جام حهانی 2010 که رونالدو خیلی عالی بود
در حسرت زدن یه گل بود بنده خدا :دی
شما هم چاره ای جز اسپم زدن نداری برو ی بخش دیگه
برو تو بخش ادبیات شعر کپی کن تا از حالت نیو یوزر در بیای:lol:
جام حهانی 2010 که رونالدو خیلی عالی بود
در حسرت زدن یه گل بود بنده خدا :دی
اصولا قرار نیست فقط توقع تکرار داشته باشیم، نباید فراموش کنیم که هر حرکتی نقطه ی آغازی داره. قرار نیست که حالا چون قبلا انجام نشده الان هم انجام نشه. اصلا حرف شما درست، محروم هم نکنند اما ته تهش که میتونن کارت زرد هاشون رو واسه نیمه نهایی برگردونند که؟ این کار رو در بازی کم ارزش در برابر آژاکس در دور مقدماتی انجام دادند، الان بررسی نکنند واقعا منصفانه نیست. مخالفی الان یا موافق؟
تو رو خدا این بایرن رو اینقدر بزرگ نکنین که خندم میگیره!
یادتون رفته ارسنال تو زمین خودشون حذفشون میکرد که داور نذاشت؟
بارسا رو هم باهاش مقایسه نکنین که باز خنده داره!درسته الان 2 تا از بهترین دفاع هامون رو نداریم و حتی با وجود اونا هم دفاعمون زیاد مطمئن نبود ولی هنوز هم خیلی از اونا قوی تریم...
امیدوارم به سانگ بیشتر بازی بدن چون من خیلی بهش اعتقاد دارم و میدونم که میتونه یکی از بهترین مهره هامون تو مراحل بعدی باشه...
و همینطور امیدوارم اریک عزیز هر چه زودتربه اوج امادگیش برگرده تا با وجود این دو مشکلاتمون تو خط دفاعی کمتر بشه...(من فقط از بارترا در این پست میترسم!)
به همه دوستان هم قول میدم اگه از این به بعد مصدومیت جدی نصیب بازیکنای تاثیرگذارمون نشه اون روند 1 سال در میون قهرمان شدمون حفظ میشه و با قهرمانی در فصل اینده شکسته میشه!![]()
نه که بارسا تو بازی رفت با میلان دو هیچ نباخت و در آستانه حذف نبود؟!
همین دیشب هم پاریسن ژرمن رو میلیمتری بردین و صعود کردین
ولی بایرن به یکی از بهترین خط دفاع های اروپا 4 گل در رفت و برگشت زد و مقتدرانه ترین صعود رو داشت.
تازه بایرن 4 تا زد 7 8 تا هم نزد.هیچ کدوم گل ها بر خلاف جریان بازی زده نشد و بایرن مزد برتریش رو گرفت.
بازی با آرسنال هم یک اتفاق بود چون تیم اشتهای برد نداشت و روز بدش بود و تازه در بازی رفت هم تک گل پودلسکی برای آرسنال از روی کرنر اشتباهی به دست اومد همونطور که بارسای بازی رفت با میلان روز بدش بود همونطور که گالاتاسرای رئال رو برد و حتی نزدیک بود رئال رو حذف کنه ولی این به این معنی نیست که گالا از رئال بهتره!
بایرن حتی اگه در دور بعد حذف بشه بازم چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و حرفهای شما منصفانه نیست چون الان یکی از بهترین تیم های اروپاست
البته من هم مقایسه بین بایرن و بارسا رو دوست ندارم چون بایرن بایرنه بارسا بارساست
نه که بارسا تو بازی رفت با میلان دو هیچ نباخت و در آستانه حذف نبود؟!
همین دیشب هم پاریسن ژرمن رو میلیمتری بردین و صعود کردین
ولی بایرن به یکی از بهترین خط دفاع های اروپا 4 گل در رفت و برگشت زد و مقتدرانه ترین صعود رو داشت.
