• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هوادارن و علاقه مندان به تیم ملی برزیل

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
برزیل اوضاحش رو براه شد و این قطعا به مربی مربوط میشه ولی دونگا واقعا یه جوریه/ یه کارایی میکنه ادم به سوادش شک میکنه. برزیل اینهمه مربی داشت حتی جوون و شاید بهتر از این. حالا دونگا واقعا داره موفق میشه ولی برزیل مثل همیشه زیبا بازی نمیکنه. شاید هم رشد فوتبال و البته سیستمهای جدیدی که بازی حریف رو از کار میندازه علتش باشه که خودم اینطور فکر میکنم.

اما من شک ندارم این توپا یه عیبی داره ... چون شوتای رونالدو با فاصله 20 متری این ور اون ور می رفت

شوتای دنی آلوز و بقیه برزیلیها هم همینطور ... توپها احساس میکنم خیلی پفکیه ... خیلی سبکه

و وقتی حرکت میکنه فشار باد جلوشو میگیره و ما شوت سنگین از بازیکنی ندیدیم جز ژاپنیا و هلندیا

در کل یا این توپ یه قلقی داره یا مشگل داره واقعا ... حالا کدومشه نمیدونم

آره ایراد داره/
من خوندم که این توپها درش الیافی بکار رفته که خاصیت ارتجاعیش با قبلیا فرق داره. مثلا قبلا تو صحنه های بسته و کاملا آهسته میشد فشاری رو که به توپ وارد میشه رو دید ولی اینها نه/ انگار که اونقدر پر از باد باشه که داره میترکه و مثل سنگ باشه. اما اینطور نیست واین بخاطر جنس توپ هستش. مثلا توپ تو بقل دروازبان نمیشینه و میپره بیرون که این بخاطر آج هایی که به طرح روی توپ هم دادند مربوط میشه. این قضیه اگرچه موفقیت بازیکن رو در برابر دروازه بان بالا میبره اما از دقت ضربه هم کم میکنه. ضمنا این توپ ها کاملا ماشینی تولید میشه.
معمولا توپ جام جهانی بعد از جام تا جام بعدی هم مورد استفاده بعضی بازیها قرار میگرفت ولی من فکر کنم دیگه این توپ و تو هیچ بازی ای نبینیم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برزیل اوضاحش رو براه شد و این قطعا به مربی مربوط میشه ولی دونگا واقعا یه جوریه/ یه کارایی میکنه ادم به سوادش شک میکنه. برزیل اینهمه مربی داشت حتی جوون و شاید بهتر از این. حالا دونگا واقعا داره موفق میشه ولی برزیل مثل همیشه زیبا بازی نمیکنه. شاید هم رشد فوتبال و البته سیستمهای جدیدی که بازی حریف رو از کار میندازه علتش باشه که خودم اینطور فکر میکنم.

آره ایراد داره/
من خوندم که این توپها درش الیافی بکار رفته که خاصیت ارتجاعیش با قبلیا فرق داره. مثلا قبلا تو صحنه های بسته و کاملا آهسته میشد فشاری رو که به توپ وارد میشه رو دید ولی اینها نه/ انگار که اونقدر پر از باد باشه که داره میترکه و مثل سنگ باشه. اما اینطور نیست واین بخاطر جنس توپ هستش. مثلا توپ تو بقل دروازبان نمیشینه و میپره بیرون که این بخاطر آج هایی که به طرح روی توپ هم دادند مربوط میشه. این قضیه اگرچه موفقیت بازیکن رو در برابر دروازه بان بالا میبره اما از دقت ضربه هم کم میکنه. ضمنا این توپ ها کاملا ماشینی تولید میشه.
معمولا توپ جام جهانی بعد از جام تا جام بعدی هم مورد استفاده بعضی بازیها قرار میگرفت ولی من فکر کنم دیگه این توپ و تو هیچ بازی ای نبینیم.

ببین برزیل فعلا قشنگ بازی نکرده چون بازیکنایی مثل رونالدینهو ... پاتو ... آدریانو تو ترکیب نیستن

خود رونی اگه بود 60 % بازیهای برزیل قشنگ تر می شد .

