• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
داداش گلم.
کل کل جاش اینجا نیست.
برید بخش کل کل جهانی.
توی فروم هست.
کی الان کل کل کرد
شما حالت خوبه
ما خودمون میدونیم تاپیک کل کل کجاست شما نمیخاد بگی
عجب آدمایی پیدا میشن خداوکیلی سر آدمو درد میارن با این پستاشون
ایشون @fnews یه خبری رو گذاشتن که یه اشتباه جزئی توش بوده ما هم اومدیم گفتیم و تصحیح کردیم خبر رو
بزرگوار بازی رفت تو تورینه و یووه میزبانه
بعدم ایشون متوجه شده تشکرم کرده تازه کری هم خونده
ورزش سه تازه خبر قرعه کشی رو گذاشته بود و هنوز زمان دقیقش مشخص نبود و همینطور دورتموند رو میزبان دونسته بود الان نگاه کردم دیدم تغییر پیدا کرده
ولی خب در هر صورت بازی دو سر باخت هستش برا یورگن کلوپ همچین فرقی هم به حال یووه نداره که اول میزبان باشه یا مهمان
منم واسه اینکه اطلاعاتش بره بالا و جزئیات قرعه کشی رو بدونه این پست رو زدم
کاری به زمان دقیق این بحث ها نیست
تیمی که دوم شده تو گروهش بازی رفت میزبانه این از قبله قرعه کشی هم مشخصه
فرقی نمیکرد شما به هریک از سرگروهها میخوردید بازی رفت میزبان بودید
حالا این کجاش کل کله
نه خداوکیلی این کجاش کل کله
الان من بیام تو تاپیک دورتموند بنویسم حریف دورتموند هم مشخص شد
تیم یووه که الان با 22 امتیاز تیم هشتم جدول سریA هست
شما ببینی نمیگی اشتباهه!؟

jefrium

Registered User
لایک‌ها
304
عزیز من از شما یه سوال میپرسم جوابمو بده.
شما با آواتار یورگن کلووپ اومدی اینجا نظر میدی در حالی ما با دورتموند بازی داریم.
آیا این حساسیت برانگیز نیست?
هر چی هم که گفتی فرق نمیکنه.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
عزیز من از شما یه سوال میپرسم جوابمو بده.
شما با آواتار یورگن کلووپ اومدی اینجا نظر میدی در حالی ما با دورتموند بازی داریم.
آیا این حساسیت برانگیز نیست?
هر چی هم که گفتی فرق نمیکنه.
الان این حساسیت فکرکنم کل جهان هستی رو تحت تاثیر قرار داده نه؟
خدا رحم کنه زلزله ای چیزی نیاد که من با اواتار کلوپ رفتم تو تاپیک یوونتوس یادم باشه صدقه ای چیزی بدم
چه حرفیه میزنی شما چند سالته عزیز
موفق باشی داداش

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
@jefrium
ایشون فقط بنده رو از اشتباهم مطلع ساختن زحمت یاد دادن یه نکته رو هم خواستم بکشن که باید خدمتشون عارض بشم همون قد که ورزش سه اشتباه کرد بنده هم مرتکب اشتباه شدم وگرنه میدونم جریان چیه.

به هر صورت اگر کل کلی هم بوده دیگه تموم شد جای هیچ نگرانی نیست.ممنون بابت احساس مسئولیت شما

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
@jefrium
ایشون فقط بنده رو از اشتباهم مطلع ساختن زحمت یاد دادن یه نکته رو هم خواستم بکشن که باید خدمتشون عارض بشم همون قد که ورزش سه اشتباه کرد بنده هم مرتکب اشتباه شدم وگرنه میدونم جریان چیه.

به هر صورت اگر کل کلی هم بوده دیگه تموم شد جای هیچ نگرانی نیست.ممنون بابت احساس مسئولیت شما
این ورزش سه اشتباه کارشه بعضی اوقات سوتی هم بدجورمیده مثل این خبر
پيش بازي کالياري-يوونتوس
بیانکونر ها در 3 بازی اخیر خود موفق به کسب پیروزی نشده اند و انگیزه های خاصی برای این بازی دارند.
یوونتوس در حال حاضر با کسب 36 امتیاز از 15 بازی، در صدر جدول سری A قرار دارد. آنها در 5 بازی اخیر خود، 3 تساوی و 2 پیروزی کسب کرده اند و پیروزی در این بازی برایشان حیاتی محسوب می‌شود.
در حالیکه تو خود اعلان نتایج سری آ سایت ورزش سه نگاه کنید از هفته یازده تا هفته پانزدهم که 5بازی میشه یووه سه برد ودو تساوی داره ودرستش همینه

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
06952020870762237596.jpg

بدون شرح...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان عزیز یوونتوسی ^_^

دوست گلم jefrium عزیز آقا این رو نگید این تاپیک برای همه هواداران تیم های دیگه بازه و حتی تیم های رقیب یووه دوستان خوب من هستند من خودم که هوادار یووه هستم بیشتر وقت ها در تاپیک های حریف می رم و با دوستانی که در آن تاپیک ها دارم به صحبت می پردازم ( حالا شما فکر کنید که آواتار من عکس الکس باشه ) این یعنی این که دیگه حق ندارم توی تاپیک رقبا برم ؟!
با هم مهربون باشیم ^_^

( البته هیچ وقت کل کل در تاپیک ها به جر تاپیک کل کل مجاز نیست )

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
داش بزرگوار لینک ویدیو بالا برای من خطا میزنه وانمیشه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازی رو رای ایتالیا نشون می دهد و این هم ترکیب :دی

Untitled.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب باختیم و جام رو از دست دادیم , انتظار داشتم ویدال تعویض بشه که پیرلو رو کشید بیرون , پادویین هم فقط به درد دفاع چپ می خوره تعویض لیخ سرعتمون رو گرفت و از طرفی هم من هنوز موندم این په په چرا بازی نمی کنه :دی

همین دیگه :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من بازی رو از پنالتی ها دیدم!!!
این دکتر چرا اینجوری پنالتی زد؟!:)
بوفون که عالی گرفت ولی ایکاش می بردیم این گلرشون خیلی پررو بود تو پنالتی ها همش راست خودش رو نشون میداد که اونجا پنالتی بزنن هرچند ویدال خوب تو ذوقش زد:p

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
داش بوفون خیلی بعد از بازی ناراحت و گله مند بود واقعا حق داشت بوفون بعد از بازی گفت درسته این اتفاقی که برای تیم مارخ داده اما چیزی که نارحت کننده اینکه توطول کل بازی سه بار میتونستیم ناپولی ببریم یک بار در وقت اضافه ودو بار در ضربات پنالتی اما این کار انجام نشد.
آخرین بازی سال 2014به کام بوفون تلخ شد ، امیدوارم در سال جدید میلادی تمام بازیها بخصوص بازیها حساس در لیگ قهرمانان اینگونه برای یووه رقم نخوره

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
هر چی بوفون توپ می گرفت و فرصت برد بازی رو می داد پنالتی رو خراب می کردن این چه وضعش بود

scarfa3e

Registered User
لایک‌ها
79
من تازه با این تایپک آشنا شدم ، جدی جدی خیلی خوشحال شدم که دیدم بانوی پیر انقدر طرفدار داره ! چون این نسل جدید همه زدن تو کار بارسا و رئال :| درود بر پروفسور پیرلو و The Wall Of Turin بوفون کبیر .

بالا