• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ببخشید کم به فروم سر می زنم :(

اما بازی دیروز گویا صدای آنیلی رو هم درآورده :دی
-------------------

عصبـانیت آنیلی از بازی یوونتوس
JuiR1394808653hzitfu.jpg

آندره آ آنیلی رئیس باشگاه یوونتوس ، در مصاحبه امروز خود از نتیجه یوونتوس در بازی شب گذشته در مقابل فیورنتینا انتقاد کرد .

" من بسیار عصبانی هستم و فقط به دنبال دلیل و توجیهی برای این بازی می گردم . زیرا همیشه در این مورد به کونته گفته بودم "

" من انتقادی به او ندارم و حتی زمانی که از لیگ قهرمانان در برابر گالاتاسرای حذف شدیم از او دفاع کردم . اما من نمی فهمم که چرا با این همه امتیازی که در لیگ داریم و صدرنسینی ، چرا باید 6 بازیکن تغییر کند "

" یوونتوس با داشتن بونوچی و بارتزالی در زمین ، هرگز بوسیله گومز دروازه خود را باز شده نمی دید "

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بوفون: آنها با گلشان ما را مجازات کردند
fed_1684_45936_immagine_ts673_400.jpg

جی جی بوفون کاپیتان بیانکونری پس از تساوی مقابل فیورنتینا در لیگ اروپا افزود: “فکر میکردیم که میتوانیم بازی را با نتیجه ۱ – ۰ پیروز باشیم.”

آرتورو ویدال که تنها پس از گذشت ۳ دقیقه از بازی، دروازه ویولا را گشود، در پایان با شوک ماریو گومز مواجه شد تا بازی با نتیجه ۱ – ۱ به پایان برسد.

کاپیان یوونتوس به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: “ما فکر میکردیم که شاید میتوانیم این بازی را نیز دوباره همانند بازی های اخیر در نیمه دوم به خوبی کنترل کنیم. ما میخواستیم همانند بازی قبل در لیگ برابر آنها در نیمه دوم بازی را اداره کنیم اما این اتفاق رخ نداد.”

“درست است که نمیتوانیم همیشه خوب باشیم، بازیکنان خوبی داریم که ممکن است هر لحظه با صدمه دیدن آنها رویه بازی برایمان تغییر کند.”

“به ثمر رسیدن گل میتواند در هر ثانیه از بازی رخ دهد، به خصوص وقتی که یک قهرمان بزرگ در مقابلت باشد. متاسفیم که بازی ای را که با نتیجه ۱ – ۰ پیش بودیم را پیروز باشیم.”

از بوفون در مورد اینکه چرا وی در نیمه دوم ویدال را به آرامش دعوت کرد نیز سوال پرسیده شد که وی چنین پاسخ داد: “بازی برگشت بسیار مهم تر و حساس تر خواهد بود. من آرتور را به آرامش دعوت کردم چرا که او مهره ای مهم است و دوست ندارم برای بازی برگشت او را از دست بدهیم.”
=====================================================
آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم یوونتوس
13974197698536490199.jpg

کونته و شاگردانش صبح امروز اولین تمرین خود را جهت آمادگی برای بازی یکشنبه مقابل جنوا انجام دادند.

یوونتوس شب گذشته بازی رفت لیگ اروپا مقابل فیورنتینا را با تساوی ۱ بر ۱ به پایان برد اما مصدویت چند بازیکن یووه سبب نگرانی هواداران شد.

مارکیزیو، جووینکو و یورنته ۳ بازیکنی هستند که در بازی دیشب دچار آسیب دیدگی شدند که در این بین ظاهراً مصدومیت مارکیزیو کاملاً جدی است، بطوریکه گفته می شود شاهزاده تورین تا پایان فصل از میادین به دور خواهد بود.

از سوی دیگر مصدومیت جووینکو نیز باعث خواهد شد که حداقل این بازیکن دیدار یکشنبه شب برابر جنوا را از دست بدهد.

اما وضع جسمانی یورنته نیز سبب نگرانی یوونتوسی ها شد که البته مهاجم اسپانیایی بانوی پیر در صفحه رسمی توییتر خود ضمن تشکر از طرفداران به آنها اطمینان داد که با قدرت در خدمت باشگاه خواهد بود.
==============================================================
چالشی جدی برای کونته؛ اسکودتو یا لیگ اروپا؟
2014_02_20t184352z_1289653474_gm1ea2l07iy01_rtrmadp_3_soccer_europa_24129_immagine_ts673_400.jpg

پس از تساوی تلخ شب گذشته یوونتوس برابر فیورنتینا بار دیگر انتقادهایی از نحوه بکارگیری بازیکنان توسط کونته مطرح شد.

انتقاداتی که حداقل در چند سال اخیر مداوم به کونته وارد بوده و البته شخص او این انتقادها را رد کرده است.

کونته در سه فصل حضور در یوونتوس حداقل جام حذفی ایتالیا را فدای سری آ کرده که همین امر سبب حساسیت منتقدان و شاید بسیاری از هواداران یوونتوس شده است.

تساوی دیشب برابر فیورنتینا در حالی رقم خورد که کونته ترکیب یوونتوس را با چند تغییر نسبت به بازی ابتدای هفته در سری آ مقابل مردان فلورانس ارنج کرده بود.

غیبت پوگبا، لیخشنایدر، بارزالی، یورنته و توز تا حدودی بازی همیشگی یوونتوس را تحت تاثیر قرار داد و در نهایت یک تساوی تلخ و بد موقع سبب نگرانی بسیاری از هواداران یووه بابت از دست دادن یک جام مهم دیگر در این فصل شد که البته شاید اگر درخشش بوفون در دروازه یوونتوس نبود شاید در اواخر بازی فیورنتینا می توانست گل پیروزی بخشش را هم به ثمر برساند.

از نظر بسیاری دست بردن و تغییرات زیاد و مداوم در ترکیب تیم موجب از بین رفتن نظم تیمی و طبیعتاً از دست دادن امتیازات حساس خواهد شد، اتفاقی که برای یوونتوس کونته در طی سه سال حضورش در یووه گاهاً روی داده است.

شاید اگر کونته در بازی ابتدای هفته مقابل فیوره ترکیب دومش را به میدان می فرستاد و دو امتیاز از دست می داد بهتر ازاین بود که در بازی حساس تک حذفی مقابل این تیم در لیگ اروپا دست به ترکیب خودش بزند و با یک تساوی شکننده به استقبال بازی برگشت در فلورانس برود.

حال چالش جدید و جدی پیش روی کونته این است که آیا کونته با میدان دادن به تیم دومش در لیگ اروپا این جام مهم را فدای اسکودتو خواهد کرد یا اینکه استرادژی جدیدی را پیش رو خواهد گرفت؟!
========================================================================
کونته: به بازی برگشت امیدوارم
54f177439959c06a96a6ae1aa5aef801_47599_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کونته سرمربی بیانکونری معتقد است حتی با وجود نتیجه ۱ بر ۱ در خانه برابر فیورنتینا، به بازی برگشت کاملاً امیدوار است.

کونته در کنفرانس مطبوعاتی اش ضمن دفاع از بازی خوب تیمش گفت: “از عملکرد تیمم و نحوه بازی شاگردانم راضی هستم. نسبت به بازی یکشنبه مقابل آنها بهتر بودیم و منظم تر بازی کردیم. موقعیت های زیادی بدست آوردیم و اگر دقت بیشتری داشتیم باید در نیمه اول کار را تمام می کردیم و حداقل با سه یا چهار گل به رختکن می رفتیم.”

کونته ادامه می دهد: “هدف آنها زدن یک گل بود که به این هدف رسیدند. آنها از یک توپ سرگردان در خط میانی استفاده کردند و ما را شوکه کردند. گومز بازیکن خوبی است و به خوبی ازموقعیت بدست آمده استفاده کرد.”

کونته در مورد بازی برگشت در خانه فیورنتینا اضافه می کند: “به آنها تبریک می گویم اما تکرار می کنم که کاملاً به بازی برگشت امیدوارم. ما حتی می توانیم در فلورانس پیروز شویم چرا که در این بازی موقعیت های زیادی را بدست آوردیم و به بازی احاطه داشتیم.”

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پوگبا با یوونتوس تمدیـد خواهد کرد
55524486565599247735.jpg

ستاره جوان و ۲۱ ساله یوونتوس که در چند روز گذشته شایعات و اخبار در مورد او به بالاترین حد خود رسیده بود و مرتب اخبار پیشنهاد تیم هایی مانند رئال ، بارسا و پاریس سن ژرمن برای او ، به گوش می رسید احتمالا به زودی با یووه تمدید خواهد کرد.

امروز سایت Libero در مورد پوگبا نوشت که باشگاه یوونتوس با او و ایجنتش در حال مذاکره است و به زودی قرارداد پوگبا با یووه تمدید می شود.

تنها نکته ای که در تمدید قرارداد پوگبا مشکل ساز شده ، بندهای جدیدی است که رایولا می خواهد وارد قرارداد او کند و البته مدیران باشگاه یوونتوس با آن مخالف هستند.

اما پیش بینی می شود که به زودی قرارداد پوگبا تا سال ۲۰۱۷ (۲۰۱۸) با دستمزد سالیانه ۳٫۵ میلیون یورو ، با یوونتوس تمدید شود.
====================================================================
بوفون همچنان در بین بهترین ها اسـت
85247033376545133210.jpg
کاپیتان با سابقه یوونتوس توانست در بازی مقابل جنوا به مهار ضربه پنالتی یوونتوس را امیدوار به پیروزی کند که در نهایت هم یووه با ضربه پیرلو موفق به کسب ۳ امتیاز از جنوا شد.

