• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
چه جوی گرفتتون؟
جنبه برد داشته باشید تیمی که مربی نداره رو با این همه خرج کردن بردید ادعاتونم میشه؟ چند سال داشتید تحقیر میشدید؟
تا هفته پیش پلاتینی پلاتینی میکردید امروز که پنالتی نگرفت پلاتینی پلاتینی تموم شد؟
هیچی نیستید هنوزم 13 امتیاز عقبید

آخه چی هستید که جو بگیره مارو ...
ناموسن چی هستید.
3-4 سال بردید فکر کردید خبریه ؟
تیم بویدید که 8 تا بازیکن اصلیمونو استراحت نمیدادیم !!!
تیم بودید یه زره سابقه و آوازه داشتید تو اروپا ...
چند ساله تیم هستید.
چند تا جام اووردید ؟
آمار رو در روی بازیا چی میگه ؟
حتما فرانکو ، پادشهای ، داور ، و حالا پلاتینی یاره ما هستن ؟
اینارو نگید چی بگید ...
آدم با هواداری تیمِ مناطق مالدیو کل کل کنه با شما یکیا نکنه خدایی ...
جز اعصاب خرد کنی و حرفای بی ربط هیچی ندارید بگید ...
گفتم که هر وقت افتخاراتون اندازه تیمای بالایی شد بیاید کل کل ...
بای بای ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیگه اینقد کم اوردن بنده خداها
نییوزر 5 پسته میارن
بازی رو شما بردین
اینقد خودتونو تو زحمت نندازین :lol:

جالبه نمیدونم شاید من کم حافظه باشم اما شما رو تازه زیارت میکنیم :) شاید خوب دقت نکردم. شایدم با هم هم کلام نشدیم :)

اولا یوزر به تعداد پست نیست (التبه اسپمر یه زمانی تو پیتی غوغا میکرد) :) اگه از نظر شما تعداد پست ها مهم هستند شما بیا با ماها کل کل کن :)

به هر حال بردید. مبارکتون باشه. هم تو بازی قبلی و هم تو بازی امروز منصفانه نگاه کنیم شما بهتر بودید. اما خب داوری امروز واقعا اشتباه کرد. بازی میتونست مساوی بشه.

فنی نگاه کنیم حق مساوی نبود اما این اشتباه داوری رو توجیه نمیکنه.

بازی رفت جام حذفی هم انصافا ما در برنابئو بهتر بودیم. بازی مساوی شد اما خب اون بازی اشتباه پدرو و فابرگاس و گل نزدنهاشون باعث تساوی شد نه اشتباه داوری :)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
صفحه 134 برای من باز نمیشه مسئولین رسیدگی کنن

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
خیلی بامزه بود...
تو رو خدا بیشتر اینجا سر بزن تا ما کلی بخندیم
78926237202394160974.gif

باشه بیشتر میام تو یکی بخندی... امیدوارم همیشه بخندی...
تاریخ عضویتت چی میگه ؟ تعداد پستهات چی میگه ؟
بزار جای مهرِ عضویتت خشک بشه بعد بیا نمکدون بشو ....
اسم 3 تا از بازیکنای بارسارو بگو ببینم چند مرده حلاجی

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ما سالهاست که داریم می بریم وجنبه ی برد هم داریم. این شمایید که توی این یکی دو ساله توهم گرفته بودتون و فکر می کردید تیم بزرگی شدید
بالاخره هر تیمی همیشه یه جایگاهی داره، شما هم دارید به جایگاه اصلی تون بر میگردید، بهتره به باختن عادت کنید چون از این به بعد از این باخت ها زیاد خواهید دید
پیشاپیش حذف شدنتون به دست میلان بزرگ و پر افتخار رو تسلیت میگم
بهتره مواظب باشید لالیگا رو هم از دست ندید.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
جالبه نمیدونم شاید من کم حافظه باشم اما شما رو تازه زیارت میکنیم :) شاید خوب دقت نکردم. شایدم با هم هم کلام نشدیم :)

اولا یوزر به تعداد پست نیست :) اگه از نظر شما به تداد پسته بیا با ماها کل کل کن :)

به هر حال بردید. مبارکتون باشه. هم تو بازی قبلی و هم تو بازی امروز منصفانه نگاه کنیم شما بهتر بودید. اما خب داوری امروز واقعا اشتباه کرد. بازی میتونست مساوی بشه.

