• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
آلسیو خشنود از قدرت یووه

post-1352625233-zales.jpg

آنجلو آلسیو مربی یوونتوس بعد از پیروزی 6-1 شب گذشته برابر پسکارا عملکرد شاگردانش را ستود.
به گزارش ساکروی، بیانکونری با هت تریک فابیو کوالیارلا و گلهای ویدال، آساموا و جیووینکو موفق شد در یک بازی یک طرفه حریف نه چندان مطرح خود را شکست دهد تا بعد از شکست در دربی ایتالیا دوباره روی نوار پیروزی قرار گیرد. آلسیو درباره بازی دیشب می گوید: "ما مسیر درستی را برای این بازی انتخاب کردیم. ما بازی را از دست حریف خارج کردیم و با عزم و اراده به نقاط ضعف آنها حمله ور شدیم و چه بازی از آب درآمد."دستیار اول آنتونیو کونته ادامه می دهد: "یووه هم در این بازی و هم در بازی وسط هفته برابر نورشلند (که 4-0 به سود بانوی پیر به پایان رسید) با تمام قدرت ظاهر شد. در واقع این همان قدرتی است که از یووه انتظار می رود."علی رغم هت تریک فابیو کوالیارلا، آلسیو تاکید کرد که حضور او در بازی 27 آبان یووه برابر لاتزیو قطعی نخواهد بود."فابیو از موقعیت های به دست آمده به خوبی استفاده می کند و امشب نیز سه گل به ثمر رساند، اما تا زمانی که ترکیب تیم انتخاب نشده باشد نمی توان در مورد حضور بازیکنی نظر داد. آنتونیو کونته تیمش را بر اساس آن چیزی که در تمرینات می بیند انتخاب می کند."یوونتوس تا قبل از بازی های امشب، با چهار امتیاز اختلاف در صدر جدول سری آ قرار گرفته است.

................................................................................................................................................................................................................​

ملاقات با بوفون بهترین اتفاق آن شب کذایی بود

post-1352627000-sezub.jpg

ماتیا پرین، دروازه‌بان جوان پسکارا در شب تولدش 6 گل از قهرمان ایتالیا دریافت کرد، با این وجود بهترین خاطره بازی دیشب را ملاقات با دروازه بان تیم ملی ایتالیا توصیف کرد.
به گزارش فوتبال-ایتالیا، در بازی شنبه شب یووه و پسکارا که به برتری 6-1 بیانکونری انجامید، پرین درحالی بارها توپ را از درون دروازه بیرون می کشید که ساعاتی پیش تولد 20 سالگی اش را جشن گرفته بود.این دروازه‌بان جوان دراین باره می گوید: "همه ما می دانستیم که با یک تیم قدرتمند بازی خواهیم داشت، اما تصور نمی کردیم آنقدر گل دریافت کنیم. این شکست باید باعث ایجاد انگیزه در ما برای ماندن در سری آ و پیشرفت تیم شود."پرین ادامه می دهد: "کل تیم یکپارچه است و تمام آنچه سرمربی تیم می خواهد را در زمین پیاده می کند و امشب قرار بود فقط حمله کنیم."بعد از پایان بازی جیان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس با درآغوش گرفتن این گلر جوان و با آتیه ایتالیا، به صورت درگوشی با او صحبت کرد.پرین در این باره نیز می گوید: "بوفون به من گفت که تسلیم نشو، فکر به این بازی را از سرت بیرون کن و به پیشرفتت ادامه بده. این یک جشن تولد ناراحت کننده بود، اما ملاقات با بوفون مثبت ترین اتفاق امشب برای من بود."

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب اول از همه میخواستم یه نکته ای رو بگم. یعنی درواقع یه درخواست هست کاملا دوستانه و صد البته کاملا در ظرف قوانین.

ترجیح دادم خیلی راحت اینو با شما دوستانم در این تاپیک مطرح کنم.
اون چیزی که نظر من هست اینه که این تاپیک رو میشه از کم حاشیه ترین تاپیکهای بخش برشمرد . خب ما معمولا اینجا سرمون به کار خودمون گرم بوده و هست. اتفاقهایی هم به ضررمون توی فوتبال رقم میخوره که هضم میکنیم و میگذرونیم و موفقیتهامون رو هم در حد شادی خودمون بیشتر بزرگ نمیکنیم.

بهرحال واقعیت چیزی هست که همه میبینند و هر زمانی بالاخره یک طرف ماجرا شاد هست و یه طرف هم ناراحت. چه ما ببریم و چه ما ببازیم اینجا جایی بوده که روزهای گرم و خوبی رو سپری کردیم.
خوشبختانه بعد از مدتها حالا تاپیکمون هم با موفقیتهای تیم پر بار تر شده و حالا وقتش هست که یه مورد مهم رو که میدونم همه بهش اعتقاد دارید و همیشه مد نظر داشتید بیشتر با هم مرور کنیم و انجام بدیم.
خیلی گفتنش مقدمه هم نیاز نداره ولی این خواسته من این هست که همونطور که تا حالا بوده از این به بعد هم همچنان رکن اصلی و تنها رکن تاپیک فقط یووه باشه و نه حریفان. باختیم از ضعف خودمون میگیم بردیم هم از قدرت خودمون. رقبا مون بردند به بردشون احترام میذاریم و باختند هم ما اینجا عکس العملی نداشته باشیم.
خواهشم اینه که دقیقا به قوانین تاپیک های هواداری پایبند باشیم. و میخوام نهایتش برسم به اینکه بگم همه این داستانها برای این هست که هر چه بیشتر و بیشتر تاپیک دوست داشتنی تری داشته باشیم.
امیدوارم و میدونم که شما هم با من موافقید و این حرفها فقط برای اطمینان خاطر بیشتر خودم بود و جسارت کردم. //
مرسی.

