• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

juve1900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
168
سلام به تمام رفقا عزیز
بعد از بازی فینال خیلی اینجا سوت کور شده درسته همه طرفدارا ناراحتن اما باید به این تیم بزرگ افتخار کرد اما بیشترناراحتی من از اشکها پیرلو و مصاحبش بعد از بازی بود که هرکیو به گریه میندازه از فینال بگذریم شنیدن این خبر خالی از لطف نیست

در مصاحبه با توتو اسپورت

کرایف:بوفون شایسته ترازمسی برای توپ طلاست

یوهان کرایف، اسطوره هلندی بارسلونا معتقد است که توپ طلای 2015 باید به بوفون برسد.
01030792.jpg

جان لوئیجی بوفون،در وزاه بان یوونتوس، فصل گذشته نقش بسیار مهمی در کسب دو قهرمانی این تیم در سری آ و کوپا ایتالیا ایفا کرد. بوفون در فینال لیگ قهرمانان نیز بارها،منجی دروازه تیمش مقابل بارسا شد اما نتوانست در نهایت مانع از شکست یووه شود.

یوهان کرایف که با توتو اسپورت مصاحبه می کرد، در مورد بوفون و شایستگی او برای تصاحب توپ طلا گفت:" مسی دو سه ماه اخیر برای بارسلونا عالی بازی کرد اما بوفون در تمام فصل بدون افت بود و به عقیده من ثبات بیشتری نسبت به مسی داشت. در توپ طلا هم ملاک، عملکرد یک بازیکن در طول یک سال است و قطعا بوفون شایستگی تصاحب توپ طلا را دارد."

کرایف سپس به تمجید از یوونتوس پرداخت و گفت:" یوونتوس البته فقط بوفون نبود. پیرلو، موراتا، ته وز، پوگبا و ویدال نیز بازیکنان شاخص این تیم در طول فصل بودند.من واقعا تحت تاثیر سازماندهی بالای یوونتوس قرار گرفتم و آن را تحسین می کنم."

اسطوره بارسا در مورد جدایی احتمالی پیرلو گفت:" پیدا کردن جانشین برای پیرلو بسیار سخت است؛ چون او بازیکنی بی همتاست. کروس از بسیاری جهات مثل پیرلو بازی می کند ولی او به رئال مادرید تعلق دارد. اگر یووه نتواند برای پیرلو جانشین مناسبی پیدا کند، باید سیستم بازی خود را تغییر دهد."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب دوباره رسیدیم به نقل و انتقالات و بحث داغ شایعات و همچنین خرید های احتمالی و بازیکنانی که باشگاه رو ترک می کنند .
البته باید گفت یووه تا الان به صورت رسمی دوتا خرید داشته که همونطوری که اطلاع دارید طی قراردادی 4 ساله دیبالا بازیکن خوش آتیه آرژانتینی رو به تورین آورده و همچنین خدیرا رو با قراردادی آزاد به مالکیت خودش درآورده ^_^
گویا یووه به توز هم اولتیماتیوم داده تا زودتر تصمیمش رو برای موندن یا رفتنش اعلام کنه تا درصورت جدایی بتونه بازیکنایی که به درد اون پست می خورند رو قبل از ازدست رفتن شانس خریداری کنه توز گویا علاوه بر بوکای آرژانتین پیشنهاداتی هم از اتلتیکو و پاریس داره .
همچنین خبرهایی هم مثل همیشه درمورد پوگبا و ویدال حول باشگاه هستش که روزنامه های ایتالیای مدعی شدند که با رسیدن پیشنهاداتی به ترتیب 100 و 50 تا یووه در مورد فروششون وسوسه می شه که امیدوارم زیاد درست نباشه -_-
همچنین شایعاتی برای بازگشت مدافع جوان یووه روگانی به باشگاه شنیده می شود و به صورت حتمی قرارداد های مشترک یووه مثل براردی و بواکه و .. نیز وضعیتشون حتما باید این فصل مشخص بشه و دیگه از سال بعد بازیکن مشترکی توی سری آ نخواهد بود :دی
در جدیدترین اخبار و شایعات نقل و انتقالات هم خبر می رسه که یووه می خواد با پیشنهاد 25 تا قرارداد قرضی براردی رو لغو کنه و این بازیکن رو مال خودش کنه و زازا رو هم از مالکیت ساسولو در بیاره که حق خریدش دست باشگاهمون با 15 تاست .