در همین رابطه آمار مهار پنالتی توسط دروازه بان های مختلف اروپا را مرور می کنیم تا مشخص شود بوفون همچنان از هر نظر جز بهترین های دنیا اسـت .

کاپیتان جانلوئیجی بوفون موفق به دفع ۲۰ ضربه پنالتی از ۷۴ ضربه پنالتی شده است که یعنی ۲۷% پنالتی ها را دفع کرده . البته این آمار مربوط به یوونتوس ، تیم ملی ایتالیا و پارما است .

بوفون به طور مجزا در تیم پارما : ۳۶٫۴% ، در تیم ملی ایتالیا نزدیک به ۳۰% و در یوونتوس ۲۲,۴% پنالتی ها را مهار کرده است .

در تیم های دیگر سری آ ، سمیر هاندانوویچ با مهار ۲۵ ضربه از ۸۰ ضربه پنالتی قرار دارد که می شود ۳۳٫۷۵% ، تنها دورازه بانی است که در ایتالیا بهتر از بوفون بوده است .

مارکو استوراری دروازه بان دوم یوونتوس ۱۰ ضربه از ۴۲ ضربه پناتی را دفع کرده ، یعنی ۲۳٫۸۱% از کل ضربات پنالتی .

آمار دروازه بان های سایر لیگ های اروپایی اینگونه اسـت :

مانوئل نویر دروازه بان بایرن مونیخ ، ۱۱ ضربه از ۵۹ ضربه را دفع کرده ، یعنی ۳۲٫۲۰% .

پتر چک دروازه بان چلسی ، از ۸۸ ضربه پنالتی ، ۱۵ ضربه را دفع کرده یعنی ۲۳٫۸۶% .

تیبوت کورتویس دروازه بان اتلتیـکو مادرید ، ۴ ضربه از ۱۴ ضربه پنالتی را مهار کرده است ، که می شود ۲۸,۵۷% .

ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید ، ۱۵ ضربه پنالتی از ۱۰۵ ضربه را دفع کرده ، که می شود ۲۳٫۸۱% از پنالتی ها .

ویکتور والدز دروازه بان بارسلونا ، از ۵۳ ضربه پناتی موفق به مهار ۱۱ ضربه شده است ، یعنی ۲۰٫۷۵% .
==================================================================
یوونتوس آماده بازی با فیورنتینا شـد
75267133152375297164.jpg

تیم یوونتوس آخرین تمرین خود برای جدال با فیورنتینا را امروز انجام داد تا آماده بازی حساس فردا در فلورانس شد .

در تمرین امروز یوونتوس در وینوو مشخص شد که آندره آ بارتزالی و آنجلو اوگبونا که تا روز گذشته احتمال بازی کردنش وجود داشت نمی توانند یووه را در مقابل فیورنتینا همراهی کنند . ۲ مدافعی که مطمئنا برای یوونتوس ارزش زیادی داشتند .

بر اساس اخبار منتشر شده اوگبونا دچار مصدومیت و مشکل شده ولی مشکل و میزان دقیق مصدومیت او مشخص نشده است .

بنابراین خط دفاع ۳ نفره یوونتوس را در بازی فردا ، کاسرس ، بونوچی و کیلینی در برابر کاپیتان بوفون تشکیل خواهند داد .

همچنین مهاجم آرژانتینی یووه ، کارلوس توز کاملا آماده بازی با فیورنتینا است و پیش بینی می شود که از بین یورنته و اوسوالدو ، یک بازیکن زوج توز در خط حمله بیانکونری باشد.

و در خط هافبک یوونتوس هم حضور بازیکنانی مانند پیرلو ، پوگبا و ویدال قطعی است و البته به احتمال زیاد لختشتاینر و آزاموا در دو سمت راست و چپ خط هافبک یوونتوس بازی خواهند کرد .
=======================================================
مصدومیت بارتزالی و پلوسو
1006198-16314490-640-360.jpg

خبر بد برای هوادارن یوونتوس، آندرا بارتزالی از ناحیه ساق پا و فدریکو پلوسو نیز از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شدند.

گفته میشود بارتزالی در هنگام گرم کردن پیش از بازی مقابل جنوا از ناحیه ساق پای چپ دچار مصدومیت شد و بازی را از دست داد.

معاینات، التهاب پیش آمده در این ناحیه را دلیل مصدومیت وی میدانند.

این یک مسئله تکراری برای بارتزالی است، به طوری که پزشکان مجموعه وینوو قادر به درمان سریع وی نیستند، به خصوص اینکه وی در آستانه دیدار های جام جهانی نیز قرار دارد.

گفته میشود که منابع خبری نزدیک به باشگاه، دوری وی را به مدت ۳ – ۴ هفته پیش بینی کرده اند.

در این میان پلوسو که از بیماری آنفولانزا نیز رنج میبرد، با مصدومیت در ناحیه کشاله ران در حین تمرین در روز شنبه مواجه شد.

معاینات از ضعف ایتدایی عضلات کشاله ران خبر داد گفته میشود که وی چندین هفته قادر به تمرین کردن نخواهد بود.

با این حال، کارلوس توز به تمرینات بازگشته است و باید دید که آمادگی حضور در مقابل فیورنتینا در دور برگشت بازی های لیگ اروپا در روز پنجشنبه را بدست آورد یا خیر.
===========================================================================
ویدال: شایعات خوب هستند ولی …
images

آرتورو ویدال جنگجوی متعصب بیانکونری با وجو پیشنهادات مناسب از سوی رئال مادرید, بارسلونا و منچستریونایتد معتقد است که فقط میخواهد بر روی فوتبالش در یوونتوس تمرکز کند.

کینگ آرتور تورین که به تازگی قرارداد پنج ساله ای با بانوی پیر امضا کرده است پیش روی خود پیشنهادات جدی را می بیند.

این هفته الکسیس سانچز هم میهن ویدال در بارسلونا از آرتورو خواسته بود که به بارسلون بیاید.

من مشکلی با الکسیس ندارم, ما از زمان بچگی هم دیگر را میشناسیم, ما از تیم زیر ۲۰ ساله ها با هم بودیم و همچنین در کولو کولو بازی میکردیم.

البته که دوست دارم با کسی بازی کنم که میتوانم با او راحت باشم ولی شاید خوب باشد که او به اینجا بیاید.

هرچند این چیزها را بارها خواهیم دید.

من با پاهایم در زمین زندگی میکنم و تلاش میکنم که با شایعه ها زندگی نکنم و گرنه دیوانه میشوم.فکر کنم بهتر رو تمرینات تمرکز کنم و بهترین بازی ها را ارائه دهم.

رئال , بارسا و من یونایتد؟ خوشحالم که نامم با رئال , بارسا و من یونایتد لینک شده است ولی فعلا فقط به تمرین فکر میکنم و بقیه چیز ها را بعدا خواهیم دید.

من میخواهم همه چیزم را به یوونتوس بدهم, برای این که کسی که میخواهد افسانه شود از فوتبال بسیار دور میشود ولی میخواهم بمانم و بر پیراهن یوونتوس تمرکز کنم.

هافبک ۲۶ ساله بانوی پیر درباره زندگی شخصی خود گفت:
دخترم الیزابتا در لحظه زیبا زندگی من رسید, دوست دارم پدر حاضر او باشم حتی مواقعی که خسته به خانه میرسم.

زمانی که از بازی دست میکشم, دوست دارم یک هفته بخوابم.

حمایت طرفداران؟آنها میدانند من متواضع هستم.من آدم عادی هستم که میداند چه کار کند.در مورد من, من نمیتوانم چیزی بگویم ولی من قلبم و حرفه ای گری را به درون زمین می آورم.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پیرلو جون ممنونیم!!!
الحق بهترین ضربه آزاد زن حال حاضر جهان خودتی در یه هفته 6 امتیاز آوردی...
بلاخره صعود کردیم امیدوارم سالی که نیکوست از بهارش پیدا باشه;)

1796439_10152051798827684_282324603_n.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک خیلی چسبید ^_^

هنرنمایی پیرلو در فلورانس ( فیورنتینا 0 - 1 یوونتوس )
JuiR1395335996ajucti.jpg

مهارت و تخصص اندره ا پیرلو ستاره ی تیم یوونتوس یک بار دیگر به کمک بانوی پیر آمد و این فوق ستاره موفق شد با ضربه ی آزاد دیدنی خود دروازه ی نتو را باز کند و سرنوشت بازی را رقم بزند

دو تیم یوونتوس و فیورنتینا نیمه اول دیدار برگشت را با تساوی بدون گل به پایان رسید و این در حالی است که بازی رفت با نتیجه 1-1 در ورزشگاه یوونتوس به پایان رسیده و یوونتوسی ها امید زیادی دارند تا با پیروزی در این بازی ، راهی مرحله بعد شوند .

در همین رابطه آنتونیو کونته و وینچنزو مونتلا ، 11 بازیکن اصلی خود را برای این بازی انتخاب کرد :

یوونتوس (2-5-3) :
بوفون - کاسرس - بونوچی - کیلینی - ایزلا - ویدال - پیرلو - پوگبا - آزاموا - توز - یورنته

فیورنتینا (1-1-5-3) :
نتو - توموویچ - گونزالو رودریگز - ساویچ - کواردادو - آکوئیلانی - پیزارو - بورخا والرو - وارگاس - ایلیچیچ - گومز

بازی با حملات سریع و پرتعداد تیم فیورنتینا آغاز شد و سر و صدای هواداران در ورزشگاه بر کیفیت بازیکنان یووه تاثیر زیادی گذاشته بود و یوونتوسی ها در این دقایق تنها به دفاع کردن مشغول بودند.

