• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
در ضمن ۲۰۰۴ دوره فیگو و دکو و نونو گومژ و اینا بود. اون موقع کریستینا ۱۹ سال بیشتر نداشت و فکر نکنم اصلا تو ترکیب بوده باشه.

حالا فهمیدم از کی وارد فوتبال شدی :lol:

ضربه سری که رونالدو تو نیمه نهایی به هلند زد و حذف شد شما یادت نمیاد از بزرگترت بپرس

معلوم نیست چی میگی تو حالت خوشه حالا یا سپاهان 4تایی شده ناراحتی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ضربه سری که رونالدو تو نیمه نهایی به هلند زد و حذف شد شما یادت نمیاد از بزرگترت بپرس

منظورت اون بازی پر از کارت زرد و قرمزه؟

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
گربه سیاه رئال همون تیمیه که تو ۳ سال ۸ بار لهش کرد :) البته دور از جون بارسا چون لقب گربه سیاهو به تیمهای کوچیک میدن عموما نه به بهترین تیم تاریخ :)

هر کی دوست داره در این زمینه بیشتر بدونه یه سری به تاپیک رئالی ها بزنه صفحات به تاریخ هفته های قبل از ال کلاسیکو را ببینه. کلا تاپیک زیرخاکی شده بود :D به قول سید جوانه زدن همشون یهو :D

هر چی باشه تعداد گل ملیش ۶-۷ تایی بیشتر از رونالدوئه و یه ۲ سالی هم بیشتر وقت داره برای درخشش تو جام جهانی. کم کم داره جا میوفته تو تیم ملی و این بازی های آخری خیلی خوبه بوده. جلوی برزیل و سوییس (؟)‌ هت تریک کرد!

در ضمن ۲۰۰۴ دوره فیگو و دکو و نونو گومژ و اینا بود. اون موقع کریستینا ۱۹ سال بیشتر نداشت و فکر نکنم اصلا تو ترکیب بوده باشه.

داداش یه خرده easy ـتر! تو صفحات قبلی که لطف کردی و بنده را مورد عنایت قرار دادی و الانم که با دو نفر دیگه سرشاخ شدی!

در مورد رونالدو بگم که پرتقال فعلی توی خط هافبک و مهاجماش کسی زیاد به رونالدو نمیتونه کمکی کنه.
در عوض توی آرژانتین بازیکنانی مثل دی ماریا و هیگواین هستن.
--------------------
رونالدو تو 2004 ذخیره بود؟ :D
تو 2006 چی؟ :blush:

------------------

درمورد مطلب آخرت هم بگم که من کلا اینطوریم.
رو در رو - زیر در رو - رو از زیر هم کسی باهام نمیتونه کل کنه .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اون موقع که شما داشتی شهرداری بندر گناوه رو تشویق میکردی ما طرفدار رئال بودیم.

در ضمن من هر وقت که سرم خلوت باشه میام.

مثله تو بست ننشستم تو پی تی که :D

حالا شما که قدیمی هستی
از وقتی ما اومدیم
ک فقط داری میگی داوری
و نبودی قبلن
اگه این قدیمی بودنه من همیشه تازه اومدم
میخام همچین چیزی نباشم اصلن
جا رو تنگ کردیم بگو :D

---------

بره از بزرگان بپرسه؟
هزار و یک بار
بقیه رو مثل خودتون نبینید

کلا جفتتون از بعد الکلاسيک. ها اينجا پديدار شدين .گرنه قبلش که يه بهنام بود و يه ميلاد

کلا رئال طرفدار نداشت :D

نه عمو باشين محض خنده خوبه :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
کلا جفتتون از بعد الکلاسيک. ها اينجا پديدار شدين .گرنه قبلش که يه بهنام بود و يه ميلاد

داری بیراهه میری.
تو بعد الکلاسیکوها اومدی این تاپیک .
وگرنه ما پست های قدیمیمون چه اینجا چه تاپیک رئال موجوده.
با منو و رفیقام هم اصلااااااااااااااااااااااا کل نکن که به فنااااااااا میری :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

اولا که سپاهانو قاطی نکن که ربطی به بحثمون نداره. دوما من نه علاقه ای به پرتغال داشتم نه به کریس رونالدو که یادم بمونه فیکس بود یا رو نیمکت! مغزمونو برای چیزهای پرفایده تر استفاده میکنیم نه حفظ کردن حضور یا عدم حضور یه بازیکن نه چندان سرشناس توی ترکیب یه تیم :) در ضمن اون زمان که شما جدول ضرب حفظ میکردی برای امتحان ثلث سوم ما پیگیر بازیهای جام ۹۸ بودیم.

در مورد رونالدو بگم که پرتقال فعلی توی خط هافبک و مهاجماش کسی زیاد به رونالدو نمیتونه کمکی کنه.
در عوض توی آرژانتین بازیکنانی مثل دی ماریا و هیگواین هستن.

--------------------

رونالدو تو 2004 ذخیره بود؟ :D
تو 2006 چی؟ :blush:

------------------

درمورد مطلب آخرت هم بگم که من کلا اینطوریم.
رو در رو - زیر در رو - رو از زیر هم کسی باهام نمیتونه کل کنه .

تو آرژانتین هم دی ماریا و هیگوایین الان دوران اوجشونه و تو تورنمت های قبلی زیاد تاثیرگذار نبودن. من که میگم آرژانتین با وجود این همه ستاره مطرح تو جام جهانی بعدی شانس بالایی داره برای قهرمانی.