( از مهمترین بازیکنای لینک شده به یووه هم کاوانی و فالکائو و هیگوئن و فن پرسی و ... هستند :D )
فعلا دیگه خبری نیست به چز تمدید قراردادها که به زودی انجام می شه و باشگاه داره با بازیکن ها به توافق می رسه که در راس اونها گویا کاسرس و بونوچی قرار دارند ^_^

دیگه سرتون رو درد نیارم ^_^

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
اگه برای پوگبا بالای 80 میلیون پیشنهاد بیاد با فروشش موافقم با این پول میشه حداقل 3 بازیکن جوان و با استعداد خرید
برناردسکی هم میگن برای تمدید قراردادش با فیورنتینا به مشکل خورده اگه بتونیم اینو بگیریم عالی میشه بازیکن آینده داریه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اگه برای پوگبا بالای 80 میلیون پیشنهاد بیاد با فروشش موافقم با این پول میشه حداقل 3 بازیکن جوان و با استعداد خرید
برناردسکی هم میگن برای تمدید قراردادش با فیورنتینا به مشکل خورده اگه بتونیم اینو بگیریم عالی میشه بازیکن آینده داریه

پوگبا رو صد تا بخرن منم حرفی ندارم :دی
با این که بازیش رو دوست دارم ولی واقعا یووه تیمی نیست که به یک بازیکن متکی باشه و با پولش می شه کارهای زیادی کرد ولی با فروش ویدال مخالفم ویدال نشون داده که به تیم وفاداره و اگه پوگبا هم مثل ویدال باشه با همه پول ها هم نمی شه این دوتا رو عوض کرد :دی

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
پوگبا رو صد تا بخرن منم حرفی ندارم :دی
با این که بازیش رو دوست دارم ولی واقعا یووه تیمی نیست که به یک بازیکن متکی باشه و با پولش می شه کارهای زیادی کرد ولی با فروش ویدال مخالفم ویدال نشون داده که به تیم وفاداره و اگه پوگبا هم مثل ویدال باشه با همه پول ها هم نمی شه این دوتا رو عوض کرد :دی
دقیقا حرف منم همینه یووه مثل این تیمهای پولدار نیست که نیاز به خرید بازیکن 100 میلیونی و گرون داشته باشه
استعدادها رو با قیمت کم می خریم ازشون بازیکن می سازیم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امروز به صورت رسمی مانژوکیچ هم به یووه پیوست و سومین خرید رسمیمون اعلام شد ^_^
توز هم رفتنش قطعی شد و پیرلو هم گویا تا نیم فصل پیشمون خواهد ماند و بعد از نیم فصل گویا به لیگ آمریکا کوچ می کنه :(
گزینه های بعدی که مد نظر یووه هستند فعلا یووتیچ و اسکار و ایسکو هستند :دی

باشگاه هم از طریق ماروتا اعلام کرده پوگبا و ویدال هم جایی نمی روند مگر خودشون بخواهند که بعید هست تیم یووه رو تنها بگذارند ^_^

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خوب په په هم رفت بازیکنی که خیلی دوستش داشتم امیدوار بودم مصدومیتاش هر چه زودتر تموم بشه و برگرده ولی مصدومیتهایش خیلی بهش لطمه زد و نشد که بازم دیدن بازی په په رو با تمام لذتی که از حرکاتش می بردم ببرم :(

راستی توزم به صورت رسمی به آرزوی همیشگیش تیم بوکا پیوست ( بازیکنی که توی این چند سال قلب هواداران یووه رو با بازیهای زیباش به دست آورد و جای ویژه ای توی قلبشون باز کرد ) ای کاش توز یک یوونتوسی بود .

قلب ، روح و پاهایم را برای یوونتوس گذاشتم
JuiR1435431646oatdcn.jpg
هنگام خالی کردن کمدم در وینوو احساس غم بسیاری می کردم. صرف نظر از مصدومیت هایم ، من فصل عالی در یک تیم فوق العاده داشتم. من قلب ، روح و پاهایم را برای یوونتوس گذاشتم -فدا کردم-
"هواداران یووه این را تشخیص دادند و همواره احترام زیادی به من می گذاشتند و ابراز احساسات بسیاری می کردند. من همواره این رابطه باورنکردنی با هواداران را به خاطر خواهم داشت."