فعلا فقط روبینیو هست که نمایش توپش خوبه مثل پا عوض کردن و اینا و حتی کاکا هم بازی نمایشی و فانتزی نداره

اما رفته رفته تیم داره بهتر میشه و امیدوارم جوگو بونیتو رو از برزیل ببینیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
روبينيو: رمز موفقيت برابر شيلي سرعت دادن به بازي است

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيل از هم‌تيمي‌هايش خواست مقابل حريف مرحله يك هشتم نهايي سريع‌تر بازي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلبو، روبينيو اظهار داشت: برابر شيلي مي توانيم تغييرات جزيي

در بازي خود انجام دهيم از جمله اين كه كمي سريع‌تر از قبل با هم پاس و رد و بدل كنيم و دست به بازي گروهي بزنيم.

اين عضو تيم سانتوز برزيل افزود: تصميم در مورد انتخاب تاكتيك بازي برعهده مربي است. ولي من باور دارم اگر مقابل

شيلي قدري سريع‌تر از قبل بازي كنيم، موفق مي‌شويم.

وي ادامه داد: براي همه شيليايي ها احترام ويژه‌اي قائل هستيم ولي چه كار كنيم كه بايد به مقام قهرماني

برسيم و از اين بابت از آنها عذرخواهي مي كنيم كه بايد با شكست آنها را روبرو كنيم.

تيم هاي برزيل و شيلي روز دوشنبه به مصاف هم در مرحله يك هشتم نهايي خواهند رفت.

========================

خوب حتما دیشب هم شنیدید که میخوان سزار رو محروم کنن ... باز این مافیای مواد مخدر داره کرم میریزه

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
:eek: به چه دلیل......؟امیدوارم این اتفاق نیافته...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واسه چی محروم کنن؟

:eek: به چه دلیل......؟امیدوارم این اتفاق نیافته...

برای اینکه پشتش آسیب دیده بوده ... تو بازی با پرتغال احتمالا دیدید که پشتش محافظ بسته بود

بعد فیفا گفته که قبلا سزار باید به داور اعلام میکرده ... برزیلیها هم گفتن این خطری نداره

تیز نیست و سفت هم نیست که به کسی آسیب برسونه ... برای همینم جلسه ای تشکیل شده

که بررسی کنن ... و مافیای مواد دست به کار شده جنگ روانی راه بندازه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یدونه عکس از بزرگترین مهاجم تاریخ فوتبال میزارم حال کنید ... شیکمو ببین حال کن :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شیکمو:lol::lol::lol:
قیافه رو:happy:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این عکس مال چه تاریخیه ؟

عجب شکمی اورده. این رونالدو اگه خودش رو لاغر میکرد الان تو جام بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شیکمو:lol::lol::lol:
قیافه رو:happy:

عاشقم به خدا ... آرز.مه یه بار از نزدیک ببینمش

این عکس مال چه تاریخیه ؟

عجب شکمی اورده. این رونالدو اگه خودش رو لاغر میکرد الان تو جام بود.

دیگه همش داره مشروب و چلو کبابو :D و اینا میخوره

من خودم یه برزیلی سرسختم ولی واقعا دونگا اشتباه کرد رونالدینبو رو دعوت نکرد

و این به برزیل زربه می زنه

به امید قهرمانی برزیل در این جام

شک نکن قهرمانیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب نیمه اول که رنده کردیم این شیلی رو ... یدونه پنالتی تابلو هم برامون نگرفتن ... داوری که کثیف ترین

تیم دنیا حمایتش میکنه ( آرژانتین ) بهتر از این نمیشه ... بریم نیمه دوم تا ببینیم چی میشه

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کلا شیلی رو رنده کردیم :دی

تیمی که ترکونده بود اسپانیا رو جلوی ما چیزی نداشت نشون بده ... نزاشتیم که نشون بده

