• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
رسمی: کونته در یوونتوس ماندنی شد
179274f8-7020-4a2a-81e5-215f5a64f3b7-620x300.jpg

باشگاه فوتبال یوونتوس دقایقی پیش رسما از توافقات صورت گرفته با آنتونیو کونته بر سر تمدید قرار داد خبر داد.

گفته میشود که پس از کسب سومین اسکودتو، گمانه زنی هایی مبنی بر خروج مربی بیانکونری از تورین شنیده میشد. همچنین نیز گفته میشود که وی خواهان تقویت تیم و خرید بازیکنان جدید شده بود.

در حال حاضر، صفحه تویتر رسمی باشگاه یوونتوس از توافقات صورت گرفته با این مربی ۴۴ ساله خبر داد.

در تویتر رسمی باشگاه یوونتوس آمده است: “آنتونیو کونته در فصل ۲۰۱۴-۱۵ نیز مربی بانوی پیر خواهد بود.”

اخبار بیشتر به زودی منتشر خواهد شد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
امیدوارم حداقل سه تا بازیکن شاخص بگیرن.در سطح مثلا لواندوفسکی.

cs 1.6

احتمالش زیاده چون به نظر میومد یکی از شرایط موندن کنته همین جذب بازیکنهای شاخص باشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سوپر کاپ ایتالیا در قطر؟
juve-celebrate-title-with-a-win-136389929743203902-140505223004-620x300.jpg

گزارشات منابع خبری ایتالیایی، حاکی از آن است که سوپر کاپ این فصل ایتالیا بین یوونتوس و ناپولی در ماه دسامبر در کشور قطر برگزار خواهد شد.

گفتنی است که در سال های اخیر سوپر کاپ ایتالیا در پکن برگزار میشد، اما به نظر میرسد که این بار
این دوره از مسابقات در کشور قطر برگزار شود.

به گزارش روزنامه ایل ماتینو، طرح جدید سوپر کاپ ایتالیا در ماه دسامبر و در کشور قطر برگزار خواهد شد.

تاریخ احتمالی برگزاری این مسابقه ۲۳ دسامبر مشخص شده است و به دلیل حمایت مالی عظیم سران این کشور و میزبان بودن در جام جهانی ۲۰۲۲ این بازی در قطر برگزار خواهد شد.

همچنین نیز فیفا اعلام کرده بود که به دلیل گرمای بیش از حد کشور قطر در تابستان، احتمال برگزاری جامجهانی در زمستان بیشتر خواهد بود.
==============================================================
دروگبا: “میخواهم در لیگ قهرمانان بازی کنم”
Drogba-465406-590x300.jpg

دیدیه دروگبا بازیکن تیم فوتبال گالاتاسرای ترکیه در جدیدترین مصاحبه خود از علاقه به حضور در تیمی برای رقابت در اروپا اعلام کرد.

مهاجم ملی پوش ساحل عاج که در پایان مدت قرارداد خود با تیم گالاتاسرای به سر میبرد، با اعلام خود نشان داد که به دنبال چالش های جدید برای رقابت در لیگ های معتبر اروپایی است.

وی در آستانه بازی های جام جهانی و در اردو تیم ملی کشور گفت: “میخواهم در یک تیم رقابتی حضور داشته باشم.”

“و من همچنین میخواهم در لیگ قهرمانان بازی کنم.”

“گالاتاسرای؟ آنها همیشه در قلب من خواهند ماند. من افتخار میکنم که در این باشگاه بازی کردم.”

گفته میشود که سران تیم چلسی نیز علاقه فراوانی به بازگشت این ستاره به تیمشان دارند.
==========================================================
تصمیم یوونتوس برای حفظ ویدال
man-united-target-has-no-intention-of-leaving-620x300.jpg

باتوجه به پیشنهادات اخیر تیم های رئال مادرید، بارسلونا و منچستر یونایتد به آرتورو ویدال، سران تیم یوونتوس امیدوار به ادامه حضور این ستاره در تیمشان هستند.

