• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو نکته
اما در مورد دوم اصولا هارد ریست به معنای فرمت رام و ایمپورت ایزو از داخل بخش مخفی رام و نصب مجدد ویندوز و ملحقاتشه . هارد ریست بدون فرمت رام امکان نداره . اما اگر منظورتون فرمت اکسترنال مموریه به هارد ریست هیچ ربطی نداره.

من منظور شما رو از "ايزو" متوجه نشدم .
فرمايش شما در مورد اينكه " هارد ریست بدون فرمت رام امکان نداره " صحيح است من سوالم در مورد RAM است نه ROM و يا به عبارتي به طور دقيقتر منظورم در مورد RAM داخلي دستگاه است نه External RAM يا همون Storage Card .
آيا در روند هارد ريست كردن امكان فرمت RAM داخلي دستگاه هم هست يا نه ؟
آيا اگر امكانش هست در اين مورد از كاربر سوال هم مي شود ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من منظور شما رو از "ايزو" متوجه نشدم .
فرمايش شما در مورد اينكه " هارد ریست بدون فرمت رام امکان نداره " صحيح است من سوالم در مورد RAM است نه ROM و يا به عبارتي به طور دقيقتر منظورم در مورد RAM داخلي دستگاه است نه External RAM يا همون Storage Card .
آيا در روند هارد ريست كردن امكان فرمت RAM داخلي دستگاه هم هست يا نه ؟
آيا اگر امكانش هست در اين مورد از كاربر سوال هم مي شود ؟

در خصوص سوال اول خود عماد توضیح بده بهتره.
در مورد دوم: چیزی به اسم اکسترنال رم ! وجود نداره و همون مموری کارت یا اکسترنال مموری صحیحه.
رم حافظه ای هست که با روشن خاموش شدن هم پاک میشه پس فرمتش بی معنیه.
وقتی هارد ریست می کنید اینترنال مموری کلا به حالت اولیه بر می گرده. بعضی دستگاه ها یه سوالایی می کنند در مورد مموری اینترنال (مثل هرمس) ولی اگر گزینه no رو بزنید یعنی بخواهید که تنظیمات از بین نره اصلا دستگاه هارد ریست نمیشه.
در کل من اصلا منظور شما رو ازین سوالات نمی فهمم؟؟؟؟؟ هارد ریست کل دستگاه رو به استثنای مموری کارت به حالت اولیه بر می گردونه. دیگه حالا فرمت نمیشه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من جواب خودم رو گرفتم . منبع خطا هم همون جايي است كه من ازشون دستگاه رو خريدم . روزاي اولي كه دستگاه رو خريدم , روي دستگاه بابيلون رو نصب كردم و سيستم دمارش در اومد و ديگه انگار نه انگار كه داري با اين دستگاه صحبت مي كني خلاصه ديگه طوري شد كه بالا مي آمد اما هنگ هنگ بود و من بعد از كلي اينكه دنبال دكمه هاي سخت افزاري هارد ريست گشتم ( و باعث شد تا ما با شما اساتيد آشنا بشيم ) خلاصه موفق به هار ريست شديم .
وقتي كه از آقايون سوال كردم كه آقا من هارد ريست كردم و دستگاه درست شد اما حالا معني اين كاري كه من كردم چي هست ؟
از من سوال كردند كه : آيا دستگاه رو فرمت هم كردي ؟
گفتم : فرمت ؟ نه نمي دونم ! اما فكر نكنم كه دستور فرمت آمده باشه يا اينكه من اين كار رو كرده باشم .
بعدش هم همشون با هم زدند زير خنده و گفتند : پس شما كه اصلا كاري نكردي .
حالا كه اينطوري شد عصري ميرم و به قول بچه ها , دكورشون رو عوض مي كنم .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوست ما یه خورده با اصطلاحات پاکت پی سی آشنا نیستند.

