• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اقا 9 سال تو منچستر بود نه 8 سال
ويدال رو در عوض بدين :دي

مشکل از خبر بوده :D
والا نمی دونم چی می شه به احتمال زیاد ویدالم موندنی نیست :|

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب در ادامه نقل قول پایین (نقل و انتقالات تیم و خریدهامون ) باید عکس زیر رو اضافه کنم و البته گویا باشگاه با روبرتو پریرا ، هافبک 23 ساله باشگاه اودینزه هم به توافق نهایی رسیده و تست های پزشکی هم پشت سر گذاشته شده و فقط امضا مونده ^_^

Untitled.jpg

سلام دوستان
گویا منچستر که قیمت ویدال رو از یووه خواسته با جواب رد برگشته البته باشگاه 62 تا هم بعد از پیگیری زیاد منچستری ها مشخص کرده که بعیده منچستر چنین پولی بده :دی
اما نگاهی به عملکرد یووه در نقل و انتقالات ( رسمی ) تا به اینجای کار ( عکس زیر :دی )
-------------------

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
راستی اینو داشت یادم می رفت که پیرلو خشبختانه با الگری کنار اومده و توز و بقیه هم یه جوری ازش حمایت کردند و اینم خبری که الان دیدم :D

دوشنبه با آلگری صحبت می کنم ، اینجا خوشحالم
JuiR1406228061rvxpjq.jpg

آرتو ویدال ، هافبک جنگنده باشگاه یوونتوس ، که به یکی از سوژه های داغ فصل نقل و انتقالات تبدیل شده است به ایتالیا بازگشته و در مصاحبه با اسکای اسپورتس در مورد شایعات اخیر به گفتگو پرداخت :

آرتورو چطوری؟ بازگشت خوبی از تعطیلات داشتی؟
"بله بله ، خوب بود..."

در یووه می مونی؟
"من هنوز در تعطیلاتم (می خندد)."

اما می مونی؟
"نمی دونم ، اینجا راحت ام."

به منچستر می روی؟
"نه ، نه ..."

با آلگری صحبت کرده ای؟
"نه ، نه ، دوشنبه با مربی و بقیه صحبت می کنم."

با هم تیمی هایت چی ؟ صحبت کرده ای؟
"نه ، نه هنوز ..."

پس می مانی؟
"دوشنبه با مربی صحبت می کنم. اینجا خوشحالم."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب گویا ماروتا چیزی خورده به سرش البته از بابت نگه داشتن ویدال نمی گم ها از این بابت که به حرف جووانی تراپاتونی گوش کرده از ماروتا بعید بود :D

----------------
رسمی : پریرا به یوونتوس پیوست
JuiR1406295583divwpq.png

باشگاه یوونتوس دقایقی پیش اعلام کرد که روبرتو پریرا بازیکن 23 ساله ی باشگاه اودنیزه از امروز به صورت رسمی به عضویت تیم یوونتوس ایتالیا در آمد و از فصل آینده با پیراهن شماره ی 37 در میادین توپ خواهد زد.

وی در این باره گفت: "احساس بسیار خوبی داریم و از اینکه اینجا هستم بسیار بسیار خوشحالم. من بی صبرانه منتظر شروع بازی ها هستم و من در تیمی بزرگ توپ خواهم زد و می دانم که برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی کار بسیار سختی دارم و باید بی اندازه تلاش کنم."

"من پیشنهادات زیادی داشتم و می توانستم به تیم های دیگری بروم اما در نهایت یوونتوس را انتخاب کردم زیرا آنها هر یک شنبه فقط و فقط برای پیروزی به میدان می آیند و این موضوع برای من که در این تیم بازی می کنم بسیار مهم است."

"من در پست های مختلفی می توانم بازی کنم و هر جایی که الگری از من بخواد بازی می کنم و مشکلی از این لحاظ ندارم. من باید در منطقه ای بازی کنم که تیم به من نیاز دارد."

وی ادامه به شماره ی پیراهن خود اشاره کرد و گفت: "من به شماره ی 37 علاقه ی بسیار زیادی دارم و اکنون در یووه هم با این شماره به میدان خواهم رفت."

پریرا در مورد دیگر پیشنهادات خود گفت: "مدیر برنامه هایم به من اعلام کرد که از تیم اینتر نیز پیشنهاد خوبی داری اما من بسیار ریلکس بودم و تصمیم خود را برای پیوستن به تیم یوونتوس گرفته بودم زیرا بیانکونری ها بزرگ ترین هستند."

