• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هوادارن و علاقه مندان به تیم ملی برزیل

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازي رو ساعت 23 نشون ميده و ميشينيم و ميبينيم و از شكست سنگين آرژانتين بسي لذت ميبريم :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب تبریک بابیت 2 برد برزیل قهرمان جهان ... باز هم الگلیس رو شکست دادیم ... کلا برزیل 3 بار تونسته مارو ببره

10 بار باخته و 4 تا بازی هم مساوی شده

عمان رو هم بردیم با 2 گل ... تازه روبینیو و اینا هم بازی نکردن

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برزيل تا چند سال پيش توي كشور ما طرفداران خيلي زيادي داشت ...
اما امروزه ديگه بنظر من طرفدارانش اندازه قبل نيستن ....
این دلیلش اینه که کلا عده ای حزب باد هستن :D و همیشه طرف تیم قوی تر رو مگیرن تا برنده بشن

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برزيل قهرمان جام جهاني فوتبال ساحلي شد
تيم فوتبال ساحلي برزيل موفق به كسب عنوان قهرماني رقابت‌هاي جام جهاني شد.

در آخرين شب رقابت‌هاي جام جهاني فوتبال ساحلي، تيم ملي برزيل با پيروزي برابر سوييس به عنوان قهرماني در اين مسابقات رسيد.

تيم برزيل در ديدار نهايي با نتيجه ۱۰ بر ۵ برابر سوييس به پيروزي رسيد.

در ديدار رده بندي هم تيم ملي پرتغال با نتيجه ۱۴ بر ۷ برابر اروگوئه پيروز شد تا اين تيم اروپايي هم در مكان سوم قرار گيرد
2j47l00.gif

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یک مساله که خیلی منو آزار میده اینه که چرا برزیل که قهرمان جام کنفدراسیون ها شده ... قهرمانی جام ملت های

امریکای جنوبی رو داره ... 95 % تیمها رو برده از رده اول میاد میشه دوم ؟ واقعا دلیلش چیه ؟

جز اینکه تو فیفا پارتی بازی داره میشه فکر نکنم چیز دیگه ای باشه ... تازه میاد تیم اول هم به جام جهانی صعود میکنه

آرژانتین رو میاد 3-1 تو خونه خودش میبره ... اعصاب منو خورد کرده این موضوع

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

یه کلوب برزیل بود اما گشتم پیداش نکردم ... امشب برزیل با ایرلند بازی دوستانه ای انجام داد که 2-0 برد

بازی نسبتا خوبی بود ... در حالی که با اومدن پاتو و رونی و دیگو و فابیانو قطعا بهتر خواهد شد !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
سلام :

یه کلوب برزیل بود اما گشتم پیداش نکردم ... امشب برزیل با ایرلند بازی دوستانه ای انجام داد که 2-0 برد

بازی نسبتا خوبی بود ... در حالی که با اومدن پاتو و رونی و دیگو و فابیانو قطعا بهتر خواهد شد !

کد:
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=127395

بازیه خوبی بود به نظرم برزیل مسلط بر بازی بود

اما من با این دونگا مشکل دارم .به نظرم با بازیکنایی که تو اروپا بازی میکنن مشکل داره

همین روبینیو اگه تو من سیتی بود و فیکس بود دعوت نمیشد یا ادریانو

فیکس بازی نکردن دنی الوز به نظرم جای سوال داره .رونالدینیو هم ایندفعه حقش بود به تیم ملی دعوت بشه

کلا این دونگا رو اعصابه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کد:
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=127395

بازیه خوبی بود به نظرم برزیل مسلط بر بازی بود

اما من با این دونگا مشکل دارم .به نظرم با بازیکنایی که تو اروپا بازی میکنن مشکل داره

همین روبینیو اگه تو من سیتی بود و فیکس بود دعوت نمیشد یا ادریانو

فیکس بازی نکردن دنی الوز به نظرم جای سوال داره .رونالدینیو هم ایندفعه حقش بود به تیم ملی دعوت بشه

کلا این دونگا رو اعصابه

ببین به نظر من دونگا کارش خوبه ... دلیلش اینه که این قدر رونی رو مخصوصا دعوت نکرد تا رونی به خودش بیاد

و بازیهاش رو ارتقا بده و بشه همون رونی که بود ... شک نکن برای جام جهانی دعوت میشه و فقط این کار

رو کرد تا به خود رونی کمک کرده باشه ... روبینیو رو هم که همیشه دعوت کرده چه رئال بود , چه من سیتی

و الانم که سانتوسه ... آدریانو تو بازی خوب نبود ... اضافه وزن داره ... ولی خدا خدا میکنم رونالدو آماده شه

بیاد جام جهانی بتونه بازی کنه ... تمام رکوردارو بشکنه :)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این دونگا از اون دسته آدم هایی هست که خیلی دوست دارم یه مشت محکم بخوابونم تو دماغش! واضحا یه مشکلی با بازیکن های ما داره. پاتو رو که مدت هاست دعوت نکرده و با اینکه خیلی گفتنش برام سخته ولی کاملا مطمئنم برای جام جهانی هم دعوت نمیکنه. چرا باید بکنه تا وقتی اون آدریانو ی شکم گنده رو داره؟

سیلوا رو هم دعوت میکنه ولی بهش بازی نمیده.