گفته میشود که این هافبک شیلیایی فصل درخشانی را در تورین داشت و در مجموع برای یووه ۱۸ گل به ثمر رساند تا نقش مهمی در موفقیت تیمش در این فصل داشته باشد.

در این میان حدس و گمان هایی در خصوص انتقال این ستاره به لالیگای اسپانیا شنیده میشود.

گفته میشود که سران تیم منچستر یونایتد نیز علاقه فراوانی به جذب این بازیکن دارند.

با این حال، با توجه به توافقات آنتونیو کونته با سران تیم یوونتوس، به نظر نمیرسد که شیلیایی ملی پوش راه خروج از باشگاه را پیش بگیرد.

گفتنی است که آرتورو ویدال نیز بارها و بارها به ماندن در ایتالیا و ادامه راه با قهرمان سری آ تاکید کرده است.

در این میان نیز میتوان به احتمال پیوستن الکسیس سانچز اشاره کرد و با این حال به نظر نمیرسد که ویدال شانس هم باشگاهی شدن با این بازیکن را در یووه از دست بدهد.
=======================================================
تصمیم برای ادامه فعالیت در ساسولو
Borodi1-620x300.jpg

“برای سال دیگر در ساسولو باقی خواهم ماند.” دومنیکو براردی مهاجم دو تیم یوونتوس و ساسولو تصمیم به ماندن در تیم ساسولو گرفته است.

این بازیکن ۱۹ ساله که در طول یک فصل به شهرت رسید، در ۲۹ بازی در سری آ ۹ پاس گل و ۱۶ گل را به ثمر رساند.

وی که در پیروزی تیمش مقابل میلان با نتیجه ۴ بر ۳ هر چهار گل تیمش را به ثمر رساند، با ماندن تیمش در سری آ تصمیم به ادامه فعالیت در این باشگاه گرفت.

وی اعلام کرد: “آرامش خوبی در اینجا دارم، سال بعد را نیز در ساسولو خواهم بود.”
گوندوغان در راه تورین؟!
1241876-26828326-1600-900-620x300.jpg

طبق آخرین اخبار منتشر شده، باشگاه تیم فوتبال یوونتوس یاکای گوندوغان بازیکن آلمانی تیم فوتبال دورتموند را شدیدا زیر نظر گرفته است.

گفته میشود که چندی پیش بازیکنان خط میانی یوونتوس از جمله پول پوگبا با پیشنهادات وسوسه کننده مواجه شده اند و در این راه سران یوونتوس سریعا به دنبال گزینه های جایگزین در صورت خروج هر یک از این بازیکنان افتاده اند.

به گزارش مطبوعات ایتالیایی، سران یوونتوس با وجود حفظ تمامی بازیکنان خود، خواهان جذب یاکای گوندوغان ۲۳ ساله شده است و در این میان میتوان به مذاکرات و توافقات صورت گرفته میان سران یوونتوس و این بازیکن خبر داد.

ماروتا در جدیدترین مصاحبه خود گفت: “یوونتوس در قطب استعدادی اروپا قرار خواهد گرفت. فهرستی از بازیکنان توانمند نوشته ایم و در حال حاضر به دنبال گزینه های جایگزین در صورت خروج پوگبا هستیم.”

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
گائتانو شیرآ، یادت همیشه سبز
ce9d3268-da80-4e00-8e07-d43f2e79b1fc.jpg

دیروز ۲۵ می اسطوره محبوب بیانکونری، ۶۱ ساله شد.

او ۱۴ فصل لباس بیانکونری را به تن کرد و بسیاری افتخارات را با یوونتوس به دست اورد.

۷ بار اسکودتو، دو کوپا ایتالیا, یک جام اروپا، یک جام بین قاره ای، یک سوپرکاپ اروپا و یک جام یوفا!

وی یکی از مردان پرافتخار جام جهانی ۱۹۸۲ است که توانست در کنار بسیاری از بازیکنان یووه همراه با ایتالیا قهرمان شود.

گائتانو در یک تصادف در لهستان همه یوونتوسی ها را از وجود خود محروم کرد.

