• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی مهیجی شده. یووه این فصل واقعا تیم گردن کلفتیه.

تو 5 دقیقه 3 گل زدن و بازی الان 4 0 به نفع یووه در جریانه. دقیقه 60

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

تبــــــــــریک به دوستان یوونتوســـــــی...

فوق العاده بودیم و قهرمانی نوش جانمون:D

تحقیر لازیو در المپیک رم ( لازیو 0 - 4 یوونتوس )

C_3_Media_1770183_immagine_ts673_400.jpg

یوونتوسی ها با هدایت انتونیو کونته موفق شدند در یک بازی دیدنی و پرگل با حساب 4 گل تیم لازیو را در هم بکوبند و اولین مسابقه ی خود را در فصل جدید با یک پیروزی شیرین به پایان برسانند و قهرمان سوپرکاپ ایتالیا شود.

کونته سرمربی یوونتوس، تیم خود را با ترکیب Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Vucinic, Tevez به میدان فرستاد.

تیم لازیو که از انگیزه ی فراوانی برای پیروزی در این دیدار برخوردار بود با سرعت بالایی مسابقه را آغاز کرد ولی تسلط یوونتوسی ها به مسابقه باعث شد تیم لازیو نتواند حرکت خاصی در نیمه اول انجام دهد.

نمایش یوونتوسی ها در خط حمله قابل قبول نبود اما خلاقیت پیرلو باعث شد تا بانوی پیر توسط پوگبا دروازه ی لازیو را به زیبایی باز کند. همین گل کافی بود تا کیفیت بازی دو تیم افت پیدا کند و یووه حالت دفاعی پیدا کرد اما لازیو در طرف مقابل توان حمله به سمت دروازه ی یووه را نداشت.

عملکرد خط دفاعی و هافبک یوونتوس در نیمه اول قابل تحسین بود و شاگردان کونته موفق شدند دستورات کونته را به خوبی اجرا کنند اما در خط حمله ساختار هجومی دچار اشکالات زیادی بود.

نیمه اول با تک گل پوگبا به سود یووه به پایان رسید و مصدومیت مارکیزیو بدون شک بد ترین اتفاق برای یوونتوسی ها در نیمه اول بود و همه در انتظار نظر نهایی پزشکان یووه در مورد وضعیت نهایی این بازیکن خوش تکنیک هستند.

در نیمه دوم یوونتوس شرایط بازی به گونه ی دیگری رقم خود و بانوی پیر موفق شد با حرکات دیدنی و حساب شده ی بازیکنان خود از لازیو یک مغلوب به تمام معنا بسازد و کیه لینی، لختشتاینر و توز موفق شدند در فاصله ی پنج دقیقه سه بار دروازه ی مارکتی را باز کنند.

در ادامه یوونتوس بازی آرام تری را به نمایش گذاشت و در اکثر دقایق باقی مانده سعی در مرور کارهای تاکتیکی خود داشتند و پاس های کوتاه در نیمه ی زمین خودی در دستور کار بازیکنان قرار داشت.

لازیو که بازی را با نتیجه ای سنگین واگذار کرده بود سعی در تدارک حملاتی بر روی دروازه ی یووه داشت اما تنها در یک صحنه موفق به عبور از خط دفاعی یووه شد اما جیجی بوفون به زیبایی مانع از پیشروی وی شد.

در نهایت داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در اورد و بانوی پیر موفق شد در اولین دیدار خود با نتیجه ای شیرین تیم لازیو را شکست دهد و اولین جام فصل را به دست آورد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم , چه بازی کرد یووه :happy:

البته مثل همیشه یووه بعد از 4 گل بیشتر مدارا کرد تا بازی :cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از یووه :happy:
-----------------

کونته : همه چیز عالی بود
C_3_Media_1770162_immagine_ts673_400.jpg

انتونیو کونته با کسب چهارمین قهرمانی خودش با یوونتوس ، هم اکنون به جمع 3 مربی پرافتخار تاریخ یوونتوس قرار گرفت. او در کنار کارلو پارولا و کارلو کارکانو ، در یک رتبه از نظر تعداد قهرمانی قرار دارد. سرمربی موفق یووه در پایان دیدار مقابل لازیو گفت:

"در کنفرانس دیروز من ارام بودم زیرا بازیکنانم را می شناختم. این یک بازی one-off بود و این بازی ها هستند که تاریخ را ایجاد می کنند. ما همچنان نوشتن تاریخ را ادامه می دهیم."

"بازیکنان من یک عملکرد بی نظیر داشتند، و سزاوار یک پیروزی بودند. اماده سازی تیم بسیار خوب بود.. ما فقط یک بار توسط لس آنجلس گلکسی شکست خوردیم و بقیه بازی ها به ضربات پنالتی کشید."

سرمربی یووه در پایان گفت: "سزاوار این پیروزی بودیم و از این بابت بسیار خوشنودم. ما برای یک سال دیگر موفق به کسب سوپر کاپ شدیم و این خوشحال کننده است."

کونته همانند فرگوسن
C_3_Media_1770681_immagine_ts673_400.jpg

کارلوس توز که زننده چهارمین گل یووه به لاتزیو در فینال سوپر کاپ امسال بود مصاحبه کوتاهی را با Rai Sport انجام داد :

»» من از نتیجه کسب شده در بازی و عملکرد خودم برای تیم بسیار خوشحالم.از لحاظ فیزیکی شرایطم خوب است.کیفیت بازی ووچینیچ فوق العاده است و این دومین باری بود که ما در کنار هم بازی کردیم اما همواره بازی در کنار بازیکنان با کیفیت موجب خوشنودی و لذت است ««

»» کونته شبیه فرگوسن است ؟ هر دو آن ها مربیانی موفق و برنده هستند و بسیار به هم شبیه هستند.هر دو آن ها هیچ چیز را به بخت و اقبال نمی سپارند ««

بوفون: جایی که نیاز است پیروز می‌شویم
timthumb.jpg

جیانلوئیجی بوفون سنگربان تیم فوتبال یوونتوس، پس از برتری مطلق ۴-۰ مقابل لاتزیو در سوپرکاپ ایتالیا، می‌گوید هر وقت که برد برای تیم ارزشمند و رسمی باشد تیمش آماده پیروزی است.

یووه هیچ یک از مسابقات پیش فصل خود را با پیروزی پشت سر نگذاشت، اما دیشب موفق شد لاتزیو را در خانه خود تحقیر کند بوفون به رای اسپرت ایتالیا گفت:

” این پنجمین سوپرکاپی بود که من به دست آوردم، امشب یوونتوس نشان داد که ما همان شیوه بازی را که در مسابقات پیش فصل آمریکا و چین به کار می‌بریم مقابل تیم‌های بزرگ و بازیکنان بزرگ به کار نمی‌گیریم، وقتی نتیجه بازی ثبت و حساب می‌شود آماده پیروزی هستیم.”

علی‌رغم این پیروزی، کنته در دقایق پایانی از شاگردانش بسیار عصبانی بود :

” نگرش کنته در کنار زمین برای ما بسیار حیاتی است و ارزش این موفقیت‌ها بیشترش به کنته برمی‌گردد و کمی از آن به ما تعلق دارد. این نخستین بازی فصل بود و ما اکنون می‌توانیم با هوادارانمان این موفقیت را جشن بگیریم.”

