• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
کم اوردی :p

منچستر تو همون نیمه اول کارش تمومه

میبینی

آره خب
یووه ای که پارسال بدون شکست قهرمان لیگش شده و الانم با بیشترین گل زده و کمترین گل خورده صدرنشینه جلو رئالی که با 13 امتیاز اختلاف سومه کم میاره :D

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
آره خب
یووه ای که پارسال بدون شکست قهرمان لیگش شده و الانم با بیشترین گل زده و کمترین گل خورده صدرنشینه جلو رئالی که با 13 امتیاز اختلاف سومه کم میاره :D

اره میدونم وقتی اینتر ومیلان ولاتزیو مثل سابق قوی نیستن

باید هم قوی باشین وافتخار کنین چون فقط لیگ رو میتونین بگیرین

اون دوره ای که 6سال اینتر حکمرانی می کرد تو سری ا

یوونتوس کجا بود؟دسته دوم داشت خودشو میکشید بالا

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بعد 5 روز استراحت در جزیره اینجا کیفی می ده:) بارسا ترکید اساسی ترکید . نشان داده شد این بازیکن ها هیچی نیستن و فقط مربی منظمی اگر بالا سرشون نباشه در حد شیرین فراز هم نیستن:)

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
اره میدونم وقتی اینتر ومیلان ولاتزیو مثل سابق قوی نیستن

باید هم قوی باشین وافتخار کنین چون فقط لیگ رو میتونین بگیرین

اون دوره ای که 6سال اینتر حکمرانی می کرد تو سری ا

یوونتوس کجا بود؟دسته دوم داشت خودشو میکشید بالا

حالا یووه سری ب بود نتونست چمپیونز لیگ کاری کنه... شما که خزانه سلطنتی همیشه در اختیارتون هست چرا تا پای فینال هم نتونستین بیاین با اون تیم به قول خودتون کهکشانی؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
حالا یووه سری ب بود نتونست چمپیونز لیگ کاری کنه... شما که خزانه سلطنتی همیشه در اختیارتون هست چرا تا پای فینال هم نتونستین بیاین با اون تیم به قول خودتون کهکشانی؟
حسود هستی

امسال تلافی همه ی سال ها رو رو سر منچستر خالی خواهیم کرد

امیدوارم مرحله ی بعد به یووه بخوریم که بهم میخورن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خبر بد باری منچستر
جونز به بازی با رئال نمیرسه .

با این حساب کریک و احتمالا کلورلی یا اندرسون ، باید هافبکای میانی منچستر باشند .
البته رئال بیشتز ار گوشه ها حمله میکنه و زیاد نباید مشکلی پیش بیاد

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
آره خب

میلان هم تو این فصل تا رده ی هشتم سقوط کرد و وقتی با بارسا بازی داشت توی لیگ پنجم بود ولی دیدیم بارسلونا رو چه جوری تحقیر کردن
کلا داستان چمپیونزلیگ با لیگ داخلی فرق داره و نمیشه بر اساس کارکرد تیم ها در لیگ داخلی شون، نتیجه ی بازی های اروپایی شون رو پیش بینی کرد.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
حسود هستی

امسال تلافی همه ی سال ها رو رو سر منچستر خالی خواهیم کرد

امیدوارم مرحله ی بعد به یووه بخوریم که بهم میخورن

الان چه حسادتی تو صحبتهام دیدی شما؟ :دی

دقیقا من هم دوست دارم بتونین صعود کنید و مرحله بعد یووه-رئال باشه

بازیهای قبل که دل پیرو بدجوری کاسیاس رو تحقیر کرد...

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
میلان هم تو این فصل تا رده ی هشتم سقوط کرد و وقتی با بارسا بازی داشت توی لیگ پنجم بود ولی دیدیم بارسلونا رو چه جوری تحقیر کردن
کلا داستان چمپیونزلیگ با لیگ داخلی فرق داره و نمیشه بر اساس کارکرد تیم ها در لیگ داخلی شون، نتیجه ی بازی های اروپایی شون رو پیش بینی کرد.

البته میلان تو اوج و بارسا تو بدترین شریط چند سال اخیر بهم خوردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر بد باری منچستر
جونز به بازی با رئال نمیرسه .

