سال نو بر همه دوستان عزیز مبارک
[h=1]پاندف: آن امضا، امضاي من نبوده است![/h] [h=2]کاپيتان تيم ملي مقدونيه همچنان از گفتههاي ژوزه مورينيو درباره تقلب در مراسم بهترينهاي سال فوتبال جهان حمايت ميکند.[/h] |
|
چندي پيش ژوزه مورينيو سرمربي تيم رئال مادريد اعلام کرد: در انتخاب بهترين مربي فوتبال جهان در سال 2012 تقلب صورت گرفته است. اظهارنظري که با واکنشهاي بسيار زيادي از سوي مسوولان فيفا روبرو گشت. پس ا زاين اظهار نظر گوران پاندف، کاپيتان تيم ملي مقدونيه با حمايت از گفتههاي ژوزه مورينيو اعلام کرد: من در انتخابات بهترين مربي فوتبال جهان در سال 2012 به ژوزه مورينيو راي دادم اما نمي دانم چرا راي من به نام ويسنته دلبوسکه ثبت شده است. به گزارش ايسنا، در پي اين گفتهها فيفا با انتشار فايلي نشان داد که کاپيتان تيم ملي مقدونيه به ويسنته دل بوسکه راي داده است نه ژوزيه مورينيو. دراين فايل نام و امضاي گوران پاندف ديده ميشود. گوران پاندف در واکنش به انتشار فايل ريز آراي خود گفت: آن امضا، امضاي من نبوده است و همچنان معتقدم که من به ژوزه مورينيو راي دادهام نه دلبوسکه. پاندف ادامه داد: نمي خواهم بيانيه رسمي در اين باره منتشر کنم زيرا اکنون سرگرم بازيهاي ملي هستم. فقط مي توانم اين را بگويم که آن امضايي که فيفا آن را نشان داده است امضاي من نبوده است.مورينيو مربي مورد علاقه من است و همه اين موضوع را مي دانند. قرار است فدراسيون فوتبال مقدونيه به زودي بيانيهاي دراين باره صادر کند. |
تمام دنیا میدون فیفا ویوفا فاسد هستن
نمونه ای از تبانی های یوفا:بازی چلسی وبارسا وداوری های بارسا .........
نمونه ای از تبانی های فیفا:خرید رای توسط قطری ها برای جام جهانی 2022