ویدال قطعا در یوونتوس می ماند / به فکر جذب مهاجمی دیگر هستیم
JuiR1406302525bithca.jpg
جوزپه ماروتا مدیر ورزشی و نقل و انتقالات یوونتوس در مورد شرایط یوونتوس با خریدهای جدیدی که برای فصل آینده داشته و پیشنهادهای مختلف برای آرتورو ویدال گفت .

" قضیه ویدال کاملا روشن و ساده است. او فصل پیش قرارداد خود را با ما تمدید کرد و این نشان می دهد که می خواهد با ما ادامه دهد . یک علاقه و تمایل متقابل برای ادامه دادن این رابطه "

" دلیلی برای رفتن او وجود ندارد ، او دیروز در فردودگاه و تازه رسیده بود ، مصاحبه ای سریع و با عجله انجام داد و از حرف های او تعبیر بدی شد "

" ویدال بدنبال پیدا کردن شرایط مناسب خود است . او دچار مصدومیت زانو شد و بدنبال بازگشتی سریع بود . من می توانم این اطمینان را بدهم که ویدال از بودن در اینجا خوشحال است و در نتیجه هیچ دلیلی برای جدا شدن وجود ندارد "

" چندین باشگاه بزرگ بدنبال او هستند و او را تحسین می کنند ، البته این چیز جدید و عجیبی نیست و نباید در توانایی های او کوچک ترین شکی داشته باشید. ویدال به طرز غیر قابل باور و غیر منتظره ای در دو سال گذشته درخشیده و به یکی از ستاره های بزرگ فوتبال دنیا تبدیل شده است "

" این راهی بود که ما می دانستیم او می تواند طی کند و حالا هم به فکر از دست دادن او نیستیم . طبیعی است که او مورد توجه باشگاه های بزرگی است اما باید گفت که یوونتوس هم باشگاه بسیار بزرگی است و ما می خواهیم به هر شکلی او را حفظ کنیم "

پپه ماروتا ادامه می دهد :

" من همچین احساسی را ندارم که او می خواهد ما را ترک کند . او بازیکنی است که در یوونتوس شرایط خوی پیدا کرده ، رابطه خوبی با ما دارد و ما هم به او علاقه مند هستیم . ما از داشتن او راضی هستیم و توانستیم به اهدافی که داشتیم دست یابیم و برای ادامه دادن به اهدافمان به بازیکنی مانند او نیاز داریم "

" هیچ دلیلی برای رفتن او نیست، مطمئنا رسانه ها شایعات را دوست دارند اما ما به ادامه دادن با او فکر می کنیم و ویدال هم این را می خواهد. ما بر اتفاقات و شایعات مربوط به بازار چشم بسته ایم ، اگرچه علاقه باشگاه های مختلف به بازیکنان ما و خبرهایی که لحظه به لخظه تغییر می کنند برای ما مشکل ایجاد کرده "

مذاکره برای اتوئو ؟

" ما هیچ مذاکره ای برای اتوئو نداشتیم ، ما نهایتاً به 5 مهاجم نیاز داریم و این در حالی است که بعضی از بازیکنانمان را فروختیم و موراتا هم دچار مصدومیت است . مهاجم دیگر ما می تواند اتوئو باشد یا کسی مانند او . اما اکنون هیچ چیزی نمی توان گفت "

" می توانم تایید کنم که ما بدنبال مهاجم دیگری هستیم اما هنوز اسم کسی برده نمی شود. همانگونه که جووانی تراپاتونی می گوید : در نقل و انتقالات نگو گربه ای وجود دارد ، تا پیش از اینکه آن را در کیسه داشته باشی "

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
در دومين بازي دوستانه ، مثل بازي قبل خوب كار نكرديم ! البته پارسال هم در بازيهاي دوستانه خوب نبوديم! نكته جالب اينكه به كومن شماره ١١ رو دادن!