مرد اسطوره ای و وفادار بیانکونری، یادت همیشه در دل های ماست.
=================================================================
پیشرفت زیادی در این فصل داشتم
9aaba408-1657-408d-a4c3-6002129a2724-620x300.jpg

پل پوگبا ستاره جوان بیانکونری امیدوار است با پیشرفتش در یوونتوس بتواند در جام جهانی برزیل به تیم ملی کشورش کمک بکند.

وی که به یکی از بازیکنان اصلی یوونتوس تبدیل شده است در مصاحبه با Telefoot گفت: “من پیشرفت چشمگیری در این فصل به عنوان یک بازیکن داشته ام.”

“در بسیاری از بازی ها در میدان نبودم، اما فکر میکنم که این عمل برایم تجربه خواهد شد.”

“زمانی که بچه بودم از بازی های جام جهانی هیجان زده میشدم. زمانی که برای اولین بار جام جهانی را تماشا میکردم، رویای حضور در آن را داشتم.”
====================================================================
اتوئو جایگزین دروگبا در صورت شکست مذاکرات؟
eto%27o-downcast490ai.jpg

نشریه معتبر گاتزتا دلو اسپرت فاش کرد در هر صورتی که مذاکرات یوونتوس با دیدیه دروگبا ساحل عاجی به شکست انجامد گزینه جایگزین او ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی چلسی خواهد بود.

مذاکرات بین سران یووه و دروگبا ۳۶ ساله در حال انجام است اما با توجه به لیست مازاد احتمالی مهاجمان یووه و در صورت رد پیشنهاد دروگبا باید چشم ها به اتوئو دوخته شود.

اتوئو امسال در لیگ برتر در ۲۱ بازی ۹ گل به ثمر رسانده است و با توجه به اختلافات اخیر او با مورینیو جدایی این شیر کامرونی از جمع آبی های لندنی بسیار محتمل است.

حال باید دید یووه سرانجام با کدام یک از مهاجم های کهنه کار آفریقایی قرارداد میبندد اما در این بین هنوز شانس دروگبا برای بیانکونری شدن بیشتر است.
==========================================================
سران چلسی به دنبال پوگبا
943156_610456828965792_1829075234_n-530x300.jpg

بنا به گزارشات منتشر شده، سران باشگاه چلسی جدیدا با توجه به فروش دیوید لوپز با مبلغ ۵۰ میلیون یورو، به جمع تیم های علاقه مند به جذب پل پوگبا پیوسته اند.

دیلی تلگراف ادعا کرد که خوزه مورینیو پوگبا را یکی از اصلی ترین گزینه های ورودی خود در این تابستان قرار داده است.

گفته میشود که این هافبک فرانسوی، در موفقیت بیانکونری در این فصل نقش مهمی را داشته است و به نظر نمیرسد با توجه به حضور کونته در یوونتوس، وی از یووه خارج شود.
==================================================
براردی و زازا در ساسولو خواهند ماند
berardi-domenico-getty-foto.jpg

روزنامه توتواسپورت امروز مدعی شد که دومنیکو براردی و سیمون زازا هر دو خواهان ادامه حضور در فصل آینده در ساسولو هستند.

این دو که در مالکیت مشترک بین یوونتوس و ساسولو قرار دارند، با ماندگاری تیمشان در سری آ خواهان ادامه حضور در این تیم شدند.

گفته میشود براردی مهاجم جوان و خوش آتیه این دو تیم چندی پیش اعالم کرد که برای یک فصل دیگر نیز در ورزشگاه ماپی حضور خواهد داشت، حال زازا نیز به این امر اشاره کرد.

در این میان میتوان دلیل اصلی علاقه این دو به ادامه حضور در این تیم را، مربیگری اوزبیو د فرانچسکو در این تیم است که مطمئنا این امر کمک زیادی به پیشرفت کیفیت فنی این دو بازیکن خواهد کرد.

با این حال، حضور این دو بازیکن تا کنون توسط هیچ یک از دو باشگاه تایید نشده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
روسی: “بوفون شخصیت بزرگی دارد”
s-620x300.jpg

دانیل دروسی هم تیمی کاپیتان جی جی بوفون در تیم ملی ایتالیا، در جدیدترین مصاحبه خود، بوفون را ستایش کرد و از ذهنیت پیروزی طلب باور نکردنی وی خبر داد.

