• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام و تبریک به دوستان...

جنوا 0-2 یوونتوس؛ اولین پیروزی فصل یوونتوس در روز درخشش پوگبا

JuiR1442748877gvblsr.jpg

مدافع عنوان قهرمانی سری آ، این دیدار را از ابتدا در اختیار داشت و موقعیت هایی ایجاد می کرد. از جمله این موقعیت ها، در دقیقه 18 برای مانژوکیچ و یووه اتفاق افتاد اما این موقعیت با یک تکل خوب از دست رفت. در ادامه بازی به همین منوال پیش می رفت اما روی ضدحمله ها، جنوا نیز یکی دو موقعیت خوب داشت که یکی از آن ها در دقیقه 36، بود که ضربه زمائیلی با اختلافی اندک به بیرون رفت.

در دقیقه 37، روی حرکت عالی از پریرا و پاس او، توپ به پوگبا رسید اما ضربه پوگبا در بین راه با برخورد به لامانا، وارد دروازه شد تا یوونتوس با یک گل به خودی، در این بازی جلو بیافتد.

در ادامه، حملات دو تیم در این نیمه نتیجه خاصی در بر نداشت و فقط در دقیقه 43، آرماندو ایزو پس از خطا بر روی کوادرادو، با کارت زرد دوم داور مواجه شد تا از این بازی اخراج شود و جنوا ده نفره به کار خود ادامه دهد.

در ابتدای نیمه دوم، باز هم یوونتوس بر بازی مسلط بود تا در دقیقه 59، روی یک خطا بر روی کیه لینی، داور اعلام پنالتی کرد تا پل پوگبا پشت این ضربه بایستد و با یک ضربه عالی به سمت چپ دروازه، گل دوم یووه را به ثمر برساند. در ادامه این دیدار، جنوا سعی زیادی بر جبران گل ها داشت اما این تیم موفق نبود و از طرفی تیم یووه نیز حمله های خطرناکی بر روی دروازه تیم میزبان داشت تا کار با همان دو گل به اتمام رسیده و یووه، با کسب اولین پیروزی خود و 4 امتیازی شدن، به رده دوازدهم جدول صعود کند و همینطور جنوا نیز با 3 امتیاز در رده پانزدهم جای بگیرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

لیست بازیکنان یوونتوس برای بازی با فروزینونه؛ بحران مصدومیت!

photo_2015-08-23_22-24-27_0.jpg
باشگاه یوونتوس اسامی بازیکنان حاضر در اردو برای جدال با فروزینونه را منتشر کرد.
وضعیت ترکیب یوونتوس با توجه به مصدومیت های اخیر کمی بحرانی شده است. در حالی که بیانکونری فردا شب به مصاف فروزینونه می رود، جدا از بازیکنانی همچون کلودیو مارکیزیو، سامی خدیرا و کوادو آسامواه، نام دو بازیکن دیگر به لیست مصدومان اضافه شده است.
بر این اساس ماریو مانژوکیچ و آلوارو موراتا هم در بازی فردا غایب خواهند بود.

لیست بازیکنان یوونتوس برای بازی با فروزینونه:

بوفون، کیه لینی، زاتزا، پوگبا، هرنانس، ساندرو، بارتزالی، کوادرادو، لمینا، بونوچی، پادوین، دیبالا، روگانی، نتو، لیخشتاینر، استورارو، اورا، پریرا، آئودرو، فاویلی

پیش بازی یوونتوس-فروزینونه؛ به دنبال ادامه روند پیروزی ها

photo_2015-09-22_22-41-23.jpg

در هفته پنجم سری آ ایتالیا، دو تیم یوونتوس و فروزینونه به مصاف هم خواهند رفت.

زمان و مکان برگزاری
چهارشنبه 1 مهرماه 1394

ساعت 22:15

ورزشگاه اختصاصی یوونتوس

--------------------------------------------------------------------------

اخبار و وضعیت تیم‌ها

آلوارو موراتا و ماریو مانژوکیچ هر دو به دلیل مصدومیت ممکن است این بازی را از دست بدهند پس سیمونه زاتزا و پائولو دیبالا احتمالا به ترکیب اصلی خواهند رسید. سامی خدیرا، کلودیو مارکیزیو، کوادووو آساموا و مارتین کاسرس نیز در این بازی یووه را همراهی نمی کنند.

روبرت گوچر، سیمونه لونگو و ماسیمیلیانو کارلینی نیز غایبان تیم میهمان در این بازی خواهند بود.

آرایش احتمالی دو تیم و مقایسه آماری ترکیب ها

juve_frosi.jpg

جایگاه دو تیم در جدول رده‌بندی لیگ
رتبه تیم بازی پیروزی تساوی شکست امتیاز فرم
13 یوونتوس 4 1 1 2 4 ب-ب-ت-پ
20 فروزینونه 4 0 0 4 0 ب-ب-ب-ب

آمارهایی در مورد این بازی

■ یوونتوس در 37 بازی از 38 بازی خانگی اخیر خود شکست نخورده است.

■ فروزینونه در 3 بازی آخر خود در سری آ گلی به ثمر نرسانده است.

