• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
01586735403851194009.jpg

:lol::lol::lol::lol:

چرا از *** بارسا میذاری؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

البت ابن فقط تعداد گل ها توي ليگ انگليس هستش و کل گل هاي زده شده منچستر توي ساير مسابقات نيست

افشين جان وقتي چيزي براي ارائه دادن نداره تيمشون بايد از رقيبشون مايه بذارن ديگه :D

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
البت ابن فقط تعداد گل ها توي ليگ انگليس هستش و کل گل هاي زده شده منچستر توي ساير مسابقات نيست

افشين جان وقتي چيزي براي ارائه دادن نداره تيمشون بايد از رقيبشون مايه بذارن ديگه :D

سید

ی بازیکن با 23بازیکن منچستر مقایسه کنید

فقط خواستم بگم الکی اسپانیا(لالیگا)بهترین لیگ دنیا نشده.11بازیکن فیفا همگی تو لالیگا بازی میکنن میدونی یا نه؟

تفاوت بازیکن لیگ اسپانیا و تیم منچستر:p

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
+همون منچستر تو 2012 تو اروپا چه حرفی داشت فک نکنم زیاد تو اروپا گل زده

اخر هم رفتین با تیم های پلان (درجه 2)اروپا بازی کردین که بیلبائو حذفتون کرد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
محمد جان با ضد فوتبال نباید بحث کرد

فیفا!!! خوبه هر چند وقت یکبار یکی از کثافت کاری هاشون رو میشه! فرض کن پلاتینی رئیس فیفا بشه!

چرا از داشته های خودتون مایه نمیذارید؟

یکی از دلایل اینکه طرفدار فوتبال انگلیسم این هست وقتی یکی کم میاره پشت اون یکی پنهان نمیشه!

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سید

ی بازیکن با 23بازیکن منچستر مقایسه کنید

فقط خواستم بگم الکی اسپانیا(لالیگا)بهترین لیگ دنیا نشده.11بازیکن فیفا همگی تو لالیگا بازی میکنن میدونی یا نه؟

تفاوت بازیکن لیگ اسپانیا و تیم منچستر:p

البت سطح ساير تيمها به جز دو سه تيم اول توي اسپانيا خيلي پايينه و ميشه اينجوري مقايسه کرد باهم قياس مع الفارقه

حالا چه اون سال چه امسال حذف شديم اون سال با اون تيم اونجوري و امسال هم اينجوري

بعضي وقتها مهم نيست چقدر خوب باشي اتفاقاته که يهو نتيجه رو عوض ميکنه

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
محمد جان با ضد فوتبال نباید بحث کرد

فیفا!!! خوبه هر چند وقت یکبار یکی از کثافت کاری هاشون رو میشه! فرض کن پلاتینی رئیس فیفا بشه!

چرا از داشته های خودتون مایه نمیذارید؟

یکی از دلایل اینکه طرفدار فوتبال انگلیسم این هست وقتی یکی کم میاره پشت اون یکی پنهان نمیشه!

والا :دي

اخه دليل اينکه 11 تا توي يه ليگ هستن که باعث نميشه اون بهترين ليگ باشه

کلا ليگ که 2 تا بازي نيست جان ميتي :دي

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازم باید اشاره کنم که نمیشه دو لیگ رو با هم قیاس کرد :eh:

اما همین اسپانیایی که میگن دو قطبیه، عملکرد تیم هایی مثل آلاوز، ساراگوسا، اتلتیکو مادرید، سویا،بیلبائو و .. در جام های یوفا فوق العاده بوده، حتی والنسیای چندسال پیش. درسته که از لحاظ مالی به پای تیم های لیگ برتری نمیرسند اما واقعا نتایج بهتری گرفتند (در جام یوفا). شما منچستر، چلسی یا من سیتی رو فاکترو بگیرید( در این دو سال اخیر) میبینید که تیم های دیگر انگلیسی تا به امروز در جام یوفا خیلی موفق نبودند، فکر کنم میدلزبرو تا فینال پیش رفت که سویا تونست پیروز بشه. در کل فقط روی کاغذ اونم در یه برهه ی 15-10 ساله، تیم های اسپانیای نتایج بهتری داشتند (مقصودم بردن جامها هستش نه اینکه مثلا چندتیم از یک کشور در کدوم مرحله حاضر بودند) و در سطح ملی موفق تر بودند. مورینیو که به جزیره برگرده همه چیز مثل قبل میشه و لیگ برتر توی صدر خبرها میره

