• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جام حهانی 2010 که رونالدو خیلی عالی بود
در حسرت زدن یه گل بود بنده خدا :دی

شما هم چاره ای جز اسپم زدن نداری برو ی بخش دیگه

برو تو بخش ادبیات شعر کپی کن تا از حالت نیو یوزر در بیای:lol:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
اصولا قرار نیست فقط توقع تکرار داشته باشیم، نباید فراموش کنیم که هر حرکتی نقطه ی آغازی داره. قرار نیست که حالا چون قبلا انجام نشده الان هم انجام نشه. اصلا حرف شما درست، محروم هم نکنند اما ته تهش که میتونن کارت زرد هاشون رو واسه نیمه نهایی برگردونند که؟ این کار رو در بازی کم ارزش در برابر آژاکس در دور مقدماتی انجام دادند، الان بررسی نکنند واقعا منصفانه نیست. مخالفی الان یا موافق؟

طبق قانون یوفا اگه بازیکنی قصد فریب داور رو داشته باشه و باعث بشه داور بازیکنی رو اخراج کنه یا به اشتباه کارت بده باید 2 جلسه محروم بشه.

آلوز و بوسکتس و پدرو محروم شدن ؟با اونهمه فیلمی که از بازی وجود داشت؟
اگه در مورد راموس و آلونسو نشه گفت 100% عمدی بود ولی در مورد فریب داور توسط آلوز که دیگه مشخص بوده.محرومش کردن ؟ مگه اینیستا نبود که عمداً خودش رو 3 کارته کرد.محروم شد ؟

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
تو رو خدا این بایرن رو اینقدر بزرگ نکنین که خندم میگیره!
یادتون رفته ارسنال تو زمین خودشون حذفشون میکرد که داور نذاشت؟
بارسا رو هم باهاش مقایسه نکنین که باز خنده داره!درسته الان 2 تا از بهترین دفاع هامون رو نداریم و حتی با وجود اونا هم دفاعمون زیاد مطمئن نبود ولی هنوز هم خیلی از اونا قوی تریم...
امیدوارم به سانگ بیشتر بازی بدن چون من خیلی بهش اعتقاد دارم و میدونم که میتونه یکی از بهترین مهره هامون تو مراحل بعدی باشه...
و همینطور امیدوارم اریک عزیز هر چه زودتربه اوج امادگیش برگرده تا با وجود این دو مشکلاتمون تو خط دفاعی کمتر بشه...(من فقط از بارترا در این پست میترسم!)
به همه دوستان هم قول میدم اگه از این به بعد مصدومیت جدی نصیب بازیکنای تاثیرگذارمون نشه اون روند 1 سال در میون قهرمان شدمون حفظ میشه و با قهرمانی در فصل اینده شکسته میشه!:D

نه که بارسا تو بازی رفت با میلان دو هیچ نباخت و در آستانه حذف نبود؟!
همین دیشب هم پاریسن ژرمن رو میلیمتری بردین و صعود کردین
ولی بایرن به یکی از بهترین خط دفاع های اروپا 4 گل در رفت و برگشت زد و مقتدرانه ترین صعود رو داشت.
تازه بایرن 4 تا زد 7 8 تا هم نزد.هیچ کدوم گل ها بر خلاف جریان بازی زده نشد و بایرن مزد برتریش رو گرفت.
بازی با آرسنال هم یک اتفاق بود چون تیم اشتهای برد نداشت و روز بدش بود و تازه در بازی رفت هم تک گل پودلسکی برای آرسنال از روی کرنر اشتباهی به دست اومد همونطور که بارسای بازی رفت با میلان روز بدش بود همونطور که گالاتاسرای رئال رو برد و حتی نزدیک بود رئال رو حذف کنه ولی این به این معنی نیست که گالا از رئال بهتره!
بایرن حتی اگه در دور بعد حذف بشه بازم چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و حرفهای شما منصفانه نیست چون الان یکی از بهترین تیم های اروپاست
البته من هم مقایسه بین بایرن و بارسا رو دوست ندارم چون بایرن بایرنه بارسا بارساست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی بایرن به یکی از بهترین خط دفاع های اروپا 4 گل در رفت و برگشت زد و مقتدرانه ترین صعود رو داشت.
تازه بایرن 4 تا زد 7 8 تا هم نزد.هیچ کدوم گل ها بر خلاف جریان بازی زده نشد و بایرن مزد برتریش رو گرفت.
بازی با آرسنال هم یک اتفاق بود چون تیم اشتهای برد نداشت و روز بدش بود و تازه در بازی رفت هم تک گل پودلسکی برای آرسنال از روی کرنر اشتباهی به دست اومد همونطور که بارسای بازی رفت با میلان روز بدش بود همونطور که گالاتاسرای رئال رو برد و حتی نزدیک بود رئال رو حذف کنه ولی این به این معنی نیست که گالا از رئال بهتره!
بایرن حتی اگه در دور بعد حذف بشه بازم چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و حرفهای شما منصفانه نیست چون الان یکی از بهترین تیم های اروپاست
البته من هم مقایسه بین بایرن و بارسا رو دوست ندارم چون بایرن بایرنه بارسا بارساست

البته صحبت شما در مورد اینکه مقایسه درست نیست قابل قبوله چون 2 تیم متفاوت هستند

تنها مساله ای که میشه روش مانور داد این هست که در صورت رویارویی این 2 تیم احتمال برد کدوم طرف (چه در فینال چه در 2 بازی نیمه نهایی) بیشتره که من شخصا احتمال موفقیت بایرن رو با توجه به بازیها و نتایجشون در این فصل بیشتر میدونم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

در این که امسال بایرن خیلی قوی شده شکی نیس دوست عزیز
ولی همین بارسا که بازی رفت رو مقابل میلان 2 - 0 باخت مثه مرد بازی برگشت میلانو لوله کرد
اگه هم بگیم تو بازی دیشب میلیمتری psg رو حذف کرد باید اینم یادت باشه که تو بازی رفت psg یه گل افساید زد
و این ینی ما حتی بازی رفت رو هم برده بودیم
پس ما به اونچه که حقمون بوده رسیدیم

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
البته صحبت شما در مورد اینکه مقایسه درست نیست قابل قبوله چون 2 تیم متفاوت هستند

تنها مساله ای که میشه روش مانور داد این هست که در صورت رویارویی این 2 تیم احتمال برد کدوم طرف (چه در فینال چه در 2 بازی نیمه نهایی) بیشتره که من شخصا احتمال موفقیت بایرن رو با توجه به بازیها و نتایجشون در این فصل بیشتر میدونم.

در این که امسال بایرن خیلی قوی شده شکی نیس دوست عزیز
ولی همین بارسا که بازی رفت رو مقابل میلان 2 - 0 باخت مثه مرد بازی برگشت میلانو لوله کرد
اگه هم بگیم تو بازی دیشب میلیمتری psg رو حذف کرد باید اینم یادت باشه که تو بازی رفت psg یه گل افساید زد
و این ینی ما حتی بازی رفت رو هم برده بودیم
پس ما به اونچه که حقمون بوده رسیدیم

چیزایی که میگید رو قبول دارم.اونو در جواب اون دوستمون گفتم که می خواست بگه بایرن اصلا تیم نیست.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چیزایی که میگید رو قبول دارم.اونو در جواب اون دوستمون گفتم که می خواست بگه بایرن اصلا تیم نیست.
من هیچ وقت نگفتم بایرن اصلآ تیم نیست ولی حرف من اینه که در حدی نیست که دوستان اینقدر بزرگش میکنند و میگن به هر تیمی بخوره میبره و قهرمانه و ازش میترسن!
بایرن بدون شک جزو 5 تیم برتر جهانه الان ولی بارسا هم بهترین تیم جهانه.....
شانس اول قهرمانی هم بدون هیچ شکی بارساست،البته با اختلاف کم.....

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
رئال با رونالدو هم هيچه :دي از 2009 تو رئاله چن تا جام گرفتين؟ :D به تعداد جامهايي که منچستر گرفته و هنو يه بازيکن هم تو تيم يوفا نداره جام گرفتين؟ :D

باز دوباره رفتن تو تاریخ :blink:

واقع گرا باشید :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من هیچ وقت نگفتم بایرن اصلآ تیم نیست ولی حرف من اینه که در حدی نیست که دوستان اینقدر بزرگش میکنند و میگن به هر تیمی بخوره میبره و قهرمانه و ازش میترسن!

