• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ DELL Axim X51v٠

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
از رمضاني بگير. كارتون مهم نيست. اصل دستگاهه كه يكيه. من چين دارم. هيچ مشكلي نداشتم تو اين 3 4 ماه

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از کمکتون ، منم صبر میکنم تا باره رمضانی برسه :cool:

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آقا به سلامتی ما هم در هفتمین روز سال جدید صاحب یک Pda شدیم!:cool: ( اونم از نوع Dell Axim X51v ) :D :D
رمضانی که تموم کرده بود و طبق فرمایش دوستمون mrm_metal می گفت که بعد از تعطیلات میاره. توی پایتخت هم, تجارت الکترونیک فقط مدل چینیش رو داشت با قیمت 490 هزار . در نهایت ما از نگین پایتخت( همکف 23) گرفتیم با قیمت 440 هزار .
باتری و کریدل چینی هستن ولی خود دستگاه تایوانیه!

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
مبارك باشه. كار خوبي كردي. جمع دا داره وسيعتر ميشه

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبريك ميگ:) م من هم نهم دوباره رفتم رمضاني ، گفت برو پايتخت فروشگاه "اكسون ( نگين پايتخت ) " حتما داره منم رفتم گفت 440 تومن ولي بعد از ظهر برام ميرسه ، من عصرش رفتم گفت شركت (رمضاني) تموم كرده بعد از عيد مياد، خلاصه شانس با تو بوده فكر كنم آخريش به تو رسيده ، من فعلا تو كفم تا بعد از عيد :D

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها من که خیلی با PDA حال نمی کنم،آخه کامپیوتری که زیر دسته،3 میلیون پولشه و کلان وسایل الکترونیکی دور و ورم آنقدر زیاده که خدا میدونه و کم پیش میاد کارم به PDA بیوفته،شما با اکسیمتون چیکار می کنید؟من که روش Z2 remote را نصب کردم و از طریق wifi وصل میشم به کامپیوترم!!!همین :D

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تبريك ميگ:) م من هم نهم دوباره رفتم رمضاني ، گفت برو پايتخت فروشگاه "اكسون ( نگين پايتخت ) " حتما داره منم رفتم گفت 440 تومن ولي بعد از ظهر برام ميرسه ، من عصرش رفتم گفت شركت (رمضاني) تموم كرده بعد از عيد مياد، خلاصه شانس با تو بوده فكر كنم آخريش به تو رسيده ، من فعلا تو كفم تا بعد از عيد :D

آقا اگه دنبال 51v میگردی من دارم و پارسال فک کنم آذر ماه بود رفتم از رمضانی گرفتم،ببین اگه معاملمون میشه،من این دستگاه را لازم ندارم و ماله شما باشه،الان هم روزی 10 دقیقه ازش استفاده نمی کنم و فقط موجودی حسابهامو توش می نویسم و از طریق wifi که داره،وصل میشم به کامپیوترم و باهاش کار می کنم که اونم خیلی کم پیش میاد.... روی دستگاه هیچ خطی و خشی هم نیست..

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
بله. اینفرارد داره مال من.مودم 100 تومان؟؟؟ گر.ن نگرفتی؟ لوازم جانبی میخای برو پارت اسیا تو مجتمع پایتخت

سلام
نمي دونم گرون يا نه ولي چون تو ايران نبود و مدام همه شل كن سفت كن مي كردم سفارش دادم.راستي تو رو خدا
هر كي خبر داره يه محافظ صفحه از كجا ميشه گير آورد و الان هم موجود داره به من بگه داعاگو ميشم.
با تشكر

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
محافظ رو میتونی از پارت اسیا و پایتخت بگیری . یک مغازه هم طبقه زیرین پاساژ ایران داشت 7 تومان میداد.