Sent from my iPad using Tapatalk

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

منتخب اندونزی ۱ - ۸ یوونتوس

JuiRuvpfai.jpg
تیم یوونتوس اولین دیدار تور اسیایی خود را با یک برتری شیرین و پر گل به پایان رساند و در یک دیدار هجومی و نمایشی موفق شد هشت بار دروازه ی منتخب اندونزی را باز کند.
گل های یوونتوس در این مسابقه را پیرلو ، کومان، په په، توز، جووینکو و یورنته ( ۳ ) به ثمر رساندند.
نمایش کومان بازیکن جدید یوونتوس در این دیدار بسیار جالب توجه بود و او بارها با حرکت های تکنیکی، تماشاگران را به وجد اورد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ممنون از داش جواد گل که مثل همیشه تاپیک رو بالا نگه داشتن
این مدته سرم خیلی شلوغ بود نمیرسیدم پست بدم ایشالا کم کم بر میگردیم ;)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

عرفان جان وظیفه است :general406:

ولی بین خودمون باشه این په په اگه امسال مصدوم نشه خودش یه تنه تیم رو می چرخونه ( دلم برای حرکت بعد از گلش تنگ شده :دی )
-----------------------

یوونتوس 3 - 2 ستارگان لیگ استرالیا
JuiR1407662933tmdleh.jpg
دو تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا و منتخب ستارگان لیگ استرالیا از ساعت 14:00 به وقت ایران به مصاف هم رفتند و بانوی پیر در نهایت موفق شد حریف خود را با نتیجه 3 - 2 شکست دهد.
ترکیب رسمی دو تیم بدین شرح است : یوونتوس (3-5-2) : بوفون ، کاسرس ، بونوچی ، اوگبونا ، لیختشتاینر ، پوگبا ، پیرلو ، مارکیزیو ، توز ، یورنته
نیمکت : استوراری ، روبینهو ، آودرو ، موتا ، کیلینی ، بلانکو ، پادوین ، پریرا ، په په ، ویتاله ، کومن ، جووینکو ، بوئناکازا.
سرمربی : ماسیمیلیانو آلگری
ستارگان استرالیا (4-3-3) : گالکوویچ ، اسمیت ، روس ، موسکات ، بریشا ، ایبینی ، کاروسکا ، ریرا ، نورس ، برویچ ، دل پیرو.
نیمکت : ویلیامز ، بریگیتی ، هرسی ، توئیت ، علی عبس ، ریرا ، یوریچ.
سرمربی : گومبائو
بازی در حالی در جریان است که در دقایق ابتدایی مسابقه ستارگان استرالیا توانستند توسط کاروسکا دروازه بوفون را باز کنند.
بازی بیشتر دقایق در وسط زمین در جریان است.
در دقایق پایانی نیمه اول دل پیرو با حرکتی خارق العاده پیرلو و مارکیزیو را دریبل کرد و پاسی را برای بریشا فراهم کرد. اما این بازیکن توسط بونوچی متوقف شد.
بلافاصله پس از این حمله ، ضد حمله ای توسط یوونتوس شکل گرفت اما ضربه توز با بدشانسی به تیرک عمودی دروازه برخورد کرد.
نیمه اول با سوت داور به پایان رسید.
بازی در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم دست تیم استرالیایی است.
در دقیقه 58 ، یووونتوس با سانتر زیبای پاتریس اورا از سمت چپ محوطه جریمه و ضربه سر فرناندو یورنته به گل تساوی رسید.
کاپیتان دل پیرو در دقیقه 64 تعویض شد.
اولین تعویض برای یوونتوس در دقیقه 71 اتفاق افتاد. بوفون جای خود را استوراری داد. آسامواه نیز بجای اورا وارد زمین شد.
در دقیقه 75 موقعیتی توسط مارکیزیو برای یورنته در دقیقه 75 فراهم شد اما نتیجه ای در بر نداشت.
در دقیقه 78 یوریچ ، شماره 9 تیم استرالیایی دروازه استوراری را باز کرد.
در دقیقه 88 پل پوگبا با پاس عرضی په په گل تساوی را برای یوونتوس به ثمر رساند.
در دقیقه 93 کرنر ارسالی پیرلو بلاک شد اما ضربه تماشایی سیمونه په په تور دروازه تیم استرالیایی را لرزاند.

