پوریا کوشی ؟
پوریا دیگه پی تی نمیاد :دی
پوریا کوشی ؟
پوریا ناراحت نباش
اون موقع که گل اول رو زدیم باید گل دوم رو میزدیم. اگه عنصر خلاقیت بیشتری داشتیم (یکی مثل رونالدینیو) میشد گلهای بیشتری به هلند زد. اما خب دیگه اینطور نشد
منهم قبول دارم فیلیپه ملو تیم رو نابود کرد. ایکاش مثل بازی قبل رامیرز رو میذاشت. البته فکر کنم محروم بود.
سلام.
بهر حال مبارکتون باشه مخصوصا پوریا
ولی من با اینکه تا امروز درباره برزیل مثبت فکر میکردم ولی برعکس نظر شما آقا پوریا من فکر نمیکنم با دونگا این تیم به جایی برسه.
کره اگرچه دفاعی بود اما این برزیل هم برزیل نبود. با اینکه بازیکنها نشون میدادند که آماده هستند و این نمایش برگرفته از خواست مربی تیم هست. با یه بازی نمیشه نتیجه گیری کرد ولی برزیل نشون داد قهرمان شدنش بعیده.
با اجازه.
من اینها رو قبول دارم ولی از نظر من تو فوتبال آمار حرف نمیزنه و یه بچه فسقلی میتونه یه تیم ریشه دار رو ببره.
پیشرفت کره هم که مشخصه. تو همین بازیهایی که با تیم ملی در پیت خودمون هم داشته میشه اینو دید. تو بازی آخر خودمون شانس آوردیم. ولی از کره که بگذریم و نتیجه برزیل / من فکر میکنم دونگا نمیتونه از این بازیکنها بازی بگیره و قهرمانی برزیل میتونه وابسته به بد یا خوب بازی کردن بقیه مدعیان باشه. حالا صبر کنیم بازیهای گروهی تموم بشه ببینیم چه نوع بازی رو تو بازیهای حذفی میخواد دنبال کنه. بهر حال بازی تو تک بازیها شرایط خاصی داره. ببینیم چی میشه
تسلیت میگم
2014 جبران می کنید
من طرفدار برزيل نيستم ،اما برزيل تو بازی امروز شديداً رونالدينيهوی دوست داشتنی رو فرياد ميزد
جنازش هم تو زمين بود يه کاری ميکرد
خدا وکیلی من با این که طرفداری ایتالیا رو میکنم ولی همیشه از بازی برزیل لذت میبردم.
از اولم معلوم بود این دونگا ادم این کار نیست. تیم بازی نمیکرد.
با یه لشگر ستاره درجه یک/ این بازیه که این تیم کرد؟سزار لوسیو مایکون کاکا الوز فابیانو روبینیو اوههههههههههه
کره شمالی/ پرتقال / ساحل عاج/ شیلی. به اولین تیم رو دور نه نگفت. یعنی هلند.
واسه برزیل حیف شد. اما برای دونگا نه.
خیلی خیلی ناراحت شدم خیلی هم گریه کردم
**** تو بازی ملو نیمه اول خوب بود ولی نیمه دوم گند زد این پسر
داور چشم بادی احمق هم رید وسط بازی هر بر خوردی که رخ میداد این داور فرت فرت کارت میداد و با هلندی ها مدارا میکردم این مسخره اسیای بدبخت وقت اضافه هم کم گرفت
هلند همه تا از نیمه اول تا وقتی که گل بخودی به خودمان زدیم هیچ کاری هم نکرد
حیف شدحذف شدیم
این کاکا دیگه شورشو در اورده بود یه بازی خوب ازش ندیدم تو این چند بازی
دوستانی که میگن اگر رونالدینهو بود برزیل نتیجه میگرفت نه عزیز من اگر رونالدینهو بود گند میزد به بازی برزیل حی دریبل و این جور چیزها میکرد و بازی رو خراب میکرد
به امید جام جهانی بعدی فقط کاش دونگا رو اخراج نکنند
این فروسی پور مسخره فرت فرت حی به دونگا گیر میداد لباسش بده لباسش فلان اقا به تو چه با اون موهای وز وزیت
اعصابمون خراب کرد