فنی نگاه کنیم حق مساوی نبود اما این اشتباه داوری رو توجیه نمیکنه.

بازی رفت جام حذفی هم انصافا ما در برنابئو بهتر بودیم. بازی مساوی شد اما خب اون بازی اشتباه پدرو و فابرگاس و گل نزدنهاشون باعث تساوی شد نه اشتباه داوری :)

یکی از با شعورترین کاربرها و منطقی تری کسایی که دیدم شما بودی و یادمه اون بازی که باختیم تو اروپا اومدم از شما تشکر کردم بابت پستهای قشنگ و محترمانه تون..
همیشه برای شما احترام قائلم مهرداد جان
شاد و پیروز باشید...

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
[QUOTE="AmirHesam";6682319]باشه بیشتر میام تو یکی بخندی... امیدوارم همیشه بخندی...
تاریخ عضویتت چی میگه ؟ تعداد پستهات چی میگه ؟
بزار جای مهرِ عضویتت خشک بشه بعد بیا نمکدون بشو ....
اسم 3 تا از بازیکنای بارسارو بگو ببینم چند مرده حلاجی[/QUOTE]

بچه جون وقتی سنت دو رقمی شد بیا تا باهم حرف بزنیم...

عزیزم مهم فهم فوتباله که تو نوشته هات کاملا مشخصه.

تو که دو سال زودتر اومدی کجا رو گرفتی؟؟؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اصن روايت داريم مهرداد خيلي هم خوبه

يکه :دي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
[QUOTE="AmirHesam";6682332]یکی از با شعورترین کاربرها و منطقی تری کسایی که دیدم شما بودی و یادمه اون بازی که باختیم تو اروپا اومدم از شما تشکر کردم بابت پستهای قشنگ و محترمانه تون..
همیشه برای شما احترام قائلم مهرداد جان
شاد و پیروز باشید...[/QUOTE]

ما مخلص شما هستیم.

الان هر کی بیاد بگه رئال بهتر بود. من بحثی باهاش ندارم. واقعا رئال بهتر بود و تیم ما مشکل داره.

اما بعضی دوستان رو هول برداشته. خیلی منتظر بودن بارسا افت کنه که بیان دم از نابودی تیم و تشکیلات بزنن. البته من مخلص همه دوستان هستم اما به نظر میرسه بعضی از دوستان عزیز خیلی جوونن.

مگه میشه با 2 3 تا باخت پشت سر هم برای یه تیم اونم تیمی مثل بارسا که رکن اصلی مدیریت فنی بالاسرش نیست میاید به راحتی میگید تیمتون نابود شده و بارسا نابود شد ؟!

بذارید سرمربی تیم برگرده ببینیم ایا این روال ادامه پیدا میکنه یا نه.

حرفی که میزنیم رو مزمزه کنیم و یه چیزی نگیم که اگه خلافش اتفاق افتاد ضایع بشیم و رومون نشه بیاییم اینجا. اومدیم و دوباره بارسلونا اوج گرفت و بازی چمپیونز لیگ 5 تا زد به میلان. از کجا معلوم. مگه اون روزی که رئال 5 تا خورد از بارسلونا یا تو برنابئو 6 2 باخت احدی فکر میکرد که رئال ببازه اونم اینطوری.

