واقعا؟!
ولی قبلا که یه چیز دیگه می گفتی!:
http://forum.persiantools.com/t125202-page4.html#post4098801
سینا خاک به سرتخیلی ضایعی به خداتو برو تاپیک های 100 تا یه غازتو بزن اینجا چیکار می کنی
خوب مچتو گرفتما!
برای اینکه تو کل کل کم نیاری می خواستی بگی از وقتیبودی طرفدار بارسلونا بودی ولی من رسوات کردم
بابا جان من پ.خ ی چیزی... مث بچه ها میای لو میدی آدمویه خرده سیاست داشته باش
سید جان کیفیت مهمتر از کمیته . اون عمق عشق و علاقه مهمتر از طول مدت هست
ژرفای عشق به بارسلونا فراتر از یک باشگاه است و همگان میدانند که بارسلونا نه تنها یک باشگاه گرانقدر ، که سبکی نو از زندگیست .
و اما در مورد "چند فصل اوج گیری" خدمت آن جناب عارضم ضمن اینکه ما همیشه از باشگاههای صاحب نام اروپا بوده ایم لیکن از 2008 تا به امروز وارد فاز جدیدی از افتخار و حماسه گردیده ایم که لرزه بر اندام تمام حریفان و حتی دستان مربیان آنها انداخته . *
اینک تا فرصت باقیست ضمن کرنش در برابر فرزندان لاماسیا و ادای احترامی در خور و شایسته ی شیرمردان کاتالونیا باعث سرفرازی خود و برائت از نمایندگان زور و زر و سرمایه باشید . باشد که از پرتو عنایات بیکران خداوندگاران فوتبال جهان و حضرت گواردیولا شما نیز بی نصیب نمانده و در این خان پرنعمت به فیوضات عالیه مفتخر باشید .
و من الله التوفیق.
* اشاره به آن پیر فرتوت و وارسته که در بازی فینال از غرش شیران خطه ی کاتالان به رعشه ای در ناحیه دست مبتلا گشته بود . خدایش به سلامت دارد .
.
نه عمو ما قارچی نیستیم جان میتیمن در این 20 و اندی که عمر کردم تو تیم های خارجکی طرفدار هیچ تیمی به جز بارسا نبوده ام! من لوییز فیگو رو خیلی دوس داشتم و به خاطر همین هم به بارسا علاقه پیدا کردم (اون زمان که تو بارسا بازی می کرد)، ولی رفتنش به رئال با اون قرارداد ننگین 54 میلیون دلاری باعث شکل گیری جوانه تنفر از رئال و هواداری سفت و سخت از بارسا در دلم شد (میشه حدود سال 2000 و اینا یعنی الان شده 12 سال!). قبل از اون هم کلا تو مود فوتبال باشگاهی نبودم، با بازی های ملی حال می کردم.
پ.ن: پست "محسنمون" این بالا هم تایید میشه شدید
پ.ن2: عید خودت مبارک عجیجم(اووووغ چه لحن تهوع آوری) دی:
پ.ن3: سید کلا یه هد دیگه از مسی بخورید درست میشیامسال که قسمت نشد ولی ایشالا سال دیگه در خدمت گذاری حاضریم
عمو وسط دعوا چی کار به چلسی داری
واقعا؟!
ولی قبلا که یه چیز دیگه می گفتی!:
http://forum.persiantools.com/t125202-page4.html#post4098801
اینو خوب اومدی
آقا حالا 2000 یا 2002؟ 2 سال که چیزی نیستمهم عمق طرفداریه. اون آلمان و اینا هم دلایل نژادپرستانه داشت
پ.ن: سوژه شدیم رفت
خوب مچتو گرفتما!
برای اینکه تو کل کل کم نیاری می خواستی بگی از وقتیبودی طرفدار بارسلونا بودی ولی من رسوات کردم
بگذریم آقا، بگذریم 10 سال هم خودش یه عمره
بگذریم آقا، بگذریم 10 سال هم خودش یه عمره
از کجا معلوم این ده سالم 3 سال بیشتر نباشه؟
میلان امسال جلوی بارسا سوسک می شه
تو گروهی با داوری بردین
اگر با 11 نفر بیاین بردیم ولی 12 نفر سخته
ما 9 نفره هم می بریم
8 تا بازیکن + داور بلی شما 9 نفرین
هنو خوشحالم هستن که بردن :lol:
تف به این فوتبال کثیف
همش شرطبندیه
چلسی یه گل جلو بیفته . بعد دو تا بخوره
لیورپول دو تا بزنه سه تا بخوره
والنسیا و رئال هر دوشون دو تا اخراجی بدن
همه بازی های ایتالیا مساوی بشه
و ...
این اتفاقات تو لیگ ایران اتفاق بیفته به خاطر غیرحرفه ای بودن فوتبال هست اما تو لیگ اروپا ....