• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
فرق است بین نفهم بودن و اینکه یه نفر خودشو به نفهمی بزنه.
انقدر تلویزیون های مختلف تحلیل کردن بازی رئال - یونایتد رو.
منچستری ها گل هاشون تو رفت و برگشت مردود بود.
حالا تو کدوم یکی از گزینه های سطر اول هستی؟

ماشالا یکی از یکی با ادب تر. آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است. با تشکر.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کس اسم منو اورد

دیگه زبونم مو در اورد بخدا

تیم جدید علیرضا دورتموند

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کاری نداریم که رئال با داوری اومد بالا یا بدون داوری ، اصلا کاری به این بحث ندارم که عمدی در کار بوده یا نه

اما حقیقتی که هممون دیدیم این بود تا قبل از اخراج نانی، منچستر بصورت محسوس برتر بود، از طرفی خداوکیلی نانی وقتی توپ توی هوا بود اربلوئا رو ندید، اصلا گیریم که دید، اما تو اون شرایط یک دفعه قرمز دادن منصفانه نبود. اون اخراج روند بازی رو بالکل عوض کرد.

مطلب بعدی اینکه رئال امسال اصلا در حد و اندازه های یک قهرمان نیست، پیگیر فوتبال باشی میبینی که پارسال به مراتب از امسال قویتر بوده، بارسا هم از سال 2008 تا به امروز در ضعیف ترین حالت خودش به سر میبره.

یکی از دوستان گفت رئال واسه بازی دیشب انگیزه نداشت، برادر، رئال مادرید ذوب آهن اصفهان نیست که واسه یه بازی انگیزه نداشته باشه که... میخواست اما نتونست اونم یه دلیل داشت، نبود ژابی آلونسو

اما حالا که اسم ژابی الونسو اومد نباید فراموش کنیم که اگر که یوفا ایشون رو جریمه یا محروم نکنه بدون شک غیر عادلانه تصمیم گرفته، چون یک دفعه در 3 دقیقه هم راموس هم آلونسو تصمیم میگیرند وقتی تیمشون 3 برصفر جلوئه و گالا توان فشار اوردن هم نداره به نشانه ی اعتراض به داور زیر توپ بزنند. اینجاست که عیار یوفا در مورد توطئه ی حمایت به سود رئال مادرید محک خواهد خورد.

نکته ی آخر اینکه از نظر داوری تو این 15-14 سالی که لیگ قهرمانان رو دنبال میکنم این فصل فاجعه بار ترین فصلی بوده که بخاطر دارم . اشتباهات بازی رئال منچستر، بازی بارسا پی اس جی، میلان بارسا، دورتموند مالاگا و ...
اشتباهات مرگباری بودن که تاثیر مستقیم روی نتایج پایانی مسابقه داشتند.

معلوم نیست کولینا داره چکار میکنه، سطح داوری توی فوتبال اروپا شدیدا نزول کرده.

از میلاد عزیز هم بابت اینکه همه ی طرفدار های بارسا رو بی شعور و نفهم دونستند تشکر ویژه دارم، از این بصیرت ها هر کسی نداره که متوجه چنین مطلب مهمی بشه.

پ.ن: در مورد پماد سوختگی، دوستان بی زحمت از این اسم استفاده نکنند، پتنت و حق کپی رایتش در قسمت فوتبال پی تی در اختیار بنده میباشد، یاد دوستان باشه اولین بار در تاپیک یکی از تیم ها تبلیغش کردم پس بی زحمت حق امتیاز بنده فراموش نشه:D

در ازاش میتوانید از آب بریز اونجا که خونوک شه، بشین تو تشت آب یخ، و این قبیل جملات استفاده کنید :p

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
محمد اقا
الان به صورت محسوس برتر بود
منظور همون گلهایی هست که یکیش کرنر نبود اصلن رفت تو گل دیگه
نه؟
اخه من نمیدونم میگن
کوه رو تو چشم خودش نمیبینه کاه رو تو چشم مردم میبینه
(اینو کسی قبلن نگفته؟ کسب اجازه میکنم اگه کسی گفته ناراضیه من ویرایش کنم:D)
برا خودشون رو نمیبینن
البته شاید اونجا داوره خوب کار کرده بقیه رو بد کار کرده حتما :eek:
دیشب هم یکی از عوامل بد بازی کردنشون این بود که خیالشون جمع شده بود
میلان با بارسا بازی داشت همین بلا سرش نیومد
وایساده بودن فقط دفاع میکردن
یکی دیگشم رئال بازیساز زیاد داره حالا به سطح آلونسو نرسیدن خودش مشکله

هزار بار داوره تلاششو میکنه خوب قضاوت کنه
حالا در سطح پایینیه, تواناییشو نداره, بله درسته

اخه اونی که قرعه کشی رو میگه کی رو با کی انداختن
اون رو با اون یکی
دیگه ادم چی بگه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بیخیال

از عوامل قهرمان cl در اروپا اینه

در هر دوتیم قبلی که مورینیو فاتح لیگ قهرمانان شده در مرحله ی گروهی به عنوان تیم دوم صعود کرده!