پ.ن: بازی هم انده نامردی بود یه شبکه پخش کننده نداشت :general503:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فرزاد جان خوش برگشتی داداش ^_^

اما در مورد اتفاقات اخیر : خوشبختانه ستاره ای یووه رو ترک نکرد و چند بازیکن هم به تیم اضافه شدند که می تونند ستاره باشند :) کونته هم که ااز روز جداییش مشخص بود مربی ایتالیا می خواد بشه ولی چیزی که عجیب بود صحبتهاش بود که گفته بود فکر نمی کرده به این زودی به مربیگری برگرده و منتظر پیشنهاد یک باشگاه بزرگ بوده :| امیدوارم توی تیم ملی موفق باشه :)

اما طبق روال عادی چند خبر از یووه 3>
-----------------

تصمیم ویدال برای ماندن در یوونتوس
JuiR1408891438ftmuwo.jpg
اگرچه مدیران یونایتد تلاش بسیار زیادی برای انتقال ویدال به منچستر کردند اما علاقه مدیران یووه به حفظ ستاره خط میانی خود و همچنین اشتیاق خود ِ ویدال برای ادامه دادن به حضور در یووه ، باعث شد که پیشنهادهای میلیونی یونایتد یکی پس از دیگری رَد شود .
بر اساس اخبار گاتزتا دلا اسپورت ، ویدال که در رقابت دیشب برابر میلان به میدان رفت و در 45 دقیقه حضور خود بازی خوبی را هم به نمایش گذاشت تا هفته دیگر برای شروع یک فصل مهیج و مهم همراه با پیراهن یوونتوس وقت دارد .
گاتزتا در مورد پیشنهادهای متعدد منچستر یونایتد برای ویدال خبر داده است که کینگ آرتور علاقه ای برای جدایی از یووه ندارد و طی روزها آینده تنها به فکر آمادگی برای حضوری قدرتمند در یوونتوس است . اگرچه نباید انتظار داشت که یونایتد از پیشنهاد دادن به ویدال و مذاکره با یووه دست بکشد .

یوونتوس 1 - 0 ساسولو ؛ یوونتوس 0 - 1 میلان
JuiR1408820819qyudps.jpg
دیدار اول تورنمنت سه جانبه بین تیم های یوونتوس و میلان برگزار شد و بانوی پیر در حالی که تعداد زیادی از بازیکنان اصلی خود را در اختیار داشت، اما موفق ظاهر نشد و با یک گل مغلوب میلان شد.
یوونتوس در دیدار مقابل میلان با مربیگری الگری و با ترکیب استوراری، لختشتاینر، بونوچی، اوگبونا، اورا، ویدال، پیرلو، پوگبا، مارکیزیو، توز و جووینکو به میدان رفته است.
نمایش خوب ویدال در این مسابقه از نکات جالب توجه این بازی بوده و او یکی از بهترین بازیکنان یووه در این دیدار بوده است.
در حالی که 25 دقیقه از زمان بازی سپرده شده، یوونتوسی ها سه موقعیت گلزنی و میلانی ها یک موقعیت را از دست داده اند و نمایش بانوی پیر برتر از تیم میلانی بوده است.
خشونت بازیکنان تیم میلان در دقایق میانی نیمه اول بسیار بالا گرفت و چندین بار بازیکنان یوونتوس را با حرکاتی خشن به زمین زدند.
هوندا بازیکن ژاپنی تیم میلان در سی ام دقیقه از بازی موفق شد با ضربه ای دیدنی دروازه ی استوراری را باز کند. تعلل مدافعان کناری و میانی یوونتوس در این صحنه دلیل اصلی این گل بود.
یوونتوسی ها تا قبل از دریافت گل نمایش بهتری داشتند اما بعد از آن در بسیاری از صحنه ها عجول و ناهاهنگ ظاهر شدند. در نهایت بانوی پیر بازی اول را با شکست به اتمام رساند و اکنون در دیدار بعدی به مصاف ساسولو خواهد رفت.
طبق اخبار " اسپورت مدیاست " جانلوئیجی بوفون ، دروازه بان اصلی یوونتوس بدلیل مصدومیت جزئی در مچ پا و برای جلوگیری از مصدومیت شدید در ترکیب اصلی بیانکونری قرار نگرفته است .
بازیکنان یوونتوس خود را برای دیدار مقابل ساسولو آماده می کنند و الگری نفرات جدیدی را برای این بازی در نظر گرفته است.
یوونتوس با ترکیب روبینیو - رومولو - کیه لینی - کاسرس - په په - پادوین - اساموا - ویتاله - پریرا - ماتیلو - مارونه به میدان آمده است.
این مسابقه نسبت به دیدار قبلی از سرعت بالاتری برخوردار است و دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشته اند.
رومولو بازیکن جدید یوونتوس در این نیمه یکی از بهترین بازیکنان بوده و نمایش بسیار خوبی را از خود بر جای گذاشته است.
حرکات یوونتوس در این دیدار از کناره های زمین طراحی شده و بازیکنان کناری نقش پر رنگ تری را نسبت به سایر بازیکن دارند.
ساسولو در ضد حملات بسیار خطرناک ظاهر می شود و در چند صحنه به راحتی از خط دفاعی یوونتوس عبور کرده اما ضربات نهایی را با بی دقتی روانه ی دروازه کرده اند و در یک صحنه روبینیو ناجی دروازه شده است.
در سی و هفتمین دقیقه از بازی تیم یوونتوس بهترین موقعیت خود برای گلزنی را از دست داد و بازیکن یووه در چند قدمی دروازه، توپ را به دستان دروازه بان کوبید و یک دقیقه بعد سیمونه په په دروازه ی خالی را نزد و سایه ی توپ را به جای توپ شوت کرد.
پریرا بازیکن جدید یوونتوس که او هم یکی از خوبان یووه در این دیدار بود موفق شد در دقایق پایانی این دیدار دروازه ی ساسولو را باز کند تا بانوی پیر بعد از 88 دقیقه در این مسابقات موفق به گلزنی شود. در نهایت بانوی پیر این مسابقه را با یک گل به سود خود به پایان برد
در آخرین دیدار نیز تیم میلان موفق شد با دو گل ژرمی منز و استفان الشعراوی از سد ساسولو عبور کرده و در مجموع با 2 پیروزی به عنوان قهرمانی این رقابت ها دست پیدا کند.

