• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه خبر خوندم! که کنته با میلان مذاکره کرده واسه همین هم یوونتوسی ها ناراحت شدن و استعفاش دادن
------------------------------
در مورد الگری هم با این که اصلاً ازش خوشم نمیاد ولی قول میدم بهتر از کونته نتیجه میگیره!!!

خیر!
لیگ رو میگیره و چمپیونز هم با فضاحت حذف نمیشه!!!
هم تو و هم الگری خسته نباشین. لیگ رو میگیره همچین کار شاقی نکرده از کنته بهتر نتیجه میگیره ؟ o_O فازت چیه ؟ به 102 امتیاز توجه کن :D

antonio_conte_1.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
هم تو و هم الگری خسته نباشین. لیگ رو میگیره همچین کار شاقی نکرده از کنته بهتر نتیجه میگیره ؟ o_O فازت چیه ؟ به 102 امتیاز توجه کن :D
مشاهده پیوست 630915
امیدوارم یووه ای ها ناراحت نشن! ولی گرفتن لیگ با این بازیکنها کار شاقی نیست!!!
توی چمپیونز که رسما هیچ بود!!! از گروهش بالا نیومد با این همه ادعا!!!
حالا به نظر خودت با 2 امتیاز قهرمان شدن و دوگانه چمپیونز گرفتن یا اصلاً رسیدن به مراحل پایانیش بهتره یا لیگ رو با 200 امتیاز گرفتن!!؟؟؟؟ اونم برای این یوونتوس!!!
اگر یه مربی درست حسابی بود این تیم با این خط هافبک و دفاع رو حد اقلتا 4 تا میاورد! نه اینکه از گروهی بالا نیاد بعد طرفدارهاش به یورو راضی باشن و اونجا هم نیمه نهایی از تیمی که خودش هم قهرمان نمیشه حذف بشن!
یوونتوس الان به رکورد 102 امتیاز و 120 امتیاز نیازی نداره! قدرش رو در ایتالیا همه قبول دارن، نیاز داره خودش رو دوباهر جزو قدرت های اروپا جا کنه، که با کنته تا 30 سال دیگه هم نمیشدن!!!
ولی مربی جذاب و با جذبه ای هست کنته!!!یا بهتره بگیم بود!! دقیقاً برعکس الگری!!!
آمار بد الگری هم به بازیکنهاش مربوطه! دیگه خودت میلان فن هستی و میدونی!

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
حالا به نظر خودت با 2 امتیاز قهرمان شدن و دوگانه چمپیونز گرفتن یا اصلاً رسیدن به مراحل پایانیش بهتره یا لیگ رو با 200 امتیاز گرفتن!!؟؟؟؟ اونم برای این یوونتوس!!!
اگر یه مربی درست حسابی بود این تیم با این خط هافبک و دفاع رو حد اقلتا 4 تا میاورد! نه اینکه از گروهی بالا نیاد بعد طرفدارهاش به یورو راضی باشن و اونجا هم نیمه نهایی از تیمی که خودش هم قهرمان نمیشه حذف بشن!
یوونتوس الان به رکورد 102 امتیاز و 120 امتیاز نیازی نداره! قدرش رو در ایتالیا همه قبول دارن، نیاز داره خودش رو دوباهر جزو قدرت های اروپا جا کنه، که با کنته تا 30 سال دیگه هم نمیشدن!!!

کونته همه چیش خوب بود الا سیستم بازیش
بله تو ایتالیا با 2 5 3 نتیجه میگیری چون ایتالیاست اونجا :دی

ولی تو اروپا راه های زیادی برای مقابله با 2 5 3 هست.اینم در نظر داشته باشید 2 5 3 یه سیستم خیلی دفاعی هست و نتیجه گرا و مهره های خیلی سرحال تر از توز و یورنته میخواد