خوب بگذارید یک خورده بهتر توضیح بدم. رم رو مثل رم موجود در کامپیوتر در نظر بگیرید و رام رو مثل هارد در کامپیوتر. اون ایزو هم که بنده میگم رو مثل بایوس در نظر بگیرین(البته ممکنه این مقایسه درست نباشه)

در دنیای پی پی سی ها رم مثل همون رم موجود در کامپیوتر برای لود شدن برنامه ها به دلیل سرعت بالایی که داره به کار میاد و مثل همون کامپیوتر وقتی ریست میکنین اولین اتفاقی که میوفته رم پاک میشه (پروگرام مموری همون رم هستش) اما رام مثل هارد کامپیوتر هست که برنامه ها روش نصب شدن و هردفعه که دستگاه ریست میشه اونها سرجاشون باقی میمونن . در رام علاوه بر فایلهای سیستم عامل (دایرکتوری پروگرام و ویندوز) و دفتر چه تلفن و یه سری دیتا بیس و برنامه ای ضروری که نصب میکنین یه ایمیج از ویندوز کارخونه ای (همون ایزو که تقریبا مشابه بایوس کامپیوتره) + 2-3 تا ایمیج از برنامه های اساسی دیگه مثل رادیو ای (درایور تلفن دستگاه ) و بوت لودر و ... هم موجوده . این فایلها رو شما هیچوقت به این راحتی ها نخواهید دید (معمولا به سختی هم نمیبینید ) و اصولا قدرت تغییرشون رو از داخل خود گوشی ندارید (به جز با یک سری برنامه های هکس ادیتور و اون هم به صورت خیلی ابتدایی!) اما با آپگرید رام کاری که میکنید تعویض همین ایزو هاست . یعنی فایل دست نخورده ویندوز رو تغییر میدید تا در هارد ریست بعدی ویندوز جدید جایگزین بشه .
داشت یادم میرفت . یه چیز دیگه هم در رام موجوده اونم اکستندد رامه (که بیشتر دستگاه ها دارن) این اکستندد رام یه سکتور مخفی در رامه که به روش های معمولی دیده نمیشه و باید با نصب برنامه دیدش. توش یه سری برنامه ی اولیه که بعد از نصب ویندوز لازمه (از قاب های عکاسی تا تنظیمات پیشفرض اپراتور و گاها کب های برنامه های رام ) در اون موجوده . به جز اینکه مخفی و دیده نمیشه یه خاصیت دیگه هم داره اونهم این که بعد از هارد ریست پاک نمیشه (البته در مورد بعضی دستگاهها صادق نیست این قضیه!) اینطوریه که وقتی دستگاه رو ریست میکنی باز هم برنامه های اضافی کارخونه ای گوشی ازت درخواست میکنن که آیا نصب بشن یا نه . یه تنظیمات اپراتور ها رو از یک لیست انتخاب میکنی(البته معمولا ما ایرانی ها در این زمینه آدم حساب نمیشیم!!)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست ما یه خورده با اصطلاحات پاکت پی سی آشنا نیستند.

خوب بگذارید یک خورده بهتر توضیح بدم. رم رو مثل رم موجود در کامپیوتر در نظر بگیرید و رام رو مثل هارد در کامپیوتر. اون ایزو هم که بنده میگم رو مثل بایوس در نظر بگیرین(البته ممکنه این مقایسه درست نباشه)