تازه بایرن 4 تا زد 7 8 تا هم نزد.هیچ کدوم گل ها بر خلاف جریان بازی زده نشد و بایرن مزد برتریش رو گرفت.
بازی با آرسنال هم یک اتفاق بود چون تیم اشتهای برد نداشت و روز بدش بود و تازه در بازی رفت هم تک گل پودلسکی برای آرسنال از روی کرنر اشتباهی به دست اومد همونطور که بارسای بازی رفت با میلان روز بدش بود همونطور که گالاتاسرای رئال رو برد و حتی نزدیک بود رئال رو حذف کنه ولی این به این معنی نیست که گالا از رئال بهتره!
بایرن حتی اگه در دور بعد حذف بشه بازم چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و حرفهای شما منصفانه نیست چون الان یکی از بهترین تیم های اروپاست
البته من هم مقایسه بین بایرن و بارسا رو دوست ندارم چون بایرن بایرنه بارسا بارساست
البته صحبت شما در مورد اینکه مقایسه درست نیست قابل قبوله چون 2 تیم متفاوت هستند
تنها مساله ای که میشه روش مانور داد این هست که در صورت رویارویی این 2 تیم احتمال برد کدوم طرف (چه در فینال چه در 2 بازی نیمه نهایی) بیشتره که من شخصا احتمال موفقیت بایرن رو با توجه به بازیها و نتایجشون در این فصل بیشتر میدونم.
در این که امسال بایرن خیلی قوی شده شکی نیس دوست عزیز
ولی همین بارسا که بازی رفت رو مقابل میلان 2 - 0 باخت مثه مرد بازی برگشت میلانو لوله کرد
اگه هم بگیم تو بازی دیشب میلیمتری psg رو حذف کرد باید اینم یادت باشه که تو بازی رفت psg یه گل افساید زد
و این ینی ما حتی بازی رفت رو هم برده بودیم
پس ما به اونچه که حقمون بوده رسیدیم
من هیچ وقت نگفتم بایرن اصلآ تیم نیست ولی حرف من اینه که در حدی نیست که دوستان اینقدر بزرگش میکنند و میگن به هر تیمی بخوره میبره و قهرمانه و ازش میترسن!چیزایی که میگید رو قبول دارم.اونو در جواب اون دوستمون گفتم که می خواست بگه بایرن اصلا تیم نیست.
رئال با رونالدو هم هيچه :دي از 2009 تو رئاله چن تا جام گرفتين؟به تعداد جامهايي که منچستر گرفته و هنو يه بازيکن هم تو تيم يوفا نداره جام گرفتين؟
![]()
من هیچ وقت نگفتم بایرن اصلآ تیم نیست ولی حرف من اینه که در حدی نیست که دوستان اینقدر بزرگش میکنند و میگن به هر تیمی بخوره میبره و قهرمانه و ازش میترسن!
بایرن بدون شک جزو 5 تیم برتر جهانه الان ولی بارسا هم بهترین تیم جهانه.....
شانس اول قهرمانی هم بدون هیچ شکی بارساست،البته با اختلاف کم.....
باز دوباره رفتن تو تاریخ :blink:
واقع گرا باشید![]()
باز دوباره رفتن تو تاریخ :blink:
واقع گرا باشید![]()
من هیچ وقت نگفتم بایرن اصلآ تیم نیست ولی حرف من اینه که در حدی نیست که دوستان اینقدر بزرگش میکنند و میگن به هر تیمی بخوره میبره و قهرمانه و ازش میترسن!
بایرن بدون شک جزو 5 تیم برتر جهانه الان ولی بارسا هم بهترین تیم جهانه.....
شانس اول قهرمانی هم بدون هیچ شکی بارساست،البته با اختلاف کم.....
