• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اینم حرکت خزی شده دیگه تو این تاپیک..کسایی که فک میکنن زرنگنو فقط میخوان از تیم حریفشون انتقاد کنن میگن یا طرفدار هیچ تیمی نیستن یا طرفدار 7-8 تا تیمن :D
همه رو هم مثه بچه هاشون دوس دارن :D
عزیزم اینجا تاپیک کل کله میدونی یعنی چی؟
یعنی شما باید از تیم خودت (فقط 1 تیم) دفاع کنی، نه اینکه فقط بقیه تیمارو ببری زیر سوال..پس دیگه نگو از بارسا دربیارین :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
البته طرفدار هر تیمی که دوست دارم هستم،نیازی به تعیین تکلیف شما نیست دوست عزیز:happy:

طرفدار بارسا بودنم همچین افتخار بزرگی نیست،اگه طرفدارشون بودم میگفتم،شوما به کل کلت ادامه بده،به پا یه هو کله نشی با تیمت:D

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بله بازیکن خوبیه هنوزم
ولی با اون کاکایی که توپ طلا برد سطحش یکیه؟

قراره یه بازیکن همیشه تو اوج باشه ؟! بعد چجوری چهرهای دیگه متولد میشن ؟!
نسبت به یکدیگه میسنجن و میگن افت کرده یا رشد کرده...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پس در نتیجه به شما وامثال شما میگن مولتی تیم یا حزب باد

امروز طرف تیمی x هستی که میبره .روز بعدش که تیم x ی باخت اورد میری طرف تیم y وبقیه ...........

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نه نمیدانستیم منتظر بودیم تو بگی :D
جمع کن حاجی...تو این یه مساله کل کل نکن که دوباره بهت لینک میدم و کم میاری میزنی تو جاده خاکی :D

جمعش کنم اونوقت رفقا خودشون رو با چی سرگرم کنند :D حمید اگه این رسالت رو به عهده میگیری، به روی چشم، جمعش میکنیم :)

شما لطف کن آمارت رو بذار، من یادم نمیاد چیزی گذاشته باشی، من فقط آمار تیم فوتبال رو گذاشتم، فقط یه منبع معتبر باشه. نگو که بارسا تو 10 سال گذشته بیشتر از 1.2 میلیارد دلار مخارج داشته باشه که از خنده بالا میارم :lol:

الان خدایی این کاربر rmsداره چیکار میکنه الان

ترسید:lol:

:lol:

اولا که یایا توره مثل یه ستاره رفت سیتی (رکورد دستمزد رو توی لیگ برتر زد با اون انتقال)، دوما مکسول کی شده ستاره؟ سوما گلب هم ستاره بود؟ حالا در مورد ابرهیموویچ موافقم اما همین ایبرا در یک فصل 16 تا گل زد، نابود که نشد :lol:

حالا اگه کاکا، مودریچ، نوری شاهین (بازیکن فصل بوندس لیگا)، رافائل فندرفارت، یان کلاوس هونتلار، کریستف متزلدر، امانوئل آدبایور، خولیو باپتیستا، وسلی اشنایدر، روبن، ریس، رود فن نیستلروی، امرسون و فابیو کاناوارو، کاسانو، مایکل اوون، جاناتان وودگیت و ... رو به فنا میدادیم معلوم نیست چی واسه گفتن داشتید. :D

فقط تیم های شیخ نشین عربی میتونن در این بریز بپاش نقل و انتقال با رئال رقابت کنند :lol:

اونایی که مولتی تیم بودن مشکل دارن باید یکم سطح پذیرش فکریشون رو بالا ببرن، خداییش آدم یه چیزایی تو این تاپیک میخونه کپ میکنه، شما کسی رو پیدا میکنید جز یک غذا به چیز دیگه ای لب نزنه؟

یا فقط از یک رنگ خوشش بیاد و لباس های اون رنگی همیشه تنش باشه؟ یا همیشه فقط یه یک ترک موسیقی خاص از یک خواننده گوش کنه؟

یکم پریشان حالید. هوالشافی :wub:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پس بگو ی ساعت رفتی تو ویکی پدیا اینا رو گذاشتی

بیخیالت میشم ودیگر با هیچ بارسایی کل کل نخواهم کرد

منطق شما بارسایی ها تو حلقم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس بگو ی ساعت رفتی تو ویکی پدیا اینا رو گذاشتی

بیخیالت میشم ودیگر با هیچ بارسایی کل کل نخواهم کرد

منطق شما بارسایی ها تو حلقم

آقا میلاد گُل، شما این کتاب رو خوب مطالعه کن
http://dl.irpdf.com/ebooks/Part10/www.irpdf.com(4404).pdf