فیورنتینا بر حملات خود اضافه می کرد و یووه توانایی مقابله با قدرت تهاجمی حریف را دارا نبود و استرس حذف شدن از لیگ اروپا نیز بر بازی یووه مشخص بود.

پانزده ی دقیقه ی اول با خوش شانسی یوونتوسی ها سپری شد و بعد از آن بازی به حالت تعادل رسید و شاگردان کونته از مالیکت توپ و میدان بیشتری برخوردار بودند اما در فاز تهاجمی بسیار ضعیف عمل می کردند.

تنها حملات یووه در این نیمه شوت های از راه دور بازیکنان بود که راهی به دروازه ی حریف پیدا نکرد و نتوانست موقعیت مناسب و مسلمی را برای بانوی پیر به همراه داشته باشد.

تاکتیک های مونتلا سرمربی حریف اجازه نداد تا بازی یووه در نیمه اول شکل بگیرد و در واقع ویولایی ها قدرت خود را دیکته کردند و نیمه اول نتیجه ای را برای دو تیم در بر نداشت.

در نیمه دوم شاهد یوونتوس متفاوتی بودیم و بازیکنان تورینی نمایش بهتری نسبت به نیمه اول از خود بر جای گذاشتند و همین موضوع سبب شد تا فیورنتینا کمی حالت تدافعی به خود بگیرد.

سیستم دفاعی از سوی فیورنتینا باعث شد یوونتوسی ها با تعداد نفرات بیشتری در زمین حریف بنفش پوش حاضر شوند و موقعیت های بهتری را به دست آوردند

عملکرد توز و پیرلو نقش بسیار موثری در بازی یوونتوس داشت و این دو بازیکن با آمادگی بالای خود موجبات حاکمیت توپ و میدان را برای بانوی پیر به دنبال داشت.

در طرف مقابل فیورنتینا سعی داشت با استفاده از توپ های بلند و سریع راهی به سمت دروازه ی یووه پیدا کند و حالت تدافعی خود را تا سر حد ممکن حفظ می کرد.

در حالی که هفتاد دقیقه از بازی سپری شده بود، گونزالو رودريگز مدافع تیم حریف با خطای خود بر روی یورنته یک ضربه ی آزاد مستقیم را از منطقه ای مناسب به یوونتوسی ها داد و خود نیز از زمین بازی اخراج شد.

پیرلو که هفته ی گذشته تک گل برتری یوونتوس را مقابل جنوا به ثمر رسانده بود در این دیدار نیز پشت توپ قرار گرفت و به زیبایی دروازه ی نتو را باز کرد تا یووه خود را در مرحله ی بعد ببیند.

بیست دقیقه ی پایانی بازی بیشتر در اختیار تیم یووه قرار داشت و شاگردان کونته سعی در حفظ نتیجه و برتری شیرین خود داشتند و تیم حریف نیز با یک بازیکن کمتر توانایی حمله به سمت دروازه ی بوفون را نداشت و بازی ارام تری را شاهد بودیم.

در نهایت شاگردان انتونیو کونته موفق شدند در یک دیدار سخت و نفس گیر با تک گل دیدنی پیرلو تیم پیروز میدان لقب بگیرند و راهی مرحله ی بعد شوند و در انتظار حریف بعدی خود باشند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام به دوستان گل یوونتوسی
دو تا تبریک ویژه:
1- سال نو رو به همگی تبریک میگم؛ ایشالا که سال پر بار و پر برکتی براتون باشه و البته همراه با جام های زیاد و موفقیت های بزرگ برای تیم محبوبمون
2- تبریک بابت برد دلچسب مقابل دشمن همیشگی و صعود به مرحله بعد...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خدا بگم چه کار نکنه این ساعت 15 دقیقه رو :| من فکر کردم امشب بازی داریم نگو دیشب بازی کردیم :((

به هر حال تبریک بازم یک برد سه امتیازی دیگه ^_^
-----------------

کارلییییییتووووووووس ( کاتانیا 0 - 1 یوونتوس )
JuiR1395606720kyuosd.jpg
جدال تیم های اول و آخر جدول رده بندی سری آ با برتری خفیف بانوی پیر به پایان رسید و شاگردان کونته با تک گل کارلوس توز موفق به کسب سه امتیاز حساس این دیدار شدند تا مجموع امتیازات خود را به عدد 78 برسانند.

یوونتوسی ها در این مسابقه با تغییرات زیادی وارد زمین شده بودند و کونته ترکیب اولیه ی خود را با استورای - کیه لینی - کاسرس - بونوچی - لختشتاینر - پیرلو - پادوین - ویدال - ایزلا - اسوالدو و توز به میدان فرستاده بود.

کاتانیا که در خطر سقوط قرار دارد در این مسابقه بر خلاف انتظارات برای دفاع کردن به میدان نیامده بود و بازیکنان این تیم تلاش زیادی را برای رسیدن به دروازه ی تورینی ها انجام می دادند.

یوونتوس در نیمه اول در حالت تهاجمی تا محوطه ی جریمه ی حریف پیشروی می کرد اما در آن منطقه از زمین با مشکل مواجه می شد و تمامی توپ های یووه برگشت می شد.

البته توز تلاش زیادی را در خط حمله انجام می داد ولی او به تنهایی نمی توانست موقعیت مناسبی را برای بیانکونری ها به ارمغان بیاورد و اوسوالدو در کنار وی چندان موفق نبود.

کاتانیا نیز چند بار تا دروازه ی یووه پیشروی کرد اما توانایی خلق موقعیت مناسب را بر روی دروازه ی استوراری نداشت و بازی نسبتا متعادلی را شاهد بودیم.

در نیمه دوم بازی به همان صورت پیش رفت و دو تیم بازی آرامی را دنبال می کردند اما سرعت یووه در خط حمله بیشتر از نیمه اول بود و موقعیت های مناسب تری برای بانوی پیر به دست آمد.

در حالی که بازی به دقیقه ی 60 نزدیک می شود کارلیتوس با قرار سریع خود در میان مدافعان حریف موفق شد با ضربه ای دیدنی دروازه ی حریف را باز کند و شانزدهمین گل خود را در سری آ به ثمر برساند.

بعد از این گل بازیکنان کاتانیا با نفرات بیشتری بر روی دروازه ی استوراری ایجاد کردند و تنها دو دقیقه بعد از گل توز می توانستند دروازه ی یووه را باز کنند اما با خوش شانسی تورینی ها این توپ به گل تبدیل نشد.

کونته که در نیمه اول از کنار زمین اخراج شده بود تصمیم به تغییر در ترکیب تیم خود گرفت و یورنته را به جای اسوالدو که نمایش چندان با فروغی نداشت وارد میدان کرد.

برگسیو بازیکن تیم کاتانیا در دقیقه 67 با حرکت غیر ورزشی خود بر روی کیه لینی از زمین بازی اخراج شد تا مشکلات تیم قعر نشین جدول بیش از گذشته شود.

در ادامه یوونتوسی ها توسط پیرلو و توز شانس های دیگری را برای گلزنی به دست آوردند اما عکس العمل های دیدنی از دروازه بان حریف مانع از باز شدن دروازه ی کاتانیا برای دومین بار شد.

در دقایق پایانی کاتانیا برای جبران گل خورده با نفرات بیشتری حمله می کرد و ده نفره شدن این تیم باعث شد تا خط دفاع این تیم در ضد حملات ضربه پذیر باشد اما توز از دو موقعیت تک به تک نتوانست استفاده کند و کونته وی را از زمین بازی خارج و جووینکو را به میدان فرستاد.

در نهایت داور دیدار بعد از 4 دقیقه زمان تلف شده سوت پایان بازی را به صدا در آورد و بانوی پیر موفق به کسب سه امتیاز این دیدار شد و در انتظار حریف بعدی ( پارما ) خواهد بود

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
احساس میکنم در خانه بازی میکنم
383269_heroa.jpg

کارلوس توز مهاجم یوونتوس پس از به ثمر رساندن دو گل در بازی با پارما افزود: “احساس میکنم در خانه بازی میکنم، در تیم قهرمان ایتالیا، به ویژه در کنار آندره پیرلو.”

توز که در تابستان گذشته از منچستر سیتی به سری آ و تورین آمد، تا کنون ۱۹ گل در رقابت های این فصل یووه به ثمر رسانده است.

او به توتواسپورت گفت: “احساس میکنم در خانه هستم؛ در ایتالیا، در یووه. دوستان قهرمانی دارم، آندره آ پیرلو در راس آن است.”

“کونته روح آدم را برنده بار می آورد، او همیشه خواستار بهترین هاست، شما میتوانید پیروزی ما را در همه زمینه ها ببینید.”

بازیکن ۳۰ ساله یوونتوسی ها که با دو گل خود در مقابل پارما، به صدر جدول گلزنان ایتالیا رسید، قهرمانی را هدف مهمتری دانست.

او اضافه کرد: (آقای گل شدن) برای من مهم نیست. مهم کسب پیروزی برای تیم است.”
=====================================================================
کونته: این یووه حتی من را متعجب می کند
fdfbb3ed-f0d9-456a-b903-693dfcf3c0ef.jpg

در یوونتوس آرنا باز هم یوونتوس پیروز شد، این بار برابر پارمای آماده توانست ۲ – ۱ پیروز شود تا همچنان رکورد شکن باشند.

