفر را برای جدال فردا عصر با ورونا در ورزشگاه بنتگودی در ساعت۱۷:۳۰ اعلام کرد.

در بازی فردا شب بارزاگلی به دلیل مصدومیت جزیی به ورونا سفر نکرده و کاسرس فردا شب جانشین او خواهد بود.همچنین به نظر میرسد فابیو کوآلیارلا حتی در ترکیب فردا شب هم نیست.
ولی نکته مثبت فردا شب این است که ممکن است پابلو اسوالدو فردا شب برای نخستین بار در ترکیب یووه قرار گیرد.
۱-بوفون
۳-کیلینی
۴-کاسرس
۵-اوگبونا
۶-پوگبا
۷-په په
۸-مارکیزیو
۹-ووچینیچ
۱۰-توز
۱۲-جووینکو
۱۳-پلوسو
۱۴-یورنته
۱۸-اسوالدو
۱۹-بونوچی
۲۰-پادویین
۲۱-پیرلو
۲۲-آساموآ
۲۳-ویدال
۲۶-لیختشنایر
۳۰-استوراری
۳۳-ایسلا
۳۴-روبینیو

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یووه ۲ – ۲ ورونا؛ تعویض پیروزی با تساوی + تصویر+دانلود گلها
9c0fb42d491f8004ac05febb9adf6e7e-58816-1391962563.jpeg
در چهار چوب هفته ۲۳ـام سری آ یوونتوس در مقابل هلاس ورونا قرار گرفت که در نهایت بازی نتیجه مساوی ۲بر۲ خاتمه یافت.

در این دیدار ابتدا کارلوس توز در دقیقه ۴ با بلوکه شدن شوت آساموآ توسط دروازه بان ورونا توانست گل نخست یووه را بثمر برساند.در ادامه در دقیقه ۲۱ بازی کارلیتوس روی پاس پوگبا برای بار دوم دروازه ورونا را باز کرد.

در ادامه بازی دردقیقه۵۲ لوکا تونی گله نخست ورونا را روی اشتباه کیه لینی و بونوچی وارد دروازه یوونتوس کرد و در دقیقه ۹۰ نیز خوان گومز تالب گل تساوی ورونا را به ثمر برساند.

بدین ترتیب بیانکونریها با این تساوی ۶۰ امتیازی شدند و با یک بازی بیشتر و ۹ امتیاز اختلاف نسبت به رم در صدر باقی ماندند.
دانلود گل های بازی
گل های یوونتوس با کیفیت HD -توز
گل های یوونتوس با کیفیت HD -توز
خلاصه بازی - نیمه اول به مدت 10 دقیقه
خلاصه بازی - نیمه دوم به مدت 13 دقیقه
=============================================================

2014-02-09T154531Z_1691884721_GM1EA291TSZ01_RTRMADP_3_SOCCER-ITALY.JPG

757dbe01c35e0b87e6e27b8ccdf95028-44715-1391956449.jpeg

a22624226ecd80203108cc114df46836-32968-1391956805.jpeg

6e351456471d33073fb9d0b68d3a630f-31702-1391956447.jpeg

91863fd16487ae2679907618275c6b28-20532-1391959449.jpeg

e4e317c970ecb784717ce8840ae86f32-77380-1391959563.jpeg

8c14fece1abdad73868a5b7818dff6d7-87750-1391959446.jpeg

74167225c6dfcd01508c0a71f108afb1-78062-1391956445.jpeg

74b6248a3539f6a0045b5a533ffc1cb5-71878-1391961363.jpeg

ce493d937588781bbff9f7cab7b37980-28331-1391961367.jpeg

6a3b0d5b45c02278c61ddc331c5b3e0d-15106-1391961483.jpeg

f712105385b6afe326df805568ef2135-50617-1391956803.jpeg

f0ba57b55801584612b012144aa50bf8-35379-1391961368.jpeg

c163110d26e045a8e3233e6d68aa5847-55649-1391962803.jpeg

6fb2ab3cfee40af628ed27c05af14995-06947-1391962566.jpeg

feecd1ff8f6da63b7933a1ad644ca969-42948-1391962569.jpeg

9c0fb42d491f8004ac05febb9adf6e7e-58816-1391962563.jpeg

d1a26b6af36ec100c65794ef126016ee-17889-1391962568.jpeg
d7b3288ee02ec40788e89feebe913a19-76520-1391962686.jpeg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان
چند تا خبر...
مثل اینکه اله میخواد مربی بشه ایشالا به این زودیا رو نیمکت خودمون ببینیمش!!!

