• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هوادارن و علاقه مندان به تیم ملی برزیل

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی از دوستانمون یه جایی گفته بود که اگه برزیل تا نیمه نهایی بالا بیاد تعجب میکنه. واقعا از این صحبتهای دوستان خندم میگیره. قبول دارین کلا ایرانی جماعت انسانهای متعجبی هستند؟ :دی

یه چیزی میخواستم بگم طرف قهوه ای شه اما بی خیال

کلا با بازیهایی که دیدم از تیمها ( جدای نتیجه که بگم ضعیفه یا قوی ) هیچ تیمی تیم نبوده

حتی آلمانشم کاری نکرد روی اشتباه بازیکنای اونا گل زدن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریکککککککککککککککککککک به همه برزیلی های عزیزم

این برد تضمینی شد برای قهرمانی

منو یاد 2002 میندازه ... بازی ضعیف اول که همه بگن این برزیل هیچی نمیشه ... این برزیل هیچی نمیشه

و برزیل با اقتدار قهرمان شد ... حالا هم همون سناریو ... بازی معمولی تو بازی اول که همه بگن این برزیل هیچی

تعطیله و دوباره قهرمانی رو بدست بیاریم ... من که میگم این کره 80 % از پرتغال مساوی میگیره و 40 % میبرتش

کلا پرتغال حمله نکرد

تیز هوشی دونگا رو به همه تبریک میگم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.
بهر حال مبارکتون باشه مخصوصا پوریا
ولی من با اینکه تا امروز درباره برزیل مثبت فکر میکردم ولی برعکس نظر شما آقا پوریا من فکر نمیکنم با دونگا این تیم به جایی برسه.
کره اگرچه دفاعی بود اما این برزیل هم برزیل نبود. با اینکه بازیکنها نشون میدادند که آماده هستند و این نمایش برگرفته از خواست مربی تیم هست. با یه بازی نمیشه نتیجه گیری کرد ولی برزیل نشون داد قهرمان شدنش بعیده.
با اجازه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام.
بهر حال مبارکتون باشه مخصوصا پوریا
ولی من با اینکه تا امروز درباره برزیل مثبت فکر میکردم ولی برعکس نظر شما آقا پوریا من فکر نمیکنم با دونگا این تیم به جایی برسه.
کره اگرچه دفاعی بود اما این برزیل هم برزیل نبود. با اینکه بازیکنها نشون میدادند که آماده هستند و این نمایش برگرفته از خواست مربی تیم هست. با یه بازی نمیشه نتیجه گیری کرد ولی برزیل نشون داد قهرمان شدنش بعیده.
با اجازه.

ببین جواد یه چیزو بزار بگم ... برزیل تو هیچ جام جهانی از 1994 تا الان تو بازی اول نه خوب بازی کرده نه نتیجه خوب

گرفته ... تو هیچ کدومش ... بزار مثال بزنم که راحت شی

1994 با روسیه بازی کرد که 2-0 با گل روماریو برنده شدن ... در نهایت قهرمان شدن

1998 با اسکاتلند بازی کرد که 2-1 یا 1-0 برنده شدن ( دقیق یادم نیست که یه گل کافو زد ) 2ومی جهان

2002 با ترکیه بازی کردن که باز 2-1 به زور شد ... قهرمانی جهان

2006 با کرواسی بود که 1-0 شد با گل کاکا ... 1/8

2010 با کره 2-1 شد ... قهرمانی جهان

بعد 2002 که برزیل با ترکیه 2-1 کرد همه گفتن ترکیه که بعد از 28 سال اومده جام جهانی رو به زور برد

همون سال ترکیه سوم شد ! این کره ای که من دیدم جدا 50 % احتمال داره مساوی بگیره

30 درصد بباره و 20 درصد برنده باشه ... حالا با گذشت زمان همه چی معلوم میشه ;)

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
یه چیزی میخواستم بگم طرف قهوه ای شه اما بی خیال

کلا با بازیهایی که دیدم از تیمها ( جدای نتیجه که بگم ضعیفه یا قوی ) هیچ تیمی تیم نبوده

حتی آلمانشم کاری نکرد روی اشتباه بازیکنای اونا گل زدن
من بازی هلند رو متاسفانه ندیدم. شنیدم بازی هلند نسبتا خوب بوده. البته آلمانم به تیم آنچنان قوی نخورده بود که بگیم کار شاقی کرد. در کل فکر میکنم بازیهای اصلی و مهمتری تیمهای مختلف در پیش دارند که اونجا واقعا معلوم میشه که چیکاره هستند.

