• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ممنون که به نظر من احترام گذاشتید!
از طرفی میشه لطف کنید لینک رده بندی یوفا از لیگهای اروپایی رو بذارید استفاده کنیم.
فکر میکنید چون 3 تیم از اسپانیا در بین 8 تیم مرحله 1/4 نهایی لیگ قهرمانان هستند دلیل بر بهترین بودن لیگ اسپانیا داره؟! سالهای گذشته تیمهای انگلیسی در این مراحل کم نبودند البته اگه حافظتون یاری کنه. از طرفی بهترین لیگ بودن معیارهای زیادی داره که یکیشون جذابیت هست و هیچوقت لیگ دوقطبی اسپانیا جذابیت لیگ برتر انگلیس رو نخواهد داشت.
باز هم میگم جذاب ترین و بهترین لیگ اروپا، لیگ برتر انگلستان هستش.

اون زمان که انگلیس سه تا نماینده داشت تو نیمه نهایی یه عده خواب بودن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من در مورد جذابیت با شما کاملا موافقم، اما به راحتی نمیشه گفت بهترین، چون برای بهترین بودن باید یه سری فاکتور رو در نظر بگیرید، اگه بخوایم خودمون رو توی قید و بند بهترین و برترین نذاریم، باید بگیم که بازدهی تیم های اسپانیای در لیگ قهرمانان بسیار بهتر از تیم های لیگ جزیرست

من هم گفتم بهترین بودن معیارهای زیادی داره که یکیشون جذابیت هست و مطمءنم از حیث جذابیت لیگ برتر انگلیس حرف اول رو در اروپا میزنه. البته بهترین بودن هم نظر شخصیم بود و هر کسی میتونه نظرشو بگه. البته من توی چندین نظرسنجی در رابطه با بهترین لیگ اروپا شاهد برتری نسبی لیگ برتر بودم ولی چون نظرسنجی معتبر نبودند نمیتونم بهشون استناد کنم.
دوستمون گفتند یوفا بهترین لیگ رو لالیگای اسپانیا انتخاب کرده میخواستم ببینم کسی لینک این مطلب رو داره بذاره استفاده کنیم؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من هم گفتم بهترین بودن معیارهای زیادی داره که یکیشون جذابیت هست و مطمءنم از حیث جذابیت لیگ برتر انگلیس حرف اول رو در اروپا میزنه. البته بهترین بودن هم نظر شخصیم بود و هر کسی میتونه نظرشو بگه. البته من توی چندین نظرسنجی در رابطه با بهترین لیگ اروپا شاهد برتری نسبی لیگ برتر بودم ولی چون نظرسنجی معتبر نبودند نمیتونم بهشون استناد کنم.
دوستمون گفتند یوفا بهترین لیگ رو لالیگای اسپانیا انتخاب کرده میخواستم ببینم کسی لینک این مطلب رو داره بذاره استفاده کنیم؟

Member associations - UEFA rankings - Country coefficients – UEFA.com

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

دوست گرامی شما اگه فکر می کنید لیگ انگلیس جذاب تره یعنی اینکه با لیگ انگلیس حال می کنید و دیدن بازی های لیگ انگلیس لذت بیشتری بهتون میده
حالا اینکه یوفا اینو گفته فیفا اونو گفته به نظر من یه مساله ی فرعیه
اینم مثل همون داستان اسکاره، یه سری ادم میشینن طبق یه معیارهایی یه فیلم رو انتخاب می کنن ولی این دلیل نمیشه بگیم چون این چند نفر این فیلم رو انتخاب کردند بقیه فیلم ها به درد نمی خورند
سهمیه بندی لیگ قهرمانان اسیا رو ببینید، یکی از معیارها میزان تماشاچی هاست، معیاری که عرب ها و این جزیره های خلیج پارس باهاش به شدت مخالفت می کنن و خیلی دارن تلاش می کنن که امتیاز های این مورد رو کم کنن چون از نظر تماشاچی وضعیتشون افتضاحه (وضعیتی که ما هم کم کم داریم دچارش میشیم)
حالا توی یوفا هم احتمالا یه داستانی شبیه همینه، شاید ملاک هایی که یوفا در نظر داره توی لالیگا قوی تره ولی شما نباید این رده بندی ها براتون اهمیتی داشته باشه و باید فقط به دنبال لذت بردن از فوتبال باشید.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین جان یه زمانی هم تیم ملی ایران قهرمان آسیا بود :lol:

خیلی هم دور نیست این حرفی که من میزنم:دی

شما امار چند سال اخیر رو ببین

دو تا از دلایل موفقیت کم تیمای انگلیسی تو لیگ قهرمانان یکی داوری هست! مورد دوم هم فشردگی و بالا بودن سطح رقابت ها هست

تو انگلیس

همیشه یونایتد ارسنال چلسی لیورپول برای قهرمانی میجنگن

حالا طی چند سال اخیر لیورپول جای خودشو به سیتی داده

تاتنهام و اورتون هم جزو تیم هایی هستن که همیشه دردسر ساز بودن و مدعی!

