سلام دوستان
خوب اومدم بگم که من دوباره چند روزی نیستم ( مسافرتم ), هوای تاپیک خودتون رو داشته باشید تا منم برگردم
اما چند خبر از یووه:happy:
-----------------
کـونتـه امیـد ِ دوبـاره ی جـی جـی
کاپیتان یوونتوس در مصاحبه با روزنامه گاتزا دلـو اسپورت ار تاثیر آنتونیو کونته در ماندنش در یوونتوس می گویـد .
" کونته به محض آمدن به یوونتوس با من تماس گرفت و حرف های مهم و زیبایی به من زد. در آن فصل من بدلیل مصدومیت نیم فصل اول را از دست داده بودم. ضمنان آن فصل اولین فصل ریاست آندره آنیلی در یوونتوس بود و به همین دلیل همه چیز دچار تغییر و دگرگونی شده بود "
" یوونتوس شرایط بدی را داشت و من هم تصمیم گرفته بودم که شرایطم را عوش کنم و می خواستم که از یووه بروم. اما آنتونیو کونته با من حرف زد و با صحبت هایی که با او انجام دادم فکر و نگرش من تغییر کرد "
" بعد از مشکلات زیادی که در یوونتوس بوجـود آمد کونته با من صحبت کرد و توانست من را برای ماندن راضی کند. کونته با من تماس گـرفت و ما صحبت کردیم و گمان می کنـم که همان تماس تلفنی من را یوونتوسـی تر از پیـش کرد "
500 روز در صـدر !

یوونتوس 2 فصل فوق العاده را تحت هدایـت آنتونیو کونـته سپـری کرد و توانست ضمن کسب 2 اسکودتـو پیاپی و 2 سوپـر جام ایتالیا به افتخاری جالب توجه دست یابد .
تیم یوونتوس از 500 روز پیـش یعنی تاریـخ 7 آپریل 2012 در روزی که مـوفق به شکست پالـرمو در خانه با نتیجه 0-2 شد و میلان مقابل فیورنتینا در خانه با گل پیروزی بخش آمائوری با نتیجه 1-2 شکست خورد, صدر نشین است .
یووه توانسته است آمار فـوق العـاده ای را در این بازه 16 ماه از خود بجای بگذارد و 500 روز یعنی چیزی در حـدود 43,718,400 ثانیه یا 728,640 دقیقه و یا 12,144 ساعت صـدرنشیـن سری آ ایتـالیـا باشد .
گفـتنی است که آنتـونیـو کونتـه در 77 بازی گذشته : 51 برد - 21 مساوی و 5 شکست در کارنامه خود دارد .
احسـاس خوبـی دارم

سیـمونه پـه پـه هافبک 29 ساله یوونتوس که یک فصل را بدلیـل مصدومیـت از دست داده بود در حال آماده شدن است و دارد به شرایط خوب خود باز می گـردد .
بازیکن شماره 7 یووه اکنون روز به روز بهتر می شود تا کم کم شرایط انجام بازی برای یوونتوس را در سری آ پیدا کند .
در همین اساس روز گذشـته په په در ترکیب تیـم پریماورای یوونتوس بازی تمرینی را داشته است .
این بازیکن ایتالیایی توانسـت 90 دقیـقه کامل برای یووه بازی کند و همچنیـن 1 گل و 1 پاس گل حاصل تلاش او در این بازی بوده .
در پایان این بازی په په درباره شرایط خود اینگـونه می گویـد :
" احساس خیلی خوبی دارم . هدف من 90 دقیقه بازی بود که به آن رسیدم . از نظر جسمی مشکلی را حس نمی کنم و می خواهـم از کادر فنی تیم پایه بابت این فرصت تشکر کنم "
گفتنی است که گمانه زنـی هایی وجود دارد که در صورت آمادگـی کامل په په برای حضور در ترکیـب یوونتوس ممکـن است آنتونیـو کونته از سیستم 3-3-4 استفاده کند .
امیـدوارم در ایتـالیا بازی کنـم
ویـنچـنزو یاکوئینتا مهاجم 33 ساله و سابق بانوی پیـر که از زمـان آمدن آنتونیو کونته
از یووه کنار گذاشته شده امیدوار است که شرایط بد او به پایان برسد و وضعیـت نامشخص او بهتـر شود .
او که کماکان قصد خداحافظی از دنیای فوتبـال را ندارد می گویـد :
" باشگاه های زیدی هستند که در پی بازیکنان جوان هستند "
" اما در هر حال من در رجیو امیلیا تمرین خواهم کرد تا در شرایط بدنی خوبی باشم . من منتظر تیم هستم تا برای بخدمت گرفتن من تماس بگیـرد ! "
لیورنو؟
" نه، با آن ها تماسی نداشتم "
رفتن به خارج از ایتالیا ؟
" این را نمی دانـم. اما امیدوارم که در ایتالیا تیـمی را پیدا کنم "
پوگبا: اعتقاد یوونتوس به من، موجب افتخار است