با این حساب کریک و احتمالا کلورلی یا اندرسون ، باید هافبکای میانی منچستر باشند .
البته رئال بیشتز ار گوشه ها حمله میکنه و زیاد نباید مشکلی پیش بیاد

نگران منچستر نباش. سر الکس از همون روزی که جونز مصدوم شد فکرشو کرده بود و معلوم هم بود که جونز نمیرسه. اگه میرسید هم بازیش نمیداد.

مثل کاسیاس. الان میگن رسیده اما چون بازی نکرده من بعید میدونم مورینیو ریسک کنه و بذارتش.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
=))))))
دیدم چجوری 3 تا زدیم بهتون
رو جام یوفا تمرکز کنین شما

ببخشید مثلا امسال مسی . کریس و اینیستا نامزد 3 بازیکن برتر شدن دروغ بود
آمار گرفتن تا فبریه ی 2013 چلسی بالاتر از همه تیما بوده و بارسا پنجم حتی
این یک آمار نسبی است نسبت به وضعیت قبلش
مثا آتلتیکو مادرید شده دوم . آیا نسبت به قبلش تغییر نکرده ؟

باید ضمن دیدن بازیها فقط بیننده ی صرف نباشید
تجزیه و تحلیل و درکتون از مسابقات و هم ببرید بالا
بدرده زندگیت هم میخوره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ببخشید مثلا امسال مسی . کریس و اینیستا نامزد 3 بازیکن برتر شدن دروغ بود
آمار گرفتن تا فبریه ی 2013 چلسی بالاتر از همه تیما بوده و بارسا پنجم حتی
این یک آمار نسبی است نسبت به وضعیت قبلش
مثا آتلتیکو مادرید شده دوم . آیا نسبت به قبلش تغییر نکرده ؟

باید ضمن دیدن بازیها فقط بیننده ی صرف نباشید
تجزیه و تحلیل و درکتون از مسابقات و هم ببرید بالا
بدرده زندگیت هم میخوره

میتونید توضیح بدید این امار چه مبنایی داشته ؟

ایا تعداد تماشاگر بوده ؟ تعداد برد بوده ؟ تعداد گل زده بوده ؟ دفاع خوب بوده ؟ چمیدونم برنده شدن در یه مسابقه خاص بوده ؟ صدر نشینی در لیگ بوده ؟ شایدم مربوط به تیم و تشکیلات بانوان بوده.

دقیقا این امار مثل همون قضیه انتخاب فدراسیون ایران به عنوان بهترین فدراسیون اسیا بوده.

من تنها چیزی که این چند ساله دیدم چلسی توش برتر بوده تعداد عوض کردن مربی بوده.

الان شما تجربه و درکتون بالاست برای ما توضیح بده بر اساس چه اماری چلسی از بقیه تیمها بالاتر بوده ؟

اخه این هم که میگید نسبی بوده و نسبت به وضعیت قبلش بوده !! چلسی که چمپیونز لیگ رو از دست داده. لیگ برتر رو هم از دست داده ؟ پس چه پیشرفتی داشته ؟

اگه اینطور که شما فرمودید مقایسه نسبی نسبت به وضعیت قبل بوده باید بگم میلان از همه تیمها بهتر بوده. تیمی که اول فصل اون وضعیت بد رو داشت الان سوم جدوله.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
563308_474849172571097_1090751550_n.jpg

امیدوارم رونالدو (با وجود علاقه ای که بخاطر خون یونایتدی ای که داره بهش دارم) فردا همینطوری گیج باشه و بازی خوبی ارائه نده :)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
میتونید توضیح بدید این امار چه مبنایی داشته ؟

ایا تعداد تماشاگر بوده ؟ تعداد برد بوده ؟ تعداد گل زده بوده ؟ دفاع خوب بوده ؟ چمیدونم برنده شدن در یه مسابقه خاص بوده ؟ صدر نشینی در لیگ بوده ؟ شایدم مربوط به تیم و تشکیلات بانوان بوده.

دقیقا این امار مثل همون قضیه انتخاب فدراسیون ایران به عنوان بهترین فدراسیون اسیا بوده.

