• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چرا بخواد تمارض کنه کافی بود پاشو گیر میداد به پای راموس و شیرجه میرفت(مثل بعضی ها که اینکارو میکنن بعد توقع توپ طلا را هم دارن فک میکنن اونایی هم که رای میدن مردم عادی هستن و متوجه نمیشن :lol:)
تمارض بازیکنان شما اصلا قابل مقایسه با تیمهای دیگه نیست این پپه و رونالدو را من هر موقع ازشون بازی دیدم حداقل یه تمارضی در اون بازی داشتن اسنادش هم موجوده :D

من فکر کنم دوستان فرق تمارض و فرار از مصدومیت رو هنوز متوجه نشدند.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بهرام جون چرا خبر نکردی برنامه گل ریزون بریزیم :D
بازگشت غرور آفرین شما رو به فروم تبریک میگوییم. خوب میدونی که بااینکه باهات حال نمیکنم:دی فقط من بودم که وقتی بن بودی یادت میکردم :D

:wub:

نوکرتم :D آره یکی ازین بچه ها حمید نامی بود فک کنم بهم خبر داد...قربونت :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
البته تقصیر بازیکنان بارسا هم هست کافی بود پاشو گیر میداد به پای یکی از مدافعان حریف تا پنالتی بگیره ولی حیف نه پپ و نه تیتو از این چیزها به بازیکنا یاد ندادن و این کارها در فلسفه بارسا نیست:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

عمو در عجبم از اين قشر از شما هواداران دو تيم رئال و بارسا

جوري از تيماتون صحبت ميکنين که انگار اصن بازي هاش رو نگاه نميکنين

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
راستی این آقا فرزاد خیلی وقته دیگه اصلا پیداش نیس به قول بالوتلی حالا من محروم بودم مسی چرا نبود؟منم همینو میگم حالا من بن بودم فرزاد چرا نبود؟:D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

عمو در عجبم از اين قشر از شما هواداران دو تيم رئال و بارسا

جوري از تيماتون صحبت ميکنين که انگار اصن بازي هاش رو نگاه نميکنين

بارسا تو هر بازی بیش از هر تیم دیگه ای نزدیک و داخل محوطه جریمه حریف پاسکاری میکنه مطمعن باش اگه بخوام پنالتی بگیرن خیلی راحت میتونن بگیرن
امار پنالتی ها را هم که ببینیم اینو ثابت میکنه:D

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
یک گله گوسفند به ***** یک شیر، قادره یک گله شیر به ***** یک گوسفند رو شکست بده...

حکایت باخت این روزهای بارسا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا کار ندارم از نظر من و شما بود یا نه ولی دیشب همین مسعود مرادی بعد بازی تصویر رو دید گفت به هیچ وجه پنالتی نیس.
پ.ن:الان میگن مسعود مرادی کیلو چنده؟:D
خلاصه از من و شما که داورتره و بی طرفتر.

شما دیشب کامل گوش کردی و دیدی ؟

همین مسعود مرادی اول گفت که برخورد نبوده. بعد از اینور نشون داد جاودانی که گرایشش بیشتر رئالیه گفت الان چی . از روبرو داشت نشون میداد که زانو به زانو شدن.

حالا میگه که نه برخورد هست اما جزئیه و این برخورد ها پنالتی نیست. !!! این بابا اون اولش با قاطعیت گفت اصلا برخوردی نبوده و بعد مشخص شد که اشتباه میکنه و برخورد اتفاق افتاده.

