dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
راستی مویرنیو گفته از تیم نونهالان رئال در بازی بعدی استفاده میکنیم بارسلونایی ها بعید هست اونارم بتونن ببرن
:blink:دردود
مویرنیو
چرا جک میگی ماکه اینجاییم از بعد بازی به بعد
اونایی که موقع باخت فرار میکنن طرفدران تیم خودتن اسنادش هم موجوده تو همین تاپیک
حرف از تمارض هم نزن که بازیکنهای بارسا از کنار رآلیا این حرکات را یاد گرفتنولی هنوز جا داره تا به اساتیدی مثل پپه و رونالدو برسن
پی نوشت:5 و 6 تا چه فشاری اورده :lol:
کجایید بارسلونایی های بازنده ... کجایید ؟ چرا نمی یاین اینجا
ترکیب ذخیره هامونم بردتون
این چه تیمی شما دارین ... ؟ همش تمارض ؟ گل نمیتونن بزنن پرش سه گام تو محوطه جریمه ما تمرین میکنن
داور هم خوب حق کسانی که می خواستن فریبش بدن رو داد
درود به رئال و رئالی
.
بارسا اگه نصف رئال خرج میکرد الان فاصله 13 امتیازی 23 امتیازی بود...
خرجی که واسه خرید رونالدو و کاکا و مودریچ و مورینیو کرد رئال از کل خرجهای 5 سال اخیر بارسا بیشتر بود...
البته بارسا هم کم خرج نکرده
بارسا اگه نصف رئال خرج میکرد الان فاصله 13 امتیازی 23 امتیازی بود...
خرجی که واسه خرید رونالدو و کاکا و مودریچ و مورینیو کرد رئال از کل خرجهای 5 سال اخیر بارسا بیشتر بود...
شما که راست میگی مسی و ژآوی و اینیستا و پیول و ویا و فابرگاس و بقیه مجانی دارن بازی می کنن !!!
اونم اینایی که ادعای بهترین بودن در دنیا رو دارن
البته بارسا هم کم خرج نکرده
حاجی این چرا موهاش اینگونه ست
نو این چند سال چه بازیکن بزرگی خریده؟
یه فابرگاس بود که اونم از همین لاماسیا و بارسا رفته بود آرسنال
انصافا خریدهای بارسا با رآل قابل مقایسه نیست
رآل را باید با منچسترسیتی و پی اس جی مقایسه کرد
ا یتالیا چه سَلمونی هایی داره
حاجی این چرا موهاش اینگونه ست
:blink:
دیوید ویا-سانچز-ماسچرانو
اینا ماله سه سال اخیر هستن بقیه رو نگفتم
+چلسی
از این نظر درسته
البته من خوشحالم بازسا باخت اونم اینجوری
اما ناراحت هم هستم چوت بشدت در عرصه ملی طرفدار اسپانیا هستم ( از 25 سال پیش من طرفدار اسپانیا بودم ) و با افت بارسا میترسم تیم ملی افت کنه حتی با وجود یک سر مربی رئالی
نه گلم سئوال بعدی400kg وزن خودته؟
شما که راست میگی مسی و ژآوی و اینیستا و پیول و ویا و فابرگاس و بقیه مجانی دارن بازی می کنن !!!
اونم اینایی که ادعای بهترین بودن در دنیا رو دارن
:blink:
دیوید ویا-سانچز-ماسچرانو
اینا ماله سه سال اخیر هستن بقیه رو نگفتم
+چلسی
از این نظر درسته
اخه این بارسایی ها توهم اینو دارن که همه ی بازیکنانشون از اکادمی لاماستیا در اومدن و هیچ پولی بابت خرید بازیکن تا حالا ندادن
فابرگاس رو ونگر فابرگاس کرده، البا توی والنسیا رشد کرده، سانچز رو از اودینزه گرفتن، ویا رو از والنسیا خریدن، پیکه از منچستر ، سانگ از ارسنال، ماسکرانو از لیورپول، دنی الوز از سویا و ...
تازه اینا بازیکن هایی هستن که همین الان دارن توی تیمشون بازی می کنن، اون وقت نمی دونم این توهم اکادمی و بازیکن سازی رو از کجا گرفتن ؟