• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
داستان نیست شعره!
نگفتم مجبور بودید ولی اگه میخواستید تو تاپیک نظری بدید چاره ای جز تبریک گفتن نداشتید!به چی میتونستید گیر بدید تا بردمون رو بی ارزش کنید؟
اره نیمه اول گفتی،منم لایکش کردم!ولی از همون نیمه اول پیدا بود میلان باخته بازی رو!
امار الکلاسیکوها رو هم واسه خودت نگه دار!هر دوشونو با داوری بردید و تو هر کدوم داور یه پنالتی 100% واسمون نگرفت!
تو رو به شرافتت قسم اگه برگشت جام حذفی داور پنالتی روی پدرو تو نیمه اول رو میگرفت بازم از صعودتون مطمئن بودین!؟
تحقیر هم به 5-0 و 6-2 میگن عزیزم نه 2-1 و 3-1!!!!
اشکال نداره زیادی پر رو شدین و هوا برتون داشته،انشالله تو 1/4 به هم میخوریم و بادتونو میگیریم!
مرد میخوام بعد از الکلاسیکو محتمل لیگ قهرمانان بیاد و این حرفایی که زدی رو بزنه!

قضیه از این قراره که اگر تا الان بارسا رو متهم میکردند که با حمایت داوران پیروز میشه یه جورایی گریبان گیر رئال مادرید شده
دو الکلاسیکو و حداقل 2 پنالتی یا قضیه ی اخراج نانی، من قبلا توی تاپیک جدی نوشتم که اعتقادی به تبانی و تئوری توطئه ندارم.

اما مشکل اینه که بعضیا هنوز واسشون جا نیوفتاده که بارسلونا، ترابوزان اسپور ترکیه نبود که نتونه قهرمان مسابقات بشه که نیازی به حمایت داوران داشته باشه. بارسای دیشب شمایلی بود از بارسای 3-4 سال پیش بودش،

اشتباهات داوری همیشه وجود داره، همین بازی با میلان... گل بازی قبل با هند زاپاتا به ثمر رسید یا پنالتی ایگناسیو آباته میتونست بازی رو زود تر واسه میلان تمام کنه یا اگه بارسا برنده نمیشد این اشتباه داوری نابودش کرده بود.

نظر شخصی من این هستش که طرفدار های میلان و رئال به اندازه ی کافی در این چند هفته ی اخیر از داوری منتفع شدند. نه چلسی نه اینتر به اندازه ی میلان در بازی رفت موفق نبودند، میلانی ها هم عالی دفاع کردند هم گل نخوردند بکله 2 گل هم زدند. انصاف نیست حالا که 4 تا خورده بخواین بگین میلان تیم الکی بوده.

مشکلات بارسا یک شبه ایجاد نشده که یک شبه هم از بین ببره، بازی دیشب یه تلاش بی نهایت بود، یک تیم فوتبال نمیتونه هر هفته این سبکی بازی کنه، شخصا الان استرسی واسه دور بعد ندارم، چون دیشب بارسا به راحتی در حد و اندازه ی یک قهرمان بازی کرد و از حذفش در دور های بعدی نگران و ناراحت نمیشم.

جنستو از کجا تهیه میکنی؟
لامصب خیلی اعلا بوده. فک کنم الاناست که از کهکشان راه شیری خارج شی :D

فک کنم داری تقیه میکنی :f34r:
احتمالا منظورت یه تیم دیگس :D

تقیه؟؟
فارسی صحبت کن!

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
قتل جوان عراقی به خاطر برد بارسا!!

یک عراقی پس از پیروزی بارسلونا برابر میلان با چاقو به فرد دیگری که طرفدار رئال مادرید بود، حمله برد و گردن او را زد.

رئال مادرید و بارسلونا دو غول فوتبال اسپانیا از محبوبیت بسیار زیادی در میان عراقی‌ها برخوردار هستند. بسیاری از فوتبالدوستان دیوانه وار عاشق این دو تیم اند تا جایی که حتی حاضرند به خاطر آنها دست به درگیری‌های خونین زده و جان خود و دیگران را به مخاطره بیاندازند.

دیشب پس از پایان بازی بارسلونا با میلان که با پیروزی چهار بر صفر آبی-اناری‌ها به پایان رسید، یک جوان طرفدار بارسلونا در عراق گردن دوست خود را که از رئال مادرید حمایت می‌کرد، با چاقو برید و او را به کام مرگ فرستاد.

روزنامه‌ «الزمان» عراق نوشت: پس از پایان بازی بارسلونا با میلان دو جوان عراقی پس از جدال لفظی طولانی بر سر بارسلونا و رئال مادرید با هم درگیر شدند که در نهایت یکی از آنها با چاقویی که در جیب داشت، گردن دیگری را زد و او را به قتل رساند. پس از این درگیری خونین افرادی که در آنجا بودند، قاتل را دستگیر کرده و تحویل پلیس دادند.

این برای نخستین بار نیست که در عراق چنین درگیری خونینی رخ می‌دهد. در بیست و یکم آوریل گذشته هم جمعی از هواداران بارسلونا و رئال مادرید در کلوپی شبانه در کربلا به شدت با هم درگیر شدند که در نتیجه‌ آن بسیاری زخمی و راهی بیمارستان شدند.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
توضیح:واسه اون جماعت بارسایی که میگن خطای نانی قرمز نداشت

یعنی این عکس ها همه اش دروغه ویوفا کمک رئال کرده

article-2286568-18760B6D000005DC-488_634x469.jpg
images.jpg
Nanis-high-challenge-on-A-008.jpg

ولی تو این عکس خطای پپه گرفته میشه واخراج وهیچ برخوردی هم صورت نگرفته ودایو معروف دنی الوز که سال 2011 یکی از نامزدهای جایزه ی اسکار شد

Real-Madrid-Barcelona-alves-pepe-incident.jpg

در کل انتقام سال2011رو مورینیو میگیره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم؛ بارسا به خاطر نداشت مربی به رئال نباخت! بلکه بهتره بگیم زورش به رئال نرسید! حتی به تیم دوم رئال هم زورش نرسید!