په په و پیشنهاد دیگر تیم ها
"من دوست دارم که در ایتالیا به فوتبالم ادامه بدهم، من سه خانه در کارم دارم ، ترامو ، اودینزه و یووه."

په په در طول حضور در یووه چهار اسکودتو ، دو سوپرکاپ و یک کوپا ایتالیا کسب کرد.
"هیچ چیز نمی تواند شکست در فینال چمپیونزلیگ را جبران کند. بعد از فینال برلین من به هم تیمی هایم گفتم که روز بعد احساس بدتری خواهیم داشت و در این مورد اشتباه نکردم.
آن شب من نتوانستم بخوابم و تنها کسی نبودم که این شرایط را داشتم. من به واتس اپ لاگ-این کردم و با دیگر هم تیمی هایم تا ساعت 6:45 دقیقه صحبت کردم ، همه حاضر بودند.
تلخی از دست دادن جامی که تا آن حد به آن نزدیک شده بودیم ، بسیار زیاد و غیر قابل هضم بود."

"ما یک دستی و اتحاد بسیار زیادی داشتیم ، ولی مطمئنم که همین شرایط با حضور بازیکنان جدید نیز شکل خواهد گرفت. این قدرت حقیقی یوونتوس است ، بازیکنان و مربیان می آیند و می روند،
اما همیشه این پیراهن با ذهنیت پیروزی باقی می ماند."

توز به طور رسمی به بوکاجونیورز پیوست و در مقابل دیبالا و ماندژوکیچ به تیم پیوستند...
"من انتظار همچین شرایطی را داشتم ، توز رغبت بسیاری به بازگشت به بوکا داشت و یوونتوس با احترام به تصمیم او ، عملکرد فوق العاده ای داشت."

"من همواره از او به عنوان یک بازیکن فوق العاده و شخصیت فروتن یاد خواهم کرد و با خوشحالی با او به بوکا خواهم رفت."
"به نظرم دیبالا شماره 7 را به دست خواهد آورد. او بازیکنی بسیار خوب است و یوونتوس دنیایی متفاوت از پالرمو است ، ولی من پیش از این حرکات باورنکردنی زیادی از او دیدم . او مرا به یاد وینچنزو مونتلا می اندازد."

"توز خصیصه های متفاوتی از ماندژوکیچ دارد ، اما هردوی آنان روحیه مبارزه طلبی دارند. تنها کافی است به مصاف ها و درگیری های او با کیه لینی طی سال های اخیر نگاه کنیم.
او کسی است که ممکن است سرش بشکند ، ولی لحظه ای بعد به زمین بازی برگردد!"

"موراتا DNA یه پدیده را دارد ، او تکنیک ، قدرت و سرعت را با هم ترکیب می کند آلوارو می تواند به یکی از 5-6 بازیکن برتر دنیا تبدیل شود."
"وقتی موراتا به یوونتوس پیوست ، من تعدادی از الفاظ رکیک موجود در زبان ایتالیایی را به او آموختم تا بتواند با شرایط مسابقات وفق پیدا کند. همچنان که با پوگبا همین کار را کرده بودم ، البته پول قبل از آن تعدادی از این الفاظ را از فدریکو ماچدا در منچستریونایتد آموخته بود."

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آقا اون دایره سه رنگ چیست؟
مگر بجای پرچم کشور نمیزننش!؟؟ چون هم پرچم هست هم این عجیبه!
یا نماد خاصی چیزیه؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
آقا اون دایره سه رنگ چیست؟
مگر بجای پرچم کشور نمیزننش!؟؟ چون هم پرچم هست هم این عجیبه!
یا نماد خاصی چیزیه؟

نه عزیر در ایتالیا قهرمان لیگ هرسال برای فصل بعد نماد اسکودتو که همون پرچم سه رنگ ایتالیاست رو می زنه روی پیراهنش ( نشان وسطی پیراهن یوونتوس ) و همچنین قهرمان جام حذفی هم برای فصل بعد نشان دایره سه رنگی رو که بازم نماد پرچم ایتالیاست رو روی پیراهنش می زنه ( همون دایره که اشاره کردید بالای مارک آدیداس ) و به خاطر قهرمانی همزمان یووه در هر دوی این رقابت ها باید هر دو نماد روی پیراهن یووه نقش ببنده ^_^

