• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هنوزم موندم که چرا وقتی یووه می تونست یکی زلاتان دیگری دروگبا رو بخره نخرید ؟!
یادم هر دوشون هم موافق حضور در یووه بودند و استقبال کردند و هردوشون هم هنوز در اوج آمادگی هستند باز جای شکرش باقیه که حداقل توز رو گرفتیم :دی

اینجاست که باید یک صدا بگیم : ماروتا دوستت داریم :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بونوچی: “احساس خوبی دارم”
2014_01_05t210642z_475256456_gm1ea160e1u01_rtrmadp_3_soccer_italy_56637_immagine_obig-620x300.jpg

لئوناردو بونوچی مدافع یوونتوس می گوید که احساس خوبی نسبت به حضور در مرحله نیمه نهایی دارد.

گفتنی است که دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا در روز پنجشنبه برگزار خواهد شد و بیانکونرو های تورین میبایست در ورزشگاه خانگی خود میزبان بنفیکا پرتغال باشند.

بونوچی به وبسایت رسمی باشگاه یوونتوس گفت: “احساس مثبتی در مورد بازی با بنفیکا دارم.”

“مثل فینال اما می خواهیم هدفمان را غنیمت بشماریم و قهرمان شویم.”

“راز ما این است که ما خود باوری داریم، رئیس از ما چنین میخواهد. من شخصا دوست دارم مسئولیت های زیادی در بازی داشته باشم.”

“در مقایسه با سال گذشته بهبود یافته ایم، من احساس میکنم که سرنوشت تیم میتواند در دستان من باشد.”
==============================================================================
یورنته: من و توز سزاوار حضور در جام جهانی هستیم
bb5689a8-5e32-3a21-8465-3e888a2f27f0.jpg

فرناندو یورنته مهاجم خوش استیل یوونتوس در جدیدترین مصاحبه خود معتقد است که : “او و توز سزاوار حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ هستند.”

این دو دراین فصل در فرم بسیار خوبی قرار داشته اند و یورنته معتقد است که هر دو میتوانند در جام جهانی حضور پیدا کنند .

یورنته ادامه میدهد: “چگونه ممکن است که من و توز نخواهیم در جام جهانی حضور پیدا کنیم؟”

“لیگ ایتالیا لیگی دشوار و رقابتی است و ما امیدواریم(توز و یورنته) که بتوانیم به جام جهانی راه پیدا کنیم.”

“رفتن به جام جهانی دشوار خواهد بود اما ما کارمان را انجام خواهیم داد اجازه دهید انها تصمیم بگیرند.”

یورنته افزود: “اگر همه چیز در یووه به خوبی پیش رود ما میتوانیم خود را برای جشن قهرمانی اماده کنیم.”

یورنته اسپانیایی در باره اسکودتو هم گفت: “این برای ما موفقیت بزرگی است ما سه بازی مهم تا قهرمانی در پیش داریم و امیدواریم که بتوانیم در اسرع وقت قهرمان این رقابت ها بشویم.”

یورنته در پاسخ به این سوال که ایا امسال بهترین سال زندگی شماست گفت: “من نمیدانم اما این یک فصل بزرگ برای من است.”
========================================================================
آلفردو پدولا: یووه با جدیّت تمام خواهان متس هولمز است
0bead0ba1eeb22a2c51b27cf06881147a65658a5.jpg

آلفردو پدولا، ایجنت و کارشناس مشهور ایتالیایی در وب سایت شخصی خود این چنین می افزاید: “یووه چند سالیست که خواهان متس هولمز مدافع توانمند آلمانیست ولی تا کنون موفق نشده است که رضایت سران تیم دورتموند را بدست آورد.”

فابیو پارتیچی چندین بار در رقابت های اروپایی بازی این مدافع جوان را از نزدیک دنبال کرده است.

اکنون دورتموند نسبت به سال های گذشته تیم بسیار بزرگتری شده است و از توان مالی بسیار بهتری نسبت به قبل برخوردار است و به خدمت گرفتن بازیکنان کلیدی این تیم بسیار دشوار شد است.

در حال حاضر هوملز قیمتی در حدود ۳۰ میلیون یورو دارد.

در چند روز گذشته پارتیچی بصورت محرمانه به آلمان سفر کرد تا با مسئولین دورتموند بر سر انتقال این مدافع ملی پوش مذاکره کند.

در مورد این انتقال ممکن است جزئیات به یوونتوس کمک کند زیرا دورتموندی ها بشدت خواهان چیرو ایموبیله هستند و این امکان وجود دارد که این دو بازیکن با یکدیگر معاوضه شوند.

کایرو رییس تورینو خواهان نگهداشتن ایموبیله است ولی ممکن است در آخر بر سر این انتقال با یووه به توافق برسد.

یووه به هوملز علاقمند است و دورتموند به ایموبیله!!

باید در روزهای آینده منتظر ماند تا در ابتدا تکلیف نهایی ایموبیله بین یووه و تورینو مشخص شود و بعد از آن دید که آیا یووه حاضر می شود گلزن جوان و آینده دار خود را در این معامله قرار دهد یا خیر؟!
===================================================
یوونتوس در آستانه تمدید قرارداد کونته
390902_heroa.jpg

بنا بر گزارشات گاتزتا دلو اسپورت ، سران یوونتوس به امضای قرارداد جدیدی با سرمربی موفق خود نزدیک هستند و این تمدید قرارداد تا ۲۰ روز آینده محقق خواهد شد.

در طی ماه های اخیر صحبتهایی مبنی بر علاقه سران یوونتوس به تمدید قراراد با سرمربی ۴۴ ساله خود که در ژوءن ۲۰۱۵ به پایان خواهد رسید شنیده میشد و دیروز نیز مدیر اجرایی یوونتوس ، بپه ماروتا ، در صحبتهایی به این موضوع اشاره کرد و افزود که باشگاه خواهان تمدید قرارداد با مربی موفق خود میباشد و در پایان فصل در این مورد مذاکرات خود را آغاز خواهیم کرد.
===========================================================
یوونتوس سانچز را می خواهد
48536850790487525666.jpg

مدیران یوونتوس برای تقویت یووه همچنان گزینه های زیادی را مدنظر دارند که بنظر می رسد خرید مهاجم هنوز هم جز اولویت های یووه بشمار می رود .