من خودم به دلم افتاده بود که تیممون هر 2 بازی رو نمیتونه ببره و خب هر 2 رو هم باخت. اگه پستهامو خودنده باشید اصلا قبل بازیها صحبتی از برد نکردم چون شک داشتم به این یوردی رورا که ایا این مربی هست یا نه که امروز شکم به یقین تبدیل شد که این بابا واقعا چیزی نمیدونه از سرمربی گری. خرده ای هم بهش نیست.

تقصیر مدیریت تیمه. رئال دروازه بانش مصدوم شد با اینکه 2 ماه بعد برمیگرده سریع رفت دروازه بان گرفت. باید به پرز تبریک گفت که سریع عمل کرد وگرنه الان ادان تیمتون رو نابود کرده بود.
اما متاسفانه یکی از دوستان حرف درستی زد. سرطان که شوخی نداره با کسی. من تازه یکی از اقوام درجه یکم رو بخاطر سرطان از دست دادم. 1 ماه نیست. لعنتی بیماریش ازار دهنده هست. باید همون موقع فکری میشد به حال این تیم که نشد. مثل چلسی سرمربی موقت میومد یا حداقل یه کاری میکردن گواردیولا برگرده که اونم فکر میکنم بخاطر مشکلاتش با این روسل نیومد.

به هر حال بازی برد و باخت داره و فعلا بارسلونا رو دور باخته. اما این خیال که بارسلونا نابود شده و اینا خیال خام هست. البته فعلا !!! شاید اخر فصل من این حرف دوستان رو تایید کنم که دوره فوتبال بارسلونا تمام شده. باید صبر کنیم و ببینیم در بازیهای پیش رو چی میشه.

متاسفانه بارسلونا بد موقعی به بحران خورد. در بدتیرین مقطع زمانی. رئال و میلان هم از شرایط ایجاد شده نهایت استفاده رو بردند.

اینکه رئال اوج گرفته یا نه تو بازی با منچستر بیشتر مشخص میشه. منچستر با بارسلونا فرق داره. سرمربیش هم سر الکس فرگوسنه که گرگ بارون دیده است. البته در مقایسه مورینیو در جدال با فرگوسن امار بهتری داره. اما به نظر من چلسی ای که مورینیو داشت خیلی قویتر از رئالش هست. رئال الان فقط رونالدو هست که به نظر من یونایتدی ها بهتر از بارسایی ها میتونن مهارش کنن.

400kg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
درود..
چرابازیهای اینگلیسو نمیپخشن این پوفیوز ها!..بازیهای لیورپلو چه جوری دنبال کنم آخه:(

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
تا اونجایی که من دیدم بین بچه های بارسلونا تنها کسی که فحش و بد و بیراه میگه شمایی.

دوست عزیز اولا تا جایی که یادمه من فحش و بد و بیراهی به کسی نگفتم و اگه دوستی حرفی یا عکسی گذاشته منم جوابشو با حرف و عکس دادم.

اما بعضی از دوستان فکر میکنن اگه مثلا تعداد پستاشون5000 تا شد یا تاریخ عضویتشون 2 سال پیش بود خیلی فوتبالو از کسایی که تازه اومدن بهتر میفهمن.

بابا از این خبرآ نیست به خدا، شما یه تاریخ اومدی اینجا من یه تازیخ دیگه، آخه چه ربطی داره؟؟؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
تیم های بزرگ راه مقابله با بارسا رو پیدا کردن چون همونطور که همه می دونن بارسا تو این چند ساله که سبک پاسکاری های بیهوده رو به نمایش گزاشت هیچ وقت برنامه ی دیگه ای به جز این سبک بازی نداشت
الان هم که می بینیم بارسا افت کرده به خاطر اینه که راه دیگه ای برای رسیدن به دروازه حریفانش بلد نیست
من فکر نمی کنم حتی اگه گواردیولا هم بودش می تونست کاری بکنه، چون در نیمه نهایی چمپیونز لیگ پارسال جلوی چلسی هم هیچ راهی به ذهنش نمی رسید که بتونه دروازه ی چلسی رو باز کنه پس نمیشه افت بارسا رو به نبود ویلانوا ربط داد
بارسا باید سبک بازی خسته کننده و پاس های ملال اورش رو تغییر بده تا هم از این وضعیت خلاص بشه و هم هواداران تیم های دیگه رغبت کنن بازی هاش رو ببین.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
بچه جون وقتی سنت دو رقمی شد بیا تا باهم حرف بزنیم...