اله در آستانه مربیگری در افسی سیدنی؟

delpiero-airport490ai_10_2.jpg
طبق اخبار منتشره در منابع خبری ایتالیایی، الساندرو دل پیرو نماد باشگاه یوونتوس، میتواند سکان هدایت تیم افسی سیدنی را به دست بگیرد.

اسپورت مدیاست ادعا می کند که مهاجم سابق بیانکونری طی چند روز آتی قرارداد جدید خود را با این تیم استرالیایی امضا خواهد کرد و به زودی وی به عنوان مربی این تیم شناخته خواهد شد.

گفته میشود که قرارداد دل پیرو در ماه ژوئن منقضی خواهد شد، اما سران این تیم به دنبال آخرین های خود برای نگه داشتن این ایتالیایی محبوب هستند.

با این حال، سران این تیم تلاش های زیادی برای حفظ بازیکن سابق یوونتوس در باشگاه خود انجام داده اند و به نظر میرسد خواهان اهدا نقش مربیگری به وی در تیمشان هستند.
=====================================================
یوونتوس تیم بزرگی است

Vidal-Juventus1.jpg

آرتورو ویدال ستاره خط میانی یوونتوس اخیرا خوشحالی خود را از بازی در تیم بزرگی مانند یوونتوس اعلام کرد.

این بازیکن ۲۶ ساله که از زمان ورودش به بیانکونری به بازیکنی کلیدی تبدیل شد، تا کنون در ۲۳ بازی این فصل بیانکونرو ها ۱۱ گل به ثمر رسانده است.

ملی پوش شیلیایی یوونتوس به شبکه بی بی سی در خصوص بازی در یوونتوس گفت: “من در تیم بزرگی بازی میکنم تیمی که به من کمک میکند در نقش خودم بهترین باشم.”

“کار سختی را برای رسیدن به این نقطه انجام دادم. دوست دارم به عنوان یک بازیکن بزرگ از من یاد کنند، راه حل آن حضور به موقع در حمله و دفاع است.”

“شور شوق طرفداران یوونتوس شگفت انگیز است. تنها با پوشیدن این پیراهن میتوانید به طور کامل آن را درک نمایید.”
==========================================================
ایجنت بارزالی: تمدید او نزدیک است
barzagli.jpg

ایجنت آندرا بارزالی مدعی شد که اندرا مدافع ملی پوش ۳۲ ساله بزودی قرارداد خودش را با بانوی پیر ایتالیا تمدید می کند.

مدافع مستحکم یوونتوس تا ژوئن ۲۰۱۵ با یوونتوس قرارداد دارد و حالا کونته راضی به ماندن آندرا در تورین است.

کلودیو اورلاندینی در مصاحبه با توتو مرکاتو اذعان کرد: تمدید قرارداد موکل من نزدیک است.

ما با باشگاه صحبت کردیم و هیچ مشکلی وجود ندارد و مذاکرات به خوبی پیشرفت و بزودی شاهد تمدید قرارداد آندرا بارزالی خواهیم بود.
===============================================
پاری سن ژرمن آماده برای افزایش قیمت؟!
Pogba-Juventus.jpg
چندی پیش منابع خبری نزدیک به باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه ادعا کردند که سران این تیم آماده افزایش مبلغ نجومی ۷۰ میلیون یورویی خود جهت جذب پل پوگبا ستاره جوان باشگاه یوونتوس هستند.

گفته میشود که بیانکونریها خواهان تمدید قرارداد با این ستاره جوان و خوش آتیه تا سال ۲۰۱۸ هستند، اما سران یووه چندی پیش اعلام کردند، توانایی جلوگیری از خروج وی با مبالغ نجومی را ندارند.

گازتا دلا اسپورت نیز اعالم کرد، پوگبا تا کنون از سوی تیم های چلسی، پاری سن ژرمن و رئال مادرید نیز پیشنهاداتی را داشته است.

گفتنی است که آندره آ آنیلی اعلام کرده است خروج پل پوگبا از یوونتوس با مبلغی بیش از ۱۰۰ میلیون یورو امکان پذیر خواهد بود و در غیر این صورت این ستاره جوان در تورین حضور خواهد داشت.
==========================================
ستاره آرژانتینی علاقمند حضور در یوونتوس
367751_heroa.jpg
یکی از بازیکنان تاثیر گذارِ هلاس ورونا,تیمِ شگفتی سازِ این فصلِ سریِ آ , از علاقه یِ خود را برایِ پیوستن به یوونتوس گفت.