از همه اینا بگذریم حتی تیم 20 جدول هم ممکنه دردسر ساز بشه!

اما تو لالیگا فقط بارسا هست و رئال

والنسیا و اتلتیکو هم در حدی نیستن که بخوان خیلی دردسر ساز بشن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تمام آمار زیر در مورد عملکرد تیم ها در جام باشگاه ها و یورو لیگ هستش:

رده بندی تیم های برتر اروپایی در چندسال اخیر از نگاه اتحادیه ی فوتبال اروپا

Member associations - UEFA rankings - Club coefficients – UEFA.com

رده بندی بهترین تیم های این فصل

Member associations - UEFA rankings - Season club coefficients – UEFA.com

رده بندی لیگ های اروپایی بر اساس عملکرد اروپایی با توجه به نتایج و موفقیت ها در فصول گذشته

Member associations - UEFA rankings - Country coefficients – UEFA.com

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

واسه لینک واقعا ممنون. فقط من متوجه نشدم این رنکینگ تنها مربوط به لیگ هست یا کلیت فوتبال کشورها. از طرفی من 4 دوره قبل از سال 2012/13 رو از همین لینکی که زحمت کشیدید و گذاشتید دیدم که در تمام 4 دوره قبل انگلستان اول بود و تنها در دوره 2012/13 اسپانیا بالاتر از انگلستان بود که خودتون هم میتونید مشاهده کنید. قبل از اون 5 دوره رو چون با موبایلم نتونستم پیگیری کنم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خیلی هم دور نیست این حرفی که من میزنم:دی

شما امار چند سال اخیر رو ببین

دو تا از دلایل موفقیت کم تیمای انگلیسی تو لیگ قهرمانان یکی داوری هست! مورد دوم هم فشردگی و بالا بودن سطح رقابت ها هست

تو انگلیس

همیشه یونایتد ارسنال چلسی لیورپول برای قهرمانی میجنگن

حالا طی چند سال اخیر لیورپول جای خودشو به سیتی داده

تاتنهام و اورتون هم جزو تیم هایی هستن که همیشه دردسر ساز بودن و مدعی!

از همه اینا بگذریم حتی تیم 20 جدول هم ممکنه دردسر ساز بشه!

اما تو لالیگا فقط بارسا هست و رئال

والنسیا و اتلتیکو هم در حدی نیستن که بخوان خیلی دردسر ساز بشن

افشین عزیز، بیان از این طرف به قضیه نگاه کنیم، شما بیا منچستر رو از لیگ برتر جدا کن و جاش بارسا یا رئال قرار بده، بنظرت با لالیگا تفاوتی خواهد داشت یا خیر؟

من صحبت شما رو در مورد قوی بودن تیم های دیگه قبول میکنم، اما وقتی شما توی لیگ اروپا میبینید که اتلتیکو مادرید دوبار قهرمان میشه و با هموطنش به فینال میره یا سویا همینطور، خوب این جای بحث داره

واسه لینک واقعا ممنون. فقط من متوجه نشدم این رنکینگ تنها مربوط به لیگ هست یا کلیت فوتبال کشورها. از طرفی من 4 دوره قبل از سال 2012/13 رو از همین لینکی که زحمت کشیدید و گذاشتید دیدم که در تمام 4 دوره قبل انگلستان اول بود و تنها در دوره 2012/13 اسپانیا بالاتر از انگلستان بود که خودتون هم میتونید مشاهده کنید. قبل از اون 4 دوره رو چون با موبایلم نتونستم پیگیری کنم.

داداش گلم، این توضیحات سایت یوفا هستش:

The associations' or country coefficient rankings are based on the results of each association's clubs in the five previous UEFA Champions League and UEFA Europa League seasons. The rankings determine the number of places allocated to an association in forthcoming UEFA club competition.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب اون لینکی که من دیدم پس بر اساس عملکرد تیمهای یک کشور در جامهای اروپایی اون رنکینگ رو زدن. من تنها در همون لینکی که دیدم جالبه در 5 دوره اخیر 4 دوره کشور انگلستان در صدر رنکینگ قرار داره و تنها در سال 2012/13 که کشور اسپانیا اوله و انگلستان دوم. بقیه لینکها رو چون با موبایلم ندیدم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب اون لینکی که من دیدم پس بر اساس عملکرد تیمهای یک کشور در جامهای اروپایی اون رنکینگ رو زدن. من تنها در همون لینکی که دیدم جالبه در 5 دوره اخیر 4 دوره کشور انگلستان در صدر رنکینگ قرار داره و تنها در سال 2012/13 که کشور اسپانیا اوله و انگلستان دوم. بقیه لینکها رو چون با موبایلم ندیدم.