یا باید گونه ی امروزی 2 5 3 رو داشته باشی و یا کلا تغییرش بدی

silly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
137
لعنت به انیلی و ماروتا با این گدا گشنه بازیشون :general208:
خدایا چی دارن سر یوونتوس میارن این گداها:(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
منم میدونم 102 امتیاز گرفتن وقتی همه تیمای ایتالیا ترکیدن هنر نیست منم میدونم صعود نکردن یووه از گروهش یه افتضاحه اما تو میگی: قول میدم الگری بهتر از کونته نتیجه میگیره!!!
منم میگم عمرا 102 امتیاز بگیره
این الگری رو میشناسم مربیه کوچیکیه خیلی اشتباهات تو میلان کرد مطمئنم بهتر از کنته نتیجه نمیگیره

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

از اونجایی که ما ( البته من و می دونم اکثر یوونتوسی ها ) عاشق یوونتوسیم و با رفتن و آمدن محبوب ترین و منفورترین هنوزم بهش عشق می ورزیم دیگه باید بگیم که ایشالله الگری توی یووه موفق باشه ^_^

چند تا عکس از تمرین امروز تیم زیر نظر الگری
-------------

10290606_940061142687782_6566463517383304379_n.jpg 10348461_940061066021123_2929320799522802422_n.jpg 10468376_940061312687765_1626554019421282396_n.jpg 10469084_940060832687813_2719030479030987123_n.jpg 10491133_940060882687808_1930639613491679074_n.jpg 10525993_940061232687773_8281159833378987232_n.jpg 10547679_940061472687749_8584207306825337668_n.jpg 10563091_940061332687763_3700435864453576404_n.jpg

پ.ن : کوا هم با تورین به توافق رسید ( خداحافظ کوا )

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
خیلی امیدی به آلگری نداریم ولی امیدوارم که همیشه موق باشه یووه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
کاش کونته زودتر یوونتوس را ترک میکرد !
JuiR1405702163mzaxue.jpg
بی شک یکی از ارکان موفقیت یووه پس از بازگشت به سری آ مهاجم تنومند و گلزن اسبق یووه وینچنزو یاکوئینتا بوده که به لطف درخششهای او در دو فصل اولیه بازگشت یووه به سری آ تیم یووه بازگشتی فراتر از انتظار به سطح اول سری آ داشت.

یاکوئینتا که جزیی از ارکان خط حمله یووه بود بعد از ورود کونته حتی سکو نشین هم نبود حالا با رفتن کونته و بعد از سالها در مصاحبه ای به انتقاد از سرمربی مستعفی یووه پرداخته است.

نظرت در مورد حرکت آنیلی ؟

" هر باشگاهی مدیریبرای باشگاه خود سیاستی دارد و وقتی سیاست مربی با سیاست رئیس باشگاه مقایرت داشته باشد قطعا مربی با باشگاه و رئیس باشگاه به مشکل می خورند که کونته هم از این قاعده مستثنی نبود. "

آیا باشگاه و رئیس آنیلی با کونته به مشکل خوردند؟

" قطعا مشکلاتی بوده و لی خوشبختانه با رفتن کونته آرامش تیم ازبین نرفت "

چرا خوشبختانه؟

" کونته مربی بزرگی برای سری آ است و من به شخصه فکر میکنم تیم نیازمند درخشش در لیگ قهرمانان است "

یعنی کونته فقط مرد سری آ بود؟

"کونته مربی ای خودخواه و جاه طلب فقط در سری آ بود و با نگاهی به سه سال حضور او فقط می توان قهرمانی های او در سری آ را دید "

و نظرت در مورد سیاست کونته با بازیکنان؟ سیاست آلگری با بازیکنان؟

" کونته مرد رو راستی نبود . وقتی بازیکنی را نمی خواست به طرز فجیعی او را منزوی می کرد.
او مرا سردر گم کرد.نه تنها مرا بلکه با برخی از بازیکنان دیگر هم همین کار را کرد.کاش کونته زودتر یوونتوس را ترک می کرد تا من فرصت مجدد برای بازی در تیم محبوبم را دوباره پیدا می کردم "

و سیاست آلگری با بازیکنان؟

" آلگری با بازیکنان رابطه بهتری نسبت به کونته دارد هر چند رفتارش در قبال پیرلو نقطه ای تاریک در کارنامه اش خواهد ماند "

آینده یاکوئینتا؟

" من فعلا در حال تمرین کردن و حفظ آمادگی بدنی خود هستم ولی می دانم دوران بازیگری من تمام شده ولی زندگی همچنان ادامه دارد "

------------

پ.ن: با خوندن این مصاحبه یاد بازیکن هایی افتادم که کونته سوزوندشون به همین راحتی ( الکس , یاکوینتا , آمائوری , کراسیچ و ... )
البته با سه قهرمانیش در یووه تقریبا اینها رو جبران کرد !