در هر دو تیم قبلی اینتر وپورتو در سال اول clکسب نکرد!

در هر دو تیم اینتروپورتو والان هم رئال مادرید.در هر بازی که با دروگبا بازی داشته وبرنده شدنم فاتح لیگ قهرمان اروپا شده امسال هم از این قاعده مستثنی نیست

با پورتو با مارسی دروگبا تو مارسی بازی میکرد.با اینتر با چلسی .الان هم رئال مادرید با گالا

اینا همه عوامل قهرمانی هستن ومن میگم امسال دهمین سی ال رو واسه رئال میگیره وخواهید دید

پس لطفا ربط به داوری ندین

فصل 2011بازی با بارسا که هیچ راحت میتونستیم سی ال بگیریم که به لطف الوز نشد

فصل 2012 هم بازی با بایرن گل اولی که تو اره نا زدن به رئال افساید وفرانک ریبری مانع دید کاسیاس شد اینم یکی دیگه .بماند بازی برگشت هم چند تا تو برنابئو علیه رئال سوت زد

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
کاری نداریم که رئال با داوری اومد بالا یا بدون داوری ، اصلا کاری به این بحث ندارم که عمدی در کار بوده یا نه

اما حقیقتی که هممون دیدیم این بود تا قبل از اخراج نانی، منچستر بصورت محسوس برتر بود، از طرفی خداوکیلی نانی وقتی توپ توی هوا بود اربلوئا رو ندید، اصلا گیریم که دید، اما تو اون شرایط یک دفعه قرمز دادن منصفانه نبود. اون اخراج روند بازی رو بالکل عوض کرد.

مطلب بعدی اینکه رئال امسال اصلا در حد و اندازه های یک قهرمان نیست، پیگیر فوتبال باشی میبینی که پارسال به مراتب از امسال قویتر بوده، بارسا هم از سال 2008 تا به امروز در ضعیف ترین حالت خودش به سر میبره.

یکی از دوستان گفت رئال واسه بازی دیشب انگیزه نداشت، برادر، رئال مادرید ذوب آهن اصفهان نیست که واسه یه بازی انگیزه نداشته باشه که... میخواست اما نتونست اونم یه دلیل داشت، نبود ژابی آلونسو

اما حالا که اسم ژابی الونسو اومد نباید فراموش کنیم که اگر که یوفا ایشون رو جریمه یا محروم نکنه بدون شک غیر عادلانه تصمیم گرفته، چون یک دفعه در 3 دقیقه هم راموس هم آلونسو تصمیم میگیرند وقتی تیمشون 3 برصفر جلوئه و گالا توان فشار اوردن هم نداره به نشانه ی اعتراض به داور زیر توپ بزنند. اینجاست که عیار یوفا در مورد توطئه ی حمایت به سود رئال مادرید محک خواهد خورد.

نکته ی آخر اینکه از نظر داوری تو این 15-14 سالی که لیگ قهرمانان رو دنبال میکنم این فصل فاجعه بار ترین فصلی بوده که بخاطر دارم . اشتباهات بازی رئال منچستر، بازی بارسا پی اس جی، میلان بارسا، دورتموند مالاگا و ...

از میلاد عزیز هم بابت اینکه همه ی طرفدار های بارسا رو بی شعور و نفهم دونستند تشکر ویژه دارم، از این بصیرت ها هر کسی نداره که متوجه چنین مطلب مهمی بشه.

پ.ن: در مورد پماد سوختگی، دوستان بی زحمت از این اسم استفاده نکنند، پتنت و حق کپی رایتش در قسمت فوتبال پی تی در اختیار بنده میباشد، یاد دوستان باشه اولین بار در تاپیک یکی از تیم ها تبلیغش کردم پس بی زحمت حق امتیاز بنده فراموش نشه:D

در ازاش میتوانید از آب بریز اونجا که خونوک شه، بشین تو تشت آب یخ، و این قبیل جملات استفاده کنید :p

آره خوب منچستر بهتر بود :D تو تاریخ هم فک کنم ثبت نشده که تیمی گل های رفت و برگشت رو با آفساید و کرنر اشتباه بزنه !!!