در دنیای پی پی سی ها رم مثل همون رم موجود در کامپیوتر برای لود شدن برنامه ها به دلیل سرعت بالایی که داره به کار میاد و مثل همون کامپیوتر وقتی ریست میکنین اولین اتفاقی که میوفته رم پاک میشه (پروگرام مموری همون رم هستش) اما رام مثل هارد کامپیوتر هست که برنامه ها روش نصب شدن و هردفعه که دستگاه ریست میشه اونها سرجاشون باقی میمونن . در رام علاوه بر فایلهای سیستم عامل (دایرکتوری پروگرام و ویندوز) و دفتر چه تلفن و یه سری دیتا بیس و برنامه ای ضروری که نصب میکنین یه ایمیج از ویندوز کارخونه ای (همون ایزو که تقریبا مشابه بایوس کامپیوتره) + 2-3 تا ایمیج از برنامه های اساسی دیگه مثل رادیو ای (درایور تلفن دستگاه ) و بوت لودر و ... هم موجوده . این فایلها رو شما هیچوقت به این راحتی ها نخواهید دید (معمولا به سختی هم نمیبینید ) و اصولا قدرت تغییرشون رو از داخل خود گوشی ندارید (به جز با یک سری برنامه های هکس ادیتور و اون هم به صورت خیلی ابتدایی!) اما با آپگرید رام کاری که میکنید تعویض همین ایزو هاست . یعنی فایل دست نخورده ویندوز رو تغییر میدید تا در هارد ریست بعدی ویندوز جدید جایگزین بشه .
داشت یادم میرفت . یه چیز دیگه هم در رام موجوده اونم اکستندد رامه (که بیشتر دستگاه ها دارن) این اکستندد رام یه سکتور مخفی در رامه که به روش های معمولی دیده نمیشه و باید با نصب برنامه دیدش. توش یه سری برنامه ی اولیه که بعد از نصب ویندوز لازمه (از قاب های عکاسی تا تنظیمات پیشفرض اپراتور و گاها کب های برنامه های رام ) در اون موجوده . به جز اینکه مخفی و دیده نمیشه یه خاصیت دیگه هم داره اونهم این که بعد از هارد ریست پاک نمیشه (البته در مورد بعضی دستگاهها صادق نیست این قضیه!) اینطوریه که وقتی دستگاه رو ریست میکنی باز هم برنامه های اضافی کارخونه ای گوشی ازت درخواست میکنن که آیا نصب بشن یا نه . یه تنظیمات اپراتور ها رو از یک لیست انتخاب میکنی(البته معمولا ما ایرانی ها در این زمینه آدم حساب نمیشیم!!)

عماد جان این پست شماره 1000 جنجالیت رو هم اینجا زدی! چه افتخاری واسه ما!!!
فقط در مورد 2 خط آخر توضیحات عماد اضافه کنم که همه دیوایس ها این سوالات رو نمی پرسن. (اپراتور لیست و ...) بیشتر در رام های او2 ها هست.(یعنی من در او2 ها دیده ام) پس آقا کاوه ازین که در آلتیمیتت همچین چیزی نمیبینی نگران نشی یه وقت!

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان این مدل i-mate 7150 تو ایران موجود نیست اگر هست چه قیمتی و کجا؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
اصلا" کلا" کنسل شده این دستگاه و در دنیا موجود نیست

مطمئنید این که خیلی چیز عجیبیه . ولی واقعاً اگر اینجور باشه خیلی حیف شد من که واقعاً خیلی ازش خوشم اومده مخصوصاً با lcd 3.8

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مطمئنید این که خیلی چیز عجیبیه . ولی واقعاً اگر اینجور باشه خیلی حیف شد من که واقعاً خیلی ازش خوشم اومده مخصوصاً با lcd 3.8

مطمئن تر از اینکه اسممون چیه! حالا چیش عجیبه قربان؟! اصلا آیمیت با این آلتیمیت ها گور خودش رو کند رفت پی کارش...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
مطمئن تر از اینکه اسممون چیه! حالا چیش عجیبه قربان؟! اصلا آیمیت با این آلتیمیت ها گور خودش رو کند رفت پی کارش...

از این لحاظ عرض کردم عجیبه که یه مدل بیاد تو بازار و به یکباره نیست بشه. در ضمن چرا مگه این آلتیمیت ها چشون هست که i-mate بواسطه اینها گور خودش رو کنده باشه . چون من تصمیم داشتم یه 6150 رو به جای اون یکی مدل بگیرم.