خوآن مانوئل ایتوربه بازیکنِ ۲۰ ساله آرژانتینی که به صورتِ قرضی از پورتو پرتغال به هلاس ورونا ایتالیا پیوسته است گزینهِ جدید یوونتوس برای خطِ حمله است.این وینگرِ جوان در ۱۹ بازی در سری آ برای ورونا ۵ گل به ثمر رسانده و ۱ پاسِ گل نیز داده است.

وی که از بهترین بازیکنان ورونا بوده است, تا سال۲۰۱۶ با پورتو قرار داد دارد, اما ظاهراٌٌ از پیوستن به یووه استقبال میکند.

این جوانِ با استعداد در مصاحبه با La Gazzetta dello Sport. گفت:

“در موردِ آینده چیزی نمیدانم, اما برای بازیکنی با ویژگیهایِ من لیگهایِ اسپانیا و ایتالیا بهترین انتخاب هستند.یوونتوس قدرتمند ترین تیم ایتالیا است, چه کسی نمیخواهد برای این تیم بازی کند؟”

گفتنی است در گذشته نیز بپه ماروتا، مدیرعامل باشگاه یوونتوس، با شان سولیانو، مدیر ورزشی هلاس ورونا، ملاقاتی داشته است , ژورژِینیو یکی از جوانان آینده دارِ این تیم در نیم فصل به ناپولی پیوست.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بازگشت کلودیو به ترکیب ثابت؟!

marchisio490ai_12.jpg

آنتونیو کونته مربی بیانکونرو ها که سرانجام با تلاش بیش از حد پرنس تورین مواجه شده است، خواهان قراردادن وی به عنوان بازیکن ثابت در بازی مقابل کیه وو است.

کلودیو مارکیزیو که تا کنون با نشستن بر روی نیمکت بیانکونری مخالفتی را نداشته است، پیش از این با دستور مربی یوونتوس نیمکت نشین شد تا مثلث MVP، یکی از اصلی ترین بازیکنان خود را از دست دهد و به مثلث آرتورو ویدال، پل پوگبا و آندره پیرلو تغییر شکل داد.

این بازیکن ۲۸ ساله که با نشان ندادن اعتراض خود، راه بزرگانی همچون دل پیرو رو در پیش گرفت، سرانجام در آستانه حضوری ثابت در ترکیب بیانکونری قراا گرفت.

گفته میشود که تا کنون چندین تیم لیگ برتری و البته تیم موناکو خواهان جذب مارکیزیو در پایان این فصل و در تابستان هستند.

با توجه به این مدعیات، کلودیو مارکیزیو بار دیگر به کانون توجهات هواداران باز میگردد تا شایعات خروج وی از بیانکونری کم رنگ ترو کم رنگ تر شوند.
=============================================
اسکای: رانوکیا به احتمال ۹۹% به یووه میرود
Andrea_Ranocchia_e_il_padre_a_pesca_sul_Sarca.jpeg
از مدتی قبل یوونتوس برای تقویت خط دفاعی خود به دنبال آندرآ رانوکیا مدافع ملی پوش تیم فوتبال اینتر بوده است.

تیم دوم شهر میلان با مبلغ ۱۵ میلیون پوند در سال ۲۰۱۱ وی را به خدمت گرفت اما به نظر می رسد رانوکیا گزینه اصلی ماتزاری در قلب خط دفاع این تیم نیست و تنها ۱۴ بار در این فصل از او استفاده کرده است.

ماسیمیلیانو نبولونی خبرنگار شبکه ی اسکای در پاسخ سوالی در مورد آینده رانوکیا عنوان کرد که:”آینده این مدافع ملی پوش در اینتر نخواهد بود , رانوکیا به احتمال۹۹% به یووه میرود.”
=============================================
موافقت یووه بامنچستر بر سر انتقال کاسرس؟
SetWidth638-Caceres.jpg
پس از قطعی شدن فروش نمانیا ویدیچ به نظر می رسد هدف اول دیوید مویس برای جایگزینی وی کاسرس مدافع ۲۶ ساله یوونتوس است .

به تازگی کاپیتان شیاطین سرخ مواقت خود را برای پیوستن به اینتر اعلام کرده و او پایان فصل از منچستر جدا خواهد شد.گفته میشود مویس در تابستان بودجه۱۵۰ میلیونی برای تقویت تیمش در اختیار دارد.