خود راموس هم میگه من متوجه نشدم. لحن حرف زدنش مشخصه که خودشم میدونه چه گافی داده و نزدیک بود که زحمت خودش و تیم رو به فنا بده. اما داوره ندید یا نگرفت یا نخواست که بگیره. این رو خدا میدونه و خود داوره و شایدم یه سری دیگه

به هر حال زیاد رو حرف مرادی مانور نده. اون اگه حرفش درست بود همون اول کار نمیگفت که برخورد نبوده که 10 ثانیه بعدش ضایع بشه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شما دیشب کامل گوش کردی و دیدی ؟

همین مسعود مرادی اول گفت که برخورد نبوده. بعد از اینور نشون داد جاودانی که گرایشش بیشتر رئالیه گفت الان چی . از روبرو داشت نشون میداد که زانو به زانو شدن.

حالا میگه که نه برخورد هست اما جزئیه و این برخورد ها پنالتی نیست. !!! این بابا اون اولش با قاطعیت گفت اصلا برخوردی نبوده و بعد مشخص شد که اشتباه میکنه و برخورد اتفاق افتاده.

خود راموس هم میگه من متوجه نشدم. لحن حرف زدنش مشخصه که خودشم میدونه چه گافی داده و نزدیک بود که زحمت خودش و تیم رو به فنا بده. اما داوره ندید یا نگرفت یا نخواست که بگیره. این رو خدا میدونه و خود داوره و شایدم یه سری دیگه

به هر حال زیاد رو حرف مرادی مانور نده. اون اگه حرفش درست بود همون اول کار نمیگفت که برخورد نبوده که 10 ثانیه بعدش ضایع بشه.

آره اتفاقا کامل شنیدم ولی بعد اینکه ازون زاویه هم نشون داد بازم یجورایی رو حرفش موند و گفت پنالتی نیس،کلیت حرفشو که عوض نکرد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بارسایی این همه داوری علیه رئال بود تو ال کلاسیکو

نمونه اش تو نیوکمپ گل افساید پدرو توسوپرکاپ که برگشت شانس اوردین6تایی نشین

بماند بقیه داوری ها روبرو بارسا که نمیخوام دوباره شروع کنم

ولی یکم جنبه باختتون رو ببرین بالا:)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
راستی دیدم چند صفحه قبل تو تاپیک بحث دستمزد و خرج کردن تیمها بود گفتم لینک از forbes بدم ببینین چه تیمهایی بیشترین دستمزدها رو تو سال 2012 داشتن:
http://blogs.thescore.com/counterat...ost-on-wages-of-any-sports-team-in-the-world/
http://www.forbes.com/sites/georgeq...es-but-for-a-reason-unique-among-elite-clubs/
"Barcelona Pays Soccer's Highest Wages"

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1362324171036.jpg
    uploadfromtaptalk1362324171036.jpg
    83.4 KB · نمایش ها: 47

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تو تیم ملی شماره بایگانی نمیشه. قوانین و مقررات هم این اجازه رو نمیده.

اگه میخواستن برای مارادونا این کار رو بکنن باید مثلا برای رونالدوی برزیلی ، په له ، دل پیرو ، مالدینی ، بکمبائر ، پلاتینی ، زیدان و خیلیهای دیگه این کار رو بکنن و اینطوری در حق ایندگانی که شاید لایق تر باشند ظلم میشه.
چرا خواستن ولی مسولین ارزانتین نذاشتند بنا به دلایلی

تو تیم ناپلی هم بایگانی شده
کسی که 4روز قبل از جام جهانی به تیم ملی ارزانتین می پیونده واون رو قهرمان جهان میکنه حق اش نیست لباس 10ارزانتین لایق هر کسی نیست

نفـرین شده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
این نتایج به خاطر ضعف بارساست یا قدرت رئال؟
فکر می کنم 3شنبه شب معلوم میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چرا خواستن ولی مسولین ارزانتین نذاشتند بنا به دلایلی

تو تیم ناپلی هم بایگانی شده
کسی که 4روز قبل از جام جهانی به تیم ملی ارزانتین می پیونده واون رو قهرمان جهان میکنه حق اش نیست لباس 10ارزانتین لایق هر کسی نیست