روزنامه کوریره دلا اسپورت ایتالیا امروز نوشت که مسئولان یوونتوس بدنبال مهاجم بارسا هستند و با توجه به اینکه احتمالا کونته برای کسب موفقیت در فصل آینده لیگ قهرمانان ، سیستم ۳-۳-۴ را مدنظر دارد ، سانچز شیلیایی می تواند گزینه خوبی برای او باشد .

ضمنا کوریره اشاره کرد که پاراتیچی و ماروتا برای کسب رضایت سانچز با مدیر برنامه های او که مدیربرنامه های دو بازیکن فعلی یوونتوس ، یعنی ویدال و ایزلا است ملاقات داشته اند و از برنامه های یووه برای جذب او خبر داده اند .
=====================================================
احتمال معاوضه جووینکو
47950367497177347434.jpeg

بازیکن ریزنقش یوونتوس که در چند بازی اخیر یوونتوس نقش مهمی را در موفقیت یووه داشته و توانسته بازی های خوبی را انجام دهد ، ممکن است در پایان فصل با بازیکنی دیگر معاوضه شود و بدین ترتیب از یوونتوس جدا شود .

امروز ” La Stampa ” در مورد مورچه اتمی نوشت که با وجود اینکه او بارها برای ماندن در یوونتوس ابراز تمایل کرده اما مدیران یوونتوس بدنبال معاوضه او با بازیکنان مورد نظر خود هستند که محتمل ترین گزینه ،گابریل پالتا بازیکن تیم پارما می باشد .

اگرچه بازیکنانی مانند لولیچ و چرچی هم مدنظر مدیران بیانکونری هستند و ممکن است در صورت توافق ، با جووینکو معاوضه شوند .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یوونتوس ۱ – ۰ بولونیا؛ تک گل ۳ امتیازی پوگبا
392875.jpg

هفته سی ام سری آ ایتالیا در حالی برگزار شد که یوونتوس صدر نشین همچنان با ۸ امتیاز اختلاف نسبت به رم رده دومی، یکه تاز این رقابت هاست.

سیاه و سفید های تورین در نیمه اول بازی خود مقابل بولونیا بازی را پر شتاب آغاز کردند، آنها که در این نیمه به دنبال گلزنی بودند؛ در این عمر ناکام بودند.

مردان داویده بالاردینی در این نیمه به دنبال راهی برای کسب امتیاز از شاگردان آنتونیو کونته بودند و با سیستمی تدافعی وارد میدان شدند.

گفتنی است که بیانکونری ها در این نیمه موقعیت های گلزنی متعددی را داشتند ولی این مهاجمان یووه بودند که با بدشانسی موقعیت های گلزنی خود را از دست میدادند.

در طرف دیگر این جانلوئیجی بوفون بود که مانع از پیش افتادن حریف قعر جدولی یوونتوس میشد.

با این تعاریف دو تیم این نیمه را بدون گل به پایان رساندن.

در نیمه دوم این شاگردان کونته بودند که به دنبال راهی برای گلزنی بودند که در نهایت در دقیقه ۷۰ بازی، پل پوگبا ستاره فرانسوی یوونتوس بود که با شوتی از راه دور موفق به گشودن دروازه بان بولونیا شد.

پس از این گل، بازی با کنترل بیشتری در دستان بازیکنان یووه قرار گرفت و حتی توانایی گلزنی در چندین صحنه را نیز داشتند.

در دقایق پایانی روسوبلو ها تلاش زیادی برای به تساوی کشاندن بازی از خود به نمایش گذاشتند اما تلاش آنان ثمری نداشت و یاران بیانکونری در شرایطی سخت بازی را به پایان رساندند.

گفتنی است که دیدار بعدی یوونتوس در سری آ در تاریخ یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ برگزار خواهد شد.

یوونتوس ۱ – ۰ بولونیا
گل:
پل پوگبا ۷۰

یوونتوس: بوفون، بارتزالی، اوگبونا ، کیلینی ،ایسلا (پادوین ۸۱)، پوگبا، پیرلو، مارکیزیو، آساموا، جیووینکو (ویدال ۸۸)، یورنته

بولونیا: چورچی، آنتونسن (لاکسالت ۷۹)، سورنسن، چروبین، گارچیس، ایبسون (پاپونی ۶۹)، پازیئنتزا (آکوآفرشا ۸۸)، کریستودوپولوس، مورلو، فریبرگ، کریستالدو

داور: جاکوملی

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام دوستان.
بعد از مدتها میام تاپیک ، دلم واسه همتون تنگ شده بود
با برد دیشب به امتیاز 90 رسیدم! و هنوز 4بازی مونده ، و شکستن رکورد امتیاز ایتالیا یا حتی شکستن رکورد امتیاز لیگ های اروپایی

پ.ن : Pogboom

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان چند خبر از تیم در آستانه بازی با بنفیکا در نیمه نهایی اروپا
در ضمن بازی امشب از شبکه سه مستقیم پخش میشه

کونته؛ به توانایی بازیکنانم ایمان کامل دارم
1223418-25518984-640-360.jpg

اف سی یوونتوسآنتویو کونته تاکید کرد که برای بازی امشب تیمش در لیگ اروپا در مقابل بنفیکا به هیچ وجه از رافا بنیتز ، مربی ناپولی درخواست کمک و توصیه ای برای شکست این تیم پرتغالی نکرده است.
مرد اسپانیایی این روزهای ناپولی در بازی فینال لیگ اروپای سال گذشته به همراه تیم چلسی با شکست همین تیم بنفیکا توانست عنوان قهرمانی این رقابتها را بدست آورد.