به نقل از talkSPORT هدف اصلی مویس برای دفاع مرکزی مارتین کاسرس مدافع ۲۶ ساله اروگوئه ای یوونتوس است.

کاسرس از سال ۲۰۱۲ تنها ۲۳ بار در سری آ برای یوونتوس بازی کرده وبیشتر بازیکنی نیمکت نشین بوده است.بنابراین احتمال خروج وی در تابستان زیاد است.
========================================
کامورانزی در آستانه خداحافظی!!!
Camoranesi.jpg

مائورو ژرمن کامورانزی، بازیکن سابق بیانکونرو ها و فاتح جام جهانی ۲۰۰۶ با تیم ملی ایتالیا، سرانجام در آستانه خداحافظی از دنیای فوتبال قرار گرفت.

این بازیکن ۳۷ ساله که در حال حاضر در تیم آولاندا آرژانتین بازی میکند، اعتراف کرد که در شرایط جسمی خوبی به سر نمیبرد و تصمیم به خداحافظی از دنیای فوتبال دارد.

کامورانزی در مصاحبه ای گفت: “بسیار ناامید کننده است که قادر به انجام تمرین نباشید.”

“من یکی از افرادی هستم که همیشه میخواهد بازی کند، اما در حال حاضد این امکان وجود ندارد.”

“در حال حاضر مثل بازیکنی هستم که نیاز به بازنشستگی دارد، چیزی که اصلا دوست ندارم رخ دهد.”

“تصمیمی است که از پیش گرفته ام، در ماه ژوئن بازنشسته خواهم شد.”
هافبک سابق بیانکونری در مورد برنامه های آینده خود نیز سخن گفت.

“قصد دارم به عنوان مربی به دنیال فوتبال برگردم، نمیتوانم برای شروع صبر کنم، دوست دارم مانند مارچلو لیپی مربی الهام بخشی باشم.”
======================================================
مصدومیت چند هفته ای میرکو ووچینیچ!
vucinic-eyesup490ai_17.jpg
بنظر می رسید میرکو ووچینیچ مهاجم ۳۰ ساله یوونتوس آماده دیدار یکشنبه مقابل کیه وو باشد ، اما وی با دوری چند هفته ای از میادین رو به رو شد.

اخبار منتشر شده حاکی از آن است که وی امروز در تمرینات بیانکونریها دچار مصدومیت در ناحیه زانو شده است.

مصدومیت وی در ناحیه رباط صلیبی نیستولی کبودی و تضعیف مینیسک داخلی مواردی از مصدومیت وی است.

کادر پزشکی یوونتوس جراحی وی را ضروری نمیداند، زیرا گفته میشود که ووچینیچ در طول هفته گذشته نیز با این مصدومیت مقابله کرده است.

با این حال این بازیکن که در ماه ژانویه در آستانه ترک تورین و پیوستن به اینترمیلان قرار گرفته بود مدت طولانی ای را در دوران نقاهت به سر خواهد برد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یوونتوس 3 - 1 کیه‌وو؛ بازگشت بیانکونری به خط پیروزی
juir1392556650oshvrj.jpg
شاگردان آنتونیو کنته موفق شدند در هفته بیست و چهارم مسابقات سری‌آ ایتالیا، میهمان خود کیه وو ورونا را 3-1 از پیش روی بردارند و به صدرنشینی خود ادامه دهند .
ترکیب یوونتوس: بوفون - کاسرس - بونوچی - اوگبونا - لخشتاینر - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - آساموا - یورنته - جووینکو

یوونتوس در حالی عصر امروز موفق شد کیه وو را با نتیجه 3-1 شکست دهد که نمایش شاگردان کنته چندان راضی کننده به نظر نمی‌رسد.

شاگردان کنته به خصوص در دقایق ابتدایی نیمه نخست، اصلا نمایش مناسبی نداشتند و بازی سرد و کسل کننده ای را از این تیم شاهد بودیم.

دقیقه 17 مسابقه، کوادو آساموائه روی یک دوی زیبا با فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی یوونتوس، و ضربه ای عالی دروازه کیه وو را باز کرد.

این گل اگرچه یوونتوس را پیش انداخت، اما همچنان شاهد بازی ضعیفی از یوونتوس بودیم.

دقیقه 29،توپ پس از شوت از راه دور پیرلو با دفع ناقص آگاتزی دروازه بان کیه وو جلوی پای مارکیزیو افتاد و او دروازه کیه وو را برای بار دوم باز کرد.

