• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
چی میگین؟:D
پیکه که تو بارسا شکوفا شد مطمعن باشین اگه غیر از این بود فرگوسن از دستش نمیداد
فابرگاس و البا هم تو سنی رفتن که دیگه هر چی قرار بود بشن شده بودن وگرنه چرا ونگر میون این همه بازیکن فابرگاس را انتخاب کرد؟
تازه یجوری میگین انگار اگه اینا تو بارسا میموندن الان پیشرفت نمیکردن اتفاقا اگه تو بارسا میموندن الان همرده مسی اینیستا و ژاوی شده بودن
کلا اکادمی بارسا را نمیشه زیر سوال برد 4 تا توپ طلا مسی گویای این حقیقت هست چه قبول کنید چه نکنید!:)
خریدهای بارسا هم اصولی بوده برای گرفتن این همه جام باید نقاط ضعف را برطرف کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه این بارسایی ها توهم اینو دارن که همه ی بازیکنانشون از اکادمی لاماستیا در اومدن و هیچ پولی بابت خرید بازیکن تا حالا ندادن
فابرگاس رو ونگر فابرگاس کرده، البا توی والنسیا رشد کرده، سانچز رو از اودینزه گرفتن، ویا رو از والنسیا خریدن، پیکه از منچستر ، سانگ از ارسنال، ماسکرانو از لیورپول، دنی الوز از سویا و ...
تازه اینا بازیکن هایی هستن که همین الان دارن توی تیمشون بازی می کنن، اون وقت نمی دونم این توهم اکادمی و بازیکن سازی رو از کجا گرفتن ؟

خب این توهم هم اشتباهه :)

حرف شما درسته. اخه بعضیها میگن که بارساییها که لاماسیا لاماسیا میکنن باید همه بازیکناشون از لاماسیا باشن. خب این هم درست نیست. بالاخره تیمی که دنبال قهرمانی هست نیاز به ستاره داره و خب گاهی اوقات باید برای داشتن ستاره دست به جیب شد و کیسه رو شل کرد. نمونه اش پروژه بارسا برای جذب نیمار هست.

اما در کل بارسا نسبت به باشگاه های دیگه بازیکنای بزرگ خارجی کمتری میخره ولی شاید از نظر مالی حساب کنید خریدهاش گران قیمت باشن.

نمونه اش زلاتان که به نظر من وجود همچین بازیکنی برای پلن بی بارسا واجبه.

ولی در کل رئال به خاطر لقب کهکشانی فلسفه اش تو خرید بازیکنای بزرگ بیشتر از بارساست. نمونه های بزرگش زیدان و بکهام و رونالدو و فیگو و الان رونالدو هستند. شما غیر از زلاتان ، بقیه خریدهای خارجی بارسا رو با این خریدهای بزرگ در تاریخ معاصر رئال مادرید مقایسه کنید اصلا حرفی برای گفتن نیست. زیدان بزرگ و بکهام و رونالدوی برزیلی و رونالدوی پرتغالی کجا ! دنی الوز و فابرگاس و ویا و سانچز و البا کجا.

این وسط فقط زلاتان یه استثنا بود که خب اونم مدت زیادی در بارسا نموند و رفت.

صحبت دوستمون در مورد پیکه هم درسته.
پیکه تو یونایتد ذخیره بود معمولا. اون زمان ریو فردیناند و ویدیچ در اوج بودند و بازی به پیکه نمیرسید. خود سر الکس پشیمون شد از فروختنش. یه مدافع خوب دیگه هم داشتیم قدیما. یاپ استام. اونم نمیدونم چیکار کرد از چشم رئیس افتاد و بعدش هم محو شد. واقعا مدافع خوبی بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اخه این بارسایی ها توهم اینو دارن که همه ی بازیکنانشون از اکادمی لاماستیا در اومدن و هیچ پولی بابت خرید بازیکن تا حالا ندادن
فابرگاس رو ونگر فابرگاس کرده، البا توی والنسیا رشد کرده، سانچز رو از اودینزه گرفتن، ویا رو از والنسیا خریدن، پیکه از منچستر ، سانگ از ارسنال، ماسکرانو از لیورپول، دنی الوز از سویا و ...
تازه اینا بازیکن هایی هستن که همین الان دارن توی تیمشون بازی می کنن، اون وقت نمی دونم این توهم اکادمی و بازیکن سازی رو از کجا گرفتن ؟