■ در سه بازی اخیر فروزینونه به طور متوسط کمتر از 2.5 گل به ثمر رسیده است.

نتیجه احتمالی از نگاه وب‌سایت WhoScored
یوونتوس 2 0 فروزینونه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بهنام جان خوش برگشتی برادر منم احتمالا بیشتر سر می زنم به تاپیک یه چند وقتیه سرم کمی شلوغ بود و یه چند وقتی هم که کلا نت نداشتم :دی

بریم برای یک برد خوب برای یووه اونم بدونه حضور مهاجمای دو بازی قبلمون :p

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
بازی با فروزینونه یک یک مساوی شد!!!
واقعاً نمیدونم چی باید گفت!!!
امیدوارم روندی که تیم در پیش گرفته تغییر پیدا کنه و به سرنوشت میلان 4فصل پیش دچار نشیم؛ سقوط میلان آلگری
از دست دادن ستاره های بزرگ و کلیدی تیم و دگرگون شدن تیمِ قهرمانِ 4فصل همین عواقب رو هم داره!!!
آلگری ثابت کرده که یک مربی یک فصلِ ست...

farhadmouludi

Registered User
لایک‌ها
122
سلام؛
بازی با فروزینونه یک یک مساوی شد!!!
واقعاً نمیدونم چی باید گفت!!!
امیدوارم روندی که تیم در پیش گرفته تغییر پیدا کنه و به سرنوشت میلان 4فصل پیش دچار نشیم؛ سقوط میلان آلگری
از دست دادن ستاره های بزرگ و کلیدی تیم و دگرگون شدن تیمِ قهرمانِ 4فصل همین عواقب رو هم داره!!!
آلگری ثابت کرده که یک مربی یک فصلِ ست...
آلگری هیچ‌وقت مربی خوبی نبوده . تو میلان هم ثابت کرده .
موفقیت فصل گذشته یووه هم بخاطر buffon و پیرلو و vidal و tevez بود .
از دست دادن ویدال فاجعه بود . مفت بتزیکن 27 ساله رو دادن بایرن .
آلگری تو میلان هم باعث شد همه ستاره فرار کنن . مثالش پیرلو بود .
امیدوارم لیپی برگرده . یا با آنجلوتی وارد مذاکره شن .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

موراتا به زودی قرارداد خود را با یوونتوس تمدید می کند
the-last-word-alvaro-morata-c.jpg

آلوارو موراتا پس از بهبودی از مصدومیت، آماده تمدید قرارداد خود با یوونتوس است.

به گزارش فوتبال ایتالیا و به نقل از توتو اسپورت، مهاجم جوان یوونتوس پس از مصدومیت در دیدار مقابل جنوا اکنون بهبود یافته و آماده بازی شنبه شب مقابل ناپولی خواهد بود.

بیانکونری همچنین قصد دارد قرارداد مهاجم ارزشمند خود را تمدید کند، در حالی که رئال مادریدحق بازخرید موراتا در سال آینده را هم دارد. اما در هر صورت، تصمیم با موراتا است. مدیر برنامه موراتا نیز برای تمدید قرارداد وی با سران یوونتوس ملاقات می کند تا دستمزد 2 میلیون یورویی این مهاجم اسپانیایی به 3.5 میلیون یورو برسد. مدت قرارداد جدید تا سال 2020 خواهد بود.

لیخشتاینر احتمالا دیدار برابر ناپولی را از دست خواهد داد
2113326_w2.jpg
حضور مدافع راست سوئیسی یوونتوس در بازی برابر ناپولی در هاله ای از ابهام است.
طرفداری- به گزارش فوتبال ایتالیا ، استفان لیخشتاینر در بازی شب گذشته یوونتوس برابر فروزینونه که به تساوی انجامید، بین دو نیمه دچار مشکلات تنفسی شد و پس از اتمام بازی به بیمارستان مائوریتزیانو رفت تا تحت معاینه قرار بگیرد.

لیخشتاینر تمرین امروز یوونتوس را از دست داد و احتمال دارد بازی حساس مقابل ناپولی را از دست بدهد.اکنون پس از مصدومیت لیخشتاینر و کاسرس، آلگری فقط کوادرادو و پادویین را در پست دفاع راست در اختیار دارد.

آماری فوق العاده
JuiR1443096669szwavg.jpg
لمینا بازیکن جدید و جوان تیم یوونتوس در دیدار مقابل فروزینونه یکی از برترین بازیکنان تیم تورینی بود و آمار فوق العاده ای از خود بر جای گذاشت.
بر اساس آمار رسمی ، 94٪ پاس صحیح ، 3 تا دریبل ، 2 تا تکل و 3 پیروزی در نبردهای هوایی ، بدون حتی یک بار از دست دادن توپ. برای یک بازیکن 22 ساله ، بسیار عالی می باشد."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

پیش بازی ناپولی- یوونتوس؛ بانوی پیر با لشکری مصدوم در سن پائولو
photo_2015-09-25_19-17-41.jpg

