مسیر های صعود بنفیکا و یوونتوس
خیلی از کارشناسان از جمله چیرو فرارا مربی سابق بیانکونری و سفیر لیگ اروپا دیدار بنفیکا و یووه را در فینال انتظار داشتند اما تقدیر این بازی را زودتر برگزار کرد تا بازی در دو دیدار رفت و برگشت و در قالب نیمه نهایی انجام پذیرد.
مسیر صعود دو تیم
مرحله گروهی لیگ قهرمانان:
کپنهاگن ۱ – ۱ یوونتوس ********** بنفیکا ۲ – ۰ اندرلشت
یوونتوس ۲ – ۲ گالا ************* پاریس سنت ژرمن ۳ – ۰ بنفیکا
رئال ۲ – ۱ یوونتوس ************* بنفیکا ۱ – ۱ المپیاکوس
یوونتوس ۲ – ۲ رئال ************* المپیاکوس ۱ – ۰ بنفیکا
یوونتوس ۳ – ۱ کپنهاگن ********** اندرلشت ۳ – ۲ بنفیکا
گالا ۱ – ۰ یوونتوس ************* بنفیکا ۲ – ۱ پاریس سنت ژرمن
مرحله یک شانزدهم لیگ اروپا
یوونتوس ۲ – ۰ ترابازان ********** پائوک یونان ۰ – ۱ بنفیکا
ترابازان ۰ – ۲ یوونتوس ********** بنفیکا ۳ – ۰ پائوک یونان
مرحله یک هشتم
یوونتوس ۱ – ۱ فیورنتینا ********* تاتنهام ۳ – ۱ بنفیکا
فیورنتینا ۰ – ۱ یوونتوس ********* بنفیکا ۲ – ۲ تاتنهام
مرحله یک چهارم
لیون ۰ – ۱ یوونتوس *********** الکمار ۰ – ۱ بنفیکا
یوونتوس ۲ – ۱ لیون *********** بنفیکا ۲ – ۰ الکمار
نمایی از ورزشگاه مخوف لیسبون، جالب است بدانید این ورزشگاه زیبا میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا امسال نیز است.
========================================================
ندود: بازی برابر بنفیکا دشوار خواهد بود
پاول ندود پس از قرعه کشی و برخورد یوونتوس به بنفیکا در مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا گفت: ” بازی برابر بنفیکا دشوار خواهد بود.”
ندود می گوید: “به اعتقاد من یک بازی دشوار را پیش روی داریم. آنها تیم خوبی هستند و این را ثابت کرده اند.”
ستاره سابق بیانکونری اضافه می کند: “ما باید با انگیزه زیادی برابر آنها به میدان برویم چرا که فینال در خانه ما انجام خواهد شد. ما می خواهیم به فینال برسیم هر چند که رسیدن به آن دشوار است و باید بنفیکا را از پیش روی بر داریم.”
این در حالی است که نونو گومز مهاجم سابق بنفیکا در مورد بازی با یوونتوس می گوید: “ما سعی خواهیم کرد تا مثل همیشه بهترین کیفیت را ارائه دهیم و این مهمترین فاکتور خواهد بود. ما میخواهیم به فینال برسیم و مهم نیست مقابل کدام تیم بازی می کنیم.”
گفتنی است که بازی های مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا روزهای ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت ۱۳۹۳) و اول ماه می ۲۰۱۴ (۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳) برگزار خواهند شد.
=========================================================
کونته: فرش قرمزی برای استقبال از ما پهن نشده بود!
آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس پس از پیروزی برابر لیون و صعود به جمع چهار تیم پایانی لیگ اروپا در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد:
انتخاب ویدال و میرکو ووچینیچ برای این بازی:
“آرتور پس از رفع مصدومیتش از من خواست تا در این دیدار بازی کند و من از بازی او رضایت دارم. میرکو هم بازیکن بزرگی است و در برابر لیون هر آنچه از او خواسته بودم انجام داد.”
لیون:
” آنها تیم خوبی هستد و ما موفق شدیم با دو پیروزی و در مجموع ۳ بر ۱ به نیمه نهایی رسیدیم. در حال حاضر بازی برابر لیون با موفقیت به پایان رسیده است و ما باید به بازی مهم برابر اودینزه فکر کنیم.”
نیمه نهایی لیگ اروپا:
” سه تیم خوب در این مرحله حضور دارند. بنفیکا، سویا و والنسیا. تصور من این است که هنگامی که تیمی به این مرحله می رسد دارای نظم تیمی بسیار خوبی است و ما برابر تیم هایی با این سطح تیمی بالا خوب ظاهر می شویم. ما به نیمه نهایی رسیده ایم اما نه به این علت که یوونتوس هستیم. فرش قرمزی برای استقبال از ما پهن نشده بود. بازی در چنین سطحی دشوار است و کسانی که همه چیز را آسان می بینند دچار اشتباه هستند. بازی در لیگ اروپا دشوار است و ما به اولین تیم ایتالیایی تبدیل شدیم که پس از فصل ۰۸-۲۰۰۷ به نیمه نهایی لیگ اروپا می رسیم. ما برای فتح لیگ اروپا سه گام دیگر فاصله داریم و باید این سه گام را محکم بر داریم. در حال حاضر تنها نماینده فوتبال ایتالیا در بازیهای اروپایی هستیم و امیدوارم همه ایتالیایی ها از این بابت خوشحال باشند”
کارلوس توز:
“کارلوس بازی خوبی انجام داد و من از بازی او رضایت دارم. او موفق به گلزنی نشد اما وظایفش را بخوبی انچام داد.”