احتمالا یه جاهایی نوشته باشه که اینترنت فقط گوگل و ویکی پدیا نیست، وقت کردی واسه مو هم ایمیلش کن، چون این توهم رو اوشون به شما منتقل کرده :lol:

تیم منتخب دور برگشت:

top_11_af_rueck_514.jpg

وقتی دروازه بان رئال میشه بازیکن منتخب بدونید که اوضاع بازی برگشت چطوریا بوده :confused:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینا هم تو این 4ساله اضافه کن

تیری انری

الکساندر هلب که بهترین بازیکن تو لیگ جزیره شد وبه فنا رفت

رونالدینیو

یایا توره

مکسول و.......................... حالا دم از رئال میزنن

:lol::lol::lol:

عالی بود :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
البته طرفدار هر تیمی که دوست دارم هستم،نیازی به تعیین تکلیف شما نیست دوست عزیز:happy:

طرفدار بارسا بودنم همچین افتخار بزرگی نیست،اگه طرفدارشون بودم میگفتم،شوما به کل کلت ادامه بده،به پا یه هو کله نشی با تیمت:D

نه اتفاقا برعکس حرف منو نگرفتی،اگه بگی طرفدار چه تیمی هستی باعث افتخارت که نیس هیچ باید پای باختشم وایسی،نه مثه الان که فقط هر تیمیو دوس داری ببری زیر سوال...در هر صورت..take care honey.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

احتمالا یه جاهایی نوشته باشه که اینترنت فقط گوگل و ویکی پدیا نیست، وقت کردی واسه مو هم ایمیلش کن، چون این توهم رو اوشون به شما منتقل کرده :lol:

:lol::lol::lol:

میلاد اینارو که لینک میدیم پاک نکنیا ‌:lol: آرشیو کن بعدا در مواقع لزوم رجوع کن بهش :lol:

پ.ن: این بارسای ولخرج و ستاره خراب کن:

la%u00252Bmasia%2Binauguracion%2Bnueva%2Bbarca%2Bbarcelona%2Bfcbarcelona%2Bbarcablog%2Bbarca%2Bb.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
جمعش کنم اونوقت رفقا خودشون رو با چی سرگرم کنند :D حمید اگه این رسالت رو به عهده میگیری، به روی چشم، جمعش میکنیم :)

شما لطف کن آمارت رو بذار، من یادم نمیاد چیزی گذاشته باشی، من فقط آمار تیم فوتبال رو گذاشتم، فقط یه منبع معتبر باشه. نگو که بارسا تو 10 سال گذشته بیشتر از 1.2 میلیارد دلار مخارج داشته باشه که از خنده بالا میارم.

اونایی که مولتی تیم بودن مشکل دارن باید یکم سطح پذیرش فکریشون رو بالا ببرن، خداییش آدم یه چیزایی تو این تاپیک میخونه کپ میکنه، شما کسی رو پیدا میکنید جز یک غذا به چیز دیگه ای لب نزنه؟

یا فقط از یک رنگ خوشش بیاد و لباس های اون رنگی همیشه تنش باشه؟ یا همیشه فقط یه یک ترک موسیقی خاص از یک خواننده گوش کنه؟

یکم پریشان حالید. هوالشافی :wub:

اولین باره میشنوم کسی از خنده بالا میاره...مورد نادری هستی :D
میگم که به همین زودی یادت میره..قبل ایکه پست بدی گفتم که چقد زود فراموش میکنی...همه چیم باهم قاطی نکن..پستمو بخون بعد بگو...من ادعایی راجبه 10 ساله گذشته کردم مگه؟از طرف من حرف میزنی تازه مدرکم میخوای؟:D
توقع لینکم داری :D
همونایی که گذاشتمو خوندیو پیچوندیو یادت نیستو برو نگا کن بعد بیا از طرف من نقل قول کن عمو :D
اینیم که مثال غذا رو میزنی واسه طرفداری از 7-8 تا تیم بهش میگن قیاس مع الفارق..مثالت تو همون غذا جواب میده فقط چون غذاهای مختلف رقیب همدیگه نیستن که :D
اگه فک میکنی مثالت درسته به کسی که هم طرفدار بارساست هم رءآل،هم منچستر هم چلسی هم من سیتی نباید بخندی :D
فقط بپا دوباره از خنده بالا نیاری :D
اصلا شوما درس میگی بالوتلی گلهای قشنگی به تیم ملی عنگلیس زد تو یورو :D
راستی ممد جون تا یادم نرفت یه سر دکتر برو بچه ها نگرانن اینجا جوک بگن از خنده اسهال استفراغ شی خونت بیفته گردنشون :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رونالدینیو تو بارسا نابود شد؟:lol:
جک زیاد اینجا گفته میشه ولی این دیگه اخرش بود :lol:

تایید میشه جوک نگین یکی از کابرا از خنده داره بالا میاره خونش گردنتونو میگیره ها :D
تا اطلاع ثانوی هرگونه جوک گفتن ممنوع!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اولین باره میشنوم کسی از خنده بالا میاره...مورد نادری هستی :D
میگم که به همین زودی یادت میره..قبل ایکه پست بدی گفتم که چقد زود فراموش میکنی...همه چیم باهم قاطی نکن..پستمو بخون بعد بگو...من ادعایی راجبه 10 ساله گذشته کردم مگه؟از طرف من حرف میزنی تازه مدرکم میخوای؟:D
توقع لینکم داری :D
همونایی که گذاشتمو خوندیو پیچوندیو یادت نیستو برو نگا کن بعد بیا از طرف من نقل قول کن عمو :D
اینیم که مثال غذا رو میزنی واسه طرفداری از 7-8 تا تیم بهش میگن قیاس مع الفارق..مثالت تو همون غذا جواب میده فقط چون غذاهای مختلف رقیب همدیگه نیستن که :D
اگه فک میکنی مثالت درسته به کسی که هم طرفدار بارساست هم رءآل،هم منچستر هم چلسی هم من سیتی نباید بخندی :D
فقط بپا دوباره از خنده بالا نیاری :D
اصلا شوما درس میگی بالوتلی گلهای قشنگی به تیم ملی عنگلیس زد تو یورو :D

میدونی که باهات ندارم ... اول نوشتم از خنده رو پستت بالا میارم بعد گفتم شاید دلخور بشی بیخیالش شدم، توام تالاپی رفتی به همین تیکه گیر دادی :happy:

ا؟ تو سفسطه و فسلفه نرو که خیلی گوشش بازه، چرا میگی غذا ها رقیب هم نیستند؟ شما میری رستوران، این بنده خداها واسه اینکه خوراک تو عزیز بشن با هم رقابت سالمی دارند. خلاصه اونی که بیشتر دوست داری رو انتخاب میکنی. :دی
به جز رئال و لیورپول از تیمی بدم نمیاد، این مطلب رو گفتم چون دیدم یکی دو صفحه ای هست فکرتون خیلی مشغوله این مطلبه که علایق فوتبالی من به چه شکله :mario:

بارسا همیشه واسه من برترین و اولینه، و بعد از اون تیم هایی هستند که دوسشون دارم.

من به تیم های متمول علاقه ای ندارم. چلسی رو یک زمانی خیلی دوست داشتم، اما از روزی که آبراموویچ به اونجا رفت دیگه از لیست محبوبترین هام خارج شد :)

یا اینتر بعد از سال 2002-2001 وقتی خیلی هزینه کرد به همین شکل، یا همین پاریسن ژرمن رو زمانی خیلی مورد علاقم بود که پدرو پائولتا توش یکه تازی میکرد. یا اون فصلی که رونالدینیو اونجا بازی میکرد، اما اولش بخاطر رای کاپیتان تیم ملی برزیل بود که توی پی اس جی بازی میکرد.
در مورد تیم های محبوبم اگه توضیح و دلیل و برهان خواستی بگو تا واست بنویسم علامت سوالات توی این شب عزیز برطرف بشه.
:heart:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خیلی جالبه ها !
طرف فابرگاس رو هم محصول عکدمی بارسا میدونه !

خو بابا منم کوچیکیهام 100بار باشگاه عوض کردم :دی بعد کسی دیگه بیاد منو بازیکن کنه باید بگم من محصول عکدمی فلان هستم ؟!

آرسن ونگرم که از چوب خشک بازیکن میسازه ! تقصیر خودشه...

مطمئنم یه عکسی چیزی باید از فرمائلن باشه من یه بار تو لاماسیا دیدیمش :دی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

تیم منتخب دور برگشت:

top_11_af_rueck_514.jpg

وقتی دروازه بان رئال میشه بازیکن منتخب بدونید که اوضاع بازی برگشت چطوریا بوده :confused:

فقط دروازه بان منتخب برگشت نبوده هم رفت بوده هم برگشت بزرگترین دلیلشم فراتر از انتظارها ظاهر شدنش بوده و انگیزش که خیلیا میگن اگه کاسیاس هم بود اینقد خوب عمل نمیکرد..واقعا آفرین به مدیریت رءآل که اینقد به موقع آوردنش و دقیقا میدنستن دارن چیکار میکنن:

مسي،رونالدو،اينيستادرتيم منتخب ليگ قهرمانان

ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، آندرس اينيستا و فيليپ لام به تيم منتخب ستارگان ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.