..................................
در مورد این خبر مربوط به بوفون .
وقتی خوندم راستش یه مقداری احساسی شدم. یه گلر بیست ساله و کم تجربه. تو شب تولدش. البته دلسرد کننده هست ولی میتونه باور داشته باشه که رو گل ها کمترین تقصیر رو داشته.
از حرکت جی جی خیلی خوشحال شدم
------------------------
لیست تیم ملی هم بدون فابیو هست که عجیبه. // یووه ای هاش :
جیجی بوفون - جورجو کیه لینی - اندره ا بارتزالی - لئوناردو بونوچی - اندره ا پیرلو - کلودیو مارکیزیو - امانوئله جاکرینی و سباستین جووینکو

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب دیشب جدول در پایان هفته دوازدهم به این شکل در اومد و مجددا فاصله و حاشیه ای برای ما بوجود اومده
jadval.jpg

//

اما مورد دیگه که قابل توجه بود : پوگبا

همه میدونیم که پوگبا امسال با فرصت گرفتن به خوبی داره خودش رو نشون میده . اما ظاهرا این آقای وکیلش بدش نمیاد که بین یووه و این بازیکن شکراب بشه و بتونه پوگبا رو با قرارداد بهتری منتقل کنه!!! حالا به هرجا.

وقتی پوگبا سر تمرین آخر قبل بازی در وینو با تاخیر حاضر میشه او رو برای بازی با پسکارا نبردند و این جریمه او بود.
وکیلش اما در اظهار نظری گفته این تصمیم یک تصمیم (لغتی تو مایه های عقب افتادگی ذهنی! ) بوده! و در ادامه اش گفته بود که این تصمیم کونته نبوده. دقیقا در این بین میخواسته به ماروتا اشاره کنه و از این طریق بین ماروتا رو با پوگبا بهم بزنه.
در ادامه کونته گفت این تنبیه نبود و یک درس بود.
ماروتا هم گفته بود که این تصمیم کادر فنی هست و پاسخی به رایولا نمیدهم .

اما امروز پوگبا آب پاکی رو ریخت رو دست همه :دی یه خلاصه اش رو بذاریم تا بعد:

اشتباه کردم و این اشتباه بود و قصد بی احترامی نداشتم.
علت تاخیر بسیار مسائل پیش پا افتاده ای بود ولی تبدیل به ماجرایی شد
حالا همه چیز تمام شده و من دوست ندارم مجددا درباره اش صحبت کنم.
اینجا نیز مانند منچستر باشگاه بزرگی است. هر دو تیم یک افتخار هستند. اما در اینجا به من فرصت بهتری داده شد و من راضیم.
فکر میکنم نیاز به اشتباه وجود دارد. گاهی باید اشتباهات روی بدهد تا انسان مسائلی را یاد بگیرد و درس بگیرد. باید با اشتباه به تجربه رسید و به بلوغ و رشد رسید.
این یک اشتباه بود که هرگز تکرار نخواهد شد.

یعنی باید گفت آفرین به این احترام به تیم.
//

و فابیو:

گفته که من بالغ تر شده ام و خونسرد تر و با آرامش بیشتر.
احساس میکنم که حالا بدون فشار و عجله در بازی تصمیم میگیرم.
از مصدومیت سختی به خوبی برگشتم در سال گذشته و حالا احساس میکنم بهتر شده ام و شاید هیچوقت اینطور نبوده ام.
برای گلزنی عصبانی میشدم ولی حالا انگار بهترین لحظات حرفه ای من است.

//
موفق باشید دوستان

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
26 روز دیگر تا پایان محرومیت کونته

کونته سکوتش را شکست

timthumb.php

آنتونیو کونته سرمربی محروم بیانکونری سکوت خود را پس از چند ماه شکست و در یک ویدئو کنفرانس پاسخگوی سوالات هواداران یوونتوس بود . کونته تا تاریخ ۹ دسامبر از حضور بر روی نیمکت یووه محروم خواهد بود و نزدیک به ۲۶ روز دیگر شاهد بازگشت کونته خواهیم بود . ”
بخش هایی از صحبت های کونته :
” قبلا هم گفتم ، کسانی که قاضی پرونده من بودند باید تلاش کنند که یک روز زندگی را بدون عذاب وجدان سپری کنند ، این سخت است که من ارتباطم با بازیکنان و هواداران را دیگر ندارم و از این بابت ناراحت هستم ، دلم برای حضور در کنار زمین بسیار تنگ شده است .”
کونته در خصوص شکست ۳-۱ مقابل نراتزوری گفت :
” یووه هرگز عطش خود را نباخت ، بلکه تنها یک بازی را باخت ، ما به اینتر نباختیم ، باخت به ما نشان داد که باید همیشه با جدیت بازی کرد و این شیوه بازی با غرور صحیح نیست ، اما این نشان می‌دهد که اینتر تیم سرسختی است و با ما برای کسب اسکودتو خواهد جنگید ”
کونته درباره هزینه های گذاف تیم هایی مانند پاری‌سن ژرمن و من‌سیتی در لیگ قهرمانان گفت :
” ما باید بدانیم که از کجا آمده ایم ، وقتی روبرتو منچنینی و کارلتو آنچلوتی می‌گویند که ما برای فتح لیگ قهرمانان نیاز به سالهای زیادی داریم ، اما آنها در اشتباه هستند ، آنها هیچ گاه نمی‌توانند لیگ قهرمانان را فتح کنند ، خوشبختانه پول تنها همه چیز نیست . ”
تیم فوتبال یوونتوس با اختلاف ۴ امتیازی و با ۳۱ امتیاز در صدرجدول رقابت های سری‌آ همچنان یکه‌تاز است .

.......................................................................................................................................................................................

خبری که تو کلوپ جا مونده بود...

په په پدر شد!

timthumb.php

سیمونه په په دیشب (۶ نوامبر ۲۰۱۲) برای اولین بار پدر شد.

