:lol::lol::lol::lol:
چرا از *** بارسا میذاری؟
دوس دارمچرا از *** بارسا میذاری؟
البت ابن فقط تعداد گل ها توي ليگ انگليس هستش و کل گل هاي زده شده منچستر توي ساير مسابقات نيست
افشين جان وقتي چيزي براي ارائه دادن نداره تيمشون بايد از رقيبشون مايه بذارن ديگه
سید
ی بازیکن با 23بازیکن منچستر مقایسه کنید
فقط خواستم بگم الکی اسپانیا(لالیگا)بهترین لیگ دنیا نشده.11بازیکن فیفا همگی تو لالیگا بازی میکنن میدونی یا نه؟
تفاوت بازیکن لیگ اسپانیا و تیم منچستر
محمد جان با ضد فوتبال نباید بحث کرد
فیفا!!! خوبه هر چند وقت یکبار یکی از کثافت کاری هاشون رو میشه! فرض کن پلاتینی رئیس فیفا بشه!
چرا از داشته های خودتون مایه نمیذارید؟
یکی از دلایل اینکه طرفدار فوتبال انگلیسم این هست وقتی یکی کم میاره پشت اون یکی پنهان نمیشه!
+همون منچستر تو 2012 تو اروپا چه حرفی داشت فک نکنم زیاد تو اروپا گل زده
اخر هم رفتین با تیم های پلان (درجه 2)اروپا بازی کردین که بیلبائو حذفتون کرد
یه کلام از مادر عروس به شخصه اعتقاد دارم اگر رئال از اروپا حذف بشه امثال شما طرفدار بارسا میشین بهترین لیگ دنیارو با این اعداد و ارقام نمیسنجند لیگ دو قطبی رو که امثال دیگه شده تک قطبی هیچوقت برتری به لیگ هایی مثل برتر و بوندسلیگا نداره تصور کن یه روزی یه امار از من سیتی بزارم و با رئال مقایسه کنم و بگم من سیتی عجب تیمیه. منی که طرفدار یونایتدم. چه شلم شوربایی شود. مطمئنی شما طرفدار رئالی؟؟؟؟؟ برای یونایتد لیگی مثل یورو لیگ در حد اتحادیه انگلستان هم نیست که بخواد اونو جدی بگیره. این لیگ برای امثال جام ندیده اسپانیایی هست که تو کشور خودشون به زحمت هر دهه یه جام میگیرند. تیم هایی که زیر سایه رئال و بارسا مثل علف کف جنگل هیچوقت رشد نمیکنند. این جور تیم ها تمام هدفشون رو میزارند تو اروپا که شاید یه پخی بشن. وقتی مورینیو میگه فوتبال در انگلستان زندگیه هنوز امثال تو کار دارید بفهمید این یعنی چی؟ تیم های انگلسیی لیگ داخلیشون رو خیلی جدی تر از لیگ اروپایی دنبال می کنند. البته با اینحال هم دهه اخیر چمپیونز لیگ رو قرق کرده بودند.
حتما در دیدگاه های بعدی لحاظ میکنمتوصیه میشه اول آداب معاشرت آموخته
سپس مصطفیذ کنید
یه کلام از مادر عروس
به شخصه اعتقاد دارم اگر رئال از اروپا حذف بشه امثال شما طرفدار بارسا میشین
بهترین لیگ دنیارو با این اعداد و ارقام نمیسنجند
لیگ دو قطبی رو که امثال دیگه شده تک قطبی هیچوقت برتری به لیگ هایی مثل برتر و بوندسلیگا نداره
تصور کن یه روزی یه امار از من سیتی بزارم و با رئال مقایسه کنم و بگم من سیتی عجب تیمیه. منی که طرفدار یونایتدم. چه شلم شوربایی شود. مطمئنی شما طرفدار رئالی؟؟؟؟؟
برای یونایتد لیگی مثل یورو لیگ در حد اتحادیه انگلستان هم نیست که بخواد اونو جدی بگیره. این لیگ برای امثال جام ندیده اسپانیایی هست که تو کشور خودشون به زحمت هر دهه یه جام میگیرند. تیم هایی که زیر سایه رئال و بارسا مثل علف کف جنگل هیچوقت رشد نمیکنند. این جور تیم ها تمام هدفشون رو میزارند تو اروپا که شاید یه پخی بشن.
وقتی مورینیو میگه فوتبال در انگلستان زندگیه هنوز امثال تو کار دارید بفهمید این یعنی چی؟
تیم های انگلسیی لیگ داخلیشون رو خیلی جدی تر از لیگ اروپایی دنبال می کنند. البته با اینحال هم دهه اخیر چمپیونز لیگ رو قرق کرده بودند.
وقتی تونستین رکورد لیورپول رو بشکونید اونوقت باهات کل کل میکنم
چون هنوز زیر لیورپول هستید وقتی رسیدید اونوقت باهات کل کل میکنم فهمیدی:lol:
میشه بفرمایید رکورد لیورپول تو چی؟
آهان منظورتون چمپیونز لیگه.
باید خدمتتون عرض کنم که ناتینگهام فارست هم دو بار قهرمان اروپا شده. هنوز نفهمیدی تدوام قهرمانی و حفظ قدرت تیمی لازمه یه تیم مدعی هست
تیم هایی مثل آژاکس و لیورپول یه زمانی دوره داشتند. با احترام نسبت به این تیم ها که واقعا اون زمان قدرتی بودند، خواهشمندست نسبت به آویزان شدن از افتخارت دیگر تیم ها برای رفع عقده نسبت به یونایتد اکیدا خودداری فرمایید
توسل به مسی، بیلبائو، لیورپول، چلسی، ونگر و .... نشون دهنده اینه که شما از داشته های دیگران برای طرفداری از رئال مادرید(تنها تیم قدرتمند تمامی دوران ها) و تخریب تیم هایی مثل یونایتد استفاده میکنید.
اینقدر بیلبائو بیلبائو کردی کسی ندونه فکر میکنه تو خود باسک دنیا اومدی.
به نظر من از وقتی فوتبال رو فهمیدی هنوز یه چمپیونز دست کاپیتان رئال ندیدی
هر وقت در طول دوران عمرت یه بار دیدی یه رئالی کاپ قهرمانی اروپا رو بالا برد بعد بیا اینجا با تیم های دیگه کل کل کن
لااقل تو لیگ هم ابهتی ندارید که آدم بگه اینجا هیچی نشدید اونجاور دارید