کونته در مصاحبه با اسکای اسپرت ایتالیا گفت: “پیروزی بسیار مهمی بود ان هم جلو تیمی که ۱۷ بازی بود شکست نخورده بود و امشب هم قدرت واقعی خودشان را نشان دادند.”

“فراموش نمیکنیم که در حال حاظر در شرایط اضطراری هستیم اما باید از بازیکنانم برای هر سه روز بازی کردن ممنون باشم.”

“من میدانم که بازیکنان نیاز به استراحت دارند ولی فعلا میسر نیست. من همیشه گفتم که رکوردها ارزشی ندارند اگر در پایان چیزی را نتوانی به دست آوری.”

“این بازیکنان شایسته جام هستند آنها مرا شگفت زده کرده اند.”

این رکورد ۱۵ بازی با برد در خانه بود اما توز با دریافت کارت زرد دیشب از بازی با ناپولی محروم شد…؟؟؟
“بله کارلوس محروم است ولی کسی دیگر را جایگزین او خواهیم کرد .تلاش میکنیم که بهترین را انتخاب کنیم.”
“ما پس از این پیروزی بسیار آرام هستیم.”

یوونتوس تنها نماینده ایتالیا در اروپا است…؟؟؟
“ما این فشاررا احساس میکنیم و بار دیگر برای نگه داشتن نام ایتالیا تنها هستیم.من هنوزم می گویم که لیگ ۲۰ تیمی درست نیست و فرصت هیچ استراحت نیست و باعث مصدومیت های بیشتری خواهد شد.”
=====================================================================
ویدئو بازی یوونتوس ۲ – ۱ پارما
juventus-carlos-tevez-gabriel-paletta_3108490.jpg

دیدار دو تیم کاتانیا – یوونتوس با برتری خفیف بیانکونرو ها به پایان رسید و بیانکونری اختلاف امتیاز خود را با این تیم به ۵۵ امتیاز رساند.

در حالی که آندره بارتزالی، آنجلو اوگبونا، کلودیو مارکیزیو، میرکو ووچینیچ و فدریکو پلوسو در لیست مصدومان بیانکونری به سر میبردند این کارلوس توز بود که یووه را به این ۳ امتیاز با ارزش رساند.

ویدئو گلها بازی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دل‌پيه‌رو:

وفاداري به يووه آن‌هم در سري‌Bبهترين‌تصميم‌بود

00941631.jpg

الساندرو دل‌پيرو، از جمله بازيکنان سرشناس فوتبال ايتاليا است که همچنان هواداران تيم يونتووس اين بازيکن را به عنوان يکي از ستاره هاي وفادار به باشگاه خود معرفي مي کنند.

به نقل از فارس، وي در سال هايي که يکي از بزرگان فوتبال دنيا محسوب مي شد با قدرت به پيراهن تيم باشگاهاي خود وفادار ماند و حاضر نشد با وجود پيشنهادهاي فراوان اين تيم را ترک کند.

دل پيرو همراه با يووه به دليل تباني در فوتبال ايتاليا از سري آ به دسته دوم مسابقات باشگاهي اين کشور سقوط کرد اما بازهم در اين تيم ماند و حاضر به ترک تورين نشد. شايد همين تصميم و وفاداري الساندرو بوده که هنوز هم هواداران يووه به شدت علاقمند به ستاره سابق تيم شان هستند. وي در سال هاي پاياني دوران بازيگري خود راهي استراليا شده و اکنون به عنوان کاپيتان براي تيم اف سي سيدني بازي مي کند.

دل پيه‌رو در پاسخ به سوالي که آيا دوباره به گذشته برمي گشت بازهم حاضر مي‌شد که در سري B براي تيم ييونتوس بازي کند، گفت: من فکر مي کنم که بازي کردن براي يووه آن هم در سري B و وفادار بودن به پيراهن باشگاه تصميم درستي بود که آن زمان گرفتم. من حتي قبل از اينکه فدراسيون فوتبال ايتاليا آن تصميم مبني بر سقوط يووه به يک دسته پايين تر را اعلام کند از اتفاقات با خبر بودم،‌ اما بازهم به پيشنهادها پاسخ منفي دادم خواستم در اين تيم بازي کنم.

وي ادامه داد: ماندن در يووه آن هم در سري B بهترين تصميم بود چون يک فصل فوق العاده را که معنايي زيادي هم داشت در دسته دوم فوتبال ايتاليا تجربه کردم، از جمله جام قهرماني که در بازي آخر در ورزشگاه دل آلپي به دست آوردم.

کد خبر : 1057781 زمان ارسال : يکشنبه 1393/01/10 09:07

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پس از این شکست، عملکرد بهتری خواهیم داشت
384844_heroa.jpg

جانلوئیجی بوفون دروازه بان یوونتوس معتقد است که شکست دو بر صفر مقابل ناپلی ها در روز یکشنبه، عامل تحریک کننده بازیکنان برای عملکردی بهتر خواهد بود.

خوزه کایخون که در نیمه اول این دیدار در ورزشگاه سان پائولو بیانکونری را مغلوب کرد، با همکاری مرتنز موفق شد ۳ امتیاز کامل این دیدار را به مجموع امتیازات ناپولی اضافه کنند.

یاران بیانکونری اکنون با ۱۱ امتیاز اختلاف نسبت به رم، صدر نشین هستند. گفتنی است که شاگردان رودی گارسیا یک بازی کمتر از یاران کونته در میدان حاضر بوده اند.

بوفون به مدیاست گفت: “بدون هیچ بهانه ای، باید بگویم که ناپولی با شایستگی این پیروزی را بدست آورد و این ما بودیم که به اندازه خودمان نبودیم.”

“تکلیف اسکودتو هنوز مشخص نیست چرا که رم در شکل آماده ای به سر میبرد و میتواند با پیروزی های خود تا پایان راه منتظر لغزش ما باشد.”

“این شکست ما را برای بازی های لیگ اروپا نا امید نمیکند. در پایان، گاهی اوقات ضرر و زیان برای پیروزی های بزرگ لازم است، که اغلب برای ما در گذشته اتفاق افتاده است. بیایید امیدوار باشیم که این مورد تکرار خواهد شد.”

گفتنی است که یوونتوس پنجشنبه همین هفته به مصاف لیون فرانسه خواهد رفت.
==================================================
آنها هنوز هم ۱۷ امتیاز با ما فاصله دارند!
383558_heroa.jpg

آنتونیو کونته مربی یوونتوس پس از شکست مقابل ناپولی، ادعا کرد سرمایه گذاری های سنگین تیمش در این فصل میتوانست همراه با کسب تمام عناوین قهرمانی در این فصل شود.

گفتنی است که رافا بنیتز مربی ناپلی ها موفق به شکست دادن یوونتوس در سری آ با دو گل خوزه کایخون و دریس مرتنز با نتیجه دو بر صفر در سان پائولو شد.

بنیتز پیش از بازی مقابل یووه ادعا کرده بود که ناپولی نمیتواند در زمینه گردش مالی با یوونتوس رقابت کند، اما کونته پس از بازی اعلام کرد تیمی که با بیش از ۱۰۰ میلیون یورو تغییرات در لیگ حضور پیدا کند، باید در تمامی بازی ها پیروز باشد، نه در این بازی!

کونته پس از این دیدار به خبر نگاران گفت: “با تیمی که بیش از ۱۰۰ میلیون یورو هزینه کرده است بازی کردیم، آنها برای پیروزی ساخته شده اند، نه برای پیروزی در یک دیدار.”

“ما با ۲۵ میلیون یورو سرمایه گذاری و آنها با ۱۰۰ میلیون یورو در این فصل حضور پیدا کردیم، سرمایه گذاری های سه فصل ما برابر خرج های این فصل ناپلی هاست و حال آنها با ۱۷ امتیاز اختلاف پشت سر ما قرار دارند و در لیگ اروپا نیز حذف شدند.”

وی در خصوص عملکرد شاگردانش گفت: “ما در نیمه اول خوب بازی نکردیم، باید با آرامش کار میکردیم.”

“به خاطر مصدومیت های بازیکنانمان مجبور شدیم تا بدون تغییر نیمه دوم را شروع کنیم، در نیمه دو بهتر بودیم، اما آنها در ۹۰ دقیقه سزاوار پیروزی بودند.”
================================================
آخرین اخبار از شرایط مدافعان
Juventus-Center-Backs-Barzagli-Bonucci-Chiellini.jpg

لئوناردو بونوچی، جورجو کیلینی و مارتین کاسرس تنها مدافعانی هستند که می توانند یوونتوس را در فرانسه همراهی کنند.

فدریکو پلوسو از دیروز به تمرینات گروهی ملحق شده و می تواند یوونتوس را در بازی با لیورنو همراهی کند.

اوگبونا هم که دوران مصدومیت خود را پشت سر می گذارد می تواند از بازی برگشت مقابل لیون در میادین حاضر شود.

همچنین آندره آ بارزالی یکی از یاران ثابت آنتونیو کونته امیدوار است روز دوشنبه ۱۴ آپریل و بازی با اودینزه یوونتوس را همراهی کند.

===============================================
فراموشی شکست در ناپل، پیش به سوی لیگ اروپا
6829b5a6-269d-48be-b794-baa0514c333c.jpg

پس از باخت در کالچو و با نتیجه ۲-۰ مقابل ناپولی حالا بیانکونری ها باخت را فراموش کرده اند و تمرینات خود را دوباره در وینوو از سر گرفته اند.

یوونتوس در برهه بسیار حساس قرار گرفته است و بازیهای پیاپی و مصدومیت برخی بازیکنان باعث خستگی بازیکنان شده است اما به هر حال تمرینات زیر نظر کونته برای مصاف حساس با لیون در دور رفت یک هشتم لیگ اروپا با تمام قدرت انجام میشود.

پنج شنبه راس ساعت ۲۳:۳۵ بانوی پیر به لیون و به استادیوم استادو گرلاند میرود تا بتواند با قهرمانی در لیگ اروپا مرهمی بزارد بر حذف شدن یوونتوس از دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا.

گفتنی است تمرین با همه بازیکنان به غیر از په په، پلوسو، بارزاگلی و اوگبونا مصدوم برگزار شده است.

همچنین یوونتوسی ها چهارشنبه عازم فرانسه میشوند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب با لیون فرانسه بازی داریم و بازی رو از شبکه کانال 5 ایتالیا می شه بدونه کدینگ مشاهده کرد ^_^

به امید پیروزی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک می گم دوستان ^_^

تک گل صعود در فرانسه ؟ ( لیون 0 - 1 یوونتوس )
JuiR1396548756spqwyf.jpeg

یوونتوسی ها در دیدار مقابل لیون دو نیمه ی کاملا متفاوت داشتند و در نیمه اول شاهد یکی از بی برنامه ترین یوونتوس های فصل بودیم اما در نیمه دوم و از اواسط آن بازی تا حدود زیادی تغییر پیدا کرد و بانوی پیر با تک گل مدافع خود موفق شد به پیروزی ارزشمندی دست پیدا کند.

سرمربیان دو تیم در ابتدای دیدار ترکیب اصلی خود را به این ترتیب اعلام کرده بودند:

یوونتوس (3-5-2) : بوفون - کاسرس - بونوچی - کیلینی - ایزلا - پوگبا - پیرلو - مارکیزیو - آزاموا - توز - اوسوالدو

لیون (2-4-4) : لوپس - بدیمو - کنه - اومیتی - فری - مالبرانکو - گونالونس - امووئمبا - تولیسو - لاکازته - بریاند

اشتباهات بازیکنان یوونتوس را می توان از مهم ترین اتفاقات نیمه اول قلمداد کرد و شاگردان کونته نتوانستند نمایش خوبی را از خود بر جای بگذارند و تنها یک بار در موقعیت گلزنی قرار بگیرند.

در طرف مقابل تیم لیون قرار داشت که بازیکنان این تیم با انگیزه های فراوانی در این مسابقه حضور داشتند و بازی خوبی را در نیمه اول به نمایش گذاشتند و دو موقعیت مناسب را برای گلزنی به دست آوردند.

عملکرد بازیکنان کناری یووه در این نیمه پایین تر از حد انتظار بود و ایزلا - اساموا نتوانستند برنامه های کونته را در زمین پیاده کنند و اشتباهات انها فرا تر از حد انتظار بود.

سرمربی تیم لیون نیز برنامه های خوبی برای خروج پیرلو از جریان بازی در سر داشت و یکی از بازیکنان خود را مامور یارگیری مستقیم با ستاره ی میانه ی میدان یووه کرده بود و این موضوع تاثیر زیادی در کیفیت بازی پیرلو داشت.

اسوالدو یکی دیگر از بازیکن ضعیف یوونتوس در نیمه اول بود که تمامی توپ های دریافتی را به راحتی از دست می داد و نتوانست موقعیت مناسبی برای بانوی پیر به دست آورد.

نمایش بد و نا امید کننده ی یوونتوس در دقایق اولیه ی نیمه دوم نیز ادامه داشت و لیون باز هم شانس های مناسبی برای گلزنی به دست آورد اما جیجی بوفون با عکس العمل های مناسب مانع از باز شدن دروازه ی تورینی ها شد.

بدشانسی های یوونتوس در این دیدار نیز ادامه داشت و کارلوس توز در پنجاه و پنجمین دقیقه از بازی به دلیل مصدمیت تعویض شد و میرکو به جای وی وارد میدان شد.

نمایش بسیار ضعیف از اسوالدو باعث شد تا کونته دست به تعویض دیگری بزند و جووینکو را به جای وی وارد میدان کند تا هر دو مهاجم یووه در نیمه دوم تعویض شوند.

خطرناک ترین موقعیت یووه در این دیدار را جووینکو در شصت و پنجمین دقیقه از بازی با حرکت سریع خود پایه گذاری کرد و اساموا با ضربه ای دیدنی دروازه ی لوپز را به شدت تهدید کرد اما ضربه وی با برخورد به دروازه بان به کرنر رفت.

این دو تعویض شد تا یوونتوس جانی تازه در خط حمله بگیرد و نمایش بهتری را در فاز تهاجمی از خود بر جای بگذارد و شانس های بیشتری را برای باز کردن دروازه ی حریف به دست آورد.

ایزلا، پوگبا و جووینکو بازیکنانی بودند که در صحنه های مختلف شانس های مناسبی برای گلزنی داشتند اما عدم دقت در زدن ضربات آخر باعث شد تا یووه نتواند دروازه ی حریف فرانسوی را باز کتد.

در حالی که بازی به دقایق پایانی خود نزدیک می شد، پیرلو ضربه ی کرنر خود را به صورت کوتاه برای کیه لینی ارسال کرد و این بازیکن توپ را به محوطه ی هجده قدم حریف ارسال کرد و بونوچی مدافع پیش تاخته ی یووه در میان شلوغی مدافعان حریف موفق شد دروازه ی لوپس را باز کند.

در نهایت یوونتوس موفق شد مزد بازی خوب خود را در نیمه دوم بگیرد و بونوچی گل برتری بانوی پیر را به ثمر رساند و شاگردان کونته در انتظار دیدار برگشت می باشند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کونته: همگی مشتاق بازی در فینال هستیم
man_03_53559_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کونته پس از پیروزی یونتوس در بازی رفت برابر لیون در جمع خبرنگاران به سوالات پاسخ داد:
شرایط بازی:

“نیمه اول بد بودیم و مشکلات زیادی در نحوه بازی داشتیم. لیونی ها شرایط را برای ما دشوار کرده بودند. پیدا کردن یک راه حل مناسب بسیار دشوار بود. آنها سعی در خراب کردن بازی ما را داشتند اما در نیمه دوم بهتر بودیم و بازیکنان وظایفشان را بخوبی انجام دادند و خوشبختانه به آنچه سزاوارش بودیم رسیدیم و با پیروزی زمین را ترک کردیم.”

توز:

“کارلوس کمی خسته بود. مصدومیت او خوشبختانه جدی نیست. او از من خواست که به بازی ادامه ندهد و من هم پذیرفتم که به او استراحت بدهم.”

شرایط مرحله حذفی:

“امروز ما در لیگ اروپا بازی می کنیم و من ترجیح می دهم به جای صحبت در مورد لیگ قهرمانان سال گذشته که در یک چهارم آن متوقف شدیم از شرایط کنونی صحبت کنم. ما همگی تلاش می کنیم که با بهره گیری از تجربه سال گذشته بازیهای لیگ قهرمانان و بازیهای امسال حضوری قدرتمند در این جام داشته باشیم و فینال را در ورزشگاه خانگی خودمان انجام دهیم. بازیکنان من مشتاق آن هستند.”

شکست برابر ناپولی:

هرگز از دست دادن امتیاز را دوست ندارم و قطعاً شکست خوردن در هر شرایطی تلخ است. ما تلاشمان را در آن بازی کردیم اما همیشه پیروز و در اوج بودن سخت است. یوونتوس در صدر اخبار است و شماها سعی می کنید راهی برای انتقاد از تیم پیدا کنید اما ما به آنچه انجام می دهیم و می خواهیم آگاهیم.”
=================================================================
بونوچی: گل من پیروزی مهمی را رقم زد
bonucci-y-fist490ai.jpg
لئوناردو بونوچی مدافع یوونتوس در مورد بازی برابر لیون می گوید: “گل من یک پیروزی بسیار مهم را برای یوونتوس رقم زد.”

بونوچی که در فاصله پنج دقیقه به پایان بازی گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند عنوان می کند: “در نیمه اول تلاش زیادی برای باز کردن بازی داشتیم اما نتوانستیم فضای مناسبی پیدا کنیم در حالی که در نیمه دوم هم به غیر از ضربات ایستگاهی ریسک دیگری انجام ندادیم.”

مدافع ایتالیایی بانوی پیر اضافه می کند: “ما در ۵ بازی گذشته مان در لیگ اروپا ۴ بازی را بدون خوردن گل به پایان رسانده ایم. لیون در بازی دیشب و در نیمه اول ما را آزار داد اما در نیمه دوم ما یک پیروزی مهم را رقم زدیم.”

بونوچی در پایان در مورد نحوه خوشحالی کردنش پس از گل می گوید: “خوشحالی من؟ خوشحالی من برای عده ای از دوستانم بود که بر روی سکوها نشسته بودند. من گلم را به یک طرفدار میلانی اختصاص دادم که روز دوشنبه در ۴۵ سالگی درگذشت. او دوست من بود و من اغلب با او صحبت می کردم.”
===================================================================
علاقه شدید توپچی ها به میرکو ووچینیچ
mirko-vucinic.jpg

طبق اخبار منتشره در سایت فوتبال ایتالیا، سران تیم آرسنال به دنبال ارائه پیشنهادی ۱۲ میلیون یورویی برای به خدمت گیری مهاجم مونته نگرویی یوونتوسی ها خواهند بود.

میرکو ووچینیچ ۳۰ ساله که بارها و بارها در فصول نقل و انتقالات در آستانه خروج از تورین بود، مورد توجه سران تیم اینتر میلان نیر قرار داشت.

باتوجه به اخبار منتشره در منابع خبری انگلستان از جمله Talksport، توپچی ها در حال آماده سازی مقدماتی برای جذب وی در تابستان هستند.

به نظر میرسد که قیمت وی ۱۲ میلیون یورو (۱۰٫۵ میلیون پوند) اعلام شده است و گویا آرسن ونگر خواهان کاهش این قیمت خواهد بود.

ووچینیچ که به سختی در این فصل با وجود آسیب های پیاپی در میادین حضور پیدا کرده است، با ورود کارلوس توز و فرناندو یورنته، به مرد نیمکت نشین خط حمله بیانکونری تبدیل شده است.

او در ۱۴ بازی برای یووه، دو گل به ثمر رسانده است.
============================================
کوالیارلا: هدف ما کسب دو جام است
58_quagliarella_06227_immagine_ts673_400.jpg

فابیو کوالیارلا مهاجم سی ساله بانوی پیر در گفتگویی از بازی دیشب و هدف های بازیکنان یووه صحبت کرد.

کوالیارلا می گوید: “شور و شوق زیادی در اردوگاه یوونتوس وجود دارد و همه ما به کسب دو جام پیش روی فکر می کنیم.”

کوالیارلا اضافه می کند: “امکان پیروزی در دو تورنمنت وجود دارد و ما به دنبال هر دو جام هستیم. ما به لطف گل دیرهنگام لئوناردو لیون را در خانه اش شکست دادیم و کاملاً به صعود امیدواریم.”

مهاجم ایتالیایی بیانکونری عنوان می کند: “در حال حاضر با اقتدار در صدر جدول سری آ هستیم اما باید به ادامه فصل با دقت و جدیت بیشتری نگاه کنیم چرا که هنوز ۸ هفته دیگر باقی مانده است. همه ما مصمم به کسب دو جام ممکن هستیم.”

کوآ از رسیدن به پیراهن تیم ملی به عنوان هدف شخصی اش یاد می کند و می گوید: “حضور در برزیل بسیار شگفت انگیز است و من یک هدف بزرگ شخصی دارم و آن رسیدن به پیراهن تیم ملی است. هدف های من مشخص است.”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم ^_^
------------

گل های اسپانیایی برای بانوی پیر ( یوونتوس 2 - 0 لیورنو )
JuiR1396892815cqmnex.jpg

دو نیمه ی کاملا متفاوت را از بانوی پیر نظاره گر بودیم و شاگردان کونته با گل های یورنته در نیمه اول موفق شدند این بازی را با برتری دو بر صفر به سود خود به پایان ببرند تا فاصله ی امتیازات با تیم رم در عدد 8 باقی بماند.

شاید نمایش نه چندان دلپذیر یووه در نیمه ی دوم به دلیل بازی حساس روز پنج شنبه در مقابل لیون باشد و بازیکنان یووه ترجیح دادند در وقت دوم بازی را سپری کنند.

یک یوونتوس شاداب و پر انرژی را در نیمه اول دیدار مقابل لیورنو شاهد بودیم و شاگردان کونته موقعیت های فراوانی را برای گلزنی به دست اوردند اما یورنته بازین اسپانیایی یووه موفق شد دو بار از این فرصت ها به خوبی بهره ببرد و دروازه ی حریف را باز کند.

یوونتوس با ترکیب زیر در این مسابقه پا به میدان گذاشته بود :

بوفون؛ کاسرس، بونوچی، کیه لینی؛ لیختشتاینر، پوگبا، پیرلو، مارکیزیو، آساموا؛ توز، یورنته

بازیکنان نیـمکت نشین : استوراری - روبینهو - ایزلا - اوگبونا - پلوزو - پادویین - جووینکو - ووچینیچ - اوسوالدو - کوالیارلا

البته بازی ضعیف و قدرت اندک بازیکنان لیورنو در نمایش خوب یوونتوس بی تاثیر نبود و تمامی بازیکنانی یووه به راحتی از خط دفاعی حریف عبور می کردند ولی در زدن ضربات آخر بی دقت بودند.

یورنته که مدت ها بود برای یوونتوسی ها گلزنی نکرده بود، در این نیمه اول موفق شد دو گل دیدنی به ثمر برساند تا از فشار سنگین چند وقت اخیر خارج شود.

لیورنو که با تمامی نفرات خود در خط دفاعی متمرکز شده بود در دو صحنه بر روی ضد حملات خطرناک ظاهر شدند اما خط دفاعی یووه اجازه ی فعالیت مثبتی را به آنها نداد.

در ابتدای نیمه ی دوم یوونتوسی ها کمی عقب کشیدند و خبری از بازی سریع در نزد بازیکنان این تیم نبود و البته این موضوع با توجه به برتری دو بر صفر و نزدیک بودن بازی مقابل لیون طبیعی به نظر می رسید.

در دقایق بعدی بازی متعادل تر شد و لیورنویی ها نیز جرات حمله به سمت دروازه ی یوونتوس را پیدا کردند که در یکی از حملات ضربه ی از راه دور مهاجم این تیم با عکس العمل بوفون به کرنر رفت.

کونته سرمربی تیم یوونتوس در اواسط نیمه دوم تصمیم به تغییر گرفت و توز را از زمین بازی بیرون کرد و به جای این بازیکن از مورچه ی اتمی استفاده کرد تا با بهره گیری از سرعت این بازیکن بتواند به نتیجه برسد.

دقایقی بعد باز هم کونته تغییراتی را در ترکیب تیم خود داد و پوگبا - یورنته از زمین بازی خارج و پادوین - ووچینیچ به جای انها وارد بازی شدند تا یووه به بازیکنان اصلی خود استراحت دهد.

این تغییرات نیز تفاوت چندانی در بازی یووه ایجاد نکرد و یوونتوس نتوانست از موقعیت های اندک خود بهره ببرد و بازی با همان دو گل برای بانوی پیر به پایان رسید.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان سلام
امشب بازی برگشت رو با لیون برگزار میکنیم
بازی هم از شبکه ورزش 23:30 پخش میشه
بریم سراغ چند خبر...

تاکیناردی از یوونتوس اروپایی میگوید …
tacchinardi-JUVE490ai.jpg

السیو تاکیناردی هافبک سابق بیانکونری در آستانه بازی برگشت یوونتوس در مرحله ۱/۴ لیگ ارپا مقابل لیون از شرایط یوونتوس در این بازیها میگوید.

بانوی پیر اروپا در دور رفت این بازی ها در لیون فرانسه با تک گل دقایق پایانی لئو بونوچی توانست پیروز میدان باشد تا شرایطش را برای صعود به نیمه نهایی این رقابتها به مراتب هموار تر کند .لی هافبک سابق این تیم معتقد است که بازیکنان یووه نباید کار را تمام شده بدانند و در بازی امشب دچار غرور کاذب شوند.

تاکیناردی در مصاحبه ای با رادیو مانا مانا اسپورت گفت : ” پس از ۱۱ سال ، یوونتوس شانس این را دارد تا پای به نیمه نهایی یک رقابت اروپایی بگذارد… “

” برای من به شخصه این بازی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است علیرغم اینکه برخی حضور و موفقیت در رقابتهای لیگ اروپا را چندان جدی تلقی نمیکنند و معتقدند حضور در این رقابتها در شان تیمی مانند یووه نیست و دستاوردی برای این تیم به همراه ندارد…”

” بردن یک جام همیشه بسیار مهم و ارزشمند است و حتی حیاتی تر هم نیز مسیشود زمانی که بدانیم سال آینده این تیم برای لیگ قهرمانان اروپا و قهرمانی در آن رقابتها مبارزه جدی خواهند کرد “

” به عقیده من یوونتوس نیز باید تیم اتلتیکو مادرید را سرمشق خود قرار دهد ، تیمی که به مراتب اتفاقات مشابهی را تجربه کرده است و اکنون میبینیم که در نیمه نهایی لیگ قهرمانا حضور دارند ”
” زمان بسیار طولانی از آخرین موفقیت یوونتوس در رقابتهای اروپایی میگذرد…”

هافبک ۳۸ ساله سابق ایتالیایی همچنین در مورد استفاده از کارلوس توز در این بازی گفت: ” اگر من نیز به جای کونته بودم توز را برای این بازی انتخاب میکردم چرا که وجود او یک انرژی بسیار خوب به هم تیمی ها میدهد ، این بازی است که به هیچ وجه نباید آن را دست کم گرفت “

” به نظر من یک فرصت کافی برای ریکاوری و تجدید قوای تیم پس از این بازی وجود خواهد داشت چرا که بازی بعدی آنها در سری آ دوشنبه شب برگزار خواهد شد و بازیکنان زمان به مراتب کافی و خوبی برای استراحت خواهند داشت ”
=========================================================================
یورنته: یک موقعیت استثنایی
Fernando-Llorente-Desktop-Wallpaper.jpg

فرناندو یورنته مهاجم اسپانیایی یوونتوس تاکید میکند که رقابتهای لیگ اروپا یک شانس و موقعیت مناسب برای کسب جام برای یوونتوس میباشد.

این مهاجم بلند قامت که از بازی در بهترین تیم ایتالیا بسیار خشنود است از رویای خود برای بازی در یوونتوس خبر میدهد که اکنون به واقعیت پیوسته است.

یورنته در مصاحبه با روزنامه آس اسپانیا گفت: “لیگ اروپا با فینالی که در ورزشگاه ما برگزار خواهد شد انگیزه بسیار فراوانی به ما میدهد.”