لختشتاینر: فریادهای کونته به ما انگیزه می دهد
1077278-17170820-640-360.jpg

بدون شک استفن لختشتاینر برترین بازیکن و ستاره ی سوپرکاپ ایتالیا بود و بر روی تمامی گل ها نقش داشت و بازیکنان لازیو در مقابل او نتوانستند کار مفیدی انجام دهند. بازیکن سرعتی یووه در پایان دیدار گفت:

"این یک شب بزرگ برای یوونتوس است ، کسب پیروزی 4-0 در خانه حریف قابل توجه است و ما بسیار خوشحالیم."

"من 3 سال با شکوه با لاتزیو داشتم و موفق به کسب 2 عنوان شدم ولی الان من یک یوونتوسی هستم و از این قهرمانی هر لحظه لذت می برم."

"انتونیو کونته زمانی که فریاد می کشد در من انگیزه ای مضاعف ایجاد می کند و این دقیقا همان مربی هست که من نیاز دارم و این بهترین نتیجه را برای من به ارمغان می اورد"

هدف ما موفقیت در تمامی جام هاست هر چند آسان نخواهد بود
C_3_Media_1770425_immagine_ts673_400.jpg

آندره آنیلی رئیس جوان باشگاه یوونتوس پس از قهرمانی یووه در سوپرکاپ ایتالیا مصاحبه کوتاهی را با کانال Rai Sport ایتالیا انجام داد:

»» این که بتوانید کارتان را با گام های درست آغاز کنید فوق العاده مهم است این هدفیست که برای ما در زمین بازی وجود دارد قطعا ما به خوبی از سختی های فصل پیش رو با خبریم ولی خوشحالیم گام اول را درست برداشتیم««

»» به نظر می رسید کونته به نوعی از اشباع شدن بازیکنانتان واهمه داشت ؟ خیر،بحث اشباع شدن نبود.ما به خوبی می دانستیم که در تاریخ بیش از صد ساله باشگاه،تنها یک بار موفق شده ایم 3 قهرمانی متوالی را کسب کنیم و به خوبی از سختی اجرای آن آگاهیم.ما برای رسیدن به آن باید 100 درصد توانمان یا حتی بیشتر را به کار گیریم ««

»» اسکودتو،لیگ قهرمانان یا همه،کدام یک را ترجیح می دهید ؟ هدف گذاری یووه موفقیت در تمامی جام هاییست که در آن حضور دارد.موفقیت در اروپا رویای ماست اما به خوبی از سختی های آن آگاهیم.در اروپا تیم های فوق العاده رقابتی و قدرتمند حضور دارند و قهرمانی در آن به هیچ وجه آسان نیست.3 قهرمانی متوالی در ایتالیا هم فوق العاده است و نام ما را در تاریخ جاودانه خواهد ساخت اما چیزی که مهم است این است که به مسیر رشدمان که در این 3 سال آغاز کرده ایم ادامه دهیم ««

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[FONT=&amp]سلام؛[/FONT][FONT=&amp]

یک دست خوش به جواد جان گل بابت خبرها و عکسها...[/FONT]:happy:
[FONT=&amp]
دیشب شب فوق العاده ای برای یووه بود اما بنظرم بازم در خط حملمون ضعف هایی داریم، هرچند که هماهنگی توز و ووچینیچ در بعضی صحنه ها امیدوار کننده بود اما بازم خلاء یک تمام کننده مثل تره زگه در تیم احساس میشه.

ای کاش یکی مثل زلاتان و یا حداقل هیگواین رو گرفته بودیم که خیالمون راحت میشد.

اما دیشب جدا از نتیجه دلچسب 4 بر 0 ، زدن 4 گل به مارچتی دروازبان لاتزیو به من خیلی چسبید و یک حال حسابی بهش دادیم...[/FONT]:)
[FONT=&amp]

در ادامه خبرهایی که جواد جان زحمت کشید، چند خبر دیگه + دانلود بازی دیشب و جشن قهرمانی...

[/FONT]
attachment-435166-c_3_media_1770183_immagine_ts673_400.jpg

خلاصه بازی به مدت 10 دقیقه

جشن قهرمانی

مصدومیت لیگامنت برای مارکیزیو؛ دوری 30 روزه از میادین

marchisio.jpg

باشگاه یوونتوس دقایقی قبل با اعلام رسمی خبر مصدومیت مارکیزیو، پس از تست‌های MRI مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی را تایید کرد.

کلودیو مارکیزیو هافبک تیم فوتبال یوونتوس که در دیدار دیشب مقابل لاتزیو دقیقه 20 مسابقه به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا تعویض شد و جای خود را به پوگبا داد، امروز برای بررسی بیشتر مصدومیت خود به کلینیک پزشکی باشگاه رفت.

مارکیزیو عصر امروز در کلینیک فورناکا دی‌سانتیس رفت و به نظر می‌رسد او از ناحیه لیگامنت میانی خود دچار مصدومیت شده و احتمالاً به مدت 30 تا 35 روز از میادین دور خواهد بود.

احتمالا مارکیزیو تا هفته سوم رقابت‌های سری‌آ مقابل تیم‌های سمپدوریا، لاتزیو و اینتر را از دست خواهد داد.

دخالت رم در ماتری-ناپلی؟

matri.jpg

این هفته سرنوشت سازی برای آینده الساندرو ماتری است.

ناپلی در جستجوی یک مهاجم جدید است و ستاره ایتالیایی بیانکونری هدف شماره یک آنها برای تقویت خط حمله به شمار می رود.

گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که ماتری به پارتنوپی پاسخ مثبت داده و انتظار می رود که تیم جنوبی پنج میلیون یورو به علاوه خوان زونیگا را به بانوی پیر بدهد و مهاجم ایتالیایی را به سن پائولو ببرد.

با این حال، توتواسپرت ادعا می کند که آئورلیو دی لاورنتیس رئیس باشگاه ناپلی باید مراقب حرکات جالوروسی در بازار نقل و انتقالات باشد.

مدیر ورزشی رم والتر ساباتینی سرانجام پابلو اسوالدو را به فروش رسانده و با جیب هایی پرپول می تواند به راحتی برای جذب ماتری ۱۲ میلیون یورویی اقدام کند.

رم در پی یک مهاجم مرکزی است و البته آنها قصد دارند مارکو بوریلو را هم از ترکیب حذف کنند.

ویدال سپتامبر تمدید می‌کند

juve_-_vidal_0.jpg

آرتورو ویدال تایید کرده که به زودی قراردادش جدیدی با یوونتوس را به امضا می رساند.

ستاره ی شیلیایی مشتریان بزرگی دارد، اما قهرمان ایتالیا قصد دارد با قراردادی بهتر او را در تورین نگه دارد.

“من در تورین می مانم. تمدید قرارداد پس از بسته شدن بازار نقل و انتقالات انجام خواهد شد. شکی در این مورد نداریم.”

ایجنت این هافبک توانا، فرناندو فلیچویچ، دیشب در استادیو الیمپیکو نظاره گر پیروزی ۴-۰ یوونتوس برابر لاتزیو در سوپرکاپ ایتالیا بود.

توتواسپرت گزارش داده که قرارداد خرید تابستان ۲۰۱۱ یووه از بایرلورکوزن تا ژوئن ۲۰۱۶ اعتبار دارد و او دو سال دیگر هم آن را تمدید می کند.

ویدال دستمزد بیشتری هم دریافت خواهد کرد، ۴ میلیون یورو به علاوه پاداش هایی.