این نظر توئه و نظرت هم محترمه ولی اصلاااااااااااااا مهم نیست پس خودتو خسته نکن :D

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
باز دوباره رفتن تو تاریخ :blink:

واقع گرا باشید :D

تاريخ مربوط به قضاياي بازي 11 بر 1 شما و بارساست :D

واقعيت هم که اينه که تو ليگ خودتون دارين واسه سوم نشدن ميجنگين :D

اروپا هم که انچيز که عيان است چه حاجت به بيان است؟ :D

وانگهي به نظرم شما بهتره رو به همون تاريخ بيارين :D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یکی دوتا طرفدار یووه داشتیم . نمی بینمشون این طرفا
troll_ghamghin.png

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805

خوب منم با این حرفها مثل اینکه میگن بایرن بهترین تیمه و هر تیمی بیاد جلوش حتما میبره مخالفم
البته شایدم ببره ولی اینجور حرفها بیشتر باعث غرور کاذب و حساسیت روی تیم میشه
حتی خیلی از بازیکنان یا مربیان معروف دنیا هم اینروزا خیلی از بایرن تعریف می کنن و خیلیها میگن بهترین تیمه
ولی به نظرم این حرفها اثر منفی روی تیم میذاره
اتفاقا هر چی یه تیمی چراغ خاموش تر کار کنه بهتر نتیجه میگیره تا اینکه همش ازش تعریف کنن و زوم کنن روش

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
تاريخ مربوط به قضاياي بازي 11 بر 1 شما و بارساست :D

واقعيت هم که اينه که تو ليگ خودتون دارين واسه سوم نشدن ميجنگين :D

اروپا هم که انچيز که عيان است چه حاجت به بيان است؟ :D

وانگهي به نظرم شما بهتره رو به همون تاريخ بيارين :D

من نمیدونم شما چند ماهه فوتبال رو دنبال میکنید که اومدید اینجا از تاریخ حرف میزنید؟! :blink:

ما امسال جام حذفی رو داریم و اروپا رو.

تو جام حذفی که زدیم بارسا رو ... :D

تو اروپا هم توی قویترین گروه رقابتها قرار داشتیم و افتخار میکنیم به نتایج تیممون.
مثل یونایتد تو زمین خودمون تحقیر نشدیم و مثله بارسا هم به زور گل بیشتر در خانه حریف نیومدیم بالا.
الانم فارغ از هر گونه نگرانی منتظر بازی بعدی هستیم.
از اول مسابقات طرفداران تیمهای یووه - یونایتد - چلسی - میلان خیلی جو میدادن ولی الان باهوش هاشون این طرفا آفتابی نمیشن ولی عده کثیریشون لباس بارسا و بایرن رو به تن کردند و منتظر حذف شدنشونن تا تیم بعدیشونو انتخاب کنن :D

واقعیت چیزی جز این نیس عزیزم:D

واقعیت؟ :blink:

اینکه توی الدترافرد منچستر رو بردیم این واقعیته.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من نمیدونم شما چند ماهه فوتبال رو دنبال میکنید که اومدید اینجا از تاریخ حرف میزنید؟! :blink:

ما امسال جام حذفی رو داریم و اروپا رو.

تو جام حذفی که زدیم بارسا رو ... :D

تو اروپا هم توی قویترین گروه رقابتها قرار داشتیم و افتخار میکنیم به نتایج تیممون.
مثل یونایتد تو زمین خودمون تحقیر نشدیم و مثله بارسا هم به زور گل بیشتر در خانه حریف نیومدیم بالا.
الانم فارغ از هر گونه نگرانی منتظر بازی بعدی هستیم.
از اول مسابقات طرفداران تیمهای یووه - یونایتد - چلسی - میلان خیلی جو میدادن ولی الان باهوش هاشون این طرفا آفتابی نمیشن ولی عده کثیریشون لباس بارسا و بایرن رو به تن کردند و منتظر حذف شدنشونن تا تیم بعدیشونو انتخاب کنن :D

البت خيلي تعداد کثيري از رئالي هاي تاپيک هم چندين سال بود در اين تاپيک حضور نداشتن که بعد از بازي با بارسا جوانه زدن :D جام حذفي ؟ :D خسته نباشين :D

شرمنده اگه دقيقا نميدونم از چند ماه پيشه که فوتبال نگاه ميکنم واقعا خيلي غبطه ميخورم به شما هواداران رئال که دقيقا تاريخ ورود به جمع هواداريتون رو ميدونين :D چندم بود؟ همين يه ما پيش بود يگه که بارسا رو بردين و پا به عرصه هواداري گذاشتين؟:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

واقعیت کمک های داور تو اون بازی به شما بود:D

واقعیت این بود که از گالا باختین شانستون گرفت یه گلشون و افساید گرفتن
یه پنالتی هم مسابقه رفت براشون نگرفتن
وگرنه الان رئال باید برای قهرمانی در کوپا دل ری برنامه ریزی میکرد:D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
البت خيلي تعداد کثيري از رئالي هاي تاپيک هم چندين سال بود در اين تاپيک حضور نداشتن که بعد از بازي با بارسا جوانه زدن :D جام حذفي ؟ :D خسته نباشين :D

شرمنده اگه دقيقا نميدونم از چند ماه پيشه که فوتبال نگاه ميکنم واقعا خيلي غبطه ميخورم به شما هواداران رئال که دقيقا تاريخ ورود به جمع هواداريتون رو ميدونين :D چندم بود؟ همين يه ما پيش بود يگه که بارسا رو بردين و پا به عرصه هواداري گذاشتين؟:D

اون موقع که شما داشتی شهرداری بندر گناوه رو تشویق میکردی ما طرفدار رئال بودیم.