بازگشت ویدال بسیار دل پذیر است
JuiR1408857624bjmypz.jpg
بیانکونری در تورنومنت 3 جانبه ای که دیشب بین این تیم ، میلان و ساسولو برگزار شد با نتیجه یک بر صفر مغلوب میلان شد اما در دیدار بعدی ساسولو را با نتیجه یک بر صفر شکست داد.
آلگری ، سرمربی جدید یوونتوس ، در مصاحبه پس از بازی عنوان کرد که تیمش در مسیر درستی قرار دارد و بیش از همه چیز از بازگشت ویدال خوشحال است :
"شرایط نیاتز به بهبود دارند اما ما در چند روز گذشته بعد از تور آسیایی سخت تمرین کردیم.
موقعیت های گل بسیاری خلق کردیم و در مقابل میلان یک گل آشکارمان مردود اعلام شد. موارد زیادی برای بهبود وجود خواهند داشت اما در مسیر درستی قرار داریم.
مسأله ی مهم بهبودی ویدال است و اینکه اولین بار است که او 45 دقیقه در این فصل به میدان می رود."
از مربی در مورد استراتژی باشگاه در چند روز باقی مانده از نقل و انتقالات سوال شد :
"من کاملاً با باشگاه در ارتباطم و چشم بسته به آنها اعتماد دارم. می دانم که اگر فرصتی برای بهبود این ترکیب باشد آنها آن را انجام خواهند داد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ای کاش امسال به جای الگری گرفته بودیمت :(

امیدوارم اگه بازم به تعویض مربی رسیدیم خودت بیای بالای سر تیم , می دونی خودت تا به حال چند بار این حرف رو زدی ؟!

اگر به عقب برگردیم هرگز یووه را ترک نخواهم کرد
JuiR1409080442tsvyhg.jpg
دیدیه دشام ، اسطوره بیانکونری و سرمربی کنونی تیم ملی فرانسه ، که در دوران سخت کالچوپولی هدایت یوونتوس را بر عهده گرفت و این تیم را به سری آ بازگرداند ، در مصاحبه ای اذعان داشت که ترک یوونتوس در پایان آن فصل اشتباه بوده است :

"من بیرون آمدم زیرا با مدیران آن زمان یووه بر سر استراتژی نقل و انتقالات اختلاف داشتم ، اما ما به سری آ صعود کرده بودیم، من برای هر پست خواهان جذب یک بازیکن خوب بودم اما آنها می خواستند ترکیب را با خرید های متوسط احیاء کنند. در پایان کار مسلماً آنها پیروز شدند.

به هر صورت ، استعفای من یک اشتباه بود. اگر به عقب برگردیم ، دیگر هرگز این کار را نخواهم کرد."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال