آخرین وضعیت مصدومیت ویدال؟
وضعیت مصدومیت زانو ویدال جنگنده متعصب بیانکونریبرای هواداران تیم نگران کننده است و جای خالی او در زمین احساس میشود.
او در بازی مقابل بنفیکا حتی بر روی نیمکت نیز نبود و حتی نگرانی هایی مبنی بر غیبت او در بازی هفته بعد نیز است.
اسپرت مدیا ست و اسکای اسپرت ایتالیا مدعی شده اند که ویدال نگران جام جهانی است.
پزشکان متخصص برای ملاقات ویدال و خبر دادن از آخرین وضعیت او در نظر دارند معایناتی بر روی او انجام دهند.
ماروتا در این باره گفت: ما نگران نیستیم, اما صبر میکنیم.
درد او باقی مانده است و به تست های بیشتر نیاز داریم.تا چند روز آینده تکلیف روشن میشود.
====================================================================
کونته: نتیجه ناعادلانه بود
آنتونیو کونته سرمربی بانوی پیر در مصاحبه با اسکای اسپرت ایتالیا گفت: افسوس بسیاری برای این شکست میخورم.
دیشب در مرحله رفت نیمه نهایی لیگ اروپا در ورزشگاه دالوژ لیسبون پرتغال بنفیکا پرتغال موفق شد در بازی حساب شده ۲-۱ یوونتوس ایتالیا را شکست دهد تا کونته عملکرد دفاعان خود را مورد انتقاد قرار دهد.
کونته پس از شکست مقابل بنفیکا گفت: “این نتیجه ناعادلانه بود. بازی خوب شروع نشد، پس از چند دقیقه گل خوردیم و از اشتیاق بسیار بنفیکا مطلع شدیم.”
“اما پس از آن گل کنترل بازی را در دست داشتیم و بنفیکا عملا کاری نکرد. در دقایقی آنها تسلیم ما شده بودند.”
“این شرم آور است که گل دوم را خوردیم. ما خواب بودیم. بزارید بگویم ما چرت زدیم. ما متوجه شدیم که بازی دیگر در یوونتوس آرنا داریم، جایی که اتفاقات شگفت انگیزی رخ میدهد که با لیسبون متفاوت است. این یک فینال است که ما میخواهیم.”
کونته در زمانی که خود بازیکن بود در سال ۹۲-۹۳ به همین بنفیکا ۲-۱ باخته بود اما در دور برگشت بنفیکا را شکست دادند؟ آیا این رویه باعث میشود که کونته خوشبین باشد؟
“خوش بینی و اعتماد به نفس با بازی امشب به من داده شد. این آسان نیست که به این جا بیایی ودر مقابل همچین تیمی بازی کنید.”
“ما در استایل کلیشه ای ایتالیایی بازی نکردیم، ما حمله کردیم و بنفیکا را مجبور کردیم که در زمین خود بماند. ما غرور فوتبال ایتالیایی را حفظ کردیم.”
“ما میتوانستیم بیشتر گل بزنیم اما به بازی برگشت خوش بین هستیم گرچه میدانیم که سخت است.”
از کونته در مورد ۳-۵-۲ و امکان استفاده از چهار تیم در اروپا پرسیده شد …
“سیستم به برخی نکات بستگی دارد. این نکات مهم هستند و یووه به خوبی توانسته که در این سه سال با این سیستم بازی کند و به یک هشتم لیگ قهرمانان برسد و اکنون با امیدواری به فینال لیگ اروپا برسد.”
“دیگر تیم هایی که با چهار دفاع بازی میکنند در خانه میشینند و بازی ما را میبینند پس سیستم ها خیلی تفاوت ایجاد نمیکند.”
=========================================================================
نداشتن تمرکز نتیجه شکست بود
پل پوگبا هافبک جوان یوونتوس معتقد است هم تیمی هایش در بازی با بنفیکا همه چیز را درست انجام دادند، اما “تمرکز” نداشتند.
گفتنی است که بیانکونری ها در بازی رفت دور نیمه نهایی لیگ اروپا با نتیجه ۲ بر ۱ مقابل بنفیکا شکست خوردند.
پوگبا به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: “در نیمه دوم بازی بهتری به نمایش گذاشتیم، اما تمرکز نداشتیم.”
“ما دو گل بر روی اشتباهاتمان دریافت کردیم، اما به طور کلی خوب بازی کردیم. ما یوونتوس هستیم، بنابراین ما باید کارمان را انجام دهیم، حتی بیشتر از این.”
با این حال، پوگبا انتظار خطرات بیشتر در بازی دور برگشت دارد، اما اشاره کرد که یووه هنوز میتواند خود را پیروز میدان کند.
“آنطور که ما دیدیدم، بنفیکا در ضد حملات بسیار سریع و خطرناک بود، آنها در محوطه جریمه به سرعت عمل میکردند.”
“من سعی در ساختن بازی در طول مسابقه داشتم، اما استفان لختشتاینر در آن طرف تنها بود، به طوری که بیشتر توانم را صرف کمک به وی تلف کردم.”
========================================================================
پر اشتباه بودیم؛ هنوز شانس صعود داریم
استفان لیختشتاینر پس از بازی مقابل بنفیکا و دریافت دو گل اذعان کرد که هنوز راهی برای رسیدن به فینال هست.
لیختشتاینر به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: “وقتی که شکست میخورید، هیچ چیز خوب نیست.”
“نکته مهم این است که ما هنوز شانس داریم. اعتماد به نفس خود را در نیمه دوم نشان دادیم.”
“متاسفانه گل بدی پس از به تساوی کشاندن بازی خوردیم. در دفاع دستپاچه بودیم.”
“ما همیشه فضا برای انجام کارهایمان داریم، حتی اگر در نیمه اول بیشتر فشار می آوردیم میتوانیتسم گلزنی کنیم.”
“ما نباید فرصت حضور در فینال در خانه خود را از دست بدهیم.”
هنوز برای صعود شانس داریم
کارلوس توز زننده تک گل یوونتوس مقابل بنفیکا معتقد است یوونتوس “شانس بسیار خوبی” با وجود شکست در لیسبون برای رسیدن به فینال لیگ اروپا دارد.
وی به اسپورت مدیاست گفت: “گلزنی من مهم نبود، تنها گلزنی در بازی رفت مهم بود.”
“از لحاظ جسمی من در شکل خوب هستم، بنابراین من خوشحالم. ما شانس بسیار خوبی برای رفتن به دور بعد داریم. هنوز بازی دور برگشت باقی مانده است.”
گفتنی است در صورتی که یووه موفق به پیروزی ۱ بر ۰ مقابل بنفیکا در ورزشگاه خود شود، به دور بعد صعود خواهد کرد.
شایسته گرفتن مساوی بودیم
شاهزاده تورین معتقد است که در بازی دیشب بیانکونری شایسته کسب مساوی بود.
مارکیزیو در مصاحبه با سایت رسمی یوفا گفت: “ما میتوانستیم مساوی بگیریم, ما بازی را درست مدیریت نکردیم و اکنون همه چیز موکول به بازی برگشت شد.”
“مهم بود که یک گل زدیم ولی افسوس که گل دوم را از بنفیکا خوردیم.”
“فکر کنم این یکی از بهترین نمایش های یووه در این فصل بود. این نشانه خوبی است که ما در حال رشد هستیم در حالی که خسته بودیم و برخی بازیکنان ما هم غایب بودند.”