والدس، اینیستا، بوسکتس، پدرو، مسی، کوئنکا، تیاگو، همون پیکه که 4 تا بازی واسه منچستر نکرد، پویول، اینا رو ندیدی؟ شما یک سوم این بازیکنا از رئال بگی میگم خود مصدقی. البته اگه قبلش در مورد واژه ی توهم تحقیقات کاملی کرده باشی
شما برید بازیکن بسازید بفروشید تیم های دیگه بخرید، والا بلاه ما چیزی نمیگم تازه واستون کف میزنیم
خو همینو هم بلد نیستید

البته، کریس رونالدو، کاروالیو، واران، کونترائو، مارسلو، پپه، هیگواین، بنزما، دی ماریا، اوزیل، خدیرا، اسین، مودریچ، کاکا، آربلوئا، آلبیول، آلونسو، و ... خداییش در حد من سیتی و پی اس جی خرج کردید دیگه.
بازم گله ایی نیست،

خوشم میاد تا تقی به توقی خورده قورباغه هم دندون در اورده.

یارب روا مدار که رئال برنده شود، گر هم برنده شوید یادش رود چطوری شیشتا پنجا نوش جان کرده است حافظا :lol:

پنالتی بازی چندشب پیش روی پدرو
پنالتی های امروز روی سانچس و آدریانو
اینا اگه داور بی طرف بود قضیه کلی تفاوت میکرد.
برید خوش باشید که این مسائل هر 4-5 سال یه بار واسه تیمتون پیش میاد :D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
و باز هم بازی غیر قابل قبول در کنار اشتباه فاحش داوری و نبود تیتو باعث شکستی دیگر برامون شد!(البته تو این بازی 3 4 تا از بازیکنای اصلیمون رو هم نداشیم و مسی رو هم نمیدونم چطوری به این بازی رسونده بودنش!)+اینکه تیم اصلا انگیزه پیروزی نداشت و برای مساوی اومده بود!(که به همین علت حقمون بود امروز ببازیم!)
الان 3 بازیه که اون سه مورد بالا داره باعث باختمون میشه!دیگه اشتباه داوری تو 3 بازی مهم و پیاپی به ضرر یه تیم رو ندیده بودیم که خدا رو شکر اونم دیدیم!:eek:
--------------------------------------------------------------------------
ولی خدا رو شکر لیور تونست 4 تا به ویگان بزنه و باعث بشه کمی ارومتر بشم!
هرچند هر وقت به لیورپول هم فکر میکنم امتیازهای مفت مفتی که از دست داده خیلی عصبیم میکنه!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خواستم چلسی را هم بگم گفتم الان طرفدارانش میاند و دوباره پنالتی های اون بازی را میشمارن:D

شما طرفدار چلسی میبینی؟:دی اول فصل چند تایی بودن که دیدن تیمشون به جایی نمیرسه دوباره ناپدید شدن:دی الانم بین تیمای دیگه پخش شدن:دی!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
شما طرفدار چلسی میبینی؟:دی اول فصل چند تایی بودن که دیدن تیمشون به جایی نمیرسه دوباره ناپدید شدن:دی الانم بین تیمای دیگه پخش شدن:دی!

