• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله

الان به نظر من جای خالی ریکلمه بعد مارادونا اون لایقشه به نظر من

بازیش رو دوس دارم به شخصه

یعنی شما ریکلمه رو با مسی یکی میکنی :) میدونی قیاست مثل این هست که من مثلا بازیکنی مثل موتینیوی پرتغال رو با رونالدو یکی کنم :)

این حرفتو به رئالی های 2 اتیشه هم بگی قبولش نمیکنن :)

ریکلمه بازیکن خوبی بود اما خیلی در اوج نبود. حواشیش اخرش به بازیش غلبه کرد وگرنه میتونست بازیکن بزرگی بشه اما نه در حد و اندازه مسی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یعنی شما ریکلمه رو با مسی یکی میکنی :) میدونی قیاست مثل این هست که من مثلا بازیکنی مثل موتینیوی پرتغال رو با رونالدو یکی کنم :)

این حرفتو به رئالی های 2 اتیشه هم بگی قبولش نمیکنن :)

ریکلمه بازیکن خوبی بود اما خیلی در اوج نبود. حواشیش اخرش به بازیش غلبه کرد وگرنه میتونست بازیکن بزرگی بشه اما نه در حد و اندازه مسی

منظورمو نگرفتی

من کجا گفتم از مسی بهتره گفتم بعدمارادونا شماره 10وکاپیتانی لایق ریکلمه اس اگه دوباره زحمت بکشی پست ام رو بخونی

من ریکلمه رو قبول دارم جزو هافبک های تاپ هست

تقصیر مارادونا بود میتونست تو جام جهانی 2010کارساز باشه واسه ارزانتین ولی خودخواهی مارادونا نذاشت بیاد تیم ملی واخر شم هم تحقیر از المان

اگر بازی های 2006رو ببینی متوجه میشی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منظورمو نگرفتی

من کجا گفتم از مسی بهتره گفتم بعدمارادونا شماره 10وکاپیتانی لایق ریکلمه اس اگه دوباره زحمت بکشی پست ام رو بخونی

من ریکلمه رو قبول دارم جزو هافبک های تاپ هست

تقصیر مارادونا بود میتونست تو جام جهانی 2010کارساز باشه واسه ارزانتین ولی خودخواهی مارادونا نذاشت بیاد تیم ملی واخر شم هم تحقیر از المان

اگر بازی های 2006رو ببینی متوجه میشی

حرفت در مورد نبوغ و هوش ریکلمه رو قبول دارم. ریکلمه شاید برای ارژانتین خیلی مهم بود چون ارژانتین با وجود اینکه همیشه مهاجمای خوبی داشته در میانه میدان همیشه از نبود یه هافبک درجه یک (مثل زیدان) رنج میبرد.

ریکلمه یه زمانی میتونست این خلاء رو پر کنه اما خراب کرد. خودش خراب کرد. مارادونا هم با دعوت نکردنش دیگه کلا محوش کرد. سباستین ورون هم بود اما هیچوقت اون جوابی که باید رو نداد.

به نظر من بهترین هافبک آرژانتین یکیش ایمار بود یکی هم فرناندو ردوندو که رئال بازی میکرد.

در ضمن فراموش نکن مارادونا یه چهره کاریزماتیک هست. نمیدونم چقدر در جریان دعوای انگلیس و ارژانتین هستی. دعوایی که سر مالکیت یه سری جزایر هست که از سالها پیش بوده. الانم هست و کماکان فکر میکنم اون جزایر مستعمره انگلیس هستند درحالیکه ارژانتینیها اینو قبول ندارند.

در اوج درگیری بین این 2 کشور مارادونا اومد با دست به انگلیس گل زد. اون گلی که مارادونا زد این بازیکن رو در قلب مردم ارژانتین جادوانه کرد. وگرنه از نظر تکنیک به نظر من مسی از مارادونا بالاتره. شما اینو هم در نظر بگیر که سیستمهای دفاعی و مدافع های حال حاضر خیلی بهتر از سیستمها و مدافعان اون زمان هستند. به عبارت کاملتر قدیما گل زدن راحت تر بود. اما الان نه.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
راستی دیدم چند صفحه قبل تو تاپیک بحث دستمزد و خرج کردن تیمها بود گفتم لینک از forbes بدم ببینین چه تیمهایی بیشترین دستمزدها رو تو سال 2012 داشتن:
Barcelona spend the most on wages of any sports team in the world | Counter Attack | Blogs | theScore.com
Barcelona Pays Soccer's Highest Wages, But For A Reason Unique Among Elite Clubs - Forbes
"Barcelona Pays Soccer's Highest Wages"
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اصن بحث دستمزد نبود بحث ترنسفر فی بود :دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
حرفت در مورد نبوغ و هوش ریکلمه رو قبول دارم. ریکلمه شاید برای ارژانتین خیلی مهم بود چون ارژانتین با وجود اینکه همیشه مهاجمای خوبی داشته در میانه میدان همیشه از نبود یه هافبک درجه یک (مثل زیدان) رنج میبرد.

