• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
o9eoP.jpg

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
در واکنش به صحبت های مورینیو؛ فیفا رای پاندف را منتشر کرد
سرمربی رئال گفته بود در حالی که چند نفر از جمله گوران پاندف، کاپیتان مقدونیه، به او رای داده بودند، آرای آنها برای دل بوسکه، سرمربی اسپانیا ثبت شده بود

سایت گل- بعد از ادعا اخیر مورینیو در مورد تردید در صحت آرای انتخاب بهترین مربی سال، فیفا با انتشار آرای سرمربی و کاپیتان تیم ملی مقدونیه، به این اظهارات واکنش نشان داد.
مورینیو به تازگی دلیل عدم حضورش در مراسم فیفا گالا را از قبل مشخص بودن نفر برتر و تاثیرگذار نبودن آرا دانسته بود. او گفته بود در حالی که چند نفر از جمله گوران پاندف، کاپیتان مقدونیه، به او رای داده بودند، آرای آنها برای دل بوسکه، سرمربی اسپانیا ثبت شده بود.
اما در تصویری که فیفا از برگه رای پاندف منتشر کرده، مشخص است که او به ترتیب به دل بوسکه، مانچینی و یورگن کلوپ رای داده است.:lol:
265702hp2.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پاندف خودش گفته

مبارکش باشه چه کسی بهتر از دل بوسکه مادریدی هم هست

مورینیو میدونه چه وقت بره مراسم فیفا گالا مثل مربیتون پپ نیست پا بشه از نیویورک بره سوییس :lol:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این مساله رو این چند روزه تو سایتها دنبال میکردم ، نمیخواستم اینجا پست بدم اما جای بهتری نبود ، تاپیک توپ طلا به لطف دوستان بسته شده ...

مسخره ترین حرفی که در مورد توپ طلا و مربی سال و ... میشه زد اینه که توش دست برده بشه چون یه سری افراد مشخص هستن که رای میدن (مربی تیم ملی هر کشور ، کاپیتان و مدیر رسانه ای) و جالب اینه که بعد آرای این حدود 600 نفر منتشر میشه و معلوم میشه که هر کسی به کدوم نامزد رای داده . احتمال دست بردن توی رای تقریبا به صفر میرسه . فقط بخاطر اینکه هیجان این مراسم و انتخاب بالا بره تا روز موعود اسامی منتشر نمیشه . البته بعضی ها هم قبل از اعلام فیفا خودشون اعلام میکنن که به چه کسایی رای دادن .
مثلا همین دلبوسکه حدود یکماه قبل از مراسم گفت که به گواردیولا ، پراندلی و دی متئو رای خواهد داد . حالا مثلا فیفا بیاد بگه دلبوسکه به x و y و z رای داده ؟؟؟ همچین چیزی میگنجه ؟ دلبوسکه یا هر کس دیگه نمیاد مصاحبه کنه و بگه رای من اینطور نبوده ؟؟

اینها حرفهایی هست که شان یه مربی در سطح مورینیو رو پایین میاره .

.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مورینیو بدست یاران وفادار پایبند به ارزش های اخلاقی بارسا نابود شد رفت... ختم تاپیک...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینقدر بارسایی حرف از شعور نزنین که هر کی خیال میکنه تیم خودتون با شعورترین تیم جهانه

درکتون میکنم تو 4روز 2بار به مورینیو باختین اونم یک بار با تیم 2رئال.

اینم نمونه ای از شعور و فرهنگ تماشاگران کاتلان

luis_figo2.jpg

اقای خاص

مشاهده پیوست 326564

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یوفا دیگه گندش در اومده هم مسی هم دلبوسکه حقشون نبوده

[h=1]پاندف: آن امضا، امضاي من نبوده است![/h]
[h=2]کاپيتان تيم ملي مقدونيه همچنان از گفته‌هاي ژوزه مورينيو درباره تقلب در مراسم بهترين‌هاي سال فوتبال جهان حمايت مي‌کند.[/h]
00035109.jpg

چندي پيش ژوزه مورينيو سرمربي تيم رئال مادريد اعلام کرد: در انتخاب بهترين مربي فوتبال جهان در سال 2012 تقلب صورت گرفته است.

اظهارنظري که با واکنش‌هاي بسيار زيادي از سوي مسوولان فيفا روبرو گشت. پس ا زاين اظهار نظر گوران پاندف، کاپيتان تيم ملي مقدونيه با حمايت از گفته‌هاي ژوزه مورينيو اعلام کرد: من در انتخابات بهترين مربي فوتبال جهان در سال 2012 به ژوزه مورينيو راي دادم اما نمي دانم چرا راي من به نام ويسنته دلبوسکه ثبت شده است.

به گزارش ايسنا، در پي اين گفته‌ها فيفا با انتشار فايلي نشان داد که کاپيتان تيم ملي مقدونيه به ويسنته دل بوسکه راي داده است نه ژوزيه مورينيو. دراين فايل نام و امضاي گوران پاندف ديده مي‌شود.

گوران پاندف در واکنش به انتشار فايل ريز آراي خود گفت: آن امضا، امضاي من نبوده است و همچنان معتقدم که من به ژوزه مورينيو راي داده‌ام نه دلبوسکه.