دو تیم یوونتوس و ناپولی فرداشب در هفته ششم سری آ ایتالیا، در استادیوم سن پائولو رو در روی هم قرار می گیرند.
زمان و مکان بازی
روز
ساعت مکان
شنبه 4 مهر 1394 22:15 استادیوم سن پائولو
نگاه کلی به وضعیت دو تیم
دو تیم در شرایط متفاوتی رو در روی هم قرار می گیرند، یوونتوس مکس آلگری در سری آ هنوز نتوانسته آنطور که از آن انتظار می رفت، نتایج مورد نظر را کسب کند و آن ها با کسب 5 امتیاز از پنج بازی در رده سیزدهم سری آ قرار گرفته اند. هفته گذشته علی رغم پیروزی 2-0 مقابل جنوا، چهارشنبه شب آن ها در تورین در شرایطی که 1-0 از حریف خود پیش بودند، در دقیقه 93 گل تساوی را از فروزینونه دریافت کردند.
در طرف مقابل، ناپولی که شروع خوبی در رقابت های لیگ اروپا داشت و با تغییر سیستمی که مائوریتزیو ساری اتخاذ کرده بود، موفق شدند بروخه بلژیک را 5-0 شکست دهند، ابتدای هفته نیز موفق شدند لاتزیو را با همین نتیجه در هم بکوبند. امّا چهارشنبه شب با تساوی 0-0 مقابل کارپی تازه صعود کرده متوقف شدند و با 6 امتیاز و یک پله بالاتر از یوونتوس در رده دوازدهم جدول قرار گرفتند.

ترکیب احتمالی از دید WhoScored

screenshot_224.jpg

غایبین یوونتوس: کوادو آساموا - سامی خدیرا - کلودیو مارکیزیو- ماریو مانژوکیچ - مارتین کاسرس- استفن لیختشتاینر (مصدومیت)

غایبین ناپولی: ندارد

تقابل های پیشین دو تیم
از فصل 1990 تاکنون دو تیم 34 بار رو در روی هم قرار گرفته اند که یوونتوس 19 پیروزی، ناپولی 6 پیروزی را کسب کرده و 9 بازی نیز با تساوی به پایان رسیده است. فصل گذشته یوونتوس هر دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 3-1 به سود بانوی پیر به اتمام رسید.
ناپولی فصل 2013-2014 در خانه یوونتوس را 2-0 مغلوب کرد. دو تیم در 22 دسامبر سال گذشته نیز در سوپرکاپ ایتالیا در دوحه قطر به مصاف هم رفتند که پس از تساوی 2-2 در وقت های معمول، شاگردان بنیتز موفق شدند در ضربات پنالتی سوپرکاپ ایتالیا را فتح کنند.

نکات جالب مربوط به بازی
ناپولی از نه دیدار اخیر خود در سری آ مقابل یوونتوس تنها یک بازی را با پیروزی پشت سرگذاشته و آن هم به پیروزی 2-0 در مارس 2014 باز می گردد.
هشت دیدار اخیر دو تیم در سن پائولو با پنج پیروزی برای ناپولی، یک پیروزی برای بانوی پیر و دو تساوی همراه شده است.
ناپولی در هفت دیدار اخیر خود در سری آ با زدن 22 گل، آمار 3.14 گل در هر بازی را به ثبت رسانده است.
یوونتوس از پنج بازی ابتدایی خود پنج امتیاز کسب کرده و این از فصل 1994-95 بدترین شروع آن ها در تاریخ سری آ از زمان سه امتیازی شدن مسابقات به شمار می رود.
آخرین باری که یوونتوس از پنج بازی ابتدایی خود پنج امتیاز کسب کرد، فصل 1970 بود که در پایان با عنوان چهارمی سری آ را به پایان رساند.
تیم آلگری در هشت مسابقه از نه مسابقه اخیر خود گل دریافت کرده است.
ناپولی با کسب شش امتیاز با رکورد فصل 2009 و بدترین شروعشان در سری آ برابری می کند که در آن فصل آن ها ششم شدند.
ناپولی که چهارشنبه شب مقابل کارپی بدون گل متوقف شد، به روند 13 بازی پیاپی ک موفق به گلزنی شده بودند پایان داد.
پائول پوگبا با زدن سه گل مقابل ناپولی، بهترین گلزن فعلی یوونتوس مقابل این تیم است.

پیش بینی هواسکورد
هر دو تیم در حال رسیدن به بهترین فرم تیمی خود هستند و مائوریزیو ساری هنوز به تیم مدنظر خود نرسیده است ودر طرف مقابل آلگری مشغول مدیریت تیمش برای عبور از برهه تغییر وتحول و تغییر نسل تیمش است که قطعاً زمان می برد. این بازی برای هر دو تیم حیاتی است و برنده بازی می تواند خود را به نیمه بالای جدول نزدیک تر کند، پیش بینی می شود بازی درگیرانه و فیزیکی و پرگلی باشد.
ناپولی 2-3 یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
سومین شکست در سری آ و یک برد دلچسب مقابل سویا، قهرمان دو فصل اخیر لیگ اروپا نتایج این هفته یووه بود...
انشالا با رسیدن مصدوم هامون کم کم به شرایط قبل نزدیک میشیم که امیدوارم حداقل در سری آ دیر نشده باشه!