روزنامه های ورزشی امروز ایتالیا

gazaug19_0.jpg
سوپر یووه

• بیانکونری با برد ۴-۰ در سوپر کاپ و در شهر رم فصل جدید را آغاز کرد
  • این تیم کوبنده کونته
  • پیش افتادن با گل پوگبا
  • و سپس با ۳ گل در ۵ دقیقه لاتزیو نابود شد
  • توز نیز گلزنی کرد

tutaug19_0.jpg
یووه آسمانی

• بیانوکونری همیشه در سوپرکاپ برتر بوده
  • لاتزیو۴-۰ خرد شد
  • همه آن شوک و تردید تور آمریکا از بین رفت
  • بازی زیبا و راحت شاگردان کونته در المپیک رم
  • گل پوگبا قفل بازی را شکست
  • گلزنی های کیه لینی،لیخت اشتاینر و توز در شب پیروزی

coraug19_0.jpg
سوپر یووه

• لاتزیو تحقیر شد
  • قهرمان ایتالیا ،اولین جام را به پیروزی ۴-۰ مقابل لاتزیو به دست آورد
  • پوگبا به جای مارکیزیو به زمین آمد و گلزنی کرد
  • سپس گلزنی های کیه لینی،لیخت اشتاینر و توز
  • پنجمین سوپرکاپ بیانکونری
  • ۳ گل در ۵ دقیقه درون دروازه بیانکوچلستی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امروز یک خبر رسمی داریم با چند مصاحبه از اسطوره های باشگاه + کلی خبر درخواست بازیکن از یووه با یک پیشنهاد معاوضه :D

اینو داشت یادم می رفت یک فایل ZIP هم هست که حتما دانلود کنید :happy:
-----------------

رسمی: زیگلر به ساسولو پیوست
timthumb (1).jpg

همانطور که انتظار می رفت رتو زیگلر مدافع سوییسی تیم یوونتوس به صورت قرضی به ساسولو پیوست.

باشگاه یونیونه اسپورتیوا ساسولو کالچو با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی اش نوشت: “رتو زیگلر مدافع ۲۷ ساله یوونتوس به صورت قرضی به ساسولو پیوست.

هیچ تایید رسمی مبنی بر احتمال دائمی شدن قرارداد در پایان فصل منتشر نشده است.

یـوونتوس مدعی لیگ قـهرمانان است
tardelli_1982-1221484426_zoom32_crop_600x450_600x450+13+66.jpg

مارکـو تاردلـی ستاره سابق یوونتوس در پست هافبک که بین سال های 1985-1975 برای بانوی پیـر به میدان رفت درباره تاثیر کارلیـتوس و شانس یووه برای لیگ قهرمانان اروپـا می گوید .

" یوونتوس چیزی از بایرن-بارسا و رئال کم ندارد. این 3 تیم تیم های بزرگی در اروپا هستند و بسیار قدرتمند اما به نظرم یوونتوس هم از آن ها ضعیف تر نیست. فصل پیش یوونتوس در خط حمله مشکلاتی را داشت اما اکنون کارلوس توز در یووه است که یک بازیکن حرفه ای بشمار می رود "

" او مطمئنا با ویژگی هایی که دارد مشکل یوونتوس را در خط حمله به ویژه در لیگ قهرمانان حل خواهد کرد. وقتی یووه پیرلو-بوفون و تـوز را دارد هم سطح بهترین تیم های اروپا قرار دارد . همچنین نباید پل پوگبا را هم فراموش کرد. او تضمینی برای آینده فوتبال یوونتوس است و همه را به ادامه فصل امیـدوار کرده "

یووه به نیمه نهایی می رسد ؟

" البـته، به راحتی . آن‌ها حتی می توانند با هوشیاری و تلاش بیشتر به فینال اروپا هم بروند البته فراموش نکنیم که پیش بینی لیگ قهرمانان از الان کار درستی نیست "

به موفقیـت یووه امیـدوارم
C_3_Media_919622_immagine_xl.jpg

مائورو ژرمـن کامرونزی هافبک متعصب یوونتوس که به دلیل ماندن در یووه بعد از کالچوپـولی همیشه یکی از بازیکنان محبوب در تاریخ یوونتوس خواهد ماند درباره یووه و اظافه شدن تـوز می گوید .

" من به موفقیت هم تیمی های سابق خود که هنوز در یوونتوس بازی می کنند امیدوارم. وقتی که یک تیم اساس قدرتمندی داشته باشد مهم است که برای پیشرفت بیشتر یک فصل زیبا را رقم بزند "

" خرید توز حتی در آرژانتین هم باعث خوشحالی هواداران شد. این فوق العاده به نظر می رسد. آپاچی به تیم کونته شخصیت بیشتری می بخشد و آن را برای رقابت در سطح بالا آماده می کند "

" رئال-بارسا-بایرن بالاتر از یوونتوس هستند. همچنین به نظر می رسد که دورتـموند و چلسی به بیانکونری رسیـدند ( هم سطح اون هستند ), اما استحکام خط دفاعی یوونتوس شاید کلیدی باشد برای رسیدن به دوردست "

چلسی خواهان پوگبا؛ ماروتا و رد همه پیشنهادات
timthumb.jpg

معاوضـه ماتـری و مارکینیو ؟
marquinho.jpg

ساندرلند این‌بار دی‌چلیه را از یووه می‌خواهد
timthumb (2).jpg

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛
نگاهی به برترین تیم های تاریخ سری آ به بهانه آغاز فصل جدید

یوونتوس برترین تیم تاریخ سری آ

2013-08-20_20_37_23-serie_a.jpg

لیگ حرفه ای فوتبال ایتالیا با نام سری آ در سال 1929 تشکیل شد و از آن سال تا کنون تیم فوتبال یوونتوس موفق شده با 1430 برد بیشترین برد را در رقابت با سایر تیم ها کسب کند.

بعد از یوونتوس تیم های فوتبال اینتر میلان با 1359 برد، آث میلان با 1297 برد، رم با 1086 و فیورنتینا با 993 برد در رتبه های بعدی هستند.

در جدول کلی این رقابت ها نیز یوونتوس با 5059 در صدر قرار دارد.

لازم به ذکر است که در محاسبه ی امتیاز کلی، تمام برد ها 3 امتیاز و تساوی ها نیز 1 امتیاز در نظر گرفته شده اند در صورتی که در جدول کلی سایر لیگ ها برای بخشی از بردها 2 امتیاز و برای بخشی دیگر 3 امتیاز محاسبه شده (در تاریخ فوتبال در ابتدا هر برد 2 امتیاز داشت)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب شنبه بازی ها شروع می شه و اولین گام یووه در مقابل سمپدوریا هست که گویا شبکه ملی هم در تدارک پخش بازی هستش :دی

اما چند خبر از یووه:happy:
------------------

کنته: تیم مدعی همیشه پیروز نخواهد بود
timthumb.jpg

آنتونیو کنته سرمربی تیم فوتبال یوونتوس، عصر امروز در نشست مطبوعاتی پیش بازی دیدار فرداشب تیمش مقابل سمپدوریا حاضر شد و در خصوص شرایط تیم صحبت کرد.

- پس از دیدن مسابقه سوپرکاپ می‌شود گفت که یوونتوس باتجربه تر است، شما بازی باهوشانه تری نسبت به بازی فیزیکی انجام می‌دهید، نظرتان چیست؟

” به نظرم در این مقطع فصل نگرانی همه تیم‌ها بابت شرایط فیزیکی است، چراکه بسیار سخت است که در این مقطع، تیم‌ها ۱۰۰ درصد آمادگی فیزیکی داشته باشند و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم. تمرینات پیش فصل سنگینی را پشت سرگذاشته‌ایم و در بازی لاتزیو نیز اواخر بازی شاهد سنگینی پای بازیکنان و احساس آن بودیم. اما تیم شایستگی و توان کسب هرسه امتیاز دیدار ابتدایی فصل را دارد.”

