• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
کلا دوستان بارسایی ومنچستری لطفا اصلا حرف داوری نزنن که خندم میگیره
عمو پلاتیینی این همه به بارسا کمک کرد بس نبوده
داورا وکمک داورا کم گل زدن برا منچستر ....بازم میخواید براتون گل بزنن
.
.
قبول دارم که این چندساله داورا بیشتر به نع رئال میگیرن ولی دلیل داره نه به خاطر پول واسم تیم بلکه تنها وتنها یک نفر:::: مورینیو::::

بازی رئال منچسترم که کلا فرق داشت چرااا چون داوره چاکر کلا با انگلیسیها بده بازی چلسی من سیتی وحالا من یونایتد =نشون میده ربطی به رئال نداره این یه خصومتیه بین چاکر وتیم های انگلیسی

اون زمانی هم که تو چلسی و اینتر بود همین بود

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
جالب خود منچستری ها هم اینقدر در مورد داوری حرف نمیزدن

ولی الان بارسایی هم ی تنه میخوان رئال ویوفا رو به هم ربط بدن ولی نمیتون

شاید هم بخاطر 2تحقیر پیاپی که با رئال داشتن اینطور شدن

شايدم به خاطر اينکه حوصله کل کل با بچه ندارن هيچي نميگن و فقط ميخندن و خدا رو شکر ميکنن که در بين هوادران ليگ برتر از نوع افراد وجود نداره :D

if u know what i mean ... :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای بابا، خوبه اول پست نوشتم کاری به مسائل داوری ندارم، یعنی اینکه هم به نفع رئال بوده هم بعضی جاها به ضرر رئال
حرفم این بود که خداییش اخراج نداشت، همونطور که به قول شما کرنر نبود، فقط هنوز کسی قبول نکرده که واقعا اون اخراج روند بازی رو عوض کرده.

هممون دیدیم تا نانی اخراج شد، توپ از پشت محوطه ی منچستر عقب تر نمیرفت. اگر گرفتن یک کرنر اشتباه نتیجش یک گل بود اما اخراج نانی نتیجش باختن بازی بود. همینی که مورینیو امسال از داوری حرف نمیزنه کلی پیغام داره. :)

امسال رئال از اشتباهات داوری منتفع بوده، اگه کسی بگه نه خداییش عدالت رو بیخیال شده، نتیجه ی کل چیزیه که الان میبینم. یک گل کرنر خورد مثلا (که من اصلا اون صحنه رو توی خاطر ندارم )اما در ازاش الان توی مرحله ی بعده.

پ.ن:
در کل بازم تاکید میکنم به تئوری تبانی معتقد نیستم اما به فشار روانی و تبلیغاتی که مورینیو ایجاد کرده معتقدم. ایمان دارم اگر که برای مثال منچستر، یه منچستر قدرتمند تمام عیار بود و در اوج خودش قرار داشت بدون شک صعود میکرد، یا رئال اگه با اقتدار با گل های بیشتر پیروز میشد همه چیز تفاوت داشت، مشکل اینجاست که اکثریت تیم های اروپا شاید به غیر از بایرن همه در افول به سر میبرند و این کم شدن فاصله ها باعث شده اشتباهات داوری بیشتر به چشم بیان.

برای که تایپ میکنی محمد؟ اینا همه خوابـــن :D :

دقیقاً همینطور شما میگین
خوب یادمه که منچستر 2 تا گلش 100% سالم بود و هیچ پنالتی هم واسه رئال نباید گرفته میشد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
شايدم به خاطر اينکه حوصله کل کل با بچه ندارن هيچي نميگن و فقط ميخندن و خدا رو شکر ميکنن که در بين هوادران ليگ برتر از نوع افراد وجود نداره :D

عمو تو لیگ برتر که فقط خودتونید و خودتون. چلسی و سیتی که هوادار ندارن، لیورپول و آرسنال هم که تعطیل :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

بچه؟!!؟

تو کلاس چندی عمو؟

زبونم داشتی خبر نداشتیم؟
برو بگیر بخواب صبح باید پاشی بری مدرسه که از ناظمتون پسی نخوری :D

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
عمو تو لیگ برتر که فقط خودتونید و خودتون. چلسی و سیتی که هوادار ندارن، لیورپول و آرسنال هم که تعطیل :D

خيلي خوبه که عمو

بچه؟!!؟

تو کلاس چندی عمو؟

زبونم داشتی خبر نداشتیم؟
برو بگیر بخواب صبح باید پاشی بری مدرسه که از ناظمتون پسی نخوری :D

اون زماني که شما داشتي ..... ما اينجا داشتيم پست ميداديم :D با اينکه منظورم از بچه بودن به سن نبود البت اگه ميداشتي که خودت ميفهميدي منظورم رو :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خيلي خوبه که عمو

اون زماني که شما داشتي ..... ما اينجا داشتيم پست ميداديم :D با اينکه منظورم از بچه بودن به سن نبود البت اگه ميداشتي که خودت ميفهميدي منظورم رو :D

آخه تورو چه به این حرفااااا!!!!؟!!
برو بشین گیم بازی کن تورنمنت ببر .
از بازیهایی که میکنی میشه سنتو تخمین زد.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
آخه تورو چه به این حرفااااا!!!!؟!!
برو بشین گیم بازی کن تورنمنت ببر .
از بازیهایی که میکنی میشه سنتو تخمین زد.

چقدر بيکاري تو :دي من که اصن واسم مهم نيست چي هستي و چه کار کردي و چن سالته :D خوش باشي :D لاکن من با تو کاري که نداشتم گفتم بچه يه هو خودت رو انداختي وسط :D از قديم گفتن : .... خودش سفارش ميکنه :D

بارسا هم که حذف شد :D تسليت :D اگه مثل رئال امسال هواتون رو داشتن ميشد اميدوار بود :D

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
عادل بیچاره داره اشکش درمیاد!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عادل پرسپولیسی بازم به سپاهان تیکه انداخت. بدم میاد ازش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیهای امشب هم واقعا مهیج بودند.

بخصوص بازی بارسا و پاریس سن ژرمن

تا اخرین لحظات نفسها تو سینه حبس بود.

خب 2 تا تیم المانی و 2 تا تیم اسپانیایی رسیدند به مرحله بعدی.

حالا اگه اسپانیایی ها به هم بخورن و المانی ها هم با هم 2 تا الکلاسیکو خواهیم داشت. در غیر اینصورت در صورت رسیدن اسپانیایی ها به فینال 1 دونه ال کلاسیکو خواهیم داشت.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
خدارو شکر برعکس بعضی از تیما بدون الطاف داوری اومدن بالا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فردا ساعت 13 به وقت مکه قرعه کشی انجام میشه.

بالا