=================================================================
حضور مدیربرنامه های دروگبا در تورین!
طبق اخبار منتشره در منابع خبری ایتالیایی، مدیر برنامه های دیدیه دروگبا امروز در تورین جهت مذاکرات برای انتقال این بازیکن از گالاتاسرای به یوونتوس حضور پیدا کرد.
این ساحل عاجی ملی پوش که در ژانویه ۲۰۱۳ به گالاتاسرای ترکیه پیوست به تازگی ۳۶ ساله شد، اما هنوز هم در اوج آمادگی خود است.
به گفته اسپورت مدیاست، تیئرنو سیدی مدیربرنامه های دروگبا با حضور در شهر تورین به بحث با سران یوونتوس و در راس آن بپه ماروتا خواهد پرداخت.
گفته میشود بیانکونری خواهان قراردادی یک ساله به ارزش ۴ میلیون یورو با توافق تمدید در پایان خواهد بود.
گفته میشود که آنتونیو کونته مدت طولانی ای است که به دنبال این مهاجم است و گفته میشود که وی همانند گذشته عملرکردی فوق العاده در بازی های لیگ قهرمانان خواهد داشت.
در طرفی دیگر کارلوس توز تاکنون در بازی های این فصل سری آ ۱۸ گل به ثمر رسانده است، ولی در رقابت های اروپایی هنوز یک گل نیز به ثمر نرسانده است.
===============================================================
بازگشت اله به ایتالیا رد نشد
افسانه ۳۹ ساله باشگاه یوونتوس که در سال ۲۰۱۲ از این تیم جدا شد، با عضویت در تیم اف سی سیدنی استرالیا به فوتبال خود ادامه داد.
اکنون که وی در پایان مدت قرارداد دو ساله خود به سر میبرد، ممکن است به ایتالیا و به شهر تورین باز گردد.
افسانه ایتالیایی گفت: “من نمی دانم فصل آینده چه چیزی رخ خواهد داد.”
“من در پایان فصل ارزیابی خواهم کرد. دلم میگوید بازی کنم، اما باید به حرف پاهایم نیز گوش کنم.”
“این یک سوال بزرگ در تابستان خواهد بود. من با سران باشگاه در انتهای این فصل مذاکراتی خواهم داشت. آنها اول میخواهند به پیشنهاد من گوش کنند.”
وی که در ۲۲ بازی در لیگ استرالیا، ۱۰ گل به ثمر رسانده است در جواب به سوالی در خصوص بازگشت به یوونتوس با لبخندی بر لب گفت: “فقط به عنوان یک بازیکن”
======================================================================================
خستگی و مصدومیت عامل تعویض ویدال
آرتورو ویدال بازیکن خط میانی یوونتوس در جدیدترین مصاحبه خود از درد کشیدن در ناحیه زانوی خود سخن گفت.
این شیلیایی ملی پوش که در ۱۵ دقیقه پایانی بازی مقابل لیون از زمین بازی خارج شد، ادعا میکند که به دلیل خستگی دچار مصدومیت شده است.
شیلی با ۱۵ دقیقه باقی مانده از بازی شب گذشته با لیون تعویض میکنه اما ادعا می کند که او به دلیل خستگی به نمی کردن.
ویدال به رادیو Cooperativa گفت: “زانو من واقعا صدمه بدی دیده بود، طوری که نمیتوانستم توپ را حمل کنم.”
“من ۱۰ روز استراحت کرده بودم اما درد زانویم کم مشده بود. هنوز هم دردی وجود دارد اما امید دارم که دردم کمتر شود.”
“درد زانویم از بازی مقابل فیورنتینا دوباره آغاز شد، درد زیادی را تحمل میکنم و اجازه خوب بازی کردن به من را نمیدهد.”
“برای درمانش وقت زیادی را گذاشته ام اما هنوز خوب نشده است. برابر لیون خستگی نیز از دیگر دلایل ناکامی ام بود”
“امیدوارم که در روز دوشنبه، بازی خوبی را به نمایش بگزاریم.”
“قصد من این است که سعی کنم بهتر بازی کنم. ما امیدواریم که برنده این دیدار باشیم و با سرعت ایمن تری رو به جلو برویم.”
=============================================================
پوگبا مذاکراتی با پاری سن ژرمن نداشته است
ناصر الخلیفه مالک باشگاه پاری سن ژرمن ادعا کرده است که هیچ گفتگویی با پل پوگبا در مورد انتقال به فرانسه صورت نگرفته است.
رسانه های اروپایی از مذاکرات قهرمان فرانسه با مبلغ ۴۰ تا ۷۰ میلیون یورو در خصوص انتقال این ستاره جوان خبر داده بودند.
با این حال مالک این باشگاه مذاکرات با بازیکن سابق منجستر یونایتد را رد کرد.
وی به اسپورت مدیاست گفت: “پوگبا؟ ما با وی سخن نگفته ایم.”
“فقط در پایان فصل همه چیز را ارزیابی می کنیم.”
پس از حذف پاری سن ژرمن مقابل چلسی، الخلیفه شایعاتی مبنی بر جدایی لوران بلان، مربی تیم خود شنید.
وی در این خصوص چنین گفت: “ما باید اعتماد به نفس را بدست بیاوریم. من انتظار دارم او ما را همراهی کند.”