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
جواد جون‌، امائوری؟!!! اینکه قبل از کونته هم چیز خاصی نبود! بگیر نگیر داشت، یه بازی خوب ده بازی بد!!!
ولی کاری که با الکس کرد رو اصلا نمیشه فراموش کرد :( تنها چیزی که میتونه کنته رو ببخشه ۱۰۲ امتیاز هست وگرنه ده تا اسکودتو هم ارزش الکس رو نداره...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
102 هم ارزش الکس رو نداره
من با اينکه يوونتوسي نيستم ولي شديدا به الکس علاقه داشتم
و قطعا مطمئنم ديگر طرفداران فوتبال هم عاشق اين بشر هستند

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
جواد جون‌، امائوری؟!!! اینکه قبل از کونته هم چیز خاصی نبود! بگیر نگیر داشت، یه بازی خوب ده بازی بد!!!
ولی کاری که با الکس کرد رو اصلا نمیشه فراموش کرد :( تنها چیزی که میتونه کنته رو ببخشه ۱۰۲ امتیاز هست وگرنه ده تا اسکودتو هم ارزش الکس رو نداره...

منظورم این بود که یک فصل یا یک سال رو یادم نمی یاد ولی مثل یه بازیکنی که اصلا نیست باهاش برخورد کرد وکلا اسمش رو توی لیست یووه نبود در حالی که به خاطر عشق به یووه این تیم رو ترک نکرده بود و امیدوار بود شاید بتونه برای یووه بازی کنه , که به نظر من این عشقش به باشگاه قابل احترام بود ^_^

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
در مورد استعفای کونته و انتخاب آلگری خیلی نمی شه فعلاً بحث کرد...
به نظر من عملکرد آلگری در یووه حالت سوم نخواهد داشت، یعنی یا نتایج خیلی خوبی می گیره یا تیم رو به گند می کشه و هرگز حالت میانه نداره.
اما در مورد عملکرد کونته؛
در کل کونته به خاطر تلاش ها و زحماتی که کشید و تیم رو از بحران پس از سقوط نجات داد قابل احترام و ستایشه اما با نگاه کلی به این سه سال به این نتیجه می رسیم که غیر از قدرت نمایی در لیگ بی ستاره و بی روح ایتالیا حرفی در بازیهای اروپایی نداشتیم و اختلاف زیادی با تیم های یک اروپا داشتیم که انشالا آلگری بتونه حرکت روبه جلویی در عملکرد یووه در اروپا داشته باشه.

پ.ن: با خوندن این مصاحبه یاد بازیکن هایی افتادم که کونته سوزوندشون به همین راحتی ( الکس , یاکوینتا , آمائوری , کراسیچ و ... )
البته با سه قهرمانیش در یووه تقریبا اینها رو جبران کرد !

جواد جان با کلیت حرفات موافقم اما فقط در مورد آلکس!
به نظر من یکی از نکات برجسته عملکرد کونته در یووه خونه تکونی بود که انجام داد و پای بازیکنان کاملاً متوسطی رو مثل یاکوئینتا و آمائوری و کراسیچ از تیم برید و یک روح جدید به تیم داد.
تنها نکته سیاه، خیلی سیاه کونته در یووه به عدم تمایل همکاری با آلکس برمی گرده که به هیچ نحوی نمیشه این سیاهی رو پاک کرد...

چند خبر از نقل و انتقالات یوونتوس...

