• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هوادارن و علاقه مندان به تیم ملی برزیل

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
گل اولی که برزیلبها خوردن، تقصیر هر دو تای ملو و سزار بود.

بعدشم نیمه اول که برزیلیها خوب کار کردند. نیمه دوم که بعد از اینکه گل خوردن، دفاعشون کم کم بهم ریخت.
اما بنظزم ملو خیلی بد یازی کرد.

بازی قبلی برزبل فکر کنم ملو اول نبود، برای همین برزیب بهتر باری کرد

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب من به شدتتتتتتتتتتتتتتت باور نکردنی ناراحتم ... فوتبال برای خیلی ها هیجان کوتاه مدته و تموم میشه میره

اما من طرفدار تیم ملی ایران ( طبیعیه ) پرسپولیس - میلان ایتالیا - بارسلونا و چلسی هستم

اما تمام اینها در حد یک بینهایتیوم برزیل برام ارزش دارن ... جدا تعصب و علاقه ای که به برزیل دارم

ماورای حد طبیعیه ... جوری که همه میگن خود مردم برزیل که با فوتبالشون زندگی میکنن به اندازه تو روش تعصب

ندارن ... ناراحتی من به خاطر باخت برزیل نیست ... چون برزیل نبود که باخت بلکه فیلیپه ملو بود که نابودمون کرد

با اینکه من بازیشو خیلی دوست دارم و قبولش دارم اما کلا مارو نابود کرد ... هلند کاری نتونست بکنه

تا دقیقه 50 یدونه حمله نتونست انجام بده حتی یدونه ... و دقیقا زمانی که گل به خودی رو بهمون زد گند زد به تیم

حالا اینش هم مهم نیست ... بازیکن اشتباه میکنه ... اخراجش بعد از 10 دقیقه که از گل هلند میگذشت رسما

نابودمون کرد ... میونه میدان رو از دست دادیم ... یه هافبک تدافعی رو از دست دادیم و خیلی چیزهای دیگه

در کل هلند مارو نبرد بلکه فیلیپه ملو مارو نابود کرد

من دونگا رو قبول دارم ... درسته رونی و الکس و پاتو و خیلی های دیگرو دعوت نکرد اما نتایج عالی با تیم

گرفته بود ... دونگا رو 20 % مقصر میدونم و به تنهایی فیلیپه ملو رو 75 % مقصر باختمون میدونم

5 % دیگه هم داور اسگل شاسگول رو میدونم که کلا انگار اومده تعطیلات .

در کل این جام برای من تموم شد همونطور که جام 2006 بعد از باخت برزیل برام تموم شد و برای مدتها

فوتبال زده میشم و امیدوارم اروگوئه یا آلمان قهرمان جام بشن چون هلند استحقاقش رو نداره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پوریا ناراحت نباش

اون موقع که گل اول رو زدیم باید گل دوم رو میزدیم. اگه عنصر خلاقیت بیشتری داشتیم (یکی مثل رونالدینیو) میشد گلهای بیشتری به هلند زد. اما خب دیگه اینطور نشد

منهم قبول دارم فیلیپه ملو تیم رو نابود کرد. ایکاش مثل بازی قبل رامیرز رو میذاشت. البته فکر کنم محروم بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پوریا ناراحت نباش

اون موقع که گل اول رو زدیم باید گل دوم رو میزدیم. اگه عنصر خلاقیت بیشتری داشتیم (یکی مثل رونالدینیو) میشد گلهای بیشتری به هلند زد. اما خب دیگه اینطور نشد

منهم قبول دارم فیلیپه ملو تیم رو نابود کرد. ایکاش مثل بازی قبل رامیرز رو میذاشت. البته فکر کنم محروم بود.

مهرداد من الان شک دارم تو طرفدار کدوم تیمی ... 5 تا تیم رو گذاشتی تو امضات + اینکه طرفدار آرژانتین هم هستی

اما بازم میگم هلند رنگ دروازه برزیل رو هم ندید تا دقیقه 50 که به خودمون گل زدیم

ملو هم بازیکن عالیه اما عصبانی بشه حالیش نیست اینجا جام جهانی یا بازی دوستانه یوونتوس - اودینزه :hmm:

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
حرف دوستان تایید میشه. در واقع باخت برزیل ربطی به دونگا نداشت. یکی دو نفر از برزیلیها بد بازی کردند. مخصوصا ملو. حداقل ملو باید از جبران گل خورده بر می اومد و بیشتر تلاش می کرد!