البته روی پیراهن یووه می تونه یک ستاره نقره ای ( نشانه 10 قهرمانی یووه در جام حذفی ) هم شکل ببنده که گویا مسئولین یووه نخواستن روی پیراهن باشه ^_^

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
نه عزیر در ایتالیا قهرمان لیگ هرسال برای فصل بعد نماد اسکودتو که همون پرچم سه رنگ ایتالیاست رو می زنه روی پیراهنش ( نشان وسطی پیراهن یوونتوس ) و همچنین قهرمان جام حذفی هم برای فصل بعد نشان دایره سه رنگی رو که بازم نماد پرچم ایتالیاست رو روی پیراهنش می زنه ( همون دایره که اشاره کردید بالای مارک آدیداس ) و به خاطر قهرمانی همزمان یووه در هر دوی این رقابت ها باید هر دو نماد روی پیراهن یووه نقش ببنده ^_^

البته روی پیراهن یووه می تونه یک ستاره نقره ای ( نشانه 10 قهرمانی یووه در جام حذفی ) هم شکل ببنده که گویا مسئولین یووه نخواستن روی پیراهن باشه ^_^
راجع به خریدهای جدید نظرتون چیه؟
پائولو دیبالا
75635_186x236.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

راجع به خریدهای جدید نظرتون چیه؟
پائولو دیبالا
75635_186x236.jpg

تا به اینجا 4 تا بازیکن گرفتیم ( دیبالا , خدیرا , روگانی , مانژوکیچ )

دیبالا اگه قدر خودشو بدونه می تونه بازیکن بزرگی بشه مثل همه ستاره ها استعداد بالایی در این امر داره و اگه بتونه درخشش رو ادامه بده دیگه جای خالی توز احساس نمی شه ^_^
روگانی هم بازیکن خودمون بود که این فصل قرلره به تیم اضافه بشه و تا به الان هرگونه پیشنهاد خرید و قرضی که براش اومده رد شده روگانی هم می تونه مثل یک دیوار خوب توی دفاع یووه بدرخشه با آمار جالبی که داره ( توی این فصل همه بازی ها رو بازی کرده و یک کارت زردم نگرفته ) برای یک مدافع این آمار عالیه ^_^
مانژو هم چیزی که داره جندگی بالاست واقعا مثل یک جنگجو می جنگه و برای تیمش هیچی کم نمی گذاره پس خیلی میشه بهش امیدوار بود ^_^
خدیرا هم که دیگه نیازی به تحلیل و تعریف نداره فقط کافیه خودش باشه و مثل تموم بازیکنایی که یووه احیاشون کرد احیا بشه همین ^_^

درکل تا چند بازی از بازی ها نگذره و بازیکنا با هم مچ نشوند نمی شه نظر کلی درباره نقل و انتقالات یووه داد ولی خوب شاید جای توز و پیرلو این فصل برامون احساس بشه مگه بچه ها کاری بکنند کارستون :دی

باید صبر کرد تا آخر نقل و انتقالات و دید چه کسای دیگه ای به یووه اضافه خواهند شد و چه کسایی از یووه خواهند رفت ^_^

این نقل قول هم از یورنته برای یوونتوسی های عزیز

''پیشنهاد رئال ؟
" تعریف های بنیتز برای من خوشحال کننده است و به من روحیه میدهد ، من از او متشکرم که این نظر را در مورد من دارد ولی باید گفت که پیشنهاد رئال هم مانند سایر تیم ها بررسی می کنم زیرا بودن در این تیم برای من رویا محسوب نمی شود "''

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
رسمی : نتو به یوونتوس پیوست
JuiR1435940303vwyjdx.jpeg
دروزاه بان برزیلی فصل گذشته فیورنتینا که طی هفته های گذشته هم اخبار زیادی در مورد پیوستنش به یووه شنیده میشد ، امروز بطور رسمی به یووه پیوست .
دروازه بان 25 ساله یووه که تا پیش از این در ویولا بازی می کرد با توجه به پیشنهاد بیانکونری تمایلی به تمدید قرارداد با بنفش پوشان فلورانس نشان نداد و امروز با عقد قراردادی 4 ساله تا پایان ژوئن 2019 به عضویت یوونتوس درآمد .
دروازه بان جدید یووه مطمئناً در این تیم کار سختی خواهد داشت زیرا سنگربانی مانند بوفون در این تیم حضور دارد ، اگرچه گفته می شود مدیران یوونتوس برای آینده بر روی او حساب کرده اند .

