روسی: “بوفون شخصیت بزرگی دارد”
دانیل دروسی هم تیمی کاپیتان جی جی بوفون در تیم ملی ایتالیا، در جدیدترین مصاحبه خود، بوفون را ستایش کرد و از ذهنیت پیروزی طلب باور نکردنی وی خبر داد.
این هافبک ایتالیایی در خصوص بوفون ۳۶ ساله گفت: “این جام جهانی سوم من خواهد بود، هر گاه من به بازی در جام جهانی فکر میکنم آدرنالین و احساسات بدنم زیاد میشود.”
“این بهترین چیزی است که می تواند برای یک فوتبالیست اتفاق بیفتد.”
“بوفون ذهنیت برنده ای دارد، یک ذهنیت باور نکردنی. او بازیکنی است که همیشه می خواهد پیروز باشد، حتی در بازی تمرینی.”
“همچنین او یک شخصیت شوخ طبع دارد. او یک فرد جنگنده است در برابر هر کسی مقاومت خواهد کرد.”
“او از ارزش های بزرگی چه در زمین و در چه در رختکن برخوردار است.”
=========================================================
ستاره ها فروشی نیستند
گفته میشود که چندی پیش، شایعات خروج دو ستاره بیانکونری یعنی آرتورو ویدال و پل پوگبا شدت گرفت.
در این میان میتوان تیم های رئال مادرید و بارسلونا را پایه های ثابت نقل این شایعات دانست.
ماروتا در این خصوص به خبرنگاران گفت: “ما ایده های روشنی داریم، ما تیم برنده هستیم که صاحب یک مربی بزرگ است.”
” به همین دلیل، میتوانم بگویم که ستاره هایمان را نخواهیم فروخت.”
” رئال مادرید قدردانی خود را از ویدال نشان داده است، اما این دلیل بر خروج وی نیست. امیدواریم که پوگبا برای تمدید قرارداد در هفته های آینده به پای میز مذاکرات بشیند.”
در پایان ماروتا در خصوص خرید های احتمالی یوونتوس در تابستان گفت: “دروگبا به عنوان بازیکن آزاد در دسترس خواهد بود و ما به وی پیشنهاد خواهیم داد. در خصوص پریرا نیز مذاکراتی داشته ایم، اما بحث ادامه دارد.”
“الکسیس سانچز؟ ما واقعا او را دوست داریم، اما این حرکت شدنی نخواهد بود.”
====================================================
رویای قهرمانی کونته در لیگ قهرمانان
آنتونیو کونته مربی بانوی پیر در جدیدترین مصاحبه خود از علاقه شدید تیمش به کسب جام لیگ قهرمانان خبر داد.
گفته میشود که یوونتوسی ها در طول ۳ فصل گذشته، موفق به کسب ۳ اسکودتو شدند.
مربی این تیم اذعان کرده است که در حال حاضر آنها رویای قهرمانی در این قاره را دارند.
وی به رای اسپورت گفت: “البته، ما برنده شدن در لیگ قهرمانان اروپا امید داریم، در این راه باید واقعیت را نیز در نظر داشت.”
“ما کار سختی را برای رسیدن به اهدافمان انجام خواهیم داد.”
“همه ما باید درک کنیم که پیروزی آسان نیست – به ویژه در بالاترین سطح.”
همچنین نیز وی در خصوص رودی گارسیا مربی رم و رافا بنیتز مربی ناپولی گفت: “من برای وارد شدن به نبرد به اشخاص توجه نمی کنم. شخصا، به دوست داشتن افرادی که در پیشرفت به تو کمک میکنند علاقه دارم.”
” اما من بین آنتونیو در زندگی خصوصی و حرفه ای تمایز قائل هستم.”
===================================================================
سالگرد فاجعه هیسل در بروکسل
۲۹ می، سالگرد فاجعه هیسل با ۳۹ کشته در فینال جام اروپا.
۲۹ می ۱۹۸۵ بود که سنگین ترین فاجعه ورزشی رخ داد، فینال جام اروپا بین یوونتوس و لیورپول.
زمانی که فشار ها در یک طرف ورزشگاه هیسل در بروکسل زیاد شد، ۳۹ طرفدار کشته شد و ۶۰۰ نفر نیز زخمی شد.
باشگاه فوتبال یوونتوس امروز در بیانیه ای بیست و نهمین سالگرد این فاجعه را اعلام کرد.
این باشگاه در وب سایت رسمی خود نوشته: “امروز ۲۹ ماه می است، برای ۳۹ کشته بیگناه که در ورزشگاه هیسل در بروکسل در سال ۱۹۸۵ جانباختند سکوت و تامل خواهیم کرد.”
” خاطره آن قربانیان، با رفتن از بین ما غم را در آن شب تراژدی به ما بخشید، در این ۲۹ سال دائما به یاد آنان بودیم.”
“به همین دلیل ما برای به یاد داشتن قربانیان این حادثه تاج گلی را رجیو امیلیا در تاریخ ۲۸ آوریل، مقر ستارگان یوونتوس و موزه یوونتوس قرار دادیم و با افتخار به همه آنها میگویم که: “ما هرگز شما را فراموش نخواهیم کرد”.”
=======================================================
وست برومویچ تیم بعدی کوآلیارلا؟!
فابیو کوآلیارلا مهاجم یوونتوس با احتمال فراوان در نقل و انتقالات تابستانی پیش رو، یووه را به مقصد وست برومویچ ترک خواهد کرد.
وی که در ۲۱ یک بازی در سری آ تنها ۳ گل به ثمر رسانده است، در برنامه های آنتونیو کونته نقش چندانی ندارد و به نظر میرسد وی با اتمام قراردادش، به عنوان بازیکن آزاد یووه را ترک خواهد کرد
باتوجه به اخبار منتشره، سران این تیم انگلیسی که شدیدا به دنبال این بازیکن ۳۱ ساله هستند و میتوان وی را جز اولین خروجی های یووه به حساب آورد.
البته در این میان میتوان به علاقه چند تیم ایتالیایی مانند لاتزیو و سمپدوریا به کوآلیارلا اشاره کرد.
========================================================
علاقه یووه به دروگبا ادامه دارد
یوونتوسی ها آماده جذب دیدیه دروگبا مهاجم باشگاه گالاتاسرای ترکیه هستند.
به گزارش اسپورت مدیاست، غول های تورین خواهان امضای قراردادی دو ساله با این بازیکن ۳۶ ساله هستند، البته گفته میشود که در ابتدا قرارداد وی یکساله خواهد بود.
وی که اکنون در ترکیه قراردارد، تحت هدایت روبرتو مانچینی با تیم گالاتاسرای شرایط خوبی را در این تیم داشت.
قهرمان سری آ که به دنبال تقویت خطوط مختلف خود است، جدیترین تیم علاقه مند به این ستاره ساحل عاجی است.
گفته میشود که روزنامه های ایتالیایی از تلاش بیانکونری برای امضای قرارداد با دروگب خبر داده اند.