نوشته "گرگوری کالتابانیس" از سری یادداشت های روزانه ایتالیا
سه چیزی که از پیروزی یوونتوس در برابر سویا یاد گرفتیم

دومین پیروزی یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا، چند نکته مهم در برابر داشت.

1- آلوارو موراتا، "مرد لیگ قهرمانان" یوونتوس است!
cdc3e203-03c7-3010-98e6-a72fb74a02ee

نمایش آلوارو موراتا در بازی های لیگ قهرمانان اروپا، کادر باشگاه یوونتوس را به فکر واداشته است که آیا ممکن است پیش از آغاز بازی های سری آ هم آهنگ مخصوص لیگ قهرمانان پخش کنند! گل موراتا در برابر سویا بدین معنی بود که او با رکورد اسطوره باشگاه، الساندرو دل پیرو در گلزنی در پنج بازی پیاپی لیگ قهرمانان، برابری کرده است. می توان انتظار داشت مهاجم سابق رئال مادرید، این رکورد را در برابر بروسیا مونشن گلادباخ بشکند.
یک بار دیگر، این بازیکن اسپانیایی موفق شد گل مهم و سه امتیازی دیگری را برای یوونتوس به ثمر برساند. به نظر می رسد موراتا با غرور خاصی در این تورنمنت بازی می کند، انگار که این شب های اروپایی، مخصوص اوست. شاید این رفتار، ناشی از این مسئله است که او در باشگاهی مثل رئال مادرید بزرگ شده است که اهمیتی زیادی برای رقابت های اروپایی قائل است. در هر صورت، یوونتوس از این وضعیت خوشحال است.

2- یوونتوس کم کم در حال تبدیل شدن به یک ماشین اروپایی است!
9db8a79c-1308-3a17-bb9b-e45f6e3a143d

در دوره آنتونیو کنته، همواره به ناتوانی یوونتوس در تبدیل کردن تسلط داخلی به موفقیت در رقابت های اروپایی صحبت می شد اما در دوران مکس الگری، این مسئله هرگز یک مشکل نبوده است. فصل گذشته تورینی ها در آستانه فتح سه گانه بودند و در نهایت این عنوان را به مسی و بارسلونا باختند. همان طور که قبلا گفته شده است، این رسیدن به فینال نبود که یک موفقیت برای یوونتوس قلمداد می شد، بلکه نحوه رسیدن به آن بود.
برای اولین بار در چند سال اخیر، بیانکونری در بزرگترین تورنمنت باشگاهی جهان، در زمان های خطرناک و حساس، از خود صبر نشان می داد. فقط بازی برگشت یوونتوس و اتلتیکو مادرید را در نظر داشته باشید. شاید چند سال قبل تر گرفتن نتیجه در سانتیاگو برنابئو به ذهن هر طرفدار فوتبالی خطور نمی کرد. در بازی در برابر سویا، ما تیمی را شاهد بودیم که به طور کامل بر حریفش کنترل دارد و در برابر تیمی که دو سال اخیر قهرمان لیگ اروپا شده است، 24 شوت راهی دروازه می کند و تیم اسپانیایی فقط یک بار موفق می شود به سمت دروازه یوونتوس حمله کند. توجه داشته باشید این آمار از بازی یوونتوس- فروزینونه بیرون نیامده است!
این آمار در برابر تیمی بدست آمده است که سرمربی اش اونای امری است. قهرمان ایتالیا در طول نود دقیقه، کاملا آرام بود و حتی بدون داشتن ستاره های فصل گذشته، به راحتی پیشرفت را از خود نشان می دهد.

3- هوش فنی الگری، دوباره در اروپا رخ نمایی کرد!
d7cf850a-f692-34c7-be1b-15bc8ae4dd0f.jpg

از زمان نشستن بر روی نیمکت داغ ورزشگاه یوونتوس، مکس الگری در 7 بازی خانگی اروپایی شکست نخورده است. بسیاری از موفقیت های او چه در خانه و چه در خارج از خانه در رقابت های اروپایی، به انعطاف پذیری تاکتیکی وی برمی گردد. یوونتوس در برابر سویا از همراهی استفان لیخشتاینر به دلیل مشکلات تنفسی و مارتین کاسرس به خاطر حرکت احمقانه اش محروم بود. به جای استفاده از سیستم مرسوم 2-5-3، سیستمی که بیانکونری معمولا در لیگ قهرنانان با آن به مشکل می خورد، الگری در حمله بیشتر به 3-3-4 ای روی آورد که آندره آ بارتزالی مدافع راست آن بود. در دفاع، 2-5-3 ای استفاده شد که کوادرادو و اورا مسئولیت حفاظت از گوش ها را داشتند. پس در واقع، سیستم الگری در این بازی ترکیبی به اصطلاح دو رگه بود.
این مسئله دو رگه بودن باعث شد که خوان کوادرادو، در قید و بند دفاع نباشد و آزادی عمل مورد نظر برای حمله کردن را پیدا کند. همپنین این مسئله اجازه نداد کم تجربه بودن بارتزالی به عنوان یک فول بک، به چشم بیاید. در حالی که ترکیب و ساختار تیم در بازی با سویا، در جریان بازی به شکل قابل تحسینی همواره در حال تغییر بود، چیزی که ما را بیشتر از همه تحت تاثیر قرار داد، آرامش تیم در کل بازی بود. الگری ذهنیتی را به یوونتوس تزریق کرده است که آنها می توانند در برابر هر تیمی بازی کنند.