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
نامه خداحافظی پیرلو از هواداران یووه
احساسات را به کلمات تبدیل کردن کار سختی است، مخصوصا وقتی پای 4 سال مهم عمرتان در میان باشد. تنها می‌توانم از کسانی که من را در این ماجراجویی حمایت کردند، تشکر کنم. از تک تک افراد باشگاه یوونتوس، از تمامی هم تیمی ها که در تمام رقابت‌ها ، خنده ها و اشک‌ها در کنارم بودند و از همه ی هواداران که همیشه از ما حمایت کردند، حتی وقتی اوضاع خوب نبود ممنونم. از همه تشکر می‌کنم. تصمیم آسانی نبود ولی حالا زمان شروع یک ماجراجویی جدید است ولی هیچگاه ارتباطم با این رنگ را فراموش نخواهم کرد. تا همیشه با این دو رنگ هستم، زنده باد یوونتوس
:(

pirlo.jpg

farhadmouludi

Registered User
لایک‌ها
122
اما هنوز بعد از ندود و دل پیرو یه هافبک هجومی خلاق گلساز گلزن نداشتیم .
افسوسسسسسسسسسسسسس
واقعا باید یه پول درست حسابی خرج کنن واسه یه هافبک تراز اول .
یکم زیادی دارن خساست میکنن .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

نبینم کشتی هاتون غرق شده باشه تازه هفته دومه و از هفته سوم منم به جمعتون می پیوندم ^_^

باور کنید این دو تا بازی که ندیدم ( رم و نصفه نیمه دیدم :دی ) خیلی سخت بود کل مسابقات تدارکاتی تیمم از دست دادم :(

بریم برای موفقیت :

زنده باد یووه <3

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام به همه دوستای یووه ای عزیزم اللخصوص آقا جواد و عرفان خان
انشالا بزودی به تاپیک محبوب و دوست داشتنی یووه برمی گردم...
"فــــورزا یــــــووه"

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
تاپیک خیلی خلوته! خیلی!
انشالا سعی می کنم باز پرتوان اینجا باشم و دوستان برگردن و مثل قبل شه

فرداشب تو زمین جنوا بازی داریم؛ یک بازی فوق العاده مهم بعد از 3 هفته ی ناهماهنگ و بد در سری آ
پیروزی تو این بازی خیلی مهم هستش که انشالا بعد از نمایش فوق العاده خوب مقابل من سیتی در لیگ قهرمانان این بازی استارت نمایش درخشانی باشه در سری آ
برای بازی فردا همه چیز تحت تاثیر غیبت پوگبا در تمرینات بوده که ظاهرا دلیل غیبت سرماخوردگی اعلام شده و البته مشکل خاصی برای بازی نداره...

هفته چهارم سری آ
جنوا - یوونتوس
مکان: ورشگاه لوئیجی فراریس

تاریخ: یک شنبه 29 شهریور 1394

ساعت: 17:30 به وقت تهران

و یک مصاحبه خوب از موراتا...

alvaro_morata_3441342b.jpg

مهاجم تیم یوونتوس، آلوارو موراتا، درباره شایعات بازگشتش به رئال مادرید واکنش نشان داد.
طرفداری- دیروز گزارشاتی مبنی بر اینکه فلورنتینو پرز در صدد است که این مهاجم را به رئال مادرید بازگرداند و اکنون آلوارو موراتا در واکنش به این صحبت ها، در گفتگو با پریمیوم اسپورت ایتالیا گفت:
رئال مادرید؟ من به آن ها فکر نمی کنم. یوونتوس تیم من است و از بودن در اینجا خوشحالم. نمی توانم خودم را در تیم دیگری تصور کنم.
موراتا درباره دیدار هفته آینده مقابل جنوا نیز گفت:
ما چهار اسکودتو پیاپی فتح کرده ایم و طبیعی است که هر سال قهرمانی سخت تر از قبل می شود، امّا ما تمام تلاشمان را می کنیم که به پنجمین قهرمانی پیاپی دست پیدا کنیم.
مهاجم اسپانیایی یوونتوس درباره جیانلوئیجی بوفون هم تیمی اش نیز گفت:
فقط می توانم بگویم او شایسته کسب توپ طلاست.

بالا