عزیزم مهم فهم فوتباله که تو نوشته هات کاملا مشخصه.

تو که دو سال زودتر اومدی کجا رو گرفتی؟؟؟

عجب ....
جای بحثی نزاشتی ...
متاسفم ...
:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درود..
چرابازیهای اینگلیسو نمیپخشن این پوفیوز ها!..بازیهای لیورپلو چه جوری دنبال کنم آخه:(

عزیز اینا تو اخبارم بازیهای انگلیس رو نمیگن. شبکه ورزشه پخش میکرد ولی امروز اونم انگار پخش نکرد. ما که تمام بازیهای انگلیس رو از شبکه های استکباری میبینیم. اخبارش رو هم از سایت های خبری دنبال میکنیم.

تنها جایی که اشاره میکنن به انگلیس لیگ قهرمانان هست که اونم اگه میتونستند نشون نمیدادن.

با این خیال خام مثلا میخوان بگن ما بی محلی میکنیم. خودشون هی شاکی هستند که چرا اونوری ها ورزش رو با سیا ست قاطی میکنن خودشون بدترشو سر من و شمای بیننده تلویزیونی پیاده میکنن.

اخه بابا با انگلیس مشکل ذارید گناه هواداران فوتبال لیگ برتر جزیره چیه ؟

به خیال خودشون فکر میکنن با این کاراشون تعداد هواداران تیم های انگلیسی کم میشه. اینم چیزی جز حماقت نیست. نتیجه اش این شد که من هوادار یونایتد مثل ادم رفتم پول دادم کارت خریدم که بتونم بازیهای لیگ جزیره رو مثل ادم ببینم :)

الانم راضیم :)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
درود..

یه جوری گفتی انگلیس گفتم از خودمونی:دی

لیورپول؟!:دی بازی صدرنشین رو نشون نمیدن میخوای بازی تیم هفتم جدول رو نشون بدن دوست عزیز؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قضیه از این قراره که روند رو به افول بارسای تیکی تاکا شاید شروع شده.
رئال هم تیم خیلی خوبی نیست، اگر که عالی رو بارسای سال 2009 و 2011 یا آث میلان آخر دهه هشتاد و ... حساب کنیم.
مورینیو فقط تونست در روند افولی بارسلونا به بردهای کم دردسر برسه. همیشه شاره کردم، شیر هم که پیر بشه سرو کله ی کفتار ها و کرکس ها پیداشون میشه و خوراک همونها میشه.

باخت اصلا ایرادی نداره، من یکی شاید تا 10 دقیقه تحت تاثیر باخت بودم اما واقعا اینجور باختها ابزاری برای بهتر شدن تیم در آیندست.

400kg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
لیورپول؟!:دی بازی صدرنشین رو نشون نمیدن میخوای بازی تیم هفتم جدول رو نشون بدن دوست عزیز؟
الان ب لیورپول تیکه انداختی؟:D...
حیف که نیستیم تو جام باشگاه ها جای مارو این تیمای کثیفه ایتالیایی گرفتن!...!......!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه جوری گفتی انگلیس گفتم از خودمونی:دی

اول و آخر نداره ، باید لیورپولُ پخش کنن ، باید ، افتاد ؟
guntootsmiley2.gif

155.png
155.png
155.png

.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تو ال کلاسیکو ها همیشه پرچم اسرائیل رو دست تماشاچیا دیدم. دلیلش چیه؟ از این بازیکن ها کسی اسرائیلی هست !؟

بالا