در مورد بازی گالا و رئال هم نیازی به کل کل نیست . همون بحثه پماده :D

در ضمن از کی تا حالا تیکه هایی که ما 10 سال پیش تو تهران استفاده میکردیم رو شما اختراع کردی؟
من میگم یه سر به ثبت اختراعات بزن تا برای شکایت بتونی از طریق مراجع قانونی اقدام کنی :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ای بابا، خوبه اول پست نوشتم کاری به مسائل داوری ندارم، یعنی اینکه هم به نفع رئال بوده هم بعضی جاها به ضرر رئال
حرفم این بود که خداییش اخراج نداشت، همونطور که به قول شما کرنر نبود، فقط هنوز کسی قبول نکرده که واقعا اون اخراج روند بازی رو عوض کرده.

هممون دیدیم تا نانی اخراج شد، توپ از پشت محوطه ی منچستر عقب تر نمیرفت. اگر گرفتن یک کرنر اشتباه نتیجش یک گل بود اما اخراج نانی نتیجش باختن بازی بود. همینی که مورینیو امسال از داوری حرف نمیزنه کلی پیغام داره. :)

امسال رئال از اشتباهات داوری منتفع بوده، اگه کسی بگه نه خداییش عدالت رو بیخیال شده، نتیجه ی کل چیزیه که الان میبینم. یک گل کرنر خورد مثلا (که من اصلا اون صحنه رو توی خاطر ندارم )اما در ازاش الان توی مرحله ی بعده.

پ.ن:
در کل بازم تاکید میکنم به تئوری تبانی معتقد نیستم اما به فشار روانی و تبلیغاتی که مورینیو ایجاد کرده معتقدم. ایمان دارم اگر که برای مثال منچستر، یه منچستر قدرتمند تمام عیار بود و در اوج خودش قرار داشت بدون شک صعود میکرد، یا رئال اگه با اقتدار با گل های بیشتر پیروز میشد همه چیز تفاوت داشت، مشکل اینجاست که اکثریت تیم های اروپا شاید به غیر از بایرن همه در افول به سر میبرند و این کم شدن فاصله ها باعث شده اشتباهات داوری بیشتر به چشم بیان.

Last edited:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
رئال کلا توانایی هاش زیاده. مثل بازی الدترافورد که بدون کمک داور و به شایستگی و راحتی هر چه تمام تر منچسترو حذف کرد :)

دقیقاً همینطور شما میگین
خوب یادمه که منچستر 2 تا گلش 100% سالم بود و هیچ پنالتی هم واسه رئال نباید گرفته میشد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جالب خود منچستری ها هم اینقدر در مورد داوری حرف نمیزدن

ولی الان بارسایی هم ی تنه میخوان رئال ویوفا رو به هم ربط بدن ولی نمیتون

شاید هم بخاطر 2تحقیر پیاپی که با رئال داشتن اینطور شدن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جالب خود منچستری ها هم اینقدر در مورد داوری حرف نمیزدن

ولی الان بارسایی هم ی تنه میخوان رئال ویوفا رو به هم ربط بدن ولی نمیتون

شاید هم بخاطر 2تحقیر پیاپی که با رئال داشتن اینطور شدن

اتفاقا اصلا قرار نیست پای یوفا بیاد وسط، قضیه اینه که توی دو بازی ال کلاسیکو دو تا پنالتیمون پر شد :D
شد؟نشد؟شد؟ خوب پر شد دیگه :)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

من اونقدرا مثه بقیه دوستان پیگیر فوتبال نیستم و تفریحی نگاه میکنم و فقط ازش لذت میبرم واسه همین از دوستانی مثه
شما که اطلاعت فوتبالیشون بیشتره یه سوالی دارم:
تاحالا سابقه داشته که مثلا یوفا بخاطر مظنون شدن به بازیکنی که عمدا به نشانه اعتراض زیر توپ زده باشه و کارت زرد از داور دریافت کرده باشه،اون بازیکن رو محروم کرده باشه؟اگه جواب مثبته،بگین چه بازیکنی،اگرم میشه یه لینک بدین بخونم.
با تشکر
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این همه این دوستان بخصوص رئالی اومدن گفتن قهرمانی های بارسا با کمک داوری بوده.

