• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

گویا یک خرید مشابهه پوگبا انجام دادیم, که بدجوری هم انگار سرو صدا داشته :D
---------

اولین خرید تابستانی یوونتوس
JuiR1403360687ihxkyj.jpg
یوونتوس در اولین خرید خود در فصل نقل و انتقالات امسال توانست کینگزلی کومن ، ستاره جوان پاریس سنت ژرمن ، را با قراردادی آزاد راهی تورین کند.

این بازیکن 18 ساله متولد پاریس ، فوتبال خود را زیر نظر کارلو آنجلوتی در حالی که تنها 16 سال داشت در پاریس سنت ژرمن آغاز کرد و برای دو سال عنوان بهترین بازیکن جوان باشگاه را از آن خود کرد.

بر طبق گزارش رسانه های مختلف ایتالیایی ، کومن با رد امضای قراردادی رسمی با باشگاه پاریسی ، با قراردادی آزاد به یوونتوس پیوست.

این بازیکن خلاق در پست هافبک وسط بازی می کند اما توانایی بازی در سمت چپ زمین را نیز داراست.

با وجود 18 ساله شدن در هفته پیش ، او از مدت ها پیش عضو تیم ملی زیر 21 سال فرانسه بوده و یک گل را نیز به نام خود ثبت کرده است.

لازم به ذکر است که این بازیکن 178 سانتی متری تا کنون دو بار برای تیم بزرگسالان پاریس سنت ژرمن به میدان رفته است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بچه هیچ ناراحت نباشید گویا خبرایی هست و چند تا خرید خوب دیگه در راه هستش ( اگه ماروتا بگذاره :D )

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند تا خبر که بعضی هاشون هنوز قطعی نیست :دی :general209:
------------------

خداحافظ میرکو
JuiR1404400784jtuipb.jpg

میرکو ووچینیچ ، مهاجم مونته گرویی باشگاه یوونتوس ، امروز صبح تست های پزشکی را در تیم فوتبال الجزیره پشت سر گذاشت تا با تکمیل جزئیات پیش پا افتاده ای رسماً به این باشگاه بپیوندد.
ووچینیچ یک بار در زمستان گذشته نیز در آستانه ترک یووه قرار داشت که با رفتار غیر حرفه ای باشگاه اینتر میلان این انتقال لغو شد.
وی که در سال 2011 پس از پنج سال حضور در باشگاه رم به یوونتوس ملحق شد توانست در 72 بازی 21 گل به ثمر برساند و نقش به سزایی در موفقیت های بیانکونری خصوصاً در دو سال اول حضور خود داشته باشد.
حضور او در زمین علی رغم نمایش های پر فراز و نشیبش همیشه مایه دلگرمی هواداران یوونتوس بوده است و کاپیتان مونته گرو اکنون در سن 30 سالگی سفر خود را با بانوی پیر پایان خواهد داد.

اولویـت من یوونتوس است
JuiR1404313495glacho.jpg
اخبار مربوط به توافق نرسیدن یوونتوس و لختشتاینر در روزهای گذشته شایعات زیادی را ایجاد کرده بود و گفته میشد که با توجه به اختلاف مالی بین یووه و این بازیکن سوئییسی ، محرک یووه در سمت راست از این تیم جدا می شود .
اما امروز استفان لختشتاینر در مورد جدایی خود از یووه و شایعات پیش آمده گفـت :
" مشکلی نیست . زمان کافی برای بحث و مذاکره وجود دارد ، من در تورین خوشحالم و همیشه گفتم که اولویت من یوونتوس است . ما راه حل را پیدا خواهیم کرد "

اوسوالدو در راه اینتر
JuiR1404395139clpwie.jpg
باشگاه ساوتهمپتون انگلیس بدلیل مشکلات انضباطی دنیل اوسوالدو را از این تیم کنار گذاشت و در ادامه یوونتوس این بازیکن ایتالیایی را برای مدت کوتاه بطور قرضی بخدمت گرفت .

اکنون با توجه به تمام شدن زمان حضور اوسوالدو در یووه و عدم تمایل کونته برای استفاده از او در تیم خود ، گفته می شود که اینتر میلان برای بخدمت گرفتن اوسوالدو وارد عمل شده است .

طبق اخبار اسپورت مدیاست ، ساوتهمپتون و اینتر برای انتقال پابلو دنیل اوسوالدو 28 ساله در حال مذاکره هستند و گفته می شود که اوسوالدو نیز برای پیوستن به اینتر تمایل دارد و همه چیز در حال نهایی شدن است .

