• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ولی الان زلاتان تو پاری سن ژرمن داره تیم های حریف رو گل بارون میکنه
اشتباه کرد میلان که زلاتان رو فروخت.....

بزور که نفروختن... دلش هم میخواسته... ولی همین که حرفی ازش نیست واسش کافیه...

عین الکس سانگ و فابرگاس و ...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
شما اگر میلانی که شوچنکو و مالدینی و گتوزو و سیدرف رو داشت اینجوری میبردین جای تشویق داشت...

اون موقع که بارسا در حد گهر درود بود . فوتبال هم از الان پاک تر بود .

صدا میلان فعلا به گوش ما نمیرسه.تو سری آ که ۱۱ امتیاز فاصله است.تو اروپا هم که حذف شدید.
تازه این بازی اگه پنالتی رو می‌گرفت ۵-۶ تا رو شاخش بود =)))

حیف شد ولی یه ایتالیایی حذف شد...

___★.★.★___
J U V E N T U S

پسرجان لیگ قهرمانان ، سری آ نیست که با تیم سقوط کرده تبانی کنید قهرمان بشین بعد لو بره سقوط کنید به سری ب :D

یووه به شدیدترین شکل ممکن توسط رئال ، بارسا یا گالاتاسرای تحقیر میشه :)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگر زلاتان میموند هیچوقت بازیکنی به نام الشراوی ظهور نمیکرد
درسته
امکان داره رفتن بازیکنای بزرگ باعث ظهور بازیکنان خوب و با استعدادی بشه ( مثه الشراوی )
اما بودن زلاتان تاثیرش بیشتر هست تا نبودنش.....

اما حالا چه میشه کرد دیگه ازین تیم رفته

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
درسته
امکان داره رفتن بازیکنای بزرگ باعث ظهور بازیکنان خوب و با استعدادی بشه ( مثه الشراوی )
اما بودن زلاتان تاثیرش بیشتر هست تا نبودنش.....
اما حالا چه میشه کرد دیگه ازین تیم رفته

بازیکنی که به تیم غیرت نداشته باشه بهتره از تیم بره با اینکه از لحاظ فنی خیلی قبولش دارم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایی داش مهرداد شما اول میلانی بودی یا بارسایی ؟! واسم سواله...

آخه زمانی که میلان تو اوج بود حرفی از بارسا نبود ...
و یه چیزی که آدم بهش دل میبنده رو نمیشه براحتی به چیزه دیگه ای ترجیح داد...

عزیز برای چندمین بار میگم

به ترتیب . منچستر - بارسا - میلان - بایرن و پرسپولیس.

تیم ملی مورد علاقه ام هم برزیله.

من در هر لیگی طرفدار یک تیم هستم. اینم دلیلش اینه که اون قدیم مدیما لیگ قهرمانان به این شکل نبود که تیمها اینطوری با هم بازی کنن. اما بازیهای هر لیگی رو تو روزنامه ها و مجله ها دنبال میکردیم.

میلان رو بخاطر مالدینی و البرتینی دوست داشته و دارم

بایرن رو بخاطر الیور کان بزرگ و اشتفان افنبرگ

منچستر رو به خاطر شخص سرالکس فرگوسن و اون تیم رویایی سالهای قبلش که 3 گانه زدن و پیتراشمایکل بزرگ

و بارسلونا رو بخاطر ریوالدو ، رونالدو ، رونالدینیو

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
فكر كنم يه تبريك به دوستان بارسايي بدهكارم،بد بازي كرديم،بد باختيم،تا سال بعد...
ولي اين ضعيف ترين تيم ميلان تو ٢٠ سال اخير بود،دمش گرم تا همين جا اومد و بارسا زمين گير كرد،بازم راضيم.
ولي عشق سومي هم مونده،يوونتوس عزيز ببينيم چي كار ميكنه!خداييش اين جام بايد روي دستان بوفون گذاشته بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فكر كنم يه تبريك به دوستان بارسايي بدهكارم،بد بازي كرديم،بد باختيم،تا سال بعد...
ولي اين ضعيف ترين تيم ميلان تو ٢٠ سال اخير بود،دمش گرم تا همين جا اومد و بارسا زمين گير كرد،بازم راضيم.
ولي عشق سومي هم مونده،يوونتوس عزيز ببينيم چي كار ميكنه!خداييش اين جام بايد روي دستان بوفون گذاشته بشه.