جدول سری آ :
4d3765e944.jpg

جدول لیگ قهرمانان:
bbf087331b.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بهنام جان ممنون از بالا نگه داشتن تاپیک ^_^ منم سعی می کنم بیشتر فعالیت کنم ولی از اینا گذشته می خواهم خبری براتون بگذارم از زبان یک مرد بزرک یک روح بزرگ نمی دونم چطوری می شه توصیفش کرد ....

و سرانجام بوفون حرف زد ... ! تاریخ به احترام تو خواهد ایستاد
JuiR1443816266joxdly.jpg
نام جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در لیست 59 نفره ی فیفا برای انتخاب برترین بازیکن سال دیده نمی شود و این موضوع همه را شوکه کرد تا اینکه دقایقی پیش بوفون در این رابطه صحبت کرد.

"امروز صبح همانند روزهای دیگر به صفحه ی موبایلم نگاه کردم و تحت تاثیر پیام های حمایتی و همبستگی نه به خاطر قرار نگرفتن من در لیست فیفا."

"اگر به بخواهم به شما حقیقت را بگویم، باید اعتراف کنم که اصلا در جریان نبودم چنین لیستی قرار است امروز منتشر شود و از این همه پیام سوپرایز شدم."

"احتمالا شما پیش بینی می کنید که من سال ها است به خوش بینی غیر قابل درمان مبتلا هستم پس برای من بسیار سخت است احساس خشم و سرخوردگی و از همه بالا تر استفعا."

پس می دانید که از این داستان چه چیزی برای خودم برمی دارم ؟ در آغوش گرفتن خود جوشی هایی که توسط هزاران طرفدار گرفتم و البته رسانه هایی که به نبود من در لیست واکنش نشان دادند."

"از همه ی شما تشکر می کنم و واقعا موجب دلگرمی من شد و اصلا این موضوع برای من مایه ی شرمساری نیست و حتی آن را به 1001 دلیل دوست خواهم داشت."

"می دانید، من به این رسیده ام و به من اثبات شده که من قدیس و فرشته ای که مراقب من در بهشت باشد نداشتم و نخواهم داشت."

"دلایل زیادی برای این مهم وجود دارد اما من به مهم ترین و بالاترین آنها فکر می کنم که شما به من به عنوان یک ایتالیایی بین دیگر ایتالیایی های اهمین می دهید و همین موضوع برای من از درجه ی اهمیت فوق العاده ی برخوردار است و زندگی را قشنگ تر می کند."

جیجی بوفون در پایان گفت: "البته صادقانه بگویم، من فکر می کردم جزو 5 دروازبان برتر فصل گذشته بودم و این فکر برای من تداعی شد. بسیار بسیار متشکرم برای نوشتن این مطلب شخصا وقت گذاشتم تا آن را بنویسم زیرا شما به من حس احترام دادید و من این حس را با هیچ چیزی عوض نخواهم کرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
تبریک بابت برد امشب مقابل بولونیا...
عالی بودیم و یک نتیجه خیلی خوب هم گرفتیم.
البته رقیب کذایی مون:p هم مساوی کرد تا فاصله مون کمتر شه

سلام دوستان
بهنام جان ممنون از بالا نگه داشتن تاپیک ^_^ منم سعی می کنم بیشتر فعالیت کنم ولی از اینا گذشته می خواهم خبری براتون بگذارم از زبان یک مرد بزرک یک روح بزرگ نمی دونم چطوری می شه توصیفش کرد ....
ممنون جواد جان
انشالا شما و سایر دوستان هم پرتوان برگردین که تاپیک مثل قبل گرم و پر انرژی بشه;)

یوونتوس 3 - 1 بولونیا؛ نمایش دل پذیر بیانکونری در روز درخشش خدیرا

7856e9d8-cfee-34dd-9ae8-9665548869cf

یوونتوس پس از برد مهم در برابر سویا، با توپ پر به مصاف بولونیا رفت. مکس الگری ترجیح داد دوباره که از زوج آلوارو موراتا و پائولو دیبالا در خط حمله استفاده کند که پاسخ خوبی هم گرفت. بیانکونری بازی را با موقعیت مسلم موراتا آغاز کرد که با واکنش میرانته مواجه شد. بولونیا میزبان را غافلگیر کرد.

شاگردان روسی در اولین حمله ار روی سانتر آدام مسینا، با ضربه سر آنتونی مونیه به گل رسیدند. موراتا چند دقیقه بعد یک موقعیت مهم دیگر را هم از دست داد. در دقیقه 10 بازی، سانتر ارسالی را اورا به بیرون زد. شوت پوگبا هم به نتیجه نرسید. سرانجام در دقیقه 33، فرار سامی خدیرا و سانتر هوشمندانه وی را موراتا با ضربه سر به تور چسباند تا دوباره گلزنی کند. خدیرا خودش چند دقیقه بعد شوت مهمی را راهی دروازه حریف کرد.