تبریکککککککککککککککککککک به همه برزیلی های عزیزم

این برد تضمینی شد برای قهرمانی

منو یاد 2002 میندازه ... بازی ضعیف اول که همه بگن این برزیل هیچی نمیشه ... این برزیل هیچی نمیشه

و برزیل با اقتدار قهرمان شد ... حالا هم همون سناریو ... بازی معمولی تو بازی اول که همه بگن این برزیل هیچی

تعطیله و دوباره قهرمانی رو بدست بیاریم ... من که میگم این کره 80 % از پرتغال مساوی میگیره و 40 % میبرتش

کلا پرتغال حمله نکرد

تیز هوشی دونگا رو به همه تبریک میگم
منم به همتون تبریک میگم. انصافا کره بدجوری بازیکنانش رو تو دفاع خالی کرده بود. اون گل مایکون جالب بود، یه لحظه اومد سانت بکشه دید همه کره ایها جلو دروازه خالی شدند پشیمون شد خودش مستقیم زد تو گل! :دی (انصافا هم قشنگ زد. دمش گرم)
و چه کرد پاس روبینیو! خیلی قشنگ پاس داد، مرسی!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برزیل به زور کره رو برد
گل اول هم که اتفاقی بود
:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ببین جواد یه چیزو بزار بگم ... برزیل تو هیچ جام جهانی از 1994 تا الان تو بازی اول نه خوب بازی کرده نه نتیجه خوب

گرفته ... تو هیچ کدومش ... بزار مثال بزنم که راحت شی

1994 با روسیه بازی کرد که 2-0 با گل روماریو برنده شدن ... در نهایت قهرمان شدن

1998 با اسکاتلند بازی کرد که 2-1 یا 1-0 برنده شدن ( دقیق یادم نیست که یه گل کافو زد ) 2ومی جهان

2002 با ترکیه بازی کردن که باز 2-1 به زور شد ... قهرمانی جهان

2006 با کرواسی بود که 1-0 شد با گل کاکا ... 1/8

2010 با کره 2-1 شد ... قهرمانی جهان

بعد 2002 که برزیل با ترکیه 2-1 کرد همه گفتن ترکیه که بعد از 28 سال اومده جام جهانی رو به زور برد

همون سال ترکیه سوم شد ! این کره ای که من دیدم جدا 50 % احتمال داره مساوی بگیره

30 درصد بباره و 20 درصد برنده باشه ... حالا با گذشت زمان همه چی معلوم میشه ;)

من اینها رو قبول دارم ولی از نظر من تو فوتبال آمار حرف نمیزنه و یه بچه فسقلی میتونه یه تیم ریشه دار رو ببره.
پیشرفت کره هم که مشخصه. تو همین بازیهایی که با تیم ملی در پیت خودمون هم داشته میشه اینو دید. تو بازی آخر خودمون شانس آوردیم. ولی از کره که بگذریم و نتیجه برزیل / من فکر میکنم دونگا نمیتونه از این بازیکنها بازی بگیره و قهرمانی برزیل میتونه وابسته به بد یا خوب بازی کردن بقیه مدعیان باشه. حالا صبر کنیم بازیهای گروهی تموم بشه ببینیم چه نوع بازی رو تو بازیهای حذفی میخواد دنبال کنه. بهر حال بازی تو تک بازیها شرایط خاصی داره. ببینیم چی میشه

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
بابا حداقل شهامت اینو داشته باشین بگین تیممون بد بازی کرد. البته "بد" در خوشبینانه ترین حالت. "افتضاح" بهتره.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
چقدر جای خالی رونالدینیو توی بازی دیشب احساس می شد...
ای *%$#@%# پدر %#@&*$# دونگا!
2mo5pow.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا حداقل شهامت اینو داشته باشین بگین تیممون بد بازی کرد. البته "بد" در خوشبینانه ترین حالت. "افتضاح" بهتره.