کونته به عملکرد خود و شاگردان خود ایمان کامل دارد که از عهده کاری که پیش روی آنهاست برخواهند آمد ولی در عین حال از تهدید تیم خورخه خسوس در بازی پنجشنبه شب نیز کاملا هشیار است.

کونته در مصاحبه مطبوعاتی قبل از این بازی گفت:

” خورخه خسوس عملکرد بسیار خوبی را با بنفیکا به ثبت رسانده است ، من نیز احترام بسیار زیادی نسبت به او و بازیکنانش قائلم “

” البته که قطعی شدن قهرمانی آنها در لیگ پرتغال که نخستین قهرمانی آنها نیز از سال ۲۰۱۰ به بعد میباشد به آنها روحیه مثبت و مضاعفی میدهد ، آنها قبل از این بازی نیز این حسن را داشته اند که چیزی که برایشان از اهمیت زیادی برخوردار است را برنده شوند “

کونته ادامه داد:

” ولی ما هنوز هم باید برای رسیدن به این مهم تلاش کنیم ، بنفیکا میتواند به طور کامل بر روی این بازی نیمه نهایی تمرکز کند ولی در عین حال ما باید هم بر روی این بازی و هم بازی های سری آ و دوباره بعد از آن بازی برگشت تمرکز کنیم زیرا هنوز قهرمانیمان در سری آ قطعی نشده است “

” با این وجود این موارد در چنین مقطعی از فصل ممکن است رخ دهد و ما باید از این مورد خوشحال باشیم که توانایی کسب دو جام را تا این مقطع از فصل در اختیار داریم ، درست است که حضور در چنین مقطعی به نظر خسته کننده باشد ولی برای ما در عین حال از جذابیت زیادی برخوردار است “

” آیا این بازی نیمه نهایی امتحانی برای تبدیل شدن من به یکی از بهترین سرمربیان اروپاست؟ به عقیده من هر سال ، هر تیم و هر سرمربی ای همیشه برای موفقیت هایی که در تلاش برای بدست آوردن آنهاست تحت آزمایش و امتحان قرار دارد “

” من در این مدت حضورم در یووه این شانس و خشنودی را داشتم که به همراه یووه موفق به کسب پیروزی در طول این دو سال شوم “

کونته همچنین ادامه داد:

” ما در سومین سال خود هستیم و سخت در تلاشیم تا بهترین عملکرد را از خود بر جای بگذاریم “

” ولی به عقیده من توانایی مربیان فقط وابسته به نتایج و آمار و ارقام نیست ، معیار اندازه گیری برای یک مربی وابسته به عملکرد تیم او در زمین بازی و آنچه که آنها در زمین انجام میدهد ، آنچه بازیکنان او درباره او فکر میکنند و آنچه مدیران باشگاه و باشگاه در مورد او فکر میکنند میباشد “

کونته در پایان تاکید کرد:

” من از کسی برای کمک و توصیه برای شکست دادن تیم پرتغالی درخواستی نکردم چرا که به توانایی بازیکنان خود ایمان کامل دارم ، همچنین به توانایی خود نیز باور کامل دارم ، من بازیهای بسیاری را از این تیم تماشا کردم “

” در بازیهای داخلی ۳۸ بازی وجود دارد ولی در بازیهای اروپایی فرصت برای اشتباه و خطا و جبران آن بسیار کم است ، پیروزی همیشه سخت است ولی ما تمام تلاش خود را انجام میدهیم تا در دو رقابتی که در آن قرار داریم با وجود حریفان قدرتمند پیروزی را از آن خود کنیم “

این مربی خوش فکر ایتالیایی همچنین از آمادگی کارلوس توز و آرتورو ویدال دو بازیکن کلیدی خود در آستانه بازی در لیسبون پرسیده شد:

” توز در روزهای گذشته به تمرینات گروهی ما برگشته است و من تا قبل از بازی امشب تصمیم خواهم گرفت که او را در این بازی خواهیم دید یا خیر “

” ولی آرتورو ویدال امشب بازی نخواهد کرد و استراخت خواهد کرد تا برای بازی های هفته آینده آماده باشد “
===============================================================================
یووه توانایی فتح اروپا را دارد
capello_russia_vrazilia19022014-620x300.jpg

اف سی یوونتوسفابیو کاپلو مربی سابق یوونتوس معتقد است که که بیانکونری ها خواهان کسب لیگ اروپا در این فصل هستند.

مربی حال حاضر تیم ملی روسیه در تایید سخنان کارلو آنجلوتی سرمربی رئال مادرید چنین گفت:

“من با فوتبال زندگی میکنم و تمام مسابقات را تماشا میکنم به طوریکه از ظهر تا ساعت ۲۳:۰۰ شب به تماشای آنها میپردازم.”

“مادریدی ها از یک مربی بزرگ مانند آنچلوتی، که همیشه موفق به انتقال ایده های خود به تیمهای تحت ***** خود میباشد بهره مند هستند.”

“یوونتوس می تواند در لیگ اروپا پیروز باشد، من معتقدم که آنها قویترین تیم حاضر در این رقابت ها هستند.”

گفتنی است که چندی پیش فابیو کاپلو خداحافظی خود از دنیای مربیگری را پس از جام جهانی ۲۰۱۸ تایید کرد.
====================================================================
چاکر داور دیدار بنفیکا – یوونتوس
game-614x300.jpg

اف سی یوونتوسجونیت چاکر داور ترکیه ای به عنوان داور دیدار مرحله نیمه نهایی میان دو تیم بنفیکا – یوونتوس انتخاب شد.

گفتنی است که چاکر به همراه لینسون باهاتین دوران و تاریک اونوق به عنوان کمک های وی و مصطفی ایسوی نیز به عنوان داور چهارم این دیدار انتخاب شده اند.