تاريخ مربوط به قضاياي بازي 11 بر 1 شما و بارساست
واقعيت هم که اينه که تو ليگ خودتون دارين واسه سوم نشدن ميجنگين
اروپا هم که انچيز که عيان است چه حاجت به بيان است؟
وانگهي به نظرم شما بهتره رو به همون تاريخ بيارين![]()
واقعیت چیزی جز این نیس عزیزم![]()
من نمیدونم شما چند ماهه فوتبال رو دنبال میکنید که اومدید اینجا از تاریخ حرف میزنید؟! :blink:
ما امسال جام حذفی رو داریم و اروپا رو.
تو جام حذفی که زدیم بارسا رو ...
تو اروپا هم توی قویترین گروه رقابتها قرار داشتیم و افتخار میکنیم به نتایج تیممون.
مثل یونایتد تو زمین خودمون تحقیر نشدیم و مثله بارسا هم به زور گل بیشتر در خانه حریف نیومدیم بالا.
الانم فارغ از هر گونه نگرانی منتظر بازی بعدی هستیم.
از اول مسابقات طرفداران تیمهای یووه - یونایتد - چلسی - میلان خیلی جو میدادن ولی الان باهوش هاشون این طرفا آفتابی نمیشن ولی عده کثیریشون لباس بارسا و بایرن رو به تن کردند و منتظر حذف شدنشونن تا تیم بعدیشونو انتخاب کنن
واقعیت؟ :blink:
اینکه توی الدترافرد منچستر رو بردیم این واقعیته.
واقعیت؟ :blink:
اینکه توی الدترافرد منچستر رو بردیم این واقعیته.
البت خيلي تعداد کثيري از رئالي هاي تاپيک هم چندين سال بود در اين تاپيک حضور نداشتن که بعد از بازي با بارسا جوانه زدنجام حذفي ؟
خسته نباشين
شرمنده اگه دقيقا نميدونم از چند ماه پيشه که فوتبال نگاه ميکنم واقعا خيلي غبطه ميخورم به شما هواداران رئال که دقيقا تاريخ ورود به جمع هواداريتون رو ميدونينچندم بود؟ همين يه ما پيش بود يگه که بارسا رو بردين و پا به عرصه هواداري گذاشتين؟
![]()
واقعیت کمک های داور تو اون بازی به شما بود
واقعیت این بود که از گالا باختین شانستون گرفت یه گلشون و افساید گرفتن
یه پنالتی هم مسابقه رفت براشون نگرفتن
وگرنه الان رئال باید برای قهرمانی در کوپا دل ری برنامه ریزی میکرد![]()
البت خيلي تعداد کثيري از رئالي هاي تاپيک هم چندين سال بود در اين تاپيک حضور نداشتن که بعد از بازي با بارسا جوانه زدنجام حذفي ؟
خسته نباشين
شرمنده اگه دقيقا نميدونم از چند ماه پيشه که فوتبال نگاه ميکنم واقعا خيلي غبطه ميخورم به شما هواداران رئال که دقيقا تاريخ ورود به جمع هواداريتون رو ميدونينچندم بود؟ همين يه ما پيش بود يگه که بارسا رو بردين و پا به عرصه هواداري گذاشتين؟
![]()
تو برو بسوز علیرضا معلومه
هر چی باشه رونالدو بهتره بوده
چهارمی جهان 2006
نائب قهرمانی یوروو2004
سومی یورو 2012
پس مسی
2011 تو ارزانتین جام کوپا امریکا اروگوئه شکستش داد وتماشاگرای ارزانتین هم فحش وناسزا وهو نثارش کردن
کلا تو ملی مالی نیست مسی وهمه میدونن فقط موندم من چطوری 2010 جایزه توپ طلا رو برده
بچه تو برو با بزرگترت بیا.
فک میکنی همه عین خودتن که باید با اولیا بیای تو اینترنت؟
کی تورو اینجا راهت داده؟
انقدر تو تلویزیون واسه شماها تبلیغ میکنن. برو تبیان , رشد![]()