این هافبک ایتالیایی در خصوص بوفون ۳۶ ساله گفت: “این جام جهانی سوم من خواهد بود، هر گاه من به بازی در جام جهانی فکر میکنم آدرنالین و احساسات بدنم زیاد میشود.”

“این بهترین چیزی است که می تواند برای یک فوتبالیست اتفاق بیفتد.”

“بوفون ذهنیت برنده ای دارد، یک ذهنیت باور نکردنی. او بازیکنی است که همیشه می خواهد پیروز باشد، حتی در بازی تمرینی.”

“همچنین او یک شخصیت شوخ طبع دارد. او یک فرد جنگنده است در برابر هر کسی مقاومت خواهد کرد.”

“او از ارزش های بزرگی چه در زمین و در چه در رختکن برخوردار است.”
=========================================================
ستاره ها فروشی نیستند
176755228-juventus-fc-head-coach-antonio-conte-and-dg-giuseppe-620x300.jpg

گفته میشود که چندی پیش، شایعات خروج دو ستاره بیانکونری یعنی آرتورو ویدال و پل پوگبا شدت گرفت.

در این میان میتوان تیم های رئال مادرید و بارسلونا را پایه های ثابت نقل این شایعات دانست.

ماروتا در این خصوص به خبرنگاران گفت: “ما ایده های روشنی داریم، ما تیم برنده هستیم که صاحب یک مربی بزرگ است.”

” به همین دلیل، میتوانم بگویم که ستاره هایمان را نخواهیم فروخت.”

” رئال مادرید قدردانی خود را از ویدال نشان داده است، اما این دلیل بر خروج وی نیست. امیدواریم که پوگبا برای تمدید قرارداد در هفته های آینده به پای میز مذاکرات بشیند.”

در پایان ماروتا در خصوص خرید های احتمالی یوونتوس در تابستان گفت: “دروگبا به عنوان بازیکن آزاد در دسترس خواهد بود و ما به وی پیشنهاد خواهیم داد. در خصوص پریرا نیز مذاکراتی داشته ایم، اما بحث ادامه دارد.”

“الکسیس سانچز؟ ما واقعا او را دوست داریم، اما این حرکت شدنی نخواهد بود.”
====================================================
رویای قهرمانی کونته در لیگ قهرمانان
conte_big1-620x300.jpg

آنتونیو کونته مربی بانوی پیر در جدیدترین مصاحبه خود از علاقه شدید تیمش به کسب جام لیگ قهرمانان خبر داد.

گفته میشود که یوونتوسی ها در طول ۳ فصل گذشته، موفق به کسب ۳ اسکودتو شدند.

مربی این تیم اذعان کرده است که در حال حاضر آنها رویای قهرمانی در این قاره را دارند.

وی به رای اسپورت گفت: “البته، ما برنده شدن در لیگ قهرمانان اروپا امید داریم، در این راه باید واقعیت را نیز در نظر داشت.”

“ما کار سختی را برای رسیدن به اهدافمان انجام خواهیم داد.”

“همه ما باید درک کنیم که پیروزی آسان نیست – به ویژه در بالاترین سطح.”

همچنین نیز وی در خصوص رودی گارسیا مربی رم و رافا بنیتز مربی ناپولی گفت: “من برای وارد شدن به نبرد به اشخاص توجه نمی کنم. شخصا، به دوست داشتن افرادی که در پیشرفت به تو کمک میکنند علاقه دارم.”

” اما من بین آنتونیو در زندگی خصوصی و حرفه ای تمایز قائل هستم.”
===================================================================
سالگرد فاجعه هیسل در بروکسل
juventus-seats490ai.jpg

۲۹ می، سالگرد فاجعه هیسل با ۳۹ کشته در فینال جام اروپا.

۲۹ می ۱۹۸۵ بود که سنگین ترین فاجعه ورزشی رخ داد، فینال جام اروپا بین یوونتوس و لیورپول.