سیمونه په په که آمادگی خود را برای حضور در رقابت ها بدست آورده بود دیشب در بازی مقابل نورچلاند در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان حاضر نبود و به گفته سایت های خبری او دچار مشکل خانوادگی است، اما امروز او در شبکه اجتماعی خود نوشت:”راس ساعت ۲۳:۲۸ زندگی من با تولد دخترم ربکا تغییر کرد.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
کونته سخت‌گیر تر از فرگوسن است

post-1352747229-xileg.jpg

پل پوگبا، هافبک باشگاه یوونتوس اعتراف کرد که آنتونیو کونته در تمرینات سخت‌گیر تر از سر الکس فرگوسن، سرمربی سابقش در یونایتد است.
به گزارش سایت انگلیسی گل، هافبک با استعداد بیانکونری به دلیل تاخیر در تمرینات از سوی کونته برای بازی ابتدای هفته با پسکارا از لیست تیم خارج شد و پوگبا ضمن عذرخواهی از رفتار غیر حرفه ای اش، قول داد که دیگر این اشتباه را تکرار نکند.پوگبا در این باره به Tuttosport می گوید: "من اشتباه کردم و برای اتفاقی که افتاد پشیمانم. حرکت من بی احترامی به هم تیمی هایم و مربی تیم بود. کونته در تمرینات سخت گیر تر از الکس فرگوسن است. او حداکثر توجه را از ما در تمرینات می خواهد و من از این را دوست دارم، زیرا این تنها راه رسیدن به موفقیت است."کاپیتان 19 ساله تیم جوانان فرانسه ادامه می دهد: "من هرگز قصد بی انظباطی نداشتم و دیر آمدن من دلیل مهمی نداشت. من اشتباه کردم و متوجه اشتباه خودم شده ام. در آینده با رفتارم این را نشان خواهم داد . این موضوع هرگز اتفاق نخواهد افتاد."پل پوگبا طی 8 بازی برای یوونتوس در طول فصل جاری، دو گل در سری آ به ثمر رسانده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از باشگاه
------------------

می خواستم بوفون باشم
buffon1.jpg

جیجی بوفون که در حالی حاضر خود را اماده دیدار دوستانه مقابل فرانسه می کند در خصوص شرایطی که همیشه داشته و روزهای ابتدایی سنگربانی اش می گوید .

" در ابتدای راه به من می گفتند که باید شبیه زوف یا یاشین باشم، اما من می خواستم بوفون باشم. حالا هم سیریگو باید تلاش کند که یک سیریگوی بزرگ باشد، یک بازیکن خوب و دروازه بان بزرگ نه یک بوفون . "

مارکیزیو : بالوتلی در یووه ؟ نمی دانم
marchisionew7.jpg

لذت برتری در دو دیدار مهم و رسیدن به پیروزی های پرگل برای بیانکونری بسیار شیرین بود، لذتی که به انان روحیه دیگری داد و مخالفینی که کمی خوشحال شده بودند را دوباره غمگین کرد. پس از پیروزی پر گل یوونتوس مقابل پسکارا کلودیو مارکیزیو تاکید دارد که این نتایج درخشان ناشی از شکست برابر اینتر بوده.

" اما کمی از سایرین پیش بودیم اما مطمئنا شکست برابر اینتر ما را به سایرین نزدیک می کرد اما این طور نشد، خواسته ما مبارزه و پیروزی ست و به خوبی از شرایط و نیرویی که برای رسیدن به پیروزی بهره مندیم اگاهیم، ما هرگز دست از مبارزه برنمی داریم و هرگز نمی خواهیم نتیجه ای را از دست دهیم. شکست ما را بیدار کرد و در حقیقت ما بعد از دو روز از این شکست به پیروزی در لیگ قهرمانان فکر کردیم ، دیدار اسانی نبود اما موفق شدیم. این شکست برای ما بسیار خوب بود. "

چلسی
" ما هیچ چیزی کم نداریم، این هفته بسیار تمرین می کنیم و هیچ ترسی از چلسی نداریم و نداشتیم. درست مانند بازی رفت به میدان می رویم که با وجود اینکه دو گل از حریف عقب بودیم توانستیم به تساوی برسیم. باید مراقب باشیم به هر حال شرایط لیگ قهرمانان متفاوت است اما می دانیم که چه می خواهیم و می توانیم از عهده ان براییم. "

بالوتلی
" ماریو را خیلی دوست دارم، قهرمان بزرگی ست اما اینکه به یووه می اید یا خیر را باید از مدیران بپرسید. "

سرانجام بازگشت به شرایط فصل قبل
team201211.jpg

پسکارای نگون بخت هم به سرنوشت نورشلند دانمارک دچار شد. طوفان یووه در پسکارا این تیم را هم همانند تیم دانمارکی غرق کرد اما خبر خوب برای یووه،بازگشت دوباره لبخند و رضایت به اردوی تیم و از همه مهمتر امیدوار کردن هواداران برای دیدن یوونتوس فصل قبل است.

جابجایی های پیوسته بازیکنان در زمین و حرکات سازمان یافته و تمرین شده شان،علی الخصوص در نیمه اول دیدار، از نکات قابل توجه و بارز این دیدار بود. پیروزی که سوای پر گل بودن،با بازی تماشاگر پسند یووه همراه گشت پلن و طرح یووه برای این دیدار همان 3-5-2 معروف بود.

آرایشی که به نظر می رسد سیستم مورد علاقه مربی تیم است،اما چه چیز باعث متفاوت شدن کیفیت کار یووه در این دیدار نسبت به بازی با اینتر بود.سیستم بازی که ظاهرا همان بود...در این پست به مهمترین تفاوت های تاکتیکی میان دیدار با اینتر و دیدار با پسکارا می پردازیم:

1- وینگرهای یووه در دو سمت ( ایزلا راست و اساموا چپ )به خوبی در کارهای تهاجمی به خط حمله یووه اضافه می شدند و یورش های آنان به سمت دروازه پسکارا واقعا شجاعانه بود.

این دو بازیکن به خوبی عرصه را بر هافبک های کناری پسکارا تنگ کرده بودند. نفوذهای مرتب آنان به محوطه جریمه پسکارا،سبب محبوس شدن هافبک های کناری پسکارا در زمین خودی شده بود.