:lol:
تو این هفته با طرفداران تیم دیگه ای هم اشنا میشید که وقتی ازتون باختند دیگه این طرفا افتابی نمیشن :D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
شما یک سوم این بازیکنا از رئال بگی میگم خود مصدقی
نخست اینکه مودب باش، اگه در خودت انقدر نمی بینی که بتونی چند تا جمله رو بدون توهین بگی بحث نکن

شما هشت تا بازیکن نام بردید و گفتید اگه یک سومشون از رئال بگم هم قبوله ولی من از شما بیشتر نام بازیکن های اکادمی رئال رو میبرم :
ایکر مقدس، دیگو لوپز، اربلوا، استبان گرانرو، خوزه کایخون، انتونیو ادان، موراتا (که امروز پاس گل هم داد) ، خوان ماتا و سولدادو که البته توی رئال نموندن
از بازیکن های بزرگ قدیمی هم می تونم نام بزرگانی چون امیلیو بوتراگوئنو و کاپیتان رائول رو ببرم

خب این توهم هم اشتباهه :)

حرف شما درسته. اخه بعضیها میگن که بارساییها که لاماسیا لاماسیا میکنن باید همه بازیکناشون از لاماسیا باشن. خب این هم درست نیست. بالاخره تیمی که دنبال قهرمانی هست نیاز به ستاره داره و خب گاهی اوقات باید برای داشتن ستاره دست به جیب شد و کیسه رو شل کرد. نمونه اش پروژه بارسا برای جذب نیمار هست.

اما در کل بارسا نسبت به باشگاه های دیگه بازیکنای بزرگ خارجی کمتری میخره ولی شاید از نظر مالی حساب کنید خریدهاش گران قیمت باشن.

نمونه اش زلاتان که به نظر من وجود همچین بازیکنی برای پلن بی بارسا واجبه.

ولی در کل رئال به خاطر لقب کهکشانی فلسفه اش تو خرید بازیکنای بزرگ بیشتر از بارساست. نمونه های بزرگش زیدان و بکهام و رونالدو و فیگو و الان رونالدو هستند. شما غیر از زلاتان ، بقیه خریدهای خارجی بارسا رو با این خریدهای بزرگ در تاریخ معاصر رئال مادرید مقایسه کنید اصلا حرفی برای گفتن نیست. زیدان بزرگ و بکهام و رونالدوی برزیلی و رونالدوی پرتغالی کجا ! دنی الوز و فابرگاس و ویا و سانچز و البا کجا.

این وسط فقط زلاتان یه استثنا بود که خب اونم مدت زیادی در بارسا نموند و رفت.

صحبت دوستمون در مورد پیکه هم درسته.
پیکه تو یونایتد ذخیره بود معمولا. اون زمان ریو فردیناند و ویدیچ در اوج بودند و بازی به پیکه نمیرسید. خود سر الکس پشیمون شد از فروختنش. یه مدافع خوب دیگه هم داشتیم قدیما. یاپ استام. اونم نمیدونم چیکار کرد از چشم رئیس افتاد و بعدش هم محو شد. واقعا مدافع خوبی بود.

دوست عزیز کسی نگفت بارسا باید همه ی بازیکن هاش از اکادمی باشه بلکه می گیم نباید انقدر این مساله رو بزرگش کنن چون ما هم به اندازه ی اونا بازیکن از اکادمی مون داریم ولی انقدر تو بوق و کرنا نمی کنیم و این توهم رو بین مردم جا نمی ندازیم که همه ی بازیکن هامون از اکادمی مون هستن و ما خیلی بازیکن سازیم و از این حرفا ...
بارسا هم توی خرید ستاره ها دست کمی از پاری سن ژرمن و منچستر سیتی نداره، مخصوصا بعد از اینکه عرب ها در این باشگاه رخنه کردند.
الان هر بازیکن بزرگ و اینده داری که هست اسم بارسا دور و برش می چرخه پس وقتشه که این توهم "تکیه بر اکادمی" دور ریخته بشه
حالا بعضی ها از واژه ی توهم ناراحت میشن، میشه ازش به عنوان شامورتی بازی هم یاد کرد.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اینایی که اسم بردی نصف بازیکنای بارسا هم نیستن خندت نمیگیره با این اسمایی که دادی؟ مجبور نیستی هر پستیو جواب بدی

