• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
کاریکاتور عمر المومنی در رابطه با مرحله ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان

نویر داره از بوفون که الگوشه(به گفته خود مانوئل) امضا میگیره

601228_354457297996563_1652787000_n.jpg

Last edited:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
عزیز کلا تو کار تحریف استادید
فرگی تایم کنایه از گل زنی های منچستر تو وقت اضافه قانونی هست. تکرار می‌کنم وقت اضافه قانونی
اصلا مگه چیزی به نام وقت اضافه غیر قانونی هم داریم. از اون چیزا تو لیگ خودمونه عزیز
حتما الان میای میگی فینال 99 رو هم غیر قانونی بردیم
یکم راجع به حرفی که میزنید فکر کنید
تخریب کردن کاری نداره
با منطق حرف بزنید
به حق چیزهای نشنیده
حتما نیوکاسل رو هم غیر قانونی بردیم
فرگی تایم کنایه از جنگندگی تیم فرگوسن تا دقیقه آخره

تحریف ؟ بی منطقی ؟
برادر همین جور بی حساب که نمیشه این واژه ها رو به کار برد
شما به صورت موردی و دقیق بفرمایید کجا رو بی منطق و بی حساب گفتم که بتونم پاسخ بدم
من میگم دو تا گل تون مردود بوده، گل بازی رفت از روی کرنری زده شد که اصلا کرنر نبود، گل بازی برگشت هم فن پرسی کاملا در افساید بود، این میشه تخریب یا اشتباه داوری به ضرر رئال ؟
توی بازی رفت یک خطای پنالتی روی دیماریا گرفته نشد، توی بازی برگشت هم رافائل با دست توپ هیگواین رو کشید بیرون که جریمه اش پنالتی اخراج بود، حالا اینا کجاشون تحریفه ؟
........
در مورد فرگی تایم هم فکر کنم شما اولین نفری هستید که همچین معانی زیبایی رو براش تعریف کردید، تا اونجایی که من می دونم هواداران تیم های دیگه منظورشون از اختراع واژه فرگی تایم وقت های اضافه ی "ویژه" ای بوده که برای منچستر یونایتد در نظر گرفته میشه و معمولا هم منچستر از این وقت ها خیلی خوب استفاده می کنه
فینال ۹۹ اگه اشتباه نکنم توی همون وقت های اضافه "قانونی" کار رو تموم کردید (عجب بازی بود، یادش بخیر).

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من اصلا متوجه ی منظور شما نمیشم
خوبه توی لیگ جزیره یه وقت اضافه فقط به نام سرمربی تیم شما به نام "فرگی تایم" وجود داره (وقت اضافه ای که پس از پایان وقت اضافه ی اصلی براتون می گیرند)
شما این همه از برد هاتون رو با گل های ثانیه اخری بدست اوردید، اون وقت چطور نتیجه گیری می کنید که چون ما تا دقیقه ی ۵۵ (اگه اشتباه نکنم) نتونستیم گل بزنیم یعنی اینکه تا اخر بازی هم نمی تونستیم گل بزنیم ؟
در ضمن فقط دو تا پنالتی برامون گرفته نشپ، اونا رو حساب نمی کنید ؟
شما مطمئنا پست منو نخوندید. گفتم jا قبل از اخراج نانی!
تا قبل از 10 نفره شدن ما رئال حرفی برای گفتن نداشت. حتی تو بازی رفت تو زمین خودش. یه سری موقعیت داشت که در مقابلش ما هم داشتیم.

همونایی که عکشو گذاشتن رئال رو خنثی و آچمز کرده بودن :دی

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بابا باشه شما تیم برتر بودید وحق رئال نبود به مرحله بعد صعود کنه

خوبه حالا

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

قضيه اش چيه؟ من بازي رو نديدم

من واقعا از حذف ارسنال ناراحت شدم، بازی برگشت عالی بودند، حقشون بود بیان بالا
خیلی دوست داشتم ارسنال گل سوم رو بزنه، مخصوصا پس از اون حرکت زشت نویر.