2- سه هافبک میانی یووه همانند یک بدن و یک جسم عمل می کردند. یک فکر با 3 بازو که به خوبی پرس می کردند،بازیسازی می کردند و تیم را به جلو می راندند.

3- شما همواره حرکات بدون توپ را در زمین از جانب بازیکنان یووه مشاهده می کردید. جابجایی های سریع در طول و عرض زمین و اجرای پرس روی بازیکنان پسکارا در 1/3 دفاعی حریف.

4- کیفیت بازی و جاگیری های مهاجمین علی الخصوص کوالیارلا و هماهنگی خوب او با وینگر ها فضا را برای دیگر مهاجم یووه،جووینکو فراهم ساخته بود. کوا برای جووینکو فضا سازی می کرد و سبا هم با توجه به شوت زدن بودنش به راحتی دروازه پسکارا را از فواصل مختلف شوت باران می کرد. در کل دپارتمان هجومی یووه در این دیدار فوق العاده منظم بود.

اما با تمام این شرایط مثبتی که در کار تیم مشاهده شد،کماکان ضعف هایی هم،به خصوص در امور دفاعی تیم مشهود بود که کادر فنی،قطعا تا دیدار برابر لاتزیو به برطرف کردن آن ها خواهد پرداخت.

مشکلاتی که شاید بخش اول آن به راحتی حل شود و بخش دوم به سختی. بیشتر اشکالات دفاعی یووه در 10 دقیقه ابتدایی بازی و زمانی بود که پسکارا با کمک گرفتن از تماشاگران خودی و جو ورزشگاه اقدام به حملات غالبا احساسی به سمت دروازه یووه می کرد. ضعف در جاگیری ها زمانی که تیم حریف اقدام به ضربات شروع مجدد می کرد،یکی از اشکالات خط دفاعی یووه بود.

با توجه به مدافعین با تجربه ای نظیر کیه لینی و بارتزالی این نوع اشتباه از خط دفاعی یووه پذیرفتنی نیست و ناهماهنگی هایی میان آنان و بوفون مشاهده می شد. مشکل دوم در ساختار دفاعی یووه، همان ایراد از سیستم 3-5-2،یعنی فضای پشت سر وینگر ها بود. بازیکنان پسکارا در چند موقعیت، از این فضا برای ارسال های خطرناک روی دروازه یووه بهره بردند و بارها روی دروازه یووه خطر ساز شدند.

می خواهیم پیروز شویم چون یووه هستیم
vucinicnew1.jpg

attachment-236572d1352584041-image.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

چرا کم فعالیت !!! :دی یعنی این جواد داداش پیرمرد باید بیاد تاپیک رو بیاره بالا :دی دستت طلا جواد جونم / جوونها کجا پیچیدن ! :دی

آقا اینم عکسهای بازی آخر / دیر شده شرمنده. حاضر بود ولی فرصت نشده بود :)

Pescara+v+Juventus+FC+Serie+A+LRRSBBEJP8Rl.jpg

39 عکس در حجم 3.89

فایل های ضمیمه

• Pescara+v+Juventus+FC+Serie+A.rar
    3.9 MB · نمایش ها: 11

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یووه می‌تواند سورپرایز لیگ قهرمانان باشد

post-1352892259-nijuv.jpg

میشل پلاتینی رئیس اتحادیه فوتبال اروپا معتقد است یوونتوس می تواند با صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا، شگفتی ساز این رقابت ها باشد.
به گزارش سایت انگلیسی گل، قهرمان فصل قبل سری آ در فاصله دو هفته مانده به پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، با 2 امتیاز کمتر از تیم های شاختار و چلسی در مکان سوم جدول گروه E این رقابت ها قرار گرفته است و بازیکن سابق بیانکونری و شخص اول فوتبال اروپا معتقد است آنها می توانند به مرحله بعدی صعود کنند."من به سری آ علاقه دارم. بازی های تماشایی در آنجا انجام می شود و یوونتوس جذاب ترین تیم برای تماشا است. سبک بازی آنها مرا شگفت زده کرده است. آنها مدعی اصلی تصاحب اسکودتو هستند و می توانند در لیگ قهرمانان اروپا هم شگفتی ساز باشند."پلاتینی در ادامه از رابطه اش با دی لورنتیس مالک باشگاه ناپولی می گوید و تصریح می کند که دوست دارد روزی دیگو مارادونا را در قامت سرمربی گری این تیم ببیند."من در بعضی موارد اصلا با نظرات دی لورنتیس موافق نیستم، ولی ما اغلب با هم صحبت می کنیم. به هر حال او توانست ناپولی را به جایگاه اصلیش برگرداند."اسطوره سابق تیم ملی فرانسه ادامه می دهد: "خیلی دوست دارم روزی مارادونا را روی نیمکت این تیم ببینم. حضور او جلوه باشکوهی به ناپل خواهد داد."لازم به ذکر است، مارادونا بعد از اخراج از باشگاه الوصل در تابستان امسال، هنوز در تیمی مشغول به کار نشده است.

**************************************************************************************************************************************************

یووه نباید ترسی از چلسی داشته باشد

post-1352827621-miwit.jpg

کلودیو مارکیزیو، هافبک باشگاه یوونتوس اطمینان می دهد که یووه می تواند در بازی برابر چلسی برای بهبود جایگاهش در گروه، نتیجه دلخواه خود را کسب کند.به گزارش سایت انگلیسی گل، یوونتوس که در حال حاضر پشت سر دو تیم چلسی و شاختار، در رده سوم جدول گروه E رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد، در دو بازی آینده باید به مصاف این دو تیم برود. در این بین هافبک ملی پوش بیانکونری معتقد است که آنها نباید از قهرمان اروپا هراسی داشته باشند.مارکیزیو درباره بازی آینده آنها با چلسی می گوید: "اگر ما همانند دو بازی اخیرمان در لیگ قهرمانان و سری آ به میدان برویم دیگر نباید از رویارویی با چلسی ترسی داشته باشیم. ما در بازی رفت هم بدون ترس بازی کردیم و در حالی که با دو گل از آنها عقب افتادیم، توانستیم در پایان شکست را با تساوی عوض کنیم."این بازیکن 26 ساله ادامه می دهد: "ما احترام زیادی برای قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا قائلیم، اما با علم به پیشرفت قابل ملاحظه یووه طی یک سال گذشته، ما تمام شرایط لازم برای صعود به دور بعدی رقابت ها را داریم."دیدار دو تیم یوونتوس و چلسی روز سه شنبه 30 آبان به میزبانی بیانکونری برگزار خواهد شد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
اتحاد هواداران یوونتوس علیه عادل فردوسی پور ، رسانه ملی جایی برای اظهار نظرات شخصی نیست !
timthumb.php