با شروع نیمه دوم، موراتا یک موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد اما چند دقیقه بعد پنالتی گرفت تا پائولو دیبالا ضربه پنالتی را زمینی و به راحتی وارد دروازه میرانته کند. پس از از دست رفتن موقعیتی توسط هرنانس، موراتا عقب ننشت و این بار با سانتری، خدیرا را در موقعیت گلزنی قرار داد تا خیال هواداران یوونتوس از پیروزی راحت شود. در ادامه بازی متعادل تر دنبال شد و بازی با همین نتیجه به پایان رسید.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان​
منم تبریک می گم بریم برای اینتر :دی​

نمرات بازیکنان یوونتوس در دیدار با بولونیا از دیدگاه روزنامه گازتا: جرقه های جادویی موراتا
JuiR1444051780lfivts.jpg

مهاجم جوان بانوی پیر در بازی دیشب همه کاری برای تیمش انجام داد، گلزنی کرد، پاس گل داد و یک ضربه پنالتی برای تیمش به ارمغان آورد، تا بانوی پیر بتواند به نخستین پیروزی خانگی خود برسد.
موراتا به عنوان بازیگر اصلی بیانکونری در میدان درخشان ظاهر شد. گازتا دلو اسپرت نمرات بازیکنان یوونتوس را در بازی دیشب اعلام کرده است:

جیانلوئیجی بوفون – 5/5
بر روی گل حریف اشتباه کرد، او می بایست در مقابل ضربه ی مونیه واکنش بهتری نشان می داد و اجازه نمی داد که توپ زیر پاهایش بلغزد و به درون دروازه راهی شود.

آندرا بارزالی – 6
در نیمه ی اول تلاش هایی برای ایجاد موقعیت بر روی دروازه حریف انجام داد، اما در هنگام تصاحب توپ ‌‌‌شتاب زده عمل می کرد. با این حال، در نیمه دوم عملکرد خود را بهبود بخشید و در یک 45 دقیقه موفق توانست خطرات حملات ماتیا دسترو را به خوبی خنثی کند.

لئوناردو بونوچی – 6
مدافع میانی یووه نسبت به مدافعان کناری خود عملکرد بهتری نشان داد و از فضاهای خالی مدافعان کناری خود را به خوبی پوشش داد. همچنین، از موقعیت هایی که حریف بر روی دروازه ایجاد کرد به خوبی جلوگیری کرد و در کارهای دفاعی به خوبی عمل کرد.

جورجو کیه لینی – 6
با جاگیری بدی که داشت یکی از مقصرین اصلی در صحنه ی گل مونیه بود. اما علی رغم اشتباهی که انجام داد، در دفاع بیانکونری قدرتمند نشان داد و به روسوبلو اجازه ی خلق موقعیت بر روی دروازه را نداد.

خوان کوادرادو – 6/5
به عنوان بال بیانکونری بسیار پرانرژی و پرتلاش ظاهر شد. این بازیکن کلمبیایی به بازی تیم سرعت بخشید و یکی از افراد اصلی در مالکیت توپ و میدان بیانکونری بود. هم در حملات بیانکونری موثر ظاهر شد و هم با برگشت به عقب توانست به دفاع تیم کمک کند.

سامی خدیرا – 7
از عقب خط هافبک به خوبی دفاع کرد و همزمان در خط حمله ظاهر می شد. او حملات اندکی بر روی دروازه ی حریف تدارک دید و یکی از بازیکنان موثر در گل تساوی موراتا با ضربه سر بود و در نهایت در دقیقه 65 بازی خود موفق به گلزنی شد.

هرنانس – 6
بازی آرامی را پشت سر گذاشت، اما وظایفش را تا حدودی خوب انجام داد. این بازیکن برزیلی به مالکیت توپ و میدان در میانه ی میدان برای بیانکونری کمک کرد.

پل پوگبا – 6
شماره ی 10 یووه بازی خوبی را پشت سر گذاشت و با قدرت بدنی و پرسی که به نمایش گذاشته بود برای بازیکنان حریف دردسرهایی ایجاد کرد. او در بازی خود سراسیمگی نشان نداد، اما گاهی اوقات پاس های آخر را اشتباه به بازیکنان حریف واگذار می کرد.

پاتریس اورا – 6
فضاهای خالی پشت سر خود ایجاد کرد و همواره برای حمایت از پوگبا رو به جلو حرکت می کرد. علی رغم اینکه در حملاتی شرکت داشت، پاس های او به سمت دروازه حریف تداوم پیدا نکرد.

پائولو دیبالا – 6/5
موقعیت های خطرناکی بر روی دروازه حریف ایجاد کرد و در خط دفاعی روسوبلو دوندگی زیادی کرد. هرگاه توپ را تصاحب می کرد و بازیکنی را دریبل می کرد خطری بر روی دروازه حریف ایجاد می کرد. در دقیقه ی 52 بازی از روی ضربه ی پنالتی گل دوم را به ثمر رساند.