پاندف ادامه داد: نمي خواهم بيانيه رسمي در اين باره منتشر کنم زيرا اکنون سرگرم بازي‌هاي ملي هستم. فقط مي توانم اين را بگويم که آن امضايي که فيفا آن را نشان داده است امضاي من نبوده است.مورينيو مربي مورد علاقه من است و همه اين موضوع را مي دانند.

قرار است فدراسيون فوتبال مقدونيه به زودي بيانيه‌اي دراين باره صادر کند.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اگه راست میگه باید شکایت کنه
اصل اون نامه تو فدراسیون خود اون کشور موجوده و اصلش برای همیشه بایگانی میشه و فقط فکسش ارسال میشه
مسی هم درصد آراش خیلی زیاد بوده حداقل 50 نفر باید بگن راییشون این نبوده که تا الان کسی نگفته
در کل ورزش سه(واحتمالا مارکا :lol:) و مقدونیه کوچیکتر از اونی هستن که بخوان فیفا و تشکیلاتش را زیر سوال ببرن;)

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دیگه چی میخوای

من بگم ماست سفیده ولی شما میگی سیاهه

الان قضیه همینه توپ طلای امسال هم مبارکش باشه بشه 5تا

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
عجب ! اون همه کشور میترسن حرفی بزنن و فقط مقدونیه(کجا هست این کشور اصلا؟:D)داره افشاگری! میکنه!
توپ طلا هم اگه بازیکنتون تونست تیمتون را بعد از 10 سال قهرمان cl کنه حقش هست وگرنه لیاقتش را نداره!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
این کجا هست با اون کجا هست فرق میکنه!
منظور اینه از لحاظ فوتبالی کجا هست! که معلومه کجاست و الان تو بخش ورزش با جغرافی چیکار داریم:D
اگر بتونه رآل را قهرمان cl کنه قطعا توپ طلا بعدی را میگیره ولی به اگر اش توجه کن :D

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
هر چی باشه سطح فوتبالشون از ما بیشتره هم لیگ وملی وامکانات سخت افزاری

رئال نه رآل

امیدوارم به بارسا بخوریم واون بار تیم 3 رو مورینیو بذاره ویک تحقیر دیگه نه خدایی 2010 مسی حقش بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه یه روزی گفتند این قضیه ی رای پاندف این شکلی بوده که واقعا تعمدا یک نفر جای پاندف امضا کرده تا فیفا زیر سوال بره توطئه ی مورینیو بوده من یکی اصلا تعجب نمیکنم.( این آقا واسه کمرنگ کردن موفقیت دیگران از هیچ کاری فروگذار نیست. در کل این مطلب به فیفا ربطی پیدا نمیکنه، این یک فکس از طرف فدراسیون فوتبال مقدونیه بوده و فیفا به اون فدراسیون استناد کرده)
از کسی که جلو 90 هزار نفر انگشت میکنه توی چشم یک نفر دیگه و کلی شاهکار دیگه داره این چنین کار معمولی بر میاد

پ.ن: بالطبع هم نباید انتظار داشت که اگر واقعا امضای خود پاندف باشه بعد از مصاحبه ی چند روز پیشش بیاد بگه آخی ببخشید آره انگار امضای خودمه، یا مثلا اون موقع مست بودم یا ...

صحت قضیه زمانی مشخص میشه که بصورت مکتوب شکایت کنه و فدراسیون مقدونیه مکاتبات انجام بده

اینم تصاویری که پاندف مدعی هستش امضای من این شکلیه:

goranpandev.jpg

pandevsignature.jpg

پ.ن 2: آفتاب آمد دلیل آفتاب.
اظهار نظر رو داشته باشید :rolleyes:
http://www.goal.com/iran/news/3693/...به-من-زنگ-زد?source=breakingnews&ICID=HP_BN_2

مورینیو: صداقت پاندف را ستایش می کنم /حالا هیچ کس نمی‌تواند از من انتقاد کند

مورینیو گفته: «پاندف یکی از آنهایی بود که به من زنگ زد. بقیه ترجیح دادند نامشان فاش نشود ;) (چقدر همه چیز طبیعیه ، مورینیویی که چندساله به فیفا و یوفا اتهام میزنه یک دفعه تصمیم میگیره باقی شهودی که میتونه کاملا فیفا رو باهاش خط خطی کنه رو مخفی میزاره و اسمی ازشون نمیبره، آیا شما باورتان میشود ؟ فرصتی که سالها انتظارش رو میکشید)و من باید به این احترام بگذارم. من صداقت و قدرت گوران را می‌ستایم.

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تمام دنیا میدون فیفا ویوفا فاسد هستن

90068027926823027378.jpg

نمونه ای از تبانی های یوفا:بازی چلسی وبارسا وداوری های بارسا .........

نمونه ای از تبانی های فیفا:خرید رای توسط قطری ها برای جام جهانی 2022

Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تمام دنیا میدون فیفا ویوفا فاسد هستن

90068027926823027378.jpg

نمونه ای از تبانی های یوفا:بازی چلسی وبارسا وداوری های بارسا .........

نمونه ای از تبانی های فیفا:خرید رای توسط قطری ها برای جام جهانی 2022

بازي منچستر رئال رو يادت رفت :D

بالا