• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی مویرنیو گفته از تیم نونهالان رئال در بازی بعدی استفاده میکنیم بارسلونایی ها بعید هست اونارم بتونن ببرن :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چرا جک میگی ماکه اینجاییم از بعد بازی به بعد
اونایی که موقع باخت فرار میکنن طرفدران تیم خودتن اسنادش هم موجوده تو همین تاپیک :D
حرف از تمارض هم نزن که بازیکنهای بارسا از کنار رآلیا این حرکات را یاد گرفتن:Dولی هنوز جا داره تا به اساتیدی مثل پپه و رونالدو برسن
پی نوشت:5 و 6 تا چه فشاری اورده :lol:

آخه همتون بحث میکنید هی
بابا قبول کنید تیم ضعیفی دارید که الان باید 6 یا 7 جدول باشه
باید تحقیق گسترده کرد ببینیم چی شده شما اول هستین نکنه که ... حالا بهتره نگم خودتون که بهتر میدونید

اما دیگه یادتون باشه با تمارض بازی نکنین خداتونم شکر کنید تیر دروازه بهترین بازیکن دنیا تو دروازتون نبود وگرنه توی دو بازی به اختلاف 4 روز 6 تایی میشدید :D

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
کجایید بارسلونایی های بازنده ... کجایید ؟ چرا نمی یاین اینجا
ترکیب ذخیره هامونم بردتون
این چه تیمی شما دارین ... ؟ همش تمارض ؟ گل نمیتونن بزنن پرش سه گام تو محوطه جریمه ما تمرین میکنن
داور هم خوب حق کسانی که می خواستن فریبش بدن رو داد
درود به رئال و رئالی
.

بارسا اگه نصف رئال خرج میکرد الان فاصله 13 امتیازی 23 امتیازی بود...
خرجی که واسه خرید رونالدو و کاکا و مودریچ و مورینیو کرد رئال از کل خرجهای 5 سال اخیر بارسا بیشتر بود...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خرجی که واسه خرید رونالدو و کاکا و مودریچ و مورینیو کرد رئال از کل خرجهای 5 سال اخیر بارسا بیشتر بود...

البته بارسا هم کم خرج نکرده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

شما که راست میگی مسی و ژآوی و اینیستا و پیول و ویا و فابرگاس و بقیه مجانی دارن بازی می کنن !!!
اونم اینایی که ادعای بهترین بودن در دنیا رو دارن

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
شما که راست میگی مسی و ژآوی و اینیستا و پیول و ویا و فابرگاس و بقیه مجانی دارن بازی می کنن !!!

چه ربطی داره؟
حقوق هفتگی رو نمیگم که
پول ترنسفر که به تیمهای قبلیشون دادین رو میگم!

اوزیل - خدیرا - رونالدو - کاکا - مودریچ - ژابی آلونسو...واسه همشون پول رضایت نامه دادین دیگه

.........................................................................................................................
والدس-پیکه-پویول-ژاوی-اینیستا-مسی-فابرگاس(7 تا بازیکن اصلی) تو خود بارسا تربیت شدن.

میمونه ویا - آلوز-سانگ-ماسکرانو...که همشون رو هم رضایت نامه اوزیل هم نمیشن!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نو این چند سال چه بازیکن بزرگی خریده؟
یه فابرگاس بود که اونم از همین لاماسیا و بارسا رفته بود آرسنال

:blink:

دیوید ویا-سانچز-ماسچرانو

اینا ماله سه سال اخیر هستن بقیه رو نگفتم

انصافا خریدهای بارسا با رآل قابل مقایسه نیست
رآل را باید با منچسترسیتی و پی اس جی مقایسه کرد:D

+چلسی

از این نظر درسته

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
البته من خوشحالم بازسا باخت اونم اینجوری
اما ناراحت هم هستم چوت بشدت در عرصه ملی طرفدار اسپانیا هستم ( از 25 سال پیش من طرفدار اسپانیا بودم ) و با افت بارسا میترسم تیم ملی افت کنه حتی با وجود یک سر مربی رئالی

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

دیوید ویا-سانچز-ماسچرانو

+چلسی

از این نظر درسته

من خودم گفتم بقیه رو هم پست بالا :دی
سانچز و ماسکرانو و سانگ روهم از ترنسفر اوزیل هم کمتر میشن

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
البته من خوشحالم بازسا باخت اونم اینجوری
اما ناراحت هم هستم چوت بشدت در عرصه ملی طرفدار اسپانیا هستم ( از 25 سال پیش من طرفدار اسپانیا بودم ) و با افت بارسا میترسم تیم ملی افت کنه حتی با وجود یک سر مربی رئالی

تیتو برگرده شاید تغییر کنه اوضاع...

400kg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
400kg وزن خودته؟
biggrinsmiley.gif
نه گلم سئوال بعدی:D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

اخه این بارسایی ها توهم اینو دارن که همه ی بازیکنانشون از اکادمی لاماستیا در اومدن و هیچ پولی بابت خرید بازیکن تا حالا ندادن
فابرگاس رو ونگر فابرگاس کرده، البا توی والنسیا رشد کرده، سانچز رو از اودینزه گرفتن، ویا رو از والنسیا خریدن، پیکه از منچستر ، سانگ از ارسنال، ماسکرانو از لیورپول، دنی الوز از سویا و ...
تازه اینا بازیکن هایی هستن که همین الان دارن توی تیمشون بازی می کنن، اون وقت نمی دونم این توهم اکادمی و بازیکن سازی رو از کجا گرفتن ؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

دیوید ویا-سانچز-ماسچرانو

+چلسی

از این نظر درسته

خواستم چلسی را هم بگم گفتم الان طرفدارانش میاند و دوباره پنالتی های اون بازی را میشمارن:D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اخه این بارسایی ها توهم اینو دارن که همه ی بازیکنانشون از اکادمی لاماستیا در اومدن و هیچ پولی بابت خرید بازیکن تا حالا ندادن
فابرگاس رو ونگر فابرگاس کرده، البا توی والنسیا رشد کرده، سانچز رو از اودینزه گرفتن، ویا رو از والنسیا خریدن، پیکه از منچستر ، سانگ از ارسنال، ماسکرانو از لیورپول، دنی الوز از سویا و ...
تازه اینا بازیکن هایی هستن که همین الان دارن توی تیمشون بازی می کنن، اون وقت نمی دونم این توهم اکادمی و بازیکن سازی رو از کجا گرفتن ؟

دقیقا
نمیدونم چرا اینجوری حمایت کور کورانه میکنن طرفدار های این تیم انگاری فوتبال و باشگاه و مدیر و سرمربی و ... از روی بارسلونا برای بقیه تیم ها تعریف شده !!!

بالا