من امیدوارم یووه به رئال بخوره و رئال رو حذف کنه :)

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
باو بس کنید تو رو خدا.
این چه وضعشه؟!؟!
از طرف پرسیدن چرا هر تیمی حذف میشه میری طرفداری یکی دیگه رو میکنی؟
جواب داده :
من تو فوتبال اول طرفدار بارسا - بعد رئال - بعد یونایتد - بعد مالاگا - والنسیا - رایو وایکانو - سلتاویگو - گیمارش - برانشویگ -... گفته تا الا آخر. :blink:
خوب ما نمیتونیم با چنین افرادی بای ک تیم کل کل کنیم که.لا مصبا تعصب رو ترکووووووندن یعنیا :D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من اصلآ دلم نمیخواد به یووه بخوریم چون حوصله یه ضد فوتبال و اتوبوس دیگه اونم از استاد این سبک رو ندارم!(البته بارسا جلوی اینجور تیما اگه در خانه حریف توپه بده بهشون و از فضاهای ایجاد شده استفاده کنه به راحتی تو بازی رفت کار رو تموم میکنه و نمیزاره کار به اینجاها بکشه ولی این کارو نمیکنه!)
در عوض دوست دارم به تیمی مثل بایرن بخوریم تا یه بازی زیبا رو ببینیم و عیار بایرن هم مشخص بشه!
رئال هم که قبل از فینال نمیچسبه!:دی

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
باو بس کنید تو رو خدا.
این چه وضعشه؟!؟!
جواب داده :
من تو فوتبال اول طرفدار بارسا - بعد رئال - بعد یونایتد - بعد مالاگا - والنسیا - رایو وایکانو - سلتاویگو - گیمارش - برانشویگ -... گفته تا الا آخر. :blink:
خوب ما نمیتونیم با چنین افرادی بای ک تیم کل کل کنیم که.لا مصبا تعصب رو ترکووووووندن یعنیا :D

به شما ربطي داره كه من يا هركس ديگه اعم از جناب مهرداد عزيز و ... به چه تيم هايي علاقه داريم؟من اصلا عشق ميكنم به سه تا تيم در ان واحد عشق بورزم،شما مشكلي داري؟بحث تعصبم نيست،علايق شخصيه.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
زمان سکوت اتحاد جماهیر آنتی بارسایی ها فرا رسیده..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باو بس کنید تو رو خدا.
این چه وضعشه؟!؟!
جواب داده :

الان نمیدونم منظور شما به من بود یا شخص دیگه ای

من نمیدونم شما چند سالته اما من به این تیمها که گفتم علاقه قلبی دارم. دلیلشو هم توضیح دادم. اون زمانهایی که ما تلویزیونهامون یادمه سیاه و سفید بود و برنامه ورزشی خاصی هم نبود. کلا 2 تا شبکه بود که اونم نصفه و نیمه بود.

پخش مسابقات و اینا هم نبود. لیگ قهرمانان هم اصلا این شکلی نبود و از هر کشوری تیمهای خیلی کمتری میرفتن واسه همین احتمال رویارویی خیلی از تیمها کمتر بود.

تنها سرگرمی ما یا بازی کردن با توپ 2 لایه پلاستیکی تو کوچه بود یا اتاری بود یا کارت بازی بود یا جمع کردن عکس بازیکنا. یادمه عکس بازیکنای پرسپولیس استقلال رو دونه ای 20 تومن میفروختم. هنوزم یه البوم دارم ازشون. علی پروین و حجازی و بقیه. یه روزی اپلود میکنم اینجا.

اون موقع ما فقط مجله میخوندیم و عکساشو هم میچسبوندیم به دیوار. مجله ها هم سیاه و سفید بود و تعدادشون خیلی خیلی کم بود.

ما از هر لیگی به یه تیمی علاقه داشتیم. هیچوقت هم نتونتسم اونها رو کنار بذارم. یعنی هنوز برنامه زد دی اف رو فقط بخاطر کارشناسی الیور کان نگاه میکنم. چون واقعا عاشق استایل و اون حالت شیر گونه اش بودم. دروازه بانی بود.

بقیه هم که تکرار مکرراته.

الان خب عوض شده. تیمها بیشتر به هم برخورد میکنن.

================================
فارغ از این توضیحات اگه بخوام بین اون 4 تیم فقط یک تیم رو انتخاب کنم حتما و حتما اون گزینه منچستر یونایتد هست.

الانم از باخت میلان ناراحتم اما خب قبلا هم گفته بودم اگه بارسلونا مثل 2 بازی قبلش بازی کنه بی شک بازنده هست ولی اگه بارسلونا دقایق اول بازی گل بزنه داستان فرق میکنه. سوابق پستهام در فروم هست. خب گزینه دوم پیش اومد. بارسلونا زود به گل رسید و تاکتیکش رو هم عوض کرده بود. میلان حریفش نشد.

خیلی دوست داشتم میلان، رئال رو حذف میکرد. تواناییشو داشت.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
به شما ربطي داره كه من يا هركس ديگه اعم از جناب مهرداد عزيز و ... به چه تيم هايي علاقه داريم؟من اصلا عشق ميكنم به سه تا تيم در ان واحد عشق بورزم،شما مشكلي داري؟بحث تعصبم نيست،علايق شخصيه.

راحت باش. از دسته 5 اسکاتلند تا لیگ های ان پاور انگلیس به همه ی تیم ها عشق بورز. اونقدر عشق بورز تا جونت درآد.

الان نمیدونم منظور شما به من بود یا شخص دیگه ای

من نمیدونم شما چند سالته اما من به این تیمها که گفتم علاقه قلبی دارم. دلیلشو هم توضیح دادم. اون زمانهایی که ما تلویزیونهامون یادمه سیاه و سفید بود و برنامه ورزشی خاصی هم نبود. کلا 2 تا شبکه بود که اونم نصفه و نیمه بود.