آلوارو موراتا – 7
در حملات بسیار درخشان ظاهر شد و جنب و جوش خوبی در جلوی خط حمله ایجاد کرده بود. پرس او بر روی بازیکنان حریف فوق العاده بود و توانست در دقیقه 33 گل تساوی را به ثمربرساند. او در ابتدای نیمه اول یک فرصت مسلم از دست داد و در نیمه ی دوم نیز در حالی که می توانست نتیجه را 2-1 کند موفق به انجام آن نشد. اما در نهایت منجر به گرفتن یک خطای پنالتی در محوطه ی خریف شد و در ادامه پاس گل را به خدیرا داد.

ماریو لمینا – 6
به عنوان یار تعویضی به جای هرنانس روانه میدان شد. به سختی تلاش کرد و با استفاده دوندگی و تکل هایی که انجام داد موثر ظاهر شد.

سیمونه زازا - N/A
کوادو آسامواه – N/A

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
این پوستر حیف بود اینجا نباشه...

پوستر اختصاصی طرفداری؛ عمر سیووری و مائورو کامورانزی، دورگه های بیانکونری

sivori_and_camo.jpg

در چند روز گذشته سالروز تولد دو بازیکن دو رگه را پشت سر گذاشتیم، دو بازیکن دو رگه ایتالیایی-آرژانتینی که هر دو دوران اوج خود را در یوونتوس گذرانده بودند. اولی عمر سیووری ستاره ریزنقش دهه 50 و 60 فوتبال آرژانتین، و دیگری، مائورو ژرمن کامورانزی بازیکن بزرگ باشگاه یوونتوس و تیم ملی فوتبال ایتالیا در سال های 2002 تا 2010. هر دو بازیکن متولد آرژانتین، اما از پدر و مادری ایتالیایی بودند. بر خلاف کامورانزی که ملیت ایتالیایی را پذیرفت و به همراه تیم ملی فوتبال ایتالیا فاتح جام جهانی 2006 آلمان شد؛ سیووری به عضویت تیم ملی فوتبال آرژانتین در آمد و به همراه آلبیسلسته قهرمانی در کوپا آمریکا را در سال 1957 تجربه کرد. هر دو بازیکن در زمینه باشگاهی افتخارات زیادی کسب کرده اند اما سیووری در سال 1961 بعد از درخشش در یوونتوس توپ طلای فوتبال اروپا را بالای سر برد تا نام خود را در تاریخ فوتبال قاره سبز جاودانه کند.

mOorteza

Registered User
لایک‌ها
34
JuiR1446758517hczsit.jpg

یک بار دیگر بوفون ...

جمعه ۱۵ آبان ۱۳۹۴

رفلکس های جیجی بوفون در دیدارهای اخیر بسیار فوق العاده و چشم نواز بوده تا جایی که تمامی کارشناسان فوتبال دنیا، لب به تعریف و تمجید از وی گشوده اند.

نمایش این دروازه بان بی جانشین در دیدار مقابل مونشن گلادباخ نیز بی نظیر بود و همین موضوع سبب شد تا نام وی در تیم منتخب هفته ی دور چهارم رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قرار گیرد.

در این میان نام استفن لختشتاینر، ستاره ی سوئیسی تیم یووه نیز قرار گرفته و او نیز در تیم منتخب هفته ی یوفا قرار دارد.

تیم برتر هفته ی چهارم لیگ قهرمانان اروپا

بوفون - الابا - اسمالینگ - ناچو - لختشتاینر - کومس - ویلیان - نیمار - پاردو - مولر

juventus.ir

mOorteza

Registered User
لایک‌ها
34
JuiR1446559250yzvoxi.jpg

شایعات بالا گرفت !

سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴

در هفته ی گذشته شاهد شایعات زیادی در مورد اخراج ماسیمیلیانو الگری سرمربی تیم یوونتوس بودیم و دلیل این امر نیز، نتایج ضعیف تیم یووه در هفته های اخیر بوده است.

نام لیپی به عنوان یکی از گزینه هایی که برای هدایت یوونتوس کاندید شده اند، مطرح شد و سرمربی اسبق در مورد بازگشت به نیمکت گفت:

"" در حال حاضر پیشنهادی دریافت نکرده ام اما امکان بازگشت به روی نیمکت مربیگری را رد نمی کنم، اگر یک پیشنهاد جالب به دستم برسد چرا که نه ؟ "
juventus.ir

mOorteza

Registered User
لایک‌ها
34
JuiR1446588734axrpkm.jpg

بعضی وقت ها می شود ! بعضی وقت ها نمی شود !

چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۴

پل پوگبا یکی از معدود بازیکنان یوونتوس در دیدار مقابل گلادباخ بود که نمایش خوبی را از خود بر جای گذاشت و در دقایقی از بازی نقش مهمی در کنترل توپ و میدان داشت.

بازیکن شماره ی 10 یوونتوس در پایان دیدار گفت: "ما در این مسابقه نمایش خوبی داشتیم و برای پیروزی به میدان رفتیم اما موفق به این کار نشدیم و بازی مساوی شد."

