داستان نیست شعره!
نگفتم مجبور بودید ولی اگه میخواستید تو تاپیک نظری بدید چاره ای جز تبریک گفتن نداشتید!به چی میتونستید گیر بدید تا بردمون رو بی ارزش کنید؟
اره نیمه اول گفتی،منم لایکش کردم!ولی از همون نیمه اول پیدا بود میلان باخته بازی رو!
امار الکلاسیکوها رو هم واسه خودت نگه دار!هر دوشونو با داوری بردید و تو هر کدوم داور یه پنالتی 100% واسمون نگرفت!
تو رو به شرافتت قسم اگه برگشت جام حذفی داور پنالتی روی پدرو تو نیمه اول رو میگرفت بازم از صعودتون مطمئن بودین!؟
تحقیر هم به 5-0 و 6-2 میگن عزیزم نه 2-1 و 3-1!!!!
اشکال نداره زیادی پر رو شدین و هوا برتون داشته،انشالله تو 1/4 به هم میخوریم و بادتونو میگیریم!
مرد میخوام بعد از الکلاسیکو محتمل لیگ قهرمانان بیاد و این حرفایی که زدی رو بزنه!
قضیه از این قراره که اگر تا الان بارسا رو متهم میکردند که با حمایت داوران پیروز میشه یه جورایی گریبان گیر رئال مادرید شده
دو الکلاسیکو و حداقل 2 پنالتی یا قضیه ی اخراج نانی، من قبلا توی تاپیک جدی نوشتم که اعتقادی به تبانی و تئوری توطئه ندارم.
اما مشکل اینه که بعضیا هنوز واسشون جا نیوفتاده که بارسلونا، ترابوزان اسپور ترکیه نبود که نتونه قهرمان مسابقات بشه که نیازی به حمایت داوران داشته باشه. بارسای دیشب شمایلی بود از بارسای 3-4 سال پیش بودش،
اشتباهات داوری همیشه وجود داره، همین بازی با میلان... گل بازی قبل با هند زاپاتا به ثمر رسید یا پنالتی ایگناسیو آباته میتونست بازی رو زود تر واسه میلان تمام کنه یا اگه بارسا برنده نمیشد این اشتباه داوری نابودش کرده بود.
نظر شخصی من این هستش که طرفدار های میلان و رئال به اندازه ی کافی در این چند هفته ی اخیر از داوری منتفع شدند. نه چلسی نه اینتر به اندازه ی میلان در بازی رفت موفق نبودند، میلانی ها هم عالی دفاع کردند هم گل نخوردند بکله 2 گل هم زدند. انصاف نیست حالا که 4 تا خورده بخواین بگین میلان تیم الکی بوده.
مشکلات بارسا یک شبه ایجاد نشده که یک شبه هم از بین ببره، بازی دیشب یه تلاش بی نهایت بود، یک تیم فوتبال نمیتونه هر هفته این سبکی بازی کنه، شخصا الان استرسی واسه دور بعد ندارم، چون دیشب بارسا به راحتی در حد و اندازه ی یک قهرمان بازی کرد و از حذفش در دور های بعدی نگران و ناراحت نمیشم.
جنستو از کجا تهیه میکنی؟
لامصب خیلی اعلا بوده. فک کنم الاناست که از کهکشان راه شیری خارج شی
فک کنم داری تقیه میکنی :f34r:
احتمالا منظورت یه تیم دیگس
تقیه؟؟
فارسی صحبت کن!