زمانی که فشار ها در یک طرف ورزشگاه هیسل در بروکسل زیاد شد، ۳۹ طرفدار کشته شد و ۶۰۰ نفر نیز زخمی شد.

باشگاه فوتبال یوونتوس امروز در بیانیه ای بیست و نهمین سالگرد این فاجعه را اعلام کرد.

این باشگاه در وب سایت رسمی خود نوشته: “امروز ۲۹ ماه می است، برای ۳۹ کشته بیگناه که در ورزشگاه هیسل در بروکسل در سال ۱۹۸۵ جانباختند سکوت و تامل خواهیم کرد.”

” خاطره آن قربانیان، با رفتن از بین ما غم را در آن شب تراژدی به ما بخشید، در این ۲۹ سال دائما به یاد آنان بودیم.”

“به همین دلیل ما برای به یاد داشتن قربانیان این حادثه تاج گلی را رجیو امیلیا در تاریخ ۲۸ آوریل، مقر ستارگان یوونتوس و موزه یوونتوس قرار دادیم و با افتخار به همه آنها میگویم که: “ما هرگز شما را فراموش نخواهیم کرد”.”
وست برومویچ تیم بعدی کوآلیارلا؟!
url-620x300.jpg

فابیو کوآلیارلا مهاجم یوونتوس با احتمال فراوان در نقل و انتقالات تابستانی پیش رو، یووه را به مقصد وست برومویچ ترک خواهد کرد.

وی که در ۲۱ یک بازی در سری آ تنها ۳ گل به ثمر رسانده است، در برنامه های آنتونیو کونته نقش چندانی ندارد و به نظر میرسد وی با اتمام قراردادش، به عنوان بازیکن آزاد یووه را ترک خواهد کرد

باتوجه به اخبار منتشره، سران این تیم انگلیسی که شدیدا به دنبال این بازیکن ۳۱ ساله هستند و میتوان وی را جز اولین خروجی های یووه به حساب آورد.

البته در این میان میتوان به علاقه چند تیم ایتالیایی مانند لاتزیو و سمپدوریا به کوآلیارلا اشاره کرد.
========================================================
علاقه یووه به دروگبا ادامه دارد
juventus-galatasaray-maci-canli-anlatim-galatasaray-juventus-d-smart-_813814_720_400.jpg

یوونتوسی ها آماده جذب دیدیه دروگبا مهاجم باشگاه گالاتاسرای ترکیه هستند.

به گزارش اسپورت مدیاست، غول های تورین خواهان امضای قراردادی دو ساله با این بازیکن ۳۶ ساله هستند، البته گفته میشود که در ابتدا قرارداد وی یکساله خواهد بود.

وی که اکنون در ترکیه قراردارد، تحت هدایت روبرتو مانچینی با تیم گالاتاسرای شرایط خوبی را در این تیم داشت.

قهرمان سری آ که به دنبال تقویت خطوط مختلف خود است، جدیترین تیم علاقه مند به این ستاره ساحل عاجی است.

گفته میشود که روزنامه های ایتالیایی از تلاش بیانکونری برای امضای قرارداد با دروگب خبر داده اند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه خسته نباشید به بچه های تاپیک یووه مخصوصا عرفان جان که واقعا سنگ تموم می گذارند و نمی گذارند به قول داداش جواد خودمون اون پایین ها دیده بشه و چراغش رو روشن نگه می دارند ^_^

اما بازم رسیدیم به نقل و انتقالات :D و باید دید امسال ماروتای عزیز تر از جان چه می کنه؟

( به شخصه که اصلا امیدی نیست و همین که قرارداد کونته تمدید نشد نشانگر این امر مهم هست که امسال هم کاری از پیش نخواهیم برد :( )

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
جنگ ستارگان؛ یووه ۱ – ۵ رئال (گزارش تصویری)
82466572927281995954.jpg

تیمهای فوتبال پیشکسوتان دو تیم یوونتوس و رئال مادرید در چارچوب یونسکو کاپ در یوونتوس آرنا به مصاف هم رفتند که نتیجه این بازی دوستانه و خاطره انگیز با ۵ گل از سوی ماریدی ها و با تک گل تاکیناردی برای یوونتوس با برد رئال مادرید به اتمام رسید.