آیا این عادلانه است که یوونتوس را مدعی لیگ بدانیم؟ نظرتان چیست؟

” خوب نمی‌شود از این‌که یوونتوس را مدعی نخست قهرمانی دانست فرار کرد، چراکه تیم ما مدافع عنوان قهرمانی است و آرم اسکودتو را روی سینه خود دارد. فصل گذشته ما به عنوان مدافع قهرمانی کار را آغاز کردیم و رفته رفته به تیم قدرتمندتری تبدیل شدیم. این فصل باید محتاطانه تر کار را آغاز کنیم چرا که دو بار پیاپی فاتح سری‌آ شده‌ایم. اما تیم مدعی همیشه پیروز نمی‌شود، قطعاً تیم نسبت به نخستین سال حضورم در یووه قدرتمندتر است، همیشه انتقاداتی به بازار نقل و انتقالات وجود داشته است، دو فصل پیاپی هفتم شدیم و دو فصل پیاپی فاتح اسکودتو، اگرچه مدعی بودیم، اما در فصل گذشته به بعضی تیم‌ها باختیم، پس هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست.”

کنته ادامه داد:

” این بحث‌های پیش‌بینی و پیش‌گویی به راحتی قابل گسترش است، اما فصل گذشته نشان دادیم که همه چیز در زمین مسابقه مشخص می‌شود و نه در جایی دیگر. به نظرم این فصل خیلی، خیلی سخت است، رقبای زیادی داریم که با تجهیزات کامل به رقابت با ما می‌پردازند، از یوونتوس بیشتر هزینه کرده اند، تیم‌های زیادی بودجه فراوانی داشته اند، فراموش نکنیم این سومین فصل پیاپی حضورم در یووه است و این کار را برای هر مربی مشکل می‌کند.”

و اما در خصوص بازی فردا مقابل سمپدوریا، به هرحال این تیم فصل قبل ۱۰ نفره تیم شما را شکست داده است:

” فصل قبل مقابل سمپدوریا شکست خوردیم، اکنون باید در مقابل تیمی خوب بازی کنیم، تیمی که از استعدادهای فردی فراوان بازیکنان جوان خود بهره می‌برد. البته حضور سرمربی با تجربه‌ای مانند دلیو روسی به این تیم توان دو چندانی بخشیده است، او مانند یک معلم باتجربه است، مربی که واقعاً دانش بالایی دارد، مربی توانا برای کنترل زمین مسابقه. پس بازی سختی پیش رو داریم، قطعاً فردا به مشکلاتی برمی‌خوریم، البته ما روی مشکلات کار زیادی انجام داده‌ایم و برای بهبود آن کارهای زیادی انجام داده ایم. این به دلیل آن است که مدت‌هاست در کنار هم هستیم و آماده کسب سه امتیاز مسابقه هستیم. درست است تیم سختی حریفمان است، اما به شاگردانم اعتماد کاملی دارم.”

کنته ادامه داد:

” به نظرم برنامه واضح و روشنی تا به اینجای کار داشته‌ایم. هنوز ۱۰-۱۲ روز به پایان نقل و انتقالات فاصله داریم و هنوز برنامه‌های پنهانی برای روزهای آتی در نظر داریم. مانند بازی با لاتزیو که با انگیزه بالایی برای قهرمانی بازی کردیم، فردا نیز برای شروع راهی طولانی و دراز برای قهرمانی اسکودتو کار خود را آغار خواهیم کرد. در دو فصل اخیر از هفت جام در دسترس، موفق به فتح ۴ قهرمانی مهم شده ایم. دو سوپرکاپ و دو اسکودتو، فصل قبل نیز در نیمه نهایی کوپا ایتالیا و یک‌چهارم لیگ‌قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ حذف شدیم و این خود گام مثبتی برای تیم بود که در این مراحل مهم حضور پیدا کند. ”

با کسب سومین اسکودتو پیاپی به راحتی می‌توانید تاریخ ساز شوید، شکستن رکورد پس از ۸۰ سال؟

” وقتی مردم از من می‌پرسند، ذهنیتت برای پیروزی باید خریدن و پیروزی باشد، من می‌گویم ابتدا باید تیم پیروز شود و راه همواری را برای خریدهای بزرگ ایجاد کنیم. وقتی شما موفق باشید به روند پیروزی برگردید، نام آشنا تر از قبل می‌شوید و همه از شما صحبت می‌کنند. اگر رکوردی که ۸۰ سال است شکسته نشده، پس کار سختی است که تیم ما هم بتواند این رکورد را بشکنیم، پس نمی‌توان به راحتی از سه اسکودتو پیاپی و کسب آن صحبت کرد.”

ما هر کاری برای قهرمانی انجام می دهیم
1377170560_C_3_Media_1760731_immagine_ts673_400.jpg

کارلوس توز مهاجم خوش تکنیک باشگاه یوونتوس از شروع فوق العاده ی یوونتوس در رقابت های این فصل خبر داد و ووچینیچ را یک زوج مناسب در خط حمله خواند.

کارلیتوس در این باره گفت: "ووچینیچ یک زوج خوب است و با او به خوبی کار می کنم . او بازیکنی است که می تواند تفاوت ها را رقم بزند . ما برای دقایقی در دیدار سوپرکاپ در کنار هم بازی کردیم اما خب باید بهتر یکدیگر را بشناسیم و حرکات خود را بهبود ببخشیم . البته فعلا از این وضع راضی هستیم."

"در این فصل یک شروع فوق العاده را داشتیم . البته ما باید بر روی دیدار های آینده تمرکر کنیم و خود را برای شروع لیگ آماده نگه داریم . من فکر می کنم که در فرم خوبی قرار دارم و بازی به بازی نیز بهتر خواهم شد."

"اولین هدف ما فتح دوباره اسکودتو می باشد زیرا آن موقع می توانیم وارد کتاب های تاریخی بشویم . بعد ، می توانیم درباره دیگر چیزها فکر کنیم . رویای ما فتح لیگ قهرمانان است و ما هرکاری را برای فتح آن انجام می دهیم."

زیگلر: برای حضور در جام جهانی به ساسولو پیوستم
timthumb (1).jpg

رتو زیگلر می گوید او به دلیل حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ به تیم ساسولو پیوسته است.
به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، این مدافع چپ با قراردادی قرضی از تیم یوونتوس به تیم ساسولو پیوست. وی به مدت دو سال عضو تیم یوونتوس است و هیچ گاه برای این تیم به صورت رسمی به میدان نرفته است، زیرا در طی دو فصل گذشته به صورت قرضی در تیم های دیگر عضویت داشته است.

این ملی پوش سوییسی گفت: “قبل از قبول کردن آمدن به اینجا، من با خودم فکر کردم. من با اوزه بیو دی فرانچسکو سرمربی تیم و باشگاه صحبت کردم. این یک فصل مهم برای من است، زیرا در پایان این فصل جام جهانی را پیش رو داریم و من می خواهم در این مسابقات حاضر باشم.”

زیگلر که در دو فصل گذشته به صورت قرضی در تیم های فنرباحچه و لوکوموتیو مسکو حاضر بوده است، قصد داشت به سری آ بازگردد.

بازیکن سابق سمپدوریا اضافه کرد: “بازی مجدد در سری آ، هدف من بود. من می توانستم به تورینو بپیوندم، اما من از اینکه اینجا هستم، افتخار می کنم. من به کیفیت تیم ساسولو علاقه مند می باشم و هدف اصلی ما این است که در این فصل ۴۰ امتیاز کسب کنیم.”