نوير چه کار کرده؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
قضيه اش چيه؟ من بازي رو نديدم

نوير چه کار کرده؟

داور این صحنه رو افساید گرفت، اگه ارسنال می تونست این صحنه رو گل کنه میومد بالا
دقایق اخر بازی وقتی ارسنال گل دوم رو زد، بازیکن ها سریع رفتن به سمت توپ که ورش دارند و بازی رو ادامه بدند که نویر خودش رو پرتاپ کرد روی توپ و اجازه نمی داد توپ رو بردارند. وقتی هم بلند شد قیافه ی متکبر و مغروری به خودش گرفته بود که باعث شد خیلی بیشتر ازش بدم بیاد.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
من واقعا از حذف ارسنال ناراحت شدم، بازی برگشت عالی بودند، حقشون بود بیان بالا
خیلی دوست داشتم ارسنال گل سوم رو بزنه، مخصوصا پس از اون حرکت زشت نویر.

موقعی که این افساید گرفته شد بازی 1 - 0 بود نه 2 - 0
تازه معلوم نبود گل بشه هزار احتمال وجود داشت.ممکن بود مدافع بگیره یا روی بازیکن خطا کنه و متوفقش کنه یا دروازه بان دفع کنه یا بازیکن بزنه بیرون
به فرض هم گل میشد تازه بازی 2 - 0 میشد و هنوز بایرن صعود کرده بود. و در اون دقایق هایکنس تعویض هاش رو طور دیگه ای انجام میداد و تاکتیکش رو تغییر میداد و مسلما شکل بازی عوض میشد و معلوم نبود ارسنال بتونه یه گل دیگه هم بزنه اگر تازه گل نخوره!

شما اینم در نظر بگیر که در بازی رفت تک گل آرسنال که پودولسکی زد در اثر یک کرنر اشتباه به دست اومد!
پس در همون بازی رفت کار آرسنال کاملا تموم میشد اگر اون گل زده نمیشد.

نویر هم فقط هیجان زده شد در اون صحنه.بازیکن خوبیه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
موقعی که این افساید گرفته شد بازی 1 - 0 بود نه 2 - 0
تازه معلوم نبود گل بشه هزار احتمال وجود داشت.ممکن بود مدافع بگیره یا روی بازیکن خطا کنه و متوفقش کنه یا دروازه بان دفع کنه یا بازیکن بزنه بیرون
به فرض هم گل میشد تازه بازی 2 - 0 میشد و هنوز بایرن صعود کرده بود. و در اون دقایق هایکنس تعویض هاش رو طور دیگه ای انجام میداد و تاکتیکش رو تغییر میداد و مسلما شکل بازی عوض میشد و معلوم نبود ارسنال بتونه یه گل دیگه هم بزنه اگر تازه گل نخوره!

شما اینم در نظر بگیر که در بازی رفت تک گل آرسنال که پودولسکی زد در اثر یک کرنر اشتباه به دست اومد!
پس در همون بازی رفت کار آرسنال کاملا تموم میشد اگر اون گل زده نمیشد.

نویر هم فقط هیجان زده شد در اون صحنه.بازیکن خوبیه

فقط با این تفاوت که آرسنال 35 دقیقه+وقت اضافه وقت داشت که گل بزنه نه 5 دقیقه که اون 5 دقیقه رو هم با حرکات جوانمردانه فوتبالی روبن و مولر طی شد

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
فقط با این تفاوت که آرسنال 35 دقیقه+وقت اضافه وقت داشت که گل بزنه نه 5 دقیقه که اون 5 دقیقه رو هم با حرکات جوانمردانه فوتبالی روبن و مولر طی شد

گلی که پودولسکی زد با این افساید که داور نگرفت اشتباهات داوری رو یر به یر کرد.
پس چیزی به ضرر شما نیست.

بالا