در ادامه زیباترین عکس های این مسابقه را مرور میکنیم.

54399654691756376417.jpg

پاول ندود و مورینو توریچلی پیش از بازی!

28704187662897953985.jpg

حضور کلارنس سیدورف مربی سابق آث میلان در این بازی!

12452895745392759566.jpg
70049551645945964249.jpg

حضور زین الدین زیدان در هر دو تیم!

56141559020668938145.jpg

جدال زین الدین زیدان با آلسیو تاکیناردی بر سر توپ!

88248905451559219789.jpg

پیراهن زین الدین زیدان در رختکن یوونتوس!

58673372831522039995.jpg

خوشحالی ستارگان رئال پس از گلزنی کلارنس سیدورف!

51591849496210842166.jpg

عملکرد بهتر پاول ندود نسبت به کلارنس سیدورف در خط هافبک!

81888030130549382117.jpg

جلوگیری مائورو ژرمن کامورانزی از عبور کریستین کارمبو

86927823490205677052.jpg

ادگارد داویدز با سابقه ۷ سال حضور در یوونتوس در تیم ستارگان!

56876445812443839465.jpg

جنگ فرناندو موریئنتس و چیرو فرارا بر سر توپ!​

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بوفون: دروازه بان باید زحمتکش و خودمحور باشد
Gianluigi-Buffon-011.jpg

دیروز جیانلوییجی بوفون سنگربان افسانه ای تیم ملی ایتالیا و یوونتوس دیروز مصاحبه ای مفصل با گاردین انگلیس داشت و توصیه های طلایی برای دروازه بان های نوپا داشت.

(( تغییر کنید فقط دروازه بان نباشید)).

کاپیتان تیم ملی ایتالیا و بیانکونری همیشه بشاش است و تحریک کننده اما این توصیه شوخی نیست بوفون میگوید (( جدی است)).

در ۱۲ سالگی بوفون در میانه زمین برای تیم پرتیکاتا بازی کرد آن هم در تیم شهرش کاررا.در این پست الگوی او مارکو تاردلی و نیکولا برتی بود. همه بچه ها دوست دارند گل بزنند اما من دوست داشتم گل نخورم.

پس از این مدت همه چیز تغیر کرد تا بازی با کامرون. جی جی در مورد کامرون میگوید: پس از ایتالیا انها تیمی هستند که من حمایتشان میکنم انها قهرمانان فوتبالی من هستند.

جی جی به بازی های توماس ان کونو گلر کامرونی علاقه مند شد حتی به حدی که بعدا نام نخستین فرزند خود را لوییز توماس گذاشت.

دست ها و بازوهای قوی در خانواده بوفون موروثی بود چرا که لورنزو بوفون پسر عمو پدرش نیز در میلان دهه ۵۰ دورازه بان بود.مادر بزرگ بوفون نیز حتی پرتاب کننده دیسک بود که نزدیک به ۱۷ سال رکورددار ایتالیا بود.خواهران بزرگترش گوئندالینا و ورونیکا بازیکنان والیبال بودند.سپس جی جی خود اضافه میکند که زمانی تنیس بازی میکرده است و به لندی , ادبرگ و رافتر علاقه مند بوده است و همه این دلایل باعث شد که بوفون پستی را انتخاب کند که مربوط به پا نباشد.

بوفون هنوز هم میگوید همه چیز شانسی بود تا جام جهانی ۱۹۹۰ و بازیهای ان کونو در کامرون آن سال.

سوپرمن توصیه اصلی خود را اینجا میدهد: به عنوان یک دورازه بان باید کمی زحمت کش باشید. زحمت کش و خود محور.زحمت کش برای اینکه نباید گل بخورید.گل خوردن چیزی نیست که خوشحال شوید.