پخش مسابقات و اینا هم نبود. لیگ قهرمانان هم اصلا این شکلی نبود و از هر کشوری تیمهای خیلی کمتری میرفتن واسه همین احتمال رویارویی خیلی از تیمها کمتر بود.

تنها سرگرمی ما یا بازی کردن با توپ 2 لایه پلاستیکی تو کوچه بود یا اتاری بود یا کارت بازی بود یا جمع کردن عکس بازیکنا. یادمه عکس بازیکنای پرسپولیس استقلال رو دونه ای 20 تومن میفروختم. هنوزم یه البوم دارم ازشون. علی پروین و حجازی و بقیه. یه روزی اپلود میکنم اینجا.

اون موقع ما فقط مجله میخوندیم و عکساشو هم میچسبوندیم به دیوار. مجله ها هم سیاه و سفید بود و تعدادشون خیلی خیلی کم بود.

ما از هر لیگی به یه تیمی علاقه داشتیم. هیچوقت هم نتونتسم اونها رو کنار بذارم. یعنی هنوز برنامه زد دی اف رو فقط بخاطر کارشناسی الیور کان نگاه میکنم. چون واقعا عاشق استایل و اون حالت شیر گونه اش بودم. دروازه بانی بود.

بقیه هم که تکرار مکرراته.

الان خب عوض شده. تیمها بیشتر به هم برخورد میکنن.

================================
فارغ از این توضیحات اگه بخوام بین اون 4 تیم فقط یک تیم رو انتخاب کنم حتما و حتما اون گزینه منچستر یونایتد هست.

الانم از باخت میلان ناراحتم اما خب قبلا هم گفته بودم اگه بارسلونا مثل 2 بازی قبلش بازی کنه بی شک بازنده هست ولی اگه بارسلونا دقایق اول بازی گل بزنه داستان فرق میکنه. سوابق پستهام در فروم هست. خب گزینه دوم پیش اومد. بارسلونا زود به گل رسید و تاکتیکش رو هم عوض کرده بود. میلان حریفش نشد.

خیلی دوست داشتم میلان، رئال رو حذف میکرد. تواناییشو داشت.

آقا مهرداد من اصلا کاری به اینکه از کی و چطوری طرفدار این تیم ها شدید.
بحث من سر کل کل هاست.
با این حساب شما خیلی طرفدار تیم خاصی نیستید و فقط ضد رئال و رئالی ها هستید.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
راحت باش. از دسته 5 اسکاتلند تا لیگ های ان پاور انگلیس به همه ی تیم ها عشق بورز. اونقدر عشق بورز تا جونت درآد.

آقا مهرداد من اصلا کاری به اینکه از کی و چطوری طرفدار این تیم ها شدید.
بحث من سر کل کل هاست.
با این حساب شما خیلی طرفدار تیم خاصی نیستید و فقط ضد رئال و رئالی ها هستید.

وقتي 4 تا بچه مثل جنابعالي كه از امضات معلومه كي هستي رو توي بحث شركت ميدن همين ميشه،هميشه ياد بگير و در يادت بمونه كه به علايق ديگران احترام بذار.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
پسرجان لیگ قهرمانان ، سری آ نیست که با تیم سقوط کرده تبانی کنید قهرمان بشین بعد لو بره سقوط کنید به سری ب :D
یووه به شدیدترین شکل ممکن توسط رئال ، بارسا یا گالاتاسرای تحقیر میشه :)

=))))))
چی زدی داداش؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
شرمنده پدربزرگ.شب بود ریش و سیبیلتونو فاکتور گرفتیم.
وقتی جوابی نداری چرا ...شعر میبافی به هم؟
قبلا هم گفتم دیگه.
اصولا کسانی که زندگی واقعی به جایی نمیرسند تو فضای مجازی میخوان خودشونو گنده نشون بدن.

(این جمله دقیقا داره تعریف تو رو بیان میکنه)

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
قبلا هم گفتم دیگه.
اصولا کسانی که زندگی واقعی به جایی نمیرسند تو فضای مجازی میخوان خودشونو گنده نشون بدن.

از كوزه همان برون تراود كه در اوست،ديگر با شما حرفي ندارم.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
هر کسی‌ از پس کار‌های بزرگ بر نمیاد.خیلی‌ دوست دارم به بارسا بخوریم.می‌دونم الان طرفداران خیلی‌ خوشحالن و نمی‌شه باهاشون کل کل کرد.اما ما با میلان فرق داریم.

از دوستان رئال‌ای تون بپرسید :))))

___★.★.★___
J U V E N T U S

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
قبلا هم گفتم دیگه.

داداش بیخی
منم هرچی پست دادم خودبزرگ بینی نکنین
نتونستن تو پست هاشون از بچه مچه و کجا بودی و تا حالا نبودی
استفاده نکنن
اخرشم پست ها من حذف شد
نه بزرگان :lol:
خودتو اذیت نکن

بالا