دینهو باید این فرم رو تا آخر فصل حفظ کنه تا "شاید" دعوت بشه. من زیاد به اینم خوش بین نیستم. مسئله این نیست که بازیکنی در نهایت دعوت بشه یا نه. همچین بازیکنی باید تو بازیهای دوستانه در کنار بقیه بازی کنه تا کمی هماهنگ بشه. نمیشه که یکدفعه تو لیست جام جهانی اسم دینهو رو بنویسه. من فکر میکنم همین الانش دونگاه تیمش رو بسته.

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاتو فعلا در سطح جام جهانی نیست تا وقتی هم امثال فابیانو تو تیمن پاتو جایی نداره تو تیم
برزیل با تمام تیم های دنیا فرق داره و بازیکنی که بخواد بیاد تو ترکیب اصلی باید یه عمر صبر کنه نمونش همین فابیانو

امسال هم قول فینال رو میدم به هواداران :دی ولی فینال بستگی داره به کی بخوریم :)
دونگا مربی خیلی خوبیه بازیکنای خوبی رو هم داریم که شانس قهرمانی رو بیش از پیش میکنه

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
من امیدوارم رونالدو تو این جام جهانی بازی کنه..

یعنی ارزومه که برسه و بتونه بازی کنه. ببینید بعد چه بازی میکنه..

فایل های ضمیمه

• ronaldo.jpg
    ronaldo.jpg
    190.3 KB · نمایش ها: 3

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
این دونگا از اون دسته آدم هایی هست که خیلی دوست دارم یه مشت محکم بخوابونم تو دماغش! واضحا یه مشکلی با بازیکن های ما داره. پاتو رو که مدت هاست دعوت نکرده و با اینکه خیلی گفتنش برام سخته ولی کاملا مطمئنم برای جام جهانی هم دعوت نمیکنه. چرا باید بکنه تا وقتی اون آدریانو ی شکم گنده رو داره؟

سیلوا رو هم دعوت میکنه ولی بهش بازی نمیده.

دینهو باید این فرم رو تا آخر فصل حفظ کنه تا "شاید" دعوت بشه. من زیاد به اینم خوش بین نیستم. مسئله این نیست که بازیکنی در نهایت دعوت بشه یا نه. همچین بازیکنی باید تو بازیهای دوستانه در کنار بقیه بازی کنه تا کمی هماهنگ بشه. نمیشه که یکدفعه تو لیست جام جهانی اسم دینهو رو بنویسه. من فکر میکنم همین الانش دونگاه تیمش رو بسته.

من کاملا با نظراتت ( طبق معمولی :D ) مخالفم ... من به نظرم دونگا مخصوصا این کارو کرده که رونی به اوج

آمادگی برسه ... چون میدونه رونی بازیکن معمولی نیست و یک پدیدست ... این کارارو میکنه تا همش سطح

بازیاشو بالاتر ببره تا یک رونی کاملا آماده رو توی ترکیب داشته باشه

پاتو رو هم زیاد بهش اعتقاد نداره ... البته وقتی فابیانو آماده باشه و اون جوری ( مثل کنفدراسیونها ) گل بزنه

شاید حق داشته باشه اما اگر روی دوران اوجش نباشه میتونه از ترکیب 2 تاشون استفاده کنه

مثل الان که هم آلوز ( به نظر من بهترین مدافع راست جهان ) و مایکون رو با هم داره

مایکون هم بی نظیره اما من بازی آلوز رو بیشتر دوست دارم

پاتو فعلا در سطح جام جهانی نیست تا وقتی هم امثال فابیانو تو تیمن پاتو جایی نداره تو تیم
برزیل با تمام تیم های دنیا فرق داره و بازیکنی که بخواد بیاد تو ترکیب اصلی باید یه عمر صبر کنه نمونش همین فابیانو

امسال هم قول فینال رو میدم به هواداران :دی ولی فینال بستگی داره به کی بخوریم :)
دونگا مربی خیلی خوبیه بازیکنای خوبی رو هم داریم که شانس قهرمانی رو بیش از پیش میکنه