دورازه بانی کار سخت و طاقت فرسایی است.در مقایسه با سایر هم تیمی ها امکان اشتباه شما وجود ندارد.نقش دروازه بان برای قضاوت کردن سخت است.

بوفون ۱۷ ساله در پارما آن زمان که پر از ستاره بود دروازه بان نخست تیم بود, به بازی پارما – میلان برویم بازی فراموش نشدنی بوفون بازی که جی جی ستاره شد و توپ های روبرتو باجو و ژرژ وآ اماده ترین بازیکنان اون زمان را دفع میکرد.

بوفون پس از این خاطره به سراغ تفاوت توپ ها میرود.(( توپ های الان بسیار سریع تر از توپ های گذشته است)).

توپ های الان فرار شده اند و گرفتن انها سخت تر شده به ویژه در محوطه جریمه که ممکن است حتی دروازه بان پنالتی دهد یا اخراج شود.

دروازه بانی طی دهه های گذشته متفاوت شده است. در حال حاظر کمتر ناهمگن و بیشتر جمعی شده است و باید برای تیم بازی کنند.

به نظر من دروزاه بان های خوب کم هستند.به ویژه این که از زمانی که من کارم را شروع کردم نسبت به گذشته این پست سخت تر شده بود.

از دروازه بان های خوب میتوان از مانوئل نویر نام برد.او قطعا دروازه بان بزرگی است. جو هارت هم همینطور است.اما دورازه بان بلژیکی تیبو کورتوییس را خیلی دوست دارم.

به جام جهانی برویم. جام جهانی ۲۰۰۶ که بوفون با آتزوری قهرمان شد فقط دو گل دریافت کرد, یک پنالتی از زیدان ویک گل به خودی زاکاردو.و اکنون جام جهانی ۲۰۱۴ پنجمین جام پیاپی او است که در کنار کاربایال سنگربان مکزیکی و لوتار ماتیوس آلمانی از رکورد داران تاریخ جام جهانی شده است.بوفون از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه تا کنون آتزوری ها را تنها نگذاشته است.

تازه به این افتخار کسب سومین اسکودتو پیاپی با یووه , کسب بیش از یکصد امتیاز در یک فصل برای نخستین بار در ایتالیا باز هم ویترین افتخارات جی جی را داغ کرد.

در پایان مصاحبه کننده انگلیسی در مورد بازی نخست آتزوری در برزیل با انگلیس سوال میکند.

ما با انگلیس در یک هشتم یورو ۲۰۱۲ بازی کردیم.پنالتنی پیرلو عالی بود.پیرلو یک نابغه است . او و روبرتو باجو بهترین بازیکنان ۲۵ سال اخیر ایتالیا بودند.

بازی با انگلیس بازی اول ماست که بازی مهمی است نه تنها این بازی بلکه دو بازی مهم دیگه هم داریم.من ۵ بار مقابل آنها بازی کردم اما هیچ وقت بازنده نبودم مانند آلمان ها.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستان تبریک قرارداد پیرلو تمدید شد!!!
رسمی: قرارداد پیرلو تمدید شد

5fj66ehwm8qse9hzw4e.jpg

باشگاه یوونتوس به طور رسمی اعلام کرد که قرارداد آندرا پیرلو ستاره این تیم تمدید شده است و او دو سال دیگر در تورین خواهد ماند .

گفتنی است که پیرلو پس از پیوستن به یووه در ۱۳۱ بازی ، ۱۴ گل زده و ۳۲ پاس گل داده است !

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
با کمی تاخیر (اما ذوق و شوق تمام نشدنی و همیشگی)

تبریک به همه بیانکونریهای عزیز برای قهرمانی سری-آ و تمدید کونته بزرگ :cool:

به امید : تمدید و باقی موندن همه ستاره های تیم - خریدهای عالی - پیروزی و قهرمانیهای آینده

همچنین : به امید قهرمانی ایتالـــــیـــا :general504:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
نميدونم چرا با وجود اينكه يوونتوسي هستم ولي از ايتاليا بدم مياد :دي
ديروزم فقط واسه بوفون و پيرلو خوشحال شدم...

Sent from my iPad using Tapatalk

بالا