نیمه نخست در حالی با نتیجه 2-0 به اتمام رسید که جیانلوئیجی بوفون، سنگربان یوونتوس یک تماشاگر ویژه بود و توپی روی دروازه او نیامد.

نیمه دوم در حالی آغاز شد که در همان دقایق ابتدایی یوونتوسی ها میتوانستند کار را 3-0 کنند. سانتر پیرلو با ضربه سر یورنته به شکلی خطرناک به بیرون رفت.

بعد از این موقعیت بود که دقیقه 51 پلیشر مهاجم کیه وو خطرناک ظاهر شد و اشتباه لخشتاینر باعث شد توپ با برخورد به کاسرس وارد دروازه بوفون شود.

حساب کار با گل به خودی مارتین کاسرس 2-1 دنبال شد.

چند دقیقه بعد، سانتر زیبای آندره آ پیرلو از سمت چپ با ضربه سر زیبای فرناندو یورنته به گل سوم یوونتوس تبدیل شد و آن ها مجدد اختلاف را به دو گل رساندند.

در ادامه کنته دست به تعویض زد و جووینکو و یورنته را از زمین مسابقه بیرون کشید و اسوالدو و توز را راهی زمین کرد.

کیه وو در دقایق پایانی خطرناک ظاهر شد و این باعث شد بوفون در دقایق پایانی بارها مجبور به واکنش شود.

بازی در حالی که در سومین دقیقه از وقت های اضافه دنبال می شد، هتماج با ضربه ای زیبا در آستانه باز کردن دروازه یوونتوس قرار گرفت، اما واکنش عالی بوفون توپ را به کرنر فرستاد.

بازی در نهایت با برتری 3-1 به اتمام رسید و شاگردان کنته با 63 امتیاز و با دو بازی بیشتر از رم، با اختلافی 12 امتیازی بالاتر از این تیم قرار گرفتند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب وقت کوتاهی پیدا کردم یه سری به فروم بزن اول از همه تبریک می گم برای برد مقابل کیه وو و بعدشم چند تا عکس از بازی ^_^

Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+j3QdESVZWxrx.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+k2Su80UHHyVx.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+KuMwHlJqi_jx.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+LAE1GVX8mqIx.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+QMEytzxUL4Jx.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+r_frzn14QVZx.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+S-RVQ53dU8-x.jpg Juventus+v+AC+Chievo+Verona+Serie+zUZcI7Ho2w7x.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته در جواب کاپلو؛ هیچ سبکی از یوونتوس او به یاد ندارم!

globe.soccer.2013.conte.capello.515x343.jpg
آنتونیو کونته سرمربی موفق یوونتوسی ها در مقابل انتقاد های تند فابیو کاپلو از او و تیم تحت هدایت او طی هفته اخیر ، جواب تند و دندان شکنی را به این مربی کهنه کار داده است که باعث ایجاد جنجالی بزرگ بین این دو مربی شده است

در هفته ای که گذشت سرمربی سابق یوونتوس ، فابیو کاپلو ، در مصاحبه ای عنوان کرده بود که تیم کونته نمیتواند در اروپا به موفقیتی دست یابد زیرا سری آ لیگی چندان رقابتی نیست و یوونتوس کونته تنها در سری آ موفق است زیرا لیگ ایتالیا تضعیف شده و تیم او فقط به این دلیل در ایتالیا یکه تازی میکند.

آنتونیو کونته پس از بازی یوونتوس در برابر ورونا در مصاحبه با اسکای چنین گفت:

“شاید فصل آینده من خودم را به تیم های لیگ برتری پیشنهاد دهم تا مرا به عنوان سرمربی خود بپذیرند!…من این صحبت ها را خطاب به شخصی میگویم که نظرات و مصاحبه های وی لحنی آزار دهنده و توهین آمیزی به تیم قهرمان و رکورد شکن دو سال اخیر ایتالیا در بر دارد “

“یوونتوس کاپلو نیز در آن زمان رکوردهایی را جابجا کرد و دو عنوان قهرمانی بدست آورد که باطل شدند ولی من از یوونتوس آن زمان سبک و استایل بخصوصی را به یاد ندارم…من سبک یوونتوس زمان لیپی و حتی تراپاتونی را به خاطر دارم زیرا آنها زیبا بازی میکردند ولی تیم تحت هدایت کاپلو تیمی با بازیکنان سرشناس بود که به جز دو عنوان لغو شده هیچ موفقیتی بدست نیاورد “

کونته ادامه داد :