” این واقعیت به ما انگیزه فراوانی برای کسب یک جام معتبر اروپایی پس از چند سال میدهد که این خود یک موقعیت بزرگ و استثنایی است “

” البته که ما به لیگ قهرمانان اروپا نیز فکر میکنیم ولی واقعیت این است که ما اکنون در رقابتهای لیگ اروپا حاضر هستیم و فاصله ای با فینال این رقابتها در ورزشگاه خود نداریم “

” این یک فرصت بسیار خوب است تا یک جام معتبر اروپایی را بالای سر ببریم ، چیزی که چندین سال است که از چنین باشگاه بزرگی به دور مانده است “

یورنته در ادامه صحبتهایش اذعان کرد: ” من بسیار خوش شانس بودم که توانستم به یوونتوس بیایم ، این یک رویایی بود که به حقیقت پیوست و اکنون نیز همه چیز به خوبی پیش میرود ”

” من فقط نیاز دارم تا در این بازیهای آخر فصل به سختی تمرین و تلاش کنم ، چرا که هدف ما کسب دو جام در پایان فصل است و برای تحقق بخشیدن به آن سخت تلاش میکنیم “

از این بازیکن ۲۹ ساله همچنین در مورد بازی در تیم ملی اسپانیا و سخت بودن راهیابی به ترکیب اصلی ماتادور ها پرسیده شد: ” برای من کار ساده ای نیست که به همراه تیم ملی کشورم راهی جام جهانی شوم ، آماده شدن برای بازی در تیم ملی خود بسیار دشوار است ولی هیچکدام از ما امید خود را برای این موضوع از دست نمیدهیم و برای رسیدن به هدف خود تلاش میکنیم “
=======================================================================
امیدواری برای فتح دو جام
2014-04-03T213247Z_225144358_GM1EA440F8V01_RTRMADP_3_SOCCER-EUROPA.jpg

مارتین کاسرس اذعان کرده است که اسکودتو هدف اصلی یوونتوس است، اما یوونتوس امیدوار به پیروزی در لیگ اروپا نیز هست.

مدافع اروگوئه ای یوونتوس پس از گذراندن مدتی نیمکت نشینی، به تازگی پس از مصدومیت های متوالی بازیکنان خط دفاعی این تیم به یکی از یاران ثابت یوونتوس تبدیل شده است.

بازیکن ۲۷ ساله یووه در کنفرانسس مطبوعاتی گفت: “هدف اصلی اسکودتو است، اما ما خوشحالیم که قادر به حضور در این مرحله از لیگ اروپا هستیم.”

“ما قصد داریم نمایش خوبی را در مقابل لیون داشته باشیم، همه ما تمرکزمان را بر روی شکست لیون گذاشته ایم.”

“خوشحالم در این تیم هستم. مربی اعتماد خود را به من نشان داده و من احساس خوبی از این بابت دارم.”
===============================================================
آخرین وضعیت جوان ایرانی: در یوونتوس؟
480142633_3117607.jpg

ازمون چندی پیش به تلویزیون ایران گفته است که در صدر پیشنهادات او تیم ارسنال قرار دارد.

این جوان ۱۹ ساله همچنان ادعا می کند که توسط سنگین وزن های ایتالیا یعنی یوونتوس و میلان پیشنهادات جدی داشته او در رقابت های روسیه در ده حضور توانسته ۳ گل به ثمر برساند.

او اصرار دارد که اینده او به هیچ وجه رتبه دهی نشده و با تمام گزینه های موجود تشکیل می شود.

ازمون در مصاحبه ایی جدید از خود گفت: “من پیشنهاداتی از سه باشگاه بزرگ را دارم: آرسنال، میلان و یوونتوس”

“و البته پیشنهاد بارسا را که به دلیل ممنوعیت از شرکت در بازار نقل و انتقالات منتفی به نظر می اید”

وی در ادامه گفت: “مذاکرات با هردو باشگاه میلان و ارسنال در حال جدی شدن است و هر دو باشگاه با کازان مذاکره داشته اند.”

اما برای من حفظ تمرکز در تیم فعلی و ۷ بازی اخر ان است و سپس تصمیم خواهم گرفت”

وی در اخر از پیشنهاد ارسنال افتخار کرد.

امیدواریم این جوان شایسته ایرانی را در ایتالیا ببینیم.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یوونتوس ۲ – ۱ لیون؛ صعود بانوی پیر به نیمه نهایی لیگ اروپا+ویدیو هایلایت بازی
da8aa6a641f4720955e40bb36b1a2d6e_59911_immagine_ts673_400.jpg

دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا امشب در حالی انجام شد که بانوی پیر تنها نماینده فوتبال ایتالیا با شکست لیون فرانسه به نیمه نهایی راه یافت.

یوونتوس که با پشتوانه پیروزی یک بر صفر در خانه لیون گام به این میدان گذاشته بود با ترکیب بوفون – کاسرس – بونوچی – کیلینی – ایزلا – ویدال – پیرلو – مارکیزیو – آزاموا – توز – ووچینیچ بازی را آغاز کرد.

در حالی که تنها چهار دقیقه از بازی سپری شده بود آندرآ پیرلو هافبک و طراح بیانکونری با ضربه آزاد دیدنی دروازه لیون را باز کرد تا یووه بیش از بیش خود را به نیمه نهایی نزدیک ببیند.

بعد از گل برتری یوونتوس، بازی تا حدودی به تعادل کشیده شد و موقعیت چندانی روی دروازه ها پیش نیامد. اما رفته رفته با عقب کشیدن یووه این تیم فرانسوی بود که بازی بهتری را ارائه داد تا در دقیقه هجدهم روی اشتباهات مدافعان یوونتوس جیمی بریاند مهاجم لیون گل تساوی بخش تیمش را به ثمر برساند.

پس از گل این تیم فرانسوی بود که به حملاتش ادامه داد اما درخشش بوفون مانع رسیدن لیون به گل شد تا نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان برسد.

در نیمه دوم و در حالی که انتظار می رفت یورنته از آغاز جای ووچینیچ را در ترکیب پر کند کونته تیمش را با همان ترکیب اولیه به میدان فرستاد.

لیونی ها که برای صعود به یک گل نیاز داشتند در نیمه دوم هم با دوندگی بالا سعی بر خراب کردن بازی همیشگی یوونتوس را داشتند که البته تا حدود زیادی هم به این هدف رسیدند.

دقیقه ۶۰ یورنته به جای ووچینیچ که بازی خوبی را ارائه نکرد وارد بازی شد تا شاید روند تیمی یووه بهتر شود.

دقیقه ۶۹ بازی درخشش مجدد بوفون، ضربه آزاد لیونی ها را ناکام گذاشت تا یک دقیقه بعد شوت از راه دور مارکیزیو با برخورد به مدافع لیون وارد دروازه تیم فرانسوی شود تا هوادران بانوی پیر نفس راحتی بکشند.

در ادمه تعویض های کونته در خط هافبک و حمله با آمدن پوگبا و جووینکو به جای ویدال و توز هم خیلی تاثیر چشمگیری در بازی یوونتوس نداشت تا در نهایت یوونتوس با برتری ۲ بر ۱ در تورین و ۳ بر ۱ در مجموع گام به نیمه نهایی لیگ اروپا بگذارد.

گفتنی است که قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا فردا انجام خواهد شد.
ویدئو هایلایت بازی

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اول یک تبریک برای صعود به مرحله نیمه نهایی و بعدش این که خوردیم به بنفیکا ( یعنی بدترین و سخت ترین قرعه ممکن ) :دی راستی اینم بگم برای قرعه کشی هم از فررا استفاده شد و نماینده یووه هم مثل چند سال گذشته پاول عزیز بود ^_^

برای جام باشگاههای اروپا هم فیگو زد قرعه اول رو بین رئال و بایرن و اینم در نوع خودش جالب بود که هم فررا هم فیگو هر دو بدترین قرعه رو برای تیم سابقشون رقم زدند :دی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مسیر های صعود بنفیکا و یوونتوس
SL+Benfica+v+Tottenham+Hotspur+FC+qhjIHlmKyakl.jpg

خیلی از کارشناسان از جمله چیرو فرارا مربی سابق بیانکونری و سفیر لیگ اروپا دیدار بنفیکا و یووه را در فینال انتظار داشتند اما تقدیر این بازی را زودتر برگزار کرد تا بازی در دو دیدار رفت و برگشت و در قالب نیمه نهایی انجام پذیرد.

مسیر صعود دو تیم
مرحله گروهی لیگ قهرمانان:
کپنهاگن ۱ – ۱ یوونتوس ********** بنفیکا ۲ – ۰ اندرلشت
یوونتوس ۲ – ۲ گالا ************* پاریس سنت ژرمن ۳ – ۰ بنفیکا
رئال ۲ – ۱ یوونتوس ************* بنفیکا ۱ – ۱ المپیاکوس
یوونتوس ۲ – ۲ رئال ************* المپیاکوس ۱ – ۰ بنفیکا
یوونتوس ۳ – ۱ کپنهاگن ********** اندرلشت ۳ – ۲ بنفیکا
گالا ۱ – ۰ یوونتوس ************* بنفیکا ۲ – ۱ پاریس سنت ژرمن

مرحله یک شانزدهم لیگ اروپا
یوونتوس ۲ – ۰ ترابازان ********** پائوک یونان ۰ – ۱ بنفیکا
ترابازان ۰ – ۲ یوونتوس ********** بنفیکا ۳ – ۰ پائوک یونان

مرحله یک هشتم
یوونتوس ۱ – ۱ فیورنتینا ********* تاتنهام ۳ – ۱ بنفیکا
فیورنتینا ۰ – ۱ یوونتوس ********* بنفیکا ۲ – ۲ تاتنهام

مرحله یک چهارم
لیون ۰ – ۱ یوونتوس *********** الکمار ۰ – ۱ بنفیکا
یوونتوس ۲ – ۱ لیون *********** بنفیکا ۲ – ۰ الکمار

نمایی از ورزشگاه مخوف لیسبون، جالب است بدانید این ورزشگاه زیبا میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا امسال نیز است.

luz5.jpg

Benfica%21.jpg

gun__1308152743_bround_benfica.jpg
========================================================
ندود: بازی برابر بنفیکا دشوار خواهد بود
nedved-agnelli490ai.jpg

پاول ندود پس از قرعه کشی و برخورد یوونتوس به بنفیکا در مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا گفت: ” بازی برابر بنفیکا دشوار خواهد بود.”