"ما می خواهیم همیشه فرم خود را حفظ کنیم اما در پاره ای از اوقات می شود و در مواقعی نمی شود."

"من دوست دارم نقش مفید و موثری را برای تیم بازی کنم و بتوانم برای یوونتوس تاثیر گذار باشم."

"ما بعد از 10 نفره شدن عملکرد خوبی داشتیم."
juventus.ir

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
هماهنگ شدن بازیکنها نشانه خیلی خوبیه و نتیجه گرفتن یووه از همه بهتر و لذت بخش تر:general504::general504:
به امید موفقیتها و پیروزیهای آینده

Fino Alla Fine

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بانوی پیر روزنه ای از امید را برای فوتبال ایتالیا گشوده است ...
JuiR1449313381ainxyj.jpg
علی رغم تلاش های بیانکونری در زمینه ی رسیدن به غول های اروپایی، بقیه ی باشگاه های سری آ همچنان با مشکل ضرردهی رو به رو هستند. گزارش مارکو لاریا از گازتا دلو اسپرت از این موضوع پرده برمی دارد.
باشگاه های سری آ نسبت به رقبای اروپایی خود با مشکلات زیادی در فصول اخیر رو به رو بوده اند. پیش از این در گزارشی بیان گردید علی رغم سلطه ی یوونتوس در سری آ، باشگاه هنوز از لحاظ سرمایه های ورودی با غول های اروپایی فاصله دارد. حتی هنگامی که از مدیریت مالی صحبت می شود، ایتالیا یک بار دیگر در این حوزه از رقبای قدرتمند خود فاصله دارد و تنها بیانکونری به عنوان نوری امید بخش در فوتبال ایتالیا می درخشد.
یوونتوس تنها باشگاهی در ایتالیا که از نظر درآمد خالص عملکرد خوبی در فصول گذشته داشته است، که در مقایسه با حریفان خود اینتر و میلان که با کسری مواجه بوده اند به عدد مثبتی در درآمد خالص باشگاه رسیده است.
در مورد نراتزوری، آن ها از مقدار 83- میلیون یورو در فصل 2013-2012 به 140- میلیون یورو در فصل 2015-2014 رسیده اند. همشهری آن ها در این زمینه نیز وضعیت مشابهی داشته و از 7- میلیون یورو در فصل 2013-2012 به 91- میلیون یورو در فصل گذشته رسیده اند. با این حال، رم روند ضرردهی خود را در نرخ ثابتی نگه داشته است، اما در طول 36 ماه گذشته، به طور میانگین سالانه 40 میلیون یورو ضرردهی داشته است.
58598527365579544280.jpg

یوونتوس با مدیریت مالی خوب خود توانسته بالانس ورودی و خروجی تیم را به 2 میلیون یورو رسانده و وارد منطقه ی سبز شود. درآمد خالص باشگاهی مانند رئال مادرید در حدود 42 میلیون یورو بوده است و پس از مادریدی ها باشگاه های بایرن مونیخ ، بارسلونا و منچستریونایتد به ترتیب با 24، 15 و 14 میلیون یورو در جایگاه های بعدی قرار گرفته اند.
منچستر یونایتد سال گذشته ضرردهی داشته است و در مقایسه با درآمد خالص 178 میلیون یورویی خود در فصل 2013-2012 یکی از بدترین فصول خود را از این لحاظ تجربه کرده است.
یکی از دلایل فاصله باشگاه های سری آ با تیم های بزرگ اروپا حق پخش تلویزیونی است که در ایتالیا از این جنبه یوونتوس موفق تر از بقیه ظاهر شده است. در واقع ضعف باشگاه هایی مانند رم، میلان و اینتر در این زمینه به خاطر عملکرد ضعیف آن ها در اروپا بوده است.
موضوع نگران کننده افزایش دستمزدها در باشگاه های یوونتوس و رم است. با این حال شیب افزایش برای بیانکونری منطقی بوده اما در جالوروسی افزایش زیادی در دستمزدها صورت گرفته است. باشگاه های میلانی نیز برای کاهش ضرردهی خود سعی کرده اند دستمزدها را در سال های اخیر کاهش دهند.
این در حالی است که در باشگاه هایی مانند رئال مادرید و بارسلونا با وجود افزایش خیره کننده در دستمزدها، درآمد خالص آن ها تحت تأثیر این افزایش قرار نگرفته است. بارسلونا با افزایشی 83 میلیون یورویی در میزان دستمزد پرداختی به بازیکنان به عدد 340 میلیون یورو در فصل گذشته رسیده است.
اگرچه باشگاه های لیگ برتری چلسی و منچستریونایتد در فصل گذشته با ضرردهی روبه رو بوده اند، اما با ورود سرمایه گذاران خارجی به لیگ برتر و قرارداد حق پخش جدید بازی ها می توانند از مزیت های آن بهره مند شود.
چشم اندازه آینده ی باشگاه های ایتالیا ناامید کننده به نظر می رسد و در این بین تنها یوونتوس است که به عنوان نقطه امیدی برای ایتالیا درخشیده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ترکیب بازی امشب

a.jpg

بالا