ریکلمه یه زمانی میتونست این خلاء رو پر کنه اما خراب کرد. خودش خراب کرد. مارادونا هم با دعوت نکردنش دیگه کلا محوش کرد. سباستین ورون هم بود اما هیچوقت اون جوابی که باید رو نداد.

به نظر من بهترین هافبک آرژانتین یکیش ایمار بود یکی هم فرناندو ردوندو که رئال بازی میکرد.

در ضمن فراموش نکن مارادونا یه چهره کاریزماتیک هست. نمیدونم چقدر در جریان دعوای انگلیس و ارژانتین هستی. دعوایی که سر مالکیت یه سری جزایر هست که از سالها پیش بوده. الانم هست و کماکان فکر میکنم اون جزایر مستعمره انگلیس هستند درحالیکه ارژانتینیها اینو قبول ندارند.

در اوج درگیری بین این 2 کشور مارادونا اومد با دست به انگلیس گل زد. اون گلی که مارادونا زد این بازیکن رو در قلب مردم ارژانتین جادوانه کرد. وگرنه از نظر تکنیک به نظر من مسی از مارادونا بالاتره. شما اینو هم در نظر بگیر که سیستمهای دفاعی و مدافع های حال حاضر خیلی بهتر از سیستمها و مدافعان اون زمان هستند. به عبارت کاملتر قدیما گل زدن راحت تر بود. اما الان نه.

الان هم وضع تیم ملی ارزانتین همین منوال گذشته هست نبود هافبک وسط ودفاعی ماند زابی الونسو که ارزانتین درجام جهانی2014مشکل ساز خواهدشد

کلان ارزانتین طی این چند سال اخیر هافبک های خلاق پرورش ندادن وولی مهاجم خیلی الان هم اگئرو وتوز وهیگواین ولاوزی ومسی ودیگو میلیتو والوارزودی ماریا هست که این همه مهاجم طراز اول فقط 2یا3تا شون تو بازی ها

استفاده میشه دفاع ارزانتین حال خوبی نداره مثل خط هافبک.تو دفاع هم بعد از ایالا کسی نمیتونه جاش رو پر کنه

اون جزایر فاکلند هم 30ساله مستعمره بریتانیا بوده چون منابع طبیعی زیادی داره وانگلیس هم جزو سرمایه هاش حساب میکنه

گل مارادونا هم دست خدا معروفه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اصن بحث دستمزد نبود بحث ترنسفر فی بود :دی

شما که یوونتوسی بودی به شما چرا برخورد حالا؟:دی
پ.ن:آره الان دوباره نگا کردم دیدم شما هی اصرار داشتی رو مبلغ ترنسفر بقیه دستمزد رو میگفتن.
ولی یه چیزیو اولش گفتی که نمیشه جمش کرد برگشتی گفتی اگه بارسا نصف رءآل خرج میکرد الان فاصله 23 امتیاز بود :D
پس دیدی حالا ربط داشت؟:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بارسا اگه نصف رئال خرج میکرد الان فاصله 13 امتیازی 23 امتیازی بود...
خرجی که واسه خرید رونالدو و کاکا و مودریچ و مورینیو کرد رئال از کل خرجهای 5 سال اخیر بارسا بیشتر بود...

این پستو میگم :D
حالا دیدی چه تیمی بیشتر داره خرج میکنه؟:دی

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
پ.ن:آره الان دوباره نگا کردم دیدم شما هی اصرار داشتی رو مبلغ ترنسفر بقیه دستمزد رو میگفتن.
ولی یه چیزیو اولش گفتی که نمیشه جمش کرد برگشتی گفتی اگه بارسا نصف رءآل خرج میکرد الان فاصله 23 امتیاز بود :D

ربطی نداشتا! کلا بحث یه چیز دیگه بود :دی

اینکه من یوونتوسی هستم دلیل نمیشه راجب رئال و بارسا بحث نشه :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این پستو میگم :D
حالا دیدی چه تیمی بیشتر داره خرج میکنه؟:دی

