با هزار نامه و نامه کشی و دردسر و ... یه کیچن پیدا کردم و با اینکه چینی بود ولی کار میکرد . اما ... :|
رام چینی لاک شده بود
پسر تو پاکت پی سی رو با آیفون مقایسه میکنی ؟ (حالا گیرم آیفون تصویری هم باشه :دی )
آیفون خیلی خوبه ولی اصلا با حال کسایی که تو کار پاکت پی سی هستند جور نیست
مثلا من اگر بیان مفتی آیفون بن خوب حال میکنم اما خودم بخوام بخرم هیچوقت اون پولو به آیفون نمیدم :|
با هزار نامه و نامه کشی و دردسر و ... یه کیچن پیدا کردم و با اینکه چینی بود ولی کار میکرد . اما ... :|
رام چینی لاک شده بود (
بهش میگم این چرا اینطوریه میگه خوب انکرایپتد میباشد :| خواستم یه چیزی بهش بگم . فکر میکنن ماهواره هوا کردن
فعلا در حال مذاکره هستیم شاید رامی که چینیش کرده رو بتونیم ازش بگیریم
دعا کنید قبل از اینکه این گوشی رو بترکونم یا یکی دیگه بخرم حل بشه و الا اینجوری که بقیه به فکر هستن تاپیک دیگه میخوابه برای ابد :دی
اون بخاطر درایور مموری کارت که wakeup enableش مشکل داره فایلی رو که اتچ کردم بنصب شاید حل بشهراستی من با این رامی که شما دادین (آقا سعید) یک مشکلی دارم
هر چند دقیقه یک بار Windows Media Player ش میگه A storage card inserted,would you like to upgrade library یا یه چیزی تو این مایه ها
ول کن هم نیست، 1000 بار تا حالا آپدیت کرده، ولی ....
عزیز من معمولا کسی نمیاد اینها رو به من یاد بده معمولا میدون که وقتی اونها نمیدونستن آیفون چیه من همه این اطلاعات رو داشتمآقا من همه گوشی ها رو چک میکردم، دیدم هیچکدوم به پای آیفون نمیرسن (از نوع تصویری :lol
ولی خدایی تمام شرکت های درست حسابی برنامه هاشون رو اینطوری Release میکنن:
PC version(windows)
Mac version
Iphone Version
Other Version
دانشگاه استنفورد هم که برای تلفن همراه 1 course گذاشته، تقریبا همش بر پایه اینه
در ضمن مال Apple (عجب دلیله قوی ای :blink: )
صفحه Multi Touchش رو هم که هیشکی هنوز نداره
:f34r:
رام بهروز رو وحید آپ کردعزیز من معمولا کسی نمیاد اینها رو به من یاد بده معمولا میدون که وقتی اونها نمیدونستن آیفون چیه من همه این اطلاعات رو داشتم
هیچ کس نگفت بهترین کیفیت lcd رو آیفون نداره همه این رو میدونن که هیچ گوشی از نظر کیفیت بهش نرسیده
ولی کیفیت lcd و مولتی تاچ بودن به تنهایی دلیل این نمیشه که بریم آیفون بخریم
هر کدوم کاربری خودش رو داره اگر فقط کارایی که از گوشی میبری اونهاست خوب بخر
ولی برا من چندرغاز نمی ارزه
دیر گفتی نصبش کردم:wacko:نمیدونم خودت میدونی ولی اگر من بودم نصب نمیکردم
رام انگلیسی 6.5 مخصوص a200 من دارم ولی مشکل داره و بوت نمیشه و بسیار متاسفانه لاک هست و نمیشه دامپش کرد
فرد مورد نظر هم میگه داره روش کار میکنه ولی هنوز خبری نشده به محض این که درستش کرد یا خودم موفق شدم حتما در اختیار بقیه هم میزارم
در مورد امنیا هم وع
:دی چون همه چیز به نظر شخصی بستگی داره و من تار موی سر کچل دایموند رو هم به امنیا نمیدم
:d
الان هیوندای برای من حکم گوشی رو نداره چون میکروفونش دیگ از بیخ خرابه توی تماسها علاوه بر اینکه صدای من رو نمیشنون صدای طوفان هم میاد بلندگوشم دیگه پیر شده صدای قبل رو نداره و وقتی بیرونم هیچی نمیشنوم . فقط به عنوان پاکت پیسی استفاده میکنم . به زودی یکی ابتیاع خواهم نمود .
تا حالا بازش کردی؟طالبی و خربزه نداره که اگر بلدی بگو :دی