در شرايطي که دور يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شب گذشته با ديدارهاي بايرن – آرسنال و مالاگا – پورتو به پايان رسيد و تکليف 8 تيم صعود کرده به مرحله يک چهارم نهايي مشخص شد، 11 ستاره برتر پيکارهاي رفت و برگشت اين دور برگزيده شدند.

به گزارش فارس،براساس گزينش شبکه يورونيوز، ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، آندرس اينيستا و فليپ لام به علت بازي‌هاي خوبي که انجام دادند، مورد توجه قرار گرفته و برگزيده شدند.

در اين تيم بارسلونا با داشتن 3 بازيکن صاحب بيشترين نماينده شد. همچنين بايرن و رئال مادريد نيز هر يک صاحب 2 عضو شدند.

اسامي تيم منتخب ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:

*دروازه‌‌بان:‌

لوپز، رئال مادريد اسپانيا

*خط دفاع:

مدافع راست: لام، بايرن مونيخ آلمان

مدافع مياني: وليگتون، مالاگا اسپانيا

مدافع مياني: سانتانا، بورسيادورتموند آلمان

مدافع چپ:‌ آلبا، بارسلونا اسپانيا

*خط مياني:

هافبک راست: مارتينز، بايرن‌مونيخ آلمان

هافبک مياني: اينيستا، بارسلونا اسپانيا

هافبک چپ: ماتري، يوونتوس ايتاليا

*خط حمله:

مهاجم راست: مسي، بارسلونا اسپانيا

مهاجم نوک: ايلماز، گالاتاسراي ترکيه

مهاجم چپ: رونالدو، رئال مادريد اسپانيا

منبع:varzesh3

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
میدونی که باهات ندارم ... اول نوشتم از خنده رو پستت بالا میارم بعد گفتم شاید دلخور بشی بیخیالش شدم، توام تالاپی رفتی به همین تیکه گیر دادی :happy:

ا؟ تو سفسطه و فسلفه نرو که خیلی گوشش بازه، چرا میگی غذا ها رقیب هم نیستند؟ شما میری رستوران، این بنده خداها واسه اینکه خوراک تو عزیز بشن با هم رقابت سالمی دارند. خلاصه اونی که بیشتر دوست داری رو انتخاب میکنی. :دی
به جز رئال و لیورپول از تیمی بدم نمیاد، این مطلب رو گفتم چون دیدم یکی دو صفحه ای هست فکرتون خیلی مشغوله این مطلبه که علایق فوتبالی من به چه شکله :mario:

بارسا همیشه واسه من برترین و اولینه، و بعد از اون تیم هایی هستند که دوسشون دارم.

من به تیم های متمول علاقه ای ندارم. چلسی رو یک زمانی خیلی دوست داشتم، اما از روزی که آبراموویچ به اونجا رفت دیگه از لیست محبوبترین هام خارج شد :)

یا اینتر بعد از سال 2002-2001 وقتی خیلی هزینه کرد به همین شکل، یا همین پاریسن ژرمن رو زمانی خیلی مورد علاقم بود که پدرو پائولتا توش یکه تازی میکرد. یا اون فصلی که رونالدینیو اونجا بازی میکرد، اما اولش بخاطر رای کاپیتان تیم ملی برزیل بود که توی پی اس جی بازی میکرد.
در مورد تیم های محبوبم اگه توضیح و دلیل و برهان خواستی بگو تا واست بنویسم علامت سوالات توی این شب عزیز برطرف بشه.
:heart:

من در مورد مولتی تیم بودن شما اصلا کاری تداشتم..همینجوری که کاربری مثه مهرداد کار ندارم..مشکل من کسیه که میاد اینجا و اظهار میکنه طرفدار هیچ تیمی نیس...بالاخره هر تیمی افت داشته یه دوره ای پس اینجوری خیلی راحت میشه بردش زیر سوال و چون طرفدار تیمی نیست هیشکی نمیتونه باهاش کل کل کنه...بی تیم بودنو فقط نقش منتقد بازی کردن هنر نیس.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
در ضمن واسه اقای rms واقعا اون موقع که من با دیال اپ میرفتم تو اینترنت با چه مکافاتی اونوقت

شما هنوز طرفدار بارسا نبودی وتو یک جهت دیگر باد بودی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مشاهده پیوست 322589

اینم شخصیت تیمتون بارسایی ها :lol:

اینم جامعه یوفا وپلاتینی چقدر کمکتون کرده
یادداشت وارده: منطق صفر و صدی تا کجا؟ - Goal.com

جون میلاد با این عکسا اینقدر خودت رو ضایع نکن :(

دست چپ اینیستا شده دست گالوم توی لرد آو د رینگ، به طرز باور نکردنی طول هر بند انگشت اینیستا 3 برابر شده :lol:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
بالا