پستهای بعدیشم بخون زیاد وقتتو نمیگیره

من فکر ميکردم شما دو تا يکي هستين :دي

الان ديدم اواتار اين يکي بارنيه :دي

من جفتش رو خوزه ميديم :دي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان هم وضع تیم ملی ارزانتین همین منوال گذشته هست نبود هافبک وسط ودفاعی ماند زابی الونسو که ارزانتین درجام جهانی2014مشکل ساز خواهدشد

کلان ارزانتین طی این چند سال اخیر هافبک های خلاق پرورش ندادن وولی مهاجم خیلی الان هم اگئرو وتوز وهیگواین ولاوزی ومسی ودیگو میلیتو والوارزودی ماریا هست که این همه مهاجم طراز اول فقط 2یا3تا شون تو بازی ها

استفاده میشه دفاع ارزانتین حال خوبی نداره مثل خط هافبک.تو دفاع هم بعد از ایالا کسی نمیتونه جاش رو پر کنه

اون جزایر فاکلند هم 30ساله مستعمره بریتانیا بوده چون منابع طبیعی زیادی داره وانگلیس هم جزو سرمایه هاش حساب میکنه

گل مارادونا هم دست خدا معروفه

بله درسته

ارژانتین خط حمله خیلی خیلی خوبی داره. اگرو ، هیگوائین ، لیو مسی، (فوروارد اینتر هم هست. همونیکه موش یه ریسمون داره :دی ) دی ماریا هم بازیکن قابل اتکایی هست در کناره خط میانه.

از بین بازیکنای دیگه یکی زابالتا هست. یکی هم احتمالا این ماسکرانو .

دیگه بازیکن شاخی نه در دفاع و نه در حمله نداره.

اگه بتونن بازیکنای خوبی برای این این خطوط پیدا کنن فوق العاده پتانسیل بالایی دارند. البته به این شرط که یه مربی بادانش و با تجربه بالا سر اینها باشه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پستهای بعدیشم بخون زیاد وقتتو نمیگیره

خوندم ولی من راجبه چیزی که آمارشو با مدرک دارم ارایه میکنم حرف میزنم...شما اگه لینکی بدی که مجموع هزینه هایی که رءآل این چند ساله کرده دو برابر مجموع هزینه های باشگاه بارساست ممنون میشم :D
اونوقت بگو اگه رءآل نصف بارسا خرج میکرد و....:D
پ.ن:بازم میگم شما که یوونتوسی بودی نباید بهت بربخوره!:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من فکر ميکردم شما دو تا يکي هستين :دي

الان ديدم اواتار اين يکي بارنيه :دي

من جفتش رو خوزه ميديم :دي

دبیا :D
بارنی استینسونو با خوزه یکی دیدی؟:D
(حالا صداشو درنیار دعوا زرگریه کسی بو نبره دو یوزره هستم:D(

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
نوشته اصلی توسط bahram_warrior

ربطی نداشتا! کلا بحث یه چیز دیگه بود :دی

اینکه من یوونتوسی هستم دلیل نمیشه راجب رئال و بارسا بحث نشه :دی
آخه دلیلش اینه مثلا اسم تاپیک کل کله دیگه هرکی باس سنگ تیم خودشو به سینه بزنه :D
تازه این لینکو گذاشتم ببینی یوونتوس با دستمزد کمتر نسبت به میلان و اینتر صدر جدوله خوشحال شی نمیدونم چرا برعکس شد :دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بله درسته

ارژانتین خط حمله خیلی خیلی خوبی داره. اگرو ، هیگوائین ، لیو مسی، (فوروارد اینتر هم هست. همونیکه موش یه ریسمون داره :دی ) دی ماریا هم بازیکن قابل اتکایی هست در کناره خط میانه.

از بین بازیکنای دیگه یکی زابالتا هست. یکی هم احتمالا این ماسکرانو .

دیگه بازیکن شاخی نه در دفاع و نه در حمله نداره.

اگه بتونن بازیکنای خوبی برای این این خطوط پیدا کنن فوق العاده پتانسیل بالایی دارند. البته به این شرط که یه مربی بادانش و با تجربه بالا سر اینها باشه.