پل پوگبا ستاره ی جوان فرانسوی باشگاه یوونتوس عنوان کرد اعتقاد و ایمان مجموعه بیانکونری و آنتونیو کنته به او، افتخاربزرگی است.
پل پوگبا اولین بازی این فصل خود در سری آ را روز یکشنبه مقابل سمپدوریا انجام داد و پاس گل زیبای او به توز موجب پیروزی ۱-۰ یوونتوس مقابل این تیم در ورزشگاه لوئیجی فراری شد.
بازیکن تیم ملی فرانسه اعتقاد دارد آموزش تحت نظر آنتونیو کنته باعث پیشرفت فوتبال او شده و امیدوار است بتواند در کنار کلودیو مارکیزیو در ترکیب تیم نقش آفرینی کند.
او به سایت رسمی باشگاه یوونتوس Juventus.com گفت:
” ما با عملکردی عالی و پیروزی در یک بازی دشوار استارت خوبی را در اول فصل داشتیم.”
” شکست آث میلان؟ آن ها تاثیری بر روی ما نخواهند گذاشت ، ما تنها بر روی عملکرد خودمان و بازی هایمان تمرکز خواهیم کرد.”
پوگبا همچنین یکی از مهره های تاثیر گذار تیم درشکست تیم لاتزیو و قهرمانی در سوپرکاپ ایتالیا بود.
توضیحات ماروتا در خصوص زونیگا، کوندوگبیا و ناینگولان

مدیر ورزشی باشگاه یوونتوس، جوزپه ماروتا که در جنوا جایزه بهترین مدیر ورزشی فوتبال ایتالیا را ازآن خود کرد، در پاسخ به سوالات خبرنگار رپابلیکا در خصوص وضعیت نقل و انتقالات صحبت کرد.
ماروتا، مرد همه کاره یوونتوس در بخش نقل و انتقالات گفت:
” ما شش مهاجم در ترکیب خود داریم که بیشترین دغدغه ما در این خصوص است، چراکه این تعداد برای ما زیاد است. البته هنوز چیزی قطعی نشده است، اما طی چند روز باقیمانده احتمالا تغییراتی در این بخش خواهیم داشت. شرایط را برای بازیکنان مهیا کرده ایم که خودشان بهترین تصمیم را بگیرند.”
ماروتا در خصوص شرایط زونیگا گفت:
” این بازیکن مورد علاقه ما در فصل نقل و انتقالات بود، اما آنچه که در حال اتفاق است، نشان میدهد ناپولی قصد از دست دادن او را ندارد، به هر حال طی چند روز آتی هراتفاقی ممکن است بیافتد.”
ماروتا در خصوص شایعهای که دیروز در خصوص استفاده از مارونه برای انتقال کوندوگبیا یا ناینگولان مطرح شد گفت:
” مارونه به نظرم شایستگی این را دارد که بیشتر خود را نشان دهد، او باید در محیطی جدید بتواند توانایی های خود را به اثبات برساند، ما به دنبال گزینه مناسبی برای او هستیم، اما در حال حاضر نمیتوانم بگویم چه گزینهای به او بیشتر نزدیک است.”