تمجید زوف از یوونتوس
دینو زوف دروازه بان بزرگ ایتالیا و یوونتوس که جز بزرگان و رکورد داران ِ تاریخ ِ پرافتخار یوونتوس محسوب می شود از بازی های یوونتوس و مربیگری کونته بسیار رضایت دارد و یووه و رُم را تیم های برتر ایتالیا می داند .
” یوونتوس بسیار خوب بازی می کند. اگر قرار باشد در باره ی رقابت برای اسکودتو حرف بزنیم فقط می شود رُم را به عنوان رقب ِ یووه نام برد که تیم ِ بسیار خوبی است ”
” یوونتوس و رُم هم از لحاظ ِ سبک و کیفیت بازی و هم ا نظر ِ امتیازی فاصله خوبی با سایر تیم ها دارند و نمی توان تیم ِ دیگری را رقیب دانست ”
” در فوتبال گاهی تیم های کوچک تر و ضعیف ، تیم های قدرتمند را دچار مشکل می کنند ولی این موضوع را در سال های اخیر در فوتبال ِ ایتالیا کم تر دیدیم ”
” در فوتبال همیشه اتفاق های عجیب و غیر ِ منتظره وجود دارد اما ما این موضوع را در سال های قبل در کشور ایتالیا کم تر مشاهده کردیم ”
پاپا زوف ادامه می دهد ” آنتونیو کونته از بازیکنان ِ خوبی که در یووه دارد به بهترین شکل بهره می برد و بازیکنان ِ را هم از نظر ِ فکری و هم بازی آماده کرده است و یوونتوس فعلی در دفاع و حمله بسیار خوب و کم اشتباه شده است ، در نتیجه دیدن ِ بازی های یوونتوس برای هواداران بسیار لذت بخش است ”
========================================================
کامورانزی: اسوالدو در یوونتوس موفق خواهد بود
ستاره سابق باشگاه یوونتوس از یوونتوس و انتظاراتی که از این تیم در این فصل دارد سخن می گوید.
مائورو کامورانزی ستاره سالهای نه چندان دور بیانکونری با تمجید از موفقیت های چند سال اخیر یوونتوس اضافه می کند: “یوونتوس باید سومین اسکودتوی متوالی را همراه با لیگ اروپا بدست آورد.”
کامورانزی ۳۷ ساله گفت: “کسب سومین اسکودتوی متوالی و قهرمانی در لیگ اروپا در حالی که بازی نهایی هم در تورین انجام خواهد شد می تواند به یوونتوس شخصیت مجدد بدهد. یوونتوس مانند یک مدرسه است و این مدرسه به مجموعه باشگاه کمک می کند تا به رشد و بلوغ برسند. یوونتوس برای بازیکنان بزرگ جایی مناسب برای نشان دادن کیفیت خود است و در اینجا تنها باید اندیشه پیروز شدن داشته باشید.”
مائورو همچنین در مورد خرید اخیر یوونتوس اضافه می کند: “اسوالدو بازیکن با استعدادی است که می تواند در بهترین تیم های اروپا بازی کند. من فکر می کنم که او کاملاً با استانداردهای باشگاه بزرگی مانند یوونتوس تطابق دارد و او همگان را از خریدش متقاعد خواهد کرد. با اضافه شدن اسوالدو به یوونتوس قطعاً رقابت افزایش خواهد یافت که این یک مزیت بزرگ برای یک تیم خواهد بود که شش مهاجم خوب در ترکیب داشته باشد.”
=========================================================
مصاحبه با کیلینی و اسوالدو
تلویزیون یوونتوس JTV و مجری مشهور این تلویزیون , کریستینا چیابوتو, مصاحبه ای اختصاصی با پابلو اسوالدو مهاجم ملی پوش یوونتوس داشت که حالا پس از یک هفته تمرین در وینوو با روش های تمرین کونته آشنا شده است.
اسوالدو در پی حضور در ترکیب
شروع فوتبال
پدرم از همان سنین جوانی من را به فوتبال تشویق میکرد.یادم می آید که مادربزرگم برای هر گلی که میزدم چند پزو به من میداد و به همین دلیل من به کسی پاس نمیدادم.
الگو
باتیستوتا.او از بهترین بازکنان آرژانتین بود.رونالدو برزیلی هم فراموش نمیکنم.
انتقال به ایتالیا
اولش خیلی سخت بود. من هنوز بیست سال هم نداشتم که به ایتالیا امدم.شروع کردم به یادگیری زبان و حالا احساس ایتالیایی بودن دارم.
تجربه خارجی
حضور در انگلیس برای من سخت بود.فوتبال آنها مثل ایتالیا و اسپانیا تکنیکی نیست بلکه بیشتر فیزیکی است.