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم بازی رو با تک گل توز پیروز شدیم :happy:

------------------

برتری با گلزنی کارلیتوس ( یوونتوس 1 - 0 سمپدوریا )
C_3_Media_1773750_immagine_ts673_400.jpg

هفته ی اول رقابت های سری آ با برتری شیرین یوونتوس در زمین سمپدوریا دنبال شد و بانوی پیر با تک گل کارلوس توز مهاجم جدید خود موفق به کسب سه امتیاز حساس شد.

نیمه اول در زیر باران شدید آغاز شد و هر لحظه از زمان بازی می گذشت بارش باران بیشتر می شد و این موضوع تاثیر زیادی بر کیفیت بازی دو تیم گذاشته بود و بازیکنان دو تیم در بعضی صحنه ها تعادل خود را به سختی حفظ می کردند.

نمایش یوونتوس در وقت اول تا سی دقیقه ی اول قابل تقدیر بود و مالکیت کامل توپ و میدان را در اختیار داشت و فرصت های خوبی را برای باز کردن دروازه ی سمپدوریا به دست آورد ولی نتوانست از آنها به خوبی استفاده کند.

تراکم شدید بازیکنان سمپدوریا در نیمه زمین خودی یکی دیگر از دلایلی بود که یوونتوسی ها نتوانند بازی اصلی خود را به نمایش بگذارند و البته سوت های بی مورد از سوی دارو دیدار باعث توقف زیادی در میدان شد.

یوونتوسی ها در دقایق پایانی نیمه اول بازی خوبی را به نمایش نگذاشت و تعداد پاس های اشتباه بازیکنان تورینی در این دقایق بسیار بالارفت و همین موضوع سبب شد تا کیفیت بازی تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند.

در نیمه ی دوم بازی با سرعت بسیار بالاتری آغاز شد و یوونتوسی ها پرس را از نیمه زمین حریف آغاز کردند و مدافعان یووه تا میانه ی میدان پیشروی می کردند و کاهش فاصله میان خطوط باعث شد تا حملات یووه نظم بهتری به خود بگیرید.

سرانجام همکاری و پاسکاری دقیق بازیکنان یووه در 58 دقیقه از بازی سبب شد تا کارلوس توز دروازه ی سمپدوریا را باز کند و یووه مزد برتری خود را بگیرد.

جریان بازی بعد از به ثمر رساندن گل آرام تر شد و بازیکنان یووه با پاس های کوتاه در نیمه ی زمین حریف سعی در پیدا کردن راهی برای نفوذ به خط دفاعی حریف بودند ولی در بسیاری از صحنه ها بازیکنان سمپدوریا با هشت نفر در خط دفاعی خود حضور پیدا می کردند.

در دقایق پایانی یوونتوسی ها حملات بیشتری را صورت دادند و سعی داشتند با نفرات بیشتری بر روی دروازه ی حریف آبی پوش حمله ور شوند که در این میان ورود یورنته به عنوان بازیکن ذخیره قابل توجه بود.

در نهایت سوت پایان دیدار توسط داور این دیدار به صدا در آمد و بانوی پیر در یک بازی سخت موفق به کسب سه امتیاز شد و سری آ را با پیروزی آغاز کرد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب بعد از یک برد روحیه بخش با گل توز و پاس و حرکت دیدنی پوگبا و قبلش پاس ویدال و قبل ترش پاس میرکو :D بریم برای

چند خبر از یووه :happy:
-----------------

ما توانایی پرداخت 30 میلیون برای یک بازیکن را نداریم
C_3_Media_1773776_immagine_ts673_400.jpg

یوونتوس با هدایت انتونیو کونته موفق شد اولین سه امتیاز فصل را از آن خود کند و این پیروزی در شرایطی سخت به دست آمد. سرمربی تیم تورینی در پایان دیدار به خبرنگاران گفت:

"توز ، همانند یورنته و اوگبونا هنوز برای هماهنگ شدن با ترکیبی که دو سال کنار هم بازی کرده اند زمان می برد. ما کار با پوگبا را از یک سال پیش شروع کردیم ولی پیشرفت او باورنکردنی است . من مصاحبه های او که می گفت می خواهد بهترین در جهان شود را گوش کرده ام و از این موضوع خوشحالم . از نظر من او می تواند بهترین بازیکن جهان شود."

"پوگبا یک بازیکن منتخب و مدرن است. او قوی ، سریع و استقامت بالایی دارد . همین طور او در مقابل توصیه های من و هم تیمی هایش فزوتن و متواضع است و به آن ها گوش می دهد."

سرمربی یوونتوس در مورد بازار نقل و انتقالات گفت:"ما توانایی پرداخت 30 میلیون برای یک بازیکن را نداریم پس بازیکنانی که شامل قانون بوسمن می شوند و یا کم قیمت هستند را می خریم."

رقابـت وجـود دارد
C_3_Media_1773679_immagine_ts673_400.jpg

لئوناردو بـونوچی دفاع یوونتوس و تیم ملی ایتالیا که از فصل قبل روند رو به رشد فوق العاده ای داشته از رقابت جدی در یوونتوس و پیشرفت بانوی پیـر می گوید .

" اولین 3 امتیاز را در خانه حریف کسب کردیم که این برای همه ما زیبا بود. ما توانستیم خوب بازی کنیم اگرچه سمپدوریا همانگونه که نشان داد جنگنده و خوب است "

هماهنگی ؟

" ما در خط دفاع در این 2 بازی تغییری نداشتیم. می توان گفت که 10 بازیکن از 11 نفر حاضر در زمین از بازیکنان فصل پیش هستند که این باعث هماهنگی بیشتر و حفظ ساختـار و نظم تیمی می شود. تنها بازیکن توز است که او نیز مانند یک قهرمان واقعی در زمین همه کار انجام می دهد "

" پیشرفت ما با بازیکنانی مانند توز و پوگبا حاصل می شود و البته تلاش گروهی ما که هرگز متوقف نخواهد شد. ما همچنین یک نیمکت قوی داریم "

رقابت در خط دفاع ؟

" مسلما ما باید بهترین شرایط را داشته باشیم تا اجازه بازی کردن پیدا کنیم. اوگبونا آماده است که به یووه کمک کند و کونته این را می داند. مطمئنا او هم بازی می کند اما نمی توان مُنـکر جدال و رقابت ما برای حضور در ترکیب بیانکونری شد "

سوپـر پوگبا !
C_3_Media_1773731_immagine_ts673_400.jpg

پـُـل پـوگبا ستاره جوان و فرانسـوی یوونتوس که همه آینده خوبی را برای او پیش بینی می کنند از بازی مقابل سمـپ و بازی خشن حریـف می گوید .

" چشم من خوب است. من می خواستم ضربه را بزتم که یک نفر از پشت به من آویزان شد و برای من پشت پـا گرفت , من واقعا نمی دانم چرا .. "

" مهمترین چیز پیروزی است و من بخاطر این خوشحال هستم. البته من هنوز چیزی را برنده نشدم . من خوشحال هستم که مربی من را در بازی قرار داد و من از فوتبال خودم راضی هستم . خوشحالم که بازی می کنم "

" پیش از این من مجبور بودم که مانند پیرلو بازی کنم اما اکنون در هر نقشی می توانم بازی کنم. به هر حال اکنون از پستم راضی هستم و می خواهم به پیشرفت ادامه دهم "

" ما صحنه گل را تمرین کرده بودیم و زمانی که من توپ را دیدم آماده بودم "

مجموعه یوونتوس شایسته احتـرام اسـت
C_3_Media_1773780_immagine_ts673_400.jpg

جـورجو کیلینی مدافع قدرتمند یوونتوس که یکی از ارکان مهم موفقیت یووه بشمار می رود از بازی مقابل سمپدوریا و هماهنگی یووه تحت هدایت کونتـه می گوید .