شما خطر جدی از شیلی دیدید ؟ من که ندیدم سزار یدونه شیرجه بزنه

یدونه زد که اونم توپ بیرون بود

در کا عالی بود ... برزیل اراده کرد گل زد

مهمترین Point برای ما اینه که میتونیم قلب دفاع هلند رو پاره کنیم و گل بزنیم

چون شدیدا هلند مشکل داره تو عمق دفاعش و برزیل عالی عمق رو نشونه میگیره

در هر صورت عالییییییییییییییییییی بودیم ... عالی ... خدا کنه تو بازی هلند کاکا 2 سه تایی بزنه تا روحیش بهتر شه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
برزیل عالی بود بسی حال کردم
همه عالی بودن جز کاکا که رو فورم نیست امیدوارم مقابل اب هویجها بترکونه
ببینم این دونگا با فکرات غیر قابل پیش بینیش بازی با هلند چه میکنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! بازم میترکونه
راستی این قضیه سزار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستان هلند رو ببریم با برنده کدوم تیم باید بازی کنیم؟؟؟؟؟؟
پیش بینیم با هلند اینه که 3 بر1 میبریم اب هویج رو نوش جون میکنیم میریم مرحله بعدی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ببینم این دونگا با فکرات غیر قابل پیش بینیش بازی با هلند چه میکنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! بازم میترکونه
پیش بینیم با هلند اینه که 3 بر1 میبریم اب هویج رو نوش جون میکنیم میریم مرحله بعدی

خوش اومدی دوست برزیلی ... کاکا پاس دادناش بی نظیره ... یه مدت زیاد مصدوم بوده پا به توپ نمیتونه خوب کار کنه

اما همین که تو هر بازی 2 تا پاس گل طلا میده کافیه

سزار هم قضیش تموم شد ... مافیای کثیف فیفا ( آرژانتینیا ... همونایی که 30 متر تو آفسایدن اما داور میبینه و چیزی

نمیگه ) سعی کرده بودن چوب لای چرخ برزیل بزارن ولی دیدن برزیل بزرگتر از این حرفاست که این شیلنگ میلنگا

برای ما شاخ بشن راشونو گرفتن رفتن

---------------------------

آب هویج رو با بستنی میزنی یا خالی بخوریم ؟

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
یدونه عکس از بزرگترین مهاجم تاریخ فوتبال میزارم حال کنید ... شیکمو ببین حال کن :D

واقعا عب گلزنی بود..با هوش و فرصت طلب..یک تمام کننده کامل..اگر 89 دقیقه هم تو زمین راه می رفت بالاخره کارش رو به موقع انجام میداد..واقعا گلزنی اش حرف نداشت

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218

هیچ تیمی مثل برزیل فوتبال بازی نمی کنه یعنی در واقع تمی تونه بازی کنه..فوتبال با نام برزیل عجینه و فوتبال ناب مختص برزیل..بدین خاطر هستش که تماشاگران و بینندگان فوتبال هر چند طرفداران سایر تیمها و کسانی که علاقه چندانی به فوتبال ندارند از دیدن بازی های برزیل لذت می برند..واقعا کدام تیمی تو دنیا بازیکنانی تا بدین حد تکنیکی و با کیفیت داره..بازیکنانی که از خط دفاع تا حمله دارای تکنیک سرشار و غنی هستن..مثل لوسیو که تو ضد حملات میتون پا به توب بشه و طرف مقابل رو دریبل یزنه و...به نظر من کاکا هر جند رو فرم نیست اما باز هم تاثیر گذار هستش مثلا تو بازی شیلی پاس گل دوم رو به فابیانو داد و مطمئنا وجود کاکا در زمین یک عامل مثبت روحی روانی برا برزیل هستش..امیدوارم کاکا به روزهای اوجش نزدیکتر بشه..برنده بازی برزیل_هلند با برنده بازی اروگوئه_غنا بازی میکنه که در حقیقت برنده برزیل-هلند شانس بسیار بیشتری برای رسیدن به فینال داره..

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعا عب گلزنی بود..با هوش و فرصت طلب..یک تمام کننده کامل..اگر 89 دقیقه هم تو زمین راه می رفت بالاخره کارش رو به موقع انجام میداد..واقعا گلزنی اش حرف نداشت

آره شایان ... بدون تعصب میگم بزرگترین گل زن تاریخ فوتباله ... کی رو دیدی 2 دوره 2 ساله از فوتبال دور باشه

باز برگرده و بهترین بازیکن جهان بشه ؟ بهترین گل زن جام جهانی بشه ؟ قهرمان جهان بشه ؟

عاشق این مردم من ... جدا دیوونشم ... خیلی دوسش دارم

بالا