راحت باش. از دسته 5 اسکاتلند تا لیگ های ان پاور انگلیس به همه ی تیم ها عشق بورز. اونقدر عشق بورز تا جونت درآد.
آقا مهرداد من اصلا کاری به اینکه از کی و چطوری طرفدار این تیم ها شدید.
بحث من سر کل کل هاست.
با این حساب شما خیلی طرفدار تیم خاصی نیستید و فقط ضد رئال و رئالی ها هستید.
نمیشه گفت فقط ضد رئال هستم.
از رئال بدم نمیاد چون واقعا تیم خوب و شایسته و قابل احترامیه اما خب از باختش ناراحت نمیشم.
میدونید من خودم خیلی دو اتیشه بودم یه زمانی. کل کل میکردیم با بچه ها سر پرسپولیس و استقلال.
از اون روزی که مهدی هاشمی نسب پرسپولیس رو رها کرد و اومد استقلال کلا خیلی از دوستانم تغییر کردند. یکی هم من بودم. ما اصلا انتظار نداشتیم که یک بازیکنی اونم مهدی هاشمی نسب اینطوری ترانسفر بشه.
از همون روز هواداری به اون شکل که بیشتر موجب اسیب روح و روان ادم میشد رو کنار گذاشتم و سعی کردم از دیدن فوتبال لذت ببرم. الان من بازیهای یووه و رئال و دورتموند و حتی چلسی و لیورپول رو هم اگه وقت باشه میبینم.
درسته علاقه ای که به تیمهای محبوبم دارم به اینها ندارم اما این تیمها هم زحمت میکشند و کار میکنند و بازی زیبا ارائه میدن.
داستان انتی رئالی بودن ما هم وصله به فیگو و رونالدوی بزرگ یعنی اون زمان من خودم کاری به رئال نداشم. اما بعد از اینکه رئال با خرج های انچنانی این بازیکنا رو گرفت خاصیت انتی رئالیم بیشتر شد.
ولی این خاصیت باعث نمیشه که به این تیم احترام نذارم. ممکنه برای خود شما هم پیش بیاد که از چیزی یا کسی خوشتون نیاد اما بهش بی احترامی نکنید.
بگذریم.............
حالا ببینیم امشب ارسنال و بایرن چیکار میکنند