من میگم تیم ملی ، شما میگی ناپولی

من میگم که سیستم بین المللی اجازه نمیده. مثلا در جام جهانی شماره ها باید از 1 تا 23 باشه. حالا اگه بخوان 10 نداشته باشن. میشه 24

اساسنامه تیمهای ملی و مسابقات ملی رسمی مثل جام جهانی اجازه نمیده تیمی شماره 24 داشته باشه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
جوردي آلبا: حرکت زشتي انجام ندادم
شادي بازيکنان بارسلونا پس از گل تساوي تيمشان که در بازي شب گذشته مقابل رئال مادريد توسط ليونل مسي به ثبت رسيد، چندان دور از حاشيه نبود. جوردي آلبا که در دور برگشت رقابت‌هاي کوپا‌دل‌ري مقابل قوهاي سپيد نيز رفتار خشني داشت، پس از اين گل در حالي که به جشن ساير هم‌تيمي‌هايش ملحق مي‌شد، حرکت زشتي به سمت هواداران رئال مادريد انجام داد.

وي پس از بازي در اين باره مدعي شد: حرکت زشتي انجام ندادم. مي‌خواستم نشان دهم مسي شماره يک است زيرا واقعا همين طور است و ناعادلانه از او انتقاد مي‌شود. به هيچ وجه منظور بدي نداشتم. براي توهين به تماشاگران آن کار را نکردم بلکه مي‌خواستم بر شماره يک بودن مسي تأکيد کنم
:D
جوردی آلبا:
یعنی مسی یکه یکه اصن دووشششواری نداره شوما به من نشان بده :D

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تاتنهام 2-0 آرسنال

:دی
دلایلی که ارسنال به این روز افتاد وشما مسخره اش میکینی اینه

انتقاد از ونگر زیاد بوده تو این چند سال اخیر...خود من خیلی ازش انتقاد کردم عمده ترین مشکل ارسنال این بود که نمیدونستیم باشگاه بهش پول نمیده یا خودش خرج نمیکنه. خودش تو مصاحبه با الجزیره گفت که منابع مالی من محدود بوده و قرار بیشتر بهم بودجه بدن سال اینده برای بستن تیم! خب وقتی قضیه این بوده باید بگم با وجود اینکه بهترین بازیکنهای باشگاه رو مالکین فروختن + مشکلات مالی ارسنال بدلیل ساخت ورزشگاه جدید ونگر در این

مدت خوب نتیجه گرفته و مربی درجه 1 بحساب میاد. ونگر هم اگر میتونست سالی 100 میلیون پوند خرج کنه اونوقت میشد با امثال فرگوسن یا مربیهای چلسی مقایسه کرد کارنامه اش رو.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من میگم تیم ملی ، شما میگی ناپولی

من میگم که سیستم بین المللی اجازه نمیده. مثلا در جام جهانی شماره ها باید از 1 تا 23 باشه. حالا اگه بخوان 10 نداشته باشن. میشه 24

اساسنامه تیمهای ملی و مسابقات ملی رسمی مثل جام جهانی اجازه نمیده تیمی شماره 24 داشته باشه.

ناپولی ی مثال بود

لباس الان ارزانتین اونم شماره 10واسه مسی گشاد هست به نظرمن اونم کاپیتانی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
260008.jpg

Valdes sees red as Mourinho and Ronaldo keep their Clasico cool

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ناپولی ی مثال بود

لباس الان ارزانتین اونم شماره 10واسه مسی گشاد هست به نظرمن اونم کاپیتانی

این نظر شماست. حالا به نظرت مسی نباید شماره 10 باشه ، پس چه کسی باید شماره 10 باشه ؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
این نظر شماست. حالا به نظرت مسی نباید شماره 10 باشه ، پس چه کسی باید شماره 10 باشه ؟

بله

الان به نظر من جای خالی ریکلمه بعد مارادونا اون لایقشه به نظر من

بازیش رو دوس دارم به شخصه

بالا