گفته میشود که وی سومین قضاوت خود را برای بیانکونری ها انجام خواهد داد، او در دیدار اول خود بازی یوونتوس مقابل اشتورم گراتس را در لیگ اروپا در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۱۰ قضاوت کرد که در نهایت این بازی با نتیجه ۲ – ۱ به نفع بیانکونری به پایان رسید.
همچنین نیز وی در فصل گذشته، در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا دیدار یوونتوس – چلسی را قضاوت کرد که آن دیدار نیز با برتری ۳ بر ۰ بیانکونری ها به پایان رسید.

یوونتوس و بنفیکا پنجشنبه شب راس ساعت ۲۳:۳۵ در نیمه نهایی لیگ اروپا در ورزشگاه اختصاصی تیم بنفیکا در لیسبون به مصاف هم خواهند رفت.
=========================================================================
بیست و سه بازیکن برای دیدار با بنفیکا
Juventus-Nap-7-594x300.jpg

اف سی یوونتوسپس از اتمام تمرینات بیانکونری، آنتونیو کونته مربی این تیم نام بیست و سه نفر از بازیکنان خود را برای مقابله با بنفیکا در پرتغال اعلام کرد.

گفته میشود که کارلوس توز برای این بازی مشکلی نخواهد داشد و انتظار میرود که وی بازی را شروع کند.

بیست و سه بازیکن برای دیدار با بنفیکا:
دروازه بان ها:
بوفون، استوراری، روبینهو

مدافعان: کیلینی، کاسرس، اوگبونا، پلوسو، بارتزالی، بونوچی

هافبک ها: پوگبا، په په، مارکیزیو، پادویین، پیرلو، آساموا، ویدال، لیختشتاینر، ایسلا

مهاجمان: ووچینیچ، توز، جیووینکو، یورنته، اوسوالدو

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آخرین وضعیت مصدومیت ویدال؟
Vidal-celebration_Cesena-620x300.jpg

وضعیت مصدومیت زانو ویدال جنگنده متعصب بیانکونریبرای هواداران تیم نگران کننده است و جای خالی او در زمین احساس میشود.

او در بازی مقابل بنفیکا حتی بر روی نیمکت نیز نبود و حتی نگرانی هایی مبنی بر غیبت او در بازی هفته بعد نیز است.

اسپرت مدیا ست و اسکای اسپرت ایتالیا مدعی شده اند که ویدال نگران جام جهانی است.

پزشکان متخصص برای ملاقات ویدال و خبر دادن از آخرین وضعیت او در نظر دارند معایناتی بر روی او انجام دهند.

ماروتا در این باره گفت: ما نگران نیستیم, اما صبر میکنیم.

درد او باقی مانده است و به تست های بیشتر نیاز داریم.تا چند روز آینده تکلیف روشن میشود.
کونته: نتیجه ناعادلانه بود
conte-benfica490ai.jpg

آنتونیو کونته سرمربی بانوی پیر در مصاحبه با اسکای اسپرت ایتالیا گفت: افسوس بسیاری برای این شکست میخورم.

دیشب در مرحله رفت نیمه نهایی لیگ اروپا در ورزشگاه دالوژ لیسبون پرتغال بنفیکا پرتغال موفق شد در بازی حساب شده ۲-۱ یوونتوس ایتالیا را شکست دهد تا کونته عملکرد دفاعان خود را مورد انتقاد قرار دهد.

کونته پس از شکست مقابل بنفیکا گفت: “این نتیجه ناعادلانه بود. بازی خوب شروع نشد، پس از چند دقیقه گل خوردیم و از اشتیاق بسیار بنفیکا مطلع شدیم.”

“اما پس از آن گل کنترل بازی را در دست داشتیم و بنفیکا عملا کاری نکرد. در دقایقی آنها تسلیم ما شده بودند.”

“این شرم آور است که گل دوم را خوردیم. ما خواب بودیم. بزارید بگویم ما چرت زدیم. ما متوجه شدیم که بازی دیگر در یوونتوس آرنا داریم، جایی که اتفاقات شگفت انگیزی رخ میدهد که با لیسبون متفاوت است. این یک فینال است که ما میخواهیم.”

کونته در زمانی که خود بازیکن بود در سال ۹۲-۹۳ به همین بنفیکا ۲-۱ باخته بود اما در دور برگشت بنفیکا را شکست دادند؟ آیا این رویه باعث میشود که کونته خوشبین باشد؟
“خوش بینی و اعتماد به نفس با بازی امشب به من داده شد. این آسان نیست که به این جا بیایی ودر مقابل همچین تیمی بازی کنید.”

“ما در استایل کلیشه ای ایتالیایی بازی نکردیم، ما حمله کردیم و بنفیکا را مجبور کردیم که در زمین خود بماند. ما غرور فوتبال ایتالیایی را حفظ کردیم.”

“ما میتوانستیم بیشتر گل بزنیم اما به بازی برگشت خوش بین هستیم گرچه میدانیم که سخت است.”

از کونته در مورد ۳-۵-۲ و امکان استفاده از چهار تیم در اروپا پرسیده شد …
“سیستم به برخی نکات بستگی دارد. این نکات مهم هستند و یووه به خوبی توانسته که در این سه سال با این سیستم بازی کند و به یک هشتم لیگ قهرمانان برسد و اکنون با امیدواری به فینال لیگ اروپا برسد.”

“دیگر تیم هایی که با چهار دفاع بازی میکنند در خانه میشینند و بازی ما را میبینند پس سیستم ها خیلی تفاوت ایجاد نمیکند.”
=========================================================================
نداشتن تمرکز نتیجه شکست بود
9772267.jpg

پل پوگبا هافبک جوان یوونتوس معتقد است هم تیمی هایش در بازی با بنفیکا همه چیز را درست انجام دادند، اما “تمرکز” نداشتند.