رسمی: آلوارو موراتا به یوونتوس پیوست
bs6mavwcuae7j5y.jpg_large.jpg

به نقل از Goal، باشگاه یوونتوس به صورت رسمی جذب موراتا را اعلام کرد. یوونتوس قرادادی 5 ساله با این مهاجم 21 ساله امضاء کرده است و برای این انتقال 20 میلیون یورو هزینه کرده است.
طبق قرارداد، رئال مادرید تا پایان فصل 2016/17 می تواند برای خرید مجدد موراتا اقدام کند. رئال مادرید در آنصورت برای بازگرداندن موراتا باید 30 میلیون یورو پرداخت کند.

موراتا: قلبم من را به سوی یوونتوس کشاند؛ آماده ام هرچه در توان دارم ارائه کنم
morata_marotta_84400_immagine_ts673_400.jpg

این ستاره 21 ساله که پیراهن شماره 9 یوونتوس را برتن خواهد کرد در نخستین اظهارنظر خود پس از پیوستن به یوونتوس گفت:
"من به این باشگاه آمدم چراکه یکی از باشگاه‌های بزرگ اروپا و دنیاست و پیشینه بزرگی دارد، بدون شک بهترین تیم ایتالیاست. خیلی وقت بود به حضور در یوونتوس علاقه مند بودم، می‌توانم اینجا عملکرد خوبی از خود نشان دهم و این یک باشگاه فوق العاده است و می‌تواند به هر موفقیتی دست پیدا کند. کارلو آنچلوتی برایم آرزوی موفقیت کرد و گفت به شهر فوق العاده ای می‌روی و از حضور در ایتالیا لذت ببر و بخصوص از غذای ایتالیایی لذت ببر."
موراتا افزود: "امروز با آلگری صحبت کردم و مشتاقم هرچه زودتر کارم را اینجا آغاز کنم. برای مدتی طولانی به این تیم آمده ام. خوشحالم که باشگاه به من اعتماد کرده و مهم این است که مردم این شهر به من اعتماد دارد. از انگلیس هم پیشنهاد داشتم، امّا قلبم به سوی یوونتوس من را سوق داد و بدون شک سری‌آ یکی از بهترین لیگ های دنیاست. می‌دانم لیگ سختی است، امّا آماده ام که بهترین نمایشم را اینجا ارائه دهم."
وی ادامه داد: "بازی در کنار بازیکنانی چون توز، ویدال، پیرلو و یورنته فوق العاده خواهد بود. حضور در کنار این سه بازیکن هجومی فوق العاده است و برای یک مهاجم مانند من نکته مثبتی است. خوشحالم که شماره 9 را بر تن خواهم کرد و این شماره ای است که به من احساس مسئولیت و غرور می‌بخشد."

یوونتوس دوشنبه با پریرا قرارداد امضا می کند
pereyra-udinese.jpg

به گزارش توتو مرکاتو وب، سر انجام پس از کش و قوس های قراوان، مدیران یوونتوس و اودینزه بر سر انتقال این وینگر آرژانتینی به توافق رسیدند. پس از اتفاقات بعد از استعفای کونته و تغییر نظر خوان ایتوربه، ماروتا تصمیم گرفت روند توافق با پریرا را سرعت ببخشد تا نمایندگان اینتر میلان نتوانند این بازیکن را هم از بازار نقل و انتقالات خارج کنند.
به گفته توتو اسپرت، این قرارداد روز دوشنبه امضا خواهد شد و یوونتوس می تواند در صورت رضایت از عملکرد وی، قرارداد قرضی پریرا را با 12 میلیون یورو، نهایی کند. پریرا تنها بیست و سه سال سن دارد و در 74 بازی اودینزه، 8 گل به ثمر رسانده است. احتمالا یوونتوس یکی از بازیکنان سطح پایین تر خود را به عنوان بخشی از قرارداد، راهی اودینزه خواهد کرد.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اورا به یوونتوس پیـوست
JuiR1405955081nixpwk.jpg
پاتریس اورا مدافع فرانسوی سابق منچستر یونایتد امروز رسما به عضویت یوونتوس درآمد .
اورای 33 ساله که سابقه 8 سال حضور در منچستر یونایند را داشت امروز بطور رسمی با یوونتوس قرارداد امضا کرد و فصل آینده با لباس یوونتوس به میدان خواهد رفت .

بالا