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از این لحاظ عرض کردم عجیبه که یه مدل بیاد تو بازار و به یکباره نیست بشه. در ضمن چرا مگه این آلتیمیت ها چشون هست که i-mate بواسطه اینها گور خودش رو کنده باشه . چون من تصمیم داشتم یه 6150 رو به جای اون یکی مدل بگیرم.

دوست من این مدل اصلا تولید نشده که بخواد بیاد تو بازار و نیست بشه! اینها کانسپت بودن و تولید نشدن.

در خصوص اینکه چشونه... من خودم 6150 دارم. این شرکت درپیت آیمیت به جز یک رام دیگه هیچ ساپورتی ازین دیوایس نکرد و خصوصا واسه این دیوایس ها که بین هکر ها و کوکر ها محبوبیت ندارند ارائه رام آفیشیال و رفع باگ ها و ... خیلی حیاتیه.

ضمنا آیمیت چندین و چند بار ریلیز این دستگاه ها رو به تعویق انداخت. موقعی که معرفی شدند واسه اولین بار بیگمان اگر نگیم بی رقیب که بسیار کم رقیب بودن ولی فاصله بسیار زیاد بین معرفی و ریلیز به بازار و بدقولی های فجیع آیمیت بسیار به اعتبار (البته اگه داشت!) این شرکت ضربه زد و در آخر همه مدل های معرفی شده به جز 6150 و 8150 رو کنسل کرد! مثل همون مدلی که شما دوست داشتی و این دو مدل رو هم موقعی بیرون داد که به زودی دارای رقبای زیادی شدند و از مد افتادند. با این وجود در ساپورت رام و چند چیز دیگه هم به حدی ضعیف عمل کرد که دیگه آبرویی به این شرکت نمونده باشه...

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
برادر سیاوش سلام
دیروز رفتم یه 6150 نوی نو گرفتم خیلی خوب کار میکنه اون مشکل TV رو هم نداره
فقط یه مشکلی داره اینه که سری قدیمیه هارد ریست سخت افزاریش کار نمیکنه چون قبلیه کار میکرد همین موضوع دیروز باعث شد من 3 ساعت باهاش ور برم تا از شر اربایزر راحت شم
داستان این بود که دیشب بدجوری دنبال این بودم فارسی بخونه دیگه نشد وایسم سر فرصت چیز درست حسابی پیدا کنم گشتم تو یه فرومی (لعنت بر پدر و مادر کسی که این اربایزرو گذاشته بود)یه چیزایی پیدا کردم نصب کردم آقا چشت روز بد نبینه همین که ریست کردم بیاد بالا بعد از 2 ثانیه که بوت میشد هنگ میکرد هیچ جوره باز نمیشد این هنگ لعنتی بعد از 100 بار زدن Soft reset+power key هیچ خبری نشد انگار که داری سافت ریست میکنی نمیدونم چی شد در همین حین که این دوتا رو با هم زدم یه کلید دیگرم زدم اقا ریست شد دوباره رام نصب کرد ولی خدایی بد گرخیده بودم
بعدا که اومدم ببینم چی کردم که هارد ریست شد هرکاری که اون دفعه کردمو اجرا کردم جواب نداد
از بیخ گوشم رد شد
نکته اخلاقی:کسانی که پاکت پی سی دارن هیچ وقت تا از برنامه ای اطمینان ندارن روی فون ممری نریزن اول روی کارت بریزن اگه اذیت نکرد و جز برنامه هایی بود که باید حتما باید روی ممری خودش نصب بشه روی فون ممری بریزن مخصوصا 6150 8150 که هارد ریست سخت افزاریش کار نمیکنه در ضمن PPC خوب میخوان برن ایسوس بخرن نه آیمیت
دیشب فقط داشتم به این آیمیت به خاطر ساپرت ضایعشون و این سوتی که سر همین هارد ریست دادن لعنت میفرستادم
یه مطلب دیگه یه پچ داشتم واسه ممری همین که ریختم وای فایم کار نکرد تا وقتی که Uninstall کردم شما پچ درست حسابی داری واسه 4 گیگ یا کلا چیز جالبی نیست همون 2 گیگ بگیرم بهتره!!!اصلا این پچو میریزی درست کار میکنه کند نمیشه؟؟
کلام آخر 6150 جز خوشگلی و ال سی دی خوب هیچی نداره سرعتشم خیلی پایینه در ضمن تا جایی که میشه از ایران پاکت پی سی نخرین مخصوصا از شرکتای معتبر چون همشون دست دومن از کسی که با مسافر آورده بخرین