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
+همون منچستر تو 2012 تو اروپا چه حرفی داشت فک نکنم زیاد تو اروپا گل زده

اخر هم رفتین با تیم های پلان (درجه 2)اروپا بازی کردین که بیلبائو حذفتون کرد

یه کلام از مادر عروس
به شخصه اعتقاد دارم اگر رئال از اروپا حذف بشه امثال شما طرفدار بارسا میشین
بهترین لیگ دنیارو با این اعداد و ارقام نمیسنجند
لیگ دو قطبی رو که امثال دیگه شده تک قطبی هیچوقت برتری به لیگ هایی مثل برتر و بوندسلیگا نداره
تصور کن یه روزی یه امار از من سیتی بزارم و با رئال مقایسه کنم و بگم من سیتی عجب تیمیه. منی که طرفدار یونایتدم. چه شلم شوربایی شود. مطمئنی شما طرفدار رئالی؟؟؟؟؟
برای یونایتد لیگی مثل یورو لیگ در حد اتحادیه انگلستان هم نیست که بخواد اونو جدی بگیره. این لیگ برای امثال جام ندیده اسپانیایی هست که تو کشور خودشون به زحمت هر دهه یه جام میگیرند. تیم هایی که زیر سایه رئال و بارسا مثل علف کف جنگل هیچوقت رشد نمیکنند. این جور تیم ها تمام هدفشون رو میزارند تو اروپا که شاید یه پخی بشن.
وقتی مورینیو میگه فوتبال در انگلستان زندگیه هنوز امثال تو کار دارید بفهمید این یعنی چی؟
تیم های انگلسیی لیگ داخلیشون رو خیلی جدی تر از لیگ اروپایی دنبال می کنند. البته با اینحال هم دهه اخیر چمپیونز لیگ رو قرق کرده بودند.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
یه کلام از مادر عروس به شخصه اعتقاد دارم اگر رئال از اروپا حذف بشه امثال شما طرفدار بارسا میشین بهترین لیگ دنیارو با این اعداد و ارقام نمیسنجند لیگ دو قطبی رو که امثال دیگه شده تک قطبی هیچوقت برتری به لیگ هایی مثل برتر و بوندسلیگا نداره تصور کن یه روزی یه امار از من سیتی بزارم و با رئال مقایسه کنم و بگم من سیتی عجب تیمیه. منی که طرفدار یونایتدم. چه شلم شوربایی شود. مطمئنی شما طرفدار رئالی؟؟؟؟؟ برای یونایتد لیگی مثل یورو لیگ در حد اتحادیه انگلستان هم نیست که بخواد اونو جدی بگیره. این لیگ برای امثال جام ندیده اسپانیایی هست که تو کشور خودشون به زحمت هر دهه یه جام میگیرند. تیم هایی که زیر سایه رئال و بارسا مثل علف کف جنگل هیچوقت رشد نمیکنند. این جور تیم ها تمام هدفشون رو میزارند تو اروپا که شاید یه پخی بشن. وقتی مورینیو میگه فوتبال در انگلستان زندگیه هنوز امثال تو کار دارید بفهمید این یعنی چی؟ تیم های انگلسیی لیگ داخلیشون رو خیلی جدی تر از لیگ اروپایی دنبال می کنند. البته با اینحال هم دهه اخیر چمپیونز لیگ رو قرق کرده بودند.

توصیه میشه اول آداب معاشرت آموخته
سپس مصطفیذ کنید

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
لیگ انگلیس از بس لیگ شاخیه در 20 سال گذشته فقط یکبار برنده توپ طلا از این لیگ بوده! :eek:
ولی چون لالیگا درپیته امسال کل 11 بازیکن منتخب جهان تو این لیگ بازی می کردن :wacko:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بدون در نظر گرفتن مسائل فنی، سرمایه ها و سرمایه گذاری در انگلیس به مراتب بیشتر از اسپانیاست، اونم به بستر های اقتصادی انگلیس مربوطه. مثلا لیورپول که در اختیار مالکین امریکایی هستش( اگر که درست یادم باشه). چلسی، من سیتی، آرسنال که تقریبا میدونیم سهام دار هاش چقدر گردن کلفتند، منچستر یونایتد، حتی تاتنهام که از خیلی تیم های اسپانیایی متمول تره،

لیگ برتر سرمایه گذاری های هنگفتی رو توی دل خودش داره، قبلا هم گفتم، توی 30 سال اخیر امسال اولین بار بود که ارزش پوند کاهش پیدا کرد. البته این مسائل اقتصادی هم مفید بوده و هم مضر، مفیدش کم شدن فاصله ها و بکارگیری مربیان و بازیکنان تراز اول جهان هستتش و مضراتش هم بهره کشی مالی از تیم های فوتبال توسط سرمایه گذارانی چون گلیزرها هستش.