شنبه گذشته در دربی ایتالیا یووه با گل آفساید ویدال در دقیقه ۱ به گل رسید ، اما هواداران یووه به جای خوشحالی از این گل بسیار ناراحت بودند زیرا گزارشگر مسابقه مرتب در حال بی احترامی به تیمشان بود و از جملاتی مانند داوری همیشه به سود یوونتوس است یا قضیه کالچو پولی در حال تکرار است و….. استفاده می کرد . اما جالب اینجا بود که در نیمه دوم کاملا داوری به سود اینتر برگشت یک پنالتی مشکوک به سود اینتر گرفته شد و یک پتالتی به سود یووه گرفته نشد داور خطایی را که اخراج مستقیم داشت را به سود یووه نگرفت اما گزارشگر بازی که لقب بهترین گزارشگر ایران را نیز دارد کلامی از داوری بر ضد یوونتوس است بر زبان نیاورد ایشان شب گذشته بی احترامی را به حد کمال رساند و در برنامه نود که مخاطبینی دارد که به حرف های ایشان اعتماد کرده و اطلاعات چندانی در مورد سری آ ندارند، یووه را تیمی دانست که داوری ها همیشه به سود این تیم است و با نشان دادن صحنه هایی که کاملا یک طرفه و جمله در مورد یوونتوس صحنه زیاد است اما ما به ای ن۲ صحنه بسنده می کنیم ….. به هواداران این تیم توهین کرد . آیا واقعا رسانه ملی یک کشور و یک برنامه پر مخاطب مانند برنامه نود جایی برای توهین به هواداران پرتعداد یوونتوس در ایران است ؟ برنامه نود سال هاست به خاطر عدم جانب داری از تیمی خاص به برنامه ای پرطرفدار در میان مردم جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است ، اما به نظر می‌رسد عده ای احساس می‌کنند که در این میکروفون خود می‌توانند هرچیزی را باب میل خود بازگو کنند ؟ مگر هواداران یوونتوس چه گناهی کرده اند که عده ی آنها را بازیچه دست خود کنند ؟ آقای عادل فردوسی پور شما چقدر لیگ ایتالیا را دنبال می کنید که از داوری آن صحبت می کنید؟ یا از قضیه کالچو پولی چقدر اطلاعات دارید ؟ اگر اطلاعات کافی در زمینه مسائل ایتالیا داشتید واژه کالچیو اسکومسه را به کار نمی‌بردید ، واژه ای که معنی در تضاد با اسکومسه پولی دارد آقای فردوسی پور در ایتالیا هفته ای نیست که بازی های ان اشتباهات فاحش داوری نداشته باشند ؛ تیم های اینتر و میلان در همین فصل بارها با اشتباهات داوری پیروز شدند ، آیا فقط دیدن اشتباهات به سود یوونتوس طرز تفکر شماست ؟ اگر اینطور است که باید برای طرفداری از این طرز تفکر برای خود تاسف خورد . آقای فردوسی پور هواداران یووه کسانی هستند که وقتی تیمشان در سری b هم بود طرفدار این تیم باقی ماندند در زمانی که دیگر تیم ها در چمپیونز لیگ خود نمایی می کردند ما کاسه صبر بدست گرفتیم تا تیممان قدرتش را دوباره بدست آورد اکنون که تیم ما قدرتش را بدست اورده دیگر تحمل نیش و کنایه های بی اساس شما را نداریم امیدوارم آنطور که شایسته است این ناراحتی را از دل هوادران یووه بیرون کنید ، آقای فردوسی پور پیشنهاد میکنیم شما به همان بازی های لیگ جزیره و تیم محبوبتان لیورپول بیشتر توجه کنید تا رقابت های سری‌آ هواداران یوونتوس می‌توانند در بخش نظرات هر نفر یک پیغام با رعایت احترام برای عادل فردوسی پور نوشته تا به مرور به این پست پیوست شده و برای مسئولین صداوسیما و برنامه نود فرستاده شود !

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
حقیقت پس از ۴ ماه/کونته از تبانی اطلاع نداشت
امروز پس از ۴ ماه دادگاه ورزشی ایتالیا کونته را بی گناه دانست

بیانیه ی رسمی دادگاه ملی ورزش در مورد کاهش محرومیت کونته :

“مدارکی که به دادگاه ارائه شده بود که ماسترونونیو به علت عدم شرکت در تبانی از تیم کنار گذاشته شده بود اشتباه بوده است و این بازیکن در ان زمان مصدوم بوده است

و برای دادگاه ثابت شد که ادعای کاروبیو که مدعی شده بود کونته در تبانی دست داشته است با مدارکی که تیم حقوقی کونته ارائه کرد متناقض بوده است و زمانی که کونته از تبانی خبر داد شده است که سرمربی یوونتوس بوده است”

این بیانیه اثباتی بر حرف های انیلی است که معتقد بود سیستم قضایی ایتالیا باید دچار تغییر شد

این سیستم فرد بی گناهی رو ۱۰ ماه محروم کرده و پس از گذشت ۴ ماه به بی گناهی وی اعتراف می کنند

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

حقیقت پس از ۴ ماه/کونته از تبانی اطلاع نداشت
امروز پس از ۴ ماه دادگاه ورزشی ایتالیا کونته را بی گناه دانست

این سیستم فرد بی گناهی رو ۱۰ ماه محروم کرده و پس از گذشت ۴ ماه به بی گناهی وی اعتراف می کنند

خسته نباشند , حالا که حکمش تموم شده دارن می گویند کونته بی گناه هست ؟!