• Like
Reactions: rms

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اینایی که اسم بردی نصف بازیکنای بارسا هم نیستن خندت نمیگیره با این اسمایی که دادی؟ مجبور نیستی هر پستیو جواب بدی
اتفاقا شما هم مجبور نیستی در مورد هر چیزی اظهار فضل کنی
اگه بخوایم این جوری حرف بزنیم من هم می تونم بگم کل بارسلونا اندازه ی یه جفت دستکش ایکر مقدس هم نمیشه
بحث بر سر بازیکنان اکادمی بود که من هم نام بازیکنان اکادمی مون رو بردم
اگر من هم بخوام عقده ای وار نظر بدم می تونم بگم بازیکن های اکادمی شما دو ریال نمی ارزند چون در مقابل بازیکن های اکادمی ما توی این چند تا بازی حرفی برای گفتن نداشتند ولی توی بحث انسان باید منطقی باشه.
(برامون ارزو شده یه هوادار مودب و منطقی بین هوادارای بارسا پیدا بشه که بتونیم حداقل یه کل کل خوب با هم داشته باشیم، مثل اینکه حداقل باید ده سال صبر کنیم تا این نوجوونای عزیز بزرگ بشن و به بلوغ فکری برسن).

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
نوجوون؟ چند سالته شما؟ حد اقل 4 سال زودتر از شما اینجا عضو بودم شما داری اکادمی بارسلونا رو زیر سوال میبری و یه سری اسم میاری که جز کاسیاس (در حال حاظر رو میگم) هیچکدوم در حد بازیکنایی که بارسا پرورش داده نیستن اونوقت حرف از منطق میزنی؟ همین بازیکنا بودن 6 تا و 5 تا بهتون زدن و تا پارسال ارزوتون بود ببرین حالا اینکه 2 تا بازی بردید اونم بدون داشتن مربی برای بارسا و سایر مشکلات تو بوق و کرنا میکنین
جنبه هم خوب چیزیه اگه فقط پرورش بازیکنه که فجر سپاسی و ملوان هم بازیکن زیاد ساختن
ادب؟ چند تا صفحه اخر تاپیکتونو نگاه کن ببین چه بی احترامی هایی کردید

• Like
Reactions: rms

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
نوجوون؟ چند سالته شما؟ حد اقل 4 سال زودتر از شما اینجا عضو بودم شما داری اکادمی بارسلونا رو زیر سوال میبری و یه سری اسم میاری که جز کاسیاس (در حال حاظر رو میگم) هیچکدوم در حد بازیکنایی که بارسا پرورش داده نیستن اونوقت حرف از منطق میزنی؟ همین بازیکنا بودن 6 تا و 5 تا بهتون زدن و تا پارسال ارزوتون بود ببرین حالا اینکه 2 تا بازی بردید اونم بدون داشتن مربی برای بارسا و سایر مشکلات تو بوق و کرنا میکنین
جنبه هم خوب چیزیه اگه فقط پرورش بازیکنه که فجر سپاسی و ملوان هم بازیکن زیاد ساختن
ادب؟ چند تا صفحه اخر تاپیکتونو نگاه کن ببین چه بی احترامی هایی کردید
من ۲۶ سالمه
من اکادمی بارسا رو زیر سوال نبردم بلکه این شما هستید که با لحن توهین امیز دارید این کار رو انجام می دید
شما در جایگاهی نیستید که حد و اندازه های بازیکن های اکادمی رئال رو تعیین کنید، بلکه این باشگاه سرمربی و کادر فنی داره و اونها حد و اندازه های بازیکنان رو بررسی می کنن و بر همون اساس بهشون بازی می دن
یکی از هوادارای غیر منطقی تون گفت که رئال بازیکن اکادمی نداره و من نام بازیکن های اکادمی مون رو اوردم، حالا اینکه شما بهتون فشار اومده و به نظرتون بازیکن های ما در حد بازیکن های شما نیستند به خودتون مربوطه (که البته نتایج چیز دیگه ای میگه)
خلاصه بگم اون دورانی که هی لاماسیا لاماسیا می کردین تموم شد، اگه شما اکادمی دارید ما هم اکادمی داریم و من فکر می کنم که بازیکن های اکادمی ما از اکادمی بارسا خیلی بهتر و قوی تر هستند
الان هم ناراحتی تون از اینه که تا الان عادت داشتید بر اساس شامورتی بازی های امثال کرایوف فکر کنید اکادمی تون خیلی خوبه و کسی هم چیزی بهتون نگه ولی از این به بعد این جوری نیست برادر
ما هم می تونیم با هوچی گری رسانه ای این جوری به خورد مردم بدیم که اکادمی مون خیلی قویه (که واقعا همین طوره) ولی این کار رو نمی کنیم چون بزرگ هستیم و نیازی نداریم با هوچی گری خودمون رو بزرگ نشون بدیم
فعلا دیگه کرایوف و فن خالی هم در کار نیست که اکادمی تون رو بسازه، از این به بعد هم خروجی اکادمی تون رو خواهیم دید.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از اون لیستی که گذاشتی چندتاشون فیکس تیم ملیشون هستند؟ :D

