کاری نداریم که رئال با داوری اومد بالا یا بدون داوری ، اصلا کاری به این بحث ندارم که عمدی در کار بوده یا نه
اما حقیقتی که هممون دیدیم این بود تا قبل از اخراج نانی، منچستر بصورت محسوس برتر بود، از طرفی خداوکیلی نانی وقتی توپ توی هوا بود اربلوئا رو ندید، اصلا گیریم که دید، اما تو اون شرایط یک دفعه قرمز دادن منصفانه نبود. اون اخراج روند بازی رو بالکل عوض کرد.
مطلب بعدی اینکه رئال امسال اصلا در حد و اندازه های یک قهرمان نیست، پیگیر فوتبال باشی میبینی که پارسال به مراتب از امسال قویتر بوده، بارسا هم از سال 2008 تا به امروز در ضعیف ترین حالت خودش به سر میبره.
یکی از دوستان گفت رئال واسه بازی دیشب انگیزه نداشت، برادر، رئال مادرید ذوب آهن اصفهان نیست که واسه یه بازی انگیزه نداشته باشه که... میخواست اما نتونست اونم یه دلیل داشت، نبود ژابی آلونسو
اما حالا که اسم ژابی الونسو اومد نباید فراموش کنیم که اگر که یوفا ایشون رو جریمه یا محروم نکنه بدون شک غیر عادلانه تصمیم گرفته، چون یک دفعه در 3 دقیقه هم راموس هم آلونسو تصمیم میگیرند وقتی تیمشون 3 برصفر جلوئه و گالا توان فشار اوردن هم نداره به نشانه ی اعتراض به داور زیر توپ بزنند. اینجاست که عیار یوفا در مورد توطئه ی حمایت به سود رئال مادرید محک خواهد خورد.
نکته ی آخر اینکه از نظر داوری تو این 15-14 سالی که لیگ قهرمانان رو دنبال میکنم این فصل فاجعه بار ترین فصلی بوده که بخاطر دارم . اشتباهات بازی رئال منچستر، بازی بارسا پی اس جی، میلان بارسا، دورتموند مالاگا و ...
اشتباهات مرگباری بودن که تاثیر مستقیم روی نتایج پایانی مسابقه داشتند.
معلوم نیست کولینا داره چکار میکنه، سطح داوری توی فوتبال اروپا شدیدا نزول کرده.
از میلاد عزیز هم بابت اینکه همه ی طرفدار های بارسا رو بی شعور و نفهم دونستند تشکر ویژه دارم، از این بصیرت ها هر کسی نداره که متوجه چنین مطلب مهمی بشه.
پ.ن: در مورد پماد سوختگی، دوستان بی زحمت از این اسم استفاده نکنند، پتنت و حق کپی رایتش در قسمت فوتبال پی تی در اختیار بنده میباشد، یاد دوستان باشه اولین بار در تاپیک یکی از تیم ها تبلیغش کردم پس بی زحمت حق امتیاز بنده فراموش نشه
در ازاش میتوانید از آب بریز اونجا که خونوک شه، بشین تو تشت آب یخ، و این قبیل جملات استفاده کنید