گفتنی است که بیانکونری ها در بازی رفت دور نیمه نهایی لیگ اروپا با نتیجه ۲ بر ۱ مقابل بنفیکا شکست خوردند.

پوگبا به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: “در نیمه دوم بازی بهتری به نمایش گذاشتیم، اما تمرکز نداشتیم.”

“ما دو گل بر روی اشتباهاتمان دریافت کردیم، اما به طور کلی خوب بازی کردیم. ما یوونتوس هستیم، بنابراین ما باید کارمان را انجام دهیم، حتی بیشتر از این.”

با این حال، پوگبا انتظار خطرات بیشتر در بازی دور برگشت دارد، اما اشاره کرد که یووه هنوز میتواند خود را پیروز میدان کند.

“آنطور که ما دیدیدم، بنفیکا در ضد حملات بسیار سریع و خطرناک بود، آنها در محوطه جریمه به سرعت عمل میکردند.”

“من سعی در ساختن بازی در طول مسابقه داشتم، اما استفان لختشتاینر در آن طرف تنها بود، به طوری که بیشتر توانم را صرف کمک به وی تلف کردم.”
========================================================================
پر اشتباه بودیم؛ هنوز شانس صعود داریم
1-656423-598x300.jpg

استفان لیختشتاینر پس از بازی مقابل بنفیکا و دریافت دو گل اذعان کرد که هنوز راهی برای رسیدن به فینال هست.

لیختشتاینر به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: “وقتی که شکست میخورید، هیچ چیز خوب نیست.”

“نکته مهم این است که ما هنوز شانس داریم. اعتماد به نفس خود را در نیمه دوم نشان دادیم.”

“متاسفانه گل بدی پس از به تساوی کشاندن بازی خوردیم. در دفاع دستپاچه بودیم.”

“ما همیشه فضا برای انجام کارهایمان داریم، حتی اگر در نیمه اول بیشتر فشار می آوردیم میتوانیتسم گلزنی کنیم.”

“ما نباید فرصت حضور در فینال در خانه خود را از دست بدهیم.”
هنوز برای صعود شانس داریم
benficajuventus-i-voti_1031910sportal_news.jpg

کارلوس توز زننده تک گل یوونتوس مقابل بنفیکا معتقد است یوونتوس “شانس بسیار خوبی” با وجود شکست در لیسبون برای رسیدن به فینال لیگ اروپا دارد.

وی به اسپورت مدیاست گفت: “گلزنی من مهم نبود، تنها گلزنی در بازی رفت مهم بود.”

“از لحاظ جسمی من در شکل خوب هستم، بنابراین من خوشحالم. ما شانس بسیار خوبی برای رفتن به دور بعد داریم. هنوز بازی دور برگشت باقی مانده است.”

گفتنی است در صورتی که یووه موفق به پیروزی ۱ بر ۰ مقابل بنفیکا در ورزشگاه خود شود، به دور بعد صعود خواهد کرد.
شایسته گرفتن مساوی بودیم
8837d67b-3150-4beb-80cc-cb0429cdd79c-620x300.jpg

شاهزاده تورین معتقد است که در بازی دیشب بیانکونری شایسته کسب مساوی بود.

مارکیزیو در مصاحبه با سایت رسمی یوفا گفت: “ما میتوانستیم مساوی بگیریم, ما بازی را درست مدیریت نکردیم و اکنون همه چیز موکول به بازی برگشت شد.”

“مهم بود که یک گل زدیم ولی افسوس که گل دوم را از بنفیکا خوردیم.”

“فکر کنم این یکی از بهترین نمایش های یووه در این فصل بود. این نشانه خوبی است که ما در حال رشد هستیم در حالی که خسته بودیم و برخی بازیکنان ما هم غایب بودند.”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ببخشید وقت نمی کنم سر بزنم به فروم :(
ولی یک تبریک جانانه می گم برای برد دیشب و امتیاز 93 ^_^
امیدوارم پنج شنبه هم همگی اینجا خوشحال باشیم ^_^

یک نیمه سیاه یک نیمه سفید ( ساسولو 1 - 3 یوونتوس )
JuiRtrcljb.JPG

دیدار مقابل ساسولو برای یوونتوسی ها دو نیمه ی کاملا متفاوت داشت و بانوی پیر در وقت اول بسیار نا امید کننده و ضعیف بازی را به پایان رساند اما در نیمه ی دوم روند یوونتوسی ها تغییر پیدا کرد و شاگردان کونته نمره ی قبولی دریافت کردند.

یوونتوسی ها بازی را با ترکیب بوفون - بارتزالی - اوگبونا - کیلینی - ایزلا - پوگبا - پیرلو - مارکیزیو - آزاموا - یورنته - توز آغاز کردند و بازگشت بارتزالی به خط دفاع از نکات قابل توجه این ترکیب بود.

در حالی که بازی به دقیقه ی 10 نرسیده بود، سیمونه زازا با استفاده از اشتباه مدافعان یوونتوس موفق شد دروزاه ی بوفون را باز کند تا شبی سخت در انتظار یووه باشد.

بعد از گل روند حرکتی یوونتوس بسیار کند و پر اشتباه دنبال می شد و بازیکنان یووه نمی توانستد برنامه ی های کونته سرمربی یووه را در زمین پیاده کنند.

دقایق به سختی برای بانوی پیر دنبال می شد تا اینکه در سی و پنجمین دقیقه از بازی کارلوس توز موفق شد با استفاده از اشتباه مدافعان حریف و همانند گل حریف دروازه ی ساسولو را باز کند.

در نهایت بازی در نیمه اول با همان نتیجه به پایان رسید و یوونتوس نمایشی ضعیف و کسل کننده را از خود بر جای گذاشت.

در نیمه ی دوم شرایط تا حدود زیادی تغییر پیدا کرد و دو تیم بازی سریع تری را به نمایش گذاشتند و البته بارش شدید باران بر کیفیت بازی تاثیر گذاشته بود.