الان شما همین لینک یوفا رو ببینید متوجه میشید که سال 2009 انگلیس، سال 2010 آلمان، سال 2011 انگلیس، 2012 اسپانیا و 2012 هم تا اینجا اسپانیا بوده، در مجموع امتیازی در این 5 سال اخیر به لطف موفقیت های بارسا، لیگ اسپانیا امتیاز بیشتری رو در اختیار داره.

اما مطلب قابل توجه برای دوستان طرفدار لیگ برتر این بخش هستش:

جایی که از ده تیم اول میتونید ببینید چندتیم اسپانیایی هستند و چندتیم انگلیسی و در چه رتبه هایی ایستادند

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشین عزیز، بیان از این طرف به قضیه نگاه کنیم، شما بیا منچستر رو از لیگ برتر جدا کن و جاش بارسا یا رئال قرار بده، بنظرت با لالیگا تفاوتی خواهد داشت یا خیر؟

من صحبت شما رو در مورد قوی بودن تیم های دیگه قبول میکنم، اما وقتی شما توی لیگ اروپا میبینید که اتلتیکو مادرید دوبار قهرمان میشه و با هموطنش به فینال میره یا سویا همینطور، خوب این جای بحث داره

مسلما بارسا نمیتونه به اندازه الان قدرت نمایی کنه(رئال هم که هیچی اگه تو لیگ انگلیس بود با رومن کل مینداختن لیگو به فساد میکشوندن:دی!)

حرف من این هست که بخاطر این فشردگی ها تیما نمیتونن به اندازه لازم مفید واقع بشن

در مورد موفقیت اتلتیکو صرف نظر از بازیکن های خوبی که داره وقتی اینجور تیما میبینن شانسی برای قهرمانی تو لیگ و جام حذفی ندارن از طرفی میدونن خطر سقوط ندارن تمام تمرکزشونو میذارن رو رقابت اروپایی

اگر تیمای دیگه بازیکناشونو راحت نمیفروختن و حراج نمیکردن از جمله یونایتد الان لالیگا تک قطبی بود!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مسلما بارسا نمیتونه به اندازه الان قدرت نمایی کنه(رئال هم که هیچی اگه تو لیگ انگلیس بود با رومن کل مینداختن لیگو به فساد میکشوندن:دی!)

حرف من این هست که بخاطر این فشردگی ها تیما نمیتونن به اندازه لازم مفید واقع بشن

در مورد موفقیت اتلتیکو صرف نظر از بازیکن های خوبی که داره وقتی اینجور تیما میبینن شانسی برای قهرمانی تو لیگ و جام حذفی ندارن از طرفی میدونن خطر سقوط ندارن تمام تمرکزشونو میذارن رو رقابت اروپایی

اگر تیمای دیگه بازیکناشونو راحت نمیفروختن و حراج نمیکردن از جمله یونایتد الان لالیگا تک قطبی بود!

بارسا کارش راحت نبود اما شاید سخت تر به قهرمانی میرسید. مطلب اینه که 32 سال هستش که ارزش پوند هرساله سیر صعودی داشته جز امسال که نرخ کاهشی پیدا کرد.

این یعنی اقتصاد و بنیان اقتصادی قویتر. همین باعث میشه منچستریونایتد و آرسنال جز ثروتمندترین باشگاه های ورزشی جهان باشند، همین ثبات اقتصادی توجیح مناسبی برای سرمایه گذاری شیوخ عرب و میلیاردری مثل آبراموویچ شد.

اما در مقابل، اسپانیا یک کشور شکننده در مسائل اقتصادی، بنیان های اقتصادی ضعیف و تولید ناخالصی ناچیز در برابر انگلستان. تا قبل از این قبیل سرمایه گذاری ها فقط میشه به موفقیت نسل طلایی منچستر اشاره کرد که با اون بازی دراماتیک نیوکمپ رقم زده شد.

آرسنال در همون سالها در فینال جام یوفا از گالا توی ضربات پنالتی میبازه. لیورپول بحثش کاملا جدا و استثناست، اما اگر که خوب مرور بکنیم توی 12 سال اخیر ثبات اقتصادی انگلستان و ورود سرمایه های خارجی تاثیر مستقیمی رو فوتبال باشگاهی اون کشور گذاشته.