در ضمن من هر وقت که سرم خلوت باشه میام.

مثله تو بست ننشستم تو پی تی که :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
واقعیت کمک های داور تو اون بازی به شما بود:D

واقعیت این بود که از گالا باختین شانستون گرفت یه گلشون و افساید گرفتن
یه پنالتی هم مسابقه رفت براشون نگرفتن
وگرنه الان رئال باید برای قهرمانی در کوپا دل ری برنامه ریزی میکرد:D

در مورد بحث داوری در پست های قبلی بحث شده که :

فرق است بین نفهم بودن و اینکه یه نفر خودشو به نفهمی بزنه .

دوتا گل مردود و یک هندبالیست که به زیبایی توپ رو از دروازه کشید بیرون.

بدون گل زده یونایتد میخواست صعود کنه؟

در مورد رئال - گالا هم منطقت داره نشون میده سطح سوادتو .

یونایتد بدون گل زده میخواست صعود کنه؟
اگه فلان شوت گل میشد و فلان ضربه آزاد به نزدیکی محوطه جریمه میرسید شاید گالا گل میزد و میتوانست امیدوار باشه برای صعود؟! :blink:

رئال احساس خطر میکرد راحت گل میزد ولی نیازی نداشت و به خودش فشار نیورد.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

حالا شما که قدیمی هستی
از وقتی ما اومدیم
ک فقط داری میگی داوری
و نبودی قبلن
اگه این قدیمی بودنه من همیشه تازه اومدم
میخام همچین چیزی نباشم اصلن
جا رو تنگ کردیم بگو :D

---------

بره از بزرگان بپرسه؟
هزار و یک بار
بقیه رو مثل خودتون نبینید

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گربه سیاه رئال همون تیمیه که تو ۳ سال ۸ بار لهش کرد :) البته دور از جون بارسا چون لقب گربه سیاهو به تیمهای کوچیک میدن عموما نه به بهترین تیم تاریخ :)

هر کی دوست داره در این زمینه بیشتر بدونه یه سری به تاپیک رئالی ها بزنه صفحات به تاریخ هفته های قبل از ال کلاسیکو را ببینه. کلا تاپیک زیرخاکی شده بود :D به قول سید جوانه زدن همشون یهو :D

تو برو بسوز علیرضا معلومه

هر چی باشه رونالدو بهتره بوده

چهارمی جهان 2006

نائب قهرمانی یوروو2004

سومی یورو 2012

پس مسی

2011 تو ارزانتین جام کوپا امریکا اروگوئه شکستش داد وتماشاگرای ارزانتین هم فحش وناسزا وهو نثارش کردن

کلا تو ملی مالی نیست مسی وهمه میدونن فقط موندم من چطوری 2010 جایزه توپ طلا رو برده

هر چی باشه تعداد گل ملیش ۶-۷ تایی بیشتر از رونالدوئه و یه ۲ سالی هم بیشتر وقت داره برای درخشش تو جام جهانی. کم کم داره جا میوفته تو تیم ملی و این بازی های آخری خیلی خوبه بوده. جلوی برزیل و سوییس (؟)‌ هت تریک کرد!

در ضمن ۲۰۰۴ دوره فیگو و دکو و نونو گومژ و اینا بود. اون موقع کریستینا ۱۹ سال بیشتر نداشت و فکر نکنم اصلا تو ترکیب بوده باشه.

بچه تو برو با بزرگترت بیا.

فک میکنی همه عین خودتن که باید با اولیا بیای تو اینترنت؟
کی تورو اینجا راهت داده؟
انقدر تو تلویزیون واسه شماها تبلیغ میکنن. برو تبیان , رشد :D

داداش یه خرده easy ـتر! تو صفحات قبلی که لطف کردی و بنده را مورد عنایت قرار دادی و الانم که با دو نفر دیگه سرشاخ شدی!

Last edited:
بالا