اگه قرار بود نبود مربی توو روحیه ــشون تاثیر بزاره بازی دیشب رو هم واگذار میکردن!

پس نبودن مربی فقط یه بهانه بود که باختتون رو توجیه کنید!

حالا داوری طرف رئال هست یا بازم بارسا

در ضمن اینقدر نگید قاطعانه بردیم! گل دومتون کاملا افساید بود! اینم مدرکش:

7ffqp3eihmky75gzuhm.jpg

خدایا بارسایی ها از خلقت پلاتینی ویارانش متشکر هستن

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب با کمی تاخیر...تبریک به طرفوارای بارسا.
حق میلان باخت بود...از همون دقیقه اول واسه دفاع و حفظ نتیجه اومده بودن...کاری که اصلا خوب انجامش ندادن و دفاعشون پر سوتی بود.
بازم ژاوی تو اوج بود و مسی گل زد.
خوبی این بازی این بود که کاملا نشون داد نبود تیتو واسه توجیه باختهای اخیر بارسا بهونه ای بیش نبود.
ترکیب بارسا هم تغییر آنچنانی نسبت به بازیهایی که این چند وقته باخت نداشت.
فقط فرقش این بود که ژاوی اوکی شده بود همین.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آمار این فصل این دو

پنالتی هاش رو فعلا حسش نبود سرچ کنم، اما مطمئا باش دو برابر مسی پنالتی زده

اگه خواستی تعداد پنالتی ها رو نشون بده روش کلیک کن..از سایت messivsronaldo.net گرفتی دیگه..رو گلهاشون کلیک کن میزنه تعداد پنالتیهارو.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب خودم الان نگاه کردم...هر جفتشون 5تا پنالتی گل کردن..رونالدو 7تا هت تریک و مسی 2تا.

خوب این نشون میده که کریس رونالدو 17 درصد گلهاش پنالتی هستند

در حالی که لیونل مسی فقط 9 درصد گلهاش پنالتیه :D

البته تا اینجا

در فصل گذشته 23 درصد از گل های رونالدو پنالتی بوده
و مسی 19 درصد :D

تو سایت رسمی بارسا زده مسی 4 تا پنالتی گل کرده، نمیدونم اینجا چرا 5 تاست، شاید تو بازی ملی گل کرده باشه.

پنالتی که گرفته نشد و میتونست جریان بازی رو کامل متحول کنه

969578-15870903-640-360.jpg

969579-15870915-640-360.jpg

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راست می گه امین استفاده کردی :) من که خوشحالم بردید چون فینال اگه اوت نشید از ما بازم می خورید:lol:
ولی یه سوال تو که هم بارسایی هستی هم منچستری تو بازی فینال که اینا بهم خورده بودن طرف کدوم بودی:)

من تنها یه سوال از شما دارم
شوما چند ساله که رنگ فینال رو ندید؟
هروقت هر وقت رسیدید به فینال اونموقع بیاین ادعای قهرمانی بکنین

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بنظر من کل کل کردن با کاربر rms بیهوده است بچه ها بیخیالش شین

قابل توجه کسایی که به شخص رونالدو توهین میکنن

در ضمن اینم بدون شخصی که رونالدو رو پنالدو خطاب میکنه، معلومه که شخصیت رونالدو خیلی سوزوندش که بهش لقب میده! ما هم میتونیم به مسی بگیم هورمونی ولی اینکارو نمیکنیم در صورتی که واقعا هورمونی ــه و خدا میدونه ماهی چندتا هورمون بهش تزریق میشه! پس خواهشا رونالدو رو پنالدو خطاب نکن وگرنه...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینم واسه کاربر ارش که هم طرفدار بارساس ویووه

باخت تو فینال واز دست دادن جام سخت تره یا حذف تو مراحل نیمه نهایی

nhbip61czx41ehwt74.jpg

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
هر وقت رنگ فینال به خودتون دیدید از این کری ها بخونین!
چون خیلی زودتر از فینال به فکر تنها جام باقی موندتون(جام حذفی!:دی) میوفتین!البته اگه فالکائو بزاره همونو هم به دست بیارید!:D
:)) حالا ببین اگه له نشدید :)

بیخودی سر فینال بحث نکنید فینال بارسا-یووه یا بارسا-بایرن هست که در هر دو صورت هم جام مال بارساست :D
اوف بابا توهم از نوع اساسی:) فینال بارسا رئاله که از الان پماد و پودر و باند سوختگی بخرید که بعد بازی گرون می شه:)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اوف بابا توهم از نوع اساسی:) فینال بارسا رئاله که از الان پماد و پودر و باند سوختگی بخرید که بعد بازی گرون می شه:)
اره رو داوری حساب نکرده بودم
با این وضع داوری احتمالا بعد از سالها به فینال میرید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

گالاتاسرای . مالاگا . پاری سن ژرمن . دورتموند
بارسا . رئال . بایرن . یوونتوس

بالا