ملاقات برای موراتا
JuiR1404336116chegfq.jpg

آلوارو موراتا مهاجم 21 ساله رئال مادرید مدت ها است که مدنظر یوونتوس است و گفته می شود که مدیران یووه برای انتقال او به تورین شرایط را فراهم کرده اند و خود او هم تمایل زیادی برای پوشیدن لباس بیانکونری دارد .
در همین رابطه و بر اساس اخبار اسکای اسپورت ، مدیر برنامه های این مهاجم اسپانیایی امروز ملاقاتی را با مدیران یووه داشته و در طول هفته جاری به بحث در مورد جزئیات قرارداد او می پردازد .
گفته می شود که یوونتوس برای بخدمت گرفتن موراتا که از چلسی ، وولفسبورگ و موناکو هم پیشنهاد دارد 15 میلیون یورو را پرداخت خواهد کرد که این مبلغ با توافق دو باشگاه می تواند کمی بیشتر هم شود .

کومان به یوونتوس پیوست
JuiRiyfepz.jpg
یوونتوس همچنان گزینه های جوان و با استعداد را زیر نظر دارد و امروز رسماً خبر پیوستن کینگزلی کومان بازیکن 18 ساله و فرانسوی تیم پاریس سن ژرمن به یوونتوس اعلام شد .
در ادامه توجه به بازیکنان جوان و با استعداد و عقد قرارداد با آن ها ، امروز رسماً کومان با قراردادی آزاد در اختیار یوونتوس قرار گرفت .
هافبک هجومی سابق پاریس سن ژرمن که تابعیت دوگانه فرانسوی - گینه ای دارد و در تمام رده های سنی تیم ملی فرانسه از زیر 16 تا 21 سال به میدان رفته پس از اینکه تمایلی به ادامه دادن با باشگاه پارسی نشان نداد ، با نظر کونته جذب شد تا دومین بازیکن جوان و فرانسوی جذب شده در چند سال گذشته باشد که به تورین می آید .
اگرچه یوونتوس بطور رسمی با این بازیکن جوان به توافق رسیده و قرارداد امضا کرده ، اما گفته می شود که توافقاتی هم بین یووه و پاریس سن ژرمن صورت خواهد گرفت .

بیش از 23 میلیون پرداخت نخواهیم کرد / توافق نهایی با ایتوربه
JuiR1404384811mjwcvf.jpg
یوونتوس مذاکره برای بخدمت گیری خوان مانوئل ایتوربه وینگر آرژانتینی ورونا که در ایتالیا مدنظر دو باشگاه یوونتوس و میلان است و گفته می شود سایر باشگاه های اروپایی هم بدنبال جذب او هستند ، را ادامه می دهد .

بر اساس اخبار گاتزتا دلا اسپورت باشگاه یوونتوس برای جذب بازیکن 21 ساله ورونا در حال مذاکره با این تیم است و گفته می شود که مدیران یووه از جمله پاراتیچی ملاقات هایی را با مدیر برنامه و خود ایتوربه داشته است .

طبق اخبار پیشنهاد یوونتوس 23 میلیون یورو است که این رقم با درخواست مدیر ورونا مبنی بر پرداخت 27 میلیون یورو تفاوت دارد . اما گفته می شود که ایتوربه علاقه مند به حضور در تورین است و بنابراین انتظار می رود که یووه نیز برای بخدمت گرفتن او پیشنهاد خود را تا 25 میلیون یورو افزایش دهد .

بر خلاف آنچه که پیش تر گفته شد باشگاه یوونتوس تمایلی برای پرداخت بیش از 23 میلیون یورو برای ایتوربه ندارد و پپه ماروتا در مصاحبه ای کوتاه اعلام کرد که " ما بیش از 23 میلیون یورو برای ایتوربه نمی پردازیم "

این در حالی است که گفته میشد ورونا درخواستی بین 27 تا 30 میلیون یورویی دارد و ممکن است یوونتوس برای جلب رضایت این باشگاه ، پیشنهاد خود را تا 25 میلیون یورو هم افزایش دهد .

اما با این حال و طبق اخبار گاتزتا توافقات نهایی با ایتوربه انجام شده و شب گذشته مدیران یووه با مدیر برنامه های بازیکن آرژانتینی در هتلی در میلان ملاقات نهایی را داشته اند .
گفته می شد که قرارداد یووه با ایتوربه 5 ساله ، 1.5 میلیون در هر فصل به علاوه پاداش است .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب اینم یه خبر رسمی که از طرف باشگاه تایید شده :D

----------------

رسـمی / پلوزو به ساسولو و مارونه به یوونتوس !
JuiR1404407984hturzo.jpg
لوکا مارونه هافبک 24 ساله یوونتوس که به تازگی به تیم ساسولو فروخته شده بود ، بار دیگر با نظر آنتونیو کونته به جمع راه راه پوشان تورینی بازگشت .

از طرف دیگر فدریکو پلوزو مدافع 30 ساله یوونتوس که در سال 2013 و پس از حضور قرضی در یووه ، از تیم آتالانتا خریداری شده بود امروز بطور رسمی از یوه جدا شد و به تیم ساسولو پیوست .

گفتنی است که باشگاه یوونتوس رسماً انتقال مارونه به یوونتوس و جدایی پلوزو را اعلام کرده است . این در شرایطی است که برای حضور 3 ساله مارونه در یووه ، این تیم 5 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد .

پ.ن:
خرید خوان مانوئل ایتوربه هم برای خودش داستانی شده ها :دی

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
چون ميلان خودش رو قاطي كرده :دي ولي نبايد بيشتر از ٢٠ ميليون واسه إيتوربه هزينه كنند

Sent from my iPad using Tapatalk

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

گویا منچستر که قیمت ویدال رو از یووه خواسته با جواب رد برگشته البته باشگاه 62 تا هم بعد از پیگیری زیاد منچستری ها مشخص کرده که بعیده منچستر چنین پولی بده :دی

اما نگاهی به عملکرد یووه در نقل و انتقالات ( رسمی ) تا به اینجای کار ( عکس زیر :دی )
-------------------
Untitled.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
متاسفانه خیلی راحت داریم سرمایه سوزی میکنیم...
:(
خبر فوری: کونته استعفا کرد+ پیام رسمی کونته
conte-cu-touchline490ai_1.jpg

شوربختانه خبرگزاری های لا استامپا و لا گاتزتا دلو اسپرت فاش کرده اند که آنتونیو کونته سرمربی موفق یوونتوس قهرمان ایتالیا پس از کسب سه اسکودتو پیاپی به دلیل (( اختلافات با سران یووه )) ساعاتی پیش استعفا داد.

امروز در جلسه بین کونته و سران یووه کونته بر سر قرارداد خود با سران یووه به توافق نرسیده است.

پیش از این یووه قرارداد کونته را تا ماه ژوئن ۲۰۱۵ اعلام کرده بود که میتوانست با توافق دو طرفه فسخ شود و اکنون این قرارداد به راحتی فسخ شد

به نظر میرسد اختلافات بر سر برنامه های نقل و انتقالاتی سران یووه نیز باشد.

(( همینجا خبر فسخ دو طرفه قرارداد با یووه را اعلام میکنم.

بزارید بگویم بردن اول همه سختی ها است. در جایی باشکوه و تاریخی مانند یوونتوس شما باید پیروز باشید. پس سخت است.

هرکس خود را اثبات کند برنده خواهد بود و من فکر کنم این مورد را اثبات کردم.

از کونته در مورد جانشینی چزاره پراندلی در نیمکت آتزوری پرسیده شد…

در حال حاظر به این تصمیم که گرفتم فقط فکر میکنم.

آیا پیامی برای هواداران بیانکونری داری؟
چیزی که میخواهم بگویم همه میدانند , یک تشکر بزرگ و بی نهایت برای همه چیز هم به عنوان بازیکن هم به عنوان مربی.

چیزی که من از هوادارن میخواهم افتخار کردن به این سه سال است, که ما سه اسکودتو پیاپی و رکورد تاریخی به دست آوردیم.هیچ کس نمیتواند این را از ما جدا کند.

میخواهم از همه بازیکنانی که در این سالها با انها کار کردم تشکر کنم که باعث شدند پیروز شویم.

من از باشگاه و آندرآ آنیلی سپاسگزارم که برای سه سال من را انتخاب کردند.از محافظان زمین از آشپزها و از همه که به یووه کمک کردند ممنونم.

آینده کونته چطور است؟
فردا به این مورد فکر خواهم کرد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خب تبریک میگم به یووه ایی ها بابت مربیگیری الگری الان یووه رو رسما نابود میکنه همونطور که میلانمون رو نابود کرد قید بازیهای خوب پیرلو رو هم بزنید چون الگری بازیش نمیده :general602:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این چه مسخره بازی در آورد این آنیلی :general208:
آخه آلگری رو چه منطقی اورده ؟ هیچی دیگه تیم فکر کنم بشه منچستر فصل قبل همه رکوردها رو جابجا کنیم

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
درود
عرض ادب
دوستان به عنوان یه میلانی ناراحت شدم آلگری به عنوان سرمربی یوونتوس انتخاب شد
نمیدونم سران باشگاه چه خصیصه ای توی این مربی میبینن که هدایت تیم های بزرگ رو بهش میسپرن
به شدت مربی ترسو و منفعلیه,به نظرم اصلا در حد سری A ایتالیا نیست
واقعا کونته یوونتوس متحول شده ای ساخته بود و نتایج خیلی خوبی با این تیم گرفت
به نظرم به قصد نیمکت تیم ملی ایتالیا یوونتوس رو ترک کرد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه خبر خوندم! که کنته با میلان مذاکره کرده واسه همین هم یوونتوسی ها ناراحت شدن و استعفاش دادن
------------------------------
در مورد الگری هم با این که اصلاً ازش خوشم نمیاد ولی قول میدم بهتر از کونته نتیجه میگیره!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یه خبر خوندم! که کنته با میلان مذاکره کرده واسه همین هم یوونتوسی ها ناراحت شدن و استعفاش دادن
------------------------------
در مورد الگری هم با این که اصلاً ازش خوشم نمیاد ولی قول میدم بهتر از کونته نتیجه میگیره!!!
یعنی میگی رکورد 102 امتیاز رو هم میشکنه؟ :D

Sent from my GT-I9300

بالا