ساسولو که از انگیزه های زیادی برای این دیدار برخوردار بود توانست خط دفاع یوونتوس را تحت فشار زیادی قرار دهد و شانس های خوبی برای گلزنی داشتند.

یوونتوس نیز در نیمه ی دوم در شرایط بهتری را پشت سر گذاشت و در پنجاه و هشتمین دقیقه از بازی کلودیو مارکیزیو موفق شد پاس زیبای پیرلو را به گل تبدیل کند تا یووه پیروز میدان لقب بگیرد.

یوونتوس قبل از گل دوم شانس بسیار خوب را برای گلزنی به دست آورد اما موفق به گلزنی نشد تا مارکیزیو با ضربه ای دقیق و دیدنی برای دومین بار دروازه ی حریف سبز پوش را باز کند.

در 76 دقیقه از بازی حرکت تیمی از بازیکنان یوونتوس یک گل دیگر را برای بانوی پیر به همراه داشت و یورنته در نزدیکی دروازه موفق شد به زیبایی دروازه ی ساسولو را برای سومین بار باز کند و اختلاف را به دو برساند.

ویدال ستاره ی شیلیایی تیم یوونتوس پس از مدت ها غیبت سرانجام آماده ی بازی شد و بعد از گل سوم بانوی پیر به جای اندره ا پیرلو راهی میدان شد.

ساسولو که چیزی برای از دست دادن نداشت با تمامی نفرات سعی می کرد به سمت دروازه ی بوفون حمله ور شود که در یکی از این موقعیت ها بسیار خطرناک ظاهر شد و عکس العمل دیدنی و فوق العاده از سوی بوفون باعث شد تا دروازه ی یووه باز نشود.

در 86 دقیقه از بازی کارلوس توز با حرکتی دیدنی وارد محوطه ی جریمه ی حریف شد و می توانست به راحتی دروازه ی ساسولو را برای چهارمین بار فرو بریزد اما ضربه ی بی دقت وی با فاصله ای زیاد از بالای دروازه به بیرون رفت.

در نهایت بازی با همان نتیجه ی 3 - 1 برای بانوی پیر به پایان رسید و یوونتوس تنها یک گام تا قهرمانی در سری آ فاصله دارند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان سلام
امشب یه بازی خیلی حساس با بنفیکا داریم
بازی ساعت 23:35 از شبکه سه هم پخش میشه
چند خبر از قبل از بازی

کونته؛ یووه با واژه ترس آشنایی ندارد
thumb.php

آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس اذعان کرد که تیم او به هیچ وجه با کلمه ای به نام ترس آشنایی ندارد.

بانوی پیر امشب در دور برگشت نیمه نهایی لیگ اروپادر یوونتوس آرنا میزبان بنفیکا خواهد بود که در دور رفت با نتیجه ۲-۱ توانسته بود این تیم را مغلوب کند.

کونته در مصاحبه مطبوعاتی پیش از این بازی گفت: ” ترس ؟ مابا چیزی به نام ترس آشنایی نداریم، این کاملا واضح است “

” ما با واژه احترام آشنایی بیشتری داریم و آن را نیز در برابر حریف امشب خود ، بنفیکا نشان خواهیم داد ، ما حتی اگر در برابر حریفی از سری ب نیز قرار بگیریم این احترام را خواهیم داشت “

“اما چیزی به نام ترس برای ما معنایی ندارد و در فرهنگ لفات ما وجود ندارد ، ما در یک ماجراجویی هیجان انگیز به سر میبریم”

” ما نهایت تمرکز خود را بر روی آن گذاشته ایم با علم به این که شایسته بازی در نیمه نهایی این رقابت اروپایی هستیم”

” ما نیاز داریم تا این تمرکز خود را با هیجان و شور و اشتیاقی که در وجودمان داریم پیوند دهیم، هوادارن ما حق این را دارند که تیم خود را پس از ۱۱ سال در فینال ببینند همانطوز که نظاره گر حضور بقیه تیم ها پس از سالها در فینال بودند”

” بنابراین ما شور و هیجان و احترام زیادی برای این بازی داریم، ولی باز هم میگویم که کلمه ترس در واژگان ما وجود ندارد و من نمیخواهم که کسی از این نوع کلمات برای تیممان استفاده کند”

کونته در ادامه افزود: ” من فکر میکنم که ما در بازی رفت در برابر بنفیکا عملکرد خوبی داشتیم و بنفیکاضربات آزاد بسیاری روانه دروازه ما کرد و نوانایی خلق موقعیت در جریان بازی را نداشت”

” به عقیده من تیم ما در نیمه دوم با کمی چاشنی دقت میتوانست گلهای طیادی به ثمر برساند”

” من بار دیگر این را برای خود تکرار میکنم که نتیجه بازی در بازی رفت بدون شک درست و عادلانه نبود، چرا که تیم ما بازی خوبی در آن بازی به نمایش گذاشت و مستحق باخت نبود”

” ما در بازی فردا باید به خوبی برنامه های خود را پیش ببریم و در عین حال اجازه بازی ضد حمله ای که مد نظر بنفیکااست را به آنها ندهیم”

” ما باید در درک درست از شرایط بازی خوب عمل کنیم، با توجه به این که بازی رفت را واگذار کرده ایم، مامیدانیم که چه کاری باید انجام دهیم”

” من اعتماد به نفس خوبی دارم ، چرا که ما در استادیوم خانگی خود بازی خواهیم کرد و از حمایت شدید هوادارن خود بهره مند هستیم”

” من این بازی را به طور خاص پر اهمیت تر از بازی های دیگر نمیدانم ، ملاک ها در هر بازی یکسان هستند، ما وارد زمین میشویم و فقط به برد فکر میکنیم”

کونته همچنین در مورد آمادگی بدنی ویدال نیز پرسیده شد: “همانطور که قبل از بازی با ساسولو گفتم ، ویدال همراه با ما تمرین میکند ، ما هر کاری که از دستمان برآید برای بازگرداندن او به جمع خود انجام میدهیم”

” امشب متوجه خواهیم شد که ویدال بازی را از ابتدا شروع خواهد کرد یا از روی نیمکت! ”
==============================================================
تکرار بازی ۹۳ / ترکیب احتمالی

2096129_w2.jpg

اف سی یوونتوس – یوونتوس در سال ۹۳ حدود بیست و یک سال پیش نیز در لیسبون نتیجه را ۲-۱ در رقابت های جام یوفا واگذار کرده بود اما در بازی برگشت توانست نتیجه ۳-۱ را رقم بزند و در مجموع تیم تراپاتونی توانست به مرحله بعدی رقابت ها راه یابد.