حالا چی می شه ؟ باید این 20 روز هم صبر کنه یا می تونه از دیدارهای آینده تیم رو همراهی کنه ؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان

خسته نباشند , حالا که حکمش تموم شده دارن می گویند کونته بی گناه هست ؟!

حالا چی می شه ؟ باید این 20 روز هم صبر کنه یا می تونه از دیدارهای آینده تیم رو همراهی کنه ؟
فکر کنم اگه فدراسیون هم تایید کنه میتونه بشینه رو نیمکت!!!

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ورود پوگبا و خروج پیرلو از لیست یوونتوس برای دیدار مقابل لاتزیو

post-1353094036-nalok.jpg

پل پوگبا پس از یک جلسه تنبیه از جانب آنتونیو کونته، بار دیگر در لیست یوونتوس برای دیدار مقابل لاتزیو قرار گرفته است.
هافبک فرانسوی یوونتوس که دیدار مقابل پسکارا را به دلیل بی انضباطی از دست داده بود برای دیدار مقابل لاتزیو به احتمال زیاد در ترکیب اصلی یوونتوس جایگزین آندرا پیرلویی خواهد شد که به دلیل محرومیت نمی تواند در ترکیب یوونتوس به میدان رود.بازیکنان حاضر در لیست یوونتوس برای این دیدار به شرح ذیل می باشند:1 بوفون, 2 لوسیو, 3 کیه لینی, 4 کاسرس, 6 پوگبا, 7 پپه, 8 مارکیزیو, 9 ووچینیچ, 11 دی چلیه, 12 جووینکو, 15 بارزالی, 17 بنتنر, 19 بونوچی, 20 پادوین, 22 آساموا, 23 ویدال, 24 جیاکرینی, 26 لیخشتاینر, 27 کوالیارلا, 30 استوراری, 32 ماتری, 33 ایسلا, 34 روبینیو, 39 مارونه

************************************************************************************************************************************

جادوی الکس برای سیدنی کافی نیست!

post-1353081666-gakom.jpg

اسطوره باشگاه یوونتوس دو گل دیگر برای سیدنی به ثمر رساند، اما این گل ها برای جلوگیری از شکست برابر Brisbane Roar کافی نبود.
الکس دل پیه رو که تابستان گذشته با خاتمه قراردادش با یوونتوس به استرالیا رفت، در دیدار امروز سیدنی اف سی، به زیبایی دو گل وارد دروازه حریف کرد، اما تیمش با نتیجه 2-4 مغلوب شد.این شکست سبب شد سیدنی اف سی در رتبه ماقبل آخر لیگ استرالیا پس از هفت هفته قرار گیرد و نشانگر آن است که جادوی الکس به تنهایی برای پیروزی این تیم کافی نیست.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش بازی یوونتوس-لاتزیو

post-1353148518-totip.jpg

هفته سیزدهم رقابت های سری آ ایتالیا امشب ساعت 20:30 با برگزاری یک دیدار حساس در تورین بین تیم های یوونتوس و لاتزیو آغاز خواهد شد.به طور کلی رقابت های این هفته سری آ را می توان جدال تیم های پایتخت با شمالی های تورین نامید. به طوری که علاوه بر این بازی، دوشنبه شب در آخرین بازی هفته نیز تیم تورینو در المپیکو رم میهمان رم، دیگر تیم پایتخت خواهد بود.

یوونتوس
بیانکونری با کسب پیروزی پر گل هفته گذشته برابر پسکارا علاوه بر حفظ جایگاه صدرنشینی خود، توانست اختلافش را با تیم دوم جدول مجددا به عدد چهار برساند. آنها در اروپا هم یک پیروزی پر گل را مقابل حریف خود تجربه کردند، اما مطمئنا آنتونیو کونته بدون توجه به جدال حساس وسط هفته یووه با چلسی در لیگ قهرمانان اروپا، با ترکیبی کامل تیمش را روانه این میدان حساس خواهد کرد.یکی از قدرتمند ترین نقاط یووه در این فصل خط دفاعی آنهاست. خوردن تنها 9 گل در 12 هفته، بانوی پیر را در کنار تیم های ناپولی و فیورنتینا به عنوان بهترین خط دفاعی لیگ معرفی می کند. حضور سه دفاع ملی پوش آتزوری و قرار گرفتن کاپیتان تیم ملی ایتالیا پشت سر آنها در درون دروازه دلیل محکمی برای استحکام دیوار دفاعی بیانکونری است.شاید آنتونیو کونته مجبور باشد بیشترین تغییرات را در خط میانی تیمش ایجاد کند. محرومیت آندرا پیرلو بدترین خبر برای اوست و حضور پل پوگبا به جای این هافبک خلاق قابل پیش بینی است. دیگر تغییر نیز در خط راست میانی انجام خواهد گرفت. جایی که این روزها کونته ترجیح می دهد از ایسلا به جای لیشتاینر، یازیکن سابق لاتزیو استفاده کند. بازگشت سیمونه په په در این پست نیز خبر خوبی برای کونته و هواداران بیانکونری خواهد بود.اما در خط حمله بعد از هفته ها به نظر می رسد سرمربی 43 ساله یووه به زوج ایده آل خود رسیده باشد. درخشش فوق العاده فابیو کوالیارلا در کنار بازی های موثر جیووینکو طی هفته ای اخیر، شانس حضور این دو مهاجم ایتالیایی را در ترکیب اصلی بیشتر از سایرین کرده است.
ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):بوفون - کیه لینی - بونوچی - بارزالی - ایسلا - ویدال - پوگبا - مارکیزیو - آساموا - کوالیارلا - جیووینکو