خوب اگه قرار بود هر بازیکنی رو نام ببرم که باید به پپه رینا، مایکل آرتتا، ایسا کوئنکا، دوس سانتوس و خیلی دیگه رو نام ببرم که در حد و اندازه های لیست نام برده نبودند برای همین اون لیست رو نوشتم، شما رفتی آدان :lol:، گرانرو:lol: و لوپز;) و بازیکن های درجه 2 رو مثال زدی؟ یه ماتا محصول مشترک رئال اویدو و رئال مادریده :).
شما هر وقت تونستی توی 4-5 سال، بیش از 10 بار از بازیکن هایی که خودتون پروروندید کاندیدای توپ طلا و بهترین بازیکن جهان بشن بیاین در مورد لاماسیا صحبت کن.
اصلا نه، شما اگه توی تاریخ تونستید یه از تیم های پایه ای تون 2 بار نامزد بهترین بازیکن جهان بشید بیاین در مورد فوتبال و آکادمی نظر بدید :D

(برامون ارزو شده یه هوادار مودب و منطقی بین هوادارای بارسا پیدا بشه که بتونیم حداقل یه کل کل خوب با هم داشته باشیم، مثل اینکه حداقل باید ده سال صبر کنیم تا این نوجوونای عزیز بزرگ بشن و به بلوغ فکری برسن).
معنی کل کل خوب و منطقی رو فهمیدیم، وقتی قشنگ و مودبانه صحبت کردی بقیه هم مودبانه جوابت رو میدن. پست آغازینت در مورد لاماسیا رو پایین گذاشتم.
:lol:

من ۲۶ سالمه
من اکادمی بارسا رو زیر سوال نبردم بلکه این شما هستید که با لحن توهین امیز دارید این کار رو انجام می دید
:rolleyes:

شرمنده ها، اما زیادی سعی میکنی ادای آدمای فهمیده و مودب رو در بیاری درصورتیکه .... چه حاجت به بیان است بیخیال :lol:

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
منم اومدم اول تحقیر دوباره ی بارسا رو تبریک میگم به دوستای گل رئالیم

دوستتون دارم امیدوارم منچستر هم مثل بارسا همون بلا سرش بره توسط رئال مادرید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بهترین عکس از دایو ادریانو! لحظه ی عکس برداری فوق العادس و کاملا گویای همه چیزه.

ph68oc0j0mtc4ple8g2.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
رئال امسال لیگ قهرمانان رو ببره سیل طرفداران به سمتش روانه میشه دوباره
yahoo_4.gif
منظورم طرفداران متعصب رئال نیست منظورم همون جمعیت شناور حزب باده که همیشه عادت دارن طرفدار تیم برنده باشن
yahoo_4.gif

• از الان من دارم میگم ی وقت نگین دروغ میگم

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
آقا من هیچی دربرابر بی احترامیتون به مسی نمیگم چون این عکس بدتر از صدا تا فحشهههههههههه :D
مشاهده پیوست 313103

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
آقا من هیچی دربرابر بی احترامیتون به مسی نمیگم چون این عکس بدتر از صدا تا فحشهههههههههه :D

از این که بدتر نیست 11تا خوردین بیشترین گل در تاریخ ال کلاسیکو 11تا

1943-copa-11-1-blaugranas.com_.jpg

بالا