حالا امسال که به هر صورتی اشتباهات داوری به طور اشکاری به نفع رئال بوده هی میزنن زیرش.

بابا داوری به نفعتون بوده. این که دیگه انکار نداره. نمونش بازی دیشب. انصافا حرکت په په خطا نبود !؟!! بوسکتس و دنی الوز رو متهم میکنید. نکنه دروگبا هم فیلم بازی میکنه ؟

امسال رئال واقعا به خوبی فصل قبلش نبوده. فقط به طور معجزه اسایی داره از اشتباهاتی که منم میگم غیر عمد رخ میده نفع میبره.

به هر حال بحث داوری منچستر رو هم بهتره تموم کنیم. اون بازی تمام شد.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
ای بابا، خوبه اول پست نوشتم کاری به مسائل داوری ندارم، یعنی اینکه هم به نفع رئال بوده هم بعضی جاها به ضرر رئال
حرفم این بود که خداییش اخراج نداشت، همونطور که به قول شما کرنر نبود، فقط هنوز کسی قبول نکرده که واقعا اون اخراج روند بازی رو عوض کرده.

هممون دیدیم تا نانی اخراج شد، توپ از پشت محوطه ی منچستر عقب تر نمیرفت. اگر گرفتن یک کرنر اشتباه نتیجش یک گل بود اما اخراج نانی نتیجش باختن بازی بود. همینی که مورینیو امسال از داوری حرف نمیزنه کلی پیغام داره. :)

امسال رئال از اشتباهات داوری منتفع بوده، اگه کسی بگه نه خداییش عدالت رو بیخیال شده، نتیجه ی کل چیزیه که الان میبینم. یک گل کرنر خورد مثلا (که من اصلا اون صحنه رو توی خاطر ندارم )اما در ازاش الان توی مرحله ی بعده.

پ.ن:
در کل بازم تاکید میکنم به تئوری تبانی معتقد نیستم اما به فشار روانی و تبلیغاتی که مورینیو ایجاد کرده معتقدم. ایمان دارم اگر که برای مثال منچستر، یه منچستر قدرتمند تمام عیار بود و در اوج خودش قرار داشت بدون شک صعود میکرد، یا رئال اگه با اقتدار با گل های بیشتر پیروز میشد همه چیز تفاوت داشت، مشکل اینجاست که اکثریت تیم های اروپا شاید به غیر از بایرن همه در افول به سر میبرند و این کم شدن فاصله ها باعث شده اشتباهات داوری بیشتر به چشم بیان.

حالا چرا میزنی؟ دی:
کلا بخاییم داوری رو بگیم من یادم نیست ک دوتا گل زدن ک گل نبود
یه توپم فک کنم ب دست رافائل خورد تو محوطه
اخراج نانی هم تاثیر داشتم ما نگفتیم نداره
اصلن بخاد داوره همه رو درست سوت بزنه و اخراج هم نمیکرد
معلوم نبود چی بشه
ک نشد

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270

اصلا اخراج نانی اشتباه بوده قبول.ولی تیمی که تو رفت و برگشت گلهایی که زده گل نبوده درسته که بالا بره ؟
با صحبت های شما میشه نتیجه گرفت که گلهای مردود منچستر که به اشتباه صحیح گرفته شده و پنالتی های گرفته نشده برای رئال جزو بازی بوده و داور مقصر نیست ولی اخراج نانی صد در صد داور به عمد خطا گرفته.

درسته رئال مثل ذوب آهن نیست ولی یعنی مورینیو اینو نمیدونسته که برای بازیکن ها بازیهایی رو نشون داده که یه تیم 3-0 برده و تو بازی برگشت اوت شدن؟بازیکن های رئال ممکنه حرفه ای باشن ولی عین تمام آدم ها احساسی برخورد می کنند و مغرور میشن.دیدین که همون اول گل رو زدن و بازی رو ول کردن چون نیازی برای تلاش نمیدیدن ولی به دقایق آخر بازی که احساس خطر کردن دوباره گل زدن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بابا بیخیال این کل کل ها واسه ما نون واب نمیشه

به ما چه اصلا اونا لذت میکنن

حرصشو ما میخوریم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
حالا امسال که به هر صورتی اشتباهات داوری به طور اشکاری به نفع رئال بوده هی میزنن زیرش.
بابا داوری به نفعتون بوده. این که دیگه انکار نداره. نمونش بازی دیشب. انصافا حرکت په په خطا نبود !؟!! بوسکتس و دنی الوز رو متهم میکنید. نکنه دروگبا هم فیلم بازی میکنه ؟
امسال رئال واقعا به خوبی فصل قبلش نبوده. فقط به طور معجزه اسایی داره از اشتباهاتی که منم میگم غیر عمد رخ میده نفع میبره.