ندود می گوید: “به اعتقاد من یک بازی دشوار را پیش روی داریم. آنها تیم خوبی هستند و این را ثابت کرده اند.”

ستاره سابق بیانکونری اضافه می کند: “ما باید با انگیزه زیادی برابر آنها به میدان برویم چرا که فینال در خانه ما انجام خواهد شد. ما می خواهیم به فینال برسیم هر چند که رسیدن به آن دشوار است و باید بنفیکا را از پیش روی بر داریم.”

این در حالی است که نونو گومز مهاجم سابق بنفیکا در مورد بازی با یوونتوس می گوید: “ما سعی خواهیم کرد تا مثل همیشه بهترین کیفیت را ارائه دهیم و این مهمترین فاکتور خواهد بود. ما میخواهیم به فینال برسیم و مهم نیست مقابل کدام تیم بازی می کنیم.”

گفتنی است که بازی های مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا روزهای ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت ۱۳۹۳) و اول ماه می ۲۰۱۴ (۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳)‌ برگزار خواهند شد.
=========================================================
کونته: فرش قرمزی برای استقبال از ما پهن نشده بود!
2014_04_10t191903z_146937626_gm1ea4b094t02_rtrmadp_3_soccer_europa_59314_immagine_ts673_400.jpg

آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس پس از پیروزی برابر لیون و صعود به جمع چهار تیم پایانی لیگ اروپا در جمع خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد:

انتخاب ویدال و میرکو ووچینیچ برای این بازی:

“آرتور پس از رفع مصدومیتش از من خواست تا در این دیدار بازی کند و من از بازی او رضایت دارم. میرکو هم بازیکن بزرگی است و در برابر لیون هر آنچه از او خواسته بودم انجام داد.”

لیون:

” آنها تیم خوبی هستد و ما موفق شدیم با دو پیروزی و در مجموع ۳ بر ۱ به نیمه نهایی رسیدیم. در حال حاضر بازی برابر لیون با موفقیت به پایان رسیده است و ما باید به بازی مهم برابر اودینزه فکر کنیم.”

نیمه نهایی لیگ اروپا:

” سه تیم خوب در این مرحله حضور دارند. بنفیکا، سویا و والنسیا. تصور من این است که هنگامی که تیمی به این مرحله می رسد دارای نظم تیمی بسیار خوبی است و ما برابر تیم هایی با این سطح تیمی بالا خوب ظاهر می شویم. ما به نیمه نهایی رسیده ایم اما نه به این علت که یوونتوس هستیم. فرش قرمزی برای استقبال از ما پهن نشده بود. بازی در چنین سطحی دشوار است و کسانی که همه چیز را آسان می بینند دچار اشتباه هستند. بازی در لیگ اروپا دشوار است و ما به اولین تیم ایتالیایی تبدیل شدیم که پس از فصل ۰۸-۲۰۰۷ به نیمه نهایی لیگ اروپا می رسیم. ما برای فتح لیگ اروپا سه گام دیگر فاصله داریم و باید این سه گام را محکم بر داریم. در حال حاضر تنها نماینده فوتبال ایتالیا در بازیهای اروپایی هستیم و امیدوارم همه ایتالیایی ها از این بابت خوشحال باشند”

کارلوس توز:

“کارلوس بازی خوبی انجام داد و من از بازی او رضایت دارم. او موفق به گلزنی نشد اما وظایفش را بخوبی انچام داد.”
=================================================================
حضور مدیربرنامه های دروگبا در تورین!
juventus-galatasaray-maci-canli-anlatim-galatasaray-juventus-d-smart-_813814_720_400.jpg

طبق اخبار منتشره در منابع خبری ایتالیایی، مدیر برنامه های دیدیه دروگبا امروز در تورین جهت مذاکرات برای انتقال این بازیکن از گالاتاسرای به یوونتوس حضور پیدا کرد.

این ساحل عاجی ملی پوش که در ژانویه ۲۰۱۳ به گالاتاسرای ترکیه پیوست به تازگی ۳۶ ساله شد، اما هنوز هم در اوج آمادگی خود است.

به گفته اسپورت مدیاست، تیئرنو سیدی مدیربرنامه های دروگبا با حضور در شهر تورین به بحث با سران یوونتوس و در راس آن بپه ماروتا خواهد پرداخت.

گفته میشود بیانکونری خواهان قراردادی یک ساله به ارزش ۴ میلیون یورو با توافق تمدید در پایان خواهد بود.

گفته میشود که آنتونیو کونته مدت طولانی ای است که به دنبال این مهاجم است و گفته میشود که وی همانند گذشته عملرکردی فوق العاده در بازی های لیگ قهرمانان خواهد داشت.

در طرفی دیگر کارلوس توز تاکنون در بازی های این فصل سری آ ۱۸ گل به ثمر رسانده است، ولی در رقابت های اروپایی هنوز یک گل نیز به ثمر نرسانده است.
===============================================================
بازگشت اله به ایتالیا رد نشد
matey_3095654.jpg

افسانه ۳۹ ساله باشگاه یوونتوس که در سال ۲۰۱۲ از این تیم جدا شد، با عضویت در تیم اف سی سیدنی استرالیا به فوتبال خود ادامه داد.

اکنون که وی در پایان مدت قرارداد دو ساله خود به سر میبرد، ممکن است به ایتالیا و به شهر تورین باز گردد.

افسانه ایتالیایی گفت: “من نمی دانم فصل آینده چه چیزی رخ خواهد داد.”

“من در پایان فصل ارزیابی خواهم کرد. دلم میگوید بازی کنم، اما باید به حرف پاهایم نیز گوش کنم.”

“این یک سوال بزرگ در تابستان خواهد بود. من با سران باشگاه در انتهای این فصل مذاکراتی خواهم داشت. آنها اول میخواهند به پیشنهاد من گوش کنند.”

وی که در ۲۲ بازی در لیگ استرالیا، ۱۰ گل به ثمر رسانده است در جواب به سوالی در خصوص بازگشت به یوونتوس با لبخندی بر لب گفت: “فقط به عنوان یک بازیکن”
======================================================================================
خستگی و مصدومیت عامل تعویض ویدال
380719_heroa.jpg

آرتورو ویدال بازیکن خط میانی یوونتوس در جدیدترین مصاحبه خود از درد کشیدن در ناحیه زانوی خود سخن گفت.

این شیلیایی ملی پوش که در ۱۵ دقیقه پایانی بازی مقابل لیون از زمین بازی خارج شد، ادعا میکند که به دلیل خستگی دچار مصدومیت شده است.

شیلی با ۱۵ دقیقه باقی مانده از بازی شب گذشته با لیون تعویض میکنه اما ادعا می کند که او به دلیل خستگی به نمی کردن.

ویدال به رادیو Cooperativa گفت: “زانو من واقعا صدمه بدی دیده بود، طوری که نمیتوانستم توپ را حمل کنم.”

“من ۱۰ روز استراحت کرده بودم اما درد زانویم کم مشده بود. هنوز هم دردی وجود دارد اما امید دارم که دردم کمتر شود.”

“درد زانویم از بازی مقابل فیورنتینا دوباره آغاز شد، درد زیادی را تحمل میکنم و اجازه خوب بازی کردن به من را نمیدهد.”

“برای درمانش وقت زیادی را گذاشته ام اما هنوز خوب نشده است. برابر لیون خستگی نیز از دیگر دلایل ناکامی ام بود”

“امیدوارم که در روز دوشنبه، بازی خوبی را به نمایش بگزاریم.”

“قصد من این است که سعی کنم بهتر بازی کنم. ما امیدواریم که برنده این دیدار باشیم و با سرعت ایمن تری رو به جلو برویم.”
=============================================================
پوگبا مذاکراتی با پاری سن ژرمن نداشته است
w640xh480_Pogba10.jpg

ناصر الخلیفه مالک باشگاه پاری سن ژرمن ادعا کرده است که هیچ گفتگویی با پل پوگبا در مورد انتقال به فرانسه صورت نگرفته است.

رسانه های اروپایی از مذاکرات قهرمان فرانسه با مبلغ ۴۰ تا ۷۰ میلیون یورو در خصوص انتقال این ستاره جوان خبر داده بودند.

با این حال مالک این باشگاه مذاکرات با بازیکن سابق منجستر یونایتد را رد کرد.

وی به اسپورت مدیاست گفت: “پوگبا؟ ما با وی سخن نگفته ایم.”

“فقط در پایان فصل همه چیز را ارزیابی می کنیم.”

پس از حذف پاری سن ژرمن مقابل چلسی، الخلیفه شایعاتی مبنی بر جدایی لوران بلان، مربی تیم خود شنید.

وی در این خصوص چنین گفت: “ما باید اعتماد به نفس را بدست بیاوریم. من انتظار دارم او ما را همراهی کند.”

بالا