از بازیکنان آن بازی نیز می توان به کاررا و انتونیو کونته مربیان حال حاضر یووه نام برد.

دیگر بازیکنان یووه:
آنجلو پروتزو
ماسیمو کاررا (مربی حال حاضر یووه)
مورنو توریچلی
دینو باجو
جورگن کوهلر
خولیو سزار
آندراس مولر
فابریتزیو راوانلی
آنتونیو کونته (سرمربی حال حاضر یووه)
جانلوکا ویالی
روبرتو باجو
روبرتو گالیا
جانکارلو ماروکی
اما بعد از بیست و یک سال آیا دوباره تاریخ تکرار خواهد شد؟

ترکیب احتمالی امشب:
یوونتوس:
بوفون؛ بارتزالی، بونوچی کیه لینی؛ لختشتاینر، پوگبا، پیرلو، مارکیزیو، آساموآه؛ یورنته، توز

بنفیکا: مورائس؛ پریرا؛ گارای، لوسائو، سیکوئیرا؛ مارکوویچ، آموریم، پرز، سولیمانی؛ رودریگو، کوروتزو
در دسترس بودن ویدال و سه کارته بودن اندره گومز هافبک بنفیکااز نقاط مثبت دیدار است البته حضور ویدال از ابتدا همچنان در هاله ایی از ابهام است.

داور این بازی نیز مارتین کلاتنبرگ می باشد آخرین سوت وی برای یووه برمیگردد به بازی بایرن -یوونتوس در سال گذشته که با شکست دو برهیچ برای یووه همراه بوده است.

گفتنی است این دیدار ساعت ۲۳:۳۵ از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی پخش خواهد شد.

hi-res-0911a1186ec3ab43e790d54b1db3a4bd_crop_exact.jpg

در نظرسنجی گل بین المللی نیز ۷۳/۷% به برد یووه و۱۲/۴% تساوی و ۱۳/۹% نیز به شکست یووه رای داده اند.
===================================================================
ملاقات ایجنت پوگبا با سران یووه

pogba_23.jpg
به نظر میرسد آینده پل پوگبا در یوونتوس پس از این فصل در حال بررسی برای حل و فصل شدن میباشد چرا که بنا به اخبار منتشره ، ایچنت او این هفته برای مذاکره با سران یووه وارد تورین خواهد شد.

اخبار و گزارشات زیادی در این فصل حول آینده این ستاره جوان فرانسوی منتشر شده بود که در نهایت به نظر میرسد یوونتوس علاقه خود را برای امضای قرارداد جدید بااین بازیکن نشان داده است ، علیرغم این که باشگاه های بزرگی از قبیل رئال مادرید ، پاریسن ژرمن و چلسی به شدت به دنبال جذب این بازیکن جوان میباشند.

در حالی که مینو رایولا ، ایجنت پوگبا اذعان کرده بود که مذاکرات برای تمدید قرارداد بازیکن ۲۱ ساله به بعد از جام جهانی موکول خواهد شد ، گاتزتا دلو اسپورت ادعا کرده که رایولا این هفته برای برخی مذاکرات با یوونتوس در تورین حاضر میشود”

مهمان ویژه امشب بازی یوونتوس و بنفیکا ، رایولا ، به نظر میرسد مذاکراتی مبنی بر آمادگی باشگاه برای تمدید یک ساله قرارداد کنونی او و افزایش مبلغ دستمزد او به سه برابر یعنی ، ۴٫۵ میلیون یورو ، با بپه ماروتا و فابیو پاراتیچی داشته باشد.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا به نظرم عملکرد کنته به هیچ عنوان قابل دفاع نیست.
الان برای سومین بار پیاپی قهرمان سری آ میشیم
اما این نشون دهنده قدرت ما نیست بلکه نشون دهنده ضعف لیگ ایتالیاست!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
متاسفانه حذف شدیم
حرف زیادی واسه گفتن نیست...
فقط من کونته رو زیاد مقصر نمیدونم و معتقدم تیم به بازیکنهای بزرگتر و ستاره نیاز داره تا در چنین مواقعی بتونن گره بازی رو باز کنن

6502

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
این از اون بازیهایی بود که تا صبح هم ادامه داشت یووه به گل نمیرسید...
به عنوان طرفدار فوتبال ایتالیا خیلی ناراحتم و فینالی که میتونست شکل بگیره.
به هر حال بازیه دیگه و باید تجربه بشه برای مسابقات بعدی...
به نظر من تیم خسته بود و روحیه لازم را نداشت، اشتباهات زیادی صورت گرفت. باران هم که کار را بیشتر خراب کرد در آن وضعیت.
شاید مارکیزیو از اول بازی میکرد بهتر بود و بعد ویدال با توجه به مصدومیتی که داشت.
تیم باید تقویت بشه، مهره هایی مثل چیرو ایبوبیله و آلسیو چرچی از تورینو و لوکا چیگارینی از آتالانتا گزینه های خوبی میتونند باشند.
سیستم کونته را دوست دارم ولی باید مشکل گلزنی حل شه مخصوصا در اروپا.
به هر حال امیدوارم لیگ ایتالیا برگرده به روزهای اوج خودش به عنوان برترین لیگ اروپا هر چند کار سختیه و زمانبر است.
هر چند به نظر من هنوز هم بهترینه...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
منم نمیدونم کونته رو مقصر بدونم یا بازیکن هایی که جلو تیم 9 نفره هم دفاع میکنن!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پیشنهاد من سیتی: کولاروف یا ژکو + ۴۵ میلیون یورو برای پوگبا
pog-453396.jpg

باشگاه ثروتمند منچستر سیتی در کنار رئال مادرید, پاریس سن ژرمن تبدیل به جدی ترین مشتری پل پوگبا هافبک ۲۱ ساله فرانسوی یوونتوس شده اند.