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم ببینم چه جوری که دستگاه من ird نداره.می شه یه عکس از دستگاهتون و قسمت ird برای من بزارید.آخه تو خود سایت dell هم این دستگاه ird نداره؟:( :wacko:
وای من که دیوونه شدم پارت اسیا هم فقط 3.5 اینچ داره.زیگورات هم میگه دیگه نمی ارم.کسی یه راه خوب برای خود کشی بلده!:wacko: :grrr:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
محافظ جسجار هم بهش میخوره اگر پیدا کردی. اینفرارد هم تو بیم فایل هست.

فایل های ضمیمه

• Screen001.jpg
    Screen001.jpg
    18.7 KB · نمایش ها: 14

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
می خواستم ببینم چه جوری که دستگاه من ird نداره.می شه یه عکس از دستگاهتون و قسمت ird برای من بزارید.آخه تو خود سایت dell هم این دستگاه ird نداره؟:( :wacko:
وای من که دیوونه شدم پارت اسیا هم فقط 3.5 اینچ داره.زیگورات هم میگه دیگه نمی ارم.کسی یه راه خوب برای خود کشی بلده!:wacko: :grrr:

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=344

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از توجه و پاسخ دوستان عزیز.یه سئوال میشه بگید آیا id caller و on hold نگه داشتن تلفن بدون قطع اتصال اینترنت برای مودم در ایران توسط مخابرات ساپورت میشه یا نه؟ چون رو مودمی که برای دستگاه خریدم نوشته که این قابلیتو داره ولی با اینکه مودم pc خودم هم این امکانات را داره ولی با phone tray نتونستم از این امکانات استفاده کنم؟
با تشکر

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان راستي رمضاني اكسيم اورده ها

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی:)
من هم هفته پیش صاحب یه دل شدم . از رمضانی گرفتم عجب سرعتی داره.
رم sdبهتره یاCF?
miniSD یاmicroSD?
از طبقه آخر علائدین قیمت کردم CF 24 تومن و SD 20 تومن ولی روی هیچکدومشون سرعتشو ننوشته بود

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،
من میخواستم این Dell رو بخرم ولی قبلش چندتا سشوال برام پیش اومد:
1. تمام برنامه های دیگه ای که روی بقیه PPc ها نصب میشه و کرک شده هست رو این هم نصب میشه؟(اینو به خاطر این گفتم که Dell سیستم رجیستریش خیلی قویه و به هرچیزی گیر میده، ترسیدم برنامه نتونم روش بریزم)
2. فایلهای 3Gpو mp4 روهم میخونه؟ با توجه به این که موبایل نیست؟
3. گارانتی داره؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
والا من اس دي 150 ايكس سرعت بالا دارم و سرعتش راضيم نميكنه نسبت به مموري استيك رو گوشيم. البته قابل قياس نيستند اما گفتم بتوني مقايشه كني. سي اف شايد بهتر باشه. دوستان بهتر ميدونن.
دوست عزيز تمام برنامه ها تقريبا نصب ميشه و با سرعت بسيار بالا اجرا ميشه اما برنامه هايي كه مربوط به گوشي و مديريت تماس و اس ام اس هست عملا كلربرد ندارن. با نصب نرم افزارهاي موليتي مديا تري جيپي و.. هم ميخونه گارانتي هم زيگورات ميكنه فكنم اما نگرفتي مثل من هم ضرر نداره.

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
یک سوال حیاتی دارم:
برنامه هایی که روی Windows 5.0 Mobile edition نصب میشه و کار میکنه روی این دستگاه با Windows Premium هم کار میکنه؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
بله به جز برنامه هايي كه مخصوص فون اديشن باشه

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
CF هم قيمت بالاتري داره هم سرعت بالاتري و هم مصرف خيلي بالاتري!!
اگه باتري تون 1100 هست به نظر من اصلا" حيفه پورت CF رو با كارت حافظه پر كنيد.
به هر فرمتي كه بتونن براش برنامه بنويسن رو اجرا مي كنه. براي 3gp و mp4 هم ساختن.
براي گارانتي هم بريد صفحه ي قبل

بالا