لاتزیو

در آن سوی میدان، بیانکوچلستی نیز بعد از پیروزی در دربی حساس دلا کاپیتاله مقابل رم، با روحیه ای خوب به تورین سفر خواهد کرد. آنها در یک جدال نفس گیر موفق شدند با نتیجه 3-2 از پس حریف قدرتمند خود بر بیایند. عملکرد لاتزیو در یورو لیگ نیز قابل دفاع است. به طوری که تا پایان دور چهارم، فیروزه پوشان پایتخت با 8 امتیاز، بالاتر از تاتنهام در صدر جدول گروه J رقابت ها قرار گرفته اند.تیم ولادمیر پتکوویچ علی رغم قرار گرفتن در جایگاه پنجم جدول رده بندی سری آ، نوسان زیادی در آغاز این فصل داشته است. پیروزی برابر تیم های بزرگ و شکست در برابر تیم های نه چندان مطرح موید این موضوع خواهد بود. در این بین شاید عملکرد خط دفاعی آنها با دریافت 17 گل پر انتقاد تر از سایر بخش ها باشد. غیبت سناد لولیچ، دفاع چپ لاتزیو در این دیدار نیز مطمئنا به مشکلات این تیم خواهد افزود.در خط میانی و در نبود کاپیتان مائوری به دلیل اخراج در دربی رم، احتمالا پتکوویچ از کریستین بروکی استفاده خواهد کرد. او در بازی برابر رم نیز در 15 دقیقه پایانی نمایش قابل قبولی داشت. به طور کلی حضور هرنانز، گونزالس و کاندروا، بازیکن سابق یوونتوس جلوی لدسما و بروکی، خط میانی بیانکوچلستی را بسیار قدرتمند و خلاق نشان می دهد.در نوک خط حمله نیز بهترین گزینه سرمربی بوسنیایی لاتزیو، میرو کلوزه است. این مهاجم 34 ساله آلمانی با به ثمر رساندن 7 گل زده، بدون شک یکی از ارکان موفقیت این فصل لاتزیو به شمار می رود.
ترکیب احتمالی لاتزیو (1-3-2-4):مارکتی - کونکو - دیاز - بیاوا - رادو - لدسما - بروکی - گونزالس - کاندروا - هرنانز - کلوزه

نکات مهم بازی
1- دو تیم 68 بار در سری آ به مصاف یکدیگر رفته اند که یوونتوس در 43 دیدار آن پیروز میدان بوده است
2-در آخرین دیدار دو تیم که نقش تعیین کننده ای در قهرمانی فصل قبل یووه داشت، آنها موفق شدند با گلزنی په په و الکس دل پیرو حریف خود را از پیش رو بردارند
3- لاتزیو علاوه بر شکست در چهار بازی قبلی دو تیم، در 15 دیدار گذشته نیز موفق به شکست حریف تورینی خود نشده است
4- میروسلاو کلوزه با هفت گل زده و فابیو کوالیارلا با شش گل زده بهترین گلزنان دو تیم در این فصل محسوب می شوند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب متاسفانه مساوی شدیم و فقط می تونم بگم که کلی موقعیت گل خراب کردیم . و در آخر ارادت خاص به ماروتای عزیز با این مهاجم خریدنش :(
-----------------

لازیو روح فوتبال را کشت ( یوونتوس 0 - 0 لازیو )
juve-lazio1.jpg

شاید همه از لازیو انتظار داشتند در سیستم بازی خود تاکتیک ضد حملات را اندیشیده باشد تا تیم نگاهی به گلزنی داشته باشد اما شاگردان پتکوویچ در طول 90 دقیقه بازی تنها به فکرگل نخوردن بودند و همین موضوع باعث شد تا کیفیت بازی یووه کاهش پیدا کند.

در حالی که انتظار می رفت لازیو برای حملات خود در این دیدار حمله ای داشته باشد اما در نیمه اول شاهد هیچ واکنشی از سوی بازیکنان فیروزه ای پوش لازیو نبودیم و انها حتی به فکر ضد حملات نیز نبودند و در طول 45 دقیقه به صورت کامل در زمین خود به پرس مشغول بودند.

لازیو که بعد از گذشت دقایقی از بازی سیستم خود را به 4 - 5 - 1 تغییر داد بیشتر سعی داشت تا در مقابل حملات یووه مقاومت نشان دهد و تنها هرنانس به عنوان تکنیکی ترین بازیکن این تیم در یکی دو صحنه با حرکات انفرادی خود هجوم هایی را ترتیب داد.

این دفاع منطقه ای لازیو در حالی اتفاق می افتاد که یوونتوس از وجود دو بازیکن خلاق خود به نام های پیرلو - ووچینیچ محروم بود و مدافعان لازیو تمامی راه های نفوذ را بسته بودند و در صحنه هایی که برای یووه به دست آمد بی دقتی مهاجمان و عدم چارچوب شناسی مانع از گلزنی بانوی پیر شد.

پاس های اشتباه از سوی بازیکنان میانی یوونتوس یکی دیگر از دلایل عدم موفقیت سیاه پوشان تورین در نیمه اول بود و عملکرد هافبک های مرکزی یووه چندان رضایت بخش نبود.

ایسلا و اساموا دو بازیکن کناری یووه در نیمه اول بر روی ارسال های هوایی دقت کافی نداشتند و همین موضوع سبب شد تا یووه نتواند از کناره ها هجوم تاثیر گذاری را پی ریزی کند.

در نیمه دوم سیستم بازی لازیو تا حدودی تغییر پیدا کرد و این تیم سعی داشت در دقایق ابتدایی حمله ای را به سمت دروازه ی یووه ترتیب دهد اما تلاش بازیکنان میهمان فایده ای نداشت و یووه همچنان تیم برتر میدان بود.

دفاع منطقه ای به همراه پرس شدید از سوی بازیکنان لازیو باعث شده بود تا کیفیت بازی تا حدی زیادی پایین بیاید و بازیکنان یووه نتوانند نمایش همیشگی خود را به اجرا بگذارند.