بحث تمدید یا عدم تمدید پوگبا همیشه داغ بوده است و تابستان در نهایت تکلیف ماندن یا نماندن او روشن میشود اما من سیتی تیم دوم شهر منچستر پیشنهادی به سران بیانکونری داده است.

در این بین سران این تیم انگلیسی پیشنهاد معاوضه الکساندر کولاروف بال چپ خود یا ادین ژکو مهاجم گلزن خود + ۴۵ میلیون یورو پول کرده اند که هر دو این بازیکنان مورد علاقه یوونتوس بوده اند و همواره در صدر شایعات انتقال به تورین بوده اند.

کولاروف که از بازگشت به سری آ سابقا استقبال کرده بود و ژکو هم در این فصل ۲۲ گل به ثمر رسانده است.

اکنون باید دید معما مجهول پوگبا به کجا میرسد؟ تمدید و ماندن در تورین یا انتقال به مادرید, پاریس, منچستر یا …؟
توافق یووه با لولیچ و پیشنهاد یووه برای خرید این بازیکن
Senad-LULIC.jpg

طبق گزارش روزنامه “Il Messaggero” باشگاه یوونتوس با ارائه پیشنهاد ۱۰ میلیون یورویی و نیمی از مالکیت مائوریسیو ایسلا خواهان جذب سناد لولیچ بازیکن کناری تیم لاتزیو شده است.

لازم به ذکر است باشگاه یوونتوس با لولیچ بصورت شخصی با دستمزد سالانه ۲/۵ میلیون یورو به توافق رسیده است.

به نظر می رسد این بازیکن بوسنیایی اولین خرید تابستانی باشگاه یوونتوس باشد.

سناد لولیچ توانایی بازی در تمام پست های کناری سمت چپ زمین ( مدافع چپ، هافبک چپ و وینگر چپ ) را دارا می باشد.

این بازیکن ۲۷ ساله در این فصل ۶ گل زده و ۳ پاس گل برای تیم لاتزیو به ثمر رسانیده است.

خرید این بازیکن میتواند گامی رو به جلو برای تقویت تیم در تابستان آینده باشد.

یووه برای جذب این بازیکن باید با چند باشگاه متمول انگلیسی از جمله منچسترسیتی و منچستر یونایتد نیز رقابت کند.
===========================================================
پیشنهاد جدید یووه برای خرید کوادرادو
cuadrado.jpeg

بنا به گزارش ” Gazzetta dello Sport ” باشگاه یوونتوس برای تقویت تیم خود در سال آینده و توانایی رقابت در اروپا خواهان نیمی از مالکیت کوادرادو که در تملّک باشگاه اودینزه می باشد شده است.

کوادرادو وینگر کلمبیایی تحت مالکیت مشترک بین دو باشگاه اودینزه و فیونتینا می باشد.

قیمت نیمی از مالکیت این بازیکن حدود ۱۵ میلیون یورو برآورد شده است که پیشنهاد یووه برای باشگاه اودینزه ۱۲ میلیون یورو و نیمی از مالکیت زازا یا مارونه خواهد بود.

کوادرادو اصلی ترین گزینه آنتونیو کونته برای افزایش قدرت تهاجمی یوونتوس و تغییر سیستم تیم می باشد.

این بازیکن کلمبیایی تا اینجا در فصل جاری ۱۲ گل و ۹ پاس گل برای تیم فیورنتینا به ثمر رسانیده است.

کودرادو بدون شک جذابترین وینگر در نقل و انتقالات تابستان آینده خواهد بود زیرا بزرگترین باشگاه های اروپا از جمله یوونتوس، ناپولی، رئال مادرید، بارسلونا، بایرن مونیخ، دورتموند، منچستر یونایتد، منچستر سیتی، آرسنال، پاریس سن ژرمن، موناکو و … به شدت خواهان این بازیکن هستند.

بعضی از رسانه های اروپا از توافق اولیه باشگاه بارسلونا با این بازیکن نیز خبر می دهند.

================================================================
تمدید قرارداد دو ساله پیرلو؛ بزودی
26c2d0fc7555e2c307c5bbf3bfe0ee05_16852_immagine_ts673_400.jpg

از باشگاه یوونتوس خبر می رسد که بزودی قرارداد آندرآ پیرلو تمدید خواهد شد.

گفته می شود که قرارداد جدید پیرلو و بانوی پیر دو ساله خواهد بود و تا سال ۲۰۱۶ اعتبار خواهد داشت.

این در حالی است که قرارداد فعلی پیرلو فقط تا پایان فصل جاری اعتبار دارد و سران باشگاه یوونتوس در حال مذاکره با هافبک خلاق تیمشان برای تمدید قرارداد هستند و بنابر بر گزارش رسانه های ایتالیایی ظاهراً توافقات لازم برای تمدید قرارداد میان باشگاه یوونتوس و پیرلو انجام شده است و بزودی این قرارداد به امضاء خواهد رسید.

در صورت تمدید قرارداد جدید، پیرلو ۳۴ ساله تا سال ۲۰۱۶ و تا ۳۷ سالگی در یوونتوس بازی خواهد کرد.

گفتنی است که پیرلو در این فصل در ۴۱ بازی ۶ گل را برای بانوی پیر به ثمر رسانده است.

بالا