نا امید شدم ازت شایان :hmm: بستگی داره نداره برای ما معنی نداره ... اگر همه تیمها ایتالیا و اسپانیا

و فرانسه و انگلیس و هلند هم باشن باز قهرمانیم ... برزیل امسال قهرمانه ! شک نکنید

فقط امیدوارم رونالدو بتونه وزن کم کنه و تو این جام جهانی هم باشه تا رکوردارو همرو بشکونه

بزرگترین بازیکن تاریخه فوتباله این رونالدو به خدا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
میبینم روزی رو که این دونگا رو با خفت و خواری میندازن بیرون
.
ایقدر شعور نداره این بشر که همه دارن از رونالدینهو تعریف میکنن این بابا حتی دعوتش هم نمیکنه !

حیفه این بازیکنا که زیر دست این باشن ، حیف ، افسوس ، صد افسوس

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
ليست 23 نفره سلسائو؛ رونالدينيو به آفريقاي جنوبي نخواهد رفت

سايت گل- كارلوس دونگا، سرمربي تيم ملي برزيل، فهرست منتخبش براي جام جهاني آفريقاي جنوبي را اعلام كرد. در اين فهرست نام رونالدينيو، ستاره تيم ميلان ديده نمي شود.

دونگا مدت ها بود كه اين بازيكن را به تيمش دعوت نكرده بود اما انتظار مي رفت با توجه به بازي هاي خوب "روني" در رقابت هاي اين فصل سري آ، دونگا او را در فهرست نهايي اش قرار دهد.

دروازه بان ها: ژوليو سزار، گومز ، دوني

مدافعان: مايكون، دني آلوس، گيلبرتو، ميشل باستوس، لوسيو، خوان، لوئيزائو، تياگو سيلوا

هافبك ها: گيلبرتو سيلوا، فيليپه ملو، كاكا، ژوليو باپتيستا، ژوزوئه، كلبرسون، الانو، راميرس

مهاجمان: روبينيو، لوئيس فابيانو، نيلمار، گرافيته
---
جالبه که باستوس و گرافیته دعوت شدند ولی مارسلو و پاتو و رونالدینیو دعوت نشدند
مارسلو این نیم فصل یکی از بهترین بازیکنای لالیگا بوده ولی دعوت نشده ولی باستوس که یه بازیکن ذخیره هستش توی لیون دعوت شده
با این اوضاع و احوال هیچ امیدی به برزیل نیست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مارسلو هم؟! o_O

پاتو تقریبا تمام سال 2010 رو تا امروز از دست داده با مصدومیت. هی مصدوم میشه. نمیگم اگه مصدوم نمیشد دعوت میشد.. ولی به هر حال اینجوری هر مربی ای بود دعوتش نمیکرد. ولی مارسلو عجیب بود.

این دونگا یه احمق به تمام معناست. باپتیستا دقیقا چیکار کرد که دعوت شد؟ همش تو رم نشسته رو نیمکت. اونوقت رونالدینیو که اینهمه جون کند دعوت نمیشه.

و باستوس؟! خدایا...! آخه این چی داره؟ والا ما تو دو بازی ای که جلوی بایرن انجام داد هیچ استعدادی از این ندیدیم.

واقعا شورش رو در آورده دونگا

این برزیل برای من "هیچ" جذابیتی نداره و امیدوارم به تحقیر آمیز ترین شکل ممکن حذف شه! تا بلکه این میکی موس رو با یک اردنگی بندازن بیرون.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
یعنی رونالدینیو رو دیگه تو جام جهانی نمی بینیم، باورم نمی شه!
با این دوتا عتیقه ای که سر برزیل و آرژانتین گذاشتند این دوره کلن باید بی خیال فوتبال آمریکای جنوبی شد و البته راه قهرمانی اسپانیا هموارتر شد

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به نظر من غير از سزار،الوز،مايكون،كاكا،لوسيو و روبينيو بقيشون در حد تيم سوم برزيل هم نيستن
خاك بر سر اين مربيه نفهم
برزيل هم برزيلاي قديم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته هنوز در شوکم

رونالدینیو دعوت نشد... دوست داشتم رونالدو هم دعوت شه. اما رونالدینیو نبودش داره اعصابم رو خورد میکنه.

مارسلو دعوت نشد. باستوس رو دعوت کرده ای خدا

مارسلو بهترین دفاع چپ بود در حال حاضر

خیلی حالم گرفته شد

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
وای اگه دوباره رونالدو به ترکیب تیم برزیل بر می گشت چی می شد منم خیلی دوست داشتم دوباره به تیم ملی برزیل دعوت بشه و گل های زیباش رو دوباره ببینم.

//

راستی چرا دیگو ما دعوت نشده:دی

بالا