تعویض های سرمربی یووه در خط حمله و هجوم با سه مهاجم نیز تاثیری در روند بازی نداشت و یوونتوس نمی توانست راهی برای نفوذ به سمت دروازه ی لازیو پیدا کند و در اندک موقعیت های به وجود آمده نیز بی دقتی مهاجمان یا عکس العمل های فوق العاده ی مارکتی مانع از گلزنی شده بود.

5 دقیقه زمان تلف شده نیز نتوانست یوونتوس را به گل برساند و بانوی پیر در دیدار خانگی در مقابل فیروزه ای پوشان لازیو به تساوی 0 - 0 دست پیدا کرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

بازی رو از دست دادیم. نیمه اول بهتر بودیم.
نیمه دوم بی نظم
بهرحال حضور در اروپا این مشکلات رو داره. امیدوارم که این بازی تو اروپا بتونیم جبران این بازی رو بکنیم و حداقل هم سیخ نسوزه هم کباب! :دی
البته محرومیت پیرلو هم مزید بر علت شد و البته بد نبود . اقلا تیم بدون او هم تست خوبی خورد و یه استراحتی هم داشت :دی

لازیو پارسال هم برامون مشکل ساخت که با کاشته الکس بردیم و در راه قهرمانی تاثیر زیادی داشت . امسال هم خب تیمش بهتره ولی مثل پارسال بازی نکردند. دفاع کردن فقط
خوابوندن بازی هم که دیگه هیچی.
بهرحال ایرادی نداره. من از این تیم عصبانی شده بودم ولی مقطعی هست و کلا شخصیت تیمشون رو متفاوت میدونم. کلا تیمهای شهر رم اینطوری مبارزه جو هستند(به قول ما غیرتی هستند) و اینکه ما نبردیم نباید دلیل بشه سخت بگیریم به ایم موضوع.
بدشانس هم بودیم ولی شانس هم نیاز به خوب بودن بیشتر داره.

بازی تموم شد و رفت و باید به اروپا فکر کرد.
برای لیگ مشکلی پیش نمیاد و بزودی اگر فاصله کم هم بشه دوباره زیاد میشه !

باید این تساوی رو مسئولین شبکه سه هم تبریک گفت با اون چرندیات گوینده اش! بهرحال اینها فقط بازیهایی رو نشون میدن که شانسی برای شادی داشته باشند و نحسیشون گرفته ما رو . به امید روزی که رسانه میلی به رسانه ملی تبدیل بشه و تیربون ملی دست 4 تا بچه دست به دست نشه و نشه تیریبون شخصی . خدا هدایتشون کنه / نکرد هم نکرد :دی خوشحال میشم در جهل باقی بمونند و خوش باشند.

//

در مورد بازیکن ها.
حس میکنم جورجو مدتیه خیلی آروم شده و دیگه وقتی یه بازیکن در مقابلش حرکت بدی بکنه بیخیال میشه! قبلا مثلا اگر یکی میخواست داور رو گول بزنه این خیلی عصبی میشد و درگیر میشد باهاش. این خیلی خوبه این بازیکن داره پا جا پای با قدمت تر ها میذاره
همینطور مارکیزیو خیلی آرامش ستودنی ای داره. رفتارش حین بازی و بعد بازی کاملا شرافت مندانه و قابل افتخار هست. پهلوانی شده برا خودش و ما البته.
دفاع ما خوب بود اما فشار زیادی هم نداشت که با توجه به اینکه این بازی با لازیو بوده خیلی نکته مهمی هست.
پوگبا امشب اون بازیکن مورد نظر نبود. البته بد نبود ولی با توجه به قبل انتظار بیشتری داشتیم.
از برگشت په په خوشحال نشدم! البته این شخصیه :دی پسره ی گلف باز :دی
فابیو و جوینکو هر دو باید زودتر تصمیم بگیرند و با دقت تر باشند. براحتی باید این بازی رو میبردیم .
ویدال جواهری هست واقعا.

و نهایتا:
مردشو ببره اون دادگاه رو که 4 ماه طول میکشه برای یه حکم 4 ماهه تجدید نظر رو بررسی کنه و بعد تموم شدن همه داستانها بیاد و تبرئه کنه.
اتفاقا حال میده که با همه بجنگی! مهم نیست که بگند همه به ما کمک میکنند! واقعیت برای کسی که بخواهد ببینه روشنه! همین امشب طرف فابیو رو با دو دست هل داد و یه پنالتی مسلم سوخت. در مقایسه با پنالتی ای که دو بازی قبل علیه ما گرفتند !! این رو باید سه تا پنالتی میگیرفتند ولی خب اینها حرفهایی هست که همیشه وجدانهای خاص میبینه. برای خودم همیشه اشتباهات داوری پذیرفته هست! چه به نفع ما و چه به ضرر ولی قضاوت یه جانبه اونم تو تلویزیون ! بیخیال به نظر من بچه بازیه. /

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
دیشب باید براحتی می بردیم اما متاسفانه نبود یک تموم کننده کاملا مشخص و واضحه، جووینکو که فقط دوندگی بالایی داره و اصلا قدرت تموم کنندگی نداره، کوآ و ماتری هم چند بازی یکبار رو دور گلزنی میوفتن و اون مهاجم جدیدمون هم که دیگه آخرتشه، هر زمان که وارد بازی میشه باید فرض کرد یووه داره 10 نفره بازی میکنه...
دیشب گلهای آلکس برای سیدنی رو نگاه می کردم که به جزء آه و افسوس برام هیچی نداشت که اسطوره باشگاه رو به همین راحتی رهاکنی و امثال بنتنر رو جایگزین کنی!!!

دانلود دو گل آخر آله برای سیدنی

و یک سری از عکسهای بازی دیشب:

C_3_Media_1602437_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602434_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602435_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602429_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602431_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602423_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602421_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602422_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602418_immagine_ts673_400.jpg
C_3_Media_1602406_immagine_ts673_400.jpg