" ما 4 گل به لاتزیو زدیم و توانستیم جام را بگیریم. اما ما بعد از زدن 4 گل ریسک زیادی کردیم و همینطور مجبور بودیم که از گل ها حفاظت کنیم و انرژی زیادی را حتی از نظر ذهنی صرف کنیم "

" در ماه آگوست مشخص است که شرایط بدنی هنوز در حد بالای خود قرار ندارد و برای آماده شدن زمان لازم است "

" امروز ما توانستیم یک پیروزی مهم را با نتیجه 0-1 بدست آوریم و نشان دادیم که شرایط بدنی ما همچنان در حال رشد و بهتر شدن است "

" سمپدوریا تیم سازمان یافته و منظم و خوبی بود اما با این حال ما فرصت کمی به آن ها دادیم و تنها شوت اوبیانگ بود که خطرناک زده شد "

" توز تا اینجای کار نشان داده است که نه تنها یک قهرمان و **** است بلکه یک محرک واقعی هم در زمین است. یک محرک آرام که تیم را به جلو می برد. با این حال فکر می کنم که کل مجموعه یوونتوس شایسته احترام زیاد است "

" این درست است که ما توانایی پرداخت 100 میلیون را برای یک بازیکن نداریم و بنابراین برای پرورش بازیکن تلاش می کنیم. به ما نگاه کنید. ما به شرایط خوب خود برگشتیم. اسکودتو را 2 بار بدست آوردیم و به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان رفتیم. و همچنان سعی خواهیم کرد که بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم "

" هدف ما این است که سال به سال رشد کنیم و هیچ حداقل و یا حداکثری برای ما به عنوان هدف وجود نخواهد داشت. مربی در 2 سال گذشته باعث افزایش اعتماد به نفس ما شده و ما را به پیشرفت رسانده و ما تلاش می کنیم که کیفیت خودمان را همچنان افزایش دهیم "

" این درست است که من با بیشتر بازیکنان در زمین هماهنگ بوده ام و فکر می کنم که این تنها به کار و تلاش ما در 2 سال گذشته بر می گردد که هماهنگ و یکدست شده ایم . و البته مربی که این را می خواهد "" تلاش برای بازی با کیفیت تر و عملکـرد بهتر "" "

شـب زیبـایی بود
C_3_Media_1773738_immagine_ts673_400.jpg

کارلوس توز مهاجم آرژانتینی یوونتوس در 2 بازی انجام داده بای یووه موفق به زدن 2 گل شده که این برای او به عنوان یک بازیکن جدید زیبا و لـذت بخـش است .

" شب زیبایی بود چون ما در شرایطی سخت و در یک زمین ناهموار بازی مهمی را برنده شدیم و من از بازی خودم برای یووه راضی هستم. من تمتم قدرت و توانم را برای یووه گذاشتم و از این جهت خوشحال هستم "

مانچینی ؟

" من از بودن او اطلاعی ندارم ما می دانم که او از مشاهده بازی من خوشحال خواهد بود "

منچینی: توز تغییر کرده است، یووه قدرتمند تر از قبل است
Mancini-600x356.jpg

روبرتو منچینی، سرمربی اسبق تیم منچسترسیتی دیشب در استادیوم لوئیجی فراریس حاضر بود و جدال دو تیم را از نزدیک مشاهده می‌کرد. منچینی در پایان مصاحبه ای با اسکای اسپرت انجام داد.

سری‌آ دوباره شروع شد، یووه هنوز هم مدعی است؟

” بله، چراکه یووه تیمی است که دو فصل اسکودتو را کسب کرده و با تغییرات کمی که در ترکیب خود داده است، تیم را نیز تقویت کرده. اضافه کردن توز گام مهمی برای این تیم بوده است. توز بازیکن بزرگی است، بازیکنی که مطمئناً در هر تیمی می‌تواند تغییر ایجاد کند. یورنته و اگبونا هم همینطور ، آن‌ها بازیکنانی هستند که در سطح ملی بازی کرده اند و قطعاً به یوونتوس کمک شایانی خواهند کرد. توز تغییر زیادی کرده و به فکر موفقیت تیم جدیدش است.”

رقبای یووه؟

” به نظرم ناپولی می‌تواند رقیب اصلی یوونتوس باشد، ابتدا باید ببینیم آن‌ها می‌توانند با نبود کاوانی خود را وفق دهند و از ایگواین به جای او بهره گیرند یا خیر، اما ناپولی تیم قدرتمندی است. به نظرم آث‌میلان هم اگرچه تیم جوانی در اختیار دارد اما می‌تواند برای رده‌ نخست تا سوم تلاش کند.”

بالوتلی؟

” ماریو پسر خوبی است، قبل از هرچیزی او بازیکن بزرگی نیز هست. اما او باید کمی بر روی اعصاب خود مسلط باشد، نباید شاهد وجود آمار هر بازی یک کارت زرد برای او باشیم، چرا که او در سطحی است که هر بازی یک گل بزند نه کارت زرد بگیرد. “

اینتر؟

” ماتزاری سرمربی بسیار خوبی است، او تجربه خوبی دارد و به خوبی فوتبال را می‌شناسد، واضح است که این تیم تغییرات زیادی داشته و این ساده نیست که به زودی به سطح حرفه ای سابق خود برگردند. آن‌ها این فصل می‌توانند تجربه خود را افزایش دهند.”

پ.ن:عکس های بازی هم به محض رویت قرار می دم :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب اومدم بگم که من دوباره چند روزی نیستم ( مسافرتم ), هوای تاپیک خودتون رو داشته باشید تا منم برگردم :rolleyes:

اما چند خبر از یووه:happy:
-----------------

کـونتـه امیـد ِ دوبـاره ی جـی جـی
C_3_Media_1683827_immagine_ts673_400.jpg

کاپیتان یوونتوس در مصاحبه با روزنامه گاتزا دلـو اسپورت ار تاثیر آنتونیو کونته در ماندنش در یوونتوس می گویـد .

" کونته به محض آمدن به یوونتوس با من تماس گرفت و حرف های مهم و زیبایی به من زد. در آن فصل من بدلیل مصدومیت نیم فصل اول را از دست داده بودم. ضمنان آن فصل اولین فصل ریاست آندره آنیلی در یوونتوس بود و به همین دلیل همه چیز دچار تغییر و دگرگونی شده بود "

" یوونتوس شرایط بدی را داشت و من هم تصمیم گرفته بودم که شرایطم را عوش کنم و می خواستم که از یووه بروم. اما آنتونیو کونته با من حرف زد و با صحبت هایی که با او انجام دادم فکر و نگرش من تغییر کرد "

" بعد از مشکلات زیادی که در یوونتوس بوجـود آمد کونته با من صحبت کرد و توانست من را برای ماندن راضی کند. کونته با من تماس گـرفت و ما صحبت کردیم و گمان می کنـم که همان تماس تلفنی من را یوونتوسـی تر از پیـش کرد "

500 روز در صـدر !
12272191_4436753beaea.jpg

یوونتوس 2 فصل فوق العاده را تحت هدایـت آنتونیو کونـته سپـری کرد و توانست ضمن کسب 2 اسکودتـو پیاپی و 2 سوپـر جام ایتالیا به افتخاری جالب توجه دست یابد .

تیم یوونتوس از 500 روز پیـش یعنی تاریـخ 7 آپریل 2012 در روزی که مـوفق به شکست پالـرمو در خانه با نتیجه 0-2 شد و میلان مقابل فیورنتینا در خانه با گل پیروزی بخش آمائوری با نتیجه 1-2 شکست خورد, صدر نشین است .

یووه توانسته است آمار فـوق العـاده ای را در این بازه 16 ماه از خود بجای بگذارد و 500 روز یعنی چیزی در حـدود 43,718,400 ثانیه یا 728,640 دقیقه و یا 12,144 ساعت صـدرنشیـن سری آ ایتـالیـا باشد .

گفـتنی است که آنتـونیـو کونتـه در 77 بازی گذشته : 51 برد - 21 مساوی و 5 شکست در کارنامه خود دارد .

احسـاس خوبـی دارم
C_3_Media_1700824_immagine_ts673_400.jpg

سیـمونه پـه پـه هافبک 29 ساله یوونتوس که یک فصل را بدلیـل مصدومیـت از دست داده بود در حال آماده شدن است و دارد به شرایط خوب خود باز می گـردد .

بازیکن شماره 7 یووه اکنون روز به روز بهتر می شود تا کم کم شرایط انجام بازی برای یوونتوس را در سری آ پیدا کند .

در همین اساس روز گذشـته په په در ترکیب تیـم پریماورای یوونتوس بازی تمرینی را داشته است .
این بازیکن ایتالیایی توانسـت 90 دقیـقه کامل برای یووه بازی کند و همچنیـن 1 گل و 1 پاس گل حاصل تلاش او در این بازی بوده .

در پایان این بازی په په درباره شرایط خود اینگـونه می گویـد :
" احساس خیلی خوبی دارم . هدف من 90 دقیقه بازی بود که به آن رسیدم . از نظر جسمی مشکلی را حس نمی کنم و می خواهـم از کادر فنی تیم پایه بابت این فرصت تشکر کنم "

گفتنی است که گمانه زنـی هایی وجود دارد که در صورت آمادگـی کامل په په برای حضور در ترکیـب یوونتوس ممکـن است آنتونیـو کونته از سیستم 3-3-4 استفاده کند .

امیـدوارم در ایتـالیا بازی کنـم
iaquinta6.jpg

ویـنچـنزو یاکوئینتا مهاجم 33 ساله و سابق بانوی پیـر که از زمـان آمدن آنتونیو کونته
از یووه کنار گذاشته شده امیدوار است که شرایط بد او به پایان برسد و وضعیـت نامشخص او بهتـر شود .
او که کماکان قصد خداحافظی از دنیای فوتبـال را ندارد می گویـد :

" باشگاه های زیدی هستند که در پی بازیکنان جوان هستند "

" اما در هر حال من در رجیو امیلیا تمرین خواهم کرد تا در شرایط بدنی خوبی باشم . من منتظر تیم هستم تا برای بخدمت گرفتن من تماس بگیـرد ! "

لیورنو؟

" نه، با آن ها تماسی نداشتم "

رفتن به خارج از ایتالیا ؟

" این را نمی دانـم. اما امیدوارم که در ایتالیا تیـمی را پیدا کنم "

پوگبا: اعتقاد یوونتوس به من، موجب افتخار است
Paul-Pogba-600x356.jpg

پل پوگبا ستاره ی جوان فرانسوی باشگاه یوونتوس عنوان کرد اعتقاد و ایمان مجموعه بیانکونری و آنتونیو کنته به او، افتخاربزرگی است.

پل پوگبا اولین بازی این فصل خود در سری آ را روز یکشنبه مقابل سمپدوریا انجام داد و پاس گل زیبای او به توز موجب پیروزی ۱-۰ یوونتوس مقابل این تیم در ورزشگاه لوئیجی فراری شد.

بازیکن تیم ملی فرانسه اعتقاد دارد آموزش تحت نظر آنتونیو کنته باعث پیشرفت فوتبال او شده و امیدوار است بتواند در کنار کلودیو مارکیزیو در ترکیب تیم نقش آفرینی کند.

او به سایت رسمی باشگاه یوونتوس Juventus.com گفت:

” ما با عملکردی عالی و پیروزی در یک بازی دشوار استارت خوبی را در اول فصل داشتیم.”

” شکست آث میلان؟ آن ها تاثیری بر روی ما نخواهند گذاشت ، ما تنها بر روی عملکرد خودمان و بازی هایمان تمرکز خواهیم کرد.”

پوگبا همچنین یکی از مهره های تاثیر گذار تیم درشکست تیم لاتزیو و قهرمانی در سوپرکاپ ایتالیا بود.

توضیحات ماروتا در خصوص زونیگا، کوندوگبیا و ناینگولان
Marotta-600x356.jpg

مدیر ورزشی باشگاه یوونتوس، جوزپه ماروتا که در جنوا جایزه بهترین مدیر ورزشی فوتبال ایتالیا را ازآن خود کرد، در پاسخ به سوالات خبرنگار رپابلیکا در خصوص وضعیت نقل و انتقالات صحبت کرد.

ماروتا، مرد همه کاره یوونتوس در بخش نقل و انتقالات گفت:

” ما شش مهاجم در ترکیب خود داریم که بیشترین دغدغه ما در این خصوص است، چراکه این تعداد برای ما زیاد است. البته هنوز چیزی قطعی نشده است، اما طی چند روز باقی‌مانده احتمالا تغییراتی در این بخش خواهیم داشت. شرایط را برای بازیکنان مهیا کرده ایم که خودشان بهترین تصمیم را بگیرند.”

ماروتا در خصوص شرایط زونیگا گفت:

” این بازیکن مورد علاقه ما در فصل نقل و انتقالات بود، اما آ‌ن‌چه که در حال اتفاق است، نشان می‌دهد ناپولی قصد از دست دادن او را ندارد، به هر حال طی چند روز آتی هراتفاقی ممکن است بیافتد.”

ماروتا در خصوص شایعه‌ای که دیروز در خصوص استفاده از مارونه برای انتقال کوندوگبیا یا ناینگولان مطرح شد گفت:

” مارونه به نظرم شایستگی این را دارد که بیشتر خود را نشان دهد، او باید در محیطی جدید بتواند توانایی های خود را به اثبات برساند، ما به دنبال گزینه مناسبی برای او هستیم، اما در حال حاضر نمی‌توانم بگویم چه گزینه‌ای به او بیشتر نزدیک است.”

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام؛

با تاخیر تبریک میگم بردمون در هفته اول رو مقابل سمپدوریا...:goatee:

* اما ظاهراً انتقال زونیکا به یووه به بن بست خورده و یووه نانی رو تنها گزینه انتقال اعلام کرده و به ظاهر داستان جدی هم هست...

60808222572119735984.jpg

بر اساس آخرین خبرها انتونیو کونته نانی را میخواهد و یوونتوس در تلاش برای جذب این هافبک پرتغالی منچستر یونایتد است.

نانی قراردادش در سال ۲۰۱۴ با منچستر یونایتد تمام میشود و او خواهان ترک اولترافورد است.حال او مورد توجه کونته قرار گرفته است و یوونتوس در تلاش برای جذب این هافبک ۲۷ ساله است.

ولی با این حال بنظر میرسد منچستر یونایتد بیشتر علاقه دارد تا نانی را به پاری سن ژرمن و یا موناکو بفروشد.با این حال هنوز انتونیو کونته امیدوار است تا توجه منچستر یونایتد را جلب کند و بتواند برای تقویت بالهای کناری تیم خود،او را بخدمت بگیرد.