من تنها چیزی که این چند ساله دیدم چلسی توش برتر بوده تعداد عوض کردن مربی بوده.

الان شما تجربه و درکتون بالاست برای ما توضیح بده بر اساس چه اماری چلسی از بقیه تیمها بالاتر بوده ؟

اخه این هم که میگید نسبی بوده و نسبت به وضعیت قبلش بوده !! چلسی که چمپیونز لیگ رو از دست داده. لیگ برتر رو هم از دست داده ؟ پس چه پیشرفتی داشته ؟

اگه اینطور که شما فرمودید مقایسه نسبی نسبت به وضعیت قبل بوده باید بگم میلان از همه تیمها بهتر بوده. تیمی که اول فصل اون وضعیت بد رو داشت الان سوم جدوله.

شما کافیه 4 تا بازی چلسی و ببینی . دارن مثه بارسا 2008-2010 زیبا بازی میکنن

من پشت آرش و کوت کردم چون هم در مورد پرسپولیس و هم تیمای دیگه تعصبی برخورد میکنه

من سوالم اینه که الان شما جز اونایی هستی که مثلا تفکیک سواده دو نفر رو از روی معدل تشخیص میده؟
آدم سراغ دارم معدلش 16 سواد درسی ش از اونی که معدلش 18 بوده بالاتره . خیلی عوامل هست

همین یوونتوس یه بازی داشت چهارشنبه بازی بعدش شنبه بود . تو تاپیک یوونتوس داشتن میگفتن این ظلمه که این تیم 3 روز بعد بازی کنه

حالا شما تیمی مثه چلسی که امسال توی 6 تا جام بوده خسته نمیشه ؟
چلسی الان حتی از یونایتد هم قویتره ولی خستگی و فشردگی یکم تیمو افت داده

صرفا جایگاه و امتیاز نمیتونه عامل تمایز باشه

من خودم استقلالی ام . ولی تراکتورو شما نگاه کن الان این تیم 10 ام هم بود سبک و زیبایی و تاکتیک پذیریش از خیلی تیما بالاتره

دنبال اعداد نباشید

شما همه چیز و آمارو ول کردی چسبیدی به فوتبال ایران ؟
پس 3 تا نامزد انتخاب کردن اون 3 تا هم از فیفا اشتباه بوده

باید فالکائو و دروگبا و بوفون انتخاب میشدن دیگه . اونجا همه چیز اصولی هست رو تعصب و شما از قیافه ی یکی خوشت بیاد یا نیاد نیست

من نمیگم الان چلسی بهترین تیمه چون تمام تیما نسبت به سال قبلشون یکم افت داشتن . فقط بایرن هست که شاید افت نداشته . ولی توی این تاریخ ذکر شده چلسی بهترین هست و الانم هست . مسلما معیاری به نام خستگی و کاهش مطلوبیت ( افت بدلیل تعدد بازی ها هم ) لحاظ شده

یه چیزه لحظه ای نیست که کار شده 1 سال

اما اگه این آمار از ایران استخراج میشد شما الان شک نکن آتلتیکو و کورینتیانس اینا جا نداشتن و تیمای اسم قشنگ اول نبودن

بله من ادراکی فوتبال رو میبینم . تفهیمی تحلیلی تفسیری

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
دیدم اینجا کسی طرفدار قرمز های بندر نیست گفتم یه یادی از عشقم کنم :D

فقط لیورپول

لیورپول اصلا تیم قابل اعتمادی نیست و به نظرم تو این چند سال اخیر دیگه خیلی مسخره شده و توی شرط بندی هم منتظره ببینه که ماها رو چه نتیجه ای شرط میبندیم برعکسشو دربیاره.
پاش بیفته به گهر میبازه و یهو هم میبینی اومد به بارسلون 3 تا زد :D
البته طرفداری از یک تیم بحثش جداست و هرکس سلیقه ای داره.
به شخصه جرارد رو به خاطر تعصبی که داره خیلی دوس دارم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

شما کافیه 4 تا بازی چلسی و ببینی . دارن مثه بارسا 2008-2010 زیبا بازی میکنن
اتفاقا سعی میکنم بازیهاشو ببینم. بعضیهاشون واقعا خوب هستند اما بعضیهاشون هم به شدت کسل کننده. از جمله بازیشون تو لیگ اروپا که به ضرب و زور با گل هازارد بردن.