یورنته و توز
فرناندو بسیار بازیکن موثر و عالی است. توز؟ من از بچگی طرفدار بوکاجونیورز بودم.زمانی که او در بوکا بازی میکرد بازی های اورا میدیدم حالا خوشحالم که کنارش بازی میکنم.
شهرها
من قبلا تورین را نمیشناختم اما حالا در تورین هستم.من در رم و فلورانس بودم هر دو باشکوه هستند.ضمنا بارسلونا نیز بسیار برای من تاثیر گذاربود.
شماره
من ۱۸ را انتخاب کردم چون که پسرم جیانلوکا در ۱۸ مه به دنیا آمد.
رقیب ها
رم عالی است.رمی ها امسال واقعا هماهنگ و منسجم هستند .من در رم بازی کردم و اکنون در یوونتوس هستم اما رم را امسال تنها رقیب یووه میدانم.
یوونتوس
من فقط یک هفته است که به تورین امدم و راه زیادی دارم.اینجا واقعا باشکوه است از انتونیو کونته بگیرید تا وینوو و …
من به بهترین تیم ایتالیا و یکی از بهترین ها در اروپا امدم.
کیلینی: ورونا , آزمونی سخت
جرجیو کیلینی صخره مستحکم ۲۹ ساله بیانکونری در مصاحبه با اسکای ایتالیا از بازی حیاتی یکشنبه یووه با هلاس ورونا در ورونا خبر داد.
بانوی پیر که یکشنبه راس ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه بنتگودی به مصاف تیم به تازگی به سری آ برگشته ورونا , هلاس ورونا رده پنجمی جدال سختی دارد. بازی رفت یوونتوس به سختی و با نتیجه ۲-۱ پیروز شد.
(( بازی یکشنبه با ورونا سخت ترین بازی ما در این مقطع است آنها همچنین به دنبال کسب سهمیه لیگ اروپا نیز هستند.
تیم سر سخت ورونا با بازیکنان جوانی مانند ایتوربه و رمولو تیمی قابل احترام هستند.لوکا تونی که بازیکن سابق یووه بوده حالا با ۱۰ گل بهترین گلزن آنها است.او بازیکن بزرگی است که یک سال در کنار ما بود او حتی در این سن بزرگترین تهدید است.))
در پایان دکتر در مورد اسوالدو گفت:او خیلی با انگیزه است , پابلو گفته که میخواهد بهترین بازی اش را در یووه به نمایش بگذارد.بازی های زیادی در سری آ و به ویژه لیگ اروپا داریم که بازیکن تاپی مانند اسوالدو نیازمندیم.
========================================================
ایجنت فرناندو: او با پورتو تمدید نمی کند
ایجنت فرناندو تایید کرد که هابک برزیلی پورتو قراردادش را با پورتو پرتغال تمدید نمی کند.
هافبک موفق ۲۶ ساله پورتو تا کنون ۳۰ بازی را برای پورتو انجام داده است اما بازیکن سابق زیر ۲۰ ساله های برزیل تابستان امسال پورتو را ترک میکند و به یکی از جدی ترین تیم های خواستار او , یوونتوس یا اینتر بپیوندد.این بدین معنا است که بپه ماروتا میتواند یک بازیکن دیگر را مانند یورنته و پیرلو و پوگبا با قانون بوسمن راهی تورین کند.
ایجنت فرناندو, جوکا رجز به maiestfutbol گفت:فرناندو قصد ندارد قراردادش را تمدید کند.او میخواهد در لیگ بهتری بازی کند اگرچه پورتو تیم بزرگی است اما آنها عقب تر از تیم هایی مانند یووونتوس , بارسلونا , رئال مادرید و منچستر یونایتد هستند.
پیش تر یووه اولین تیم پیشنهاد دهنده به فرناندو بود و با توجه به علاقه ماروتا بر خرید بازیکن آزاد , به احتمال زیاد فرناندو بیانکونری شود.
========================================
۲۲ بازیکن برای بازی با ورونا – غیبت بارزاگلی و کوآ
آنتونیو کونته نام ۲۲ نفر را برای جدال فردا عصر با ورونا در ورزشگاه بنتگودی در ساعت۱۷:۳۰ اعلام کرد.
در بازی فردا شب بارزاگلی به دلیل مصدومیت جزیی به ورونا سفر نکرده و کاسرس فردا شب جانشین او خواهد بود.همچنین به نظر میرسد فابیو کوآلیارلا حتی در ترکیب فردا شب هم نیست.
ولی نکته مثبت فردا شب این است که ممکن است پابلو اسوالدو فردا شب برای نخستین بار در ترکیب یووه قرار گیرد.
۱-بوفون
۳-کیلینی
۴-کاسرس
۵-اوگبونا
۶-پوگبا
۷-په په
۸-مارکیزیو
۹-ووچینیچ
۱۰-توز
۱۲-جووینکو
۱۳-پلوسو
۱۴-یورنته