تا اینجای کار منچستر یونایتد بر روی نانی برچسب ۱۳ میلیونی زده اند و باید دید که آیا بیانکونری ها در آخرین روزهای نقل و انتقالات موفق به جذب این هافبک شیاطین سرخ میشوند یا خیر.

* اما اخبار جدید حاکی از نزدیکی نانی به یووست...

براساس اخبار منتشره در سایت توتو اسپرت، سران یوونتوس به دنبال بازیکن ۲۷ ساله و پرتغالی یونایتدی ها افتادند.

گفتنی است که در حال حاظر نانی با باشگاه منچستر یونایتد یک سال قرارداد دارد و مدیربرنامه های این بازیکن از عدم تمدید قرارداد با سران این باشگاه خبر داد.

با این حال سران منچستر یونایتد اعلام کرده اند که این بازیکن قیمتی بالغ بر ۱۳ میلیون یورو دارد و خواهان نشستن بر سر میز مذاکره نیز هستند.

همچنین نیز علاوه بر یوونتوس باشگاه های پاریس سنت ژرمن، موناکو و رم نیز از مشتریان این بازیکن هستند.

چندی پیش نیز با شنیده شدن خبر تمدید قرارداد زونیگا با ناپولی، آنتونیو کونته نانی را به عنوان نفر اول لیست خود به سران یوونتوس معرفی کرد.

گفته میشود که کونته خواهان تغییر سیستم شده است و گویا خواهان اجرای سیستم ۴ – ۳ – ۳ با داشتن مهاجمینی همچون توز، یورنته و ووچینیچ شده است و گویا این بازیکن که با وجود الکس فرگوسن در ترکیب اصلی شیاطین سرخ در ترکیب اصلی حضور داشت، با آمدن دیوید مویس باید به فکر یک تیم جدید برای ادامه فوتبال حرفه ای خود باشد.

* خوشبختانه هفته آینده مقابل لاتزیو بدون محروم و مصدوم هستیم...

67435981795911419552.jpg

دیدار قبلی یوونتوس که در مقابل سمپدوریا برگزار شده بود فقط شامل کارت زرد برای سه بازیکن یووه ، لیختشتاینر ، ویدال و ووچینیچ بود ، بنابراین هیچ یک از آنهادر دیدار با لاتزیو مشکلی برای حضور در ترکیب نخواهند داشت.

هیچ یک از بازیکنان دو تیم برای بازی رو در روی این دو تیم در شنبه آینده بازیکن محرومی ندارند و هر دو تیم اولین بازی خود را در سری آ بدون دریافت کارت قرمز سپری کردند و محرومیتی گریبانگیر بازیکنانشان نیست.

بازی قبلی یوونتوس در استادیوم لوییجی فراریس فقط شامل کارت زرد برای سه بازیکن این تیم بود.

گفتنی است بازی یوونتوس و لاتزیو در چهارچوب هفته دوم رقابتهای سری آ در شنبه ۳۱ آگوست در استادیوم یوونتوس برگزار خواهد شد که این دومین دیدار این دو تیم در طی ۱۰ روز اخیر میباشد.

دراولین دیدار این دو تیم در فصل جدید ، یوونتوس توانست با شکست چهار بر صفر این تیم علاوه بر قهرمانی در سوپر کاپ ایتالیا ، زهر چشمی برای دومین دیدار این دو تیم در طی چند روز آینده نشان دهد.

* سرنوشت نامشخص ماتری!

bf5f1f661e85e12a1e27b35d07c.jpg

با توجه به آخرین اخبار اسکای اسپرت هنوز برای ماتری فرضیه میلان وجود دارد.ماتری که مورد توجه سران میلان قرار گرفته بود،هنوز وضعیت نامشخصی دارد و معلوم نیست آینده این مهاجم بیانکونری چه خواهد شد؛ولی روشن است که آث میلان دنبال شرایطی مناسب برای طرح پیشنهاد خود است بطوری که هر دو طرف راضی باشند.

ماروتا همچنان به فکر فروش بازیکنان مازاد خود است تا زونیگا را به تورین بیاورد.حال بنظر میرسد که کوندوگبیا نیز به یوونتوس نخواهد پیوست پس با این وضعیت اگر زونیگا به یوونتوس بپیوندد آخرین خرید یوونتوس در این فصل نقل و انتقالات خواهد بود؛اما ناپولی نیز بنظر می آید که خواهان تمدید قرار داد با این بازیکن کلمبیایی است.

حال یوونتوس در صورت ناکامی در جذب زونیگا به سراغ نانی،هافبک پرتغالی منچستر یونایتد خواهد رفت و تا اینجای کار منچستر یونایتد برچسب ۱۳ میلیونی را بر روی او زده اند.

ایسلا در یوونتوس میماند.یوونتوس راضی به فروش این هافبک ۲۵ ساله نیست.در اوایل فصل نقل و انتقالات شایعاتی از خروج این بازیکن شیلیایی به گوش میخورد ولی حال بنظر میرسد که اودر این فصل،در یوونتوس توپ بزند.

* مارونه در جزیره یا سری آ ؟؟؟

03781637378127176117.jpg

باشگاه اورتون انگلیس همچنان خواهان بخدمت گیری لوکامارونه است و آماده ارائه پیشنهاد ۷میلیون پوندی برای بردن این استعداد جوان به پریمئر لیگ است.

لوکا مارونه بازیکن ۲۳ ساله باشگاه پرافتخار و بزرگ یوونتوس و عضو تیم ملی زیر۲۱ ساله های سرزمین چکمه یکی از بازیکنان مورد علاقه آنتوینیو کونته بوده اما در تمام بازی های فصل گذشته تنها۱۲ بار فرصت حضور در زمین را پیدا کرده است.

با توجه به گزارشات منتشر شده از مجله ورزشی Mediaset، نمایندگانی از طرف تیم انگلیسی و لیگ برتر در ورزشگاه فراری در روز شنبه با سران یووه به بحث در مورد این انتقال میپردازند. بنظر قیمت این بازیکن۷میلیون پوند خواهدبود.هر چند پارما و کالیاری هم بدنبال بخدمت گیری وی هستند.

لوکا که یکی از بهترین محصولات آکادمی یوونتوس است و از تیمهای پایه یوونتوس توانست به تیم بزرگسالان راه یابد.گفتنی است قرار داد این بازیکن تا ژوئن ۲۰۱۵ اعتبار دارد.

مارونه ۱۸۶ سانتی متری که علاوه بر بازی در خط دفاع توانایی حضور در خط هافبک رادارد از سن ۱۵ سالگی در تمام تیم های پایه یوونتوس بازی کرده است.

* یوونتوس به دنبال مدافع اودینزه

57325874931332642504.jpg

طبق ادعای مطبوعات کشور ایتالیا ، یوونتوس به دنبال دوسان باستا مدافع ۲۹ ساله ی تیم اودینزه میباشد که تا پایان فرصت نقل و انتقال او را به خدمت بگیرند.

به گزارش اسکای اسپرت ایتالیا ، سران بیانکونری شرایط این بازیکن صربستانی را زیر نظر گرفته اند و ممکن است طی چند روز آینده پیشنهادی رسمی برای جذب این بازیکن به اودینزه ارائه کنند.

به نظر میرسد سران تیم اودینزه برای به دست آوردن پول نقد از این معامله ، راضی به فروش مدافع ملی پوش خود شوند به خصوص اینکه اگر آنها در رسیدن به مرحله گروهی لیگ اروپا ناکام بمانند.

قیمت این بازیکن در حدود ۸ میلیون یورو تخمین زده شده است.

بالا