من پشت آرش و کوت کردم چون هم در مورد پرسپولیس و هم تیمای دیگه تعصبی برخورد میکنه

من سوالم اینه که الان شما جز اونایی هستی که مثلا تفکیک سواده دو نفر رو از روی معدل تشخیص میده؟
آدم سراغ دارم معدلش 16 سواد درسی ش از اونی که معدلش 18 بوده بالاتره . خیلی عوامل هست

همین یوونتوس یه بازی داشت چهارشنبه بازی بعدش شنبه بود . تو تاپیک یوونتوس داشتن میگفتن این ظلمه که این تیم 3 روز بعد بازی کنه

حالا شما تیمی مثه چلسی که امسال توی 6 تا جام بوده خسته نمیشه ؟
چلسی الان حتی از یونایتد هم قویتره ولی خستگی و فشردگی یکم تیمو افت داده
تیمهای انگلیسی مثل یونایتد ، سیتی هم تو این همه جام بودند. اونها هم خسته شدن. چرا فقط چلسی رو میگید؟
در ضمن رو چه حساب اینطور مطمئن میگید چلسی از یونایتد قویتره ؟ خستگی و فشردگی تو لیگ برتر برای همه تیمها هست. چطور یونایتد این همه بازی داره -بازیهاش هم سخت تره- مثل بازی با رئال رو شما با بازیهای لیگ اروپا یکی میکنی ؟ چطور یونایتد خسته نمیشه ؟ شاید این خسته شدن چلسی از ضعف تیمش باشه ؟ چرا صورت مساله رو عوض میکنید ؟

صرفا جایگاه و امتیاز نمیتونه عامل تمایز باشه

من خودم استقلالی ام . ولی تراکتورو شما نگاه کن الان این تیم 10 ام هم بود سبک و زیبایی و تاکتیک پذیریش از خیلی تیما بالاتره
بله صحبت شما در مورد تراکتور درست. اما دایره مقایسه ما در اینجا لیگ ایرانه. ولی در مورد چلسی دایره مقایسه ما اروپاست !! چطوری چلسی تو اروپا در کنار این همه تیم رفته رتبه اول ؟

دنبال اعداد نباشید
اتفاقا دنبال عدد نیستم. چون از نظر عددی چلسی جز 10 تای اول هم نیست. از نظر کیفیت بازی میگم. چلسی اول فصل به نظر من بهتر بود. همون زمان دی ماتئو.

شما همه چیز و آمارو ول کردی چسبیدی به فوتبال ایران ؟
اگه منظورت مثال فدارسیونه ، اون یه مثال طنز بود. من اون مرجع تصمیم گیر رو به چالش کشیدم. همین.

پس 3 تا نامزد انتخاب کردن اون 3 تا هم از فیفا اشتباه بوده

باید فالکائو و دروگبا و بوفون انتخاب میشدن دیگه . اونجا همه چیز اصولی هست رو تعصب و شما از قیافه ی یکی خوشت بیاد یا نیاد نیست
با 2 مورد اولت موافقم. بخصوص دروگبا.

من نمیگم الان چلسی بهترین تیمه چون تمام تیما نسبت به سال قبلشون یکم افت داشتن . فقط بایرن هست که شاید افت نداشته . ولی توی این تاریخ ذکر شده چلسی بهترین هست و الانم هست . مسلما معیاری به نام خستگی و کاهش مطلوبیت ( افت بدلیل تعدد بازی ها هم ) لحاظ شده

یه چیزه لحظه ای نیست که کار شده 1 سال

اما اگه این آمار از ایران استخراج میشد شما الان شک نکن آتلتیکو و کورینتیانس اینا جا نداشتن و تیمای اسم قشنگ اول نبودن

بله من ادراکی فوتبال رو میبینم . تفهیمی تحلیلی تفسیری

پاسخ های خودم رو با رنگ قرمز در پایین صحبت های شما درج کردم دوست عزیز.

بالا