مطمئن باشید خانواده ی گلیزر هیچ وقت نه در لیگ ایتالیا نه اسپانیا سرمایه گذاری نمیکنند، چون کشور های مناسبی برای سرمایه گذاری نیستند.

مسائل فنی جای خود، اما لیگ برتر انگلستان از حواشی اقتصاد و سیاست کاملا استفاده کرده تا به اینجا رسیده..

پ.ن:

الان داشتم در مورد ناتینگهام فارست میخوندم، دیدم خانواده ی الحصاوی که یک خانواده ی کویتی هستش مالکیت این باشگاه رو از 2012 در اختیار قرار دارند.:hmm:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ممنون که به نظر من احترام گذاشتید!
از طرفی میشه لطف کنید لینک رده بندی یوفا از لیگهای اروپایی رو بذارید استفاده کنیم.
فکر میکنید چون 3 تیم از اسپانیا در بین 8 تیم مرحله 1/4 نهایی لیگ قهرمانان هستند دلیل بر بهترین بودن لیگ اسپانیا داره؟! سالهای گذشته تیمهای انگلیسی در این مراحل کم نبودند البته اگه حافظتون یاری کنه. از طرفی بهترین لیگ بودن معیارهای زیادی داره که یکیشون جذابیت هست و هیچوقت لیگ دوقطبی اسپانیا جذابیت لیگ برتر انگلیس رو نخواهد داشت.
باز هم میگم جذاب ترین و بهترین لیگ اروپا، لیگ برتر انگلستان هستش.

لیگ اسپانیا از دلش تیم ملی قدرتمند اسپانیا دراومده که الان سه دوره پیاپی هست در جام ملتها و جام جهانی داره قهرمان میشه
ولی تیم ملی انگلیس چی؟
لیگ انگلیس بازدهیش برای فوتبال ملی انگلستان صفر هست یا شاید بازدهی منفی
لیگ خوب لیگیه که برای فوتبال اون کشور سود داشته باشه که در این زمینه لیگ اسپانیا بهترین عملکرد رو داشته و لیگ انگلیس بدترین

اون زمان که انگلیس سه تا نماینده داشت تو نیمه نهایی یه عده خواب بودن

داشتم داشتم مهم نیست دارم دارم مهمه
شما همش میگی چند سال پیش 3 تا نماینده تو 4 تیم نیمه نهایی داشتین ولی توجه نمی کنی که پارسال لالیگا 5 نماینده در مجموع نیمه نهایی چمپیونز لیگ و یورو لیگ داشت!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
قانون گل زده در خانه حریف همیشه بوده
اتفاقا خود بایرن 2 سال پیش بازی رفت اینتر رو 2 بر 1 برد ولی برگشت 3 بر 2 باخت و به خاطر گل زده در خانه حریف حذف شد و اینتر رفت بالا.ولی ما نگفتیم این بی عدالتیه
یعنی یه روز می تونه به نفعت باشه یه روز به ضررت
ضمنا امشب بایرن بی انگیزه بود 3 تا کرنر هم برامون نگرفتن

به نظر من این قانون اصلا با عقل جور در نمیاد
راستی بعضیا چقدر حافظشون ضعیفه
شما که از داوری حرف میزنی چطور یادت نیست تو بازی رفت تک گلتونو که پودلسکی زد روی کرنر اشتباه به ثمر رسید!؟
پس در واقع بازی رفت باید 3 - 0 میشد نه 3 - 1

اون بازی که آرسنال تو نیمه دوم کرد صد در صد گل میزد حالا اون گل نمیشد یه موقعیت دیگه شمام که اتوبوس پارک کرده بودید نیمه دوم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
می بینم که 3 تیم از لالیگا به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کردن و از لیگ تیم داران ثروتمند روس و عرب و امریکایی هم هیچی!
دیگه کاملا ثابت شده چه لیگی بهترین لیگ دنیاست.
می خوام بدونم دیگه کی جرات داره بگه لیگ انگلیس بهترین لیگ دنیاست.

مشاهده پیوست 322625

من جرات دارم

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
ZDF آلمان هم قرعه کشی آزمایشی خودشو انجام داد!! اینم نتیجه ش. فک کنم تا فردا ظهر 45تا قرعه کشی متفاوت ببینیم :|

735059_618286118188920_1441256584_n.jpg

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
CL = 0 teams left
Europa = 3 teams left

483831_580592105292989_1702347134_n.png

بالا