خطای په په رو چندتا گل حساب کنیم؟ 2تا گل حساب کن شما
بازم رئال میرفت بالا :D

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270

روی یه صحنه که نمیشه گفت داوری به نفع تیم بوده.اگه بازی رفت و برگشت رئال با منچستر رو بررسی کنید متوجه میشین که در کل رئال متضرر شده

اگه به بارسایی ها میگیم با داوری جام گرفتین واسه اینه که تو یه بازی با چلسی کلی اشتباه داوری به نفعشون صورت گرفته.مگه بازی با آرسنال نبود که داور با یه کارت زرد بیخودی فن پرسی رو اخراج کرد؟مگه فصل پیش نبود که داور از روی نقطه کرنر در حالی که توپ تو زمین نبود واسه بارسا پنالتی گرفت ؟مگه 2 سال پیش په په به خاطر فیلم بازی کردن الوز اخراج نشد؟

حالا امسال تو بازی با منچستر سختگیرانه اخراج کردن نانی رو.یعنی کل بازی های رئال زیر سوال میره ؟

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
بابا بیخیال این کل کل ها واسه ما نون واب نمیشه

به ما چه اصلا اونا لذت میکنن

حرصشو ما میخوریم
زدی تو خال...تو لیگ ایران که آدم باید خیلی وقت اضافه داشته باشه بخواد حتی یه کلمه در مورد استقلال، پرسپولیس، سپاهان یا هر آشغال دیگه ای با کسی کل بندازه
تو لیگ های اروپایی هم همینی که شما میگی صادقه، حالا اگر ما گالیسیا، باسک یا کاتالونیا زندگی می کردیم یه چیزی ولی حالا ما رو چه به این حرفا

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
کی این تاپیکو زد؟ - شما اول به من نیشانش بده - حالا بزار ببینیم مسی امشب بازی میکنه - بارسا بی مسی بهتر بازی نمیکنه؟ دی:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من اونقدرا مثه بقیه دوستان پیگیر فوتبال نیستم و تفریحی نگاه میکنم و فقط ازش لذت میبرم واسه همین از دوستانی مثه
شما که اطلاعت فوتبالیشون بیشتره یه سوالی دارم:
تاحالا سابقه داشته که مثلا یوفا بخاطر مظنون شدن به بازیکنی که عمدا به نشانه اعتراض زیر توپ زده باشه و کارت زرد از داور دریافت کرده باشه،اون بازیکن رو محروم کرده باشه؟اگه جواب مثبته،بگین چه بازیکنی،اگرم میشه یه لینک بدین بخونم.
با تشکر
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

شما این قبیل سوال ها رو باید از عمو هوشنگ نصیر زاده بپرسی :)

اگر دقعه ی قبل محرومشون کرده بود اونوقت الان با پذیرش جریمه ی نقدی که دستمزد 2 روزشون نمیشه به نفس ورزش توهین نمیکردند :D

دفعه ی قبل جلوی آژاکس مورینیو رو 2 جلسه محروم کردند و این دوتا باهوش رو نفری 20 هزار یورو. و البته دو کارتشون کردند ولی بازی بعدشون بازم اون کارت قدیمیه سرجاش بود و با یک کارت دیگه از بازی بعد محروم میشدند. :)
در ادامه مظنون بودن تا مجرم بودن کلی توفیق داره... شعور و منطق شما قاضی! تیم 3 بر صفر جلوئه، تیم رقیب کلا خطری نمیتونه ایجاد کنه، توی زمین خودی با تماشاگر های خودی هستید، خطاها هم باعث زدن ضربات خطرناکی به سمت دروازه نخواهند شد، اعلام خطاها هم کاملا منطقی بود، و خطا رخ داده، چرا دقیقه ی نود که خیالتون از تمام شدن بازی با نتیجه ی 3 بر صفر راحت شده باید در یک بازه ی 3 دقیقه ای بصورت مشابه زیر توپ بزنند؟

شما یک دلیل منطقی واسه این کار بیار، اونوقت من خودم با میشل تماس میگیرم میگم یه لینک بهم بده. خداییش اگه یکیشون بود باز میشد باهاش کنار اومد اما اینا دبل کردند :)

بالا