بازم بهتر از رکوزد هر بازي يه پنالتي نگرفته براي تيم حريفه
اگه بفهمي چه تيمي منظورمه
از داوری بهره نمی برند
احتمالا موقع گفتنش خودتم خنده ات گرفته
ترجمه اش کردی؟![]()
من دارم صحنه های مسلم رو میگم نه اینکه یه اسکلی دوروزه فوتبال میبینه انتظار داره هر وقت توپ به دست یکی میخوره اخراجش کنن و خطا بگیرن .
صحنه ی بیرون کشیدن توپ از دروازه توسط رافائل(جریمه پتالتی اخراج)
پس نتتیجه میگیریم که سید هم به بارسایی ها پیوست خوش امدید
راستی سال 2010 تیم زپرتی بشیکتاش با مربی گری مصطفی دنیزلی تیم منچستر رو در هم کوبید درترکیه
حالا ما به کی باختیم دروگباواسنایدر وفلیپ ملو .ابوئو.ایلماز وموسلراس والتین توپ و.........
اگه به جاي نتيجه گيري و تحليل سعي ميکردي يه خورده قبل پست دادن فکر کني خيلي اوضاع بهتر بود![]()
ايلماز رو که داور تو بازي رفت به اشتباه پنالتي نگرفت و محرومش کرديه پنالتي هم که روي دروگبا نگرفت
برو خدا رو شکر کن داور مراعات کرد وگرنه که چاک چاک شده بودين تو ترکيه
![]()
اگه به جاي نتيجه گيري و تحليل سعي ميکردي يه خورده قبل پست دادن فکر کني خيلي اوضاع بهتر بود![]()
کاربر فعال آشپزی و خوراکی ها و خاطرات
انصافا آشپزی کجا ؟ فوتبال کجا؟
ببین وضع ما به کجا رسیده که باید فوتبال رو به آشپز جماعت تفهیم کنیم :blink:
ايلماز رو که داور تو بازي رفت به اشتباه پنالتي نگرفت و محرومش کرديه پنالتي هم که روي دروگبا نگرفت
برو خدا رو شکر کن داور مراعات کرد وگرنه که چاک چاک شده بودين تو ترکيه
![]()
آقا اصلا 3-2 نه 4-1 :blink: مثل بارسا با گل زده در خانه حریف صعود می کنیم
شوما مگه قبلا طرفدار رئال نبودی ؟![]()
![]()
من یونایتدیم و فکر میکنم تیم بارسا امسال با وجود اینهمه مشکل در خط دفاعش بدلیل مصدوم شدن بازیکنان خط دفاعیش، خیلی خوب کار کرده که تونسته به جمع 4 تیم پایانی برسه. البته دلیلش هم اینه که در چند سال اخیر بهترین تیم باشگاهی اروپا بوده و بازبکنان خیلی خوبی در خط میانی و حمله داره که جور خط دفاع رو کشیدن. در هر صورت بارسا اگه حذف هم بشه من فکر نمیکنم چیزی از ارزشهاش کم بشه و نیازی به بهانه داشته باشه چون هممون میدونیم بایرن در این دوره جام باشگاههای اروپا تا اینجای کار بهترین تیم بوده ( بازی برگشت با آرسنال رو اگه فاکتور بگیریم ) و بنوعی امید اول کسب قهرمانی هستش. با همه این تفاسیر بازی بایرن و بارسا اصلا قابل پیش بینی نیست و همینجور بازی رءال و دورتموند. مطمءنا بازیهای پرهیجانی رو پیش رو داریم.ما بهانه های خنده دار جور نکردیم وقتی لالیگا رو از دست دادیم.
ولی از همین الان منتظرم ببینم غارسایی ها حذف شن سوژه ی امسالشون چیه؟
زمین کج بود - چمن بد بود -آب کدر شده بود - داور واسمون 25 تا پنالتی تو یک دقیقه نگرفت - یکی از هواداران روسری سرش نکرده بود و الاآخر :lol:
سعی کنید تکراری نباشه که حوصلمون سر میره.
این تازه به دوران رسیده ها باید راه و رسم هواداری رو از مادریدی ها یاد بگیرن.