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز مبارک باشه. ولی یه گله ای داشتم. شما یه زحمت می کشیدی این ترد رو رو میخوندی. چند صفحه که بیشتر نبود. حداقل بیست بار توسط خودم و دیگران مطرح شده که روش هارد ریست اونی نیست که در دفترچه نوشته.

روشش اینه که دو سافت کی رو با هم میگیری و بعد با قلم سافت ریسیت رو میزنی. بعد دو سافت کی رو اینقدر نگه میداری که علامت cb روی صفحه ظاهر شود. سپس هارد ریست شروع میشود.

در مورد عربایزر... نسخه های متفاوتی از عربایزر 2 و جود داره. یکیش بدون مشکل کار می کنه. البته بهتره که بعد از نصب حتما رسکو کیبرد پرو هم نصب شود.
ضمنا عربایزر باید در اینترنال مموری نصب شود.

نکته بعد اینکه از نظر سرعت و بطور کلی پرفورمنس شما نمیتونید دیوایس های کیو وی جی ای را با دیوایس های وی جی ای مقایسه کنید. همیشه دیوایس های کیو وی جی ای سریع تر هستند و شما با خرید دستگاهی که اسکرین وی جی ای دارد با بدست آوردن کیفیت فوق العاده صفحه نمایش از پرفورمنس صرفنظر نموده اید.

لطفا پیام های خصوصی خود راچک نمایید.

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
بابا جو نگیرتت من همون نیمرام حالا هم بن شدم
ایول بابا!!!
VGA داشتم قبلا با همین سی پی یو این خیلی در مقابل اون کنده
بخدا کسی حوصلش نمیاد همه صفحه های قبلیو بخونه که ببینه شاید روش هارد ریست داشته باشه
دستگاه قبلی که مشکل تی وی داشت با همین روش خودش ریست میشد

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
اون رویشی که اینجا نوشته شده واسه هارد ریست جواب نمیده
روش اینه که رو 6150 خودم جواب داد
اول کلید پاور با Ok رو با هم بزنید سپس سافت ریست رو بزنید بعد ازاینکه سافت ریست رو ول کردید همچنان پاور با ok رو نگه دارید تا علامت CB پایین صفحه ظاهر شه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان بنده از کابل usb on the go فلیم جهت تست یو اس بی هاست آلتیمیت استفاده کردم. خوشبختانه نتیجه داد و فلش مموری و کارت ریدر رو به عنوان هارددیسک شناخت.:cool::cool::cool:

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سیاوش عزیز فکر می کنی برای سایر آلتیمیت ها مخصوصا 8502 و 9502جواب بده ؟

MJHamed

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنده از کابل usb on the go فلیم جهت تست یو اس بی هاست آلتیمیت استفاده کردم. خوشبختانه نتیجه داد و فلش مموری و کارت ریدر رو به عنوان هارددیسک شناخت.:cool::cool::cool:

ایول
اگه بخوایم این کابل رو از بازار بخریم چی باید بگیم ؟
قیمتش چنده؟

harei

Registered User
لایک‌ها
8

سلام سياوش جان اون كابلي كه مي فرمائيد همينه كه تو لينك زير هست؟
http://cgi.ebay.com/USB-Host-OTG-Ca...temQQimsxZ20081216?IMSfp=TL081216113009r36319
يا علي.

بالا