در واقع تاراحتی که در باخت برزیل ایجاد میشه (حداقل برای من) اینه که،
دیگه از اون به بعد شاهد فوتبال ریبا نیستیم. شاید با هماهنگی عمل نکردند اما تکنیکهای فردیشون فوق العاده بالاست.

بر عکس برخی افراذ فقط به ظاهر و معیارهای نادرست از یک تیم طرفداری می کنند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون پرچمها ارتباطی به طرفداری نداره

یکی یکی ورداشته میشن تا قهرمان جام معلوم شه.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
اول بازی که برزیل رو با این لباس دیدم به دلم افتاد امروز یه اتفاقی میوفته...:D

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
دقیقا با این کار ملو یاد حرکت زیدان تو فینال 2006 افتادم. جایی که اون حرکت رو در مقابل بازیکن ایتالیا کرد و اخراج شد و بدون زیدان قطعا فرانسه ای وجود نخواهد داشت. البته ملو در قیاس با زیدان همچین مهره کلیدی تو زمین نبود اما به قول پوریا کلا میونه میدان رو از دست دادیم. این نشون میده که یه بازیکن به راحتی میتونه میلیونها نفر رو در سراسر جهان ناراحت بکنه. الان نمیدونین تو ورزشگاه اونجا چه خبره. ملت بدجوری دارن گریه میکنن. منم لحظه ای که داور سوت رو زد اشک تو چشمام جمع شد.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
علیرضا تسلیت میگم . میدونم چه قدر دوست داشتی اینا اول بشن.

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
حیف برزیل که اینجوری میوفته دسته یه مربی مثله دونگا و یه مشت جوون جوگیر

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
طرفدار برزیل نیستم چه بسا اوایل جام جهانی خیلی دلم میخواست حذف بشه...
ولی خوب الان برای باختش واقعا ناراحت شدم و دلیلش رو نمیدونم! تسلیت میگم.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
من هیچوقت ندیده بودم برزیلیا انقدر عصبی و بی اخلاق بازی کنن. روبینیو واقعا امروز نشون داد خیلی بی شعوره. یکی دیگه اومده یه خطای واضح رو روبن کرده میره به روبن پرخاشگری میکنه.
خوشمان آمد.

keyvan1122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم برد تیم هلند در خارج از زمین و روی نیمکت ها رقم خو رد شما ببینید این دونگا روی هر خطایی چه عکس العمل هایی نشون می داد و همین باعث شد بازیکن ها عصبی شدن و فاستوس هم باید اخراج می شد اما اونطرف فان مارویک با کنترل بازی تونست برابر برزیل نتیجه بگیره تازه برزیل در این جام در بازی با کره شمالی و پرتقال هم متزلزل نشون داد در ضمن این کع قانون نیست که برزیل همیشه قهرمان بشه

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
تسلیت میگم
2014 جبران می کنید

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من طرفدار برزيل نيستم ،اما برزيل تو بازی امروز شديداً رونالدينيهوی دوست داشتنی رو فرياد ميزد
جنازش هم تو زمين بود يه کاری ميکرد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.
بهر حال مبارکتون باشه مخصوصا پوریا
ولی من با اینکه تا امروز درباره برزیل مثبت فکر میکردم ولی برعکس نظر شما آقا پوریا من فکر نمیکنم با دونگا این تیم به جایی برسه.
کره اگرچه دفاعی بود اما این برزیل هم برزیل نبود. با اینکه بازیکنها نشون میدادند که آماده هستند و این نمایش برگرفته از خواست مربی تیم هست. با یه بازی نمیشه نتیجه گیری کرد ولی برزیل نشون داد قهرمان شدنش بعیده.
با اجازه.

من اینها رو قبول دارم ولی از نظر من تو فوتبال آمار حرف نمیزنه و یه بچه فسقلی میتونه یه تیم ریشه دار رو ببره.
پیشرفت کره هم که مشخصه. تو همین بازیهایی که با تیم ملی در پیت خودمون هم داشته میشه اینو دید. تو بازی آخر خودمون شانس آوردیم. ولی از کره که بگذریم و نتیجه برزیل / من فکر میکنم دونگا نمیتونه از این بازیکنها بازی بگیره و قهرمانی برزیل میتونه وابسته به بد یا خوب بازی کردن بقیه مدعیان باشه. حالا صبر کنیم بازیهای گروهی تموم بشه ببینیم چه نوع بازی رو تو بازیهای حذفی میخواد دنبال کنه. بهر حال بازی تو تک بازیها شرایط خاصی داره. ببینیم چی میشه