-----

آقا من اصلا یه بچه ۱۶ ساله که ۲ ساله دارم فوتبالو دنبال میکنم!‌ به خودتون فشار نیارید که مثلا تستم کنید! جواب دادن به همه سوالهایی هم که میپرسید خرجش یه سرچ در گوگله!

-----

کل کل که مطمئن باش هر چی بگی من نه یکی دیگه جوابتو میده. ولی درشت گویی بحثش جداست!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اخه یادمه اونوقت که بارسا با تیم رده صدمی بازی میکرد میبرد
میگفتن بارسا بدون مسی هم خوب بازی میکنه
که دیشب کاملا معلوم بود :lol:
----
اگه رونالدو نبود حذ میشد
اگه مسی نبود حتما صعود میکرد :blink:

موقعیت رو تعریف کن بی زحمت
حتما اون شوت ها راه دور خطرناک اسمون سوراخ کن :ph34r2:

گفتی شوت های راه دور خطرناک آسمون سوراخ کن یاد بازی رفت منچستر -رئال افتادم
زده بودند موقعیت 26 به 8؟؟؟؟؟
این 26 تا که من تو یکی از پستام ده دوازده تاشو شمردم دقیقا در دسته شوت های راه دور آسمون سوراخ کن و به راحتی بغل دروازه بان جای گرفت، قرار می گرفتند. (ازون شوت های خیلی خفن دیماریا)
اما ازون 8 تا، دو موقعیت فن پرسی و یه موقعیت ولبک بود که جزو شوت های بیضه زیر گلو بودند:D
خلاصه هرجا به صرف باشه شوت و موقعیت تعاریف گوناگونی داره.(یه هوادار منطقی رئال:lol:)
البته در کنار شوت های خطرناک، یه چیز خطرناک ترم وجود داره و اونم سوت های خطرناکه که توسط داور نواخته می شه:lol:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
داری بیراهه میری.
تو بعد الکلاسیکوها اومدی این تاپیک .
وگرنه ما پست های قدیمیمون چه اینجا چه تاپیک رئال موجوده.
با منو و رفیقام هم اصلااااااااااااااااااااااا کل نکن که به فنااااااااا میری :D

من رو چه به الکلاسيکو ؟ لاکن شما يادتون نمياد قبل جوانه زدن شما اينجا همه هم رو ميشناختن و باهم رفيق بودن و مشکلي با هم نداشتن :D ديگه نسل جديد که اومدن مشکلات به وجود اومده :D با شما که کسي کل کل نميکنه :D نرود ميخ اهنين در سنگ :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه تاپیک کل کل جوابگو نیست، یه تاپیک محض دیالوگ های صمیمانه اختصاص بدند لطفا

کل کل میکنید چرا بهم بد و بیراه میگید آخه، تیم پدرتون نیست که خونتون اینطوری به جوش میاد.

مدیرانی که داعیه ی این رو داشتند که مدیریت بخش فوتبال از سخت ترین کارهای مدیریتی انجمن هستش لطفا پاسخگو باشند. من نوعی اگر به کسی توهین کردم میباست اخطار بگیرم.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
گفتی شوت های راه دور خطرناک آسمون سوراخ کن یاد بازی رفت منچستر -رئال افتادم زده بودند موقعیت 26 به 8؟؟؟؟؟ این 26 تا که من تو یکی از پستام ده دوازده تاشو شمردم دقیقا در دسته شوت های راه دور آسمون سوراخ کن و به راحتی بغل دروازه بان جای گرفت، قرار می گرفتند. (ازون شوت های خیلی خفن دیماریا) اما ازون 8 تا، دو موقعیت فن پرسی و یه موقعیت ولبک بود که جزو شوت های بیضه زیر گلو بودند:D خلاصه هرجا به صرف باشه شوت و موقعیت تعاریف گوناگونی داره.(یه هوادار منطقی رئال:lol:) البته در کنار شوت های خطرناک، یه چیز خطرناک ترم وجود داره و اونم سوت های خطرناکه که توسط داور نواخته می شه:lol:

این بازیه چ خاطره انگیز شده

البته یه شوت مودریچ زد هنوز دخیا که هیچی منچستر تو کفشه :lol:

همین خط بالایی برا کل 7-8 خطی که نوشتی کافیه . خخخخخخخ

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

سید جون اینا رو با هزار بدبختی پیدا کردیم براش دون پا شیدیم تله کاشتیم تا گیرشون اوردیم:D
بزار باشن یکم فیض ببریم:D

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
سید جون اینا رو با هزار بدبختی پیدا کردیم براش دون پا شیدیم تله کاشتیم تا گیرشون اوردیم:D

فیض رو اول من گفتم
یه چیز دیگه بگو. قانون جدیده محمد اقا هم گذاشته :p

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

اینجا یکی درمیون همه همدیگرو سید صدا میزنن؟! :D

یعنی من موندم اینایی که ادعا میکنن بزرگن همشون تو یکی از این بازیهای فلش رتبه قهرمانی دارند :D

خداییش چیزی برای گفتن باقی نمیمونه.

با آرزوی قهرمانی در تورنامنت های بیشتر بازیهای فلش :blush:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
قرعه کشی انجام شد و خیلی جالب شد که تیمهای آلمانی به هم نخوردن و تیمهای اسپانیایی هم به همین ترتیب.
بایرن-بارسلونا
دورتموند-رءال
بازیهای خیلی قشنگی در پیش هست.

بالا