” به نظر من یوونتوس این فصل من از هر لحاظ بهتر و کاملتر از یوونتوس سال اول حضور من میباشد ، ما اولین فصل خود پس از دوران سیاه را پشت سر میگذاشتیم ولی در عین حال تبدیل به تیمی شدیم که میلان زلاتان ایبراهیموویچ را در قهرمانی ناکام گذاشت و قهرمان اسکودتو شد “

” این سومین فصل حضور من است و از دیدگاه من تیم از همه لحاظ کامل تر و بهتر شده است ؛ از لحاظ تاکتیکی ، فیزیکی و همچنین مسائل روحی روانی “

فابیو کاپلو همچنین نسبت به تصمیم هفته گذشته کونته بعد از تساوی ۲-۲ در برابر ورونا که روز استراحت بعد از بازی بازیکنان را لغو کرده بود و به نوعی بازیکنان خود را برای از دست دادن ۲ امتیاز آن بازی تنبیه کرده بود ، نیز انتقاد کرده بود.

کونته در این رابطه توضیح داد :

” من انتظار هیچ واکنش خاصی نسبت به این تصمیم خود نداشتم ، این ممکن است در هر شرایطی اتفاق بیافتد و من نیاز دیدم تا کمی صدای خود را بالا ببرم تا تیم خود را در مسیر صحیح خود نگه دارم و بعد از تساوی نا امید کننده ما در بازی برابر ورونا ، نمیتوانستیم از این قضیه چشم پوشی کنیم. من با این تصمیم قصد داشتم به بازیکنان خود بفهمانم که ما نباید براحتی امتیازات را از دست دهیم هر چند که با اختلاف در بالای جدول هستیم و سعی در تکرار تاریخ با سومین اسکودتوی پیاپی را داریم ”

آنتونیو کونته همچنین افزود :

” تاریخ به ما نشان داده که حفظ روند خوب و تمرکز تیم در طول سه سال متوالی کار آسانی نبوده است اما این یوونتوس آن را بدست اورده ولی در زمانهایی که این انگیزه کاهش میابد ، این وظیفه من است که دوباره آن را درون تیم زنده کنم ، بعضی ها عقیده دارند که من کار اشتباهی انجام داده ام و بعضی ها نه! “

” من صلاح تیم خود را بهتر از بقیه میدانم و نیازی ندارم که کارهایم را بر اساس رای و نظر بعضی ها انجام دهم ، من علاقه ای به افرادی که ژست معلمی به خود میگیرند و با آگاهی نداشتن از شرایط موجود و با اینکه در متن این شرایط حاضر نیستند اظهار نظرهای بیجا میکنند ، ندارم ، این افراد باید به گوشه و کنار و خانه های خود توجه کنند چرا که ممکن است در آنجا تعفن بیشتری وجود داشته باشد “

کونته همچنین از شرایطی که در بازی چند روز پیش در یوونتوس آرنا بوجود آمد و تماشاگران با سوتهای خود باعث عصبانیت و ناراحتی این بازیکن شده بودند نیز سخن گفت:

“من جوی که در بازی دیروز در ورزشگاه بر علیه جووینکو ایجاد شده بود را کاملا نا عادلانه میبینم ، من حتی نمیخواهم در این رابطه صحبتی به زبان بیاورم ، در این مورد هر کس باید به وجدان خود نگاه کند و بداند کاری که انجام داده درست بوده یا نه “

بیانکونری در این بازی نیز به مثابه بازی قبل در نیمه اول با دو گل از حریف پیش افتاد و اینبار نیز در ابتدای نیمه دوم کاسرس دروازه خودی را باز کرد تا هواداران نگران تکرار تابوی بازی گذشته در برابر تیم ورونایی باشند و تیم خود را در معرض یک تساوی تلخ دیگر ببینند.

” این بسیار سخت است که شما در طول ۹۵ دقیقه بازی فشار بی وقفه ای به سمت دروازه حریف ایجاد کنید ، در حال حاضر ما این امکان را در خود نمیبینیم ، ما تمرکز خود را از دست دادیم و در یک آن هر چیزی ممکن است اتفاق بیافتد “

” کیه وو در اولین موقعیتش به سمت چهار چوب ما توانست گلزنی کند ، البته به راستی خودمان دروازه خودمان را باز کردیم! ، ما لحظاتی از فصل را پشت سر میگذاریم که هر توپی که به سمت دروازه مان روانه میشود امکان گل شدن دارد! ، فقط کافیست به رم و ناپولی نگاه کنیم که پشت سر شما در حال امتیاز گیری و بالا آمدن هستند “

بالا