خدا وکیلی من با این که طرفداری ایتالیا رو میکنم ولی همیشه از بازی برزیل لذت میبردم.
از اولم معلوم بود این دونگا ادم این کار نیست. تیم بازی نمیکرد.
با یه لشگر ستاره درجه یک/ این بازیه که این تیم کرد؟سزار لوسیو مایکون کاکا الوز فابیانو روبینیو اوههههههههههه
کره شمالی/ پرتقال / ساحل عاج/ شیلی. به اولین تیم رو دور نه نگفت. یعنی هلند.
واسه برزیل حیف شد. اما برای دونگا نه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خیلی خیلی ناراحت شدم خیلی هم گریه کردم
ریدم تو بازی ملو نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم گند زد این پسر
داور چشم بادی احمق هم رید وسط بازی هر بر خوردی که رخ میداد این داور فرت فرت کارت میداد و با هلندی ها مدارا میکردم این مسخره اسیای بدبخت وقت اضافه هم کم گرفت
هلند همه تا از نیمه اول تا وقتی که گل بخودی به خودمان زدیم هیچ کاری هم نکرد
حیف شدحذف شدیم
این کاکا دیگه شورشو در اورده بود یه بازی خوب ازش ندیدم تو این چند بازی
دوستانی که میگن اگر رونالدینهو بود برزیل نتیجه میگرفت نه عزیز من اگر رونالدینهو بود گند میزد به بازی برزیل حی دریبل و این جور چیزها میکرد و بازی رو خراب میکرد
به امید جام جهانی بعدی فقط کاش دونگا رو اخراج نکنند
این فروسی پور مسخره فرت فرت حی به دونگا گیر میداد لباسش بده لباسش فلان اقا به تو چه با اون موهای وز وزیت
اعصابمون خراب کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دونگا امروز استعفا کرد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تسلیت میگم
2014 جبران می کنید

مرسی سینا ... حالا که برزیل نیست این آلمان جدا استحقاق قهرمانی رو داره

من طرفدار برزيل نيستم ،اما برزيل تو بازی امروز شديداً رونالدينيهوی دوست داشتنی رو فرياد ميزد
جنازش هم تو زمين بود يه کاری ميکرد

آره راست میگی

خدا وکیلی من با این که طرفداری ایتالیا رو میکنم ولی همیشه از بازی برزیل لذت میبردم.
از اولم معلوم بود این دونگا ادم این کار نیست. تیم بازی نمیکرد.
با یه لشگر ستاره درجه یک/ این بازیه که این تیم کرد؟سزار لوسیو مایکون کاکا الوز فابیانو روبینیو اوههههههههههه
کره شمالی/ پرتقال / ساحل عاج/ شیلی. به اولین تیم رو دور نه نگفت. یعنی هلند.
واسه برزیل حیف شد. اما برای دونگا نه.

جام جهانی 2014 رنده میکنیم همرو

خیلی خیلی ناراحت شدم خیلی هم گریه کردم
**** تو بازی ملو نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم گند زد این پسر
داور چشم بادی احمق هم رید وسط بازی هر بر خوردی که رخ میداد این داور فرت فرت کارت میداد و با هلندی ها مدارا میکردم این مسخره اسیای بدبخت وقت اضافه هم کم گرفت
هلند همه تا از نیمه اول تا وقتی که گل بخودی به خودمان زدیم هیچ کاری هم نکرد
حیف شدحذف شدیم
این کاکا دیگه شورشو در اورده بود یه بازی خوب ازش ندیدم تو این چند بازی
دوستانی که میگن اگر رونالدینهو بود برزیل نتیجه میگرفت نه عزیز من اگر رونالدینهو بود گند میزد به بازی برزیل حی دریبل و این جور چیزها میکرد و بازی رو خراب میکرد
به امید جام جهانی بعدی فقط کاش دونگا رو اخراج نکنند
این فروسی پور مسخره فرت فرت حی به دونگا گیر میداد لباسش بده لباسش فلان اقا به تو چه با اون موهای وز وزیت
اعصابمون خراب کرد

ناراحت نباش عزیزم ... 2014 5 تا 5 تا میزنیم قهرمانی تاریخی میسازیم ;)

بالا