خاویرپاستوره بازیکن سابق پالرمو وفعلی پاریس سن زرمن هم خوبه ی پلی میکر خلاق هست

فرناندو گاگو هم که با هیگواین اورد رئال هم خوبه الان تو والنسیا داره توپ میزنه

من بازی 2006ارزانتین با مکزیک یادم نمیره چطور پاسکاری خوبی میکرد ریکلمه با ورون وکامبیاسو وطی چنددقیقه پاسکاری گلی زیبا به ثمر میرسه

مارسلو بیلسا از2002 گند زد به ارزانتین که اثراتش هم هنوز مونده

مربی 2006ارزانتین پکرمن مربی کارکشته ای بود

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آخه دلیلش اینه مثلا اسم تاپیک کل کله دیگه هرکی باس سنگ تیم خودشو به سینه بزنه :D
تازه این لینکو گذاشتم ببینی یوونتوس با دستمزد کمتر نسبت به میلان و اینتر صدر جدوله خوشحال شی نمیدونم چرا برعکس شد :دی

من باورم نمیشه بارسا بیشتر از تیم های ان بی ای و نیویورک یانکییز با اون دب دبه و کب کبه دستمزد بده.:blink:
تیم های فوتبال امریکایی خیلی ثروتمندند.
این نشون میده فوتبال شدیدا تحت تاثیر سرمایه ها و پول سازی قرار گرفته. میتونه خطرناک باشه، چون نتیجه گرایی رو ترویج میده

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

یووه که سالاره تو لیست 10 گلزن برتر 1 بازیکن هم نداره ولی بیشترین گل زده مال یووست. به این میگن تیم! :دی

مشاهده پیوست 313617

کاوانی هجده گل
الشعراوی (میلان) شانزده گل
دی ناتاله ( اودینزه) چهارده گل
پازینی (میلان) دوازده گل
جووتیچ( فیورنتینا) یازده گل
لاملا (آ اس رم) یازده گل
اسوالدو ( آ اس رم) یازده گل
سائو (کالیاری) یازده گل

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خاویرپاستوره بازیکن سابق پارما وفعلی پاریس سن زرمن هم خوبه ی پلی میکر خلاق هست

مربی 2006ارزانتین پکرمن مربی کارپشته ای بود

1- در مورد ریکلمه کاملا درست میگی، بنظرم بعد از زیدان توی هافبک های هجومی هزاره ی جدید که نقش محوری داشتند اون بهترینه.
2-خاویر پاستور توی پالرمو بازی میکرد نه پارما
3- در مورد اصطلاح کارپــــشته بیشتر توضیح میدی؟ :p

حیف آرژانتین 2006 که بخاطر نبود آبوندان زیری و داوری حذف شد. حقش بدون شک قهرمانی بود. حیف

یووه که سالاره تو لیست 10 گلزن برتر 1 بازیکن هم نداره ولی بیشترین گل زده مال یووست. به این میگن تیم! :دی

مشاهده پیوست 313617

کاوانی هجده گل
الشعراوی (میلان) شانزده گل
دی ناتاله ( اودینزه) چهارده گل
پازینی (میلان) دوازده گل
جووتیچ( فیورنتینا) یازده گل
لاملا (آ اس رم) یازده گل
اسوالدو ( آ اس رم) یازده گل
سائو (کالیاری) یازده گل

یعنی این تیم خیلی عشقه، هر کس دیگه ایی جای خانواده ی آنیلی بود، بعد از برگشت به سری آ، میلیون میلیون بازیکن میخرید، ولی این تیم چقدر منطقی و محقانه پیش رفت.
روی کوهی از ثروت در حد و اندازه های درآمد نفتی ایران قبل از طهریم نشسته و بدون خرید های نجومی چنین نتایجی میگیره و بازی های فوق العاده ایی ارائه میده.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
1- در مورد ریکلمه کاملا درست میگی، بنظرم بعد از زیدان توی هافبک های هجومی هزاره ی جدید که نقش محوری داشتند اون بهترینه.
2-خاویر پاستور توی پالرمو بازی میکرد نه پارما
3- در مورد اصطلاح کارپــــشته بیشتر توضیح میدی؟ :p

حیف آرژانتین 2006 که بخاطر نبود آبوندان زیری و داوری حذف شد. حقش بدون شک قهرمانی بود. حیف

یعنی این تیم خیلی عشقه، هر کس دیگه ایی جای خانواده ی آنیلی بود، بعد از برگشت به سری آ، میلیون میلیون بازیکن میخرید، ولی این تیم چقدر منطقی و محقانه پیش رفت.
روی کوهی از ثروت در حد و اندازه های درآمد نفتی ایران قبل از طهریم نشسته و بدون خرید های نجومی چنین نتایجی میگیره و بازی های فوق العاده ایی ارائه میده.

من پارما وپالرمو رو همیشه اشتباه میکنم

ندونی بهتره

هیچ نه حق فرانسه بود

بالا