برای یک قیاس منصفانه، میباست ورودی و خروجی های مالی باشگاهها، معرفی استعداد و بازیکن ها، موفقیت های اروپایی و درون کشوری رو با هم قیاس کرد.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
توصیه میشه اول آداب معاشرت آموخته
سپس مصطفیذ کنید
حتما در دیدگاه های بعدی لحاظ میکنم
بالاخره باید از شما دانایان چیزهای زیادی یاد گرفت.
اگر جوابیه ای دارید بگین وگرنه اسپم دادن کاری نداره.
انشالا امسال رئال شما قهرمان بشه تا تاپیک تازه رونق گرفته شما که با دستمال نمیشد گردگیریش کرد دوباره از رونق نیافته(به عنوان هوادار همیشه در صحنه رئال بعد از طی یه هفته طوفانی)
در ضمن چند مزیت لالیگا رو هم از لحاظ میزان جذابیت بفرمایید بیشتر مستفیذ میشیم. بد نیست از دانش بیکران شما در زمینه فوتبال دیگر علاقمندان هم استفاده کنند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جذابیت یک ویژگی بسیار مهمه، بدون شک اگه بخوایم جانب حق رو بگیریم لیگ برتر جذاب تره، اما هنوز بهترین نیست. همونطوری که در واژه نهفتست، جذابتره

جذابیت هم یک فاکتور بسیار مهمه. بدون شک لیگ برتر جذاب تره اما دلیل نمیشه که بهترین هم باشه. ویژگی اصلی این لیگ جذابیتشه و لالیگا افتخارات باشگاهی و در پی اون افتخارات ملیشه.

این قصه سر دراز داره، هر کدوم پوئن های مثبت و منفی زیادی دارن، شاید اگر که سرمایه ایی که در فوتبال انگلیس تزریق شده در اسپانیا تزریق میشد قضایا متفاوت بود یا اینکه اگر بجای بارسا، منچستر در اون فینال ها قهرمان میشد قضایا بالکل توفیق پیدا میکرد. چون چلسی هم سال گذشته قهرمان شده بود و امار لیگ برتری ها عالی میشد.

:happy:
http://www.vajehyab.com/moein/مستفیض

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
لحاظ کن

اصلن پشیمون شدم همون پست هم زدم

اون بنده خدا میگفت با هرکسی نباید ......

