عمو نوید چی میگی ؟:دی گند کاری های تیمتون چند سال دیگه دوباره رو میشه میرین دسته دو :lol:
عمو هیچی
بیلبائو چندمه تو لالیگا؟:دی
ولی من سیتی از دستی خودشو حذف کرد
عمو نوید چی میگی ؟:دی گند کاری های تیمتون چند سال دیگه دوباره رو میشه میرین دسته دو :lol:
عمو هیچی
بیلبائو چندمه تو لالیگا؟:دی
ولی من سیتی از دستی خودشو حذف کرد
عمو بیلبائو خیلی خوب بازی می کرد نمیدونم بازیو دیدی یا نه ولی این ما بودیم که خودمونو حذف کردیم قشنگ از طرز بازی کردن بازیکنا و قیافه نه چندان ناراحت فرگوسن معلوم بود
هی روزگار هی یا رب مباد که گدا معتبر شود
پ.ن:
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
ایشالا سال دیگه حداقل یک بازی از بیلبائو ببازین:دی
بی هدب:دینوید آواتار تکه سنگو چرا دزدیدی؟
بنی آدم اعضای یکدیگرند :lol:
بیلبائــــــــــــو
یعنی به جان میتی انقد این اسپانیایی ها سطح توقعمونو بالا بردن که بازی تیم ملی برزیل هم برامون کسل کننده است دی:
نوید آواتار تکه سنگو چرا دزدیدی؟
بنی آدم اعضای یکدیگرند :lol:
بیلبائــــــــــــو
یعنی به جان میتی انقد این اسپانیایی ها سطح توقعمونو بالا بردن که بازی تیم ملی برزیل هم برامون کسل کننده است دی:
نوید آواتار تکه سنگو چرا دزدیدی؟
یعنی فقط دوست دارم فینال حذفی رو ببازین:دی
هوادار قارچی
عمو تو چند سالته "من چس تر" ( :lol: ) را دوس داری؟
از حدود دوم سوم ابتدایی به نظرم
اون اوایل یادمه توی اتاقم همش پوستر دیوید بکام و دوستان بود
لاکن تو چن فصله طرفدار بارسایی؟ بعید میدونم زیاد تر از همین چن فصل اخیر باشه که اوج گرفته
وانگهی یه زمانی چلسی از این نوع طرفدارها داشت
هواداران چلسی را آئینه عبرت دان
:دی :دی
عیدت مبارک
لاکن تو چن فصله طرفدار بارسایی؟ بعید میدونم زیاد تر از همین چن فصل اخیر باشه که اوج گرفته
عیدت مبارک
عیدت مبارک
نه عمو ما قارچی نیستیم جان میتیمن در این 20 و اندی که عمر کردم تو تیم های خارجکی طرفدار هیچ تیمی به جز بارسا نبوده ام! من لوییز فیگو رو خیلی دوس داشتم و به خاطر همین هم به بارسا علاقه پیدا کردم (اون زمان که تو بارسا بازی می کرد)، ولی رفتنش به رئال با اون قرارداد ننگین 54 میلیون دلاری باعث شکل گیری جوانه تنفر از رئال و هواداری سفت و سخت از بارسا در دلم شد (میشه حدود سال 2000 و اینا یعنی الان شده 12 سال!). قبل از اون هم کلا تو مود فوتبال باشگاهی نبودم، با بازی های ملی حال می کردم.
پ.ن: پست "محسنمون" این بالا هم تایید میشه شدید
پ.ن2: عید خودت مبارک عجیجم(اووووغ چه لحن تهوع آوری) دی:
پ.ن3: سید کلا یه هد دیگه از مسی بخورید درست میشیامسال که قسمت نشد ولی ایشالا سال دیگه در خدمت گذاری حاضریم
من زمانی طرفدار بایرن مونیخ و کلا هر چیزی که مربوط به آلمان میشه بودم(تا حدود جام جهانی 2002). ولی از همون زمان رونالدینیو و اینابود که عاشق بارسلونا و به تبعش تیم ملی اسپانیا و فوتبال اسپانیایی شدم.
هستیم چی شده؟نوید جان کجایی برادر ؟ :دی
پ.ن3: سید کلا یه هد دیگه از مسی بخورید درست میشیامسال که قسمت نشد ولی ایشالا سال دیگه در خدمت گذاری حاضریم
هستیم چی شده؟
ها بدون بازیکنای اصلیمون بردین الان خیلی خوشحالین؟
در ضمن اگر با رم و بارسا تو هفته بعد بازی نداشتیم بد جوری صعود میکردیم
آخه نمیدونی چیه :دی با بارسا هم میبریم
هپل در خواب بیند هندوانه گهی تند تند خورد گه قاشق قاشق