شهامتو دارم و میگم برزیل خوب نبود ... اما به نظر من با دلیل خوب نبود

چون نمیخواست خوب باشه ... و نمیخواست خودشو خسته کنه

یادمون نره گروه مرگ هستیم و باید تیم اول صعود کنیم ... ما مثل آرژانتین نیستیم که سال 2002 از گروهمونم

بالا نیایم ... همیشه بالا اومدیم از گروه ... فراز نشیبی که یه روز 100 باشیم یه روز 0 نبودیم

مثل فرانسه نبودیم قهرمان شیم بعد 4 سال بعد اصلا 1 گل هم نزنیم و از گروه بالا نیایم

اما بازم میگم همین کره ای که دیدید از ساحل عاج یا پرتغال امتیاز میگیره

دقیقا منو یاد ترکیه 2002 انداختن که همه میگفتن برزیل این تیم آشغالی رو به زور زد اما دیدیم ترکیه

چه تیمی بود آخرشم 3وم شد

چقدر جای خالی رونالدینیو توی بازی دیشب احساس می شد...
ای *%$#@%# پدر %#@&*$# دونگا!
2mo5pow.gif

به نظر من تو این جور بازیها جای بازیکنایی مثل رونی شدیدا خالیه ... با حرکات تکنیکیش میتونه خطر ناک باشه

خطا بگیره پشت محوطه ... پنالتی بگیره

اما دقت کردید بازیکنای کره با دماغ هم میرفتن تو پای برزیلیا ؟ :lol: خیلی با غیرت بازی میکردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پوریا جان

والا با این بازی امروز اسپانیا سویس شاید دیدی اسپانیا دوم شد در گروهش

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا جان

والا با این بازی امروز اسپانیا سویس شاید دیدی اسپانیا دوم شد در گروهش

خوب مشکلش چیه ؟ دوم شد میخوره به ما و اون موقع 4-0 می بریم

بزار من یه چیزی بهت بگم ... تیمی که قهرمانی میخواد نباید براش مهم باشه چه تیمی جلوشه ... میخواد اسپانیای

هجومی باشه یا آرژانتین تدافعی و کسل کننده ... شخصا امیدوارم برزیل ایتالیا ... برزیل - آلمان و مخصوصا برزیل فرانسه

رو تو فینال ببینم که فرانسه رو خوردش کنیم

yaran 2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
متاسفانه بزرگترین ضعف برزیل در خط هافبک این تیم است .

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
منم برزیل را دوست داشتم اما بدون رونالدونهو بدرد نمیخوره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب امشب بازی خوبی با ساحل عاج داریم ... تیم استخون دار و با قدرتیه ... اما من همیشه دوست دارم با تیمی مثل

اینا بازی کنیم تا تیمی مثل کره و ژاپن ... حد اقلش اینه که یه فوتبالی میبینیم و بازی با چیدمان 8-1-1 نمیبینیم

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
دقیقا..امشب این بازی میتونه یکی از بهترین بازیهای مرحله گروهی باشه و عیار تیمی مثل برزیل رو مشخص کنه..شخصا علاقه دارم از این گروه این دو تیم صعود کنند برزیل و ساحل عاج

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
امیدوارم این اتفاق بیفته و هر دو تیم به مرحله نیمه نهایی هم برسند..شاید دوباره تو نیمه نهایی با هم بازی کنند البته من جدول رو بررسی نکردم تا ببنم این امکان محتمل هست یا نه..

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
وااااااااااای برزیل ترکونده! خورد و خمیر کرد ساحل عاج رو!
3 - 0 جلوست فعلا
مرسی لوئیز فابیانو

بالا