خوب الان جواب چیو بدم؟

گفتین به شخصه اعتقاد دارم که من اعتقادات شما رو چکار کنم

حالا شما مطمئنی طرفدار منچستری؟

اخه اینام شد حرف

بعد هم شما نمیخاد برا رئال دعا بفرمایید همون تیمتون دعا کردین بسه

تاپیکشم از قبل عید تمیز کردیم برا عید تمیز شد

حالا حتما یه سری بزنین

البته این بحث که قدیمی شد قبلنم پست زدم پاک کرد مدیر

----

حالا نمیدونم به چی میگن جذابیت

این همه پول خرج شده میلیاردی

اگه اسپانیا به مرده هاش بزنن زنده بشن یه حرکتی میزنن

تیم منتخب که یه دونه نداشت لیگ جزیره

خوب فوتبالی که همش تبلیغ و جوسازی الکی با پوله

ملت جو گیر میشن فک میکنن خبریه

از محمد اقا هم جهت به فیض رسوندن ما تشکر میکنیم

بهتر شد؟ دی:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یه کلام از مادر عروس
به شخصه اعتقاد دارم اگر رئال از اروپا حذف بشه امثال شما طرفدار بارسا میشین
بهترین لیگ دنیارو با این اعداد و ارقام نمیسنجند
لیگ دو قطبی رو که امثال دیگه شده تک قطبی هیچوقت برتری به لیگ هایی مثل برتر و بوندسلیگا نداره
تصور کن یه روزی یه امار از من سیتی بزارم و با رئال مقایسه کنم و بگم من سیتی عجب تیمیه. منی که طرفدار یونایتدم. چه شلم شوربایی شود. مطمئنی شما طرفدار رئالی؟؟؟؟؟
برای یونایتد لیگی مثل یورو لیگ در حد اتحادیه انگلستان هم نیست که بخواد اونو جدی بگیره. این لیگ برای امثال جام ندیده اسپانیایی هست که تو کشور خودشون به زحمت هر دهه یه جام میگیرند. تیم هایی که زیر سایه رئال و بارسا مثل علف کف جنگل هیچوقت رشد نمیکنند. این جور تیم ها تمام هدفشون رو میزارند تو اروپا که شاید یه پخی بشن.
وقتی مورینیو میگه فوتبال در انگلستان زندگیه هنوز امثال تو کار دارید بفهمید این یعنی چی؟
تیم های انگلسیی لیگ داخلیشون رو خیلی جدی تر از لیگ اروپایی دنبال می کنند. البته با اینحال هم دهه اخیر چمپیونز لیگ رو قرق کرده بودند.

وقتی تونستین رکورد لیورپول رو بشکونید اونوقت باهات کل کل میکنم

چون هنوز زیر لیورپول هستید وقتی رسیدید اونوقت باهات کل کل میکنم فهمیدی:lol:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
وقتی تونستین رکورد لیورپول رو بشکونید اونوقت باهات کل کل میکنم

چون هنوز زیر لیورپول هستید وقتی رسیدید اونوقت باهات کل کل میکنم فهمیدی:lol:

میشه بفرمایید رکورد لیورپول تو چی؟
آهان منظورتون چمپیونز لیگه.
باید خدمتتون عرض کنم که ناتینگهام فارست هم دو بار قهرمان اروپا شده. هنوز نفهمیدی تدوام قهرمانی و حفظ قدرت تیمی لازمه یه تیم مدعی هست
تیم هایی مثل آژاکس و لیورپول یه زمانی دوره داشتند. با احترام نسبت به این تیم ها که واقعا اون زمان قدرتی بودند، خواهشمندست نسبت به آویزان شدن از افتخارت دیگر تیم ها برای رفع عقده نسبت به یونایتد اکیدا خودداری فرمایید
توسل به مسی، بیلبائو، لیورپول، چلسی، ونگر و .... نشون دهنده اینه که شما از داشته های دیگران برای طرفداری از رئال مادرید(تنها تیم قدرتمند تمامی دوران ها) و تخریب تیم هایی مثل یونایتد استفاده میکنید.
اینقدر بیلبائو بیلبائو کردی کسی ندونه فکر میکنه تو خود باسک دنیا اومدی.
به نظر من از وقتی فوتبال رو فهمیدی هنوز یه چمپیونز دست کاپیتان رئال ندیدی
هر وقت در طول دوران عمرت یه بار دیدی یه رئالی کاپ قهرمانی اروپا رو بالا برد بعد بیا اینجا با تیم های دیگه کل کل کن
لااقل تو لیگ هم ابهتی ندارید که آدم بگه اینجا هیچی نشدید اونجاور دارید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
میشه بفرمایید رکورد لیورپول تو چی؟
آهان منظورتون چمپیونز لیگه.
باید خدمتتون عرض کنم که ناتینگهام فارست هم دو بار قهرمان اروپا شده. هنوز نفهمیدی تدوام قهرمانی و حفظ قدرت تیمی لازمه یه تیم مدعی هست
تیم هایی مثل آژاکس و لیورپول یه زمانی دوره داشتند. با احترام نسبت به این تیم ها که واقعا اون زمان قدرتی بودند، خواهشمندست نسبت به آویزان شدن از افتخارت دیگر تیم ها برای رفع عقده نسبت به یونایتد اکیدا خودداری فرمایید
توسل به مسی، بیلبائو، لیورپول، چلسی، ونگر و .... نشون دهنده اینه که شما از داشته های دیگران برای طرفداری از رئال مادرید(تنها تیم قدرتمند تمامی دوران ها) و تخریب تیم هایی مثل یونایتد استفاده میکنید.
اینقدر بیلبائو بیلبائو کردی کسی ندونه فکر میکنه تو خود باسک دنیا اومدی.
به نظر من از وقتی فوتبال رو فهمیدی هنوز یه چمپیونز دست کاپیتان رئال ندیدی
هر وقت در طول دوران عمرت یه بار دیدی یه رئالی کاپ قهرمانی اروپا رو بالا برد بعد بیا اینجا با تیم های دیگه کل کل کن
لااقل تو لیگ هم ابهتی ندارید که آدم بگه اینجا هیچی نشدید اونجاور دارید

باشه از تو نصیحت:rolleyes:

باشه

بالا